Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Hurtownia papiernicza AZET

Hurtownia papiernicza AZET Opinie 4.7 (274)

Przemysłowa 4
22-400
Zamość
846392559
opinie Hurtownia papiernicza AZET
4.7
274
Opinii

Dobrze

1 / 5
2020-02-20 10:52:42
Tymon
Brak kontaktu z osobą prowadzącą sklep internetowy.
5 / 5
2020-02-17 13:37:17
Sonia
Wszystko dotarło do mnie w bardzo krótkim czasie (na czym mi bardzo zależało), nic nie zostało uszkodzone i wszystko co zamówiłam znajdowało się w paczce. Jak najbardziej polecam :)
3 / 5
2020-02-16 20:34:58
Zdzisław
Asortyment ok. Wcześniejsze zamówienia w porządku, ale tym razem całkowicie nawalił InPost.
5 / 5
2020-02-16 20:32:45
Tomasz
Bogaty asortyment, szybka przesyłka, polecam.
2 / 5
2020-02-15 09:28:50
Wieńczysła
Jak dotychczas nie dostala zwrotu pieniędzy, a hurtownia poinformowala mnie, że nie jest w stanie zrealizować zamówienia. Tak więc trudno wystawić dobrą opinię.
4 / 5
2020-02-14 21:24:50
Roman
bogaty wybór asortymentu, niezależnie od wartości zamówienia płatność za przesyłkę pokrywa zamawiający
5 / 5
2020-02-07 08:36:24
Natasza
Wszystko na najwyższym poziomie.
5 / 5
2020-02-05 12:16:09
Gabriel
Kontakt bardzo dobry, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-05 11:05:16
Julita
Polecam Azet, dobry towar i przystępne ceny, można zrobic darmową dostawę dla wszystkich a nie tylko w okolicach Zamościa.
5 / 5
2020-02-03 19:26:05
Marian
szybko, zwięźle i na temat...
5 / 5
2020-02-03 10:56:27
Edward
szeroki wybór towarów, szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2020-01-31 11:50:48
Celestyn
Bardzo dobry kontakt, super ceny, dobrej jakosci towar.
5 / 5
2020-01-31 11:50:48
Marian
Bardzo dobry kontakt, super ceny, dobrej jakosci towar.
4 / 5
2020-01-24 17:57:50
Felicja
Z powodu braku na stanie zamówionego towaru-zrezygnowałam z jego zakupu, były niewielkie schody, ale udało się sprawę załatwić pozytywnie.
5 / 5
2020-01-24 11:30:43
Marian
Szybko, sprawnie, bezproblemowo
5 / 5
2020-01-23 14:19:56
Cecylia
Piękny kalendarz sprawna obsługa
5 / 5
2020-01-23 12:23:25
Manuela
Części produktów, które zamawiałam nie było. Zaproponowana mi korzystną zamianę. Dobry kontakt.
5 / 5
2020-01-21 19:00:11
Ada
Troche naczekalam sie,ale towar wyslano
5 / 5
2020-01-17 14:43:13
Roman
Szybkie zakupy, bez wychodzenia z domu.
5 / 5
2020-01-15 22:49:04
Renia
Dobra firma ... Godna zaufania... zrezygnowałam z zamówienia bo nie było od razu niektórych rzeczy ale firma skontaktowała się ze mną i udzielił rzetelnej informacji...
5 / 5
2020-01-15 12:26:09
Eryk
Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem, polecam
1 / 5
2020-01-14 19:57:13
Ryszard
Nie polecam. Mimo zapewnień, że wysyłka zostanie wysłana w czasie 24h została wysłana PO 72h (AŻ 3 DNIACH!) Po co w takim razie firma kłamie i mydli oczy konsumentom tymi 24h... ZDECYDOWANIE NIE POLECAM.
5 / 5
2020-01-14 12:29:47
Dariusz
Super sklep, szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2020-01-07 10:42:39
Anita
Bardzo sprawna dostawa z możliwości płatności przelewem.
5 / 5
2020-01-04 02:55:25
Stanisław
Problem z dostawą, ale rozwiązany przez kompetentnego pracownika. Bardzo na plus
5 / 5
2019-12-29 16:26:34
Urszula
Chętnie kolejny raz skorzystam z zakupów.
5 / 5
2019-12-27 13:30:23
Igor
Bardzo dobry ze strony sklepu. Szybko poinformowali, ze przesylka sie opozni z powodu braku notesu w hurtowni.
5 / 5
2019-12-23 08:47:44
Dominika
Szybka realizacja zamówienia, wszystko w porządku
5 / 5
2019-12-20 13:48:38
Łucja
bardzo szybko zamówione książki zostały spakowane i wysłane. Polecam !
5 / 5
2019-12-18 14:32:37
Przemysław
Na pewno z chęcią skorzystam jeszcze z zakupów na tej platformie
5 / 5
2019-12-17 14:31:51
Jerzy
Papier ksero w dobrej cenie, pewnie zrobię tu jeszcze zakupy
5 / 5
2019-12-11 19:43:03
Radosław
Wrócę jeszcze nie raz na zakupy do tego sklepu. Jestem bardzo zadowolona z przesyłki.
5 / 5
2019-12-09 23:31:51
Oksana
Pełen profesjonalizm, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-12-09 08:33:30
Nadia
Polecam, szybko, sprawnie, profesjonalnie
5 / 5
2019-12-04 15:49:15
Cyprian
Expres owo, towar zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2019-11-26 16:56:15
Beata
W azet.net.pl przyjemnie robiło się zakupy.
4 / 5
2019-11-26 16:29:57
Rozalia
Wszystko ok tylko ciekawi mnie fakt iż przy zamawianiu pisało przesyłka darmowa, a jak odbierałam paczke musialam zaplacic 13 zl. To mnie dziwi. Chciałam darmowe a jednak zapłaciłam. 😢
5 / 5
2019-11-22 06:51:16
Bartosz
Szybka realizacja imila obsługa
5 / 5
2019-11-18 09:50:06
Daniel
Produkt zgodny z zamówieniem. Mimo, że kalendarzy nie było na stanie sklepu, zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko.
5 / 5
2019-11-14 16:45:59
Łucja
Polecam super kontakt ze sprzedawcą, towar zapakowany bez zarzutów.
5 / 5
2019-11-14 12:23:04
Julian
bardzo dobry kontakt, miła obsługa
5 / 5
2019-11-14 11:32:55
Eugenia
Miła obsługa, bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2019-11-14 11:29:50
Anna
Wszystko szybko sprawnie, i zgodnie z opisem
5 / 5
2019-11-12 21:47:33
Anita
Dobre ceny, szybka dostawa, dobra jakość produktów.
5 / 5
2019-11-10 20:18:52
Paula
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, dobra jakość za przystępną cenę.
5 / 5
2019-11-09 10:19:03
Seweryn
Super sklep. Polecam zakupy. Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-11-08 22:54:12
Emilia
Polecam. Wszystko ok - zamówiony towar, czas realizacji i dostawy zamowienia.
5 / 5
2019-11-08 12:01:33
Arkadiusz
Nie spodziewałem się tak szybkiej dostawy
5 / 5
2019-11-08 09:08:24
Dawid
Wystawiam opinię na bardzo dobry
3 / 5
2019-11-07 22:05:18
Katarzyna
Zamówienie nie mogło zostać zrealizowane. Szybka informacja i zwrot gotówki
3 / 5
2019-11-06 19:33:05
Robert
Będę mógł podsumować opinię, jak dostanę towar, na który CIĄGLE CZEKAM
5 / 5
2019-11-06 11:29:45
Jan
Błyskawiczna przesyłka, towar zgodny z opisem i oczekiwaniem
5 / 5
2019-11-05 09:59:38
Stefania
Hurtownia warta polecenia, towar zgodny z zamówieniem, dość szybka realizacja.
5 / 5
2019-11-05 09:32:11
Marian
Wszystko ok. Bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2019-11-04 11:05:44
Zygfryd
Szybko i bez problemów. Polecam
5 / 5
2019-11-04 10:26:33
Bernard
Super obsługa, szybka dostawa, gorąco polecam:)
5 / 5
2019-10-30 17:12:13
Bernard
Szybka wysyłka, bez żadnych problemów, i do tego atrakcyjne ceny. Gorąco polecam sklep azet.net.pl
5 / 5
2019-10-30 11:14:26
Oleg
Polecam, żadnych uwag, wszystko zgodnie z prośbą wpisaną w polu UWAGI przy zamówieniu. Informacja co do statusu zamówienia na bieżąco
5 / 5
2019-10-29 18:55:17
Bernadeta
Zamówienie zrealizowane w terminie, towar jakiego można spodziewać się po opisie na stronie. Wszystko OK. Jeżeli ktoś szuka m.in.artykułów biurowych to polecam Ceny również korzystne
5 / 5
2019-10-25 20:38:08
Emil
Polecam, bardzo rzetelny sprzedawca
4 / 5
2019-10-22 09:06:59
Bronisław
Bardzo zadowolona jestem kompetentni ludzie tam pracują super doradzaja sa dostepni pod telefonem wrazie jakich kolwiek pomylek czy pytań .
4 / 5
2019-10-21 13:17:44
Milena
DOBRZE WYWIĄZUJĄ SIĘ TERMINOWO Z ZAMÓWIEŃ
5 / 5
2019-10-19 00:33:56
Aniela
Szybka dostawa, miły kontakt.
3 / 5
2019-10-18 08:30:46
Hubert
Zamówiony towar miał być na stanie i wysłany następnego dnia. Na zamówiony towar czekałem tydzień aż go sprowadzą.
5 / 5
2019-10-17 16:56:23
Władysława
Opóźnienie spowodowane było brakiem w hurtowni.
5 / 5
2019-10-14 22:33:52
Marta
super szybka realizacja i bardzo udana transakcja polecam
1 / 5
2019-10-06 14:13:19
Celestyna
Realizację zamówienia oceniam bardzo źle ponieważ zamówiony towar przyszedł z tygodniowym opóźnieniem (mimo to, że na stronie internetowej opisana jest wysyłka w ciągu 24h) Jak się okazało towaru nie było na magazynie a była możliwość zamówienia przez internet co powinno być zablokowane skoro towar był niedostępny. Dodatkowo dostarczony produkt był mechanicznie uszkodzony mimo to, że był bardzo dobrze zabezpieczony co sugeruje na to, iż w takim stanie musiał zostać wysłany przez tą firmę. Nie polecam tego sprzedawcy.
5 / 5
2019-10-03 19:27:17
Wincenty
Szybka dostawa,łatwo zamawia się towar.
2 / 5
2019-10-03 15:01:13
Regina
Otrzymałam nie kompletne zamówienia i jeszcze do tego uszkodzone. Niestety więcej nie skorzystam z zakupów u tego sprzedawcy. Pozdrawiam
5 / 5
2019-10-03 14:38:36
Weronika
Bardzo solidna firma, kompetentna i życzliwa obsługa
5 / 5
2019-09-27 20:39:05
Oliwier
kontaktowa obsługa, pełna współpraca, polecam:-)
5 / 5
2019-09-26 21:29:16
Greta
Super! Nic dodać, nic ująć.
5 / 5
2019-09-19 06:25:10
Marcin
Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie zapewne wroce tam ponownie i to nie jeden raz.dziekuje
5 / 5
2019-09-05 13:05:59
Fabian
Polecam, szybka dostawa i super obsługa. Zamawiałem papier przez Ceneo, okazało się że źle przekierowalo ponieważ zamówiłem papier o gramaturze 90 a miał być 80. Pracownik AZET zadzwonił i zapytał czy zamówienie zostało złożone poprawnie (bo miał dobre przeżycie że coś może być nie tak) i telefonicznie wszystko udało się skorygować 👍🙂
5 / 5
2019-09-04 11:46:05
Justyna
szybka dostawa, bardzo dobry kontakt
5 / 5
2019-08-29 19:43:29
Elżbieta
zakup zrealizowany szybko i bez problemów
5 / 5
2019-08-29 11:58:46
Klaudia
Bardzo dobry kontakt, szybka dostawa, wszystko super
5 / 5
2019-08-26 17:29:27
Oleg
Bardzo miła i kompetentna obsługa, mimo małych wątpliwości wszystko dogadane od reki podczas jednej rozmowy telefonicznej... zamowienie dotarlo kompletne dobrze zapakowane i bardzo szybko...Polecam
5 / 5
2019-08-23 12:46:41
Wera
przesyłka trwała dłużej ponieważ zabrakło produktu w magazynie ale o wszystkim byłam dokładnie informowana. Wszystko dotarło sprawnie i dobrze zapakowana była paczka, polecam!
1 / 5
2019-08-22 12:00:45
Bernard
Sklep na stronie pokazuje asortyment po czym dzwoni i rzekomo go nie ma. Porazka
5 / 5
2019-08-14 12:07:40
Antonina
Profesjonalne podejście do klienta. Gorąco polecam
5 / 5
2019-08-14 07:56:40
Michalina
Super kontakt, czego nie było na stanie-telefonicznie ustaliliśmy.
5 / 5
2019-08-13 11:27:58
Grażyna
Po raz pierwszy zamawiałam i jestem zadowolona, nie było pomyłek, niczego nie brakowało.W ubiegłym roku też zamawiałam ale u kogoś innego (nie będę podawała gdzie) i tam były "pomyłki" i nawet (nie będę kryła ) doszło do przywłaszczenia przez pracownika/pakowacza .Takze jako ,że nie zawiodłam się i dostałam to co zamówiłam za rok będę zamawiać wyprawkę szkolną.
5 / 5
2019-08-11 15:07:52
Kacper
Moja opinia: Bardzo dobra. Tak trzymać.
5 / 5
2019-08-05 11:35:11
Eugeniusz
Plecak w super cenie, szybka wysyłka
5 / 5
2019-08-05 08:44:56
Faustyna
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2019-08-01 10:53:50
Kajetan
Profesjonaliści - polecam wszystkim!
2 / 5
2019-08-01 00:02:27
Roksana
Sklep oferuje towar, którego nie ma w magazynie, wysyła to co ma :( przed zakupem warto się najpierw skontaktować i zapytać o dostepność przedmiotów
5 / 5
2019-07-30 12:26:21
Gracjan
Bardzo miła obsługa. Nie było problemu z kontaktem.
5 / 5
2019-07-25 23:21:34
Bronisław
Nie pamiętam dokładnie, po ilu dniach zamówienie zostało zrealizowane, ale było to szybko. Hurtownia ma dobre ceny, duży wybór i dość tani transport. Warto korzystać.
5 / 5
2019-07-20 16:02:25
Tadeusz
Polecam, szybka dostawa, miła obsługa
5 / 5
2019-07-15 16:11:37
Romuald
Następnego dnia zamówienie było już u mnie. Ekspresowa obsługa.
1 / 5
2019-07-15 10:57:29
Iga
Negatywna. Sprzedają towary których nie posiadają.
5 / 5
2019-07-12 23:00:39
Marian
Polecam, kupuję w hurtowni Azet od lat.
5 / 5
2019-07-09 10:30:20
Zenon
Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Bardzo szybka odpowiedź na zadawane pytania. Możliwość zmiany adresu wysyłki po złożeniu zamówienia.
5 / 5
2019-07-05 13:37:55
Matylda
Polecam sklep Azet. Szybko i ceny przystępne.
5 / 5
2019-07-04 16:28:12
Jeremiasz
Bardzo szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-07-03 12:11:20
Ismena
Zestaw brush penów Pentela tańszy o 10 zł niż w papierniczym na rogu (uwzględniając koszty dostawy). Szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2019-07-01 15:22:58
Mariusz
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-06-28 10:49:09
Alfred
Szybka dostawa, profesjonalna obsługa klienta
5 / 5
2019-06-23 12:55:42
Inga
Zamówienie zostało zrealizowane w terminie zaskakująco krótkim, towar spakowano starannie i pomysłowo, a sama jakość dostarczonego towaru, głównie koperty C4, jest bezdyskusyjnie wspaniała. To najlepsze koperty z jakich korzystałam.
4 / 5
2019-06-20 21:31:16
Iga
Sklep godny polecenia, co prawda długo oczekiwaliśmy na realizację zamówienia, ale tylko ze względu na to, że były braki magazynowe niektórych produktów, byłam na bieżąco informowana o przebiegu
5 / 5
2019-06-20 07:19:40
Zenon
Polecam. Zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2019-06-19 11:02:16
Ludmiła
Dwa Zamowlenie jedne otrimalem a inne nie
5 / 5
2019-06-19 10:58:31
Józef
Super, szybko, informacje na bieżąco o etapie realizacji zamówienia
5 / 5
2019-06-19 10:58:31
Emanuel
Super, szybko, informacje na bieżąco o etapie realizacji zamówienia
5 / 5
2019-06-14 12:47:26
Zofia
Wszystko w porządku, zgodnie z zamówieniem i oczekiwaniami, byłam informowania na każdym etapie zamówienia. Towar zgodny z opisem, pełnowartościowy.
5 / 5
2019-06-12 17:58:41
Klementyna
Perfekcyjna obsługa klienta. Super kontaktowy sprzedawca. Bardzo szybka wysyłka. Pierwszy raz tam zamawiałam i jestem mega zadowolona. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-06-12 08:39:06
Otylia
Szybko, sprawnie i bez problemu
5 / 5
2019-06-06 14:23:20
Sandra
Jest w porządku. Dobry asortyment, ceny i obsługa.
5 / 5
2019-06-05 12:20:17
Seweryn
Bardzo szybka dostawa, zamówione w niedziele wieczorem, we wtorek już u mnie.
1 / 5
2019-05-27 14:16:52
Jan
NIE POLECAM!!! Przesyłka w fatalnym stanie. Źle opakowana. Towar zniszczony
5 / 5
2019-05-17 12:21:26
Janusz
Bardzo miła i udana współpraca. Polecam.
5 / 5
2019-05-13 11:34:48
Cyprian
NAJLEPSZA HURTOWNIA W ZAMOŚCIU
5 / 5
2019-05-10 15:05:47
Danuta
Transakcja przebiegła bezproblemowo - zakończona sukcesem.
5 / 5
2019-04-19 11:41:07
Justyna
Szybko i sprawnie. Miła obsługa. Polecam
5 / 5
2019-04-17 12:38:25
Wiola
Bardzo dobrze. Szybko realizowane zamówienia i miła obsługa.
5 / 5
2019-04-17 12:07:17
Leon
Jestem bardzo zadowolona. Polecam.
5 / 5
2019-04-08 13:24:01
Kajetan
Dobre artykuły w niskiej cenie
5 / 5
2019-04-08 13:17:04
Katarzyna
wszystko OK. Dodali nawet extra zszywki:)
5 / 5
2019-04-02 08:28:30
Agata
Bardzo łatwa i szybka forma zakupów. Wszystko przebiegło sprawnie. Pełna informacja.
5 / 5
2019-03-29 09:30:22
Bogna
Świnka Peppa i żaba Pepe lubio takie mocne 2/10
5 / 5
2019-03-25 10:53:27
Eryk
Towar bardzo dobrej jakości dostałem dokładnie to co zamawiałem Bardzo szybka wysyłka
5 / 5
2019-03-22 13:55:55
Jacek
Polecam zakupy -obsługa szybka i sprawna
5 / 5
2019-03-20 11:27:12
Rudolf
Dobry kontakt ze sprzedającym. Bardzo dobrze zapakowany zamówiony towar.
5 / 5
2019-03-15 11:04:12
Apolonia
Polecam zakupy. Szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-03-15 10:22:57
Jarosława
Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-03-14 11:27:39
Michał
Dziękuję jestem bardzo zadwolony:)polecam w 100% profesjonalne podejście do klienta pozdrawiam!
5 / 5
2019-03-13 17:13:20
Tadeusz
Szybko, sprawnie bez problemowo
5 / 5
2019-03-13 13:49:00
Luiza
Wszystko poszło bardzo sprawnie, zgodnie z oczekiwaniem.
5 / 5
2019-03-12 08:37:55
Oliwier
Ekspresowa wysylka. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-03-06 18:49:07
Marta
Dobra, rzetelna firma, polecam!
5 / 5
2019-03-06 14:00:23
Wera
Doskonale, kolejne zakupy będę realizował za pośrednictwem tego sklepu.
5 / 5
2019-03-06 12:48:36
Diana
Wszystko w porządku. POLECAM !!!!
5 / 5
2019-03-05 10:37:58
Olaf
Zamówienie szybko dostarczone, polecam
3 / 5
2019-02-28 18:06:22
Stanisława
Wymiary teczki zgadzały się co do grzbietu 5cm, ale wewnątrz format jest większy niż A4 co powoduje że dokumenty nawet po ciasnym zawiazaniu "" latają"" wewnątrz
5 / 5
2019-02-28 14:07:36
Weronika
Super, szybko. Jakość ok. Polecam
5 / 5
2019-02-25 08:26:36
Irma
Pełen profesjonalizm,wzorowy kontakt
1 / 5
2019-02-22 14:50:08
Bartłomiej
zamawia się towar a otrzymuje się całkiem inny
5 / 5
2019-02-20 15:52:00
Jagoda
jestem bardzo zadowolona, polecam
5 / 5
2019-02-14 23:34:53
Olga
Bardzo dobry kontakt, atrakcyjne ceny. Polecam.
5 / 5
2019-02-14 10:29:36
Jowita
Zakupy udane. Jestem bardzo zadowolona. Polecam
4 / 5
2019-02-12 13:05:09
Krystyna
Miła i kompetentna obsługa zamówień. Niestety czas realizacji bardzo długi.
5 / 5
2019-02-05 12:28:19
Ludwik
Szybki i sprawny kontakt z sprzedawcą
5 / 5
2019-01-30 12:31:12
Irma
polecam azet.pl szybko sprawnie
5 / 5
2019-01-30 12:29:00
Łucjan
Zamówiona aktówka spełnienia moje oczekiwania, jestem zadowolona, polecam. Estetyczna, niedroga.
5 / 5
2019-01-29 11:43:09
Natalia
Zamówienie kompletne. Produkt, ktory nie był dostępny na magazynie został zastapiony innym podobnym - po wczesniejszym uzgodnieniu telefonicznym. Profesjonalne podejście do klienta!
5 / 5
2019-01-25 20:44:32
Eryka
Bez rejestracji , bez problemowa transakcja . Naprawdę polecam
5 / 5
2019-01-24 13:26:53
Liza
Bardzo szybka przesyłka, super obsługa i komunikacja.
5 / 5
2019-01-23 10:54:41
Ernest
Profesjonalna hurtownia, miła obsługa, dobre ceny
5 / 5
2019-01-22 17:11:51
Roma
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z USŁUGI
5 / 5
2019-01-22 12:56:47
Elżbieta
Szybko, sprawnie, porządnie zapakowane.
5 / 5
2019-01-21 09:32:08
Elwira
Szubko, sprawnie i profesjonalnie.
5 / 5
2019-01-18 11:18:26
Kaja
Bardzo dobry kontakt ze sprzedajacym. Zamowienie zrealizowane szybko bez ukrytych opłat. Transakcja zostala zrealizowana w 100% bez zarzutów.
5 / 5
2019-01-17 14:54:30
Klementyna
Polecam w 100% Pełen profesjonalizm
5 / 5
2019-01-16 13:46:25
Iwona
Dla mnie wszystko super, kontakt ze Sprzedającym również.
5 / 5
2019-01-15 11:13:49
Longin
Szybka realizacja, dobra komunikatywność
5 / 5
2019-01-14 12:44:12
Piotr
Polecam. Dobry kontakt. Dobra obsługa
5 / 5
2019-01-11 14:26:47
Izabela
Polecam sklep wszystko sprawnie poszło!
5 / 5
2019-01-04 14:08:30
Luba
Wszystko sprawnie, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-01-04 12:25:01
Aleksander
Doskonały kontakt z przedstawicielem handlowym.
5 / 5
2019-01-04 10:39:20
Mariola
Jestem pozytywnie zaskoczony i na pewno skorzystam w przyszlosci
5 / 5
2019-01-02 15:27:20
Adrian
Miła, szybka i sprawna obsługa. Jestem bardzo zadowolona z zakupu
5 / 5
2019-01-01 15:12:06
Ireneusz
Życzę sobie i pozostałym kupującym, aby wszystkie sklepy internetowe tak sprawnie działały. 100% satysfakcji. Tak trzymać.
2 / 5
2018-12-27 08:28:24
Luba
Stan magazynu nie zgadza się z ofertą na stronie
5 / 5
2018-12-26 21:12:26
Łucjan
Wszystko w jak najlepszym porządku.
3 / 5
2018-12-26 20:00:07
Sławomir
Był kurier i miał dostarczyć następnego dnia. Już się nie pojawił. Było to na 2 dni przed Wigilia.
5 / 5
2018-12-24 12:41:27
Szczepan
Bez zarzutu, wszystko na plus, polecam
5 / 5
2018-12-21 17:05:04
Milena
Szybka realizacja i szybka dostawa. Informacja o statusie przesyłki na bieżąco. POLECAM !!!
5 / 5
2018-12-18 13:14:56
Marcel
Sklep bardzo w porządku polecam
4 / 5
2018-12-17 07:53:12
Felicjan
Zawirowania w hurtowni sprawiły że musiałem czekać na zamówiony towar, który przyszedł po tygodniu. Ogólnie hurtownie polecam.
5 / 5
2018-12-14 11:08:51
Sebastian
Nie muszę nic pisać. Wystarczy, że po raz kolejny wracam do Nich na zakupy.
5 / 5
2018-12-12 20:43:01
Katarzyna
Wiarygodna firma. Bardzo elegancko zapakowany towar. Zamówiona antyrama była odpowiednio zapakowana i oznaczona - i wysłana oddzielnie od innego towaru. I dodatkowo otrzymałam bardzo elegancko wydany katalog z produktami firmy na 2019 r. Jestem bardzo zadowolona, a zarazem zdumiona tak profesjonalnym podejściem Firmy do klientów. Bardzo dziękuję i z pewnością jeszcze skorzystam z oferty.
5 / 5
2018-12-10 12:22:23
Emanuel
WSZYSTKO SPRAWNIE I BEZ ŻADNYCH PROBLEMÓW
5 / 5
2018-12-05 17:21:34
Daniel
Świetny kontakt, bardzo trafne doradztwo
4 / 5
2018-11-29 08:46:06
Gabriel
polecam. szkoda tylko że w internetowym nie ma całego asortymentu
5 / 5
2018-11-28 13:56:07
Dawid
Bardzo miła obsługa. Brakowało jakieś rzeczy ale zamieniono mi na inną
5 / 5
2018-11-20 10:35:41
Arlena
Bardzo duży pozytyw! Złożyłam zamówienie około 13.00 i już następnego dnia otrzymałam paczkę. Bardzo dobrej jakości produkty, świetna komunikacja ze sprzedającym - oby tak dalej!
5 / 5
2018-11-19 11:30:58
Barbara
Polecam sklep. ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE SZYBKO, SPRAWNIE, ZGODNE Z OPISEM.
5 / 5
2018-11-15 12:15:56
Kinga
Moja Firma współpracuje z Hurtownią Azet od kilku lat. Mają konkurencyjne ceny na artykuły biurowe. Zamówienie jest realizowane bardzo sprawnie. Dostawa towaru na terenie Zamościa jest darmowa.
5 / 5
2018-11-10 21:39:14
Celestyna
Super kontakt. Wszystko załatwione bardzo sprawnie.
5 / 5
2018-11-08 12:26:51
Alicja
Jestem badzo zadowolona za zamówionego papieru. Wygląda nawet lepiej niż na zdjęciach.
5 / 5
2018-11-07 16:24:01
Józef
Bardzo fajny sklep, szeroki asortyment.
4 / 5
2018-10-17 13:05:12
Waldemar
Jeśli chodzi o zamówienie towaru jestem zadowolona
5 / 5
2018-10-12 10:25:27
Leopold
Zawsze sprawna realizacja zamówienia. Pomocni konsultanci.
4 / 5
2018-10-11 21:40:58
Arlena
Bradzo dobra firma, profesjonalne podejście jedynie jakość oferowanego produktu zastępczego bardzo rozczarowała.
5 / 5
2018-10-11 20:42:47
Rudolf
Jestem zadowolona. Nie było w magazynie jednego z zamawianych przeze mnie produktów, przedstawiciel sklepu zadzwonił do mnie i zaproponował mi w zamian produkt droższy (bez dopłaty), żeby nie opóźniać całości zamówienia. Polecam.
2 / 5
2018-10-03 12:48:15
Edward
Brak kontaktu ze strony sklepu w momencie opóźnienia realizacji
5 / 5
2018-10-03 10:10:29
Alicja
Super szybka wysylka towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-10-01 12:15:42
Greta
Szybko konkretnie i na temat!!! Ceny bardzo konkurencyjne. Miła obsługa. POLECAM
5 / 5
2018-09-28 18:30:01
Paulina
Zakupy przebiegły bezproblemowo
3 / 5
2018-09-20 15:44:47
Emanuela
Sklep nie posiadał towaru, który widniał na stronie.
5 / 5
2018-09-11 14:52:57
Iwona
Dobrze zapakowana przesyłka. Dobrej jakości produkt.
5 / 5
2018-09-06 15:43:24
Honorata
Pełen profesjonalizm, dobre ceny, miła i kompetentna obsługa.
5 / 5
2018-09-06 10:17:15
Daniela
Obsługa na najwyższym poziomie. Polecam.
5 / 5
2018-09-05 19:34:48
Alina
Bardzo dobry kontakt i miła obsługa szybka wysyłka nie mam żadnych zastrzeżeń i polecam serdecznie ! Jako jedyny sklep dał mi możliwość wyboru kolorów zeszytów :)
5 / 5
2018-08-28 10:23:46
Bernadeta
Towar zgodny z opisem. Myślę że w przyszłości zrobię jest zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2018-08-24 16:58:36
Maksym
polecam wszystkim.mistrzostwo świata
5 / 5
2018-08-24 13:33:04
Waldemar
Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym, przesyłka szybka, towar zgodny z wystawionym na stronie. POLECAM W 100%
4 / 5
2018-08-24 12:09:13
Izabela
Niestety - wyraziłam zgodę na zmianę 2 towarów - i ok. Ale bloki nie te co oferują na stronie - tzn. inna okładka ;-) czasami ma to znaczenie ;-(

Rzetelne opinie o Hurtownia papiernicza AZET