Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję InBook S.A. - www.e-zegarki.pl

InBook S.A. - www.e-zegarki.pl Opinie 4.7 (346)

Roździeńskiego 11
41-308
Dąbrowa Górnicza
32 268 64 04
opinie InBook S.A. - www.e-zegarki.pl
speedtest
4.7
346
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-22 09:01:03
Alfred
Szybko i sprawnie, jestem zadowolona, śmiało polecam innym kupującym
4 / 5
2020-02-20 20:41:37
Włodzimierz
Jestem zadowolony z produktu który otrzymałem wszystko jest w najlepszym porządku.
5 / 5
2020-02-19 20:32:40
Dymitr
dobry kontakt i szybka wysylka
5 / 5
2020-02-19 00:04:06
Wacław
Jestem zadowolony i z obsługi jakiego doświadczyłem w tym sklepie jak i przede wszystkim z zakupionego zegarka festina. Tym bardziej fajnje, że skorzystałem z kodu rabatowego i kupiłem tanij niż była oferta.
4 / 5
2020-02-18 07:58:51
Katarzyna
Z zakupem - zegarek - miałam "przeboje", ale wszystko skończyło się pomyślnie. Obsługa sprawna i byliśmy w kontakcie. Cierpliwość się opłaciła
5 / 5
2020-02-17 22:08:03
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2020-02-17 15:35:00
Sofia
Moja ocena jest pozytywna, jestem zadowolony z zakupionego zegarka w sklepie e-zegarki.pl
5 / 5
2020-02-16 18:05:05
Marzena
Kupiłam korzystając z kuponu rabatowego, więc cena była jeszcze niższa. Sam zakup jak najbardziej udany, polecam.
5 / 5
2020-02-13 15:03:13
Władysław
Bez problemów, szybko i na czas. Polecam!
5 / 5
2020-02-13 00:01:34
Daniela
Zakupy udane i wszystko sprawnie wykonane
5 / 5
2020-02-12 22:15:20
Felicjan
Bardzo dobry kontakt. Ekspresowa obsługa. Towar jak najbardziej w porządku, dobrze zapakowany. Polecam.
5 / 5
2020-02-12 12:53:03
Malina
Kontakt bardzo dobry, sklep oferuje indywidualne rabaty - wystarczy porozmawiać :)
5 / 5
2020-02-10 18:42:16
Otylia
Całkiem fajnie, dostałam dodatkowy rabat i jestem w pełni zadowolona.
5 / 5
2020-02-10 13:23:45
Gabriel
Zegarek przyszedl ladnie zapakowany, polecam
5 / 5
2020-02-09 11:30:10
Zuzanna
Szybko przesłali mi zamówienie, na drugi dzień je odebrałem. W środku zgodnie z opisem był zegarek oraz gwarancja,instrukcja itp. Polecam innym sklep e-zegarki.pl
5 / 5
2020-02-06 17:32:32
Karina
Zamówienie odebrałem, wszystko sprawnie i ok
5 / 5
2020-02-06 14:38:07
Joachim
Sklep ma dużo ciekawych zegarków, rozmawiałem na infolinii z miłą panią która doradziła mi jaki zegarek w prezencie. Jak otrzymałem zamówienie do domu to faktycznie miała rację, jest fajnie wykonany i ładny. Mogę polecić zarówno obsługę jak i sam sklep.
1 / 5
2020-02-05 17:09:32
Sebastian
Beznadziejnie. Kupiłem zegarek na prezent za ponad 900 zł. Dostałem bez polskiej instrukcji, niedziałający (nawet nikt nie zajrzał czy działa), później mogłem odesłać na swój koszt i czekać na rozpatrzenie... Najgorszy zakup internetowy jaki w życiu dokonałem. Pewnie jedyny w tym miejscu. Żenada
5 / 5
2020-02-05 16:27:38
Elwira
Wg mnie wszystko na cacy, spoko
5 / 5
2020-02-05 11:35:00
Dorota
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Rozmawiałam z konsultantem telefonicznie i dokładnie wyjaśnił mi zalety zakupu zegarka.
5 / 5
2020-02-04 09:05:49
Witold
Pierwszy raz korzystałem z tego sklepu i nie zawiodłem się, znalazłem to czego szukałem, jestem zadowolony z zakupów.
5 / 5
2020-02-03 21:42:02
Genowefa
Jak najbardziej jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie. Zamówienie dostałam szybko tak jak oczekiwałam. Polecam.
5 / 5
2020-02-03 16:01:04
Lilianna
Jestem zadowolona, cała transakcja przeszła bez kłopotów.
5 / 5
2020-02-01 15:14:32
Celestyn
Ogólnie nie mam żadnych negatywnych spostrzeżeń. Zamówienie dostałem do paczkomatu dwa dni po złożeniu, w środku oprócz zegarka była instrukcja, długopis i fajna ekologiczna torba z marką zegarka. Wszystko ok.
5 / 5
2020-02-01 00:47:26
Ada
dobra obsluga i kontakt Pozdrawiam
5 / 5
2020-01-31 17:12:43
Zygmunt
Bardzo pozytywna realizacja zamówienia Dziękuję
5 / 5
2020-01-31 12:01:56
Nastazja
Zegarek. Dobra promocja. Bezproblemowa, szybka obsługa.
5 / 5
2020-01-30 18:22:32
Donata
Zamówiłam zegarek z wygrawerowanym tekstem i wyszło to naprawdę ładnie. Cieszę się z tego zamówienia gdyż zegarek był prezentem dla męża.
5 / 5
2020-01-29 11:26:18
Mateusz
Fajnie, dostałem szybko i bez żadnych problemów. W sumie to już mój drugi zakup zegarka w internecie ale kiedyś kupowałem w innym sklepie i miałem problemy. Teraz w tym było wszystko ok. Polecam
5 / 5
2020-01-29 00:13:18
Marcelina
Nastepnego dnia zegarek byl u mnie - Pozdrawiam i Polecam
5 / 5
2020-01-28 21:20:55
Bogusława
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie
5 / 5
2020-01-28 20:50:11
Bartłomiej
Zadzwoniłem i rozmawiałem z konsultantem, który widać było że zna się na zegarkach. Szybko pokazał mi kilka zegarków spośród których wybrałem ten który kupiłem. Zamówienie dotarło w umówionym terminie, było dobrze spakowane, gwarancja instrukcja były w środku. Faktura przyszła na maila ale w sumie to nie problem. Jest OK polecam.
5 / 5
2020-01-27 20:22:25
Radosław
Szybka i sprawna robota.. Polecam
5 / 5
2020-01-27 19:59:09
Matylda
Kontakt i wszystko na plus, pozdrawiam
5 / 5
2020-01-27 19:34:22
Kornel
Dobra obsługa, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2020-01-27 19:19:06
Szczepan
wszystko oki, zamówienie bez problemowe, udane
5 / 5
2020-01-27 16:52:53
Alfred
Nie miałem żadnych problemów. Spokojnie polecam.
5 / 5
2020-01-24 09:55:35
Miłosz
Jak najbardziej jestem zadowolona, zresztą moje dziecko także :)
5 / 5
2020-01-24 02:25:10
Albert
Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo.Jak najbardziej polecam sklep ezegarli.pl
5 / 5
2020-01-22 11:29:53
Tomasz
W zasadzie wszystko mi się podobało. Łatwo złożyłem zamówienie, które szybko do mnie dotarło. Zegarek też mi się bardzo podoba, więc jestem usatysfakcjonowany. A teraz jestem na feriach z których pozdrawiam.
1 / 5
2020-01-21 20:26:24
Iwo
Bardzo długi okres oczekiwania na zwrot należność za odesłane towary - 10 dni po ustawowym terminie 14 dni!. Cała procedura zwrotu pieniędzy bardzo skomplikowana!
5 / 5
2020-01-21 17:31:13
Remigiusz
Polecam! Bezproblemowe zakupy. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2020-01-21 07:03:31
Oskar
Zegarek super, szybka realizacja zamówienia to duży plus.
4 / 5
2020-01-20 11:35:58
Idzi
Mały fake , bo towar jaki wybrałem okazał się niedostępny, ale poprzez szybki kontakt telefoniczny udało się temat zakończyć
5 / 5
2020-01-17 10:46:50
Eryk
Zero problemów. Szybko i zgodnie z opisem. Gorąco polecam.
5 / 5
2020-01-15 13:48:42
Renia
Bardzo miły kontakt, szybka i bezproblemowa komunikacja, wszystko załatwione w max 20 min od zapytania o dostępność, łącznie z ustaleniem kuriera i daty wysyłki.Potwierdzenie wysyłki Gorąco polecam. Paczka dobrze zapakowana tak więc wszystko bezpiecznie dostarczone
5 / 5
2020-01-14 17:50:14
Amelia
Bardzo sprawnie, wszystko wg ustalonych terminów. Towar super, zgodny z opisem. Polecam !
4 / 5
2020-01-14 13:58:12
Wiesław
Bardzo szybki czas realizacji, bardzo udany zakup :)
1 / 5
2020-01-14 13:50:36
Oleg
Kupiłem nowy zegarek na prezent za ponad 900 zł i okazało się, że nawet nikt nie sprawdził przed wysłaniem czy działa. Najgorszy zakup jaki pamiętam. Jest t już trzeci podobny zegarek jaki nabyłem, ale tylko tutaj takie coś. Nigdy nic już tutaj nie kupię. Myślałem, ze takie rzeczy się już nie zdarzają. Teraz mogę odesłać, czekać na rozpatrzeni itd. Fatalnie.
5 / 5
2020-01-10 14:47:35
Halina
Polecam, bardzo szybka realizacja.
4 / 5
2020-01-10 11:06:35
Lidia
Wszystko ok zgodnie z zamówieniem
1 / 5
2020-01-10 00:25:28
Norbert
tragedia, towar dostałem po 25 dniach od zamówienia, po licznych telefonach. Do dziś nie otrzymałem zwrotu pieniędzy za przesyłkę. Nie polecam, omijajcie ten sklep z daleka. grzegorz
5 / 5
2020-01-09 12:52:02
Jadwiga
Szybkie i sprawne zakupy. Jestem bardzo zadowolona z zakupionego zegarka.
5 / 5
2020-01-07 13:03:47
Oliwia
Zainteresowanie klientem oraz profesjonalna obsługa. Bardzo mocno polecam.
5 / 5
2020-01-06 18:57:08
Piotr
Bardzo fajne zegarki, szybka realizacja
5 / 5
2020-01-05 15:31:18
Jagoda
Jestem zadowolony z zakupu w tej firmie
5 / 5
2020-01-02 09:28:23
Oliwia
Szeroki asortyment, szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z zamowieniem.
4 / 5
2019-12-31 18:45:05
Żaneta
Zegarek rewelacyjny, szybka wysyłka. Szczerze polecam.
5 / 5
2019-12-31 18:35:09
Lech
Sklep sprawnie zrealizował zamówienie, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-30 17:49:10
Robert
Mogę polecić każdemu tego dystrybutora!!! ;)
5 / 5
2019-12-30 16:31:17
Manuela
Realizacja zamówienia przebiegła sprawnie. Obsługa bardzo miła :) Zegarek dotarł w nienaruszonym stanie. Bardzo się spodobał synowi :) Jak najbardziej polecam! :)
1 / 5
2019-12-29 19:57:09
Ziemowit
na zegarek czekałem dość długo, jak już przyszedł okazało się że został źle wygrawerowany, powiedziano mi że po odesłaniu wyślą mi inny( ten sam model) bo pomylili wysyłkę, jak odesłałem to dowiedziałem się że niestety już go sprzedali, to było parę dni przed wigilią, dla mnie porażka...
5 / 5
2019-12-25 13:14:16
Cecyl
Firma solidna. Bardzo bardzo szybka wysyłka. Zegarek piękny
2 / 5
2019-12-23 12:53:11
Krystyna
Towar niezgodny z opisem na stronie i z zapewnieniami konsultanta
5 / 5
2019-12-23 12:19:14
Lucjan
Kupiłem już 2 zegarki i jestem zadowolony pod każdym względem z transakcji.
5 / 5
2019-12-20 22:32:31
Irmina
Super zegarek, obsługa w stałym kontakcie z klientem. Bardzo pomocni. Polecam
5 / 5
2019-12-18 21:32:12
Apolonia
Bardzo dobry sklep. Zamówiłam towar o 15 godzinie, a następnego dnia był już u mnie. Z czystym sumieniem polecam ;)
5 / 5
2019-12-18 19:55:58
Magda
Bezproblemowe zamówienie, szybka realizacja, bardzo dobrze zapakowany zegarek.
5 / 5
2019-12-18 16:14:41
Jeremiasz
Jesteście sklepem godnym polecenia innym. Jestem bardzo zadowolony z obsługi i towaru.
5 / 5
2019-12-17 17:01:24
Leokadia
Dostawa szybka i bezproblemowa.Zaznaczylem chec otrzymania prezentu/dlugopis niebieski/ ,ktorego nie otrzymalem.
5 / 5
2019-12-17 14:09:57
Arkadiusz
Profesjonaliści w każdym calu.
5 / 5
2019-12-17 09:43:28
Liwia
Rewelacyjna współpraca, ekspresowa dostawa, wszystko zgodnie z moimi oczekiwaniami.
5 / 5
2019-12-13 19:20:07
Zbigniew
Zegarek caravelle New York jest przepiękny. Cena rewelacyjna 240 zł taniej niż w sklepie stacjonarnym. Polecam
4 / 5
2019-12-13 14:58:15
Wioletta
Brakuje wysłania na maila potwierdzenia płatności. I informacji w jakim stanie znajduje się paczka.
5 / 5
2019-12-11 08:58:20
Gracjan
produkt zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-12-05 13:44:49
Eleonora
Wszystko przebiegło pomyślnie
5 / 5
2019-12-04 14:33:52
Olaf
Zegarki w 100% oryginalne. Prezentują się rewelacyjnie. Serdecznie polecam tę stronę !
5 / 5
2019-12-02 12:47:15
Danuta
Szybko i solidnie. Zegarek zgodny z opisem
5 / 5
2019-11-30 11:59:08
Tomasz
Nie pierwszy zakup i pewnie nie ostatni.
5 / 5
2019-11-29 16:48:25
Kajetan
Cudowny sklep, zegarek jeszcze bardziej. Polecam z całego serca
1 / 5
2019-11-28 18:16:32
Celestyna
Inna cena podczas robienia zamówienia a po otrzymaniu paczki cena wyższa. Nie polecam
5 / 5
2019-11-25 11:32:40
Otylia
Bardzo szybko, profesjonalnie i z upustem cenowym. Zegarek pięknie opakowany, polecam
5 / 5
2019-11-15 17:03:59
Waldemar
Bez zarzutu. Wszytko jak napisane/poinformowane, tak było
5 / 5
2019-11-15 11:14:10
Wiola
Bardzo polecam, bardzo szybka realizacja i dostawa, duży wybór zegarków
5 / 5
2019-11-08 11:50:09
Patryk
Duży wybór towaru na stronie e-zegarki. Dobry kontakt ze sklepem, szybka realizacja zamówienia. Same plusy!
5 / 5
2019-11-04 22:48:06
Marlena
Wszystko super, sklep na bieżąco informował o tym, co dzieje się z zamówieniem. Nie mam żadnych zastrzeżeń do towaru, solidnie zapakowany szybko i bez problemu do mnie dotarł.
1 / 5
2019-10-25 13:37:24
Zofia
Sklep ma na stronie wystawiony towar który jest niedostępny. Dwu krotnie musiałam robić zamówienie ponieważ towar po złożeniu zamówienia okazywał się jednak nie dostępny o czym informował mnie sprzedawca mailem lub telefonicznie. Finalnie zaproponował kolejny zamiennik który również kupiłam i nawet podpisałam umowę z bankiem na zakup ratalny bo do banku również potwierdzili dostępność produktu. Po kolejnych dwóch dniach kiedy już spodziewałam się kuriera z zakupionym na prezent zegarkiem otrzymałam maila ,że towaru nie ma. Umowę kredytową muszę odkręcać już teraz sama w banku i składać wnioski o odstąpienie i udowadniać że nie dostałam towaru. Osoba obsługująca mnie przez telefon dość miła ale dawno nie przeżyłam takiego pasma niepowodzeń i braku profesjonalizmu a tak na prawdę balansowania
5 / 5
2019-10-10 16:29:03
Inga
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Dobry kontakt i szybka realizacja zamówienia. Wszystko zgodne z opisem.
5 / 5
2019-10-06 18:46:09
Klemens
super wspolpraca. Szybka dostawa.
5 / 5
2019-10-01 21:50:24
Gracjan
Realizacja zgodna z zamówieniem. Szybko, sprawie, produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2019-09-23 12:25:55
Wiktoria
Nie ma się dosłownie do czego przyczepić !
5 / 5
2019-09-20 10:41:41
Bogusław
Bardzo szybka obsługa, telefoniczna zmiana firmy kurierskiej, aby szybciej zrealizować dostawę.
5 / 5
2019-09-16 07:09:24
Roksana
Fanny sklep, strona internetowa dobrze opracowana. Wyczerpujące opisy przedmiotów i łatwość sortowania. Dobre ceny. Wysyłka szybka i bezproblemowa.
5 / 5
2019-09-13 15:30:10
Edyta
Szybko I sprawnie Plus Rabat polecam najlepsza cena
5 / 5
2019-09-08 09:58:15
Fryderyk
Polecam, świetny kontakt ze sklepem
5 / 5
2019-09-05 18:51:20
Maciej
Polecam. Dobry kontakt. Tak trzymać.
5 / 5
2019-09-03 19:15:06
Elżbieta
Wzorowo,konkretnie i na temat Błyskawiczna wysyłka i śliczny zegarek
5 / 5
2019-09-02 13:15:30
Gabriel
Rozmowa w czasie zamówienia była sympatyczna.przyjmujący zamówienie dokładnie wysłuchał zamawiającego,doradzał,jednym słowem polecam Ceneo-zegarki.Jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2019-08-30 11:42:47
Kamila
Sklep jest w porządku ale niestety trafił mi się wadliwy egzemplarz i w tej chwili zegarek poraz trzeci jest w serwisie reklamacyjnym
5 / 5
2019-08-28 13:30:23
Natasza
Polecam, super obsługa, pełen profesjonalizm.
1 / 5
2019-08-26 23:23:24
Eugenia
Oszustwo. Przestrzegam przed tą firmą - dostarczony został zepsuty zegarek. Pracownicy sklepu zbywają zamiast zająć się sprawą.
4 / 5
2019-08-26 14:33:36
Marcel
Ogólne wrażenia dobre, nie wiem czy problem był chwilowy czy występuje nadal ale ze strony sklepu nie dało się wybrać miejsca doręczenia (paczkomatu/kiosku itd), udało się dzięki ceneo.pl
5 / 5
2019-08-19 19:58:59
Fabian
Na zwrot kasy za zwrócony zegarek czekam już miesiąc.
5 / 5
2019-08-14 14:18:26
Rudolf
Super, super, super. Złożyłem zamowienie po 16:00 zalezalo mi bardzo na dostawie nastepnego dnia, zadzwonilem do doradcy, odszukal moj nr zamowienia i zaczarował tak, że nastepnego dnia zegarek byl u mnie👍
5 / 5
2019-08-06 14:38:08
Maksym
Wszystko Ok. Sprawnie i szybko.
5 / 5
2019-08-02 11:02:55
Joachim
Jestem bardzo zadowolony z zakupu 😁
5 / 5
2019-08-01 11:26:39
Pola
Proces zamówienia szybki i bez zarzutu. Opakowanie paczki i sama dostawa również na wysokim poziomie. Jedyne do czego się mogę doczepić to brak powiadomienia o małym opóźnieniu realizacji zamówienia. Po kontakcie online sprawa wyjaśniona - kontakt online również na wysokim poziomie - obsługa klienta pomocna i uprzejma.
5 / 5
2019-07-26 09:37:21
Sandra
Super strona - duży wybór - szybka wysyłka!
5 / 5
2019-07-19 11:24:51
Izyda
Wszystko przebiegło bez problemu i bardzo szybko. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-07-12 11:14:22
Ernest
Zegarek super Szybka wysyłka
5 / 5
2019-07-03 11:38:46
Hubert
Zegarek świetny! Nie było problemu z kontaktem i od ręki zostały zmienione dane do faktury. Serdecznie polecam!
4 / 5
2019-07-03 09:40:19
Regina
Ok w miarę szybko zrealizowano moje zamówienie bardzo miła obsługa
5 / 5
2019-06-27 15:16:10
Cezary
Towar zgodny z opisem, transakcja przebiegła zgodnie z regulaminem. Polecam!
5 / 5
2019-06-26 15:27:52
Sonia
Bardzo dobrze , zegarek zgodny z opisem
5 / 5
2019-06-24 20:11:45
Arlena
Super obsługa szybko i sprawnie
5 / 5
2019-06-24 10:59:00
Ferdynand
Zegarek zgodny z opisem , elegancko zapakowany, nieuszkodzony Polecam
5 / 5
2019-06-17 07:22:45
Zbyszko
Pełny profesjonalizm. Polecam
2 / 5
2019-06-13 04:13:29
Adam
polecam przyzwoity asortyment wszystko działa na stronie dotrzymali obietnic i terminów
5 / 5
2019-06-11 14:19:42
Ludwika
Jestem zadowolona z zamówienia, wszystko poszło sprawnie, dostałam kilka powiadomień o statusie przesyłki, więc byłam cały czas na bieżąco na jakim etapie jest moje zamówienie. Fajnie, że zegarek był aż 60 zł tańszy niż w sklepach stacjonarnych.
5 / 5
2019-06-08 09:16:05
Daria
Sklep dobry , przesyłki zapakowane solidnie
5 / 5
2019-06-05 14:02:34
Greta
Sklep jest super berdzo duży wybór i zegarki są najwyższej jakości zakup jest realizowany bardzo sprawnie i szybko
4 / 5
2019-06-03 14:50:35
Iwo
Zamówienie złożone w sklepie, towar doszedł po 4 dniach, wszystko z przedmiotem ok.
5 / 5
2019-05-28 11:13:01
Adam
Sklep jest doskonały bardzo szybko i sprawnie zrealizowałem swoje zamówienie było ono pierwsze ale spewnoscią nie ostatnie polecam ten sklep
5 / 5
2019-05-24 17:39:02
Włodzimierz
Zegarek zgodny z opisem. Zdjęcie nie oddaje jednak całkowicie jego eleganckiego wyglądu. Chociaż to Lorus automatic(właściwie Seiko)
5 / 5
2019-05-20 11:55:19
Greta
Super sklep - bardzo duży wybór i korzystne ceny :) polecam wszystkim bardzo serdecznie!
5 / 5
2019-05-18 07:56:48
Alicja
Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-05-13 22:07:11
Benedykt
Wszystko przebiegło bez zarzutu. Polecam!
5 / 5
2019-05-04 17:54:16
Albert
pełny profesjonalizm , szybka wysyłka
5 / 5
2019-04-29 18:04:26
Teodor
Modelowa obsługa zamówienia. Najniższe ceny zegarków na rynku, czynią sklep e-zegarki.pl idealnym miejscem do kolejnych zakupów.
5 / 5
2019-04-25 19:30:03
Jędrzej
Zależało mi na czasie - zegarek otrzymałem następnego dnia do paczkomatu. Sprawnie, dobry kontakt - polecam.
5 / 5
2019-04-24 14:26:40
Małgorzata
Wszystko zgodne z opisem. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam sklep
4 / 5
2019-04-23 07:02:19
Idzi
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, jedynie opakowanie zegarka było trochę poplamione i zniszczone.Był to prezent więc nie bardzo to ładnie wyglądało. Reszta ok.
5 / 5
2019-04-17 20:16:06
Franciszek
szybka wysylka ,zero problemow
5 / 5
2019-04-17 17:10:44
Bartosz
Szybko, sprawnie,zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-04-14 09:19:57
Roman
Profesjonalnie, dogodne ceny, wszystko na najwyzszym poziomie!
5 / 5
2019-04-12 14:19:26
Konstanty
Super sklep. Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-03-28 21:30:14
Jakub
Sklep ok. Dobra cena a zegarek rewelacja!
5 / 5
2019-03-28 14:54:22
Eryk
Realizacja zamówienia bez zarzutu
3 / 5
2019-03-27 11:47:09
Konrad
Towar zaginął w czasie przesyłki. E-zegarki ze wszech miar opozniały mi zwrot pieniedzy.
5 / 5
2019-03-26 06:14:41
Karina
dziękuję jest bardzo dobry i ładny za co bardzo dziękuję Firmę będę wszystkim polecał-jeszcze raz dziekuje Edward Barecki z Koszalina
5 / 5
2019-03-25 14:13:51
Irmina
To moj 3 zakup w tej firmie. Wszystko bardzo szybko i sprawnie. Z czystym sumieniem polecam. Ps. przy 3 zakupie udało mi się wynegocjować dodatkowy rabat.
5 / 5
2019-03-23 00:31:03
Bartosz
Sprawnie,towar zgodny z oczekiwaniami i opisem.
5 / 5
2019-03-19 12:24:48
Apoloniusz
Bardzo dobra realizacja zamówienia - zgodnie z opisem i bez problemów.
5 / 5
2019-03-18 12:04:11
Ewelina
Szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja. Polecam
5 / 5
2019-03-12 12:28:06
Teresa
Cudowne produkty, profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-03-09 14:04:49
Lucyna
Profesjonalnie i szybko. Polecam
4 / 5
2019-02-28 10:24:05
Filip
Towar Ok, ceny Ok kontakt słaby. Telefonu nikt nie odbiera tylko mail z kilku dniowym poślizgiem .
5 / 5
2019-02-22 18:03:27
Gabriel
Bez żadnych zastrzeżeń - towar zgodny z opisem, przesyłka na czas.
5 / 5
2019-02-21 14:57:41
Amelia
Kupiłam zegarek męski Tommy Hilfiger. Zegarek orginalny, porządnie zapakowany, zabezpieczony przed uszkodzeniami. Cena niższa o 130 zł nóż we wszystkich sklepach. Polecam!!!
5 / 5
2019-02-15 12:21:34
Jonatan
Polecam!!! :) wszystko w porządku !
5 / 5
2019-02-12 20:27:52
Sabina
Pełen profesjonalizm. Szczerze POLECAM
5 / 5
2019-02-08 17:14:12
Gustaw
Bardzo rzetelna firma. Przy składaniu zamówienia otrzymałem wyczerpujące informacje dot. towaru jak i sposobu odbioru. Sam towar ( zegarek ) bez zarzutu. Polecam !!!
5 / 5
2019-02-08 16:59:07
Laura
Super... bezpiecznie.. bezproblemowo.. ładne opakowanie.. bardzo szybka wysyłka..
5 / 5
2019-02-06 12:33:06
Zdzisława
Ultra szybka obsługa. Polecam.
5 / 5
2019-02-04 10:04:48
Sylwester
polecam wszystkim fachowo i szybko 👍😊
5 / 5
2019-01-31 10:48:15
Bartłomiej
Konkurencyjni w odniesieniu do podobnych e-sklepów, którego będę polecał wszystkim znajomym chcących zakupić zegarek w dobrej cenie.
5 / 5
2019-01-29 20:10:33
Miłosz
Polecam, szybko bez zbędnej zwłoki.
5 / 5
2019-01-28 15:02:34
Aleksandra
Bardzo dobry sklep z zegarkami, polecam każdej osobie.
5 / 5
2019-01-25 12:20:46
Zbigniew
Nie mam żadnych zastrzeżeń - towar super, dostawa błyskawiczna, paczka dobrze zabezzieczona
5 / 5
2019-01-22 11:43:50
Bogusław
Wszystko było tak jak być powinno
5 / 5
2019-01-22 10:20:57
Bartłomiej
Super szybki sprzedawca, towar dobrze zapakowany i dostarczony bez uszczerbku
5 / 5
2019-01-18 11:00:59
Justyna
Wszystko ok, transakcja bez zarzutu.
5 / 5
2019-01-17 09:26:33
Oskar
Polecam. Sklep spełnił moje oczekiwania w pełni.
5 / 5
2019-01-17 07:34:49
Agnieszka
Zakupy przebiegły bez problemów.Polecam ten sklep w 100 %.
5 / 5
2019-01-14 22:17:09
Tomasz
Przyjemne i łatwe zakupy, wszystko przebiegło bezproblemowo.
5 / 5
2019-01-14 13:01:49
Gustaw
fantastycznie, a zegarek bomba
4 / 5
2019-01-14 09:42:44
Kajetan
Polecam. Bardzo fajny sklep z dużym wyborem zegarków. Wysyłają towar bezpiecznie zapakowany. Wszystko zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-01-12 22:09:00
Władysława
superszybka wysyłka, wszystko przebiegło pomyślnie
5 / 5
2019-01-11 20:22:10
Martyna
Super. Szybka obsługa. Polecam
5 / 5
2019-01-09 21:00:39
Liwia
W trudnym okresie świątecznym sprawdzili się w 100%
1 / 5
2019-01-08 20:25:13
Agata
Zdecydowanie nie polecam! Wygląda na to, że to oszuści. Zakupiłam zegarek, który gdy dotarł do mnie nie działał. Pracownik poinformował mnie, żebym z nowym, niedziałającym zegarkiem kupionym za blisko 600 zł udała się do serwisu..jeszcze tego samego dnia odstąpiłam od umowy, odesłałam zegarek i poprosiłam o zwrot pieniędzy. Po 14 dniach dostałam i informację, że mam ponownie potwiedzić dyspozycję zwrotu, wówczas w ciągu 14 sklep dokona przelewu. Niestety 4 stycznia br. minął ten termin, a pieniędzy mi nie zwrócono. Do sklepu bardzo trudno się dodzwonić, a na moje liczne monity mailowe dostaję odpowiedź, że już środki powinny być wysłane i w sumie to nie wiadomo czemu nie do tego nie doszło. Zgłaszam sprawę na policję.
5 / 5
2019-01-07 16:47:04
Marina
Towar zgodny z opisem. Transakcja zrealizowana sprawnie.
5 / 5
2019-01-07 14:25:21
Teodor
Wszystko ok, kontakt super. Zegarek działa bez zarzutu. Polecam
5 / 5
2019-01-03 17:11:29
Emil
Szybko, sprawnie. Pewny jakościowo towar.
5 / 5
2019-01-03 09:59:05
Zygfryd
Zegarek taki jak na zdjęciu, szybka wysyłka
5 / 5
2019-01-03 09:50:58
Jerzy
Błyskawiczna wysyłka i bezproblemowa współpraca.
4 / 5
2019-01-02 13:11:22
Miłosz
Dobra komunikacja mailowa. Dobry update o statusie zamówienia. Przesyłka dobrze zabezpieczona. Mogę polecić.
5 / 5
2019-01-02 12:27:07
Seweryn
Polecam. Towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-01-02 10:48:26
Adam
Ekspresowa wysyłka. Towar zgodny z opisem, w dodatku w najnizszej cenie.
5 / 5
2019-01-01 10:34:26
Hanna
Szybka realizacja, dobry kontakt ze sprzedawca
5 / 5
2018-12-31 18:32:26
Patryk
Profesjonalna, uprzejma obsługa i szybka realizacja zamówienia
4 / 5
2018-12-31 15:35:31
Włodzimierz
Niechlujny sposób pakowania (duża tektura). Zegarek bez zarzutu.
5 / 5
2018-12-31 14:06:52
Arkadiusz
Sprawna realizacja zamówienia. Towar właściwie spakowany. Polecam.
5 / 5
2018-12-31 13:52:21
Krystyna
Solidny i godny zaufania sprzedawca.
5 / 5
2018-12-31 08:44:17
January
To były pierwsze Ale napewno nie ostatnie zakupy tutaj:)
4 / 5
2018-12-28 17:30:16
Marek
Towar zgodny z opisem :D Szybka dostawa :D Dobra cena :D Świetna obsługa :D
5 / 5
2018-12-28 17:29:36
Kazimiera
Sklep szczerze godny polecenia
5 / 5
2018-12-28 14:35:31
Karol
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu realizacji zamówienia
4 / 5
2018-12-28 14:34:58
Lucjan
Towar zgodny z opisem dobrze zabezpieczony
5 / 5
2018-12-28 14:32:59
Daniel
bardzo dobry sklep, opis produktu wyczerpujący, towar super spakowany
5 / 5
2018-12-28 13:48:03
Kaja
Wszystko sprawnie i w porządku.
5 / 5
2018-12-28 10:34:33
Malwina
Szybka bezproblemowa transakcja mimo okresu przedświątecznego ;)
5 / 5
2018-12-28 09:22:13
Leopold
Wszystko sprawnie i bez zwłoki.
5 / 5
2018-12-27 23:03:02
Justyna
Ekspresowa wysyłka, bardzo dobrze opakowany towar. Informacja o statusie na każdym etapie
5 / 5
2018-12-27 12:13:31
Jonatan
Wszystko przebiegło bez zarzutu. Konkurencyjna cena, szybka wysyłka, bezpieczne opakowania. Jednym słowem polecam sklep!
5 / 5
2018-12-27 11:30:44
Lidia
Bardzo sprawnie, szybko. Towar zgodny z wyglądem i opisem na stronie
5 / 5
2018-12-27 05:41:17
Dymitr
Wszystko dokładnie opisane , szybka przesyłka.
5 / 5
2018-12-26 09:26:44
Iga
Super zakupy w tym sklepie. Szybko i bez problemów
5 / 5
2018-12-24 13:35:16
Marcel
Komunikatywne porozumiewanie się, polecam
5 / 5
2018-12-21 20:30:41
Angelika
Bardzo fajny sklep. Dobre ceny. Fachowa obsługa.

Rzetelne opinie o InBook S.A. - www.e-zegarki.pl