Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję INTERNETOWY SKLEP NARZĘDZIOWY

INTERNETOWY SKLEP NARZĘDZIOWY Opinie 4.6 (128)

UL. STEFANA STARZYŃSKIEGO 8
08-110
SIEDLCE
256443909
opinie INTERNETOWY SKLEP NARZĘDZIOWY
speedtest
4.6
128
Opinii

Dobrze

1 / 5
2015-10-26 18:32:43
Kinga
jutro mija 4-ty tydzień od opłacenia zamówienia, nie ma towaru, nie ma zwrotu pieniędzy, kilkanaście telefonów z wymijającymi odpowiedziami, zastanawiam się nad przekazaniem sprawy w ręce policji...
3 / 5
2015-03-26 18:17:10
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Długi czas oczekiwania. Fatalna by nie powiedziec beznadziejna obsługa ze strony kuriera
1 / 5
2015-03-25 20:23:29
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Lecz czas wysyłki to nieporozumienie, brak kontaktu.
5 / 5
2015-03-16 11:39:45
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-05 14:46:06
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-05 13:31:25
Amelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-27 12:53:27
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-24 00:22:01
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-21 20:50:47
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-16 16:29:08
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-01 11:54:45
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-23 22:01:04
Felicjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-17 13:45:21
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-12 19:54:58
Anna
Rozważyć trzeba stosunkowo wysoki koszt przesyłki ( w zakupie do 300zł ). Pozostałe aspekty godne polecenia.
4 / 5
2014-06-09 10:14:17
Eugenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-25 12:31:16
Stefania
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-07 20:34:21
Damian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-04-14 14:55:41
Zygmunt
Sprzedali mi towar, którego nie posiadali. Nie było żadnej informacji, ze strony sklepu o tym że zamówienie nie zostanie zrealizowane. Po interwencji telefonicznej dowiedziałem się, że sklep nie zamierza realizować zamówienia. A później pozostało tylko ponaglanie sklepu o zwrot pieniędzy wpłaconych z góry przelewem. Pieniądze nie powiem zostały zwrócone ale po 15 dniach!
4 / 5
2014-04-11 11:13:55
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-08 20:44:05
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-07 16:51:16
Jan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.pzyszlym klijetom
5 / 5
2014-03-25 13:18:17
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-12 18:27:21
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-03-10 08:30:52
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-01 10:03:58
Arlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo szybki czas realizacji zamówienia.
5 / 5
2014-02-28 09:58:43
Rafał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-02-13 17:43:59
Ludwik
Mijają już 2 tygodnie od dokonania wpłaty a nie dostarczono sprzętu jak również informacji dlaczego tak się stało. Mam tylko prośbę już drugą o wypełnienie ankiety. Zdecydowanie NIE POLECAM.
5 / 5
2014-01-28 09:16:39
Sławomira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-14 13:03:28
Zenon
Transakcja przebiegła pomyślnie.Miła obsługa i kontakt - Polecam.
4 / 5
2014-01-07 11:33:30
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-25 14:56:15
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 16:06:05
Olaf
Świetna obsługa i szybka wysyłka. POLECAM!!!!!!
4 / 5
2013-12-13 14:41:29
Benedykt
Transakcja przebiegła pomyślnie,choć trwało to dziesięć dni tłumaczę to okresem przedświątecznym . Polecam.
5 / 5
2013-12-05 04:12:29
Lidia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-04 20:27:06
Felicjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-11-28 06:18:45
Daniel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-11-28 06:18:45
Regina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-11-12 20:57:07
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-10-24 09:04:12
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Ale długo się czekało na Towar
4 / 5
2013-10-22 19:26:47
Antoni
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-22 11:54:00
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-16 10:08:36
Arlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-09 21:07:49
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. jedyny minus ,że sprzęt był bardzo zakurzony i oklejony cenami jakby wcześniej był na wystawie
5 / 5
2013-10-04 00:16:50
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-03 19:51:08
Tymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-10-03 16:30:12
Apoloniusz
nie doszlo do transakcji,towar mial byc w sklepie,potem sklep obiecal sprowadzic ale b.dludo to trwalo i zrezygnowalm z zakupu
5 / 5
2013-10-03 11:26:30
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-30 13:44:40
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-25 14:48:27
Marek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-19 14:51:12
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-11 08:01:49
Joanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-07 01:53:26
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-04 15:37:30
Apoloniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-02 20:37:33
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-28 22:41:34
Walentyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-28 18:11:31
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-28 13:06:23
Joachim
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-28 11:29:00
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-27 17:44:11
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-27 11:54:51
Apoloniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie, bez zbędnych pytań. Polecam.
5 / 5
2013-08-25 21:11:47
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-20 19:47:27
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-20 17:38:40
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-15 11:37:02
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-14 14:57:20
Stanisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-09 22:40:19
Bernard
Bardzo szybka dostawa, jestem pozytywnie zaskoczony, polecam.
5 / 5
2013-08-08 16:21:11
Michalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-07 16:45:01
Piotr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-06 09:35:29
Romuald
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-05 10:11:32
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-30 13:26:44
Walenty
Miła obsługa i doradztwo. Pan (chyba właściciel bardzo kompetentny) i bezproblemowy kontakt telefoniczny. Towar odpowiednio zapakowany i zabezpieczony. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-26 10:01:24
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-17 09:28:51
Liliana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-10 20:54:19
Felicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-07-01 11:45:28
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Niestety po dwóch dniach użytkowania kosy NAC SPS 205210BC02N w ogrodzie przydomowym głowica po prostu rozsypała się i muszę ją wymienić na nową (plastik bardzo słaby). Produkt wykonany w klasie CHIŃCZYK - niechlujnie. Niestety nie warto oszczędzać i należy kupować narzędzia znanych, renomowanych firm. Pozdrawiam DarekN.69
5 / 5
2013-06-25 18:49:18
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-24 16:43:56
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-24 14:42:40
Marlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-24 08:52:05
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-21 09:22:25
Arlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-20 13:29:41
Izyda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-19 08:01:17
Dariusz
Towar 100% sprawny i zgodny z opisem, dobry kontakt ze sklepem, POLECAM
4 / 5
2013-06-14 11:30:02
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-06-14 09:27:03
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-12 13:39:29
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-04 10:14:27
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-29 09:42:56
Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-27 16:21:26
Stanisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-17 17:25:43
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-10 09:21:40
Wera
Mieszkam jakieś 25 km od sklepu, więc następnym razem odbiorę osobiście, a poza tym tak trzymać, będę polecał znajomym!
5 / 5
2013-05-07 15:06:11
Eryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-01 07:07:48
Oliwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-29 14:40:33
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-26 07:58:04
Julian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-20 19:52:39
Aniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-20 09:37:40
Tymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-11 18:24:52
Oliwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-10 17:38:17
Zygfryd
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-10 10:01:44
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-27 08:33:55
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybkość dostarczenia - expresowa. Szczerze polecam ten sklep.
5 / 5
2013-03-25 16:16:30
Konstancja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-25 08:35:00
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-21 21:35:46
Jerzy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-21 13:35:46
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-19 04:11:36
Jeremiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-18 08:08:43
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-15 20:17:55
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-14 21:33:34
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-14 20:11:39
Apolonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-06 18:31:01
Amelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-25 08:05:51
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-24 12:15:17
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-02-22 07:54:34
Izyda
Szkoda, że przesyłka nadana po monitach. Dodatkowo najpierw przychodzi info, że przesyłkę wysłano, a dopiero dzień po tej informacji przesyłka jest nadana. Przy przedpłacie powoduje to zbędne nerwy.
2 / 5
2013-02-19 19:08:56
Kazimierz
O ile zakupiony sprzęt dotarł bez problemów, to okazało się że faktura była błędnie wystawiona. Po kilku telefonach i trzech tygodniach oczekiwania, otrzymałem poprawioną fakturę ale jeszcze z większymi błędami niż ta pierwsza. Gdybym zakupu dokonał nie na firmę, to gwarancja była by na 24 miesiące a nie 12 a odpisie VAT-u już nie wspomnę.
5 / 5
2013-02-14 15:16:36
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-08 11:28:48
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-08 10:48:37
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-06 20:58:55
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-01 10:27:25
Beniamin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-30 09:00:09
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-27 10:58:34
Ireneusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-24 09:55:51
Elwira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-06 10:40:35
Bronisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-12-27 16:17:34
Diana
Przysłano narzędzie z20II a mamy koniec 20I2 czyli przysłano stary towar. Nie polecam tego sklepu.
5 / 5
2012-12-24 10:39:57
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-23 08:43:39
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Super kontakt i dostawa
5 / 5
2012-12-17 08:05:49
Grzegorz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-09 14:28:19
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o INTERNETOWY SKLEP NARZĘDZIOWY