Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Invest Sp. z o.o. agd-akcesori

Invest Sp. z o.o. agd-akcesori Opinie 4.8 (148)

Boya Żeleńskiego 3
35-105
Rzeszów
17 850 56 96
opinie Invest Sp. z o.o. agd-akcesori
speedtest
4.8
148
Opinii

Doskonale

5 / 5
2015-04-02 17:23:46
Benedykt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo szybka transakcja. Towar był dostarczony od ręki. Bardzo szybka dostawa Pocztą.
4 / 5
2015-03-31 11:33:08
Julian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-02-27 19:05:00
Magdalena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2015-02-24 09:39:42
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-17 10:06:54
Agata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-17 08:49:14
Juliusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-29 10:08:12
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-26 21:32:41
Bogusława
Sklep godny polecenia.Wszystko OK!
5 / 5
2014-12-13 20:04:15
Emanuela
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Polecam, nie zawiedziecie się.
5 / 5
2014-12-08 20:27:34
Marek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-09 09:44:08
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-07 09:34:28
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-13 20:18:45
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-11 10:43:50
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-10 13:38:23
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-10 09:56:35
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-06 17:15:51
Daria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-20 13:39:06
Lilianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-18 11:08:08
Lesław
Transakcja przebiegła bez najmniejszych problemów. Szczerze polecam.
5 / 5
2014-07-25 18:01:56
Władysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-24 18:22:28
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-01 18:47:02
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Zakupiona przeze mnie ssawkoszczotka uniwersalna do odkurzacza idealnie pasuje do hoover capture TCP 2005.
3 / 5
2014-04-28 15:05:08
Apolonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-23 16:58:52
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-22 13:44:50
Roman
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-25 14:19:59
Jan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-28 10:39:56
Teresa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-26 12:46:22
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-02-25 20:44:12
Tobiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-02-24 13:41:27
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-08 11:44:45
Klara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-06 11:28:14
Inga
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko ok. POLECAM
5 / 5
2014-01-28 14:22:59
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-24 18:47:20
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-22 18:20:49
Henryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-21 14:06:30
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-20 10:10:49
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-15 18:42:36
Daniel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-11 21:14:39
Henryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-06 20:47:04
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-06 19:22:32
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Sklep może być chociaż szerokość asortymentu jaki oferuje sklep jest uboga.
3 / 5
2014-01-03 10:05:15
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie, jednak spodziewałam się odpowiedzi na mojego maila w sprawie terminu dostawy. Dlatego komunikację ze sklepem oceniłam jako słabą.
5 / 5
2013-12-17 17:36:27
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 14:36:11
Lidia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-04 20:08:19
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-02 22:16:33
Piotr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-25 22:58:33
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-20 10:43:54
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-20 08:44:46
Stanisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-19 17:37:41
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-28 20:39:20
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-25 10:03:46
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-08 18:15:08
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-07 22:23:11
Mieczysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-04 09:34:51
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Super szybka i profesjonalna obsługa.
4 / 5
2013-10-03 09:08:56
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Brakuje maila o wysłaniu towaru, ale jednak polecam.
5 / 5
2013-10-02 17:10:57
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Najszybciej dostarczony towar ze wszystkich sklepów internetowych w których dokonywałem zakupów, dostawa przez pocztę polską.
5 / 5
2013-10-01 18:27:35
Juliusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-01 12:31:48
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-27 12:46:51
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-25 15:05:02
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Szybka i sprawna dostawa.Jestem bardzo zadowolony z zakupu.
5 / 5
2013-09-17 12:45:36
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-16 19:16:32
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-16 11:49:33
Felicjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-07 13:58:05
Magda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-30 11:01:27
Kinga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-26 16:43:09
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-21 11:07:18
Anna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-20 21:32:53
Bronisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-19 21:16:56
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-14 15:30:37
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-09 13:07:54
Helena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Szybka dostawa, niskie ceny.
5 / 5
2013-08-06 20:27:11
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-06 10:15:33
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-30 12:59:44
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-07-29 16:14:59
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-22 09:40:02
Emanuel
Transakcja przebiegła bez najmniejszych problemów. Byłem mile zaskoczony, że otrzymałem towar na drugi dzień po złożeniu zamówienia. Polecam.
5 / 5
2013-07-09 09:21:06
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-06-18 17:18:12
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie, oczywiście jeżeli chodzi o produkt, doręczenie pozostawia wiele do życzenia
4 / 5
2013-06-12 08:17:15
Edward
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-06-05 13:21:31
Oksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-29 19:31:38
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-09 19:03:53
Bartosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-05-09 11:44:37
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-29 20:09:38
Grzegorz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Zanim dostałem e mail, że towar wysłano, przesyłka była już u mnie. Trochę dziwne, ale miłe zaskoczenie.
5 / 5
2013-04-28 08:59:44
Roman
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 11:27:14
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 09:53:38
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-14 10:25:01
Felicjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-11 09:58:24
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-09 14:36:56
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-05 10:33:37
Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-04 21:37:43
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-04 14:14:33
Radomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-27 19:35:58
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Gorąco polecam. Nie była to ostatnia transakcja w tym sklepie:) Pozdrawiam :)
4 / 5
2013-03-22 04:38:56
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-17 08:20:05
Stanisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-16 09:36:14
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-27 14:12:58
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Towar zgodny z opisem.Napewno skorzystam jeszcze z jego towarów .Polecam.
5 / 5
2012-12-21 16:59:24
Emilia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-21 07:50:00
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-19 09:25:17
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.byłam zaskoczona ekspresowym tempem realizacji- kupiłam w sobote wieczorem, we wtorek miałam w domu
4 / 5
2012-12-16 17:29:28
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie.
3 / 5
2012-12-16 11:01:40
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-16 10:44:33
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-12-15 21:07:12
Olga
Transakcja bez zarzutów. Polecam.
5 / 5
2012-12-09 18:28:22
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-07 04:31:26
Julianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-29 21:12:48
Bogna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-27 09:31:24
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-19 06:28:11
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-14 08:44:19
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-02 14:57:46
Julianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-11-02 09:16:52
Apoloniusz
Trochę się zdziwiłem gdy zamawiając maleńką końcówkę do zelmera otrzymałem dość spore pudło. W środku dużo wypełniacza i małe pudełko z moim zamówieniem. Zamiłowanie sklepu do matrioszek ;) gwarantuje bezpieczeństwo towaru w czasie transportu - fajnie, ze na tym nie oszczędzają. Polecam i sam skorzystam ponownie.
5 / 5
2012-10-25 08:27:32
Katarzyna
Po prostu bezproblemowo i do tego tanio.
5 / 5
2012-10-21 14:27:57
Emil
jestem bardzo zadowolona z obsługi,informacji na temat przedmiotu iszybkiego załatwienia tematu-polercam innym
3 / 5
2012-10-05 17:45:58
Klementyna
Nie wiem czy tak długi czas oczekiwania to wina sklepu czy poczty.
5 / 5
2012-09-18 15:24:13
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-08 12:14:17
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-08 11:20:19
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-03 21:51:07
Mariusz
Polecam w 100 %! Towar zgodny z opisem, czas realizacji zamówienia błyskawiczny!
5 / 5
2012-07-19 12:29:18
Kamila
Dobra cena, dobry towar, szybka przesyłka.
5 / 5
2012-07-16 17:32:54
Ferdynand
szybko sprawnie bezproblemowo,polecam
5 / 5
2012-07-08 12:51:46
Cecylia
Opis i towar OK. Realizacja zamówienia bezproblemowa
5 / 5
2012-06-30 17:36:12
Jarosława
Zakupy w pełni profesjonalne,duży wybór,łatwość przeprowadzania transakcji.
5 / 5
2012-06-29 17:39:39
Grzegorz
Fachowa obsługa, łatwe odnalezienie towaru, przejrzysta strona.
5 / 5
2012-06-29 13:42:12
Cyprian
Transakcja przebiega pomyślnie
5 / 5
2012-06-28 09:42:23
Luiza
Polecam. Szybka wysyłka , towar zgodny z opisem.
4 / 5
2012-05-29 21:38:01
Kacper
polecam , szybka wysyłka, jestem zadowolona z towaru
5 / 5
2012-05-14 08:37:50
Jacek
BARDZO DOBRY SKLEP SZYBKA WYSYLKA POLECAM !!!!!!!!!
5 / 5
2012-05-12 12:12:32
Judyta
Szybka i sprawna obsługa, dobry kontakt, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2012-05-06 21:14:04
Bogdan
Produkt dostarczony bardzo szybko i w bardzo dobrym stanie
4 / 5
2012-04-22 17:34:49
Lilianna
Decyzję o zakupie podjęłam ze względu na bardzo korzystną cenę produktu oferowaną przez Sklep. Minusem jest fakt, że wysyłki towaru Sklep dokonuje co dwa dni, co niepotrzebnie wydłuża czas dostawy.
5 / 5
2012-04-16 14:11:37
Luba
Dobry kontakt, towar wysokiej jakości. Zarówno sklep, jak i towar są godni polecenia
4 / 5
2012-04-15 18:41:15
Klemens
zakup udany i przydatny w mojej kuchni
5 / 5
2012-03-31 19:10:15
Kornel
UCZCIWA FIRMA, POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE INTERNETOWYM.
5 / 5
2012-03-25 12:14:21
Kazimiera
To był mój pierwszy zakup w tym sklepie i realizacja przebiegała bez zarzutu.
5 / 5
2012-03-23 10:19:20
Janusz
Brak uwag, transakcja przebiegło szybko i sprawnie.
5 / 5
2012-03-19 16:16:41
Helena
Nie ma co dodawać. ankieta wyczerpuje wszystko w temacie.
4 / 5
2012-03-15 09:05:00
Jonatan
Zamówiłem worki do odkurzacza i to dostałem, więc ocena nie może być inna niż pozytywna. Ocena obniżona o czas realizacji zamówienia (6 dni). Nie kontaktowałem się z obsługą sklepu, więc tą kwestię trudno mi ocenić.
5 / 5
2012-03-13 09:13:59
Kamila
znakomity sprzedawca polecam wszystkim!!!!!!!!!!
5 / 5
2012-03-11 08:40:13
Jarosława
zakupy w tym sklepie internetowym są przyjemnością polecam każdemu,nic dodać nic ująć,tyle na temat!
5 / 5
2012-03-06 19:30:24
Dorota
dostawa była bardzo szybka, jednego dnia otrzymalam e-maila z informacją o wysylce towaru a na następny dzień już ją otrzymałam.Zamawialam przez poczte i tym bardziej byłam zdziwiona szybkością dostawy
5 / 5
2012-03-01 11:26:05
Malina
Pierwszy raz kupowałam w tym sklepie. Zdecydowałam się ze wzgądu na cenę towaru i przesyłki. Transakcja przebiegła bez problemów i z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep!
4 / 5
2012-02-09 17:10:39
Agata
Szybka realizacja zamówienia, mają WSZYSTKIE możliwe torby do odkurzaczy. Jedyny problem, że zamówienie przyszło owinięte brudną folią, ale to mogła być wina kuriera.
5 / 5
2012-01-26 12:39:24
Gerard
łątwa nawigacja, krótka droga od wyboru towaru to zakupu. Szybki termin realizacji
5 / 5
2011-12-23 18:44:21
Paula
Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym, "sam z siebie" zainteresował się dlaczego transakcja nie dochodzi do skutku, szybciutko wyjaśnilismy problem, , dzięki czemu nie zdążyłam się sfrustrować ;-) Towar b.dobrej jakości, worki i częsci pasują jak ulał, przesyłka ekspresowa. Pewnie nieraz skorzystam i polecam innym
5 / 5
2011-12-21 07:11:32
Malwina
Jestem zadowolony z zakupu i współpracy ze sklepem

Rzetelne opinie o Invest Sp. z o.o. agd-akcesori