Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Invital.pl

Invital.pl Opinie 3.7 (124)

Opavska 397
74-741
Hradec nad Moravici
( brak )
opinie Invital.pl
3.7
124
Opinii

Umiarkowanie

2 / 5
2024-04-17 16:33:22
Remigiusz
Bardzo rozczarowany jakością roslin i porcja koszyka.Kupilem 4 raz ale tym razem ostatni.Roslina się rozkłada już na dzień dobry (microsorium) Koszyk z anubiasem pinto to nie koszyk a jedna sadzonka.Strasznie okrojona wersja.Nie kupie więcej nic!
1 / 5
2024-04-02 13:03:14
Jacek
Filtr odwróconej osmozy z pompą daje więcej odpadu niż wody użytkowej, a powinno być znacznie lepiej. W serwisie stwierdzili, że jest sprawny, a to ja mam wodę za zimna, albo małe cisnienie w kranie :)
1 / 5
2023-12-06 10:28:10
DAREK
SPRZEDAJA CHINKI SZAJS LEDY KTORY PO MIESIĄCU PRZESTAJE SWIECIC. POMOCY I DOBREJ WOLI SPRZEDAWCY ZERO.......
1 / 5
2023-11-13 00:25:32
Damian
Zdecydowanie odradzam zakup generatora co2 w tym miejscu. Na stronie wyraźną informacja że przy jednym bombki generator pracuje minimum miesiąc a w realiach po tygodniu kibel.. w takim tempie to nie wyrobie na kwasek i sodę Druga sprawa zamówienie nie przyszło kompletne,brakowało co prawda na 1,59 ,ale jednak zaworka zwrotnego bez którego podłączenie było niemożliwe... Proponuję przypilnować magazyn albo zerknąć im w kiermanke bo po zaworku został jedynie pusty woreczek... Podsumowanie jest takie że na stronie wyglądacie jak sklep perfekcyjny w którym to człowiek zrobi kompleksowe zakupy z bananem na twarzy a realu pozostaje niedosyt ... Pierwszy i ostatni raz , żegnam ozięble
5 / 5
2023-08-05 15:38:12
Marek
Super sklep Zamawialem kilka produktow wszystkie okej Ostatnio reklamowalem pekniete akwarium,nowe dostalem wciagu 24godz Plecam
1 / 5
2023-07-28 09:12:44
Krzysztof
Ten sklep radzę mijać szerokim łukiem. Wysyłka w 24h to absolutna fikcja. Paczka wysłana po 4 dniach, brak kontaktu telefonicznego - nie wiem po co w ogóle ta infolinia jak nigdy nie odbierają. Kontakt mailowy - też się długo czeka na odpowiedź, nie wspominając o zdawkowych odpowiedziach. Radzę też się nie sugerować tym co mają na stronie, że rośliny są na stanie co może dodatkowo wstrzymać zamówienie. Zapewniają, że wyślą towar jak najprędzej a w rzeczywistości jest inaczej. W żadnym sklepie internetowym nie przyszło mi spotkać się z taką obsługą klienta (a zamawiam bardzo dużo). Odradzam zamawianie z Invital. Oszczędzicie sobie sporo nerwów.
1 / 5
2023-05-17 06:48:17
Grzegorz
Bardzo gorąco zniechęcam do zakupów w tym sklepie. To jest Czeska firma która prowadzi działalność między innymi w naszym kraju. Samo to nie jest ani dziwne ani podejrzane, jednak w przypadku wszelakich problemów z zamówieniem pojawiają się komplikacje. Około miesiąc temu kupiłem szafkę pod akwarium w tym sklepie. Szafka przyszła mocno poturbowana (to nie była wina kuriera). Na następny dzień odesłałem towar (odstąpiłem od umowy zawartej na odległość). Od tego czasu minęło ponad 2 tygodnie. Sprzedawca musi nie później niż w terminie 14 dni od dnia otrzymania towaru i oświadczenia o odstąpieniu od umowy zawartej na odległość zwrócić konsumentowi wszystkie dokonane przez niego płatności. No i niestety nie zwrócił. Kontakt ze sklepem jest fatalny, pani na infolinii nie może pomóc i trzeba napisać maila. Na wysłane wiadomości nie reagują. Wybrałem się do Biuro Ochrony Konsumentów, niestety nie mogą pomóc ponieważ siedziba firmy jest na terenie innego kraju. Trzeba zwrócić się do Europejskiego Centrum Konsumenckiego. Na razie temat stoi w miejscu ponieważ bardzo trudno dodzwonić się do ECK. Nie wiem czy uda mi się odzyskać pieniądze.
5 / 5
2023-05-07 02:20:15
Look
Do dużego oczka kupowałem zimą 2023 w kilku transakcjach. Filtr Invital 30000, pompę Invital 12000, kompresor napowietrzający Invital 40 ze skimmerem i małą fonatanną. Za każdym razem towar wysłano od razu. Teraz działa wszystko. Jak długo zobaczymy. Na infolinii ustalając datę wysyłki wszystko w języku PL ustaliłem.
1 / 5
2022-12-27 14:28:38
Michal
Rośliny 2/3 błoto. Nie popisali się. Jawne oszustwo.
1 / 5
2022-12-21 16:25:13
Marek
Dramat, w internetach ohy ahy a w praktyce amatorka, zachciało mi się czeskiej jakości to mam, lepiej dać parę złotych więcej i kupować u swoich. Nie polecam. Rośliny 1/5 tego co pokazują na zdjęciach, czas wysyłki z Czech ponad tydzień, z roślin prawie błoto. Reklamacji nie uznali.
1 / 5
2022-12-21 15:40:43
Aquadebo
Zamówiliśmy sprzęt pod klienta. Nie doszedł, brak kontaktu.
1 / 5
2022-12-13 04:01:44
Robert
Towar wysyłany w 24 h to mit. W moim zamówieniu zabrakło roślinki (jeste w stanie to zrozumieć, tak. Bywa), ale nie moge zrozumieć braku kontaktu ze strony sklepu co z tym zrobic. Wystarczylo sie skontaktowac telefonicznie i ustalic wysyłke bez tej ppzycji. W dodatku kontakt telefoniczny i obsluga to dramat. Arogandzka osoba zuca sluchawka nie konczac rozmowy. Podczas kolejnej proby polaczenia odbiera i rozacza rozmowe. Wiecej tam nic nie kupie a szkoda bo asortyment szeroki.
1 / 5
2022-12-01 04:42:05
Grzegorz
Nie polecam nie mają pojęcia co wysyłają.
1 / 5
2022-11-17 16:38:01
Dotota
Nie polecam .Najpierw podobno system anulował moje zamówienie pomimo że zamówienie zostało opłacone ,po mojej interwencji pani na infolinii zapewniała że jeszcze tego samego dnia wyślą mi towar niestety mija 4dzien od rozmowy z panią a towar nawet nie wysłany,postanowiłam anulować zamówienie ciekawe kiedy zwrócą pieniądze.
5 / 5
2022-11-02 17:10:34
Przemek
Kupiłem oświetlenie 40cm, 8W, ponieważ oswietlenie aquael wysiadło. Rurka cieńsza od aquael, ale w uchwyty pokrywy wsadziłem gąbkę i trzyma mocno. Samo oswietlenie niebieskie i białe oraz mieszane rewelacja, sterownik w kablu bardzo fajny, pozwala sterować natężeniem światła w 10 stopniach, poza tym wyłączanie i wyłączanie czasowe 6/10 i 12 godzin. Płaciłem z odbiorem w paczkomacie około 60zl, za podobny aquaela bym misual wydać około 160zl+ dowóz. Rachunek prosty. Jest papierowa polska instrukcja. Polecam. Nie wiem jak długo wytrzyma, ale za tą cenę...
1 / 5
2022-10-21 04:31:04
Nie zadowolony Klient
Ten sklep to tragedia przez duże T. Nie polecam, kupowałem u nich nie raz i za każdym razem było coś nie tak Albo roślinki przyszły chore, zniszczone albo innym razem lampa która miała świecić długo nie wytrzymała nawet roku Obsługa to też porażka. Po złożeniu zamówienia i opłaceniu zamówienie zostało anulowane i tu uwaga cyt. Sklep stwierdził że jeśli wystawisz im choć raz negatyw opinie za wcześniejsze zakupy to więcej cie nie obsłużą "ŻENADA jakich mało. Lampy i dużo rzeczy ładnie wyglądających to w rzeczywistości tania chińszczyzna Reasumując Nie poważna firma która nie umie przyjąć na klatę negatyw opinie o sobie, zbierać chcą tylko te pochlebne, po za tym jakość roślin też nie jest taka jak w opisach Polecam ale omijać z daleka taki profesjonalizm Ja już podziękowałem takiej firmie Jest wiele sklepów konkurencyjnych na szczęście i nie robiących z siebie błaznów strzelających focha
1 / 5
2022-10-12 05:10:16
Roman
Zakupiłem u nich lampę, przyszła uszkodzona, odesłałem. Wysłali mi nową lampę ....przyszła uszkodzona, odesłałem. Przysłali mi następną która działała 4 miesiące, odesłałem i nie chcą zwrócić pieniędzy tylko dalej naprawić lampę. Katastrofalna jakość towarów. Zdecydowanie nie polecam!!!!
2 / 5
2022-07-01 09:45:24
Jurek
Oprócz dobrego zaopatrzenia i dużego wyboru, nic więcej dobrego. Wszystkie przesyłki niezależnie od kwoty : płatne. Do tego nie ma mowy o reklamacji. Od samego początku klient skazany na odmowę. Zakupiłem 2 lampy Sincor Po 3 m-cach jedna zaczęła bardzo mocno zaciekać ! Pomimo bardzo dokładnej dokumentacji foto. , reklamacja odrzucona. Nie polecam, nie szanują klienta.
1 / 5
2022-04-13 07:29:36
Wiktor
Zamówiona roślina przyszła znacznie mniejsza niż w ofercie, ewidentnie ktoś nie rozumie znacznie słowa "nieznacznie". Przysłana roślina to jakaś 1/4 , jak nie mniej tej w ofercie! Szczerze nie polecam!
1 / 5
2022-03-30 04:37:53
Piotr
Nie polecam! całkowite lekceważenie klienta, nie odpisują na maile- rzekomo nie dochodzą na jedyny adres e- mail podany na stronie. Przez 7 dni nie otrzymałem zwrotu środków i nie wiem kiedy otrzymam ale co najgorsze żadnej informacji na ten temat. Pani na infolinii nie jest w stanie udzielić żadnej konkretnej informacji. Szkoda czasu i nerwów -w innych sklepach zupełnie inny poziom obsługi.
1 / 5
2022-03-26 14:50:26
Aleksander Kowalewski
Nie wiem czy opinia nie zostanie usunięta. Bo niewygodne opinie są usuwane. Zakupiłem rosliny sporo bo za 240.- w sumie 16 taksonów . Jednego brak bez rekompensaty. Dwa nie to co było zamawiane. Dziewięć w opłakanym stanie. Dwa to kpina. Nie polecam.
5 / 5
2022-03-25 05:29:41
Barbara
Super obsługa towar spełnia moje oczekiwania szybko dostarczono.dziękuje
5 / 5
2022-02-22 06:09:48
Mirosław
Kilka udanych zakupów,jeszcze się nie zawiodłem 👍
2 / 5
2022-02-18 04:00:52
Ram pam pam
Nie wiem czy mają doświadczenie w wysyłaniu akwarium ale zbiornik wysyłany przez kuriera to słaby pomysł.Doświadczenie doświadczeniem ale kurier chyba nie ma takiego podejścia,dwa razy nie doszła paczka w całości i zrezygnowałem.
1 / 5
2022-01-29 10:48:42
Tomek
Generalnie cóż można powiedzieć. Czeska firma (kreująca się trochę na polską, wiele osób nie zwraca na to uwagi) sprzedająca same szklarniówki (nic roślin z wody), kradnąca wszystkie zdjęcia roślin z internetu (nie mają zbytnio swoich własnych). Oferują niskie ceny ale z tą jakością to tak różnie (ładne zdjęcia to nie wszystko). Za tymi cenami idą też niskie podatki, które płacą w Czechach (a później klienci innych sklepów się dziwią, że w Polsce drożej). Wspieram rodzimy handel a nie zagraniczny. Wolę dopłacić za polskie niż obce. I tak sobie podatkami uciekają...
1 / 5
2021-12-29 10:04:23
Jerzy
Firma przyjęła reklamację. Tak jak pisałem wcześniej sprawa reklamacyjna trwała kilka dni i oczekiwania na kurierów. Teraz znowu zamiast otrzymać Deponit Mix Black po raz kolejny przyszła paczka z Professionalem. Kpina, kpina, kpina. Nic nie pomogły moje interwencje bo po raz drugi wysłali nie to co zamawiałem. Pracują tam osoby, które mają wszystko i wszystkich gdzieś i nie liczą się ani z klientem ani z jego czasem. TAKA FIRMA POWINNA PRZESTAĆ ISTNIEĆ NA RYNKU. OSZUŚCI !!!
1 / 5
2021-12-28 03:13:40
Jerzy
Towar przyszedł do mnie inny niż zamawiałem, w ofercie na stronie nawet takiego nie było... chodzi o podłoże Dennerle ... zamiast Black przyszedł Professional. Dzwoniłem, prosiłem, tłumaczyłem ale reklamacja tylko drogą e-mail bez możliwości ustalenia warunków przez telefon. Pisałem aż w końcu dostałem wiadomość pozornie satysfakcjonującą ..."Witam, kurier pojawi się po odbiór w dniu jutrzejszym jak i również jutro dostarczy Panu nowe podłoże." Zapewniono mnie że w ten sam dzień przyjdzie paczka właściwa a ta zła zostanie odebrana ... tak też się nie stało. Znowu mnie oszukano. Ponoć inny kurier odbiera niewłaściwy towar za kilka dni dopiero ponoć przywozi inny kurier. Pierwsza paczka przyszła wieczorem ... czekałem od rana do wieczora ... stracony cały dzień. Teraz stracę kolejne dwa dni na dwóch kurierów. Nikt mi za stracony czas nie zapłaci i nie weźmie za mnie urlopu żeby poświęcić kilka dni na załatwienie sprawy. Tak łącznie 3 dni Klient traktowany jest grzecznie ale na zasadzie to nam się należy, zapłać i się dostosuj. Polityka firmy nastawiona tylko na zysk bez liczenia się z klientem. Mam nadzieję że Dyrekcja firmy zrobi coś z niekompetencją pracowników.
1 / 5
2021-12-24 05:51:45
Dariusz
Brak słów brak kontaktu z infolinią sklepu brak odpowiedzi na napisane wiadomości Nie polecam nikomu wręcz odradzam zakupy w tym sklepie….
1 / 5
2021-12-23 11:30:42
Sebastian
Sklep wysyła osłabione / połamane rośliny. Z ostatniego zamówienia sporo musiałem wyrzucić albo przyciąć. Zamówienia realizowane są szybko, ale zakup roślin akwariowych w tym sklepie odradzam.
1 / 5
2021-12-23 06:12:29
Łukasz
Sklep po raz kolejny nie dotrzymuje terminu dostarczenia paczki i to o kilka dni. W rozmowie telefonicznej nie stara się nawet wyjaśnić terminu opóźnienia i nie robi sobie nic ze skarg. Nie stara się nawet przyspieszyć dostarczenia opóźnionej paczki mimo możliwości zmiany z ich strony priorytetu paczki na exoresową aby wyjść z sytuacji z twarzą. NIE POLECAM. Dostali szanse dwa razy i więcej już nie dostaną.
1 / 5
2021-12-23 06:12:28
Łukasz
Sklep po raz kolejny nie dotrzymuje terminu dostarczenia paczki i to o kilka dni. W rozmowie telefonicznej nie stara się nawet wyjaśnić terminu opóźnienia i nie robi sobie nic ze skarg. Nie stara się nawet przyspieszyć dostarczenia opóźnionej paczki mimo możliwości zmiany z ich strony priorytetu paczki na exoresową aby wyjść z sytuacji z twarzą. NIE POLECAM. Dostali szanse dwa razy i więcej już nie dostaną.
1 / 5
2021-12-15 07:18:49
Klient
Zdecydowanie nie polecam. Gdyby była by możliwość nie dała bym nawet jeden gwiazdki. Załatwianie reklamacji zdecydowanie nie pod klienta. Kontakt z działem reklamacji tylko mailowy. Reakcja na reklamacje cieknącego zbiornika, który ma 7 miesięcy i znajduje się w nim akwarium morskie jest taka, że wyślą silikon i ja mam sama sobie usunąć usterkę. Po nie zgodzeniu się na powyższe załatwiane sprawy, usłyszałam że mogę odesłać zbiornik do nich a oni usuną usterkę. I będę tak robić trzykrotnie przy każdej mojej reklamacji. Dopiero po tym czasie oddają mi pieniądze. A między reklamacja mam przekładać życie z 60 l zbiornika do słoika. Ja zostałam zmuszona do zakupu nowe zbiornika, i podjęcia próby ratowania życia. Dziś już widzę pierwsze stary… Każdy akwarysta umie zrozumieć jak wygląda przekładanie życia… na wariata zwłaszcza w akwarystyce morskiej. Zdjęcia w załączeniu przestawiające. Nieszczelność , Zdjęcie zbiornika, Odpowiedz w sprawie klejenia zbiornika, bo nikt w to nie umie uwierzyć, I zbiornik w nowym akwarium już są pierwsze straty. Reasumując zastanów się dobrze czy chcesz chcesz mieć takie przygody po zakupie produktów. Nie polecam!
1 / 5
2021-10-25 04:06:07
W morde
Dziś 25.10.21 po tel na infolinię w sprawie wyjaśnienia zaistniałej sytuacji zostałem wyśmiany ktoś zamówił towar mam jego imię nazwisko adres a ja osoba obca postronna dostaję na swojego Gmaila kiedy i jak zostaje wysłana paczka itd.... syf kiła i mogiła tak wyciekają dane i jeszcze się z ciebie śmieją że to system brak pojęcia o czym kolwiek jak bym mógł to bym ustawił nie 1gwiazdke tylko - 5
1 / 5
2021-09-07 13:34:22
Sławomir
Gdzie szefostwo kto kto tam to ogarnia tragedia
1 / 5
2021-09-07 13:30:57
Sławomir
Tragedia sklep omijać dużym łukiem ten sklep tydzien wysyła 5 szt żarówek. Oszustów pani na telefonie tak juz patrze zaraz dam znać i juz telefonu nie odebrała oszuści
1 / 5
2021-08-27 14:45:21
Klient
Rośliny czasem dobre a czasem złe, zdarza się. Polityka sklepu nieciekawa - sklep usuwa niewygodne opinie, nie odpisuje na maile ze zdjęciami, ogólnie kontakt z nim bardzo utrudniony. Sztuczne budowanie oceny własnej marki, bazowanie na wybranych opiniach, usuwanie tych rzeczowych które mogłyby pomoc innym klientom. Ważne tylko żeby pieniądz się zgadzał. Szkoda…
1 / 5
2021-08-27 14:45:20
Klient
Rośliny czasem dobre a czasem złe, zdarza się. Polityka sklepu nieciekawa - sklep usuwa niewygodne opinie, nie odpisuje na maile ze zdjęciami, ogólnie kontakt z nim bardzo utrudniony. Sztuczne budowanie oceny własnej marki, bazowanie na wybranych opiniach, usuwanie tych rzeczowych które mogłyby pomoc innym klientom. Ważne tylko żeby pieniądz się zgadzał. Szkoda…
5 / 5
2021-05-24 10:46:12
AGNIESZKA
Przesyłka była starannie zapakowana terminowa każdy problem natychmiast rozwiązany pani w rozmowie telefonicznej starała się szybko pomóc pełne zadowolenie wszystkie zadane pytania nie zostały bez odpowiedzi to FIRMA GODNA POLECENIA TO RZADKOŚĆ POWODZENIA AGA
1 / 5
2021-04-28 01:25:32
Pawel
Zamówienie nie dotarło na czas
2 / 5
2021-03-29 02:40:18
Ewa
Wielkie rozczarowanie... 2 marca kupiłam filtr do oczka z lampą UV. Był mróz, śnieg, zima. Otworzyłam przesyłkę, filtr był, cały choć mocno oblepiony pokarmem dla rybek, który nie przetrzymał trudów podróży (nie był zabezpieczony, a prosiłam o to w mailu do zakupu, poprzedni pokarm również przyszedł uszkodzony) Kiedy w piątek chciałam zamontować filtr w oczku okazało się po rozebraniu, że brakuje lampy. Zadzwoniłam do firmy- pani poprosiła o zrobienie zdjęć i dosłanie mailem, co zrobiłam. W odpowiedzi usłyszałam, że zakupu dokonałam 2 marca, a dziś jest 26 marca w związku z tym reklamacja nie ma już mocy. Po licznych mailach i zdawnkowych (pani się obraziła, kiedy powiedziałam, że zarabiają na nieuwadze klientów) otrzymałam lika do zakupu szkła i żarnika- łącznie ponad 60 zł+ k. wysyłki. Super! gratuluję pomysłu na biznes. Ciekawe jeszcze czy będę potrafiłą zamontować tą brakującą lampę, czy coś uszkodzę i będzie wszystko do wyrzucenia.... Dobrze sprawdzajcie przesyłki tej firmy, bo na moim przykładzie widać, że firma klientów nie lubi.
1 / 5
2021-02-20 01:30:11
Szymon
Nie polecam tej firmy paczka miała dotrzeć 19.02.2021 w piątek będzie dopiero w poniedziałek także z roślinkami będzie nieciekawie.
5 / 5
2020-12-18 12:43:17
Grzegorz
Super firma. Obsługa klienta na wysokim poziome, towar bardzo dobrej jakości, ceny umiarkowane przesyłki bardzo dobrze zabezpieczone i zapakowane docierają w szybkim tempie Polecam ten sklep i zakupy u nich BRAVO
5 / 5
2020-09-08 15:26:03
Gordon
Jakość roślin oceniam na 5 świeże i ładnie zapakowane. Dostawa niestety niedokonca solidnie spakowana natomiast można liczyć na rekompensata jeśli złoży się właściwą reklamację co jest dużym plusem. Generalnie polecam
5 / 5
2020-02-22 15:33:58
Radosław
Wszystko było bezproblemowo, zamówienie kompletne i bardzo szybko dostarczone.
5 / 5
2020-02-22 01:41:43
Alicja
Zakup pozyskuje dobrze tylko trochę długi czas oczekiwania na przesyłkę .
5 / 5
2020-02-21 18:36:32
Konrad
Bardzo dobrze zapakowane. Jestem zadowolona.
5 / 5
2020-02-21 11:54:07
Wera
Roślinki bardzo dobrze zapakowane, nie uszkodzone. Zamówienie złożone w sobotę odbiór był we wtorek. Polecam
1 / 5
2020-02-20 20:15:03
Marcelina
Sklep porażka. Pomimo upływu regulaminowego terminu towaru nie dostarczono.
5 / 5
2020-02-20 13:17:10
Wiola
Towar zgodny z zamówieniem. Rośliny w najlepszej kondycji. Ceny konkurencyjne. Gorąco polecam
5 / 5
2020-02-19 21:09:55
Walenty
Sprawna fachowa obsługa.towar wysokiej klasy,polecam ten sklep.
5 / 5
2020-02-19 17:29:11
Jakub
Transakcja przebiegła bez żadnych problemów
5 / 5
2020-02-19 00:06:33
Oliwier
Wszystko zgodnie z opisem. Realizacja błyskawiczna.
5 / 5
2020-02-15 23:40:09
Bogdana
Lampy zapakowane profesjonalnie Korzeń dotarł w całości Wszystko oki
5 / 5
2020-02-15 08:00:46
Agata
Oceniam dobrze... Dsiekuje za dostawe i szybka realizację zamówień. Pozdrawiam
5 / 5
2020-02-14 22:24:49
Ferdynand
Znalazłem tu preparat rzadko spotykany na rynku. Ogólnie ciekawy asortyment. Bardzo szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2020-02-14 11:29:03
Filip
Bardzo szybko. Rośliny w bardzo dobrym stanie, solidnie zapakowane. Polecam
3 / 5
2020-02-13 18:31:54
Leokadia
Anubiasy i łodygowce walczą o życie, mikrozorium nie przetrwało niestety - obecnie za tydzień w czwartek mam dostać od nic rośliny z drugiego zamówienia. Słaba ocena bo mikrozorium dostaliśmy 4 koszyki chorych roślin czarnieją i obumierają - przez te rośliny test Azotynów jest powyżej skali - wina obumierające rośliny - odradzam kupno tu mikrozorium - co do innych roślin walczą o życie. Anubias zakwitł ale coś mu zjada listki z tego co zauważyłam też. Za 400 wydane w sklepie spodziewałam się lepszej jakości roślin. Co do tych co przyjdą w czwartek mam nadzieje że się nie zawiodę. ................. ale mikrozorium dostaliśmy chore a firma nie odpowiada na nasze wiadomości na facebooku (odpowiedziała w dniu zakupu a teraz notorycznie milczy)
5 / 5
2020-02-10 12:51:47
Grzegorz
Kontakt bardzo dobry. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-08 15:34:07
Konstancja
Wysyłka od razu, towar piękny jakościowo, rośliny rosną pięknie
5 / 5
2020-02-07 12:37:02
Kinga
Super kontakt, roślinki w stanie bardzo dobrym. Wielki pozytyw. Kolejny zakup również w tym sklepie
5 / 5
2020-02-07 11:37:02
Renia
Wszystko ok super kontakt szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-05 18:41:50
Sebastian
Kula akwarium dotarła na czas. Jestem zadowolona i polecam.
5 / 5
2020-02-04 13:48:04
Anna
Polecam, szybka wysyłka przystępna cena.
4 / 5
2020-02-03 21:23:11
Lech
Ok tylko.te roślinki jutro za małe za dużo zabawy 😁
5 / 5
2020-02-03 18:52:06
Magdalena
Kontakt super towar tez polecam
5 / 5
2020-02-03 11:36:40
Iga
Wszystko w należytym porządku polecam
5 / 5
2020-02-02 12:02:39
Aleksander
Super akwarium, polecam. 😊
5 / 5
2020-01-31 11:12:15
Rudolf
Wszystko przebiegło bezbłędnie Towar dobrze zabezpieczony, zgodny z opisem. Polecam sklep.
5 / 5
2020-01-31 10:49:47
Tadeusz
Kontakt bardzo dobry. Rośliny dotarły całe bardzo dobrze zapakowane. Rośliny bardzo ładne. Pozdrawiam i polecam
5 / 5
2020-01-29 19:42:33
Olga
Jestem w 100% zadowolony z jakości zakupu i bardzo dbałego opakowania.
5 / 5
2020-01-28 14:15:59
Justyna
Jestem zadowolony z zakupu w tym sklepie.
5 / 5
2020-01-27 12:07:29
Ilona
Szybka sprawna tranzakcja polecam
5 / 5
2020-01-26 18:17:36
Marcelina
Wszystko poszło szybko i sprawnie-polecam
5 / 5
2020-01-26 01:30:21
Magda
Pozytywnie jakosc bardzo dobra
5 / 5
2020-01-21 14:12:58
Wiola
Świetne rzeczy. Meble stylowe. Trochę trzeba czekać na dostawę. Ale warto. Polecan
5 / 5
2020-01-17 21:45:28
Jerzy
Bardzo dobry sklep jakosc doskonała.
5 / 5
2020-01-15 16:15:43
Michał
Chwilkę musiałem poczekać ale wszystko dotarło.
5 / 5
2020-01-10 14:55:17
Roma
Dobry sklep. Dobry sklep.Towar dobrej jakości.Chętnie przeglądam strony sklepu ,mając pewność udanych zakupów.
3 / 5
2020-01-07 01:51:23
Arkadiusz
Kontakt ze sklepem dobry i sprawny, jednak daję 3 gwiazdki za celowe wprowadzanie klientów w błąd. Zamówienia dokonałem tydzień przed Świętami (niedziela) - według strony sklepu towar miał dojść w ciągu 3 dni. Otrzymałem link do śledzenia paczki, pierwszego dnia już wszystko było w magazynie przygotowane do wysyłki ale status się nie zmienia. Po 3 dniach napisałem @ z informacją że śledzenie paczki najwyraźniej nie działa, na co otrzymałem odpowiedź, iż towar nie został i nie będzie wysłany, aż do nowego roku ze względu na firmę kurierską. Pieniądze zostały mi szybko zwrócone za co duży +, natomiast w kolejnych dniach strona internetowa sklepu wciąż gwarantowała dostawę w ciągu 3-5 dni, mimo iż pracownicy wiedzieli że nie jest to możliwe ze względu na kurierów (o ile napisali prawdę w odpowiedzi na mojego @).
5 / 5
2020-01-04 14:34:02
Władysława
Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie.Polecam
5 / 5
2020-01-03 13:00:28
Adam
100% procent polecam, żadnych zastrzeżeń, pakowanie super, termin dostawy szybki, rośliny w bardzo dobrym stanie, wszystko się przyjęło i rośnie,
5 / 5
2020-01-02 12:01:53
Eliza
Jestem zadowolona. Rośliny w nienaruszonym stanie. Towar bez zarzutów.
5 / 5
2020-01-01 21:09:25
Gabriela
Jestem zadowolony z realizacji zamowienia przez INVITAL.pl.
2 / 5
2019-12-31 21:38:00
Józef
Małe te roślinki źle zapakowane połamane łodygi
5 / 5
2019-12-30 11:16:06
Włodzimierz
POLECAM AKWARIUM BYŁO DOBRZE ZAPAKOWANE
5 / 5
2019-12-23 12:31:42
Gustawa
To był mój trzeci zakup w sklepie, za każdym razem obsługa na najwyższym poziomie. Jestem bardzo zadowolony i polecam ten sklep z czystym sumieniem.
1 / 5
2019-12-23 10:53:49
Fabian
Zamawiałem paczkę 09.12.2019 i do tej pory nie dostałem
5 / 5
2019-12-20 18:25:20
Jan
Polecam - większość oczekiwań została spełniona.
5 / 5
2019-12-20 11:28:11
Konrad
Świetne produkty, a roośliny jeszcze lepsze. Polecam, zamówiłem 7 roślin w koszyczkach i wszystkie sie przyjęły, mimo ujemnych temperatur przyjechały w super stanie.
5 / 5
2019-12-18 17:07:39
Stefania
Szybko działający sklep.Towar wysokiej jakości.Będę korzystał z usług w przyszłości.
5 / 5
2019-12-16 13:29:40
Eryka
Wcześniej zamawiałam rośliny. Super piękne, świetnie zapakowane. Szybka dostawa.
5 / 5
2019-12-14 19:41:09
Michał
Bardzo dobry sklep, kupowałem akwarium optiwhite, super kontakt i bardzo szybka obsługa.
5 / 5
2019-12-13 07:27:58
Aga
Świetna firma, spełnia oczekiwania, wspaniały wybór towarów i b. dobry kontakt.
1 / 5
2019-12-10 12:43:40
Kamila
oczekiwania nie zostały spełnione w najmniejszym stopniu, wprowadzanie w błąd na każdym etapie - odradzam
5 / 5
2019-12-05 08:03:41
Wincenty
Jestem zadowolony z zakupu polecam
5 / 5
2019-12-02 17:43:44
Mariola
Po drugim zamowieniu podam opinie jak po otrzymaniu pierwszej przesylki jest ok
5 / 5
2019-12-02 14:04:21
Izydor
Szybkie, tanie i bezpieczne zakupy. Bogaty asortyment i dobry kontakt z klientem.
1 / 5
2019-11-29 16:35:02
January
Wszystko dobrze ale zrezygnujcie z poczty polskiej bo nie dostarczają na wskazany adres tylko trzeba chodzić na punkt a jak ma się żywy towar to każda godzina się liczy
5 / 5
2019-11-21 19:29:43
Patryk
Zamowienie dotarło tak jak zamowiłem.
5 / 5
2019-11-20 18:40:47
Eryk
Wszystko przebiegło sprawnie. Zamówiłem roślinę, była dobrze zabezpieczona i dotarła do mnie w idealnym stanie, polecam.
5 / 5
2019-11-19 12:42:05
Józef
Jestem zadowolony . Na pewno będę kożystał .
5 / 5
2019-11-14 08:31:27
Magda
Natychmiastowa realizacja zamówienia.Polecam !
5 / 5
2019-11-12 21:57:25
Sergiusz
Ok. Pomimo braku łączności telefonicznej na maile odpowiadają dość szybko.
5 / 5
2019-11-08 19:28:07
Jarosław
Transakcja na najwyższym poziomie, bardzo rzetelnie i bardzo uczciwie przeprowadzona.
5 / 5
2019-11-07 23:01:47
Zenon
Rosliny w stanie wzorowym,gęste i wyrośnięte. No i oczywiście ceny bardzo bardzo konkurencyjne. Jak najbardziej polecam sklep.
5 / 5
2019-10-31 18:08:07
Zdzisław
Super sklep, realizacja transakcji błyskawiczna, przesyłka ekspresowa z wszelkimi bieżącymi informacjami.
5 / 5
2019-10-25 13:36:20
Adrian
Najlepsza cena na rynku. Kupowalem eheim 2080 super sprzet w dobrej cenie
3 / 5
2019-10-09 11:40:26
Angelika
Nie można się dodzwonić do sklepu, poza tym wszystko w porządku. Sklep odpowiedział na e-maila i załatwił u producenta brakujące części zamówionego towaru.
5 / 5
2019-09-30 12:03:48
Emil
Godny polecenia, wszystko szybko i sprawnie. Aleksandra
5 / 5
2019-09-21 19:24:28
Aneta
Jestem zadowolony z jakości produktu jak i realizacji zamówienia .
5 / 5
2019-09-11 19:44:14
Cezary
Sklep polecam jak najbardziej każdemu akwaryście. Szybka wysyłka, towar bardzo dobrej jakości, bardzo dobrze zapakowany, rośliny wytrzymały w nim 4 dni. Sprawny kontakt email ze sprzedawcą.
5 / 5
2019-09-10 18:20:48
Dariusz
W pewnym sensie zaryzykowałem zakupy w tym sklepie, ponieważ natrafiłem na niego przypadkiem. Jest wiele internetowych sklepów akwarystycznych i miałem do tej pory swoich trzech faworytów. Na dzień dzisiejszy sklep invital.pl wyszedł na prowadzenie. Szczególnie jeżeli chodzi o rośliny akwariowe najlepsza jakość, opakowanie podczas transportu, zgodność z opisem na stronie. Roślinki rosną jak na "drożdżach". Jestem bardzo zadowolony z zakupów i Polecam sklep. Oby tak dalej. Jakość, Profesjonalizm.
5 / 5
2019-09-07 17:11:28
Otylia
dobra cena w porównaniu u innych sprzedawców
5 / 5
2019-08-11 07:55:42
Elżbieta
Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie
5 / 5
2019-07-21 17:05:39
Mieczysława
Obsługa szybka,konkretna,towar pierwsza klasa-roślinki przyjeły się bez problemu,podłoże rewela,z korzenia nie jestem zadowolony (jakiś patyk,który wygodnie zmieścił się do paczki) wszystko elegancko zapakowane no i ceny konkurencyjne-POLECAM
5 / 5
2019-07-01 16:59:34
Wieńczysła
Bardzo dobre ceny i miła obsługa.
3 / 5
2019-06-05 07:27:13
Marina
Zamówienie dotarło, ale z opoznieniem. Transport trwał dłużej, a bylybw nim rośliny- nie wpłynęło to pozytywnie na ich kondycję. Zakupiony korzeń miał bardzo nietypowy kształt.
4 / 5
2019-05-30 11:48:28
Tymon
Mają trochę bałaganu w systemie. Wystawiony towar do sprzedaży, którego fizycznie nie było na stanie. Przez to sklep dwa razy anulował moje zamówienie. Ostatecznie wybrałem inny przedmiot, który dotarł bez problemu.
5 / 5
2019-05-28 16:39:30
Inga
Profesjonalną firmą. Towar zgodny z opisem. Przesyłka dobrze zapakowana. Szybka dostawa. Polecam
4 / 5
2019-05-03 11:50:44
Joachim
towar otrzymałem.ogólnie jestem zadowolony
5 / 5
2019-04-12 17:49:35
Patrycja
Mimo drobnego błędu sklep wywiązał się z zamówienia w 100%. Polecam Jacek.
5 / 5
2019-04-10 10:32:34
Józefina
SUPER. Polecam wszystkim zainteresowanym.
5 / 5
2019-04-09 06:54:17
Grażyna
Serdecznie polecam. Bogaty asortyment i przystępne ceny.
5 / 5
2019-04-07 08:11:59
Olga
Wszystko przebiegło prawidłowo, idealnie zapakowane, umówiony termin dostawy, napewno jeszcze tam wrócę.

Rzetelne opinie o Invital.pl