Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Iskra Łukasz Przedsiębiorstwo

Iskra Łukasz Przedsiębiorstwo Opinie 4.6 (392)

Os. Leśna Polana 2
26-110
Skarżysko Kamienna
126421699
opinie Iskra Łukasz Przedsiębiorstwo
4.6
392
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-13 09:20:14
Violetta
To nie pierwsze moje zamowienie w tym sklepie. Zawsze w 100% kompetentne podejście. Super kontakt. Jak najbardziej polecam.
5 / 5
2020-02-12 16:29:49
Bernardeta
Zaskoczyła mnie dostępność karmy Carnilove - mokrej, smaki renifer i indyk, której nigdzie nie mogłam dostać. Mam dwa koty, jeden ma bardzo silną alergię na kurczaka i wołowinę, dlatego szukam sklepów, gdzie mogę dostać karmę bez dodatków kurczaka i wołowiny. Naszezoo.com,pl spełnił moje oczekiwania, chociaż ilość karmy bez wspomnianych mięs jest mocno ograniczona.
5 / 5
2020-02-09 11:50:50
Ireneusz
Profesjonalną obsługa, szybko.
5 / 5
2020-02-06 10:25:35
Olga
Troszkę dlugo czekalam na dostawę biorac pod uwagę to, ze przesylka jechala na II koniec Krakowa.
5 / 5
2020-02-05 18:16:57
Jarosław
produkt solidnie zapakowany, pomimo dużych rozmiarów dostarczony bez jakichkolwiek uszkodzeń
5 / 5
2020-02-01 05:56:21
Emilia
Mila obsluga, szybka realizacja
1 / 5
2020-01-30 18:52:53
Wiktor
Specjalnie założyłem konto na ceneo, aby dodać tę opinię. 22 stycznia - złożenie zamówienia i wpłata. 24 stycznia - info o braku towaru i moja natychmiastowa odpowiedź z żądaniem zwrotu gotówki. Dziś jest 30 stycznia i nie mam ani towaru, ani pieniędzy na koncie. Na zapytanie gdzie są moje pieniądze otrzymuję informację, że muszą zweryfikować przelew, co zajmuje 2-3 dni. Co za żenada. To był mój pierwszy (niedoszły) i na 100% ostatni zakup w tym pseudo-sklepie.
1 / 5
2020-01-28 11:46:50
Henryka
wystawiony towar którego nhie maja. Zamówiłam i to ja się kontaktowałam kilkakrotnie zeby sie dowiedzieć czy jest i kiedy bedzie. Mieli oddzwonic za 4 dni i powiedziec kiedy bedzie, ale do chwili obecnej nikt się nie kontaktował.
5 / 5
2020-01-16 10:54:55
Klementyna
Szeroki asortyment sklepu, przemiła obsługa. Ze względu na brak karmy w dużym opakowaniu, które zamówiłam dostałam kilka mniejszych opakowań, czyli w sumie więcej karmy za tą samą cenę. Zdecydowanie polecam sklep.
5 / 5
2020-01-13 19:24:26
Zbyszko
Szybka realizacja i dobry kontakt

Rzetelne opinie o Iskra Łukasz Przedsiębiorstwo