Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Iskra Łukasz Przedsiębiorstwo

Iskra Łukasz Przedsiębiorstwo Opinie 4.6 (392)

Os. Leśna Polana 2
26-110
Skarżysko Kamienna
126421699
opinie Iskra Łukasz Przedsiębiorstwo
speedtest
4.6
392
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-13 09:20:14
Violetta
To nie pierwsze moje zamowienie w tym sklepie. Zawsze w 100% kompetentne podejście. Super kontakt. Jak najbardziej polecam.
5 / 5
2020-02-12 16:29:49
Bernardeta
Zaskoczyła mnie dostępność karmy Carnilove - mokrej, smaki renifer i indyk, której nigdzie nie mogłam dostać. Mam dwa koty, jeden ma bardzo silną alergię na kurczaka i wołowinę, dlatego szukam sklepów, gdzie mogę dostać karmę bez dodatków kurczaka i wołowiny. Naszezoo.com,pl spełnił moje oczekiwania, chociaż ilość karmy bez wspomnianych mięs jest mocno ograniczona.
5 / 5
2020-02-09 11:50:50
Ireneusz
Profesjonalną obsługa, szybko.
5 / 5
2020-02-06 10:25:35
Olga
Troszkę dlugo czekalam na dostawę biorac pod uwagę to, ze przesylka jechala na II koniec Krakowa.
5 / 5
2020-02-05 18:16:57
Jarosław
produkt solidnie zapakowany, pomimo dużych rozmiarów dostarczony bez jakichkolwiek uszkodzeń
5 / 5
2020-02-01 05:56:21
Emilia
Mila obsluga, szybka realizacja
1 / 5
2020-01-30 18:52:53
Wiktor
Specjalnie założyłem konto na ceneo, aby dodać tę opinię. 22 stycznia - złożenie zamówienia i wpłata. 24 stycznia - info o braku towaru i moja natychmiastowa odpowiedź z żądaniem zwrotu gotówki. Dziś jest 30 stycznia i nie mam ani towaru, ani pieniędzy na koncie. Na zapytanie gdzie są moje pieniądze otrzymuję informację, że muszą zweryfikować przelew, co zajmuje 2-3 dni. Co za żenada. To był mój pierwszy (niedoszły) i na 100% ostatni zakup w tym pseudo-sklepie.
1 / 5
2020-01-28 11:46:50
Henryka
wystawiony towar którego nhie maja. Zamówiłam i to ja się kontaktowałam kilkakrotnie zeby sie dowiedzieć czy jest i kiedy bedzie. Mieli oddzwonic za 4 dni i powiedziec kiedy bedzie, ale do chwili obecnej nikt się nie kontaktował.
5 / 5
2020-01-16 10:54:55
Klementyna
Szeroki asortyment sklepu, przemiła obsługa. Ze względu na brak karmy w dużym opakowaniu, które zamówiłam dostałam kilka mniejszych opakowań, czyli w sumie więcej karmy za tą samą cenę. Zdecydowanie polecam sklep.
5 / 5
2020-01-13 19:24:26
Zbyszko
Szybka realizacja i dobry kontakt
5 / 5
2020-01-05 18:14:24
Maria
Towar zgodny z opisem, szybka dostawa, polecam!
5 / 5
2019-12-06 05:57:03
Leszek
Bardzo szybka wysyłka.. Towar solidny
5 / 5
2019-12-02 10:29:35
Włodzimierz
Zamówienie ,kontakt,dostawa super polecam
5 / 5
2019-11-18 22:57:22
Bronisława
Solidny sklep, świetny kontakt z klientem. Polecam
5 / 5
2019-11-13 10:29:13
Faustyna
Dobry towar i dobra obsluga, polecam
5 / 5
2019-11-12 20:53:39
Diana
Zamówienie zrealizowane bez zarzutu. Polecam
5 / 5
2019-11-12 12:18:14
Halina
Świetny sklep, fachowe doradztwo.
5 / 5
2019-11-08 15:07:13
Idzi
Cena bardzo dobra, szybko i sprawnie
2 / 5
2019-11-08 08:13:55
Kamila
źle wpisany adres gdyby nie kurier który sie domyślił że chodzi o mój adres przesyłki bym nie dostała .
5 / 5
2019-11-05 09:14:49
Iga
Odbiór w sklepie stacjonarnym to bardzo dobre rozwiązanie.
5 / 5
2019-10-31 11:43:02
Paula
Bardzo polecam, dobry kontakt na linii sprzedawca - kupujący, szybka wymiana @, szybka wysyłka.
5 / 5
2019-10-25 12:57:19
Luiza
Świetna organizacja , zamówienie zostało spakowane i przekazane do wysłania tego samego dnia. Firma kurierska KURIER48 pocztą Polską sprawdził się- dostarczył przesyłkę bez żadnych przeszkód i szybko.
5 / 5
2019-10-25 10:16:15
Wera
dobrej jakości produkty za rozsądną cenę - polecam zakupy
5 / 5
2019-10-18 12:40:57
Bartosz
Bardzo miła obsługa. Dobry kontakt z przedstawicielem sklepu i szybka dostawa. Zakup bardzo udany. Dobra jakość!
5 / 5
2019-10-18 02:12:58
Bogusława
Dobry kontakt z klientem, szybka realizacja ,bardzo dobry jakosciowo towar
5 / 5
2019-10-12 12:20:24
Łucjan
sklep rzetelny i godny poleecenia
4 / 5
2019-09-07 14:44:31
Daniel
Były drobne komplikacje ale zostały szybko rozwiązane.
5 / 5
2019-09-02 14:03:33
Agata
Bardzo lubię ten sklep. Przystępne ceny i duży wybór. Bardzo miła obsługa.
5 / 5
2019-09-02 07:00:09
Inga
Sklep bardzo dobry, Firma kurirerska którya dostarczała paczkę - porażka
5 / 5
2019-08-28 19:54:01
Rafał
jestem zadowolona i zwierzaki też :-)
5 / 5
2019-08-28 11:09:01
Ismena
Bardzo dobry sklep zoologiczny. Polecam!
5 / 5
2019-08-20 13:35:59
Kinga
Bardzo szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt, info o wysyłce. Jestem zadowolona z zakupu i współpracy. Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo Polecam!
5 / 5
2019-08-19 20:56:59
Wiola
Transakcja przebiegła bardzo szybko. Pomimo święta w środku tygodnia paczka przyszła niespodziewanie prędko. Produkt zapakowany w ekologiczne opakowanie. Tanio i łatwo. Wrócę po inne rzeczy dla moich adopciaków :)
5 / 5
2019-08-19 14:16:46
Ludmiła
Elegancki sklep, polecam, szynszyle też
5 / 5
2019-08-18 10:25:01
Szczepan
Jestem zadowolona, kosmetyki są bardzo wydajne i pachnące
5 / 5
2019-08-12 13:11:55
Liza
bardzo dziękuję za szybką obsługe, polecam wszystkim
5 / 5
2019-08-08 14:24:39
Wiola
Przy moim donowym zoo na pewno bede korzystac z tej formy zakupu. Duzy wybor i przystepne ceny
5 / 5
2019-08-06 08:52:17
Walenty
Bardzo dobry sklep z możliwością dowozu do domu
5 / 5
2019-08-03 19:42:10
Rudolf
Bardzo dobry sklep. Korzystam już kolejny raz. Jestem zadowolana
4 / 5
2019-08-02 09:38:51
Walenty
Towar zgodny z opisem, jedynie troszkę długa realizacja zamówienia. Ogólnie polecam!
4 / 5
2019-07-27 09:50:39
Emanuela
większość oczekiwań została spełniona
2 / 5
2019-07-25 10:49:23
Róża
zdecydowanie nie polecam, długo czekałam na zamówienie, które i tak do mnie nie dotarło.. :(
5 / 5
2019-07-11 15:58:58
Kazimierz
Produkty zgodnie z opisem . Wszystko przebiegło bezbłędnie. Będę kupować tu w przyszłości
5 / 5
2019-07-08 10:58:03
Damian
Dość szeroki asortyment, co jest na plus. Jednak mały wybór karm dla psów.
5 / 5
2019-07-02 11:57:00
Bartłomiej
POLECAM Jestem stałą klientką i tak pozostanie.
5 / 5
2019-06-23 20:03:04
Mieczysława
Polecam. Zamówienie zrealizowane szybko i w dobrej cenie.
5 / 5
2019-06-19 11:44:42
Przemysław
Dostałem towar szybko bez żadnych problemów a facet który dostarczyl mi przesylek był bardzo mily polecam
5 / 5
2019-06-07 15:24:22
Natasza
Najlepszy sklep zoologiczny. Dobre ceny, szybka dostawa. Polecam zakupy internetowo, jak i stacjonarnie! :)
5 / 5
2019-05-29 20:52:51
Julianna
błyskawiczna realizacja zamówienia w niedzielę wieczorem dokonywałam zamówienia wraz z przelewem a już rano w poniedziałek zamówienie zostało zrealizowane i tego samego dnia paczka została nadana w firmie kurierskiej. POLECAM NASZEZOO.com.pl w 100% OLA
5 / 5
2019-05-27 18:01:37
Bogdan
Bardzo udana transakcja. Polecam sklep.
1 / 5
2019-05-23 15:54:30
Emanuela
Błędy w realizacji zamówienia , obsługa klienta na poziomie bardzo słabym Odradzamy
5 / 5
2019-05-23 11:16:12
Jerzy
Rewelacyjny sklep. Polecam wszystkim
5 / 5
2019-05-22 18:05:29
Grażyna
Asortyment jest świetny, jest w czym wybierać:)
1 / 5
2019-05-21 14:23:05
Maria
Zamawiając karmę nie było napisane, że nie jest dostępna w magazynie, przez co czas oczekiwania wydłuża się do maximum. Przy składaniu zamówienia wiedziałam, że w kraju jest problem z dostępnością karmy, którą stosuje, zostałam wprowadzona w błąd, myśląc, że udało mi się dostać jeden z ostatnich worków. Przez brak informacji o niedostępności karmy "od ręki", mam problem jak nakarmić psa alergika.
5 / 5
2019-05-18 18:57:20
Remigiusz
Jestem zadowolony i napewno następną karmę kupię u nich
4 / 5
2019-05-14 17:55:25
Martyna
Długi okres oczekiwania na towar. Za mało dokładny opis - kupiłam suchą karmę w b. dużych granulkach i nie nadaje się ona dla małego psa.
5 / 5
2019-05-14 12:08:29
Izydor
Bardzo rzetelna firma, otrzymalam telefon w sprawie zmiany sposobu dostarczenia(paczkomat na kurier).
5 / 5
2019-04-29 14:24:13
Kajetan
Towar bardzo starannie zapakowany, zgodny z opisem, polecam !!!
5 / 5
2019-04-23 16:18:29
Halina
sklep solidny z dobrym towarem i dobry kontakt z klientem
1 / 5
2019-04-17 22:19:04
Jerzy
Sprzedają towar którego nie mają.
5 / 5
2019-04-11 04:45:48
Nina
na pewno tam wróce na kolejne zakupy
5 / 5
2019-04-09 13:11:36
Bernardeta
Duży wybór, ekspresowa dostawa, polecam
5 / 5
2019-04-08 17:21:08
Cecylia
Dobrze zaopatrzony sklep, bardzo wygodna "lokalna" dostawa towaru. Zamówienia realizowane bardzo szybko. Polecam!
5 / 5
2019-04-04 12:21:39
Magdalena
Produkt, który zamówiłam znajdował się na stanie sklepu, dlatego był do odbioru już tego samego dnia. Nie było problemu z przetrzymaniem zamówionego towaru przez kilka dni.
5 / 5
2019-04-04 12:06:29
Dominika
Lubię tam zamawiać produkty ponieważ jest tam duży ich wybór i dobra jakość.
5 / 5
2019-03-28 18:13:05
Oskar
Wszystko przebiegło bez zarzutu. Dostawałem notyfikację na każdym etapie realizacji zamówienia, przed dostarczeniem towaru otrzymałem telefon z przybliżoną godziną dostarczenia. Towar w 100% zgodny z zamówieniem, dobrze zabezpieczony do transportu.
1 / 5
2019-03-27 13:17:27
Kamil
Zamówiłem towar i zapłaciłem za niego wraz z przesyłką. Czekałem na dostawę do paczkomatu 11 dni i gdybym nie napisał maila to pewnie nikt by się tym nie zainteresował. W odpowiedzi dostałem wiadomość, że to co zamówiłem nie ma i nie będzie. Zastanawiam się wobec tego dlaczego coś co jest wystawione jako oferta nie jest dostępne, może na zasadzie jakoś to będzie. Sklep łaskawie powiadomił mnie że został status zamówienia został zmieniony na niezrealizowane i prześle mi zwrotnie przelew. Takie postępowanie we współczesnym czasach jest wyjątkowo naganne. Zdecydowanie nie polecam tego sprzedawcy.
5 / 5
2019-03-27 10:10:51
Józef
dobre produkty za rozsądną cenę - polecam zakupy
5 / 5
2019-03-25 09:12:18
Gabriela
Solidnie, szybko, kompetentnie.
5 / 5
2019-03-20 15:37:19
Michalina
Dobrej jakosci produkty dla pupili i sprawna obsluga
1 / 5
2019-03-18 18:15:12
Nastazja
Sklep nie poinformował o braku towaru, dopiero po kontakcie telefonicznym stwierdzili, że na razie czekają na dostawę. Minęło w sumie 2 tygodnie a ja nadal nie mam informacji co z moim zamówieniem.
5 / 5
2019-03-03 22:06:16
Arnold
dobra obsługa i dużo dobrych produktów dla pupila
5 / 5
2019-02-27 21:55:28
Sonia
bardzo sprawnie załatwione, towar zgodnie z opisem :)
5 / 5
2019-02-21 16:05:42
Izabela
Solidny sklep. Kupuję tu już od dawna i nie zamierzam zamieniać na inny. Rzetelne, wyczerpujące opisy produktów, przystępne ceny i świetny kontakt z klientem. Polecam
5 / 5
2019-02-20 23:41:23
Elwira
Oby wiecej takich sklepow :-)))
5 / 5
2019-02-18 11:52:22
Edward
Dobry kontakt ze strony sklepu, cena niższa w porównaniu do wielu innych sklepów zoologicznych w Krakowie.
1 / 5
2019-02-13 18:28:40
Piotr
Towar zamówiony tydzień temu ani towaru ani informacji ze strony sklepu.Nie polecam
1 / 5
2019-02-11 20:03:40
Rozalia
Nie polecam. Na stronie oferują pełną ofertę a w rzeczywistości nie mają asortymentu. Na zamówienie czekałam tydzień a następnie zostało anulowane. Kontakt ze sklepem tragiczny nie odpisuą na e maile a gdy się do niech dzwoni zawsze mówią że zaraz ktoś oddzwoni ale niestety nikt nie oddawania. Pierwszy raz spotkałam się z takim lekceważeniem klienta. Nie polecam i przestrzegam innych.
5 / 5
2019-02-06 12:30:46
Kazimiera
Bardzo dobry sklep, swietny wybór, rewelacyjna obsluga.
5 / 5
2019-02-04 12:00:26
Aleksandra
Dobry kontakt ze sprzedawcą. Paczka dobrze opakowana i zabezpieczona. Towar całkowicie zgodny z zamówieniem.
2 / 5
2019-01-22 11:56:12
Eugeniusz
Nieprofesjonalna obsługa klienta. Brak kontaktu.
5 / 5
2019-01-18 16:02:18
Igor
Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka towaru.
5 / 5
2019-01-17 19:37:18
Oliwia
Zamówienie zrealizowane szybko z bezpłatną dostawą do domu. Polecam.
5 / 5
2019-01-14 11:07:59
Monika
Bardzo sprawna realizacja zamowienia
5 / 5
2019-01-07 09:36:07
Izolda
Szybka realizacja, sprawna dostawa, produkty zgodne z opisem i oczekiwaniami. Kupuję w naszezoo.com.pl regularnie i jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2018-12-28 12:03:03
Sylwester
Wspaniały sklep, solidny dostawca, Polecam.
5 / 5
2018-12-26 22:04:06
Ernest
Nasze zoo.com.pl sprawnie i szybko realizuje zamowienie i jest komunikatywny
5 / 5
2018-12-13 10:52:06
Wiktoria
Sprawna i szybka obsługa. Dziekuję
5 / 5
2018-12-12 11:55:59
Szymon
Miła obsługa, szybka dostawa. Bardzo polecam.
5 / 5
2018-12-07 10:48:18
Olga
Dobry sklep, konkurencyjne ceny, wspaniała obsługa
5 / 5
2018-12-03 10:22:50
Beata
bardzo szybka dostawa towaru.towar ładnie opakowany.polecam.
2 / 5
2018-11-29 13:06:36
Alberta
Dostałam niekompletną paczkę - jeden smakołyk dla psów był zamówiony w ilości dwóch sztuk - otrzymałam tylko jeden. Zamówiłam jedną rzecz na sztuki - (zamówiłam tego 10 szt) - zapakowane zostały w rozerwany worek (nawet nie chce wiedzieć po czym) - a była to rzecz spożywcza. Zamówienie było pakowane bardzo długo - 3 dni. Kurier wyrobił się w standardowym czasie. Przy zamawianiu zaznaczyłam, że nie zgadzam się na zamianę produktu, gdy by zamawiany przeze mnie był niedostępny - zostało to zignorowane przez sklep.
5 / 5
2018-11-16 17:29:20
Renata
Wspaniała obsługa, korzystne ceny :)
5 / 5
2018-11-06 13:52:02
Dominika
Solidny sklep z bardzo dobrym towarem
2 / 5
2018-11-02 14:48:48
Ziemowit
Pierwszy i ostatni raz. Zbyt długie oczekiwanie na przesyłkę,która została dopiero wysłana na czwarty dzień od złożenia zamówienia.
5 / 5
2018-10-31 15:45:27
Szymon
Solidna firma, wszystko zgodne z zamówieniem. Super pozytyw!!! POLECAM !
5 / 5
2018-10-22 11:50:45
Jędrzej
Sklep godny polecenia.... Napewno to nie było moje ostatnie zamówienie...
5 / 5
2018-10-18 14:39:41
Izyda
Polecam maja przystępne ceny :)
5 / 5
2018-10-03 18:16:15
Herbert
szybka obsługa i sklep wart polecenia
3 / 5
2018-09-24 10:26:19
Gustaw
cena i jakość karmy dla mojego labka ok ale okres oczekiwania i prawie zerowy kontakt nie podobają się Nie bardzo mam niestety wybór bo ciężko znaleźć karmę, która kupuje, ale jak znajdę inny sklep to "się przeniosę"
5 / 5
2018-09-17 17:13:32
Remigiusz
Bardzo dobry sklep o obsługa.
5 / 5
2018-09-12 20:57:51
Roksana
Jestem stałym, zadowolonym klientem :)
5 / 5
2018-09-11 07:13:06
Honorata
Bardzo szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt, info o wysyłce. Jestem zadowolona z zakupu i współpracy. Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo Polecam!
5 / 5
2018-09-07 10:24:34
Aleksandra
Szybko, gładko i przyjemnie. Dobre ceny i fajne produkty. Polecam !!
1 / 5
2018-09-03 20:31:30
Jowita
Nie otrzymałam towaru ,tylko zwrot pieniędzy bez żadnego wyjaśnienia.
5 / 5
2018-08-23 08:21:24
Eligiusz
Dobry towar, dobra obsługa, Łatwa komunikacja . Polecam
5 / 5
2018-08-22 11:43:03
Bronisław
Solidny sklep,duży wybór artykułów
5 / 5
2018-08-21 13:17:24
Brunon
sklep doskonały warto zamawiać
4 / 5
2018-08-19 00:47:17
Sabina
Po dwóch dniach (= po mojej interwencji) sklep mnie poinformował, czy mogę poczekać na moje zamówienie kolejne 10 dni roboczych, gdyż nie ma zamówionej przeze mnie klatki na stanie (w internetach była). Na drugi dzień jednak, znaleziono inną klatkę o podobnych wymiarach i tej samej cenie. Dobiliśmy targu.
5 / 5
2018-08-09 10:37:52
Edyta
Godny polecenia sklep. Pomocny. W przypadku braku jakiegoś towaru to dzwonią i pytają czy zamienić dany produkt na inny. Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep.
5 / 5
2018-08-03 10:52:52
Witold
Szybki termin realizacji zamówienia.
5 / 5
2018-08-03 10:45:41
Gabriela
Miła obsługa, szybki termin realizacji zamówienia.
5 / 5
2018-07-31 19:02:32
Iga
Wszystko w porządku! Na pewno kupię raz jeszcze!
5 / 5
2018-07-30 15:21:16
Leopold
Jestem stałym klientem i nie zamierzam zmieniać sklepu. Wszystko zawsze jest zrealizowane błyskawicznie, świetny kontakt z klientem, elastycznośc, kompetencja. POLECAM!
5 / 5
2018-07-25 16:44:13
Irma
Jak co miesiąc sprawnie oszczędnie i uprzejmie i na czas
5 / 5
2018-07-19 18:42:23
Bogusława
Wielokrotnie korzystałam z oferty tego sklepu i jestem zawsze zadowolona - pan, który dostarcza paczkę jest bardzo miły, nie narzeka, że trzeba wejść na piąte piętro; dostaję to, co zamówiłam i w bardzo szybkim terminie. Ceny też ok.
5 / 5
2018-06-27 18:05:32
Konstanty
Dobry sklep,szybka i sprawna realizacja.
5 / 5
2018-06-27 16:26:56
Aleksander
Sama obsługa sklepu...super..niestety zrezygnowałem.z zakupu gdyż kurier się umówil a poten nie dostarczył towaru jednocześnie mówiąc ze to moja wina
5 / 5
2018-06-26 13:13:19
Inga
wszystko zgodnie z zamówieniem. polecam ten sklep.
5 / 5
2018-06-18 16:09:38
Dymitr
sprawna obsługa i dobry kontakt
5 / 5
2018-06-11 10:30:56
Roksana
Szkoda, tylko, że najpierw trzeba zamówić towar przez Internet, a dopiero potem można odebrać w sklepie. Człowiek z ulicy nie ma szans na zakup szerszej oferty, która jest dostępna tylko przez Internet, a szkoda.
5 / 5
2018-05-29 20:21:14
Jadwiga
Jak zawsze, szybko, sprawnie i profesjonalnie :) Polecam
5 / 5
2018-05-23 10:57:33
Cyprian
Wszystko się zgadza z zamówieniem paczka i towar nie uszkodzony.Jestem zadowolona
5 / 5
2018-05-18 13:13:00
Miłosz
Ogólnie ok, ale sklep podał błędna odległość między pretami w klatce.
5 / 5
2018-05-17 08:29:22
Walentyna
Jak zwykle w pełni zadowolony Pies Fifi (Shi-tzu) i własciciel
5 / 5
2018-05-10 09:07:26
Kornelia
Wszystko w porządku chociaż nie rozumiem polityki, że w sklepie stacjonarnym jest drożej niż w Internecie i muszę zamawiać online, żeby było taniej :(
5 / 5
2018-05-09 17:12:53
Janusz
Bardzo mily kontakt i duzy asortyment produktow .
5 / 5
2018-05-09 16:37:29
Brunon
świetny sklep po raz drugi mi się przydarzyło że nie było mnie w domu tylko syn i nie zostawiłem mu pieniędzy na zapłatę towar został dostarczony a ja dziś przesłałem kasę widać że ufają ludziom jeszcze raz bardzo dziękuje
5 / 5
2018-05-01 11:36:43
Lech
Zamawiam 1 raz w m-cu w tym sklepie. Nigdy nie było z niczym problemu. Dziękuję.
1 / 5
2018-04-27 20:11:06
Robert
nie polecam moje zamówienie nie było takie jak zamawiałem dostałem inny towar
5 / 5
2018-04-27 20:10:38
Kaja
super! Szybka wysyłka, świetny kontakt ze sklepem. Dobre produkty. Polecam!
5 / 5
2018-04-24 07:34:56
Hanna
Bardzo fajny sklep, duży asortyment, konkurencyjne ceny
5 / 5
2018-04-20 00:59:19
Jan
Towar zgodny zamówieniem, przesyłka bez problemu.
5 / 5
2018-04-19 18:33:09
Henryka
w porządku zamówienie zgodne z oczekiwaniem
5 / 5
2018-04-13 20:49:12
Remigiusz
Polecam :) Duży plus za dostawę na terenie Krakowa po godz. 18:00 i z możliwością zapłaty kartą :)
5 / 5
2018-04-06 12:02:39
Marlena
Wszystko bez zastrzeżeń, polecam
3 / 5
2018-04-04 10:11:51
Marina
Nie spodziewałam się,że przesyłka będzie już na drugi dzień i nie bylo mnie w domu. W kolejnym terminie też nie mogłam, więc pan dostarczył mi przesyłkę do pracy. Wygodnie bez problemów i frontem do klienta. Jestem zadowolona i polecam sklep.
5 / 5
2018-04-02 12:14:45
Bogusława
Szybko i profesjonalnie. Polecam
4 / 5
2018-03-30 13:14:10
Apoloniusz
dobrej jakości towar za rozsądną cenę - polecam zakupy !!!
5 / 5
2018-03-29 14:19:57
Elwira
Wszystko super, szybko i wygodna dostawa do domu po 18
5 / 5
2018-03-27 15:11:30
Agnieszka
Dobra komunikacja, sprawna obsługa
5 / 5
2018-03-25 11:03:56
Patrycja
Szybko, sprawnie i profesjonalnie!
5 / 5
2018-03-19 13:00:50
Brygida
Rewelacyjny sklep, korzystam od kilku lat, zawsze jestem bardzo zadowolona.
4 / 5
2018-03-15 20:55:45
Radosław
Dziękuję i polecam! Daję jedną gwiazdkę mniej bo sklep przeoczył moją wpłatę i musiałem się upomnieć (kupowałem bez rejestracji i niepotrzebnie czekałem tydzień) potem jednak poszło szybko. Musieliśmy uzgodnić zmianę artykułu, bo zamówionego początkowo nie było, ale w tej kwestii otrzymałem rzetelną informację i nie było żadnych opóźnień.
5 / 5
2018-03-12 14:29:10
January
Bardzo dobry sklep, wszystkie produkty ze strony dostępne od ręki, polecam!
5 / 5
2018-03-07 23:37:28
Ferdynand
Szybko sprawnie dokładnie tak jak czworonożny Klient lubi
5 / 5
2018-03-07 11:33:22
Tobiasz
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2018-03-02 13:30:03
Bogna
Najlepszy sklep internetowy. Kazdemu polecam
5 / 5
2018-03-01 08:28:42
Zygmunt
Towar zgodny z zamówieniem Dobry kontakt ze sklepem. Polecam
5 / 5
2018-02-15 10:32:15
Fryderyka
Jest ok. Ale chciałabym kupować różnorodną karmę np łosoś, kamb, a nie tylko kurczak. Proszę o nr.tel. by można było ż kimś skonsultować, bo kupuje po raz 1
5 / 5
2018-02-14 13:15:33
Cecyl
SUPER KONTAKT .DOSTAWA BARDZO SZYBKO.POLECAM
4 / 5
2018-02-14 13:13:28
Arlena
Dobry sklep, szerokie zaopatrzenie, atrakcyjne ceny, jednak dość długo czekałam na przesyłkę.
5 / 5
2018-02-14 11:53:43
Mikołaj
Profesjonalny, rzetelny sprzedawca, polecam zakupy w naszezoo!
5 / 5
2018-02-14 11:15:55
Milena
Bardzo fajny sklep, prowadzony przez supersympatycznych ludzi, ktorzy naprawde znaja sie na rzeczy (doradzona przez nich karma dla psiaka z wrazliwym zoladkiemokazala sie strzalem w10:) Do tego dostawa za free w Krk! Bardzo polecam:)!
2 / 5
2018-02-12 20:05:22
Anita
Czekam na zamówienie od 3 tyg.
5 / 5
2018-02-07 21:46:15
Marcelina
Jestem bardzo zadowolona, zresztą kolejny raz
5 / 5
2018-02-01 15:56:51
Ludwika
Bardzo dobry sklep często robię zakupy
5 / 5
2018-01-30 22:58:13
Marcin
Otrzymałem Towar taki jaki zamówiłem, prosto łatwo w miarę szybko i bez problemów. Polecamy ja i mój Pies.
5 / 5
2018-01-23 11:39:23
Aurelia
Bardzo grzeczna obsługa. Doskonały kontakt telefoniczny. Można liczyć na poradę. Ogólnie uważam, że to jeden z najlepszych sklepów zoologicznych jakie znam.
1 / 5
2018-01-22 21:03:18
Brygida
Obsługa fatalna. Przesyłka była wysyłana dwa tygodnie bo ponoć brakło opakowania. W końcu produkt dotarł ale wysłano mi pomylone opakowanie (połowa dawki). Pisałam, że bardzo zależy mi na czasie ale sprzedającemu wręcz przeciwnie. Ostatecznie zrezygnowałam z zamówieniu bo gdzie indziej kupiłam taniej i bez problemu a sprzedający do tej pory nie zwrócił mi kosztów przesyłki zwrotnej. Z daleka od takich sprzedających.
2 / 5
2018-01-20 22:11:23
Dominik
Po raz kolejny (trzeci już) zamówienie nie było kompletne, a dostałem e-maila że jest gotowe do obioru. Jak coś dodaje do koszyka to powinno znajdować się na stanie magazynowym sklepu.
5 / 5
2018-01-19 14:10:34
Nastazja
Wszystko w najlepszym porządku. Długa dostawa była spowodowana tym, że zamówiłam zawieszkę z grawerowaniem.
5 / 5
2018-01-18 16:48:40
Wioletta
Szybko, zgodnie z opisem. Polecam.
4 / 5
2018-01-02 21:11:37
Kamil
Sklep godny polecenia. Sprzedawcy zorientowani w sprzedawanych produktach, miła obsługa.
5 / 5
2017-12-26 14:42:58
Emilia
wszystko ok, choć ceny produktów wysokie w porównaniu z innymi sklepami
5 / 5
2017-12-21 23:01:22
Eugenia
Gorąco polecam, świetna obsługa, niskie ceny duży wybór.
5 / 5
2017-12-21 19:52:59
Celina
Wszystko lepiej niż dobrze. Duży wybór produktów, szybka realizacja zamówienia
1 / 5
2017-12-13 13:42:07
Marek
Od 10 dni nie mam żadnej informacji ani o wysłaniu przesyłki ani o jakimkolwiek opóźnienia. Zero kontaktu. Gdybym zamówił karmę dla rybek zdechlyby już dawno z głodu. Nie polecam.
5 / 5
2017-12-11 12:57:10
Bogdan
bardzo udany zakup. Towar zgodny z opisem. Kontakt z dostawca dobry. Paczka wysłana kurierem inpost co mnie ucieszyło, bo dostarczają do wieczora i nie ma problemu z odbiorem. Status doręczania można cały czas monitorować
1 / 5
2017-12-06 17:36:19
Zbyszko
sklep anulował moje zamówienie ponieważ towar nie był dostępny, choć na stronie widniał jako gotowy do kupna
5 / 5
2017-12-06 11:17:01
Emanuela
Bardzo szybka dostawa! Sklep informuje na bieżąco, jaki jest status przesyłki. I opcja dostawy po 18:00 - idealnie!
5 / 5
2017-12-04 11:43:36
Maksym
Wszystko przebiegło pomyślnie.
5 / 5
2017-11-29 12:33:02
Aldona
Znakomita obsługa. Po raz kolejny wracam i polecam.
5 / 5
2017-11-28 13:14:49
Izolda
Wszystko przebiegało prawidłowo
5 / 5
2017-11-27 21:07:21
Monika
Status zamówionego towaru na bieżąco był przekazywane. Są to już moje kolejne zakupy w tym sklepie i zawsze ich realizacja przebiegła bez większych problemów. Sklep w swojej ofercie posiada rożne sposoby płatności- płatność kartą przy odbiorze- jak dla mnie rewelacja. Polecam ten sklep.
5 / 5
2017-11-27 13:11:06
Karol
Bardzo miła obsługa. Dobra jakość kupionych przedmiotów.
5 / 5
2017-11-16 10:59:56
Amelia
Szybka realizacja zamówienia, rewelacyjny kontakt z załogą sklepu: masz problem? piszesz, za kilka minut masz odpowiedź z poradą. Petarda! Polecam, bo warto
5 / 5
2017-11-15 06:59:36
Gustaw
Bardzo szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt, info o wysyłce. Jestem zadowolona z zakupu i współpracy. Transakcja przebiegła pomyślnie. Solidna firma, wszystko zgodne z zamówieniem. Super pozytyw!!! POLECAM !
5 / 5
2017-11-07 16:56:15
Kornelia
Wszystko w jak najlepszym porządku! POLECAM!
5 / 5
2017-11-06 21:33:30
Brunon
jak zwykle wszystko w porzadku najlepszym
5 / 5
2017-10-29 21:18:42
Igor
polecam, szeroki wybór produktów, ceny niższe niż w sklepach stacjonarnych, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.
5 / 5
2017-10-25 12:34:35
Jagoda
Super. Błyskawicznie i bez problemów
5 / 5
2017-10-25 10:08:33
Bronisława
Bardzo szybka,sprawna transakcja,dziękuję i polecam.
5 / 5
2017-10-23 14:22:12
Dorota
Szybko,sprawnie, jestem zadowolona.
5 / 5
2017-10-21 15:28:54
Marcin
Kolejne udane zakupy, polecam wszystkim
5 / 5
2017-10-17 12:06:33
Nastazja
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i przebiegu transakcji, na pewno będę dalej kupować w sklepie naszezoo.com.pl
1 / 5
2017-10-13 10:03:53
Hanna
Nie było towaru, który zamówiłam mimo dostępności, teraz czekam na zwrot pieniędzy i anulowanie zamówienia.
5 / 5
2017-10-10 22:15:06
Damian
Jestem zadowolona. Wszystko sprawnie i szybko.
5 / 5
2017-10-10 20:06:11
Kacper
SKLEP RZETENIE REALIZUJE ZAMOWIENIA.
5 / 5
2017-10-10 18:23:33
Daniel
Szeroki asortyment, przemiła obsługa. Gorąco polecam.
5 / 5
2017-10-05 16:20:57
Żaneta
Transakcja przebiegła sprawnie, dobry kontakt z klientem. Na brak wybranego przeze mnie towaru otrzymałam inny, bez dodatkowych opłat. Polecam firmę.
5 / 5
2017-10-05 16:02:18
Szczepan
Super, wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Kontakt ze sprzedającym na najwyższym poziomie. Szybka realizacja zamówienia, wszystko świetnie zapakowane.
5 / 5
2017-10-05 13:00:26
Eugenia
duży wybór dobrej jakości towaru za rozsądną cenę - polecam zakupy !!!
5 / 5
2017-09-27 22:19:57
Zygmunt
Bardzo szybka realizacja , rzetelna informacja o przebiegu zamówienia
5 / 5
2017-09-20 17:54:56
Felicjan
Fantastyczny Pan, który przywiózł mi wszystkie potrzebne rzeczy. Towar 100% zgodny z opisem :)
5 / 5
2017-09-15 18:11:38
Julianna
Profesjonaliści z sercem do zwierząt.
5 / 5
2017-09-07 09:47:46
Jarosław
bardzo przyjazny sklep, ciekawa oferta i bardzo przystępne ceny
5 / 5
2017-09-06 23:22:38
Marlena
Jestem zadowolona towar zgodny z opisem
5 / 5
2017-08-24 09:03:21
Szczepan
jestem bardzo zadowolony z obsługi w tym sklepie
5 / 5
2017-08-21 11:58:01
Łucja
Polecam zakupy w tej firmie :)

Rzetelne opinie o Iskra Łukasz Przedsiębiorstwo