Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję iSpeed

ISpeed Opinie 4.9 (589)

Ul. Księżnej Anny 23 lokal 9
18-400
Łomża
( brak )
opinie ISpeed
speedtest
4.9
589
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-01-13 22:16:08
Olaf
Towar oryginalny, nowy, nieużywany. Obsługa miła i rzeczowa.
5 / 5
2019-08-30 11:36:27
Kamil
Super sklep szybka realizacja POLECAM
5 / 5
2019-08-22 11:15:14
Hanna
Bardzo dobry sklep. Napewno niejeden g schock kupie w tym sklepie.
5 / 5
2019-07-26 14:08:38
Jarosława
Nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2019-04-11 23:04:29
Ferdynand
Bardzo dobra obsługa i kontakt. Towar zgodny z oczekiwaniem 100%.
5 / 5
2019-02-26 08:13:16
Klaudiusz
Polecam wszystkim!!! Polecam gorąco
5 / 5
2019-02-09 15:25:27
Klaudia
Bardzo dobry kontakt i telefoniczny i mailowy,towar zgodny z opisem polecam ten sklep napewno jak będzie jakaś dobra oferta która mnie zainteresuje to skorzystam ponownie z zakupów.No i szybka wysyłka.
3 / 5
2019-01-19 19:02:56
Bronisława
szybko działają ale ich oferta nie była najtańsza tylko z tych z górnej strefy stanów średnich
5 / 5
2019-01-14 13:53:41
Wieńczysła
Polecam sklep , atrakcyjne ceny na zegarki Casio .
5 / 5
2019-01-11 20:29:43
Teresa
Taniej niż w innych sklepach, a stan idealny. Polecam 😁
5 / 5
2019-01-10 09:27:39
Dominik
Super. Paczka bardzo dobrze zabezpieczona, wszystko sprawne w komplecie, zegarek dokładnie taki jak na zdjęciu. Prezent się udał. Polecam jak najbardziej.
5 / 5
2018-12-28 18:26:04
Ferdynand
Szybka wysyłka. Towar dotarł w idealnym stanie. Na pewno będę polecać sklep znajomym.
5 / 5
2018-12-16 13:22:18
Jadwiga
Dobra i szanująca się firma działająca sprawnie i z zaufaniem.
5 / 5
2018-12-11 10:01:46
Sara
zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2018-12-07 12:58:34
Emanuel
Profesjonalna obsługa,towar zgodny z zamówieniem,polecam. ;-)
5 / 5
2018-11-28 14:59:10
Wiktor
Pełen profesjonalizm i dobre ceny
5 / 5
2018-10-27 21:46:45
Oleg
Bardzo szybka wysylka. Towar zapakowany nalezycie. Elegancko.
5 / 5
2018-10-18 14:02:15
Celina
Sklep OK. Chociaż przesyłkę można było trochę lepiej zabezpieczyć. Na szczęście wszystko Ok.
5 / 5
2018-09-20 04:19:01
Cezary
Szybko i sprawnie towar wedlug opisu jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2018-09-07 09:56:07
Emil
Kontakt, obsluga i towar jak najbardziej w porządku
5 / 5
2018-09-05 12:17:28
Bartosz
Polecam szybka dostawa towar w 100% zgodny z opisem:)
5 / 5
2018-09-04 09:41:26
Apoloniusz
Chciałem napisać opinie jak minie nieco czasu od realizacji, no ale ciągle przychodzą na ponaglenia że czekają na moja opinię, no to napisze, niech będzie. Otóż tak:,zamówienie towaru - zegarka G-shock bezproblemowe, dobre info o statusie zamówienia. Zegarek przyjechał kurierem, bardzo dobrze zapakowany, kurier uprzejmy.Zero problemów. Co do zegarka, jest i działa. Żeby napisać coś więcej musi minąć trochę czasu. Polecam
5 / 5
2018-08-16 13:16:04
Radomir
Fachowe ,profesjonalne podejście do tematu. Szybka dostawa .
5 / 5
2018-07-31 19:42:31
Przemysław
Zamówienie zrealizowane bez problemów. Polska instrukcja. Paczka należycie zabezpieczona.
5 / 5
2018-07-13 19:39:01
Cyprian
Zamówienie zrealizowane wzorowo. Przesyłka doskonale zabezpieczona, instrukcja obsługi w j. polskim.
5 / 5
2018-07-04 17:33:02
Leon
Sklep na bardzo wysokim poziomie. Pracownik na moja prośbę ustawił zegarek i udzielił krótkiej instrukcji jego obsługi. Wszystko w miłej i życzliwej atmosferze.
5 / 5
2018-06-01 12:21:52
Leokadia
Bardzo dobry i profesjonalny sklep Pozdrawiam
5 / 5
2018-05-26 01:12:59
Michalina
Świetny sklep. Towar wysokiej jakości
5 / 5
2018-05-23 16:03:16
Rudolf
Nie wiem bo zamówienie zostało anulowane z mojej winy.
5 / 5
2018-05-18 14:39:34
Feliks
Jestem bardzo zadowolony, Zegarek kupiłem w bardzo przystępnej cenie, mogłem wybrać spośród kilku sposobów dostawy (w tym takich, które dopuszczały płatność przy odbiorze), na dostawę czekałem trzy dni robocze. Zdecydowanie mogę polecić ten sklep.
5 / 5
2018-05-14 09:38:11
Małgorzata
Szybko, sprawnie, w dobrej cenie.
4 / 5
2018-03-05 13:19:19
Wojciech
Polecam sklep zegarkowy.pl. Zakup zrealizowany bez najmniejszych problemów. Paczkę odebrałem następnego dnia na Poczcie. Zegarek dobrze zapakowany. Ale jest jedno "ALE" - sklep nie daje możliwości przedłużenia za opłatą gwarancji Casio do 6 lat. Nie ma informacji na stronie sklepu o takiej możliwości, również w paczce nie było formularza. Kilka miesięcy temu kupowałem G-shock'a w innym sklepie internetowym i tam taka możliwość była. Mnie akurat na tym nie zależało, ale komuś może zależeć.
5 / 5
2018-02-16 19:15:38
Klementyna
Drugi zegar...szybko i sprawnie...polecam.
5 / 5
2018-02-08 21:41:14
Józef
Dziękuję bardzo jestem bardzo zadowolona z zakupu zegarka jak również i z dostawy
4 / 5
2018-02-04 11:58:22
Piotr
spoko! może być ale inni bardziej sie starają
5 / 5
2018-01-09 08:24:15
Żaneta
Błyskawiczna przesyłka, towar oryginalny, zgodny z zamówieniem. Polecam!!
4 / 5
2018-01-05 15:25:39
Szymon
Jedynie na co mogę narzekać to to, że nie informują od razu jak coś pójdzie nie tak. Jak napisałem do nich na mailu to odpisali parę dni później co zrobiłem nie tak. Reszta u nich jest w porządku.
5 / 5
2017-12-29 13:51:37
Magda
Bez zarzutu. Cena bardzo konkurencyjna, towar w 100% zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2017-12-28 22:48:30
Mariusz
Jestem w pełni zadowolona z zakupu dokonanego w tym sklepie
5 / 5
2017-12-15 19:29:30
Ireneusz
Świetny sklep;-)napewno bede jeszcze w nim zamawiać i polecam jak najbardziej
5 / 5
2017-12-14 21:42:34
Monika
Towar zgodny z opisem. Info o zamowieniu na bieżąco. Bezproblemowy zakup.
5 / 5
2017-12-11 06:30:45
Sebastian
Szybko. Profesjonalnie. Towar 100% zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2017-12-05 17:38:53
Mikołaj
Dobrze zaopatrzony sklep z fachową i rzetelną obsługą. Sprzedawca cierpliwy i niezwykle kompetentny. Wyczerpująco odpowiada na najbardziej lakoniczne pytania. Serdecznie polecam sklep.
1 / 5
2017-11-14 13:42:19
Walenty
CHAMSKA obsługa. Pan nie potrafił jednoznacznie stwierdzić czy sprzedaje oryginalny produkt
5 / 5
2017-11-13 16:44:24
Wera
Polecam, bardzo szybka i kompetentna usługa.
5 / 5
2017-11-11 09:15:30
Sabina
Szczerze polecam wszystkim.Bardzo szybka wysyłka.Towar zgodny z opisem.Najlepsza cena i super obsluga oraz kontakt email. Polecam !
5 / 5
2017-10-20 10:07:03
Matylda
To moj drugi zakup w tym sklepie. Jesli chodzi o zegarki Casio wszystko przebieglo jak najlepiej. Napewno tutaj wroce
5 / 5
2017-10-18 12:40:10
Sara
Profesjonalizm i Rzetelnosc! Bardzo Szybka Dostawa! Za nia dziekuje;) Szczerze polecam zakupy w zegarkowy. pl.
5 / 5
2017-10-16 21:50:12
Andrzej
Kupiłem już pare zegarków wszystko bylo ok. Kupie jeszcze nie jeden. Polecam
5 / 5
2017-07-17 14:02:26
Arlena
Zegarek warty swojej ceny. Sprawdzony na basenie i w morzu - działa bez zarzutu
5 / 5
2017-07-01 09:42:42
Edyta
Wszystko w najlepszym porzadku. Polecam!
5 / 5
2017-06-15 15:21:14
Edward
Polecam ten sklep. Świetne ceny. Ekspresowa wysyłka.
5 / 5
2017-05-25 11:50:30
Roksana
towar dobrze zapakowany szybka przesyłka, dobry kontakt ze sklepem
5 / 5
2017-05-22 22:30:53
Gustawa
Bardzo sprawna i profesjonalna obsługa. Polecam
5 / 5
2017-05-18 23:29:22
Elżbieta
Szybko, sprawnie, bezproblemowo i tanio
1 / 5
2017-05-18 15:05:29
Emilia
Czekam i czekam ... tydzień minął ... kontakt zerowy, nikt nie odbiera telefonu. Towar zamówiłam gdzie indziej. Przyszedł po dwóch dniach, ekspresowo. W każdym bądź razie NIE POLECAM!!!!
5 / 5
2017-05-10 09:17:31
Martyna
Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2017-05-02 14:54:15
Beniamin
Dobry sklep, z dobrą ceną za zapalniczkę i szybkim czasem realizacji, polecam!
5 / 5
2017-04-20 18:10:37
Remigiusz
Fachowa i bardzo rzetelna obsługa.
5 / 5
2017-04-19 19:20:56
Kinga
Wszystko w najlepszym porządku. Bardzo szybka realizacja.
5 / 5
2017-03-23 15:55:32
Izydor
Rewelacja. Zegarek piękny, transakcja błyskawiczna.Polecam w 100%.
5 / 5
2017-02-22 15:35:45
Bartosz
Serdecznie polecam, produkt zgodny z opisem, oryginał w dobrej cenie (casio - g shock). Słyszałem już wcześniej dobre opinie o tym sklepie i nie zawiodłem się.
5 / 5
2017-02-16 21:29:22
Sonia
Jestem bardzo zadowolony. Świetny kontakt, wysyłka niezwłocznie po zaksięgowaniu pieniędzy.
5 / 5
2017-02-07 12:15:52
Matylda
Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko i na temat.
5 / 5
2017-02-03 08:04:19
Rudolf
Wszystko ok. Miła obsługa, ekspresowa wysyłka mimo okresu przedświątecznego. Dziękuję i pozdrawiam.
5 / 5
2017-01-30 09:35:19
Miłosz
Świetny zegarek i swietny sklep. Dostawa bardzo szybko . Polecam.
5 / 5
2017-01-29 12:55:27
Kazimierz
Miałem drobny problem ze zrozumieniem instrukcji ale Pan szybko rozwiązał problem. Na pewno w przyszłości wrócę do tego sklepu. Polecam.
5 / 5
2017-01-28 14:30:45
Ida
Dobre ceny, sprawna wysyłka, szybka dostawa. Polecam! :)
5 / 5
2016-12-28 15:36:28
Roman
Z czystą przyjemnością mogę polecić sklep zegarkowy.pl
5 / 5
2016-12-27 22:29:32
Tamara
Szybka wysyłka. Kontakt ze sprzedawcą wzorowy!
4 / 5
2016-12-20 18:32:25
Inga
Realizacja zgodna z zamówieniem, ale nie błyskawiczna, czekałam tydzień na dostarczenie przesyłki... Ale mamy okres przedświąteczny więc jest to częściowo usprawiedliwione
5 / 5
2016-12-11 17:22:53
Fryderyka
Sama przyjemność - błyskawiczna i wyjątkowo profesjonalna obsługa - polecam.
5 / 5
2016-11-25 21:04:10
Krystian
Szybko, tanio i profesjonalnie :)
5 / 5
2016-11-19 12:35:08
Leon
Profesjonalny sklep internetowy. Towar oryginalny w przystępnej cenie. Polecam
5 / 5
2016-11-14 21:19:53
Marcel
Jestem bardzo zadowolony z produktu i z obsługi sklepu zegarkowy.pl Polecam Wszystkim! Grzegorz
5 / 5
2016-11-07 16:32:38
Ksenia
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2016-10-23 18:37:06
Sofia
Zamówienie zrealizowano szybko, sprawnie i zgodnie z oczekiwaniami.
1 / 5
2016-10-06 17:06:14
Tadeusz
Kpina z klienta. Czekam juz tydzien na paczke, dzwoniłem zeby sie upewnic czy została ona wogole wysłana a koleś mnie spławia NIE POLECAM NIKOMU !! ODRADZAM!!
4 / 5
2016-09-27 22:34:28
Walentyna
Polecam transakcja przebiegła bez problemów.
5 / 5
2016-09-15 12:57:30
Stanisław
Zegarek wyśmienity sprawuje się znakomiie, wszystko wg opisu. Pozdrawiam i polecam gorąco
4 / 5
2016-08-25 15:30:58
Iwona
rozsądna cena po wyprzedaży i sprawna dostawa
5 / 5
2016-08-05 23:30:44
Eligiusz
Rzetelna firma działająca bardzo sprawnie, polecam serdecznie.
5 / 5
2016-08-03 18:35:45
Magdalena
Świetne ceny, błyskawiczna wysyłka, rzetelna obsługa.
5 / 5
2016-07-25 11:14:11
Bartłomiej
Wszystko przebiegło bez zarzutów. Dobry kontakt i szybka odpowiedź.
5 / 5
2016-07-09 09:58:34
Jan
BArdzo dobry sklep, szczerze polecam :)
5 / 5
2016-06-23 13:24:01
Urszula
Bardzo polecam, szybka wysyłka, stały kontakt, zegarek jest rewelacyjny, jestem bardzo zadowolona z zakupu :)
5 / 5
2016-06-12 19:59:51
Roma
Szybka wysyłka, dobrze zabezpieczona paczka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2016-06-09 05:22:26
Malina
Naprawde super firma polecam ....
5 / 5
2016-06-04 10:42:08
Marian
Zakup oceniam pozytywnie, wszystko zgodnie z oczekiwaniem
5 / 5
2016-06-03 22:58:26
Jeremiasz
Polecam serdecznie, zegarek zgodny z opisem, szybko sprawnie, dobry kontakt.
5 / 5
2016-06-01 18:47:20
Marina
Jestem bardzo zadowolana z zakupu. Polecam!
5 / 5
2016-05-09 17:21:51
Lidia
polecam sklep wszystko ok miło szybko sprawnie dziękuję bardzo
5 / 5
2016-05-06 09:25:50
Laura
Szybka dostawa towaru, zgodnie z zamówieniem
3 / 5
2016-04-27 15:50:33
Klementyna
Nieporozumienia przy zamówieniach, brak automatycznego przekierowania do płatności dla mbanku, dopiero trzecia próba zamówienia udała się i zakup sfinalizowany. Jestem zawiedziona, bo gdy otrzymałam produkt, który miał byc przeznaczony na wakacje i na basen okazało się, że w zegarku można pływać, ale nie w wodzie chlorowanej ani morskiej. Śmiech na sali. Będę miała miły gadźet, a nie coś co potrzebowałam. Szkoda
3 / 5
2016-04-24 12:08:06
Ferdynand
Zegarek może i przyszedł taki jaki zamówiłem ale jak na zegarek męski miał bardzo krótki pasek. Według mnie dla dziecka a nie dla mężczyzny. Po kontakcie telefonicznym dowiedziałem się tyle, że wszystkie zegarki mają standardową długość paska - dziwne - ... Mam 26 lat i normalną budowę ciała a zapiąłem go ledwo na ostatnią dziurkę w pasku. Szkoda. Mogliby dorzucać jakieś oryginalne opakowanie jeszcze do tego a nie karton. Wtedy wszystko wyglądałoby nieco schludniej.
5 / 5
2016-04-23 16:02:53
Cezary
Pełna informacja na każdym etapie zamówienia. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2016-04-20 10:36:30
Gabriela
Sprawnie. Towar dobrze zabezpieczony. Kontakt dobry. Rewelacja!
5 / 5
2016-04-08 12:34:32
Stefania
Bardzo dobry sklep. Towar zgaodny z opisem.
5 / 5
2016-04-04 07:01:04
Waldemar
Super nie zawodny sklep. Szybka dostawa . Zero problemów.
5 / 5
2016-03-25 21:36:27
Lidia
Szybko, sprawnie i solidnie. Pełen profesjonalizm. Polecam.
3 / 5
2016-03-23 23:56:26
Maksym
Dałem dostatecznie ponieważ przesyłka jeszcze idzie :)
5 / 5
2016-03-22 09:38:39
Zbyszko
Dobra, szybka obsługa. Towar zgodny z opisem.
4 / 5
2016-03-15 09:16:20
Wincenty
Wszystko w porządku, choć spodziewałem się lepszego opakowania zegarka (jak obiecywała większość innych sklepów) niż tylko wsadzonego go w folii do bąbelkowej koperty i to wszystko do małego kartonika. Żadnego opakowania firmowego Casio. Żenada. No i polska "instrukcja" jako skserowana kartka A4 z najpotrzebniejszymi funkcjami (czyli jak ustawić zegar, timer i przełączać między funkcjami). Ale nic na temat wybierania danych stef czasowych czy ustawiania czasu lokalnego i wybierania dla niego strefy (tego się dowiedziałem z internetu i angielskiej PEŁNEJ instrukcji). Widać teraz dlaczego ten zegarek był u nich najtaniej.
5 / 5
2016-03-08 19:38:32
Regina
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2016-03-04 10:40:17
Kamila
Profesjonalnie, szybko, każdy krok zamówienia potwierdzony mailowo.
5 / 5
2016-02-25 09:59:53
Walenty
Polecam. Transakcja przebiegla pomyslnie.
5 / 5
2016-01-18 11:12:52
Wiesław
Funkcjonalność sklepu na najwyższym poziomie. Napewno skorzystam następnym razem.
5 / 5
2016-01-18 10:16:38
Wincenty
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Polecam tą firmę.
5 / 5
2016-01-12 18:02:45
Donata
Przesyłka błyskawiczna, zgodnie z deklaracja sprzedającego :) Mikołaj się nie spóźnił ;) nawet w gorącym okresie przedświątecznym sklep poradził sobie znakomicie. Zegarek spełnił wymagania męża :)
5 / 5
2016-01-07 16:17:54
Krystian
Dobry kontakt, towar zgodny z opisem. Wszystko fajnie :)
5 / 5
2016-01-06 21:38:42
Kalina
Jestem bardzo zadowolona z zakupu zegarka. Czytelny, nareszcie skórzany pasek a nie bransoleta, bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2016-01-02 12:39:52
Jonatan
Wszystko przebiegło sprawnie. Produkt zdodny z opisaem. Polecam.
4 / 5
2015-12-28 16:47:31
Jadwiga
Wszystko przebiegło pomyślnie, z zegarka jestem zadowolona. A kontakt ze sklepem na ogromny + ! Szkoda tylko, ze zegarki nie są pakowane w pudełeczka.. :|
5 / 5
2015-12-24 11:19:59
Cyprian
Polecam, szybko. sprawnie, towar zgodny z opisem
5 / 5
2015-12-23 21:25:31
Janusz
Jestem w pełni zadowolona z zakupu.
5 / 5
2015-12-23 11:07:06
Aleksander
Ten sklep doskonale pokazuje właściwe przygotowanie do fali świątecznych klientów :) Zegarek zamówiłem w czwartek 17.12, w piątek był już w drodze, a w niedzielę mogłem się już nim cieszyć.
5 / 5
2015-12-21 12:34:15
Szczepan
Sprawna wysyłka, towar zgodny z opisem. Zdecydowanie polecam
5 / 5
2015-12-17 20:44:13
Rafał
Towar ok szybka realizacja polecam
5 / 5
2015-12-15 10:00:32
Magdalena
Rewelacja. Szybko solidnie, rzetelnie i zgodnie z zamówieniem. Polecam goraco !
5 / 5
2015-12-10 09:14:01
Violetta
...szybko, profesjonalnie, miło, bez zbędnych formalności. POLECAM.
5 / 5
2015-12-01 10:35:42
Emanuel
Super sprzedawca, bardzo sprawna obsługa. Polecam
5 / 5
2015-11-26 18:22:34
Janina
Dobra i solidna firma, polecam !
5 / 5
2015-11-25 10:08:05
Leon
Super sklep,transakcja przebiegła pomyślnie,sklep godny zaufania.Polecam
4 / 5
2015-11-19 21:18:25
Ewelina
Wszystko dobrze. Brakuje opakowania w którym można dać zegarek jako prezent
5 / 5
2015-11-12 12:14:37
Zdzisław
Zegarkowy.pl to świetny sklep, posiadający konkurencyjne ceny. Po wpłacie szybko wysłali przesyłkę, która była bardzo dobrze zapakowana. Szczerze polecam.
5 / 5
2015-11-09 10:21:29
Jowita
bardzo porządna firma, profesjonalna obsługa konkretni ludzie. Jestem zadowolony działają tak jak zegarki które sprzedają.
5 / 5
2015-10-28 14:54:48
Fryderyk
Produkt zgodny z opisem, pełne wyposażenie, instrukcja w j polskim, pudełko, gwarancja. Kontakt telefoniczny szybki i rzeczowy. Na pewno skorzystam w przyszłości...polecam
5 / 5
2015-10-28 10:40:34
Bolesław
Szybko-solidnie-godne polecenia -powodzenia dla całej Firmy !
5 / 5
2015-10-21 08:48:48
Magdalena
Świetna szybka obsługa, towar w 100% zgodny z opisem
5 / 5
2015-10-12 12:12:13
Weronika
Szybko przysłany towar. Powinni tylko pomyśleć o pakowaniu zegarków w małe pudełka kartonowe.
5 / 5
2015-10-09 10:41:34
Roma
Przejrzysta strona internetowa, łatwe zamawianie, szybka płatność i sprawne dostarczenie zegarka.
5 / 5
2015-10-06 21:08:32
Julita
Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Jestem zadowolona z zakupu.
5 / 5
2015-09-18 20:14:41
Manuela
Transakcja przebiegła bez problemów, szybko i przyjemnie :)
5 / 5
2015-09-10 19:19:28
Sergiusz
Polecam wszystkim tego sprzedawcę
5 / 5
2015-09-08 16:24:12
Edmund
Pełen profesjonalizm. Wszystko jak najbardziej ok. Polecam w 100%
5 / 5
2015-09-08 11:03:54
Ida
Bezproblemowo, szybko, profesjonalnie.
5 / 5
2015-08-29 16:11:38
Sylwia
Bardzo dobry kontakt i miła obsługa
5 / 5
2015-08-25 10:21:36
Rafał
Jestem zadowolona z zakupu. Polecam.
5 / 5
2015-08-20 09:39:00
Teodor
Witam. W ostatnim czasie zakupiłem dwa zegarki Casio.Sklep extra obsługa no i ważne bardzo dobra ceny w stosunku do towaru.Polecam.
5 / 5
2015-08-18 09:39:01
Klaudia
wszystko szybko i bez problemowo
5 / 5
2015-08-14 10:21:28
Leopold
calosc zamównienia przebiegła pomyślnie
4 / 5
2015-08-10 12:29:26
Ferdynand
Wszystko odbyło sie pozytywnie
5 / 5
2015-08-05 22:22:12
Greta
sklep profesjonalny, produkt zgodny z opisem, dostawa szybka, ogólnie firma którą można polecić
5 / 5
2015-07-22 10:50:03
Ludwika
Towar zgodny z zamówieniem. Rzetelne info na maila. Dostawa następnego dnia. Polecam
5 / 5
2015-06-15 13:21:50
Beata
Nic dodać nic ująć. Błyskawiczna dostawa towaru zgodnego z zamówieniem.
5 / 5
2015-05-29 12:08:41
Ksenia
Wszystko elegancko, zegareczek oryginalny, ceny niskie, polecam.
5 / 5
2015-05-21 20:45:41
Olaf
Paczka z drugiego końca Polski dotarła na następny dzień. POLECAM
5 / 5
2015-05-03 22:05:17
Leopold
zegarek dotarl w dobrym stanie jedynie orginalne opakowanie bylo zniszczone wiec mialam problem z zapakowaniem PREZENTU
4 / 5
2015-04-28 09:53:18
Honorata
Wszystko zgodnie z zamówieniem.Polecam
5 / 5
2015-04-26 19:41:29
Wiktoria
Szybko,sprawnie, rzetelnie i tak jak obiecuje sklep. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2015-04-14 11:58:03
Jadwiga
Bardzo sprawna i szybka obsługa
5 / 5
2015-04-09 18:33:28
Franciszek
Jestem zadowolona i może jeszcze skorzystam się z tego sklepu.
5 / 5
2015-04-03 09:18:26
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Jedyne czego brakuje to szybkiej płatności online
1 / 5
2015-04-02 11:33:18
Sofia
Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam paczki - nie polecam!
5 / 5
2015-03-27 10:23:46
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-19 08:44:53
Sofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam, na pewno kupię jeszcze zegarki na prezent. Szkoda tylko, że jest mały wybór dostępnych zegarków z tarczą z cyframi.
4 / 5
2015-03-16 20:47:03
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-16 20:07:46
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-11 22:49:06
Klementyna
Jeżeli masz chodzić po sklepach i szukać zegarka- to lepiej kupić na zegarkowy.pl. Podejście obsługi lepsze niż w sklepie stacjonarnym.
5 / 5
2015-03-10 09:47:40
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Zegarek dostarczony w 24 godz. od zamowienia
5 / 5
2015-03-09 15:26:44
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-04 20:56:35
Stanisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-04 17:03:32
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-02 19:25:22
Apolonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-26 11:21:31
Władysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Towar zgodny z opisem!!!
5 / 5
2015-02-24 21:03:10
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie, ekspresowa dostawa. Polecam.
5 / 5
2015-02-24 13:41:19
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-21 14:02:47
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-20 20:21:06
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-18 18:13:25
Kornel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-02-18 15:37:57
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Zegarek otrzymałem następnego dnia po zamówieniu. Wadą dostawy był brak ustawienia zegarka na teren polski. Dostarczony fragment instrukcji w języku polskim okazał się nie wystarczający do dostosowania meni.Obszerniejsza anglojęzyczna instrukcja ,napisana niezwykle małymi literkami pozwoliła ostatecznie właściwe zaprogramować "CASIO" Lepszym rozwiązaniem byłoby, dostarczanie ustawionego zegarka.
5 / 5
2015-02-15 14:19:35
Jerzy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-14 20:17:15
Radomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-14 10:06:39
Joachim
Realizacja zamówienia w ciągu dwuch dni roboczych.Produkt zgodny z opisem i zdjęciem. Szczerze polecam innym wybrany sklep.
5 / 5
2015-02-04 19:51:32
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-02 11:59:35
Ireneusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-27 22:47:23
Emanuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-26 09:50:57
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-24 19:16:44
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-15 15:44:43
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-14 19:58:00
Walenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-10 20:19:19
Bogna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-08 15:29:42
Aga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-06 14:11:35
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-30 19:21:04
Paula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-30 16:38:22
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-29 23:28:40
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-29 15:37:11
Kamil
dostawa odbyła się błyskawicznie, jednak wyrób musiałem zwrócić , gdyż nie odpowiadał moim wyobrażeniom (nie miał żadnych wad). Zwrot gotówki nastąpił w ciągu 3 dni. Zdecydowanie polecam sklep, chociaż kontakt mailowy oceniam jako bardzo słaby. Ceny bardzo interesujące.
5 / 5
2014-12-29 08:24:39
Eligiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-27 16:06:12
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-26 11:38:30
Milena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-26 00:31:52
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-25 21:35:32
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-24 19:06:22
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-24 14:26:15
Cecyl
Pomimo przedświątecznego szaleństwa zakupowego, towar został wysłany tego samego dnia co go zakupiłem Polecam. Nastepnym razem na pewno skorzystam z ich usług.
5 / 5
2014-12-24 12:12:26
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-23 15:33:07
Joachim
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-20 14:48:54
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem. Rewelacyjnie szybka realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2014-12-18 14:42:27
Jan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Super mila i kompetentna obsługa.
5 / 5
2014-12-18 14:16:07
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o iSpeed