Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Izi&Dizi Hajsberg Sp z o.o.

Izi&Dizi Hajsberg Sp z o.o. Opinie 2.1 (34)

Dworcowa 53a/4
42-620
Nakło Śląskie
+48664855606
opinie Izi&Dizi Hajsberg Sp z o.o.
2.1
34
Opinii

Niedobrze

5 / 5
2024-05-16 00:49:37
Kristin
当谈到为儿童选择床铺时,设计和安全性都是至关重要的考虑因素。我们的儿童床系列旨在提供舒适、安全和有趣的睡眠环境,以促进他们的健康成长。 我们的儿童床采用优质材料制成,确保结构牢固、稳固耐用。床头部分经过精心设计,可根据孩子的兴趣和喜好进行个性化定制,以打造一个温馨而有趣的空间。此外,我们注重床的安全性,所有边缘和角落都经过圆滑处理,避免了尖锐的边角,确保孩子在使用床铺时的安全。 床下空间设计合理,可以充分利用空间,提供储物空间或者创造一个小型学习角落。床铺配备了舒适的床垫,确保孩子在夜间能够获得良好的休息。 总的来说,我们的儿童床系列不仅注重设计的美感和个性化,更注重床铺的质量和孩子的安全。无论是为年幼的儿童还是青少年,我们都提供了多种选择,以满足不同年龄段的需求,为他们打造一个安全、舒适且充满乐趣的睡眠空间。当谈到为儿童选择床铺时,设计和安全性都是至关重要的考虑因素。我们的儿童床系列旨在提供舒适、安全和有趣的睡眠环境,以促进他们的健康成长。 我们的儿童床采用优质材料制成,确保结构牢固、稳固耐用。床头部分经过精心设计,可根据孩子的兴趣和喜好进行个性化定制,以打造一个温馨而有趣的空间。此外,我们注重床的安全性,所有边缘和角落都经过圆滑处理,避免了尖锐的边角,确保孩子在使用床铺时的安全。 床下空间设计合理,可以充分利用空间,提供储物空间或者创造一个小型学习角落。床铺配备了舒适的床垫,确保孩子在夜间能够获得良好的休息。 总的来说,我们的儿童床系列不仅注重设计的美感和个性化,更注重床铺的质量和孩子的安全。无论是为年幼的儿童还是青少年,我们都提供了多种选择,以满足不同年龄段的需求,为他们打造一个安全、舒适且充满乐趣的睡眠空间。当谈到为儿童选择床铺时,设计和安全性都是至关重要的考虑因素。我们的儿童床系列旨在提供舒适、安全和有趣的睡眠环境,以促进他们的健康成长。 我们的儿童床采用优质材料制成,确保结构牢固、稳固耐用。床头部分经过精心设计,可根据孩子的兴趣和喜好进行个性化定制,以打造一个温馨而有趣的空间。此外,我们注重床的安全性,所有边缘和角落都经过圆滑处理,避免了尖锐的边角,确保孩子在使用床铺时的安全。 床下空间设计合理,可以充分利用空间,提供储物空间或者创造一个小型学习角落。床铺配备了舒适的床垫,确保孩子在夜间能够获得良好的休息。 总的来说,我们的儿童床系列不仅注重设计的美感和个性化
5 / 5
2024-05-15 02:32:33
Mike
当谈到为儿童选择床铺时,设计和安全性都是至关重要的考虑因素。我们的儿童床系列旨在提供舒适、安全和有趣的睡眠环境,以促进他们的健康成长。 我们的儿童床采用优质材料制成,确保结构牢固、稳固耐用。床头部分经过精心设计,可根据孩子的兴趣和喜好进行个性化定制,以打造一个温馨而有趣的空间。此外,我们注重床的安全性,所有边缘和角落都经过圆滑处理,避免了尖锐的边角,确保孩子在使用床铺时的安全。 床下空间设计合理,可以充分利用空间,提供储物空间或者创造一个小型学习角落。床铺配备了舒适的床垫,确保孩子在夜间能够获得良好的休息。 总的来说,我们的儿童床系列不仅注重设计的美感和个性化,更注重床铺的质量和孩子的安全。无论是为年幼的儿童还是青少年,我们都提供了多种选择,以满足不同年龄段的需求,为他们打造一个安全、舒适且充满乐趣的睡眠空间。当谈到为儿童选择床铺时,设计和安全性都是至关重要的考虑因素。我们的儿童床系列旨在提供舒适、安全和有趣的睡眠环境,以促进他们的健康成长。 我们的儿童床采用优质材料制成,确保结构牢固、稳固耐用。床头部分经过精心设计,可根据孩子的兴趣和喜好进行个性化定制,以打造一个温馨而有趣的空间。此外,我们注重床的安全性,所有边缘和角落都经过圆滑处理,避免了尖锐的边角,确保孩子在使用床铺时的安全。 床下空间设计合理,可以充分利用空间,提供储物空间或者创造一个小型学习角落。床铺配备了舒适的床垫,确保孩子在夜间能够获得良好的休息。 总的来说,我们的儿童床系列不仅注重设计的美感和个性化,更注重床铺的质量和孩子的安全。无论是为年幼的儿童还是青少年,我们都提供了多种选择,以满足不同年龄段的需求,为他们打造一个安全、舒适且充满乐趣的睡眠空间。当谈到为儿童选择床铺时,设计和安全性都是至关重要的考虑因素。我们的儿童床系列旨在提供舒适、安全和有趣的睡眠环境,以促进他们的健康成长。 我们的儿童床采用优质材料制成,确保结构牢固、稳固耐用。床头部分经过精心设计,可根据孩子的兴趣和喜好进行个性化定制,以打造一个温馨而有趣的空间。此外,我们注重床的安全性,所有边缘和角落都经过圆滑处理,避免了尖锐的边角,确保孩子在使用床铺时的安全。 床下空间设计合理,可以充分利用空间,提供储物空间或者创造一个小型学习角落。床铺配备了舒适的床垫,确保孩子在夜间能够获得良好的休息。 总的来说,我们的儿童床系列不仅注重设计的美感和个性化
1 / 5
2024-02-15 07:50:55
Uwaga Oszustwo
Uwaga sprzedawca nie wysyła swojego towaru i nie robi zwrotu gotówki Uwaga sprzedawca nie wysyła swojego towaru i nie robi zwrotu gotówki Uwaga sprzedawca nie wysyła swojego towaru i nie robi zwrotu gotówki Uwaga sprzedawca nie wysyła swojego towaru i nie robi zwrotu gotówki Uwaga sprzedawca nie wysyła swojego towaru i nie robi zwrotu gotówki Uwaga sprzedawca nie wysyła swojego towaru i nie robi zwrotu gotówki Uwaga sprzedawca nie wysyła swojego towaru i nie robi zwrotu gotówki Uwaga sprzedawca nie wysyła swojego towaru i nie robi zwrotu gotówki Uwaga sprzedawca nie wysyła swojego towaru i nie robi zwrotu gotówki Uwaga sprzedawca nie wysyła swojego towaru i nie robi zwrotu gotówki Uwaga sprzedawca nie wysyła swojego towaru i nie robi zwrotu gotówki Uwaga sprzedawca nie wysyła swojego towaru i nie robi zwrotu gotówki
1 / 5
2024-01-24 05:40:16
Joanna
OSZUST! FROUD! Zamówienie nie wysłane , brak kontaktu, nie zwraca pieniędzy! Mam nadzieję, że wkrótce w końcu znajdzie się tam gdzie jego miejsce- W WIĘZIENIU!
1 / 5
2024-01-24 05:36:01
Karol
Zdecydowanie nie polecam. Oszuści i złodzieje. Kłamcy w żywe oczy. Jestem byłym pracownikiem tej firmy. I posiadam duża wiedza jak to tam działa do dziś.niestety mnie tez oszukali tak jak moge powiedzieć że wszystkich pracowników.do dziś nie otrzymałem ponad 10 tysięcy złotych za wykonaną pracę.a dzieci łóżeczek...
1 / 5
2024-01-10 15:03:28
Marian
Uwaga oszust!
1 / 5
2023-12-27 16:36:00
Michał
WŁAŚCICIEL FIRMY TO ETATOWY OSZUST, KTÓRY OD LAT PROWADZI SWOJĄ WSTRĘTNĄ DZIAŁALNOŚĆ TYLKO ZMIENIA GRUPĘ KLIENTÓW. ILOŚĆ WYPRODUKOWANYCH TUTAJ PRZEZ NIEGO POZYTYWNYCH KOMENTARZY STANOWI JAKIŚ ABSURD. DO TEGO STWIERDZENIE, ŻE GRUPA NA FACEBOOKU, KTÓRA ALARMUJE POTENCJALNYCH KUPCÓW O JEGO NIEUCZCIOWOŚCI TO BANDA HEJTERÓW... ALEKSANDER, CO TAKIEGO WSPANIAŁEGO ZROBIŁEŚ W ŻYCIU, ŻE DOROBIŁEŚ SIĘ TYCH HEJTERÓW? :D JAK W KOŃCU ZATRZYMA CIĘ POLICJA TO TEŻ BĘDĄ HEJTERZY, KTÓRZY NIE ROZUMIEJĄ TWOJEGO PATENTU NA BIZNES? HAHAHAH
1 / 5
2023-12-27 10:17:14
Paulina
Nie wiem skąd te pozytywne opinie. Łóżko dostaliśmy, z opóźnieniem "jedynie" miesięcznym wprawdzie. Jakość wykonania - tak na szkolne 3-. Łóżko skrzypi, jest niestarannie pomalowane, w stelażu listewki mają sęki (więc pewnie niedługo się połamią). W paczce z łóżkiem przyszła nadłamana barierka. Równo po miesiącu udało się - dostaliśmy nową. Szkoda tylko że w kolorze zupełnie innym niż zamówione łóżko. Firmy nie ma na Google ani na Facebooku, trochę mnie to zaniepokoiło przy zamawianiu, ale pomyslalam że nie ma co się tym przejmować i że nie każdy jest social ninja masterem. No cóż, bardzo się pomyliłam. Serdecznie nie polecam.
1 / 5
2023-12-26 06:00:34
Lukasz
Oszuści nic nie wysylaja, masa spraw na policji, proszę sprawdzić internet
1 / 5
2023-12-21 05:54:27
Do wlaściciela
Jak widać jest to jedyne miejsce, w którym właściciel potrafi odpisać, bo na telefony, smsy, maile nie odpowiada. Opinia negatywna jest w pełni zasłużona. Kradzież pieniędzy to przestępstwo za które zostanie Pan ukarany.
1 / 5
2023-12-20 03:03:35
UWAGA!!
Moje doświadczenia z tą firmą wyglądają następująco. Nie dotrzymują terminów realizacji, nie zwracają pieniędzy, oszuści !!!!! czas realizacji 3 miesiące, dobre sobie, właściciel notorycznie kłamie, a to kurier nie mógł odebrać zamówienia, a to problemy kadrowe itp. itd, i tak pół roku aby finalnie przywłaszczyć pieniądze. Postępowanie karne w toku.
1 / 5
2023-12-18 07:41:53
Były klient
Nie polecam, zostałem oszukany, ani łóżka ani zwrotu pieniędzy, sprawa w prokuraturze, nie wiem kto pisze te pozytywne opinie. W pierwszej kolejności polecam odwiedzić profil na facebook, na którym swoje historie opisują oszukani klienci.
5 / 5
2023-12-15 01:35:07
Michał
Polecam. Świetne łóżka
5 / 5
2023-12-14 04:56:17
Karol
Wczoraj doszło i jesteśmy zachwyceni. Nie rozumiem tych opini może konkurencja ale łóżko jest naprawdę genialne. Długo się czeka ale polecam…
5 / 5
2023-11-30 11:07:47
Michał
Ja tam jestem zadowolony. Łóżko solidne dzieci zachwycone. Zamówione za pobraniem. Dostawa tydzień pózniej i jakoś nie mam problemu
1 / 5
2023-11-24 15:08:41
Monika
Oszust. Winny ponad 60 tys pln!!!! Windykacje, prawnicy i komornicy nie daja mu rady. Wszytko przepisane na zone…. ZLODZIEJ Z DALEKA OD NIEGO
1 / 5
2023-10-09 10:45:39
Dominika
Łóżko zamówiliśmy w czerwcu…. Mamy październik a łóżeczka wciąż nie ma… najpierw przez okres wakacyjny były braki kadrowe, później błąd w zamówieniu, problem na magazynie, za każdym razem inne mydlenie oczu, a łóżka jak nie było tak nie ma. Już rozumiem dlaczego firma nie ma konta na Facebooku, pewnie podobnych komentarzy byłoby więcej…
1 / 5
2023-09-20 10:26:17
Katarzyna
Po długim oczekiwaniu dostałam dwa zamówione łóżka. Niestety okazało sie, ze drugie lozko różni sie od pierwszego (miały być takie same), ponadto miało mieć podwyższone nozki, a przyszło normalne. Przez 3 miesiące byłam zwodzona, ze otrzymam nowe lozko lub części na podmianę, Pan mówił wielokrotnie ze na koniec tygodnia będzie u mnie. Odradzam zakup. Proszę nie wierzyć w czarowanie Pana przez telefon.
1 / 5
2023-09-01 00:10:51
Sylwia
Ani łóżeczka ani pieniędzy za nie. Czekamy na zwrot pieniędzy już 3 miesiąc. Pan codziennie mówi że jutro będą pieniądze
1 / 5
2023-08-25 04:25:48
Dawid
Zlodzieje, przeciagany termin dostawy produktu, po rezygnacji, nie mozna odzyskac pieniedzy

Rzetelne opinie o Izi&Dizi Hajsberg Sp z o.o.