Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Jan2406 Firma Handlowo-Usługow

Jan2406 Firma Handlowo-Usługow Opinie 3.6 (39)

Ul. Wiatraczna 13a m 57
04-364
Warszawa
22 490 92 45
brak obrazu
3.6
39
Opinii

Umiarkowanie

5 / 5
2013-09-09 14:15:26
Jagoda
Szybka wysyłka. Dobre worki.. Polecam.
5 / 5
2013-07-15 11:34:00
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-11 10:50:51
Malwina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2012-12-30 11:39:59
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo trudno jest się skontaktować ze sprzedawcą ponieważ nie odbiera telefonu poza tym bardzo sympatyczna obsługa. Pozdrawiam Pana z cyrkonią
3 / 5
2012-12-26 16:34:15
Kacper
Żaden z zamówionych produktów nie zawierał polskiej instrukcji obsługi, nie otrzymałem żadnego dokumentu sprzedaży, dodatkowo zamówiony clearomizer ma niekompletną grzałkę (brak sznurka z włókna szklanego wewnątrz). Jednym słowem towar z kontenera jest wysyłany wprost do klienta - bez sprawdzania stanu, jakości ani instrukcji wymaganych przez polskie prawo. Raczej nie polecam.
5 / 5
2012-12-26 16:30:38
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-26 11:19:04
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2012-12-25 16:54:03
Michalina
zero kontaktu,brak towaru ,towar zamówiony 15-12-2012 na święta nie dotarł. Telefonu nie odbierają!!!!!!!!!lipa uwaga na ten sklep
5 / 5
2012-12-14 10:19:02
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2012-12-10 11:59:42
Bogdan
Zamówienie złożyłem 28.11.2012 (miał to być upominek na Mikołaja). Dostałem zwrotnego mail'a ze sklepu z prośbą o potwierdzenie złożonego zamówienia. Oczywiście kliknąłem na podany link, który przekierował mnie na stronę sklepu z informacją o potwierdzeniu przez sklep mojego zamówienia. Dnia 06.12.2012 o godz. 15.00 zadzwoniłem do sklepu. Rozmawiałem z pracownikiem, który najwyraźniej nie był zorientowany w obsłudze programu sklepu internetowego lub nie miał do niego dostępu (np. nie chciał ode mnie ID zamówienia tylko mojego nazwiska). Na koniec rozmowy oświadczył, że "poleci na pocztę sprawdzić czy moja przesyłka wyszła i mam do niego zadzwonić za 5 min." Na zwróconą przeze mnie uwagę, że to on powinien do mnie oddzwonić, odpowiedział, że ma dużo roboty i nie będzie miał na to czasu. Po 5 min. zadzwoniłem i dowiedziałem się, że przesyłka nie została nadana ale zaraz ją wyślą. Na drugi dzień tj. 07.12.2012 zadzwoniłem ponownie. Tym razem rozmawiałem prawdopodobnie z właścicielem sklepu, który ponformował mnie, że przesyłka jeszcze nie została nadana ale zaraz ją nada osobiście. Zamówiony towar dotarł do mnie dziś tj. 10.12.2012, w DWUNASTYM dniu od złożenia zamówienia! Chciałbym podkreślić, że wielokrotnie dokonuję zakupów w internecie ale po raz pierwszy spotkałem się z tak fatalnym sklepem. Co charakterystyczne, za tak beznadziejną obsługę nie zostałem nawet przeproszony. NIE POLECAM TEGO "SKLEPU"!
1 / 5
2012-12-09 11:15:09
Ignacy
W sklepie internetowym nie działa płatność online, zmuszony byłem do płacenia przelewem. Po tygodniu odkąd dostałem potwierdzenie z banku, że przelew został wykonany, sprzedawca twierdzi, że o niczym nie wie. Żenada.
5 / 5
2012-12-04 18:43:09
Henryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam zakupy
5 / 5
2012-11-27 18:21:56
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-16 13:39:21
Izyda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-06 12:27:18
Sławomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-29 09:22:41
Hubert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-25 12:07:51
Kacper
Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam.
2 / 5
2012-06-18 00:51:33
Sonia
Brak aktualizacji dostępności towaru w sklepie co wprowadza kupującego w błąd przy dokonywaniu zamówienia i ma wpływ na długość realizacji zamówienia.
2 / 5
2012-05-24 09:41:49
Ludmiła
Problemy z reklamacją uszkodzonego towaru. Nie polecam.
5 / 5
2012-03-30 07:11:05
Jadwiga
Polecam ten sklep. Szybka dostawa, towar dobrze zapakowany, dobry kontakt telefoniczny i mailowy.
5 / 5
2012-03-29 09:24:07
Stanisław
Solidny sklep, jestem zadowolona zarówno z zakupu jak i ze sposobu realizacji transakcji. Jeśli zajdzie potrzeba, znowu tam zawitam.
4 / 5
2012-02-12 10:42:54
Robert
Sklep zawiera sporo przydatnych drobiazgów. Miejscami jest bardzo skromna. Obsługa jest w porządku, chwilami posiada "opóźnioną reakcję" - odpisuje np. następnego dnia, ale nie ma problemu z opakowaniem produktów, czy samym zamówieniem. Kupiłem stolik i wcześniej termometr - przyszły nowe, bez żadnych problemów. Także z czystym sercem polecam. Kupującym zalecam tylko odrobinę cierpliwości.
1 / 5
2012-01-09 22:20:07
Oliwia
Brak jakiejkolwiek komunikacji ze sklepem. Nie odpowiadają na maile, nie odbierają telefonów. Kompletne lekceważenie kupującego.
2 / 5
2011-12-25 23:33:08
Janina
produkt jest super jestem zadowolona - niedostałam tylko gwarancji a miała być w zestawie co wynikało z oferty mogłabym prosić o jej dostarczenie pocztą na adres zamówienia.
5 / 5
2011-12-22 19:00:13
Feliks
Towar nie był dostatecznie dobrze zapakowany do przesyłki, więc pudełko było zniszczone - poza tym POLECAM !
4 / 5
2011-12-18 14:49:41
Gabriela
Polecam zakupy w tym sklepie ...
5 / 5
2011-12-16 10:17:56
Stanisława
Towar został doręczony w ciągu 10 dni od zapłaty, jednak był on wysłany paczką pocztową. Kontakt ze sprzedającym bardzo dobry.
4 / 5
2011-12-03 07:57:48
Katarzyna
Jestem zadowolona z zakupu ; ) polecam
1 / 5
2011-09-29 09:08:27
Wanda
Brak komunikacji ze sklepem, żadnych maili potwierdzających. Zapchana skrzynka odbiorcza sklepu. Sama musiałam wydzaniać i dopytywać się o zamówienie, o którym jak się okazało nikt nie wiedział.
4 / 5
2011-09-21 09:19:01
Sylwia
Towar zgodny z zamówieniem, dostarczony po 2 dniach od zamówienia.
4 / 5
2011-08-20 00:04:04
Waldemar
Moj zakup w sklpie oceniam bardzo dobrze .Zaznaczajac ze byl to moj pierwszy zakup internetowy ze strony sklepu spotkalam sie z mila obsluga i pomoca w zrealizowaniu tego zamowienia.
1 / 5
2011-07-14 10:06:24
Renata
zamówiłam stolik bambusowy pod laptopa w dniu 4 lipca 2011 r. do osobistego odbioru w sklepie i do dnia dzisiejszego towaru nie otrzymałam. W dniu 11 lipca br. wyslałam e-maila z zapytaniem kiedy mogę sie spodziewać odbioru zamówionego stolika i również nie otrzymałam odpowiedzi.
1 / 5
2011-06-13 10:08:08
Maksymilian
W ogiole nie otrzymałem zamowionego-potwierdzonego towaru !!!!!!
5 / 5
2011-05-16 08:30:02
Benedykt
Dobry kontakt. Przesyłka dobrze zapakowana i zgodny towar z opisem.
3 / 5
2011-03-24 11:10:45
Alicja
Jeszcze nie dostałam przesyłki, ale być może to ze względu na pocztę polską, poza tym znalazłam tu produkt o 100zł tańszy niż miałam zamiar kupić więc jestem bardzo zadowolona
3 / 5
2011-03-19 08:05:45
Beata
Towar otrzymałam uszkodzony, odesłałam go z prośbą o wymianę na nowy, sprawny. Tymczasem dostałam TEN SAM - bo z wyciągniętym zabezpieczeniem pilota i porozrzucanymi w pudełku częściami! Sprzedawca spytał co teraz proponuję, napisałam że wymianę na nowy, ale tym razem on wyśle sprzęt pierwszy by uniknąć poprzedniej sytuacji lub zwrotu WSZYSTKICH kosztów gdyż ostatecznie przesyłka wyniosła mnie 25 zł. czyli więcej niż sam sprzęt. No ale kontakt się urwał, sprzedawca nie raczy odpisać. ZERO profesjonalizmu, ZERO poszanowania klienta, niemiła obsługa. NIE POLECAM!
2 / 5
2011-02-26 20:12:28
Aga
zakupiony towar otrzymalam niekompletny wyrob chinski beznadziejny nie polece nikomu i to byl moj pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie
5 / 5
2011-02-20 21:07:52
Arleta
Bardzo szybka wysyłka i dobra jakość towaru.
5 / 5
2011-02-06 21:35:26
Tomasz
Wszystko w jak najlepszym porządku. Miła obsługa, szybka wysyłka, dobry kontakt telefoniczny i maila. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy ze sklepem. Osobiście polecam!!!

Rzetelne opinie o Jan2406 Firma Handlowo-Usługow