Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję JFM Magdalena Mielke

JFM Magdalena Mielke Opinie 4.5 (580)

Filipkowskiego 20a/25
81578
Gdynia
(58) 714 35 90
opinie JFM Magdalena Mielke
speedtest
4.5
580
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-18 08:16:38
Katarzyna
Bardzo dobry kontakt, szybka dostawa, cena OK
5 / 5
2019-12-06 14:54:00
Agata
Rewelacja info, transport i obsługa
5 / 5
2019-10-18 16:25:15
Alicja
Rewelacja. Brodzik jest super, przyszedł porządnie zapakowany. Polecam firme.
5 / 5
2019-09-17 13:34:59
Grażyna
Szybko , sprawnie i w przyzwoitych cenach. Polecam
5 / 5
2019-08-18 16:35:29
Błażej
Dobry sklep, wszystko przebiegło sprawnie
5 / 5
2019-07-15 14:48:18
Katarzyna
Szybka realizacji zamówienia, bezproblemowa obsługa. Wszystko ok. Polecam
5 / 5
2019-06-14 15:39:27
Dawid
Wszystko ok, ekspresowa wysyłka dużej wanny. Jestem zadowolony z zakupów.
5 / 5
2019-06-12 11:07:25
Lilianna
Szybka realizacja zamówienia, dobrze zapakowana umywalka do wysyłki, jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-05-15 08:34:22
Eugeniusz
Szybko, sprawnie i bezproblemowo - zamówienie dotarło w 24h do domu. Polecam
5 / 5
2019-03-15 07:59:01
Agnieszka
Wszystko Super. Wielki głęboki brodzik z Gdyni do Chełma w woj lubelskim dotarł następnego dnia od zakupu. Szybko, solidnie i bez żadnych zmartwień. Rozpakowaniy brodzik wygląda super.
5 / 5
2018-10-11 14:16:28
Henryk
Dostawa na czas, kurier bezpiecznie doręczył paczkę
5 / 5
2018-10-11 14:16:28
Norbert
Dostawa na czas, kurier bezpiecznie doręczył paczkę
5 / 5
2018-09-20 14:16:23
Cecyl
Towar zamówiony rano , otrzymany następnego dnia.
4 / 5
2018-07-01 22:05:45
Liliana
Pozytywna opinia. Dostawa zgodnie z zamówieniem. Jedyne zastrzeżenie to kontakt telefoniczny.
4 / 5
2018-06-25 14:51:47
Róża
Towar zgodny z opisem, długi czas oczekiwania, ale zgodny z pierwotnymi ustaleniami
5 / 5
2018-06-09 17:37:00
Wera
Typowa firma internetowa, przyjmuje zamówienie, a dostawa jest od producenta
5 / 5
2018-06-02 22:47:04
Mariusz
Towar zgodny z opisem.Szybka realizacja .Polecam
5 / 5
2018-04-17 16:46:57
Kaja
Pozytywnie. Jest tylko informacja o przyjęciu zamówienia. Brak informacji o realizacji zamówienia, co powoduje powstanie niepewności co do samej realizacji.
5 / 5
2018-04-12 21:22:27
Kazimierz
Sprawna realizacja zamówienia, dobry kontakt, polecam
5 / 5
2018-03-27 16:29:45
Błażej
dobry kontakt, duży wybór akcesorii
5 / 5
2018-03-22 20:59:09
Milena
Bardzo dobry kontakt. Terminowa przesyłka. Polecam!
5 / 5
2018-03-21 12:27:36
Zdzisław
Wszystko tak, jak być powinno. Duzy plus za szybki kontakt. Dziękuję bardzo.
5 / 5
2018-03-20 14:56:21
Tymon
Profesjonalny sklep godny polecenia.
5 / 5
2018-03-20 12:18:17
Ireneusz
Sprawnie i profesjonalnie, towar byłna zamówienie więc trochę dłużej czekałem. Wszystko zgodne z opisem. POLECAM
5 / 5
2018-02-05 22:58:15
Aneta
Dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia.
4 / 5
2018-02-02 10:10:53
Łukasz
Profesjonalna obsługa pracowników i komplet informacji
5 / 5
2018-01-29 16:14:33
Izolda
Bardzo szbka dostawa, przesylka przyszla duzo szbciej niz byla zapowiedziana. Towar dobrze zapakowany. Obsluga w sklepie bardzo uprzejma i kompetentna,
5 / 5
2018-01-21 12:30:53
Dariusz
Bardzo sprawnie i rzetelnie prowadzone transakcje. Pełen profesjonalizm oraz doradzctwo pracowników Sklepu.
5 / 5
2018-01-17 13:31:12
Eleonora
Polecam ! Błyskawiczna dosrawa.
5 / 5
2017-12-28 10:50:06
Inga
Bardzo dobry sklep. Przystępna cena, towar bardzo dobrze zabezpieczony do transportu, dostawa następnego dnia od zamówienia (mniej niż 24h).
5 / 5
2017-12-06 13:36:45
Bożena
Szybka realizacja (na poprzedną ściankę tego typu czekałam ponad tydzień) i konkurencyjna cena (najtańsza na ceneo) i z darmową dostawę.
5 / 5
2017-11-30 10:12:49
Konstanty
Miła obsługa, cena odpowiednia-patrz obecny rynek inter., szybka realizacja....
5 / 5
2017-11-29 15:27:18
Magdalena
dziękuje, wszystko zgodnie z opisem.
5 / 5
2017-11-19 12:24:50
Antonina
Wszysrko przebiegło szybko i sprawnie, z pewnoscia polecam
1 / 5
2017-11-02 17:34:03
Wioletta
Oferują towary jako dostępne w ciągu 24h których nie posiadają na stanie. Wprowadzają w błąd, czas oczekiwania kilka tygodni.
5 / 5
2017-10-31 12:48:48
Miłosz
Profesjonalna obsluga. Dobry kontakt!
5 / 5
2017-10-31 09:49:40
Oliwier
Bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja zamowienia.
3 / 5
2017-10-31 09:45:30
Ada
Brak możliwości samodzielnego sprawdzenia stopnia realizacji zlozonego zamówienia, jeżeli wczesniej nie było się zarejestrowanym w sklepie. Po dokonanej płatności nie przychodzi informacja o o trzymanej zapłacie. Przy znaczącej kwocie zamówienia nie udzielono mi rabatu. Nie ma mozliwości zamówienia dostawy z wniesieniem, co jest duzym minusem, bo zamówiłam wannę, z która muszę sie teraz bujać na pietro.
5 / 5
2017-10-26 20:31:22
Karol
Bardzo sprawne przeprowadzanie transakcji, pełen profejsonalizm, oraz indywidualne podejscie do klienta i jego potrzeb.
5 / 5
2017-10-24 11:39:45
Julita
Jestem bardzo zadowolona, polecam!
5 / 5
2017-10-20 12:40:08
Angelika
Polecam sklep - bardzo szybka dostawa, towar zgodny z opisem - jestem bardzo zadowolona!
5 / 5
2017-10-17 10:22:21
Zenon
Szybki kontakt.Profesjonalna obsługa!
3 / 5
2017-10-09 12:26:30
Izabela
Brak bieżącej informacji o przebiegu transakcji, brak podgladu statusu zamówienia na stronie, długi czas oczekiwania, ale sumarycznie - OK.
5 / 5
2017-10-04 21:37:46
Julianna
Bardzo dobrze zorganizowany sklep. Wysoka wiedza o sprzedawanych artykułach. Prawdziwy magazyn a nie wirtualny. Ekspresowa dostawa.
4 / 5
2017-09-15 09:50:21
Janusz
Transakcja przebiegła prawidłowo.
5 / 5
2017-09-08 19:34:02
Paweł
serdecznie polecam, szybko i sprawnie
5 / 5
2017-09-07 11:23:24
Jolanta
WSZYSTKO ZGODNE Z ZAMÓWIENIEM ;TOWAR,CENA I CZAS REALIZACJI DOBRY KONTAKT TELEFONICZNY I ONLINE. POLECAM SKLEP
3 / 5
2017-08-18 22:02:05
Roksana
nie wiem, czy polecić sklep, ponieważ zamówienie długo było kompletowane, zdecydowanie sklep dla cierpliwych
1 / 5
2017-07-24 12:13:33
Apoloniusz
udzielono błędnych informacji co do dostępności towaru, bardzo niemiła obsługa.
5 / 5
2017-07-22 19:13:08
Benedykt
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2017-07-18 12:01:21
Hubert
Szybki kontakt mailowy i rzetelna informacja terminie realizacji. Polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2017-06-22 06:50:53
Sara
Bardzo dobra współpraca z firmą 123armatura.pl - polecam. Natomiast trudna współpraca z wynajęta firmą przewozową.
1 / 5
2017-06-07 13:04:43
Radosław
Absolutnie nie polecam tego sklepu, w piątek, w dniu w którym mieli mi dostarczyć towar, po moim telefonie do nich, ponieważ czekałem z osobą do montażu na paczkę, dowiedziałem się, że przesyłki nie otrzymam, ponieważ zapomnieli o moim zamówieniu... obiecali, że prześlą w następnym tygodniu, po czym w środę, otrzymuję email, że moje zamówienie anulowali... ponieważ cytuję "producent nie chce sprzedać nam swoich produktów ponieważ mieliśmy za niskie ceny".... Bareja wiecznie żywy... bez komentarza...
5 / 5
2017-06-05 19:38:24
Danuta
super sprawnie i szybko.pełen profesjonalizm
5 / 5
2017-05-18 11:48:37
Dorota
Bardzo dobry kontakt i sprawna obsługa zamówienia.
5 / 5
2017-04-28 01:57:08
Roman
Wszystko ok. Szybko i sprawnie
5 / 5
2017-04-25 11:42:49
Rafał
Wszystko sprawnie, ekspresowa dostawa, polecam 100%
5 / 5
2017-03-31 10:45:43
Cecylia
Bardzo szybko i sprawnie. Towar bez zarzutu
5 / 5
2017-03-16 19:02:47
Paulina
Najlepszy sklep ! Gorąco polecam!
5 / 5
2017-03-16 06:46:55
Lilianna
Polecam Kupiłam wszystko co potrzebne do łazienki , przemiła pani Danuta zawsze doradzała , telefony odbierała. Wiec transakcja przebiegła pomyślnie .
3 / 5
2017-03-13 15:34:56
Maksym
Plus za atrakcyjną cenę towaru. Minus za czas realizacji zamówienia (wbrew informacji ze strony internetowej, mówiącej o 2-3 dniach, towar został wysłany po 10 dniach od złożenia zamówienia). Dodatkowo sporo do życzenia pozostawia kontakt ze strony e-sklepu. W czasach sporej konkurencji na rynku e-commerce oczekiwałbym większej inicjatywy ze strony sprzedawcy, w tym informacji na temat opóźnienia w realizacji zamówienia. Trzykrotne wydzwanianie i dopominanie się wyjaśnień sprawiło, iż ze sporą dozą ostrożności będę rozważał ponowne skorzystanie z oferty 123armatura.pl
5 / 5
2017-02-27 13:45:52
Franciszek
Kupowałem tu wielokrotnie, zawsze byłem zadowolony.
5 / 5
2017-02-20 14:42:24
Beniamin
Szybko, dobry kontakt, miła obsługa. Polecam.
5 / 5
2017-01-26 21:25:44
Adrian
0 komplikacji ,powiadomienia ,szybka dostawa ,płatność przy odbiorze.
5 / 5
2017-01-22 11:09:14
Stanisław
bardzo miła obsługa, dostarczone na prośbę szczegółowe dane dot zamówionego towaru . Dostawa dokonana bezposredio przez firmę sprzedającą, bardzo miły kontakt, duża elestyczność czasowa, dostosowanie się do kupujacego - bardzo miło! punktualnie i elastycznie. duzo lepiej, niż w przypadku firm kurierskich
5 / 5
2017-01-05 22:42:54
Sławomir
Wszystko w porządku. Bardzo szybka realizacja zamówienia, polecam.
3 / 5
2016-12-08 15:59:03
Konstancja
Bardzo mały kontakt ze strony sklepu. Po zamówieniu dostałam tylko jednego maila z numerem konta do zapłaty. Potem nie było już żadnej informacji ile trzeba czekać, na jakim etapie jest moje zamówienie, kiedy mogę spodziewać się towaru. Zero kontaktu.
1 / 5
2016-12-05 08:25:02
Jędrzej
Fatalny sklep. Telefon do nich dzień, towar miał być kilka dni temu. Wciąż zwodzą. Do tego nieuprzejmie. Odradzam. Jest tyle lepszych opcji. Pierwszy i ostatni raz u nich.
5 / 5
2016-11-27 19:21:02
Roma
Wszystko w porządku, towar zgodny z opisem, szybko dostępny, dobry kontakt ze sklepem. Jedynie opakowanie towaru było mocno zniszczone, na szczęście towar nieuszkodzony.
2 / 5
2016-11-18 11:16:58
Emilia
zamówiłam umywalkę, którą podobno mieli na stanie- jak się okazało jednak jej nie mieli... o czym zostałam poinformowana mailowo, a wiadomośc zagubiła się w spamie... Szkoda, że nikt nie pofatygował się zadzwonić. Nieprofesjonalne podejście do klienta.
4 / 5
2016-11-16 13:00:55
Iwo
większość moich oczekiwań została spełniona.
4 / 5
2016-11-16 13:00:55
Sebastian
większość moich oczekiwań została spełniona.
5 / 5
2016-11-10 20:40:07
Witold
Jak zwykle wszystko przebiegło pomyślnie :)
5 / 5
2016-11-10 20:37:44
Lucyna
Bardo Miła obsługa i przystępne ceny
5 / 5
2016-10-30 14:49:02
Igor
super sklep solidna i szybka realizacja zamówien
5 / 5
2016-10-28 10:05:13
Laura
Sklep wywiązał się sprawnie ze złożonego zamówienia, oceniam jako godny zaufania.
5 / 5
2016-10-25 22:49:47
Arnold
Przesyłka zrealizowana ekspresowo, co w wypadku tego towaru, było dla mnie szczególnie istotnie
4 / 5
2016-10-11 19:23:07
Martyna
Dobry kontakt, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2016-10-05 21:09:57
Iwona
Polecam.Zamówienie dość szybko zrealizowane.Miła obsługa.
5 / 5
2016-09-30 10:42:54
Kajetan
Transakcja przebiegła bez problemu. Towar zgodny z zamówieniem. Kontakt ze sklepem bez zastrzeżeń.
5 / 5
2016-09-28 12:19:49
Władysław
Polecam z czystym sumieniem. towar zgodny z opisem, szybka dostawa, bezproblemowo.
5 / 5
2016-09-25 21:43:11
Ksenia
Zamawiam.Kupuję.I szybko otrzymuję.
1 / 5
2016-09-16 12:12:46
Jędrzej
Na witrynie towar niby dostępny , niestety tylko na zamówienie . Oczywiście rozumiem jakąś małą pomyłkę , poproszono mnie o zaliczkę 20% wartości . Po moim zapytaniu w jakim czasie towar ma dojechać okazało się że już niby nie dostępny w fabryce a zaliczkę chcieli :( . Dla mnie żenada !!!!!!!
3 / 5
2016-09-04 13:20:10
Wanda
Wszystko OK za wyjątkiem komunikacji. Mają na stronie opcję śledzenia losów zamówienia. Do dnia odbioru widniał komunikat "nic u nas nie zamówiłeś". Na zapytania mailowe odpowiadają dość szybko.
5 / 5
2016-08-26 08:05:31
Marian
Szybko, sprawnie i bez niespodzianek. Polecam
5 / 5
2016-08-19 11:16:14
Maksymilian
Sklep działa bardzo sprawnie i jest rzetelny. Ja polecam zakup z dostawą - ma się większą swobodę działania wtedy.
3 / 5
2016-08-17 11:10:52
Marcelina
Skandalicznie długi czas oczekiwania na towar -zamówienie zostało złożone 1 sierpnia, a towar dostarczono dopiero 12 sierpnia. Na stronie śledzenia przesyłki najpierw był opis, iż towar został zamówiony przez ich handlowca, następnie, że już jest w ich magazynie w Warszawie, po czym po kilku dniach znowu informacja się zmieniła, że jest w magazynie w Krakowie i będzie przesłany do magazynu w W-wie. Czyli totalna ściema. Sprzedają towar, którego nie mają na stanie. Tak więc w przypadku zamawiania kibelka -uważajcie, bo możecie obudzić się z ręką w nocniku :D
1 / 5
2016-08-10 12:25:20
Adrian
Po pierwsze, jeżeli już Państwo zaokrąglacie kwoty to raczej w górę niż w dół (kwota zaliczki 394zł). Poza tym, uważam, że nie ważne ile jest tych pieniędzy, tylko ważne jest, że są to moje pieniądze a nie Państwa! Jak taka burżuazja to po co brać zaliczki od klientów? Po drugie, tekst z konkurencyjnymi cenami jest bezbłędny. Rozumiem, że sprzedajecie Państwo poniżej kosztów produkcji? :-) Cóż za altruizm. Ciekawe jest że za te same oprawy (ta sama ilość) w innym sklepie zapłaciłem o 172,80 zł mniej, więc gdzie ta konkurencyjność! Generalnie, po ilości komentarzy negatywnych widać, że coś tu nie gra. Proszę nie sprzedawać towaru, którego nie ma się na stanie i upewnić się wcześniej, czy przypadkiem producent zechce łaskawie sprzedać produkt!
5 / 5
2016-08-09 08:14:19
Błażej
Profesjonalni doradcy! Błyskawiczna możliwość odbioru osobistego!!!!!!
5 / 5
2016-08-07 13:26:54
Henryka
szybka wysyłka, jestem zadowolona z zakupu
5 / 5
2016-07-24 23:16:22
Maciej
Dobry kontakt, szybki czas realizacji zamówienia. Polecam
4 / 5
2016-07-20 11:54:37
Anna
Towar dostarczony ,wysokie koszty dostawy
1 / 5
2016-07-19 10:31:07
Dominik
W dniu 04.07.2016 złożyłem zamówienie, za które wpłaciłem zaliczkę na poczet przyszłej dostawy. Bez konkretnego wyjaśnienia 12.07.2016 zostało anulowane, a zaliczka zwrócona następnego dnia (co oznacza, ze sklep obracał moimi pieniędzmi przez 8-9 dni). Z tego powodu musiałem zakupić oświetlenie w innym sklepie, przez co, czas montażu wydłużył się przynajmniej o 2 tygodnie. Wniosek jest taki, ze sklep handluje towarem, którego nie ma na stanie oraz nie jest pewien czy w ogóle towar będzie gdziekolwiek i kiedykolwiek dostępny. Nadmienię, że w innym sklepie (nie będę w tym miejscu reklamował), zakupiłem oświetlenie bez najmniejszego problemu: a) taniej, b) szybciej (realizacja 7dni), c) wysyłka bezpośrednio od producenta (co jeszcze przyspieszy czas realizacji). Podsumowując, brak profesjonalizmu! Szczerze NIE POLECAM!!!
3 / 5
2016-07-17 17:02:49
Arlena
Do opinii podstawiono, zupelnie inny produkt niz zostal zakupiony ...ciezko zatem o ocene czegokolwiek...
3 / 5
2016-07-05 14:03:22
Lucyna
Obsługa przy odbiorze jest strasznie oschła, nie kulturalna i kompletnie nie zainteresowana klientem, co mocno zniechęca do ponownego zakupu, chyba że bez odbioru własnego, ale tego już Państwu nie ocenię :) Pozdrawiam i więcej uśmiechu ludziom życzę :)
4 / 5
2016-07-04 13:18:32
Gerard
Sklep internetowy działa zniechęcająco dla klienta. Wybrałem baterię prysznicową, która była dostępna - potem okazało się, że jej nie ma. Wybrałem opcję przedpłaty, później się wycofałem i wybrałem odbiór osobisty i zapłatę przy odbiorze. System zarejestrował przedpłatę.
3 / 5
2016-06-28 20:24:12
Ireneusz
Sklep anulował zamówienie z powodu braku towaru
3 / 5
2016-06-27 13:54:33
Aurelia
Długi czas oczekiwania na zamówiony i zapłacony towar.
4 / 5
2016-06-26 23:01:18
Michał
Miło, że sklep i kurier dostosowali się do mojego preferowanego terminu odbioru.
5 / 5
2016-06-26 17:55:09
Apolonia
Wszystko super, towar szybko dostarczony, bdb obsługa.
5 / 5
2016-06-22 11:53:03
Arnold
Szybka obsługa, terminowość i dostawa bez zastrzeżeń
4 / 5
2016-06-13 17:02:52
Oliwier
zakupy przebiegły bez problemów,sklep posiada wygodne formy płatności. polecam sklep
5 / 5
2016-06-07 19:44:09
Helena
Bardzo dobra obsługa, bardzo dobry towar
5 / 5
2016-06-06 18:08:48
Irma
Kontakt ze sklepem bezproblemowy ,informacje udzielono na bieżąco,towar zgodny z oczekiwaniem.
5 / 5
2016-05-29 12:05:34
Mateusz
Bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja
3 / 5
2016-05-26 21:15:01
Feliks
towar fatalnie spakowany - opakowanie zastępcze, zalane. dobrze, że towar odporny na wilgoć, bo niewiele y z tego zostało. Brak dokumentu zakupu w środku. dostarczono mailem po interwencji. kontakt telefoniczny - pani z którą rozmawiałem odpowiedziała mi na wszystkie pytania ale takim tonem, że rozmowa nie należała do przyjemności. jeśli ważna jest dla Cb tylko cena - polecam,. Jeśli jakość obsługi też ma dla Cb znaczenie - z pełnym przekonaniem wystawiam ocenę dostateczną. Wydaje mi się, że jeśli płacę za kuriera, powinienem otrzymać fakturę na tę usługę. tak by było fair.
5 / 5
2016-05-07 19:55:00
Andrzej
Dobry kontakt ,szybka realizacja zamówienia, polecam !!!
2 / 5
2016-05-05 18:30:15
Jarosława
Długi czas potwierdzenia zamówienia, którego i tak sklep nie zrealizował, ponieważ wystawia do sprzedaży lampy których nie posiada na stanie i nie jest w stanie określić czy będą dostępne, czy nie.
5 / 5
2016-04-28 12:06:03
Marian
Dobra cena towaru, szybka realizacja zamówienia...polecam.
5 / 5
2016-04-27 12:42:31
Marcel
Super sklep internetowy, bardzo szybka realizacja zamówienia, atrakcyjne ceny, miła obsługa. Polecam
5 / 5
2016-04-10 10:01:06
Marcin
Zakupy przebiegły bezproblemowo.
5 / 5
2016-03-26 12:42:14
Danuta
Bardzo szybko zrealizowana dostawa, towar dobrze zapakowany
5 / 5
2016-03-24 08:47:49
Fryderyk
Bardzo dobra i mila obsługa klienta.
5 / 5
2016-03-14 17:21:31
Bernard
Dobry kontakt ze sprzedającym i przede wszystkim atrakcyjne ceny!
5 / 5
2016-03-10 09:39:06
Dymitr
Konkurencyjne ceny, bezproblemowy zakup. Strona przeładowana informacjami, reklamami itp. i trochę nie wzbudza zaufania, ale to bardzo subiektywna kwestia.
5 / 5
2016-02-25 15:46:11
Julianna
Bardzo solidny sklep. Rewelacyjny kontakt.Towar idealny. Realizacja w błyskawicznym tempie.Polecam w 100%.
1 / 5
2016-02-24 23:46:08
Filip
Nieuczciwe i przedmiotowe podejście do klienta. Po trzech tygodniach, w trakcie których sklep milczał i sam musiałem wydzwaniać aby sprawdzić status zamówienia, nie mogąc wywiązać się z całości zamówienia w obiecanym terminie, zaakceptował moją propozycję rekompensaty w postaci bonifikaty wzamian za zaakceptowanie nowego terminu realizacji. Chciałem odebrać całość zamówienia i wówczas rozliczyć upust. Sprzedawca nie zgodził się, zaproponował aby odbierać zamówienie w częściach i rozliczyć upust przy odbiorze ostatniego elementu. 4 godziny później próbował nakłonić mnie do rezygnacji z tego ostatniego elementu - w ten sposób chciał uniknąć udzielenia upustu. Po zdemaskowaniu niecnego planu, pomimo iż zaakceptowałem nowy termin realizacji, po prostu ogłosił, że anuluje zamówienie i uznał, że to załatwia sprawę. Przestrzegam wszystkich.
5 / 5
2016-02-19 19:16:22
Celestyna
Dostawa przebiegła bardzo szybko, bez zastrzeżeń.
4 / 5
2016-02-08 11:30:11
Justyna
polecam sklep, tranzakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2016-01-15 12:37:18
Emanuela
dobry kontakt, terminowa dostawa
5 / 5
2015-12-16 10:50:30
Liwia
Szybko, zgodnie z opisem, polecam.
4 / 5
2015-12-10 17:42:19
Ismena
Słaba strona sklepu; czas realizacji zamówienia ok. 10 dni, reszta OK.
5 / 5
2015-12-02 21:04:03
Dymitr
Wszystko przebiegło sprawnie.
4 / 5
2015-11-16 10:28:59
Marta
Korzystne ceny, spore możliwości odbioru osobistego
5 / 5
2015-11-03 23:59:00
Bogusław
Dobra cena. Rzetelna informacja.
5 / 5
2015-11-03 16:09:27
Longin
szybko i sprawnie a co więcej szybciej i sprawniej niż było to wstępnie zakładane w potwierdzeniu przyjęcia zamówienia do realizacji
5 / 5
2015-10-23 22:13:15
Sergiusz
bardzo szybka realizacja zamówienia. Super pomoc przy odbiorze osobistym. Polecam.
5 / 5
2015-10-07 11:50:43
Sabina
Niskie ceny i możliwy odbiór osobisty.
3 / 5
2015-10-05 12:53:08
Gerard
Niestaranne sprawdzanie danych zamawiającego i stąd wynikająca pomyłka w dostarczaniu produktu we właściwe miejsce i znaczące opóźnienie dostawy.
5 / 5
2015-10-01 09:32:23
Agata
Świetny kontakt ze sklepem! Wyczerpujące odpowiedzi na moje pytania.
5 / 5
2015-09-29 09:56:14
Roman
Polecam sklep 123armatura. Bezproblemowy kontakt ze sklepem. Niskie ceny, bez ukrytych dodatkowych opłat
4 / 5
2015-09-26 12:11:26
Alina
Transakcji przebiegła pomyślnie
5 / 5
2015-09-25 09:39:43
Wiola
Bardzo szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem! Najtanszy na rynku!
5 / 5
2015-09-21 11:15:50
Emanuela
Polecam w 100% sklep 123armatura. Sprawnie i szybko zrealizowane zamówienie. Szybki kontakt i ekspresowa realizacja.
4 / 5
2015-08-07 12:08:36
Aleksandra
nie obyło sie bez telefonu,ale moze byc
5 / 5
2015-07-13 12:44:12
Kacper
termin dostarczenia zamówienia zgodny z inf. na stronie, korzystne ceny. polecam ten sklep.
5 / 5
2015-06-15 09:27:53
Maksymilian
Jeszcze nie zamontowałem zakupionej deski bidetowej, więc nie mogę ocenic towaru
5 / 5
2015-05-07 14:39:05
Krystian
Była mała pomyłka w dostarczonym towarze, ale sklep szybko wyjaśnił sprawę do 2 godzin, zlecił odbiór i wysłał ponownie to co powinno być wysłane. Bardzo polecam sklep :)
5 / 5
2014-12-23 11:27:45
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-22 13:27:31
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-02 18:36:36
Albert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-26 10:01:16
Arlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-17 16:44:14
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-16 22:47:15
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-31 09:14:49
Diana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-24 22:08:58
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-23 12:19:32
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-20 09:57:36
Otylia
Transakcja błyskawiczna. Polecam
4 / 5
2014-10-17 09:35:50
Zygfryd
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-15 16:48:20
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Odbiór osobisty. Polecam, bo wyszło najtaniej. Obsługa w sklepie mało porywająca, ale jak było pytanie od razu odpowiadali.
5 / 5
2014-10-14 09:48:33
Roksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-14 09:43:42
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Obsługa sklepu bardzo życzliwa. Polecam.
5 / 5
2014-10-13 21:19:55
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-13 21:19:55
Barbara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-08 19:35:35
Damian
Transakcja przebiegła pomyślnie, aczkolwiek z zamówienia zniknęła moja prośba o dostarczenie towaru po 16:30, w związku z czym musiałem czekać kilka dni, aż kurier ponownie zjawił się z zamówionym towarem. Generalnie polecam.
5 / 5
2014-10-07 17:07:00
Elwira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-25 11:25:25
Feliks
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-22 12:04:27
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-09-18 18:21:18
Longin
Transakcja przebiegła dość długo ale pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-16 11:34:26
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-15 10:03:28
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-09-14 13:51:41
Ilona
Niestety czas oczekiwania był długi. Baterię do wanny co zamawiałam nie była do uzytku osobistego tylko dla osoby trzeciej.której musiałam tą baterię wysłać po za granice polski.
5 / 5
2014-09-12 10:30:18
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-12 09:14:43
Edyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-03 13:56:39
Adrian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-02 16:42:07
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-30 12:20:43
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-28 12:47:11
Ireneusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-28 11:28:07
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-27 18:18:58
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-26 20:03:08
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo szybko, dokładnie. Było miło, aby dokonać zakupu.
5 / 5
2014-08-25 17:16:50
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. POLECAM!!! Jedyny minus to kiepska wyszukiwarka sklepu. Jest mało precyzyjna i pokazuje przeważnie cały asortyment danego producenta- szukanie produktów jest czasochłonne. Ponadto strona "lubi się zawieszać". Wskazówka dla sklepu- udoskonalić stronę internetową. Pozdrawiam
5 / 5
2014-08-11 22:30:57
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-08 13:49:44
Genowefa
Transakcja przebiegła błyskawicznie - towar był do odbioru następnego dnia po złożeniu zamówienia. Osoba, z którą rozmawiałam w sprawie poszukiwanego produktu była bardzo pomocna i zaangażowana. Kontakt ze sklepem szybki i profesjonalny, zarówno telefonicznie jak i mailowo. Bardzo polecam.
2 / 5
2014-08-08 09:01:01
Aleksandra
Towar zgodnie z zamówieniem . Problemem jest komunikacja ze sklepem, a w zasadzie jej brak. Po kilku dniach oczekiwanie na wiadomość od sklepu zadzwoniłam i dopiero wtedy moje zamówienie skutecznie zostało wysłane do miejsca odbioru.
5 / 5
2014-08-05 14:17:22
Fryderyk
Transakcja ostatecznie przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-30 19:12:11
Magdalena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-07-29 21:56:55
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-25 18:49:41
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-24 11:56:16
Agata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-22 10:24:03
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-09 12:28:22
Angelika
Profesjonalna obsługa. Szybka realizacja zamówienia - na bieżąco informują e-mailem w jakim stanie jest zamówienie. Towar dobrze zapakowany. Atrakcyjna, konkurencyjna cena. na pewno zamówię tam jeszcze nie jedna rzecz. Dziękuję i POLECAM.
5 / 5
2014-07-09 11:45:08
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem. Rzetelna informacja telefoniczna ze strony sprzedawcy. Za każdym razem telefon o wysyłce. Terminowo. Polecam.
5 / 5
2014-07-04 00:24:26
Irmina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-25 21:53:13
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-24 17:36:39
Hanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-17 10:44:29
Sławomira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybko sprawnie i bez problemów Cena w porównaniu do innych sklepów rewelacyjna a towar nowy w idealnym stanie Wszystko oryginalne Polecam!!!
5 / 5
2014-06-06 11:59:55
Patrycja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-29 11:50:20
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-05-27 12:59:42
Irmina
Czas realizacji zamówienia był dłuższy niż informowano mnie przed zakupem.
3 / 5
2014-05-26 10:30:59
Brygida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Czas realizacji wydłużył się nieznacznie z sugerowanych 2-3 dni do tygodnia pomimo wyboru sprzętu, który teoretycznie znajdował się w magazynie.
3 / 5
2014-05-26 10:30:59
Apolonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Czas realizacji wydłużył się nieznacznie z sugerowanych 2-3 dni do tygodnia pomimo wyboru sprzętu, który teoretycznie znajdował się w magazynie.
3 / 5
2014-05-26 10:30:59
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Czas realizacji wydłużył się nieznacznie z sugerowanych 2-3 dni do tygodnia pomimo wyboru sprzętu, który teoretycznie znajdował się w magazynie.
4 / 5
2014-05-13 10:40:48
Sylwester
Praktycznie wszystko w porządku z obsługą plus niskie ceny, co prawda wybrałem odbiór osobisty ale okazało się że ktoś pomyłkowo zmienił status zamówienia na gotowe do odbioru mimo że nie wszystkie elementy były rzeczywiście gotowe, na szczęście sklep szybko zareagował i już następnego dnia przysłali braki bezpłatnie kurierem. POLECAM
5 / 5
2014-05-09 22:59:01
Oliwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-05-07 11:34:13
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-07 10:42:49
Ziemowit
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-03 13:12:08
Dymitr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Swietna obsluga!!!! Polecam.
5 / 5
2014-04-30 12:22:57
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-21 18:16:51
Danuta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o JFM Magdalena Mielke