Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję "JULA" Bożenna Osińs

"JULA" Bożenna Osińs Opinie 4.7 (117)

P.Skargi 12m.A1/A
93-036
Łódź
0 509 695 605
opinie "JULA" Bożenna Osińs
speedtest
4.7
117
Opinii

Dobrze

5 / 5
2012-01-05 19:28:31
Donata
dostarczony z poślizgiem ale zdążyli przed świętami, polecam.
4 / 5
2011-12-29 08:43:16
Antoni
Z towarem wszystko OK,dostawa na drugi dzień nawet przed świętami:)
2 / 5
2011-12-29 00:05:02
Grażyna
brak realizacji zamówienia był spowodowany moim błędem(nie zapłaciłam wciągu 3 dni) natomiast o tym fakcie mnie nie poinformowano po zakupie ze mam tylko trzy dni na zapłatę, a gdy już zapłaciłam i wysłałam maila do firmy z tą informacją nikt mnie nie powiadomił że transakcję anulowano. dopiero jak samam zadzwonilam to wiedziałam na czym stoję:/. ogólnie utrudniona komunikacja!!!
4 / 5
2011-12-27 11:16:08
Liza
Towar w porządku,błyskawiczna dostawa(20 godzin)!Dziecko szczęśliwe,rodzice zadowoleni!Polecam!
5 / 5
2011-12-22 09:58:39
Manuela
Towar zgodny z opisem. CZas realizacji zamówienia błyskawiczny, do tego miły kontakt. Pełen profesjonalizm i szacunek dla klienta. Wszystkim Gorąco polecam. Zakupy w tym sklepie to gwarancja zadowolenia.
5 / 5
2011-12-20 19:01:05
Izolda
Sklep godny polecenia, bardzo szybki czas realizacji.
5 / 5
2011-12-06 13:56:07
Włodzimierz
Przeprosili za brak towaru i natychmiast zostały przesłane pieniądze
5 / 5
2011-12-06 10:18:01
Marcelina
Dobry kontakt,dobra cena i naprawde bardzo fajne zabawki.Ciastolina rewelacja
5 / 5
2011-12-04 12:51:46
Nina
Transakcja przebiegła pozytywnie , szybko , bardzo dobry kontakt ze sklepem , towar zgodny z opisem , jestem bardzo zadowolona z zakupu , polecam ten sklep.
5 / 5
2011-12-04 08:57:35
Kacper
Wszystko w porządku. Jak najbardziej mogę polecić.
5 / 5
2011-12-01 10:28:05
Otylia
Wszystko zgodnie z ofertą polecam.
5 / 5
2011-11-16 16:11:11
Piotr
jestem mile zaskoczona zakupem
5 / 5
2011-11-09 07:12:16
Irena
Miły kontakt, szybka przesyłka- polecam.
5 / 5
2011-10-27 08:10:32
Oliwia
Wzorowe zakupy, zdecydowanie polecam Sklep 7land.pl!
5 / 5
2011-10-12 11:40:35
Antonina
Serdecznie polecam sklep,warto w nim kupować :)
5 / 5
2011-10-10 09:52:19
Karolina
Polecam zakupy, błyskawicznie zrealizowane zamówienie, szybka dostawa, miła obsługa, towar bardzo dobrze zapakowany bez możliwości uszkodzenia
3 / 5
2011-07-22 08:46:40
Zbyszko
kupiłem grę dla dziecka na urodziny , pieniążki wpłaciłem i prosiłem o szybka przesyłkę. Niestety po 5 dniach pieniądze zostały zwrócone bez jakiegokolwiek powiadomienia że danej gry nie posiadają .
4 / 5
2011-07-13 07:35:33
Franciszka
Chcialbym sie mylic, ale dla mnie to klasyczny przypadek polskiego olewactwa."Trudno dostepne gdzie indziej artykuly u nas dostepne sa od reki".Kiedy zamowisz, dowiesz sie,ze wlasnie mieli awarie bazy danych i tych artykulow AKURAT nie ma.Ale maja INNE. Na szczescie stosunkowo szybko informuja,ze nic z tego nie bedzie.
3 / 5
2011-07-11 13:18:35
Klementyna
Brak towaru pomimo informacji o dostępności na stronie - według informacji sklepu z powodu awarii serwerów. Od czasu do czasu każdemu się może zdarzyć.
4 / 5
2011-06-07 06:59:21
Olga
brak pełnej informacji o błędach na stronie sklepu np: błąd serwera obecnie zakup towaru jest niemożliwy
5 / 5
2011-05-26 13:38:21
Malwina
Złożyłam zamówienie w poniedziałek, a w środe mogłam się już cieszyć zamówioną grą! Ponadtko mają niższe ceny niż w innych miejscach! Polecam ten sklep.
5 / 5
2011-04-24 19:16:41
Sławomir
Jestem bardzo zadowolony z jakości kontaktu i obsługi klienta. Napewno nie będzie to Mój ostatni zakup w tym sklepie.
4 / 5
2011-04-22 09:53:04
Antoni
Zasdniczo polecam ten sklep internetowy - zabawki, fajne, dobrej jakości. Dobry kontakt ze sklep tez dobry. Niestety - kontakt pomiedzy sklepem a firmą kurierską chyba nie najlepszy. Mimo interwencji ze strony sklepu przesyłaka nie dotarła na czas.
5 / 5
2011-04-18 23:06:47
Irena
Nie bać się i wpłacać pieniążki na konto. Robiłam to pierwszy raz ale jestem zadowolona - fachowość i pełna informacja o przesyłce POLECAM
5 / 5
2011-04-10 18:42:08
Natasza
Zakupy udane, szybka dostawa, sprawna obsługa, polecam sklep
5 / 5
2011-04-08 14:01:06
Jarosława
super kontakt, bardzo szybka dostawa, jakość towaru super, ogólnie bardzo plus dla firmy
5 / 5
2011-03-19 12:08:49
Alberta
Duży POZYTYW !!! Szybka przesyłka, bardzo miły kontakt. Gorąco polecam internetowy sklep 7land !!!
5 / 5
2011-03-15 16:06:19
Sławomir
Jestem bardzo zadowolona. towar dostarczony bardzo szybko.
5 / 5
2011-03-13 21:24:16
Robert
Produkt w dobrej cenie, dobrze zapakowany, wszystko się zgadzało, Szybka i pomocna komunikacja ze sklepem - ogółem pozytywnie oceniam sklep
5 / 5
2011-03-08 08:37:50
Hanna
Jestem zadowolona z zakupionego produktu, jak również z kontaktu z osobą tam pracującą . Z pewnością dokonam zakupu ponownie . Wszystkich zachęcam do zakupu w sklepie 7LAND ponieważ na pewno będą zadowoleni dokonanych zakupów jak ja i moja córeczka .Pozdrawiam
5 / 5
2011-02-15 11:59:43
Sofia
Zabawka zgodna z opisem, oryginalna. Jednak zraziło mnie trochę zniszczone lekko pudełko (zgniecipone na brzegach i otwarcie pudełka). Widać, że było otwierane i ponownie zamykane i zaklejane taśmą. Jako że zabawka była na prezent to mnie zraziło. Reszta bez zarzutu.
5 / 5
2011-02-15 09:28:29
Dalia
oceniam bardzo pozytywnie: najtańszy,super obsługa,szybka dostawa,super w stanie
5 / 5
2011-01-20 06:14:20
Paweł
Profesjonalna obsłyuga.... Pomimo braku jednego towaru na stanie magazynowym - pieniądze zostały szybko i sprawnie zwrócone na konto... Gorąco POLECAM!!!!
5 / 5
2011-01-18 19:09:52
Wioletta
Bardzo polecam. Towar dobrze zapakowany, zamówienie szybko i sprawnie zrealizowane - i to przed Świętami Bożego Narodzenia. Bardzo dobry sprzedawca.
5 / 5
2011-01-17 21:36:58
Rafał
Polecam, szybka przesłka w dobrym stanie , produkt zgodny z opisem
5 / 5
2011-01-13 11:58:58
Laura
Polecam ten sklep!! Ekspresowa realizacja zamówienia. Zmówienie złożyłam w niedzielę w nocy w przedświątecznym okresie a przesyłkę otrzymałam już we wtorek. Towar był dostarczony w dobrym stanie, a przesyłka zgodna z zamówieniem :). Jeszcze raz polecam!
5 / 5
2011-01-12 20:11:16
Angelika
Bardzo szybka realizacja w dobrej cenie
5 / 5
2011-01-11 07:05:13
Agata
Super sklep szybka dostawa i dobra obsługa
5 / 5
2011-01-08 17:50:14
Kazimierz
Transakcja przebiegała bez żadnych problemów.Polecam gorąco tego sprzedawcę.
5 / 5
2011-01-07 10:18:29
Eryk
Jestem zadowolony z oferowanych usług. Błyskawiczna przesyłka!!! Krótko mówiąc: POLECAM!!!
5 / 5
2011-01-07 07:40:22
Ludwik
Fachowa obsługa,szybko dostarczona przesyłka.
5 / 5
2011-01-06 12:38:32
Romuald
Profesjonalna obsługa. Polecam.
1 / 5
2011-01-05 16:54:29
Irmina
Nikt się ze mną nie skontaktował i nie poinformował mnie, że moje zamówienie zostało anulowane. Musiałam sama dzwonić i pytać się co się stało. Pani poinformowała mnie, że ponoć wysłano mi maila z informacją, niestety żadna informacja do mnie nie dotarła. Słaba komunikacja między kupującym a sklepem.
5 / 5
2011-01-05 15:06:28
Inga
Zamówiłam 18.12.towar.Dotarł .21.12.10, Dobrze zabezpieczona przesyłka /koperta kurierska, karton, oryginalne opakowanie/. O każdym kroku w sprawie zamówienia sklep informuje poprzez e mail. Profesjonalny kontakt. Serdecznie polecam
5 / 5
2011-01-05 13:54:16
Zygfryd
Polecam - kontakt z włascicielka jest bardzo dobry , miła obsługa...
5 / 5
2011-01-05 13:31:15
Eryk
wszystko ok szybko paczka doszła
4 / 5
2010-12-28 15:47:15
Cecylia
Zamówiłam po raz pierwszy prezenty na święta w sklepie internetowym. Obsługa w sklepie SUPER. Pani, z którą miałam kontakt, to przesympatyczna, komunikatywna i pomocna osoba. Przesyłka została wysłana 17 grudnia do firmy kurierskiej i wbrew reklamie, że dostawa jest w 2 dni, do mnie kurier firmy GLS (oddział w Olsztynie) dotarł 27 grudnia. Ja wiem, że przed świętami ruch większy, ale za to firma GLS bierze pieniądze (wcale niemałe zresztą). Dlatego uważam, że sklep jest godny polecenia, natomiast firma GLS absolutnie nie.
2 / 5
2010-12-10 19:20:02
Daniela
W sklepie zostały zamówione klocki Lego. Owszem, dostawa została szybko zrealizowana, ale pudełko od klocków Lego jest pogniecione i obdarte z przodu (znajdowała się tam cena, przed wysyłką została oderwana wraz z częścią pudełka). Skontaktowałam się z właścicielem sklepu telefonicznie, ale stwierdził on, że nie widzi możliwości wymiany oraz że zamawiając towar przez internet powinnam się liczyć z takimi uszkodzeniami. Jeszcze raz dodam, że główne uszkodzenie to oderwana metka razem z częścią opakowania, a więc uszkodzenie nie powstałe w wyniku transportu. Odradzam zakupy w 7land.
5 / 5
2010-11-29 09:56:37
Wiesław
Bezproblemowa transakcja, nie mam żadnych zastrzeżeń, bardzo przyjemne zakupy, polecam !
5 / 5
2010-11-24 16:05:28
Filip
POLECAM TEGO SPRZEDAWCE ! DOBRY KONTAKT, SZYBKA WYSYLKA , TOWAR DOBRZE ZAPAKOWANY- POLECAM!!
5 / 5
2010-11-23 19:11:05
Aniela
Szybko i sprawnie. POLECAM TEN SKLEP
5 / 5
2010-11-23 18:24:10
Ludwika
zamawiałam towar pierwszy raz ale szybko został dostarczony pomimo, że był to 10.11 a 11.11 było wolne. towar dostarczono bez uszczerbku - polecam sklep
5 / 5
2010-11-22 16:22:45
Liza
polecam sklep towar zgodny z zamowieniem szybka dostawa
5 / 5
2010-11-12 19:53:30
Albert
Towar dostarczony ekspresowo, Pani oddzwoniła i poprosiła o wybór innego produktu bo jeden był uszkodzony. Poza tym strona w w w od razu pokazuje realny stan. Bardzo przyjemnie i szybko a na czasie mi zależało.
5 / 5
2010-11-07 16:33:10
Julian
zakupy miłe, fachowa i kompetentna obsługa
4 / 5
2010-10-27 13:54:41
Tamara
Jestem zadowolona z obsługi jeden z towarów zamawiałam przez internet drugi telefonicznie obie tranzakcje były pomyślne i jako klient zostałam potraktowana z szacunkiem, nawet czas dostawy na moją prośbę został przedłużony co bardzo Mi się spodobało gdyz było Mi to na rękę, Naewt zostałam poinformowana przez Wasz sklep telefonicznie o wiadomości w skrzynce e-mail że należy potwierdzić zamówienie Ja tego nie zrobiłam więc przez rozmowę telefoniczna z bardzo miłym panem zakup został dokonany.
5 / 5
2010-10-27 04:17:16
Franciszka
wszystko sprawnie szybko i bez zadnych utrudnien
5 / 5
2010-10-25 07:52:14
Halina
Bardzo sprawnie i bez najmniejszych problemow. Informacje o stanie zamowienia przesylane na bierzaco. Szybka dostawa. Dobra cena.
5 / 5
2010-10-20 09:48:15
Żaneta
kupiłam kurtkę dziecku i byłam zaskoczona szybkością realizacji.Bardzo szybka dostawa, kontakt mailowy i na bieżąco informacje o stanie zamówienia i przesyłki - polecam!!!!
5 / 5
2010-10-18 23:12:33
Fryderyka
Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2010-10-16 23:25:22
Arlena
bardzo profesjonalna i miła obsługa. bez zastrzeżeń. polecam
5 / 5
2010-10-16 19:22:57
Witold
Zamówienie było zrealizowane w określonym czasie. Paczka dostarczona bez żadnych uszkodzeń.
5 / 5
2010-09-13 13:44:22
Wieńczysła
Zamówione - zapłacone - przysłane. 0 problemów, 0 nerwów polecam
5 / 5
2010-09-13 08:24:10
Karina
towar otrzymałam szybko, bardzo dobrze zabezpieczony, jestem zadowolona z realizacji.
5 / 5
2010-09-09 18:52:06
Ewelina
Bardzo dobra komunikacja.zamowienie realizowane szybko i rzetelnie.polecam goraco.
4 / 5
2010-09-06 16:45:53
Róża
Jestem bardzo zadowolona, polecam ten sklep.
5 / 5
2010-09-06 08:48:05
Joanna
Dobra komunikacja, szybka dostawa. Polecam
4 / 5
2010-08-31 21:31:24
Adrian
Sprawnie i bezproblemowo, kontakt telefoniczny - profesjonalizm i uprzejmość
2 / 5
2010-08-30 11:49:07
Oleg
O tym,że towar który kupiłem został przesłany innemu klientowi zostałem poinformowany tydzień po zakupie.(po dwukrotnej próbie dowiedzenia się co się stało z zamówieniem i pieniędzmi- drogą telefoniczna i mailową).Towaru nie otrzymałem ale pieniądze zwrócono.
5 / 5
2010-08-28 16:52:08
Julita
Transakcja uczciwa, przesyłka właściwie zabezpieczona, towar spełnił nasze oczekiwania. Polecam.
5 / 5
2010-08-25 14:22:47
Konstancja
pomimo róznych opini zdecydowałam się na zakupy w tym sklepie i zostałam mile zaskoczona.Szybciutko i sprawnie.Najpierw upewniłam się telefonicznie czy jest towar bez problemu się polączylam,barzdzo mila obsługa .Czekałam 2 dni.
5 / 5
2010-08-19 22:31:53
Apolonia
odpowiedź na zapytanie trwała 1 dzień. Komunikacja ze sklepem była sprawna. Oczekiwanie na paczke było krótkie.
2 / 5
2010-08-07 11:34:33
Halina
Uważam, że sprzedawca powinien aktualizować stan magazynowy i nie wystawiać do sprzedaży towaru którego nie ma. Ja zamówiłam towar, który miał być prezentem i dopiero po kilku dniach powiadomiono mnie, ze przesyłka nie zostanie zrealizowana bo nie ma towaru. Z tego powodu w ostatniej chwili musiałam biegać po sklepach żeby coś kupić
3 / 5
2010-08-04 09:31:56
Monika
Po co i w jakim celu wystawiają w ofercie towar którego nie mają i nie są w stanie zrealizować zamówienia przez najbliższy miesiąc?????
5 / 5
2010-08-02 07:34:14
Wera
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w powyższym sklepie. O każdym postępowaniu w związku z moim zamówieniem byłam informowana, poinformowano mnie ile mogę czekać na zamówienie. Paczka przyszła w terminie, wszystko jak najbardziej w porządku. Polecam
5 / 5
2010-07-28 18:18:15
Sławomir
Zamówienie złożyłem wieczorem, na drugi dzień telefon ze sklepu z potwierdzeniem zamówienia, następnego dnia przesyłka była już u mnie. Towar zgodny z opisem, żadnych problemów. Jak dla mnie rewelka.
3 / 5
2010-07-19 19:25:34
Julian
sklep nadał paczkę błyskawicznie, ale firma kurierska trzyma ją już tydzień. kurier był 3 razy u mnie ale nie dzwonił i nie umawiał się ze mną (tylko raz ale nie konkretnie) więc mnie nie zastał. teraz musze sama odebrać na drugim koncu miasta.
5 / 5
2010-07-19 07:22:49
Nina
Z zakupu jestem zadowolona.Polecam,warto kupować w tym sklepie.
5 / 5
2010-07-17 18:04:58
Wacław
Bardzo szybki czas realizacji zamówienia i świetna komunikacja ze sklepem.
5 / 5
2010-07-15 09:10:42
Remigiusz
polecam. bardzo sprawna obsługa, krótki czas oczekiwania, jestem zadowolona.
5 / 5
2010-07-09 13:23:48
Józef
Profesjonalna obsługa zadowolonego klienta ;)
5 / 5
2010-06-23 23:10:19
Dariusz
profesjonalna obsługa,bieżące info o statusie zamówienia,polecam!
5 / 5
2010-06-19 15:33:38
Milena
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z JAKOŚCI OBSŁUGI . SKLEP JEST GODNY POLECENIA.
4 / 5
2010-06-19 15:14:54
Sylwia
Transakcja przebiegła w porządku. Momentami szwankowała jednak strona internetowa spredawcy. Nie dawało się zmienić ilości produktów w koszyku i nie pojawiały się żadne komunikaty wyjaśniające przyczynę tej sytuacji.
5 / 5
2010-06-18 20:47:33
Leopold
sklep ok. Wszystko ruszyło z kopyta jak tylko dostali pieniądze na konto.
5 / 5
2010-06-18 16:29:58
Paulina
Profesjonalne podejście do klienta
5 / 5
2010-06-18 08:54:22
Jacek
Szybki czas realizacji zamówienia, towar dostarczony w dobrym stanie. Myślę,że w przyszłości jeszcze skorzystam z oferty tego sklepu.
5 / 5
2010-06-17 07:56:27
Łucja
nie dostalam bateri do lezaczka wibrujacego a powinnam dostac bo jest w komplecie pewnie zaponieli wlozyc
5 / 5
2010-06-14 10:37:51
Felicjan
Zamówienie , realizacja i towar dostarczony błyskawicznie. Lalke zamówiłem dla córki na imieniny w poniedziałek wieczorem ( ok 21.00) a była w środe popołudniu - dokładnie w dniu imienin - dla mnie rewelacja.
5 / 5
2010-06-11 08:29:38
Irena
Niesamowicie szybka dostawa. Bardzo polecam :)
4 / 5
2010-06-09 15:30:01
Iga
Szybkie i sprawne zakupy! Polecam!
5 / 5
2010-06-09 09:28:09
Klaudia
To był mój pierwszy zakup w tym sklepie. Nie mam żadnych zastrzeżeń do zakupu i dostarczenia towaru, co trwało z zamówieniem tylko trzy dni. Oprócz tego przy moim zamówieniu cena był najniższa ze wszystkich sklepów, w których był towar jaki chciałam. Napewno będę wracała do tego sklepu dopóki moja wnuczka nie wyrośnie z zabawek.
5 / 5
2010-06-08 13:12:50
Wiola
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, towar zgodny z opisem, POLECAM!
5 / 5
2010-06-07 19:29:25
Eryka
Bardzo polecam! Szybko, sprawnie, a do tego naprawdę bardzo korzystne ceny!
5 / 5
2010-06-03 17:28:14
Joanna
Solidny sklep, towar pierwszej jakości w oryginalnych opakowaniach.
5 / 5
2010-06-02 12:34:13
Karol
Sklep ma powiązania z Allegro logujesz się i płacisz w ten sam sposób. Nie spotkałem się jednak nigdzie z taką obsługą. Od chwili zamówienia do dostarczenia mi przesyłki dostałem 5 e-maili o tym na jakim etapie znajduje się moje zamówienie. Na każde moje zapytanie dostałem również szybką i rzetelną odpowiedź. Bardzo spodobała mi się również opcja zapakowania prezentu.Polecam!!!!!!!!
5 / 5
2010-05-31 13:22:02
Krystyna
dobry kontakt ze sklepem krótkie oczekiwanie na zamówiony towar
5 / 5
2010-05-31 11:20:17
Nina
Baz żadnych problemów, polecam!
5 / 5
2010-05-31 08:14:43
Patrycja
Zakupy w Tym sklepie to sama przyjemność. Miła i wyczerpująca obsługa. Towar zapakowany w papier prezentowy. Wszystko w jak najlepszym stanie. POLECAM
5 / 5
2010-05-30 22:33:12
Klementyna
Jest O.K. Wszystko sprawnie i bez problemów .Trzeba sprawdzać przy odbiorze czy nic nie jest uszkodzone -podejrzewam firmę kurierską ,że nie najlepiej się obchodzi z tymi przesyłkami -.
5 / 5
2010-05-30 17:43:43
Jagoda
Bardzo, bardzo polecam ten sklep i sama jeszcze pewnie będe kupować w nim nie raz.
5 / 5
2010-05-29 14:57:22
Nina
W porządku jasne informacje dobry sposób doręczenia.
5 / 5
2010-05-28 19:44:49
Herbert
Bardzo dobry sklep!Jak piszą że towar jest i będzie dostarczony w tym terminie to tak jest!Polecam.Wiem gdzie będę kupywał następną zabawkę dla dzieci w 7land
5 / 5
2010-05-28 11:58:14
Wacław
Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem. Na każdym etapie realizacji zamówienia byłem informowany o statusie zamówienia. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2010-05-22 10:07:37
Felicja
Profesjonalna obsluga. Szybka realizacja zamowienia. Plecam wszystkim ten sklep.
5 / 5
2010-05-20 18:52:39
Bogdana
Moja opinia o sklepie,sposobie złożenia zamówienia oraz dostarczeniu towaru są bardzo dobre.Z całą odpowiedzialnościa mogę powierzać podobne zakupy Waszemu sklepowi oraz radzić innym osobom dokonywanie zakupu u Państwa.Ponadto chciałbym podkreślić bardzo życzliwy stosunek pracowników sklepu(administracji oraz realizującego zamówienie kierowcy) do mnie.
4 / 5
2010-05-20 09:58:13
Ida
Sklep warty polecenia, jedyne zastrzeżenia jakie mam tyczą się kuriera, przesyłkę znalazłam na tarasie pod drzwiami do domu. Nie pierwszy raz kupuje w sklepach internetowych, zawsze gdy nie ma mnie w domu kurier dzwoni i ustalamy gdzie ma zostawić przesyłkę przecież, chyba w tym celu podaje się nr. komórki. Jestem niemile zaskoczona zachowaniem tego pana.
5 / 5
2010-05-19 18:11:46
Jadwiga
Potrzebowałam szybko prezentu na urodziny. Zamówiłam w piątek po południu a we wtorek zabawka była już u mnie. Wszystko szybko, profesjonalnie i zgodnie z zamówieniem. Polecam sklep.
5 / 5
2010-05-19 12:31:04
Celina
Doskonała organizacja pracy, szybki kontakt i co ważne informacje o każdym etapie zamówienia. Zamówienie i błyskawiczna realizacja - brawo! Polecam :)
5 / 5
2010-05-16 14:32:46
Julita
Towar absolutnie zgodny z opisem,nawet kolorystycznie!przesyłka przyszła expresowo,dobrze opakowana.Polecam ten sklep innym kupującym a ja sama napewno jeszcze skorzystam z zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2010-05-11 17:01:24
Janina
polecam gorąco,szybka przesyłka plus niskie ceny naprawdę warto :)
5 / 5
2010-05-10 08:25:41
Klaudiusz
Bardzo szybka wysyłka, dobry kontakt. Polecam.
5 / 5
2010-05-07 19:07:56
Sofia
zabawki, kóre zakupiłam w sklepie były dokładnie akie, jak na foografii; zabawki posiadały dokładnie akie właściwości o jakich przeczyałam w opisie; jesem zadowolona z produków oraz obsługi.
5 / 5
2010-05-03 18:48:17
Konrad
Jestem bardzo zadowolona z obsługi jak i z towaru zakupionego w sklepie .
5 / 5
2010-05-03 12:52:52
Daria
Bardzo szybko , złożyłam zamówienie i już następnego dnia towar był dostarczony. Szok.
5 / 5
2010-05-02 18:41:28
Julianna
Towar został dostarczony zgodnie z zamówieniem i w przyzwoitym terminie. Polecam
5 / 5
2010-03-23 11:19:59
Konstanty
Super sklep. Duża oferta. Błyskawiczna wysyłka. Polecam!

Rzetelne opinie o "JULA" Bożenna Osińs