Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Kancelaria Ultimatum

Kancelaria Ultimatum Opinie 1.6 (21)

Złota 59
00-120
Warszawa
605 448 944
opinie Kancelaria Ultimatum
1.6
21
Opinii

Źle

1 / 5
2021-06-09 05:05:12
1990
Hello, i signed their documents, now they are asking for payment( court fees or something), but i still not send anything. I see they are scammers, do they have any legal powers to get paid still if i get my money back? All in all i want to ask if the power or attorney from them are legal? Can i get information? Poziom cen/prowizji Rzetelność
1 / 5
2021-05-25 10:23:45
Greg
Gdyby możliwe byłoby dać zero gwiazdek - dałbym zero. To "coś" jest totalną porażką jeśli chodzi o odzyskiwanie długów. Zero skuteczności, chamowaty "adwokat" Olszewski, niby pozew był złożony do sądu ale czy ktoś to prowadził, czy ktoś nad tym czuwał? Raczej nie. Jestem skończonym idiotą wpłacając tym gnojom 1270 zł . Mam nadzieję , że odbije im się to taką czkawką że udusi ich skutecznie. Okraść człowieka okradzionego już to trzeba być zwykłym skurwysynem!!!
1 / 5
2021-03-13 07:29:42
Marcin
Zostałem oszukany. Sprawa zgłoszona do prokuratury w Legionowie. Zapraszam poszkodowanych także do zgłaszania się do Legionowa. Im więcej osób tym lepiej...
1 / 5
2021-01-08 07:47:58
Adam
Hieny i nic poza tym,ich jedyne dzialanie to umieszczenie na liscie dluznikow,zreszta tez bezprawne,Rzecznik Praw Obywatelskich radzi zglosic do organow scigania,to naciagacze dzialajacy poza prawem,scigaja,strasza tez wierzycieli,fikcyjna firma oszustow i naciagaczy,przestepcy
1 / 5
2020-10-04 19:29:56
Sherlock Holmes
Brak rejestracji w Polskich Urzędach , brak nip, regon,krs, brak adresu siedziby Kancelarii ???????????? jedyny adres znaleźli reportaży śledczy Polsatu, ???????????? , opinie kupione z firmy z różnych kont łatwo da się sprawdzić kiedy dane konto jest założone , a tym bardziej jeżeli się jest tak zwanym Lokalnym przewodnikiem ????????????, masakra jakie krety, teksty kopiowane ze stron innych kancelarii i przerabiane ale Google to widzi przecież z tego co się orientuję w internecie krąży pismo z jednej z Białostockich i Krakowskich Kancelarii o tymże ta fachowa i tak uznana Kancelaria kopiuje im teksty sprawa chyba na Policji i w innych urzędach, Tak że Potrazinski i Jarocki czas się pakować i za kraty wylądować
1 / 5
2020-09-22 16:44:01
Oszukany
Niestety również zostałem kiedyś oszukany. To co mnie zastanawia to czy te osoby: Rafał Jarocki, Marcin Protaziński i Paweł Olszewski to tak naprawdę jest jedna osoba, być może w postaci pana Olszewskiego? Ten raczej postacią fikcyjną nie jest - jest wpisany w rejestr adwokatów. Pan Olszewski ma dwie strony o swojej kancelarii adwokackiej (łącznie już naliczyłem 3-4 różne adresy) a na zdjęciach przewija sie zdjęcie tego samego człowieka co na tej focie z czerwonymi krawatami na stronie kancelarii. Przypadek? Ciekawi mnie czemu Polsat nie próbował spotkać się z osobą zamieszkującą dom pod adresem Błońska 33 w Podkowie Leśnej skoro robili już reportaż? Patrząc na nr poleconego z pogróżkami o 30k PLN od kancelarii to list został wysłany niedaleko podkowy leśnej.
1 / 5
2020-08-28 18:48:30
Oszukani przez Ultimatum
Wszystkie osoby które chcą odzyskać pieniądze za nie wykonaną usługę proszę o kontakt na mail [email protected], obecnie jest juz kilka osób potwierdzających ten sam scenariusz wyłudzania pieniędzy. Odzyskanie środków może być trudne, ale jeżeli prokuratura otrzyma kilkanaście doniesień o przestępstwie to z pewnością zajmie się sprawą a konfiskata rozszerzona pozwoli część środków odzyskać nawet pomimo że zarejestrowani są na słupa za granicą a Polsce podają fałszywe adresy.
1 / 5
2020-08-08 14:52:39
Alicja
Czy potencjalni klienci tych naciągaczy widzą jakiego języka używają ludzie prowadzący tą brytyjską firmę zarejestrowaną na słupa? Jak ktoś nie słuchał wulgaryzmów tych prymitywów to niech włączy sobie reportaż Polsatu o nich. Jak chcesz być zwyzywany, posłuchać przekleństw, stracić pieniądze i żeby twoje nazwisko walało się po ich fałszywych portalach jako dłużnika to śmiało dzwoń do nich i uwierz mi że Policja i Prokuratura nie zrobi nic, bo dla nich Wielka Brytania jest za daleko i nawet nie potrafią języka. Polskie niezdarne organy ścigania nie radzą sobie nawet z takimi prostymi naciągaczami jak Ultimatum.
1 / 5
2020-07-24 20:25:23
Grzesiek
Dałem się im oszukać, nie czytałem w sieci komentarzy prawdziwych tylko te fałszywe wystawione przez Internet Image z Bolesławca, głupi nie włączyłem programu Interwencja w Polsacie o tych oszustach. Wpłaciłem pieniądze na proces sadowy i cisza nie odpisują nie odpowiadają na maile , nie wiem jaki numer spawy mam , czy w ogóle jest coś robione. Okazało się po wpłacie, że adresy podają fałszywe, nie mają zarejestrowanej działalności, tylko coś na słupa na wyspie. Nie mają także żadnego wykształcenia prawniczego, to zwykły przekręt jest, ostrzegam wszystkich.
1 / 5
2020-07-04 13:42:24
KarolinaA
Nie mogę zrozumieć, jak oni mogą jeszcze funkcjonować, gdzie jest prokuratura, gdzie jest policja? Gdzie jest Giodo? Gdzie jest uokik? Tylko Polsat stanął w obronie oszukanych i okradzionych klientów i zrobił w miarę rzetelny reportaż o nich. Cała działalność ich sprowadza się do wyłudzania pieniędzy, nigdy żadnej sprawy nie prowadzą, wyłudzają tylko zapłatę za usługę której nigdy nie wykonają bo nie mają do tego żadnych możliwości, ani wykształcenia. Chamscy w obyciu, publikują po internecie fałszywe informacje o swoich klientach którzy poinformowali organy ścigania o ich działaniach. Ukrywają się, podają fałszywe adresy, firma zerejstrowana w Angli , obsolutnie bez żadnego majątku, na słupa. Przez to nie można odzyskać żadnych pieniędzy od nich. Wzywam z tego miejsca organy ścigania aby zrobiły porządek z Jarockim i Protazińskim, dość już tego oszukiwania.

Rzetelne opinie o Kancelaria Ultimatum