Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Kancelaria Ultimatum

Kancelaria Ultimatum Opinie 1.5 (27)

Złota 59
00-120
Warszawa
605 448 944
opinie Kancelaria Ultimatum
1.5
27
Opinii

Źle

1 / 5
2022-04-28 05:57:19
Przemyslaw Janus
[email protected] Trzymac sie z daleka od tych ludzi. Nie podejmuja zadnych dzialan, strasza wpisem do rejestru, zadaja zaplaty w sytuacji niewykonania uslugi. Rzucaja sluchawka. Co za ludzie!? Uciekac. Omijac szerokim lukiem.
1 / 5
2021-11-22 08:32:53
Beata
Oszuści wyzywają klientów od pizd , strara czadu i pieniędzy firma krzak
1 / 5
2021-11-06 13:36:01
PJO
Unikają kontaktu . Po publikacji pierwszej opinii o tych oszustach stworzono mi fikcyjny dług i udostępniono informacje o nim a to jest zwykłe przestępstwo, dokładnie takie same jakie spotkało redaktorkę śledczą Polsatu która robiła reportaż o tych złodziejach. Nadal nikt nie dzwoni nie prostuje sprawy . Totalny brak szacunku i woli naprawienia swoich błędów ! Wyczuwam poczucie bezkarności właściciela i widzę że żadna z instytucji która ma chronić obywateli przez tyle lat nic z tymi złodziejami nie zrobiła. Każdy kto do nich zadzwoni jest sam sobie winny, będzie okradziony a jego dane osobiste rozwleczone w sieci na stronach tych uszustów wraz z fałszywym długiem.
1 / 5
2021-10-05 01:53:56
Wiktoria
Aby spokojnie uszukiwać ludzie zerejestrowali się na słupa w Angli, daje im do poczucie bezkarności. W Polsce podają fałszywe dane, fałszywy NIP, KRS, Regon i fałszywy adres, wystarczy zadzwonić pod adres który aktualnie podają, nigdy tam o nich nie słyszeli. Wszystke pozytywne opinie są fałszywe, napisali je sobie sami, do tego celu kupili kilkanaście domen np:. windykacja-dlugow.pl, sciaganie-dlugow.pl, windykacja-polska.pl itd... Absolutnie wszystkie opinie tam są fałszywe. Kilka słów prawdy o tych oszustach zostało powiedziane w reportażu dziennikarki śledzczej Polsatu, kiedy to próbowali od ludzi starszych wyłudzić kilkadziesiąt tysięcy złotych zaraz po tym jak tych ludzi starszych okrali z naleznych ich pieniędzy. Link do reportażu https://www.polsatnews.pl/wideo-program/interwencja-poszkodowani-dwa-razy-rowniez-przez-kancelarie-odszkodowawcza_6710114/
1 / 5
2021-08-12 13:42:39
Paweł
Typowi oszuści, podają fałszywe dane włączenie z adresem. Wszystkie pozytywne opinie są fałszywe, publikują je na własnych stronach które założyli w celu przykrycia prawdziwych opinii publikowanych przez oszukanych klientów. Pomimo, że interesuje się nimi prokuratura i policja nic sobie z tego nie robią, dalej naciągają swoje ofiary.
1 / 5
2021-06-22 08:46:26
Zostałem oszukany
W żadnym wypadku nie podpisuj niczego co dostaniesz od tych oszustów, sprawdź najpierw że podają fałszywe adresy, potem sprawdź że podają fałszywy nip, krs i inne dane, później oglądnij reportaż sledczy w Polsacie o nich, a na koniec poczytaj opinie w sieci. NIGDY NICZEGO NIE PODPISUJ.
1 / 5
2021-06-09 05:05:12
1990
Hello, i signed their documents, now they are asking for payment( court fees or something), but i still not send anything. I see they are scammers, do they have any legal powers to get paid still if i get my money back? All in all i want to ask if the power or attorney from them are legal? Can i get information? Poziom cen/prowizji Rzetelność
1 / 5
2021-05-25 10:23:45
Greg
Gdyby możliwe byłoby dać zero gwiazdek - dałbym zero. To "coś" jest totalną porażką jeśli chodzi o odzyskiwanie długów. Zero skuteczności, chamowaty "adwokat" Olszewski, niby pozew był złożony do sądu ale czy ktoś to prowadził, czy ktoś nad tym czuwał? Raczej nie. Jestem skończonym idiotą wpłacając tym gnojom 1270 zł . Mam nadzieję , że odbije im się to taką czkawką że udusi ich skutecznie. Okraść człowieka okradzionego już to trzeba być zwykłym skurwysynem!!!
1 / 5
2021-03-13 07:29:42
Marcin
Zostałem oszukany. Sprawa zgłoszona do prokuratury w Legionowie. Zapraszam poszkodowanych także do zgłaszania się do Legionowa. Im więcej osób tym lepiej...
1 / 5
2021-01-08 07:47:58
Adam
Hieny i nic poza tym,ich jedyne dzialanie to umieszczenie na liscie dluznikow,zreszta tez bezprawne,Rzecznik Praw Obywatelskich radzi zglosic do organow scigania,to naciagacze dzialajacy poza prawem,scigaja,strasza tez wierzycieli,fikcyjna firma oszustow i naciagaczy,przestepcy
1 / 5
2020-10-04 19:29:56
Sherlock Holmes
Brak rejestracji w Polskich Urzędach , brak nip, regon,krs, brak adresu siedziby Kancelarii ???????????? jedyny adres znaleźli reportaży śledczy Polsatu, ???????????? , opinie kupione z firmy z różnych kont łatwo da się sprawdzić kiedy dane konto jest założone , a tym bardziej jeżeli się jest tak zwanym Lokalnym przewodnikiem ????????????, masakra jakie krety, teksty kopiowane ze stron innych kancelarii i przerabiane ale Google to widzi przecież z tego co się orientuję w internecie krąży pismo z jednej z Białostockich i Krakowskich Kancelarii o tymże ta fachowa i tak uznana Kancelaria kopiuje im teksty sprawa chyba na Policji i w innych urzędach, Tak że Potrazinski i Jarocki czas się pakować i za kraty wylądować
1 / 5
2020-09-22 16:44:01
Oszukany
Niestety również zostałem kiedyś oszukany. To co mnie zastanawia to czy te osoby: Rafał Jarocki, Marcin Protaziński i Paweł Olszewski to tak naprawdę jest jedna osoba, być może w postaci pana Olszewskiego? Ten raczej postacią fikcyjną nie jest - jest wpisany w rejestr adwokatów. Pan Olszewski ma dwie strony o swojej kancelarii adwokackiej (łącznie już naliczyłem 3-4 różne adresy) a na zdjęciach przewija sie zdjęcie tego samego człowieka co na tej focie z czerwonymi krawatami na stronie kancelarii. Przypadek? Ciekawi mnie czemu Polsat nie próbował spotkać się z osobą zamieszkującą dom pod adresem Błońska 33 w Podkowie Leśnej skoro robili już reportaż? Patrząc na nr poleconego z pogróżkami o 30k PLN od kancelarii to list został wysłany niedaleko podkowy leśnej.
1 / 5
2020-08-28 18:48:30
Oszukani przez Ultimatum
Wszystkie osoby które chcą odzyskać pieniądze za nie wykonaną usługę proszę o kontakt na mail [email protected], obecnie jest juz kilka osób potwierdzających ten sam scenariusz wyłudzania pieniędzy. Odzyskanie środków może być trudne, ale jeżeli prokuratura otrzyma kilkanaście doniesień o przestępstwie to z pewnością zajmie się sprawą a konfiskata rozszerzona pozwoli część środków odzyskać nawet pomimo że zarejestrowani są na słupa za granicą a Polsce podają fałszywe adresy.
1 / 5
2020-08-08 14:52:39
Alicja
Czy potencjalni klienci tych naciągaczy widzą jakiego języka używają ludzie prowadzący tą brytyjską firmę zarejestrowaną na słupa? Jak ktoś nie słuchał wulgaryzmów tych prymitywów to niech włączy sobie reportaż Polsatu o nich. Jak chcesz być zwyzywany, posłuchać przekleństw, stracić pieniądze i żeby twoje nazwisko walało się po ich fałszywych portalach jako dłużnika to śmiało dzwoń do nich i uwierz mi że Policja i Prokuratura nie zrobi nic, bo dla nich Wielka Brytania jest za daleko i nawet nie potrafią języka. Polskie niezdarne organy ścigania nie radzą sobie nawet z takimi prostymi naciągaczami jak Ultimatum.
1 / 5
2020-07-24 20:25:23
Grzesiek
Dałem się im oszukać, nie czytałem w sieci komentarzy prawdziwych tylko te fałszywe wystawione przez Internet Image z Bolesławca, głupi nie włączyłem programu Interwencja w Polsacie o tych oszustach. Wpłaciłem pieniądze na proces sadowy i cisza nie odpisują nie odpowiadają na maile , nie wiem jaki numer spawy mam , czy w ogóle jest coś robione. Okazało się po wpłacie, że adresy podają fałszywe, nie mają zarejestrowanej działalności, tylko coś na słupa na wyspie. Nie mają także żadnego wykształcenia prawniczego, to zwykły przekręt jest, ostrzegam wszystkich.
1 / 5
2020-07-04 13:42:24
KarolinaA
Nie mogę zrozumieć, jak oni mogą jeszcze funkcjonować, gdzie jest prokuratura, gdzie jest policja? Gdzie jest Giodo? Gdzie jest uokik? Tylko Polsat stanął w obronie oszukanych i okradzionych klientów i zrobił w miarę rzetelny reportaż o nich. Cała działalność ich sprowadza się do wyłudzania pieniędzy, nigdy żadnej sprawy nie prowadzą, wyłudzają tylko zapłatę za usługę której nigdy nie wykonają bo nie mają do tego żadnych możliwości, ani wykształcenia. Chamscy w obyciu, publikują po internecie fałszywe informacje o swoich klientach którzy poinformowali organy ścigania o ich działaniach. Ukrywają się, podają fałszywe adresy, firma zerejstrowana w Angli , obsolutnie bez żadnego majątku, na słupa. Przez to nie można odzyskać żadnych pieniędzy od nich. Wzywam z tego miejsca organy ścigania aby zrobiły porządek z Jarockim i Protazińskim, dość już tego oszukiwania.
1 / 5
2020-06-28 21:23:23
Joanna
100% nie legalny biznes. Od wielu lat podają fałszywe adresy. Ultimatum niedawno podawało na stronie, że ma siedzibę Marszałkowska 100/102 czyli w warszawskiej rotundzie, którą już dawno rozebrano i jest tam plac budowy, Na dzisiaj co prawda nie podają już zupełnie żadnego adresu na stronie , ale w google maps podali Złota 59, czyli złote tarasy, wystarczy zadzwonić i zapytać administrację tarasów, nigdy o nich tam nie słyszeli. Straszny kanał z tym Ultimatum
1 / 5
2020-05-28 13:45:05
Tomasz Wro
Podają fałszywe adresy, nie mają siedziby, rejestracji, nip ani KRS, działają nielegalnie. Były o nich materialy śledcze telewizji Polsat, interesuje sie nimi Policja i Prokuratury. Osoby szukające rozwiązania problemu z dłużniekim nie mają czego szukac w tej firmie.
1 / 5
2020-05-24 18:48:38
Bożena
Dokładnie tak samo jest z moją sprawą.Od sierpnia 2016 żaden Adwokat się do mnie nie odezwał i kompletnie nie mogę się doprosić kopii sprawy sądowej ani daty sprawy,kompletnie nic.Tylko przed dokonaniem wpłaty jeszcze można było się dodzwonić.A te Bardzo Dobre Opinie to też nie mam pojęcia kto pisze,chyba ciągle te same osoby,bo jak się pojawi jakaś zła opinia to zaraz co chwilę pisane są dobre.Sprawa miała trwać ok.3 miesięcy,a od sierpnia 2016 nawet nie otrzymałam potwierdzenia ,że została ona złożona do Sądu.Kontakt- żaden
1 / 5
2020-05-22 14:23:08
Katarzyna W
Złożyłam sprawę w tej pseudo kancelarii ultimatum i tak naprawdę nie wiem co się z nią dzieje ponieważ od momentu wpłaty za sprawę sądową przestali się do mnie odzywać i nikt nie odbiera moich telefonów. Nikt nie odpisuje na mail. Brak jakiegokolwiek kontaktu. Potem poczytałam o nich w sieci i się przeraziła, co ja uczyniłam. Przy wyborze kancelarii sugerowalam się dużą ilością pozytywnych opinii ale jak prześledzilam bliżej portale to wygląda na to że sami wpisują sobie te opinie bowiem to chyba nieprawdopodobne żeby codziennie na każdym portalu była jedna lub dwie pozytywne opinie o nich. Ostrzegam innych.
2 / 5
2020-05-01 15:49:41
Robert
5 lat temu podpisalem z kancelaria ultimatum umowe,wplacilem na ich Konto 2976.00zlotych.(tyle zazadali)caly czas zapewniali mnie ze sprawa jest w sadzie ze dluznik figuruje w bazie Euler Hermes ze jest ububliczniony. Po roku dowiedziałem sie ze sprawa nie jest w żadnym sądzie a dłuznik nie jest upubliczniony. Przez caly rok mnie zwodzili I zapewniali ze wszystko jest ma dobrej drodze. Wyslalem do nich listem poleconym odwolanie pelnomocnictwa i uniewaznienie umowy. Zażądalem zwrotu pieniędzy I oryginalu wyroku dluznika. Przecież nie zrobili nic w mojej sprawie a zabrali prawie 3000 zl. Nawet dokumentu nie odesłali do mnie panowie Jarocki I Protazinski nie odbieraja tel. Nie odpisuja na emaile. Piszę to ponieważ pragnę ostrzec wszystkich, nie dajdzie się nabrać. Sprawdzie chociaż adres który podaj na swojej stronie. On także jest fałszywy, sprawdzała to nawet dziennikarka śledcza z Polsatu, która robiłą reportaż o ich przekrętach.
1 / 5
2020-04-28 15:05:25
Marek
W 2014 roku zostałem mocno i prymitywnie oszukany. Zwróciłem sie do kancelarii ULTIMATUM. Wszystko było ladnie dopóki nie wpłaciłem pieniędzy za prowadzenie sprawy 2650 plus 500.Nic mi nie pomogli, a mineło 6 lat. Oczywiście na początku udawali pomocnych i po rozpoznaniu sprawy uznali ze wszystko załatwią. Niestety stracilem pieniądze czas nerwy, zostałem zwyzywany przez telefon, a moje dane były publikowane z w sieci internetowej w różnych miejscach z kłamliwymi informacjami o mnie. .Nie polecam tej tych ludzie, trzymajcie się z daleka, zanim cokolwiek zdecydujecie oglądnicie reportaż śledzczy Polsatu o nich.
1 / 5
2020-04-26 13:37:26
KARMA
ZOSTAŁAM OSZUKANA! Panowie podjęli się sprawy, jednakże kontakt z nimi był tylko do czasu opłacenia usługi...po tym przestali odbierać telefony, zablokowali numer, na maile nie odpowiadali, po roku próbując dociec sprawy u komornika okazało się, że została umorzona o czym nie poinformowali, co jako pełnomocnicy byli zobowiązani UCZYNIĆ. Po telefonicznym kontakcie obrażali mnie i odmówili przesłania dokumentów ze sprawy. OSZUŚCI!
1 / 5
2020-04-26 12:54:08
Oszukany
Pragnę ostrzec Państwa przed perfidnymi działaniami firmy Kancelaria Ultimatum (kancelariaultimatum.pl) "Firma" specjalizuje się w egzekucjach długów często na granicy prawa lub pozaprawnie. Ich metodą jest nękanie ofiar przede wszystkim w internecie. W tym celu stworzyli sobie sieć stron internetowych oraz kont na największych polskich forach, na których oczerniają wszelkie firmy i ludzi z którymi weszli w kontakt. Jest wiele osób i firm poszkodowanych, Kancelaria Ultimatum przeprowadza bardzo agresywne ataki, są wulgarni, nękają straszą i wymyślają zupełnie nieprawdziwe historie żeby zniszczyć opinię dłużnikom lub firmom które naciągnęli w sieci. Przestrzegam przed wszelkim kontaktem z nimi i radzę nie brać poważnie żadnych wiadomości przez nich publikowanych. O ich uczciwości niech świadczy fakt, że sami swojego adresu nie podają na swojej własnej stronie internetowej,
5 / 5
2020-04-17 12:02:24
Piotr
Duża skuteczność działań. Telewizja Polsat robiła o nich materiał -> https://www.polsatnews.pl/wideo-program/interwencja-poszkodowani-dwa-razy-rowniez-przez-kancelarie-odszkodowawcza_6710114/
5 / 5
2020-04-15 16:34:01
Karolina
Uczciwa firma, mają NIP i REGON na białej liście firm zaufanych w Ministerstwie Finansów, byłam u nich w Złotych Tarasach w Warszawie, ładne jasne biuro, przestronne. Uprzejmy Pan przyjął mnie pyszną kawą i wyjaśnił mi wszystkie aspekty mojej sprawy. Nie wziął nawet złotówki, powiedział, że dla mnie wszystko zrobi darmo, nic nie zapłacę. Cieszę się, że są tacy uprzejmi ludzie i że nie trzeba nic płacić.
5 / 5
2020-03-09 14:29:27
GrześM
Oferują współpracę prezentując zasady rozliczania na zasadach "fair play", wszystko jest zgodne tak jak to przedstawiają na stronie. Żadnych przekrętów. Serdecznie polecam!

Rzetelne opinie o Kancelaria Ultimatum