Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Kancelaria Ultimatum

Kancelaria Ultimatum Opinie 1.2 (6570)

Złota 59
00-120
Warszawa
605 448 944
opinie Kancelaria Ultimatum
1.2
6570
Opinii

Źle

1 / 5
2024-05-08 16:30:38
Daniel
Witam Podpisałem papiery na reprezętowanie w odzyskaniu pieniędzy nie wpłaciłem im nic ,czy mogę tą umowę zewać ?Czy po prostu na nic nie odpisywać?
1 / 5
2024-04-24 10:20:07
Ewelina
Chciałabym zapytać jak mam rozwiązać z nimi umowę ponieważ podpisałam?
1 / 5
2024-02-19 06:04:08
Aleksandra
Wszędzie widzę ten sam numer telefonu: 605448944. Adwokat Paweł Olszewski działa w kilku różnych postaciach. To nie jest żadna kancelaria tylko zagraniczna spółka na słupa prowadzona przez oszusta Pawła Olszewskiego - Kancelaria Ultimatum ltd opinie wśród oszukanych klientów ma tragiczne. Oni nie podejmują żadnych działań, po prostu nawiązują z Tobą umowę, a potem wykorzystują Twoje dane. Jeśli zostajesz wpisany na ich własną stronę z długami, nie dziw się. Możesz też wysłać im wezwanie do zapłaty na 100 tysięcy złotych, argumentując, że Cię obrażają i okradają. Napisz to w czerwonym kolorze i powiedz, że sprawa zostanie przekazana do sądu, a następnie wystaw dług w taki sam sposób, jak oni to robią. To firma "krzak", która wykupuje domeny i próbuje żądać haraczu, grożąc, że Cię usuną z listy dłużników. Aby zapłacić, musi być nakaz zapłaty z sądu, i po drugie, masz prawo do złożenia sprzeciwu. Ich kartka jest bezwartościowa, lepiej zgłosić to na policję jako próbę wyłudzenia i zastraszenia. Pieniądze, które naiwnie wpłaciłeś wpłaciłeś oszustowi będzie praktycznie nie możliwe odzyskać, uważaj na Olszewskiego, bo zostaniesz z niczym.
1 / 5
2024-01-15 12:11:29
Oszukał mnie adwokat Olszewski
Warto poznać kilka kluczowych informacji zanim ktoś stanie w obliczu oszustwa adwokata Olszewskiego. Ultimatum, choć brzmiące jak kancelaria prawna, nie posiada żadnych prawnych kompetencji - to jedynie kombinatorzy i cwaniacy. Firma, zarejestrowana za granicą, dokładnie w Wielkiej Brytanii, jest nieuchwytna w kwestii odzyskania wpłaconych środków, co staje się problemem dla osób, które nie zapoznały się wcześniej z negatywnymi opiniami online. Korzystając z fałszywych adresów, Ultimatum próbuje zmylić organy ścigania, co potwierdzają informacje o nieistniejących budynkach. Po dokonaniu wpłaty, kontakt z firmą całkowicie się urywa - telefony nie są odbierane, maile pozostają bez odpowiedzi. Nawet jeśli próbujesz zadzwonić z nowego numeru, odbiorą jedynie po to, aby natychmiastowo przerwać rozmowę. Kancelaria Ultimatum oszuści ścigani przez policję i prokuraturę. W internecie Ultimatum posługuje się fałszywymi rejestrami dłużników, zawierającymi fałszywe dane i wierzytelności. To problem, który wymaga interwencj UODO. Osoby, których dane znalazły się w sfałszowanym rejestrze, zachęcam do kontaktu z UODO poprzez maila i pismo.
1 / 5
2024-01-14 12:33:21
Andrzej
Jakies 3 lata temu skontaktowalem sie z ta niby kancelaria pierwszy kontakt jak najbardziej a pozniej po wyslaniu im listy moich dloznikow oraz oczywiscie dokumentow potwierdzajacych ze ci klienci sa winni mi pieniadze kontakt sie urwal. na szczescie zadnych pieniedzy im nie wyslalem ale kontakt sie urwal nie odbierali telefonow oraz nie odpisywali na meile. Opisalem ich w internecie to przyslali mi pismo tzw przedsadowne wezwanie do zaplaty 30 tys. zl. widze u nich to standard. Gdy ja z nimi mialem do czynienia to adres byl gdzies pod warszawa gdy zglosilem na policje to otrzymalem odpowiedz ze nie ja pierwszy i nie ostatni i ze pod tym adresem jest prywatny dom i nigdy tam taka firma nie miala siedziby. Poprostu zwykli OSZUSCI. Omijajcie ich dalekim lukiem
1 / 5
2023-11-07 03:36:08
Oszukany przez Pawła Olszewskie
Olszewski, fałszywe forum z opiniami i oszustwa KRS – teraz uświadamiam sobie, jak bardzo popełniłem błąd, nie doceniając wcześniej opinii innych. Goryczą w moim sercu jest to, że zignorowałem fałszywe adresy i dane firmy, a teraz, z perspektywy czasu, zdaję sobie sprawę, jak naiwny byłem, padając ofiarą oszustwa. Nie tylko mnie zaszokowali zuchwałością przekrętu, ale stałem się jedynym obiektem ataku Olszewskiego. Mój dłużnik, który wcale nie otrzymał wezwania do zapłaty, był tylko pionkiem w tej perfidnej grze. Po wszystkim, z użyciem moich danych, oszuści dokonali dziesiątek nielegalnych wpisów w różnych zakątkach internetu. Teraz próbują wymusić na mnie gigantyczny haracz kilkadziesiąt tysięcy złotych, strasząc i przeklinając. Dokładnie jak opisała to stacja Polsat w reportażu śledzczym o nich. Chcę ostrzec innych przed pułapką, w jaką ja wpadłem. Oszuści ci są niebezpieczni, a ich działania zakrojone są na szeroką skalę. Bądźcie czujni i nieufajcie im, nawet jeśli wydają się przyjazni na początku. Pamiętajcie, aby nigdy nie nawiązywać żadnego kontaktu z tymi oszustami. Próby wyłudzenia pieniędzy i danych zgłaszać na policję.
1 / 5
2023-11-02 11:13:33
Marian
Firma krzak , siedziba w UK . Oszuści , złodzieje .
1 / 5
2023-10-26 12:16:33
Ela
Kancelarią Ultimatum LTD z siedzibą w Wielkiej Brytanii pod adresem Unit 4E Enterprise Court Farfield Park Rotherham, Wielka Brytania S63 5DB, Company No. ‪09473203‬. Kto to zna, jak skontaktowac sie z nimi?
1 / 5
2023-10-13 09:52:01
Robert
8 lat temu zawiązałem umowę z kancelarią Ultimatum, wpłacając na ich konto 2976.00 zł (kwota, którą żądali). Przez cały ten czas zapewniała mnie, że moja sprawa znajduje się w sądzie, a dłużnik jest notowany w bazie Euler Hermes i publicznie ujawniony. Po roku dowiedziałem się, że moja sprawa nie jest rozpatrywana przez żaden sąd, a dłużnik nie jest publicznie notowany. Przez cały ten czas zwodzili mnie, zapewniając, że wszystko idzie dobrą drogą. W odpowiedzi wysłałem listem poleconym odwołanie pełnomocnictwa i unieważnienie umowy, żądając jednocześnie zwrotu pieniędzy i oryginału wyroku dotyczącego dłużnika. Pomimo tego, że nie podjęli żadnych działań w mojej sprawie, pobrali ode mnie prawie 3000 zł. Adwokat Paweł Olszewski znany na forum oszustów, nie odbiera telefonów, nie odpowiada na e-maile. Dzielę się tym, aby ostrzec innych – nie dajcie się oszukać. Sprawdźcie przynajmniej adres podany na ich stronie, który również okazał się fałszywy, potwierdziła to nawet dziennikarka śledcza z Polsatu, która przygotowała reportaż śledczy na temat ich nieuczciwych praktyk.
1 / 5
2023-09-26 03:42:51
Kamil
Uwaga na oszustów. Nie podpisuj żadnej zgody ani umowy z ultimatum. Ja na szczęcie nie zdążyłem niczego podpisać, a mimo to doświadczyłem próby wyłudzenia pieniędzy przez ultimatum za rzekome toczące się postępowanie sądowe wobec mojego dłużnika. Krążący w sieci NIP i KRS są fałszywe, firma zarejestrowana "na słupa" w Wielkie Brytanii. Co ciekawe, nasze Państwo Prawa i Sprawiedliwości pozwala w dalszym ciągu bezkarnie działać tym oszustom. Bądźcie czujni i nie dajcie się oszukać po raz ponowny.
1 / 5
2023-09-17 15:16:18
Mariusz
Miesiąc temu poprosiłem tą kancelarię o pomoc w odzyskaniu zaległych pieniędzy. Mój dłużnik dostał już papiery od tej firmy aby wpłacił pieniądze czego jeszcze nie zrobił. Firma prosi abym wysłał na ich konto ponad 3 tyś.zł. jeszcze tego nie zrobiłem. Kontakt z tą firmą jest dziwny. Dziś coś mnie tknęło aby poczytać opinie o firmie. Aż mnie zatkało. Widzę że w odpowiednim momencie tu zajrzałem. Teraz muszę to wszystko odkręcić
1 / 5
2023-08-09 03:26:27
Marcin
W miarę jak rośnie liczba osób dotkniętych działaniami tych oszustów i dzielących się swoimi doświadczeniami na platformach internetowych, obserwujemy równoczesny wzrost ilości nowo powstających witryn, na których ci oszuści publikują fałszywe pochwały o własnej działalności. Obecny stan rzeczy jasno ukazuje, że ich działania to nielegalna praktyka, oparta na udostępnianiu nieprawdziwych adresów oraz fałszywych danych rejestracyjnych, w tym także numerów NIP i KRS. Nawet renomowana stacja telewizyjna Polsat podjęła inicjatywę związku z tym zagadnieniem, prezentując wyniki swojego dogłębnego śledztwa w reportażu, który pozwolił oszukanym osobom na podzielenie się swoimi historiami. Wskazane osoby, które padły ofiarą oszustów, doznając strat rzędu dziesiątek tysięcy złotych, podzieliły się swoimi doświadczeniami w tym reportażu.
1 / 5
2023-06-14 08:01:30
Grzegorz
Chciałbym poinformować Państwa o złowrogich praktykach firmy Kancelaria Ultimatum (kancelariaultimatum.pl) prowadzonej przez Pawła Olszewskiego. Ta "firma" specjalizuje się w egzekucyjnych swoich własnych klientów, jeżeli podpiszesz z nimi umowę, sam staniesz się celem ataku Olszewskiego, dostaniesz wezwanie na kilkadziesiąt tysięcy złotych. Główną metodą, jakiej używają, jest dręczenie swoich klientów-ofiar, zwłaszcza w internecie. W tym celu stworzyli sieć stron internetowych oraz kont na najpopularniejszych polskich forach, gdzie szkalują wszystkie firmy i osoby, które mieli kontakt z nimi. Wielu ludzi i firm padło ofiarą ich agresywnych ataków. Stosują wulgarny język, nękają, zastraszają i wymyślają całkowicie nieprawdziwe historie, aby zniszczyć reputację dłużników lub firm, które oszukali w sieci. Ostrzegam przed jakimkolwiek kontaktem z nimi i zalecam, aby nie brać poważnie żadnych wiadomości publikowanych przez nich. Ich brak uczciwości jest dobrze widoczny w fakcie, że nawet na swojej własnej stronie internetowej nie podają swojego adresu.
1 / 5
2023-05-27 16:42:08
Oszukany klient Olszewskiego
Polecam oglądnąć reportaż o tak zwanej Kancelarii Ultimatum prowadzonej przez adwokata Pawła Olszewskiego w Polsacie pt "Poszkodowani dwa razy. Również przez kancelarię odszkodowawczą". Dziennikarka śledcza odwiedza oszukanych przez Ultimatum staruszków, których Olszewski z Ultimatum chciał okraść na 30 tysięcy złotych. Poszukuje go policja i prokuratura a on założył sobie kilkadziesiąt stron na których manipuluje opinią o sobie, aby zwabić kolejne ofiary. windykacja-polska.pl,biurowindykacja.pl,opiniak.com właściciel Paweł Olszewski Górczewska 222 /296 01-460 Warszawa tel Komórkowy: 692139312 sciaganie-dlugow.pl,sprawdzopinie.com,opiniuj24.com właściciel Paweł Olszewski Paderewskiego 18 06-400 Ciechanów tel Komórkowy: 692139312 odzyskamydlug.pl,kancelaria-ultimatum-opinie.pl,opinieofirmach.com,portal-konsumenta.com właściciel Paweł Olszewski Błońska 33 w Podkowa Leśna tel Komórkowy: 692139312
1 / 5
2023-05-21 12:19:36
Olga
Istnieją tylko na papierze. Po wpłaceniu kasy telefony do nich milczą, a wpłacone środki znikają bez śladu - to oszuści z Wielkiej Brytanii. Nie podają żadnego adresu, a na swojej stronie internetowej zapisują ludzi do nieistniejących długów. Warto obejrzeć materiał dziennikarski Pauliny Bąk, który ukazuje, jak traktują ludzi, oraz inny dokument o tej samej sprawie. Prokuratura już bada tę sprawę, im więcej zeznań i zgłoszeń, tym lepiej - może w końcu ktoś podejmie działanie i zakończy ich nielegalne praktyki. Jeśli otrzymasz od nich wezwanie do zapłaty 30 tysięcy za negatywny komentarz, zgłoś to natychmiast policji i prokuraturze, zwłaszcza jeśli chodzi o wpisywanie długów na ich stronie. Od klienta staniesz się ofiarą, ostrzegam. Proszę umieszczać ten post na każdej ich stronie, działa jak czerwona płachta na byka. Realna działalność "Kancelarii Ultimatum" polega na podpisaniu umowy z klientem w celu uzyskania zaliczki za działania windykacyjne, które nie zostaną nigdy podjęte. Kontakt przerywa się natychmiast po wpłacie środków. Dalsze próby kontaktu są ignorowane, telefony nie są odbierane, a jeśli zadzwonisz z innego numeru, zostaniesz obrażony.
1 / 5
2023-03-06 02:33:47
Oszukany przez Olszewskiego
Adwokat Paweł Olszewski MIEJSCE WYKONYWANIA ZAWODU: Górczewska 222 /296 01-460 Warszawa telefon: 692139312 Filia Kancelarii Adwokackiej Paderewskiego 18 06-400 Ciechanów powinien dawno stracić prawo wykonywania zawodu, oszukał setki osób na setki tysięcy złotych. Izba Adwokacka w Warszawie udaje, że nie widzi problemu, pomimo, że bardzo wiele okradzionych osób zgłaszało się i opowiedziało tam jak Olszewski oszukał ich, pobrał pieniądze i nie podjął żadnych działań, później bezprawnie rozrzucał dane osobowe swoich klientów po sieci z wymyślonym długiem, aby wyłudzić od nich kilkadziesiąt tysięcy kolejnych złotych. Olszewski zaatakował także dziennikarkę śledzą Polsatu która robiła o nim program śledczy, który opowiada jak Paweł Olszewski próbował wyłudzić kilkadziesiąt tysięcy złotych od okradzionych staruszków, którzy przyszli w swojej naiwności do niego o pomoc. Takich pato adwokatów powinno się bezwględnie usuwać z zawodu, przynoszą hańbę swoim kolegom. Link do reportażu o Olszewskim - > https://www.polsatnews.pl/wideo-program/interwencja-poszkodowani-dwa-razy-rowniez-przez-kancelarie-odszkodowawcza_6710114/
1 / 5
2023-02-03 10:01:00
Magdalena
Adwokat Paweł Olszewski właściciel Ultimatum, który oszukał setki ludzi, pomimo nagłośnienia swojej przestępczej działalności przez dziennikarzy śledczych Polsatu dalej zwabia swoje ofiary i okrada z pieniędzy. Aby zmanipulować swoją ofiarę Olszewski przygotował kilkadziesiąt stron internetowych z fałszywymi opiniami o jego działalności. Dzięki takiemu oszustwu, manipuluje wizerunkiem w sieci czym celowo prowadza klientów w błąd. Ponieważ na swoich stronach od zawsze podaje fałszywe adresy, fałszywe dane takie jak KRS czy NIP, został usunięty z google maps jako oszustwo i próba wyłudzenia pieniędzy. Wszystkie informacje jakie zamieszcza na stronie są nacelowane na oszukanie klienta, pobraniu zaliczki po czym kontakt się urywa. Sprawy przeciwko Olszewskiemu prowadziły prokuratury z całej Polski, co nie przeszkadza oszukiwać mu kolejne osoby. Kancelaria Ultimatum Warszawa to także oszustwo gdyż działalność zarejestrował na słupa w Anglii i w Posce działa całkowicie nielegalnie.
1 / 5
2023-01-13 04:01:33
Irena
Zasada jest taka, że na początku Paweł Olszewski telefon odbiera i kłamie, żeby naciągnąć na umowę, po wpłacie pieniędzy na zaliczkę z Kancelarią Ultimatum kontakt się urywa. Kancelaria Ultimatum Warszawa opinie ma bardzo złe. Jednym z powodów jest podawanie fałszywych danych np. takich jak Kancelarii Ultimatum KRS i NIP. Doszło nawet do tego, że o Kancelarii Ultimatum Polsat Interwencja robił program, w którym dziennikarka śledcza prześwietliła oszustwa adwokata Olszewskiego. Olszewski stanowi patologię polskich firm windykacyjnych oszukujących ludzi w potrzebie.
1 / 5
2022-11-08 03:54:54
Małgorzata Nowak
Za tak zwaną Kancelarią Ultimatum zarejestrowaną na słupa w Angli niejakiego Jarockiego stoi https://www.olszewski-kancelaria.pl/ adwokat Paweł Olszewski ul. Górczewska 222/296, 01-460 Warszawa +48 692-139-312 [email protected] Wymyślił sobie maszynkę do zarabiania, naiwnych klientów naciaga na wpłatę a potem kontakt się urywa, nie są podejmowane żadne czynności w celu odzyskania długu, kto się upomina o wpłacone pieniądze sam jest atakowany przez Pawła Olszewskiego w internecie, publikuje jego dane osobowe na różnych stronach z jakimś wymyślnym długiem. Oszukani zwracajcie się do prokuratury, bo to ciągnie się latami a ten człowiek dalej oszukuje osoby strasze i nierozgarnięte. W sieci jest kilka stron na których można poczytać więcej o tych oszustach:
https://portal-konsumenta.com/opinie-o/kancelaria-ultimatum
https://opiniuj24.com/opinie/Kancelaria%20Ultimatum%20adwokat%20Paweł%20Olszewski
https://opiniak.com/opinie/kancelaria-ultimatum-adwokat-pawel-olszewski
1 / 5
2022-10-31 15:03:36
Ona
zgłaszać na policję bo Wam się nie chce iść za 1000 zł czy za dwa ale im za tyle dymac to Nas się chce?złożyłam zawiadomienie osobiście i jest Nas kilku...ale czy to nie drugie Amber Gold???? Coś tu nie gra za mało głośno a afera od kilku lat

Rzetelne opinie o Kancelaria Ultimatum