Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Kiwi Zoo

Kiwi Zoo Opinie 4.4 (408)

Chodakowska 53/57
03-816
Warszawa
602451451
opinie Kiwi Zoo
speedtest
4.4
408
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-08-03 09:30:16
Wanda
Brak kontaktu ze sklepem. . Brak odpowiedzi email, brak kontaktu telefonicznego. Co z tego że jest podany nr skoro nikt nie odbiera lub odkłada słuchawkę. Złożyłam zamówienie wczoraj z samego rana , do dzisiaj jest cały czas status w trakcie pakowania. Z tego co ogłaszali, że zamówienie złożone przed 13 jest realizowane tego samego dnia. Jakoś obecnie nie widzę tego żeby tak było. Pieniądze już wczoraj dostali a realizacji brak.
5 / 5
2020-02-20 10:11:24
Apolonia
Bardzo dobra cena i szybka dostawa
5 / 5
2020-02-19 13:09:59
Anna
Szybko ,zamówiony towar był zgodny.Polecam
5 / 5
2020-02-18 20:34:20
Bogdana
polecam, właściwie zamawiam tylko w tym sklepie
5 / 5
2020-02-18 20:01:34
Piotr
Bardzo sprawnie i szybko, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Żadnego problemu ze zwrotem produktu (piesek nie chciał nawet przymierzyć kagańca i trzeba go było zwrócić). POLECAM SKLEP. Na pewno wrócę do tego sklepu.
5 / 5
2020-02-17 13:25:08
Ryszard
Szybka wysyłka. Polecam wszystkim ten sklep
5 / 5
2020-02-17 12:31:19
Romana
Szybka transakcja, wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2020-02-13 22:03:25
Jacek
Profesjonalny pracownik sklepu
2 / 5
2020-02-13 19:26:10
Henryka
Zacznę od tego, że towar bez zarzutu, w bardzo korzystnej cenie, a wysyłka szybka. Niestety, moja paczka została wysłana do innego paczkomatu niż zaznaczyłam, jednak nie to jest najgorsze. Paczkomat ten znajdował się 7 km dalej, przez co musiałam przeznaczyć 2 godziny na dojazd komunikacją miejską, aby odebrać przesyłkę ważącą około 15 kg. Kontaktowałam się z kurierem i okazało się, że podany paczkomat był wskazany jako docelowy przez wysyłającego. Próbowałam dodzwonić się do firmy przez kilka dni o różnych porach dnia mieszczących się w godzinach pracy, jednak nikt nie odbierał telefonu. Ponadto wysłałam wiadomość przez formularz na stronie. Myślę, że można byłoby się dogadać jakoś w kwestii tej pomyłki, lecz z powodu braku możliwości kontaktu wystawiam taką opinię.
5 / 5
2020-02-13 18:21:43
Mieczysława
Szybko i bez problemów! Polecam
1 / 5
2020-02-13 15:41:12
Alicja
Od tygodnia czekam na wysyłkę, nie dostałam odpowiedzi na wiadomość, nie mam żadnych informacji o przesyłce.
5 / 5
2020-02-13 14:36:44
Marlena
polecam, szybko, sprawnie, jedyny minus to - na początku wyboru i płacenia za towar była opcja dostawy za 5zł, przy płaceniu najtańsza opcja to ok 10zł
2 / 5
2020-02-12 06:33:51
Władysława
Brak kontaktu ze strony sprzedawcy, na paczke czekam już 12 dzień
5 / 5
2020-02-11 12:19:27
Dalia
Polecam, szybka wysyłka.. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-10 09:55:35
Władysława
wszystko w porządku - polecam...
5 / 5
2020-02-10 09:13:35
Anastazja
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, polecam
5 / 5
2020-02-07 14:50:24
Bogna
Jestem bardzo zadowolony. Profesjonalnie i szybko
1 / 5
2020-02-07 00:26:11
Manuela
zakupy nieudane, co prawda wysłane dość szybko, nie ma tragedii ale same zabawki to porażka, nie nadają się dla chomika syryjskiego, są za małe, chciałam odesłać, napisałam mail ale bez odzewu, nikt się ze mną nie skontaktował a minęło już pewnie z dwa tygodnie. od razu zaznaczam, że celowo wybrałam kontakt meilowy a sprzedający nie odpisują , bo uważają ,że każdy posługuje się telefonem, nie ma kupujących z problemami mowy ani głuchoniemych. albo po prostu , nie każdy lubi załatwiać takie sprawy przez telefon, Więcej niczego tu nie kupie.
5 / 5
2020-02-06 20:17:34
Marzena
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie
5 / 5
2020-01-30 20:23:33
Wiesław
Świetny kontakt ze sklepem, szybka wysyłka, wszystko świetnie zapakowane, polecam z czystym sumieniem ;)
5 / 5
2020-01-30 12:40:00
Alfred
Towar nie dostępny ale mimo to miła obsługa i pełna informacja
5 / 5
2020-01-28 10:46:35
Lech
Bardzo sprawna obsługa, szybka wysyłka. Produkty dobrej jakości, zgodne z opisem. Dobrze zapakowane w stanie nienaruszonym. Gryzoń zadowolony, będę zaglądać częściej!
5 / 5
2020-01-24 12:19:27
Robert
Świetny towar, miła obsługa. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie!
5 / 5
2020-01-24 11:57:07
Cezary
Wszystko poszło sprawnie, bez problemu.
5 / 5
2020-01-24 10:45:19
Antonina
Jestem zadowolona A mój gryzoń jeszcze bardziej
5 / 5
2020-01-24 10:42:52
Ismena
Szybka wysyłka, produkty zgodne z opisem
1 / 5
2020-01-21 15:12:11
Michał
Sklep porażka zamówiony towar na stronie sklepu opisany natychmiastowa wysyłka zamówiony 2 tygodnie temu zero kontaktu ze strony sklepu jedyne co otrzymuje to prośba o wystawienie oceny
5 / 5
2020-01-18 16:25:31
Izyda
Błyskawiczna reakcja na zamówienie, dobra cena, szybka i skuteczna dostawa, a na dodatek - mały bonus - maskotka dla psiaka :) Bardzo miły gest ze strony sprzedawcy. Dziękuję i szczerze polecam
5 / 5
2020-01-17 19:56:37
Greta
Zakupy w takim sklepie to przyjemność. Milo, szybko, profesjonalnie. Miałam problemy z dokonaniem przelewu. Skontaktowałam się i w 2 sekundy zaproponowano mi rozwiązanie problemu. Polecam jak najbardziej, z pełnym przekonaniem sklep.
2 / 5
2020-01-17 11:19:34
Angelika
-> wysyłka natychmiastowa nastąpiła prawie tydzień po zamówieniu -> nie odbierają telefonów -> odpisali na jedną wiadomość z dwóch
1 / 5
2020-01-14 10:58:48
Wera
negatywnie, 5 dni czekam na towar
1 / 5
2020-01-13 12:20:52
Marzena
Nie polecam. Złożyłam zamowienie tydzień temu i jedynie, co otrzymałam to potwierdzenie dokonania wpłaty. Brak jakichkolwiek informacji ze strony sklepu, na maile nie odpowiadają, telefon jest wyłączony. Jestem ciekawa kiedy zamówienie zostanie zrealizowane.
3 / 5
2020-01-13 09:52:49
Jowita
Jeśli chodzi o samo zamówienie to w porządku. Ocena została obniżona ponieważ ponad tydzień (10 dni) czekałam na przesyłkę :(
5 / 5
2020-01-05 12:02:16
Tamara
Super zakupy i polecam znajomym
5 / 5
2020-01-03 17:24:14
Zygmunt
Od jakiegoś czasu robię tu regularnie zakupy dla moich królików. Karma w bardzo atrakcyjnej cenie, sianko pachnące, super zioła. Naprawdę polecam.
3 / 5
2019-12-27 11:29:50
Apoloniusz
Wszystko byłoby ok, gdyby byłaby do wyboru inna firma kurierska. Poza tym pudełko było w fatalnym stanie, a jedna z zamówionych przeze mnie przedmiotów otwarta. Jednak plus że sklep oferowal darmowa przesylke i została ona wysłana dosyć szybko.
5 / 5
2019-12-26 19:37:33
Jolanta
Szybko, tanio, towar dobrej jakości, polecam!
1 / 5
2019-12-25 15:07:16
Stefania
W trakcie opłacania przelewem online padł mi internet. Próbowałam skontaktować się ze sklepem aby przelać pieniądze i upewnić się ze zamówienie zatwierdzono. Brak odpowiedzi na maile, nie odbierają również telefonu, nie odpisują na sms-y. Napisałam maila z prośbą o anulowanie zamówienia, na to nikt tez nie odpowiedział. Właściwie dobrze się stało ze przelew nie przeszedł z powodów technicznych bo wygląda na to ze ten sklep nie istnieje.
1 / 5
2019-12-22 01:36:13
Błażej
Nie polecam, kompletny brak kontaktu ze sklepem, nie reagują na maile ani telefony. Zamówienie przyszło po dość długim oczekiwaniu, wybrane przeze mnie produkty jednej firmy zamieniono na towar innej firmy w "podobnej cenie". Moje pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie
5 / 5
2019-12-19 13:48:40
Hubert
Duży wybór, sprawna obsługa.
5 / 5
2019-12-18 14:05:23
Wiesław
Zamówienie zrealizowane bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-17 10:20:48
Donata
Jak zwykle wszystko w najlepszym porządku. Polecam
5 / 5
2019-12-15 21:22:16
Zygmunt
Zakupy przebiegły bez zarzutu, polecam.
5 / 5
2019-12-12 13:07:49
Idzi
Sklep super. Szybko, zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-12-09 09:17:40
Wiola
szybko, polecam.Towar zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2019-12-08 20:23:15
Bernadeta
Polecam. Transakcja przebiegła pomyślnie... Towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-12-06 15:52:11
Tamara
Jak zwykle wszystko szybko i bezproblemowo. Polecam zakupy
5 / 5
2019-12-05 12:56:05
Sabina
Polecam! Na moją prośbę towar został zapakowany w ekologiczny sposób 💞
5 / 5
2019-12-04 14:39:44
Daniela
Szybka realizacja. Dobra cena. Jestem zadowolona.
5 / 5
2019-11-23 15:43:55
Żaneta
Szybka wysyłka, produkty wysokiej jakości. Polecam
5 / 5
2019-11-15 18:01:28
Laura
Sklep oceniam bardzo dobrze. Szeroki asortyment z żywnością dla zwierząt. Bardzo korzystne ceny. Ładna i czytelna strona internetowa sklepu. Możliwość kontaktu z właścicielem sklepu - w moim przypadku mailowa, gdzie na odpowiedź na mojego maila nie musiałam długo czekać. POLECAM - zwłaszcza, że na 100% będę zamawiać artykuły dla mojego króliczka tylko w tym sklepie.
5 / 5
2019-11-10 18:03:33
Henryka
POLECAM ... BARDZO ŁADNIE ZAPAKOWANE !
5 / 5
2019-11-07 14:30:03
Waldemar
Bardzo dobry sklep, zdecydowanie godny polecenia. Zamówienie zrealizowane szybko i dobrze.
1 / 5
2019-11-06 11:13:18
Ryszard
To jakas tragednia, Tydzien temu zamawialam do tej pory zadnej informacji nawet o zmianie statusu zamowienia firma nie odpowiada na emaile. na stronie maja informacje o szybkiej wysyłce to jakas bzdura
5 / 5
2019-10-25 13:33:32
Dawid
Zakupy łatwe i miłe, bez żadnych komplikacji. Towar dostarczony dokładnie taki jaki był zamówiony. Wysyłka przedłużyła się ze względu na moją płatność przelewem. Polecam sprzedającego.
5 / 5
2019-10-24 10:44:49
Monika
Wszystko ok. Towar dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-10-23 20:15:31
Seweryn
To mój pierwszy kontakt z kiwizoo.pl. Wszystko odbyło się tak jak powinno. Dostałem towar szybko i bez problemów. Polecam kiwizoo.pl. Pozdrawiam Włodzimierz Lech / Piaseczno
4 / 5
2019-10-17 09:29:40
Antoni
Szybka i sprawna dostawa zamówienia. Trudna w obsłudze strona internetowa sklepu.
5 / 5
2019-10-10 21:51:09
Ludwika
Trochę późno przyszło powiadomienie SMS o dostawie, ponieważ minęłam się z kurierem. A SMS przyszedł dopiero po otrzymaniu przesyłki. Tak poza tym wszystko w należytym porządku. Dziękuję bardzo
4 / 5
2019-10-09 20:37:26
Faustyna
Jestem w większości zadowolona, jednak jeden z zamówionych produktów był niezgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-10-09 16:20:25
Eryka
Zawsze bardzo sprawna realizacja zamówienia. Korzystam ze sklepu regularnie
5 / 5
2019-10-08 19:30:00
Hubert
Fajny sklep z dobrymi artykułami w mozliwie niskich cenach. Zaopatruje się często w tym sklepie
3 / 5
2019-10-07 16:32:17
Ksenia
Wysyłam opinię, mimo że zamówienie nie jest zrealizowane od ponad tygodnia. Cisza, czekam...
5 / 5
2019-10-07 15:36:33
Radosław
Dziękuje, wszystko przebiegło sprawnie. Polecam
5 / 5
2019-10-03 11:20:35
Bogdan
Polecam, bardzo miło i sprawnie, z zakupów także jestem zadowolona 🙂
5 / 5
2019-09-24 10:41:25
Marcel
szybko, bez problemu, tylko dobrze czytać maile od sklepu
5 / 5
2019-09-20 17:34:02
Violetta
Długi czas oczekiwania na towar.
1 / 5
2019-09-16 11:27:25
Arleta
Jestem bardzo zawiedziona. Kilka razy wcześniej dokonywałam tu zakupów, jednak tym razem musiałam zrezygnować. Nie otrzymałam odpowiedzi na żadnego maila, telefon w ogóle nie odpowiadał, wysłałam nawet smsy z prośbą o kontakt. Czekałam tydzień. Cisza. Jest także błąd na stronie przy zamawianiu - po wyborze konkretnego paczkomatu w podsumowaniu widnieje inny, próbowałam kilka razy to zmienić, bez skutku. Brak możliwości skontaktowania się z obsługą skreśla ten sklep z mojej listy.
5 / 5
2019-09-15 20:03:30
Matylda
Bardzo dobra współpraca. Pomimo problemów kontaktowano sie na bieząco
5 / 5
2019-09-13 13:17:02
Oliwier
polecam,nie było towaru co zamówiłe,lecz mailowo skontaktowali się zemną i pytali co robimy dalej,dlatego polecam
5 / 5
2019-09-13 13:12:40
Wieńczysła
dobry kontakt, szybka wysyłka
4 / 5
2019-09-12 14:35:12
Emanuela
Dostawa szybka. Towar właściwy. Szkoda, że worek z 3 kg karmą dla psa był pęknięty/rozcięty (?) wzdłuż na długości ponad 10 cm.
5 / 5
2019-09-04 13:12:44
Greta
Wszystko na najwyższym poziomie, ceny konkurencyjne i towar świetnej jakości. Paczka dobrze zabezpieczona, żeby żaden produkt nie uległ uszkodzeniu w transporcie.
5 / 5
2019-09-03 17:04:31
Władysław
Rewelacyjny sklep i błyskawiczna dostawa.
5 / 5
2019-08-31 21:38:19
Jarosława
Jestem zadowolona z przebiegu transakcji.
5 / 5
2019-08-30 17:20:04
Izolda
szybki i konkretny zakup. bardzo dobry kontakt ze sklepem
5 / 5
2019-08-23 10:51:15
Walentyna
Szybko i sprawnie. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-08-22 11:43:52
Marzena
Polecam. Napewno będę kożystał przy następnej okazji.
5 / 5
2019-08-21 14:02:47
Oskar
Zakupy i towar bez zarzutu.Doesawa towaru błyskawiczna.
5 / 5
2019-08-16 14:17:01
Sergiusz
Duży asortyment, konkurencyjne ceny i sprawna realizacja zamówienia. Polecam zakupy w kiwizoo.pl
5 / 5
2019-08-13 10:53:03
Helena
Polecam. Błyskawiczna dostawa.
5 / 5
2019-08-13 10:40:39
Ewelina
Jak zawsze profesjonalnie . Sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-08-09 07:50:26
Romuald
towar ładnie zapakowany, zabezpieczony. domek dla Świnki morskiej ładniejszy niż na zdjęciu i Chrupek pokochał go od razu. Jestem zadowolona. na pewno wrócę.
5 / 5
2019-08-06 18:33:50
Marcelina
Jestem bardzo zadowolona.Paczkę otrzymałam naprawdę szybko,wszystko szczelnie zapakowane.
5 / 5
2019-08-05 15:55:42
Joachim
Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2019-08-02 13:55:32
Kamil
Szybko sprawnie w dobrej cenie
4 / 5
2019-07-31 20:15:52
Michalina
POLECAM TEN SKLEP - Mimo pewnych błędów i chwilowego braku komunikacji wszystko zostało poprawione i jestem zadowolony. Dobra obsługa błędów jest bardzo ważna i jest to dużo bardziej wyjątkowa niż bezbłędna realizacja - dlatego polecam i sam będę nadal korzystał.
5 / 5
2019-07-31 07:36:21
Romana
Zdecydowanie polecam i Dziękuję.
4 / 5
2019-07-25 14:46:04
Iwona
Duży wybór produktów, dobre ceny, zbyt długi czas oczekiwania na wysyłkę. Mimo to polecam.
5 / 5
2019-07-21 21:44:20
Brygida
Idealnie zawsze na czas polecam.
5 / 5
2019-07-10 08:29:36
Ryszard
Polecam. Wszystko sprawnie i bezproblemowo.
5 / 5
2019-07-09 11:19:34
Celestyna
Szybka dostawa, jestem zadowolona
3 / 5
2019-07-05 12:14:57
Igor
Żadnego kontaktu z ich strony. Żadnej odpowiedzi na maile. Raczej już nie skorzystam
5 / 5
2019-06-26 11:34:06
Anna
Niskie ceny, duży wybór, darmowa dostawa.
5 / 5
2019-06-25 11:58:41
Roksana
Wszystko expresowo....jestem waszym klientem od teraz
4 / 5
2019-06-21 20:12:31
Sylwia
Jedyny minus to długi czas realizacji zamówienia
5 / 5
2019-06-13 20:40:53
Anita
Realizacja zamówieniia rozpoczęła się niezwłocznie po otrzymaniu mojej wpłaty. Towar zawsze zgodny z zamówieniem, czasem gratis- przy większym zamówieniu. Zamawiam tylko w tym sklepie. Polecam w pełni
5 / 5
2019-06-12 13:22:59
Eryka
Najlepszy sklep z artykułami dla zwięrząt
4 / 5
2019-06-11 20:42:25
Sebastian
Bardzo dobra, dobry kontakt z klientem w razie problemu
5 / 5
2019-05-17 12:45:32
Monika
Bardzo pomocni pomogli wybrać odpowiednie produkty, świetne rady - kontakt zarówno mailowo jak i telefonicznie.
5 / 5
2019-05-16 16:07:14
Aga
Jestem bardzo zadowolona.Szczerze polecam.Bardzo dobry kontakt.Miła obsługa.Rzetelna firma.skorzystam z ich usług jeszcze nie raz.
1 / 5
2019-05-13 17:20:02
Emanuela
Zamówienie opłacone. Kilka dni czekania na reakcję. Brak zamówionych produktów w paczce.
5 / 5
2019-05-08 14:14:59
Hubert
Mogłem znaleźć wszystko co potrzebowały moje zwierzaki
5 / 5
2019-05-07 14:34:57
Miłosz
JESTEM ZADOWOLONA Z OFEROWANYCH PRODUKTÓW JAK I Z REALIZACJI ZAMÓWIENIA,ZA KAŻDYM RAZEM KIEDY CZEGOŚ POTRZEBUJĘ KORZYSTAM TYLKO Z KIWIZOO
5 / 5
2019-04-18 23:18:05
Sławomira
Bardzo rzetelna firma, odpowiadają szybko na maile, a gdy wśród wielu produktów, które zamówiłam brakowało jednego, na moją interwencję zaraz go doslano( mimo,że nie miałam przecież. na to dowodu).Bardzo polecam!
5 / 5
2019-04-12 22:48:29
Kinga
Wszystko pierwsza klasa - zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-04-11 10:50:06
Ewelina
Polecam. Szybka dostawa towaru.
1 / 5
2019-04-05 16:31:25
Oksana
Kiedyś zakupy były łatwiejsze. Zero mozliwosci kontaktu telefonicznego, po przybyciu na moejsce okazalo sie ze drzwi sa zamkniete. Mimo dlugiego oczekiwania i wydzwaniania na telefon firmy , bedac przekonana ze w srodku ktos jest odeszlam i napisalam panstwu maila odnosnie moich odczuc.
5 / 5
2019-04-05 11:30:08
Klara
Jestem bardzo zadowolona, towar ładnie zapakowany z dbałością, ponadto miła niespodzianka w postaci gratisów dla moich świnek morskich. Super.
5 / 5
2019-04-03 12:23:20
Felicja
PO MAŁYCH PRZEJŚCIACH WSZYSTKO SKOŃCZYŁO SIĘ OK. ZWIERZAKI DOSTAŁY W RAMACH REKOMPENSATY GRATISY. JESTEM ZADOWOLONA POLECAM.
1 / 5
2019-04-02 12:07:26
Lucyna
Ponad 2 tygodnie czekam na przesylke I chyba sie nie doczekam. W zamowieniu okreslone bylo termin dostawy: od reki a nawet do sklepu dodzwonic sie nie mozna gdyz wybrany nr jest niedostepny.
5 / 5
2019-03-31 16:57:46
Manuela
OK. Chociaż zamówienie zostało wysłane dopiero po upomnieniu mailem. Ceny przystępne. Darmowa dostawa, zamówiłam za ponad 100 zł. Paczka dotarła szybko, śledzenie przesyłki na bieżąco. Bardzo dobrze zapakowana. Otrzymałam nawet gratisy za które bardzo dziękuję. Kociaki są bardzo zadowolone. :))) Polecam sklep.
4 / 5
2019-03-29 11:57:57
Wiesław
Bardzo lubię ten sklep, ale ostatnio coś długo trzeba czekać zanim wyślą towar.
5 / 5
2019-03-26 22:30:14
Władysława
Super spełnia wymagania i oczekiwania.
1 / 5
2019-03-22 22:55:47
Fryderyka
Zamówiłam paczkę 3 marca. Mamy dzisiaj marzec 22 a ja nadal nie mam swojej paczki ani żadnej informacji o niej. Nie ma żadnego kontaktu z firmą.
1 / 5
2019-03-21 11:34:49
Faustyna
Przesyłka opłacona w niedzielę, na stronie internetowej informacja o błyskawicznej dostawie. 3 dni czekaliśmy na jakiekolwiek informacje oraz na kuriera. Nadal nie mam żadnej informacji o paczce, na telefon nie da się dodzwonić. Wysłałam maila i czekam na odpowiedź. Przesyłkę zamawiałam na terenie tego samego miasta, mimo to nikt nie raczy ani jej wysłać ani nawet poinformować o opóźnieniu. Nie zamierzam więcej zamawiać z tego sklepu jeśli tak ma to wyglądać.
1 / 5
2019-03-12 11:05:47
Lucyna
Brak kontaktu z firmą Zamowienia nie otrzymalam po 2 tyg
5 / 5
2019-03-11 22:22:32
Magda
Jestem bardzo zadowolona. Serdecznie polecam.
5 / 5
2019-03-10 21:41:41
Eugenia
POLECAM miła i szybka obsługa
5 / 5
2019-03-08 21:18:43
Barbara
Szybka wysyłka, produkty dobrej jakości, polecam
4 / 5
2019-03-08 20:52:24
Ernest
Jeżeli towar jest na magazynie, to szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-03-06 19:59:43
Luba
Super sklep, szeroki asortyment dla królików, dobry wybór karmy, sianka i gryzaków. Zamówienie zostało zrealizowane następnego dnia roboczego, wszystko się zgadzało. Duży pozytyw :)
1 / 5
2019-03-05 20:06:23
Lesław
KOSZMAR, proszę nigdy nic tam nie kupujcie kochani!!!!
3 / 5
2019-03-05 13:25:22
Franciszka
Towar otrzymała po ponad tygodniu a wysyłka miała być natychmiastową. Nikt nie odpisał mi na maila, którego przesłałam z prosba o informacje na temat statusu przesyłki. Na zdjęciu w sklepie były żółte miski a dostalam niebieska i brązowa (nie było nigdzie informacji ze kolory misek będą inne). Podkładka fajna, miski tez solidne chociaż w kiepskim kolorze.
5 / 5
2019-03-02 20:59:42
Agata
Sklep super spełnia wszystkie oczekiwania.
2 / 5
2019-02-25 13:57:53
Aneta
NIE POLECAM!!! BARK AKTUALIZACJI NA STRONIE STANU MAGAZYNOWEGO! Dowiedziałam się po tygodniu , po tym jak skontaktowałam się ze sprzedawca pytając kiedy otrzymam paczkę , że towaru zamówionego nie otrzymam , ponieważ sprzedawca nie ma go na stanie magazynowym ,a na stronie była zamieszczona inf. towar dostępny
5 / 5
2019-02-19 23:37:41
Arnold
Bardzo fajny sklepik. Jest dużo przydatnych rzeczy. Polecam
4 / 5
2019-02-14 10:54:01
Lilianna
Jest to dobry skleb duży wybór towaru i niskie eny
5 / 5
2019-02-13 08:40:02
Jadwiga
Sprawnie i bezproblemowo. Wszystko tak jak powinno to być zrobione.
1 / 5
2019-02-06 11:56:03
Adrian
Zamówienie złożone dwa tygodnie temu. Brak odpowiedzi na e-mail. Brak realizacji zamówienia. Telefon nie odpowiada.
5 / 5
2019-02-05 12:30:54
Wiesław
czas dostawy długi ale sklep dobry
5 / 5
2019-02-05 08:43:54
Luiza
Cały zamówiony towar otrzymałam w umówionym terminie. Może tylko trzeba by zwrócić uwagę na większą dbałość w pakowaniu większych zamówień, jak w moim przypadku.
4 / 5
2019-01-31 10:00:10
Oliwier
Jak zwykle dobre ceny i duży wybór produktów, minusem jest już być może nieaktualny numer telefonu na stronie ponieważ nie można na niego się dodzwonić. Szybki kontakt drogą mailową oraz dobry kontakt dotyczący dostawy. Czas realizacji 4 dni robocze, co w sumie jest do przyjęcia. Ogólnie jestem zadowolona.
1 / 5
2019-01-28 12:47:55
Agata
Długie oczekiwanie na zamówienie, które caly czas widnieje jako w realizacji ( ponad 2tygodnie). Nie można się skontaktować ze sklepem telefonicznie, a także nie odpowiadają na maila. Nie polecam.
2 / 5
2019-01-24 19:38:34
Klemens
Niestety ale nie jestem zadowolona poniewaz nie otrzymalam wszystkich zamowionych towarow a nie bylam wczesniej o tym poinformowana ze czegos nie otrzymam. A najgorsze ze to wlasnie byla rzecz na ktorej najbardziej mi zalezalo.
5 / 5
2019-01-24 19:38:21
Bogna
Na pewno jeszcze nie raz zrobię zamówienie w tym sklepie dla moich czworonogów :)
5 / 5
2019-01-21 08:56:50
Aurelia
Zakupy bez problemu, szybka dostawa.
1 / 5
2019-01-17 10:03:16
Ismena
Do chwili obecnej nie otrzymałam przesyłki, ani żadnej informacji na ten temat, telefonu nikt w sklepie nie odbiera, na e-maile nie odpowiadają. Brak jakichkolwiek informcji na jakim etapie jest zamówienie
1 / 5
2019-01-08 13:02:31
Tadeusz
Zero kontaktu. Czekam na przesyłkę już dobre kilka dni i nic. Nawet żadnej wiadomości ze wysłali.
5 / 5
2019-01-07 00:05:21
Eugeniusz
Wszystko ok. Kolejne moje juz zakupy w sklepie.Jedyne co to pasek mógłby być zabezpieczony próżniowo.
1 / 5
2019-01-02 20:18:07
Brunon
Nie polecam nikomu .Zerowy kontakt ze sprzedawcą .Na zamówienie czekalem dwa tyg . i niestety sie nie doczekalem. Próby do dzwonienia się do sprzedającego zerowe ,nikt nie odbieral tel., w koncu zrezygnowalem z zakupu poprzez email na ktory też nikt mi nie odpisal. Totalna żenada , nie polecam nikomu .
2 / 5
2019-01-02 19:19:12
Emanuela
Dostawa towaru że sklepu była bez zarzutu. Jednak teraz złożyłam zamówienie w połowie grudnia i do tej pory nie otrzymałam towaru. Nie można skontaktować się ze sklepem pod podanym na stronie numerem.
5 / 5
2019-01-02 07:59:40
Bogusław
Dobra solidna firma towar taki jak zamowilam szybka obsluga niskie geny
5 / 5
2018-12-30 12:15:22
Aga
Jestem bardzo zadowolona. Wybrałam kolor żółty klatki. Ze względu że takiego koloru nie było firma powiadomiła mnie o tym telefonicznie poczym wybrałam inny dostępny kolor. Zmierzam do tego że firma jest konkretna i ceni sobie klienta. Po prostu jest w kontakcie gdy czegoś nie ma to konsultuje to z klientem a nie wypycha towar w ciemno. Bardzo dziękuję za fajną obsługę.
1 / 5
2018-12-27 13:27:55
Magda
Niestety od 19.12 nie otrzymałam żadnej informacji o opóźnieniu terminu wysłania produktów, zamowienie do mnie nie zostało wysłane, telefon nie odpowiada (dzwoniłam od 20.12 do dzisiaj), na mejla też nikt nie odpisał... wcześniej zamawiałam produkty z tego sklepu i nigdy nie było żadnych problemów. Jestem zawiedziona brakiem możliwości kontaktu ze sklepem...
1 / 5
2018-12-26 20:39:36
Jacek
Towar niezgodny z zamówieniem, Sprzedawca nie odpowiada na maile i nie odbiera telefonów. nigdy więcej nic nie zamówię u tego sprzedawcy. Nie polecam !!
5 / 5
2018-12-20 16:32:23
Sabina
Sprawna realizacja zamówienia, spakowane bez zarzutu, towar zawsze zgodny z zamówieniem, gorąco polecam
1 / 5
2018-12-19 11:22:28
Renata
Zamówienie zostało wysłane tylko w części a za rzeczy których nie dostałam nadal nie mam zwrotu pieniędzy. Nikt nie odbiera telefonu i nie odpisuje na maile. Totalnie nie polecam !!!! Trzymajcie się z daleka od tych oszustów !!
5 / 5
2018-12-17 09:18:59
Longin
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie.
3 / 5
2018-12-14 18:30:03
Sandra
Dobrze Ale produkt (Smycze i obroże dla psa/Flexi Classic M czarna (5m) taśma) nie spełniał opisu.
5 / 5
2018-12-08 06:43:20
Eliza
Pełen asortyment , wszystko co potrzeba
5 / 5
2018-12-06 11:32:14
Janina
Godny polecenia sklep internetowy, atrakcyjne ceny i miła obsługa. ;)
5 / 5
2018-12-04 18:05:35
Grzegorz
Jestem bardzo zadowolona z zakupów, robię je w kiwizoo regularnie
5 / 5
2018-12-04 10:13:39
Celestyn
Bardzo szybka wysyłka, niskie ceny. Nie pozostaje nic poza zakupami:)
5 / 5
2018-11-30 10:01:22
Longin
Transakcja przebiegła bezproblemowo, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-11-29 16:47:33
Marta
Wszystko ok. Rysiek zadowolony z nowych smakołyków :)
5 / 5
2018-11-28 19:18:16
Dawid
Polecam zakupy w tym sklepie transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2018-11-27 11:44:34
Marta
Wszystkiego poszło sprawnie polecam
4 / 5
2018-11-26 14:27:48
Brunon
Spoko, ale za długi czas realizacji zamówienia
5 / 5
2018-11-26 10:23:38
Ksenia
na podstawie jednego jak do tej pory zakupu- bez zastrzeżeń
5 / 5
2018-11-21 15:26:50
Maria
Zakupy w sklepie robię od dłuższego czasu. Jestem bardzo zadowolona. Droga od zamówienia do otrzymania towaru zawsze przebiega sprawnie i bez problemów. Ostatnio na skutek braku produktu który zamówiłam dostałam inny w zamian a gdy ten nie spełnił oczekiwań mojego uszastego domownika dostałam ogromny zapas produktu, który mój królik chętnie zjada. Bardzo dziękuje i polecam!!!
5 / 5
2018-11-19 10:42:35
Edyta
Szybka realizacja. Towar zgodny z zamówieniem polecam
5 / 5
2018-11-07 12:21:13
Dorota
jak zawsze elegancko spakowany towar wysokiej jakości , króliczek skakał wysoko jak zobaczył co w paczce dostał pozdrawiam
5 / 5
2018-11-03 19:53:40
Bogusława
jest ok, dobre ceny, dobre pakowanie świetlówek, szybka dostawa
5 / 5
2018-11-02 10:10:24
Gustawa
JESTEM ICH STAŁYM KLIENTEM. POLECAM
5 / 5
2018-10-29 16:04:34
Celestyna
bardzo szybka wysyłka, tanio, super obsługa klienta
1 / 5
2018-10-27 21:46:18
Tymon
Brak profesjonalizmu. Zero informacji odnośnie zamówienia. Nikt nie odbiera telefonu ani nie odposuje ma maile.
5 / 5
2018-10-27 18:11:30
Łukasz
Najlepszy sklep z artykułami zoologicznymi. Zamawiam tylko w tym sklepie i jestem w pełni zadowolona.
5 / 5
2018-10-25 22:17:48
Andrzej
zamówienie zrealizowane w dobrym terminie, opcje dostawy korzystne. ocena pozytywna
5 / 5
2018-10-23 13:40:41
Sławomir
Wszystko zgodne z opisem, sianko dobrej jakości, królik zadowolony 😊
5 / 5
2018-10-22 21:10:36
Agnieszka
Bardzo miła obsługa, zawsze szybka dostawa, polecam.
4 / 5
2018-10-09 09:12:27
Izydor
Zamówienie zostało lekko zmodyfikowane bez konsultacji. Zamiast jednego produktu z zamówionych, którego nie było w sprzedaży, sklep samodzielnie dołożył 3 inne produkty. Cena oczywiście pozostała bez zmian, z zamiany tez jest zadowolona, ale na przyszłość wolałabym wiedzieć i mieć wpływ na zamóweienie.
5 / 5
2018-09-20 15:27:33
Leszek
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2018-09-20 15:05:38
Bartosz
Bezproblemowo Szybko Profesjonalnie Miły kontakt Towar wysokiej jakości
5 / 5
2018-09-20 13:05:29
Donata
Zamawiałam już kilka razy w tym sklepie i zawsze byłam zadowolona :)
5 / 5
2018-09-19 19:36:14
Oleg
Sklep z dobrymi cenami,szybka wysyłka. Polecam
3 / 5
2018-09-06 14:53:59
Tymon
Asortyment bardzo dobry, ceny ekstra, ale od momentu zamówienia do otrzymania paczki minął tydzień
4 / 5
2018-09-06 14:47:44
Joanna
Super sklep, zawsze z niego korzystam przy zakupach dla moich zwierzaków. Trochę dłużej niż zwykle czekałam na zamówienie.
1 / 5
2018-09-05 11:05:20
Joanna
Nadal czekam na paczkę brak informacji
5 / 5
2018-08-29 12:42:26
Zygfryd
wszystko ok, kupiłem wapno królikowi i nawet posmakowało mu, inne żarełka kupowałem już wcześniej więc jak zwykle znikają szybko
1 / 5
2018-08-27 13:02:07
Kinga
Zamówiłam towar, nie otrzymałam go, nikt nie odpisał przez pare dni, że tego towaru nie ma w sklepie...Pies czekał na karmę...Zamawianie w tym sklepie moze byc zatem ryzykowne...jednak pieniądze odzyskalam - sklep przeprosił...Ale nikt nie odda straconego czasu i telefonów do sklepu i pisania maili do ceneo, które tez nie odpisało...
1 / 5
2018-08-27 12:42:59
Longin
Zero kontaktu ze sprzedawcą, towar zamówiony 12.08.2018 nie dojechał do mnie do dziś, dobrze że za pobraniem
1 / 5
2018-08-26 18:15:17
Stanisław
Po tygodniu bezowocnego oczekiwania na towar i jakikolwiek kontakt zrezygnowałem z zamówienia. Forma niepoważna.
5 / 5
2018-08-24 22:41:03
Oleg
Bardzo szybka realizacja, wszystko bez problemu
5 / 5
2018-08-17 20:56:30
Henryka
kupuję tu nie pierwszy i ........z pewnością nie ostatni raz :))
1 / 5
2018-08-17 11:49:14
Zofia
Zamówiłam towar ze sklepu 10.08.2018r dzis mamy 17.08 i nadal nie dostarczono. Nie mam odpowiedzi droga mailowa, telefonu nikt nie odbiera... Powoli konczy mi sie karma i inne potrzebne rzeczy dla pupili... Jestem podirytowana
1 / 5
2018-08-16 14:44:22
Kacper
brak kontaktu zamówienie ponad tydzien
5 / 5
2018-08-14 21:08:40
Donata
Bez zastrzeżeń, towar doszedł do mnie na czas, zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2018-08-13 16:15:39
Dawid
Jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych przez Kiwizoo.
3 / 5
2018-08-08 12:40:28
Janina
Na razie ciężko mi ocenić, ponieważ nie dostałam produktu ani żadnych informacji o nim:/
5 / 5
2018-08-02 11:18:40
Marian
Polecam, szybka wysyłka, atrakcyjne ceny.
4 / 5
2018-08-02 10:29:35
Patryk
Polecam. Towar spełnienia oczekiwania.
3 / 5
2018-08-01 16:57:47
Dorota
Nie wiem jak ocenić sklep gdyż towar który zamówiłam do mnie nie dotarł. Wszystko byłoby w porządku gdyby poinformowano mnie o niedostepnosci towaru w krótkim czasie po zamówieniu, a nie dopiero po dwóch tygodniach. Nie świadczy to o profesjonalnym podejściu do klienta.
5 / 5
2018-07-27 23:13:18
Eugenia
szybka realizacja ogulnie nie ma się do czego przyczepić
5 / 5
2018-07-27 16:16:27
Władysława
Szybko,profesjonalnie,miła w kontakcie obsluga ,duża różnorodność towarów. Dlatego też kolejny już raz złożyłam zamówienie.
4 / 5
2018-07-26 12:26:32
Iwo
Jedyny mankament to, że zamówienie nie może być poniżej określonej kwoty.
2 / 5
2018-07-26 11:34:10
Alicja
Niestety nie otrzymałam swojego zamówienia. Telefon milczy. Brak kontaktu ze sprzedającym.
5 / 5
2018-07-25 20:57:57
Janina
Wszystko ok. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2018-07-24 20:13:02
Apolonia
Jesteś zadowolony. Zakupy bez żadnych problemów
5 / 5
2018-07-18 13:23:36
Przemysław
jestem bardzo zadowolona, polecam i będę dalej zamawiać.

Rzetelne opinie o Kiwi Zoo