Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Kodano.pl - Optyk internetowy

Kodano.pl - Optyk internetowy Opinie 4.2 (462)

Magdaleny Samozwaniec 39
31-711
Kraków
+48 12 371 10 41
opinie Kodano.pl - Optyk internetowy
4.2
462
Opinii

Dobrze

1 / 5
2024-05-16 03:39:03
Barbara
Nie polecam tego salonu ( CH Janki) ani online. Rok temu kupiłam okulary z nakładkami przeciwsłonecznymi, pech chciał, że zgubiłam nakładki co chyba może zdarzyć się każdemu. Poprosiłam w salonie o same nakładki po czym pani powiedziała, że nie ma opcji i żeby zrobić to online. Online też mi odmówiono i kazano cały model zamówić ponownie. Okulary nie należały do najtańszych i wiadomo, że ponownie ich nie będę zamawiać i płacić tak wysokiej kwoty. Dostałam sprzeczne informacje i tez widać że nikt szczególnej uwagi nie przywiązał żeby jakoś pomóc. Nie polecam, skorzystam z innego salonu, ponieważ będę zamawiać okulary przeciwsłonczne korekcyjne.
5 / 5
2024-05-15 02:16:41
Marek
Badanie wzroku na sprzęcie wysokiej jakości. Odbiegający od innych salonów. Okulary premium bardzo dobre. Wygodne i modne. Ja wolę kupić droższe i mieć święty spokój niż kupić tani badziew i narzekać.
5 / 5
2024-02-12 06:06:41
Jerzy
Witam, zakupowaliśmy okulary dla całej rodziny w salonie kodano-optyk w Radomiu ul. Grzecznarowskiego 28. Obsługiwał nas doradca Pan Jakub, młody ale bardzo miły i uczynny człowiek. Wykazał się tak profesjonalizmem w tym co robił jak i kulturą osobistą. Jesteśmy zadowolenia tak z 0bsługi jak i dokonanych zakupów - okulary korekcyjne do pracy przy komputerze. Zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z zapotrzebowaniem i przed wyznaczonym terminem. Polecam salon dla ludzi potrzebujących pomocy w doborze tak oprawek jak i szkieł. Pozdrawiam cały zespół kodano-optyk Radom Jerzy Ukleja
1 / 5
2024-02-07 06:39:18
Monika
Nie polecam. Czas oczekiwania na soczewki wydłuża sie w nieskończoność. Na stronie internetowej bark informacji o wydłużonym oczekiwaniu na realizację zamówienia. Brak kontaktu ze strony Kodano w celu poinformowania o przewidywanym czasie realizacji zamówienia. Ostatnio dwukrotnie zamawiałam soczewki o różnej mocy i w obu przypadkach taka sama sytuacja.
1 / 5
2024-01-18 13:21:42
Dorota
Na okulary czekałam 14 dni przy odbiorze okazało się że nic nie widzę wszystko się rozmazuje pani kazała mi podnieś okulary wyżej aż noski miałam w rogach oczu i powiedziano że tak powinnam nosić
1 / 5
2023-12-06 09:15:13
Małgorzata
Nie polecam, zamówienie internetowe złożone 19.11.2023 r. na soczewki, czas realizacji do 15 dni roboczych. Po kontakcie z mojej strony w dniu 06.06 dowiedziałam się że zamówienie nie będzie zrealizowane bo producent nie ma na stanie soczewek. Zaproponowano mi inne soczewki, po czym okazało się że i tak mojej mocy nie mają... Najlepsze, że dalej proponują w sprzedaży soczewki których termin realizacji niewiadomo kiedy ma być. Zostałam bez soczewek, nawet nie usłyszałam słowa "przepraszam".
1 / 5
2023-11-03 11:46:59
Tomek
Okulary miały być do 2 tygodni. Po 4 zero kontaktu. Żart nie sklep. Nigdy więcej.
1 / 5
2023-10-25 07:13:41
Barbara
Na okulary czekam miesiąc. Na wysłany mail w tej sprawie brak odpowiedzi. Nigdy więcej tej firmy. Nie polecam.
1 / 5
2023-10-13 04:35:11
Karol
Bardzo długie oczekiwanie. Brak informacji. Nie polecam i ostrzegam.
1 / 5
2023-10-05 04:39:03
Agnieszka
Nie polecam!!! Czas oczekiwania wydłużony z 21 dnia do 30 dni, nawet nie poinformowali o opóźnieniu - trzeba samemu zadzwonić i się dowiadywać.
1 / 5
2023-09-12 04:41:24
Anna
Długo zamawiałam tam soczewki, głównie z racji na ich szybką wysyłkę, deklarowane na stronie 24 godziny. Na stronie nadal widnieje informacja o wysyłce w dobę, ale nie wysyłają opłaconych produktów już od ponad tygodnia!!
1 / 5
2023-09-04 10:05:45
Robert
Korzystałem z firmy kilka razy. Ostatnio zawiedli mnie. Zamówiłem towar, zapłaciłem, a po kilku dniach okazało się, że go nie posiadają. Nie sprzedaje się produktu, którego nie posiada się w sprzedaży.
1 / 5
2023-07-19 08:31:12
Teresa
Dramat. Pani w salonie przekonywała mnie ze na stronie oprawki sa tańsze "bo tam sa bardziej ekonomiczne' dalej jest juz tylko gorzej. Na okulary czekałam miesiąc, po wyslaniu zapytania dostalam odpowiedz ze "dzisiaj zostaly wyslane" po czym MAGICZNIE pojawiły się jako gotowe do odbioru w salonie. Takze chyba zapomnieli mnie powiadomi i musialam dopominac sie sama. Po niecalych dwoch tygodniach po wyjeciu ich z etui okazalo się ze odpadł na spawie nosek.... formularz reklamacyjny dotyczy soczewek, takiego od okularów nawet nie maja. NIE POLECAM NIGDY WIECEJ.
1 / 5
2023-07-18 17:00:24
Gosia
Nigdy więcej nie kupię w kodano okularów! Czas oczekiwania tak dlugi,że zdążyła mi sie powiększyć wada wzroku czyli okulary dostalam już za słabe . Namówiono mnie na najdroższe szkła z dodatkowymi powłokami,które okazały się nic nie wartym bublem. Po kilku dniach czyszczenia ściereczką z mikrofibry już miały zarysowania i strasznie się kurzą .Oprawki też słabej jakości, pracownice nie potrafią ich nawet ułożyć tak ,żeby dobrze leżały na twarzy i się nie wżynały. Ze względu na jeszcze więcej zastrzeżeń oddane były do reklamacji,oczywiście nie została uznana,a prawdopodobnie nawet nie zostały wysłane z salonu. Kierowniczka Monika (Gdańsk)arogancka i niemiła, mierząca klienta pogardliwym wzrokiem. Zdecydowanie odradzam!
1 / 5
2023-07-04 07:55:50
Aneta
Nie polecam kupować okularów w sklepie internetowym kodano.pl, okulary okazały się jednorazówkami bo nie ma możliwości wymiany szkieł w ich sklepie. Okulary nie nadają się do użytku bo szkła źle wprawione. Porażka, nigdy więcej nie chce mieć nic wspólnego z tą firmą.
5 / 5
2023-06-15 11:05:17
Dorota
Robiłam dwie pary okularów progresywnych jestem bardzo zadowolona.Panie z obsługi bardzo miłe.Polecam
5 / 5
2023-06-01 06:43:41
Marek
Zamówiłem wykonanie ustalonych przez okulistę szkieł progresywnych i oczywiście oprawek. Otrzymałem w terminie i szczerze jestem b. zadowolony.
5 / 5
2023-04-05 17:28:41
Ania
Jestem bardzo zadowolona z zakupu soczewek. Paczka doszła sprawnie. Cena bardzo okazyjna. W środku dodatkowo gratisy. Polecam.
1 / 5
2023-04-04 07:12:11
Ola
Byłam w kilku salonach w Warszawie i wręcz fatalna obsługa. Po to jest salon, żeby poprzymierzać różne modele i znaleźć najlepszy. A Panie z obsługi od razu się denerwują....Nie na tym to polega. A zapytać się ich o opnie.....żenada...w worku na głowie dla nich "rewelacyjnie wyglądam". Mogę pochwalać tylko jedną Panią z salony na Bemowie. Mega sympatyczna i pomocna.
1 / 5
2023-03-27 07:57:26
Teresa
Tragedia. Zamawiam soczewki. Musze pamietac duuuzo czasu wczesniej, zeby zamowic, bo czas oczekiwania dlugi. Dostalam maila, ze moge dopasowac soczewki w salonie za 1 zl. Poszlam do salonu w Galerii Polnocnej w Warszawie, zapisalam sie. Przyszlam w umowionym terminie i dowiedzialam sie, ze usluga nie moze byc wykonana, bo nie maja dzisiaj pracownika. Nikt nie pofatygowal sie, zeby mnie uprzedzic, chociaz maja wszystkie moje dane. Stracilam czas z ich winy. Napisalam reklamacje (27.02) i nikt z firmy do dzisiaj nie pofatygowal sie, zeby odpowiedziec. Masakra. Nie polecam.

Rzetelne opinie o Kodano.pl - Optyk internetowy