Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Królestwo Zegarków

Królestwo Zegarków Opinie 4.3 (107)

GAĆ 52
86-302
GAĆ
510 466 740
opinie Królestwo Zegarków
speedtest
4.3
107
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-01-29 11:13:30
Nina
Bardzo dobra cena jak za zegarek szybka wysyłka. Dodał bym tylko żeby klient mógł sobie wybrać jakim przewoźnikiem paczka ma być dostarczona.
2 / 5
2020-01-10 17:55:00
Łukasz
Zamowienie zlozone przed swietami.. kontakt slaby, conajmniej dwie panire obslugujace jeden email. Brak odpowiedzi na konkretne pytania, panie potrzebowaly potwierdzenie przelewu by wyslac zegarek, ktory jak sie pozniej okazalo jest niedostepny, bo: system zawiodl i druga odpowiedz, bo dystrybutor nie dostarczyl. Pieniadze zamrozone na 2 tygodnie. Nie polecam zakupow w tym sklepie.
2 / 5
2020-01-10 17:55:00
Dalia
Zamowienie zlozone przed swietami.. kontakt slaby, conajmniej dwie panire obslugujace jeden email. Brak odpowiedzi na konkretne pytania, panie potrzebowaly potwierdzenie przelewu by wyslac zegarek, ktory jak sie pozniej okazalo jest niedostepny, bo: system zawiodl i druga odpowiedz, bo dystrybutor nie dostarczyl. Pieniadze zamrozone na 2 tygodnie. Nie polecam zakupow w tym sklepie.
1 / 5
2020-01-05 14:28:57
Mieczysław
Zegarek zamówiony 23 grudnia wciaz niema
1 / 5
2019-12-24 10:26:05
Milena
Skladajac zamówienie wszystko bylo dobrze zegarek, który chciałam zamówić byl dostępny, po zapłaceniu dostałam maile z potwierdzeniem zamówienia i wpłaty. Po dwóch dniach od zamówienia dostałam maila że niestety danego zegarka nie ma na stanie i muszą anulować moje zamówienie. Następnie 4 dni czekałam na zwrot pieniędzy.
1 / 5
2019-12-23 15:34:43
Józef
Kontakt zerowy z strony sklepu. 7 dni od zakupu, zegarek miał być prezentem a zostaje mi tylko mail że czekają na płatność zrobioną od razu z ich strony przez payu.
5 / 5
2019-12-20 20:40:11
Jerzy
Polecam, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka realizacja zamówienia, mimo drobnych kłopotów, pomoc ze strony sklepu natychmiastowa i rozwiązanie problemu. Serdecznie polecam, na pewno wrócę do tego sklepu.
1 / 5
2019-12-19 16:07:55
Karina
Po 2 tygodniowym czekaniu na zakupiony i zaplacony zegarek skontaktowalam sie ze sklepem zapytac o status. Po 2 dniach korespondenxji mailowej otrzymalam odpowiedz ze platnosc za zegarek byl wykonana przez osobe o innym nazwisku niz nazwisko adresata na ktory ma zostac przeslana przesylka, w zwiazku z czym sklep nie potrafil polaczyc zamowienia z adrsatem w konsekwencji czego zegarek zostal wykupiony i proponija mi brazowy mimo iz zamowilam i zaplacilam za czarny.
1 / 5
2019-12-11 21:09:55
Róża
Sprzedaja towar, ktorego nie maja na magazynie po czym anuluja zamowienie.
3 / 5
2019-12-10 11:01:30
Sławomir
Sklep nie zarejestrował mojej wpłaty za zamówienie przez 6 dni. Gdyby nie moja interwencja telefoniczna pewnie czekałabym w dalszym ciągu.
5 / 5
2019-12-09 12:54:50
Mariola
Super szybka dostawa i dobre ceny
5 / 5
2019-11-13 16:57:53
Władysława
Serdecznie polecam. Sklep profesjonalny, podejście do klienta wzorowo. Nic dodać nic ująć👌
5 / 5
2019-10-30 10:55:07
Janina
Dostałam produkt zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-10-20 17:17:47
Antonina
Szybko , sprawnie i bez kłopotów . Jestem zadowolony z zakupu :)
5 / 5
2019-10-16 10:56:51
Michał
Polecam serdecznie wszystko się zgadza.
5 / 5
2019-09-30 20:50:04
Iwona
Zegarek otrzymałam błyskawicznie, wszystko zgodnie ze złożonym zamówieniem :) Polecam serdecznie!
5 / 5
2019-09-04 14:14:51
Konrad
Bardzo dobra, zalecam poprawić kontakt telefoniczny.
5 / 5
2019-08-29 18:19:20
Anna
Wszystko jak najbardziej w porządku
5 / 5
2019-08-07 12:47:26
Leokadia
Jestem bardzo zadowolona! Serdecznie polecam!
5 / 5
2019-07-26 05:52:55
Tymon
Szybko zgodnie z opisem, polecam
5 / 5
2019-06-18 21:53:48
Amelia
Firma solidna chociaż po wejściu na stronę internetową sklepu miałam spore obawy. Jak się okazało zuełnie bezpodstawne. Zegarek dostałam szybko, niestety zwróciłam, ponieważ był za duży, a zwrot pieniędzy nastąpił już po kilku dniach.
5 / 5
2019-06-17 12:59:42
Donata
Polecam bardzo, towar zgodny z zamówieniem
4 / 5
2019-05-27 16:41:07
Piotr
Dziwne manewry - 3 różnych firm uczestniczących w realizacji.
5 / 5
2019-05-16 16:49:11
Anna
Szczerze polecam! Ze względu na niską cenę zegarka ( w porównaniu z innymi sklepami) renomowanej marki miał dylematy, czy złożyć zamówienie - bałam się, że to może być jakaś firma krzak i zostanę po prostu oszukana, nic takiego nie miało oczywiście miejsca. Kontakt super, realizacja zamówienia również bardzo sprawa no i towar rewelacja! świetnie zapakowane, zegarek widać, że nowy, z foliami :)
5 / 5
2019-05-16 16:49:11
Iga
Szczerze polecam! Ze względu na niską cenę zegarka ( w porównaniu z innymi sklepami) renomowanej marki miał dylematy, czy złożyć zamówienie - bałam się, że to może być jakaś firma krzak i zostanę po prostu oszukana, nic takiego nie miało oczywiście miejsca. Kontakt super, realizacja zamówienia również bardzo sprawa no i towar rewelacja! świetnie zapakowane, zegarek widać, że nowy, z foliami :)
5 / 5
2019-05-15 23:04:44
Luba
Szybka przesyłka , towar zgodny z opisem , jestem zadowolona polecam
4 / 5
2019-05-15 11:19:37
Zbyszko
Sprawny zakup, zegarek dotarł nie uszkodzony. Jedyny minus to dostawa, nie ma wyboru jest tylko 1 propozycja kuriera
4 / 5
2019-05-15 11:19:37
Edyta
Sprawny zakup, zegarek dotarł nie uszkodzony. Jedyny minus to dostawa, nie ma wyboru jest tylko 1 propozycja kuriera
4 / 5
2019-05-11 08:43:38
Celina
Jedyny mankament że wysyłka opcją przelew na konto realizowany 2 dni później
1 / 5
2019-05-09 09:04:29
Wincenty
TRAGEDIA! Sklep wysłał niekompletną bransoletę (pomijam już wątpliwą oryginalność produktu) - po wypełnieniu formularza zwrotu i odesłaniu towaru zgodnie z instrukcją sklep zwyczajnie nie przyjmuje paczki i twierdzi, że nie otrzymał żadnego awizo więc paczka wraca do kupca bez jakiegokolwiek zwrotu pieniędzy na podrobiony, niekompletny towar. Temat ciągnie się już miesiąc, towar odesłany po 3 dniach od doręczenia ZDECYDOWANIE NIE POLECAM! NIEPOWAŻNY SKLEP Z TOWAREM Z ALIEXPRESS
5 / 5
2019-04-29 11:21:49
Sonia
Towar zgodny z opisem, jestem bardzo zadowolona :)
5 / 5
2019-04-26 07:24:02
Bogdana
Wszystko jak najbardziej ok, przesyłka szybka, bezproblemowa. Towar wysokiej jakości
5 / 5
2019-04-25 13:30:28
Beniamin
Świetna obsługa, szybkie doręczenie, zegarki prezentują się pięknie !
5 / 5
2019-04-17 22:58:18
Ksenia
Wszystko szybko i sprawnie. Polecam.
5 / 5
2019-04-16 06:20:06
Brunon
wiarygodna strona, dużym plusem jest szybka dostawa :)
5 / 5
2019-04-15 17:15:11
Maksym
Polecam, zegarek piekny, dotarł następnego dnia, transakcja błyskawiczna
5 / 5
2019-04-12 08:45:26
Irma
Polecam korzystanie z tej strony
5 / 5
2019-04-08 13:04:15
Arkadiusz
Tak szybko jeszcze nigdy nie dostałem zamówionego towaru, po południu kupiłem zegarek a następnego dnia przed 10:00 już był u mnie
5 / 5
2019-04-08 12:18:20
Walentyna
Super kontakt i obsługa polecam.
2 / 5
2019-04-07 13:57:36
Aldona
Gdyby nie mój tel z zapytaniem o zegarek, chyba nigdy by do mnie nie dotarł. Nadal czekam na zwrot pieniążków za dostawę.
5 / 5
2019-04-03 06:59:20
Maria
Bardzo szybka i sprawna transakcja. Towar zgodny z opisem sprzedajacego. Zamowienie zlozone w niedziele, wyslane w poniedzialek a we wtorek paczka dotarla :) Polecam
5 / 5
2019-04-03 06:46:18
Michalina
Wszystko na najwyższym poziomie.
1 / 5
2019-03-27 12:32:21
Małgorzata
Przy zamówieniu widniała informacja, iz sklep posiada z wybranego modelu kilka sztuk na magazynie. Niestety w ogóle tak nie było. Dopiero po dwóch tygodniach otryzmałam informację, że dystrubutor nie może dostraczyć tego modelu na sklep.
5 / 5
2019-03-27 11:45:22
Hubert
Wszystko tak, jak powinno być.
5 / 5
2019-03-26 14:44:35
Stanisława
Świetny czas wysyłki, cena oraz opakowanie przesyłki. Polecam na 100%
5 / 5
2019-03-26 12:26:50
Ludwik
Ekspresowa wysyłka. Towar zgodny z opisem. Dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-03-21 15:37:51
Bożena
Dawno nie spotkałam tak uczciwej i rzetelnej firmy. Przemiła rozmowa z klientem od strony sprzedawcy, konkretna, pełen profesjonalizm. Firmie zależy, aby klient był zadowolony. Towar pierwsza klasa, cudne zegarki i w bardzo dobrej cenie różnica nawet 350 zł mniej. Na pewno jeszcze nieraz kupię zegarek, moje 4 koleżanki już kupił i są mega zadowolone.
5 / 5
2019-03-21 09:59:45
Teodor
Bardzo serdecznie polecam wszystko na duzy plus
5 / 5
2019-03-18 23:21:30
Milena
Super sklep, bezkonkurencyjne ceny na rynku oryginalnych zegarków modowych.
5 / 5
2019-03-15 17:08:24
Franciszka
Zegarek zamówiony popołudniu na drugi dzień był u mnie przed powrotem z pracy. Także WIELKI POZYTYW.
5 / 5
2019-03-12 16:22:38
Liza
Wysyłka ekspresowa, zegarek otrzymałam na nastepny dzień bardzo serdecznie polecam.
5 / 5
2019-03-07 15:25:26
Elwira
Bardzo szybka przesyłka. Towar zapakowany bardzo porządnie. Zegarek dokładnie taki jak w opisie. Infolinia - bardzo szybkie połączenie i szybkie rozwianie wątpliwości.
5 / 5
2019-03-06 20:50:32
Lech
Rewelacja!! Bardzo polecam, nie spodziewałem się że tak to profesjonalnie będzie wszystko wyglądało.. :D
5 / 5
2019-03-06 11:25:53
Laura
Świetny kontakt, ostrzegli mnie przed ewentualnym opóźnieniem dostawy, a spieszyło mi się by dostać zegarek (na prezent). Pieniądze zwrócenie bez najmniejszego problemu. Gdy będę kupował kolejny poważnie rozważę ten sklep.
5 / 5
2019-02-18 10:56:34
Ilona
Zamówienie otrzymałam w błyskawicznym tempie. Zegarek jest piękny i przede wszystkim oryginalny. Nie ma się do czego przyczepić. Co więcej, dołączając zapisek "jeśli jest możliwość, proszę zapakować jak na prezent" otrzymałam dużą czekoladę. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona. Serdecznie polecam ten sklep! :-)
5 / 5
2019-02-11 18:59:32
Daniela
RE-WE-LA-CJA Już nie pierwszy raz transakcja zakończona ze 100% satysfakcją! Błyskawiczna wysyłka. Polecam z czystym sumieniem!
5 / 5
2019-02-06 10:49:58
Ksenia
Rewelacja :) Zegarek otrzymany w tempie blyskawicznym :) Fantastyczna cena i wspaniale zapakowany :) Na pewno tu wrócę po kolejny :) Polecam gorąco :)
5 / 5
2019-01-28 10:22:58
Adam
SZYBKA WYSYŁKA , towar zgodny z opisem, Polecam!
5 / 5
2019-01-22 11:31:18
Luba
Szybko, sprawnie! Zegarek super
5 / 5
2019-01-14 15:57:33
Joanna
Klasa! Zamówienie złożone w piątek 21.12, do realizacji przekazane 22.12 w sobotę! I do doręczenia w poniedziałek w Wigilię!!! I to bez żadnego zaznaczenia, że zależy mi na czasie itd. Żeby wszystkim się tak chciało... Produkt również, ok.
5 / 5
2019-01-09 11:45:20
Wiktoria
Bardzo pomocny pan w infoliniii. Średnie zapakowanie ale podsumowując jestem bardzo bardzo zadowolona
5 / 5
2019-01-07 15:00:35
Felicjan
Wszystko w porządku, polecam ;)
5 / 5
2019-01-04 16:30:37
Mikołaj
Transakcja przebiegła bez zarzutów. Polecam!
5 / 5
2019-01-04 16:30:37
Ludwik
Transakcja przebiegła bez zarzutów. Polecam!
4 / 5
2018-12-26 21:11:36
Liliana
Brak bieżącej informacji o statusie zamówienia.
1 / 5
2018-12-25 19:46:10
Wiola
Zero kontaktu zamówienie nie zostało zrealizowane
5 / 5
2018-12-25 13:43:51
Kamila
Szybka realizacja, dobra cena, towar zgodny z opisem .
4 / 5
2018-12-24 22:51:10
Walentyna
Od zamówienia do wysyłki minęło 8 dni .. stanowczo za długo.
5 / 5
2018-12-21 11:07:51
Jędrzej
Solidna firma . Dostarczyła towar w gorącym okresie przedświątecznym.
5 / 5
2018-12-20 15:41:45
Beniamin
Jak najbardziej polecam! Wszystko zgodne z opisem
5 / 5
2018-12-20 08:59:06
Kazimiera
Bardzo realizacja. jestem zadowoona
4 / 5
2018-12-19 22:07:09
Damian
Wszystko zgodnie z opisem, zegarek prześliczny
4 / 5
2018-12-19 22:07:09
Maria
Wszystko zgodnie z opisem, zegarek prześliczny
5 / 5
2018-12-19 12:00:28
Ludmiła
Szybko, towar zgodny z opisem, dobra cena.
5 / 5
2018-12-18 11:04:54
Jarosława
Towar zgodny z zamówieniem, dobrze zabezpieczony, szybka wysyłka, bezbłędnie zrealizowane zamówienie. Polecam
3 / 5
2018-12-17 15:01:19
Wiesław
Niestety nie mogę wyrazić opinii, bo jeszcze przesyłki nie otrzymałam.
5 / 5
2018-12-17 11:36:44
Manuela
Wszystko przebiegło bez zarzutów
4 / 5
2018-12-14 12:51:01
Longin
Spory wybór zegarków - może i na realizację trzeba było dłużej zaczekać ale jest stała informacja na temat statusu zamówienia.
5 / 5
2018-12-14 12:20:40
Błażej
sklep godny polecenia. szybka wysyłka, towar taki jak w opisie
3 / 5
2018-12-13 19:29:15
Aneta
Zamówienie zostało zrealizowane, niestety z bardzo dużym opoznieniem,czy polecam? Myślę że nie, tym razem wybrał bym inny sklep.
5 / 5
2018-12-13 17:21:08
Bogdan
Solidna marka i korzystne oferty
1 / 5
2018-12-12 14:20:17
Kamila
4 dni czekania na informacje po wpłacie pieniędzy to dośc sporo
5 / 5
2018-12-12 14:12:04
Natalia
Sklep godny polecenia, bardzo szybka dostawa,
5 / 5
2018-12-12 12:34:45
Ida
Zegarek świetny! Wszystko poszło sprawnie. Duży wybór sposobu płatności. Potwierdzenia płatności oraz zamówienia zaraz przyszły na mail. Polecam!
1 / 5
2018-12-11 23:25:30
Aleksander
Brak kontaktu tel, realizacja zamowienia ciagle przekladana na inny termin. Nie polecam sklepu. Przedszkolaki.
4 / 5
2018-12-11 15:23:41
Julita
Dostawa i kontakt ok nie wiem jak oryginalność produktu
1 / 5
2018-12-11 13:49:46
Daria
Zamówiłam zegarek 3 tygodnie temu i nadal czekam. W chwili zamawiania zegarek był dostępny. Pisałam maile w celu informacji co się dzieje z moim zamówieniem. Zero odzewu. Czuję się oszukana. Zegarek miał być prezentem mikołajkowym teraz zyję nadzieją że może posłużyć jako prezent gwiazdkowy.
5 / 5
2018-12-10 22:56:38
Bogusława
Szybko, tanio, miła obsługa, produkt solidnie zapakowany, polecam!
5 / 5
2018-12-10 09:31:59
Karolina
Bezproblemowy sklep :) Polecam Wszystko ok
5 / 5
2018-12-09 17:33:53
Ignacy
Wszystko ok, sprawnie i szybko
5 / 5
2018-12-07 16:52:33
Bernard
Jestem bardzo zadowolona. Zakupiony zegarek jest zgodny z opisem. Miła i profesjonalna Pani podczas rozmowy telefonicznej pomogła i wyjaśniła wszystkie problemy. Odpowiedziała na każde pytanie. Polecam
5 / 5
2018-12-07 13:25:11
Arnold
Piękny zegarek, szybka obsluga
5 / 5
2018-12-07 09:32:24
Filip
Polecam dostałem zegarek wg opisu taki jak chciałem
3 / 5
2018-12-06 11:06:17
Donata
Czekam na wysyłkę jeszcze 5 dni :) Mam nadzieje ze towar będzie dobry. Na chwilę obecną nie jestem zadowolony z tego ze wysyła trwa tak długo...
5 / 5
2018-12-05 11:31:47
Kaja
Na stronę zajrzałam z polecenia.
1 / 5
2018-12-04 14:22:10
Zbyszko
Zamówiłem zegarek w dn. 23. 11.2018r do dnia 29 nie dostałem żadnej informacji na temat zamówienia. Po telefonicznym kontakcie zapewniono mnie o zrealizowaniu zamówienia tego samego dnia i oczekiwaniu na kuriera w dniu następnym. Przyczyną miało być nie przekazanie przez stronę Ceneo zamówienia do sklepu. W dniu 03.12. Ponownie zadzwoniłem do sklepu z zapytaniem o realizację zamówienia. Po długich sprawdzeniach okazało się że sklep nie jest w posiadaniu takiego zagadka i za parę dni ma być dostawa. Szkoda że Mikołajki nie mogą poczekać.!!!
5 / 5
2018-12-04 11:17:27
Kaja
Wszystko ok w 100%.Polecam królestwo zegarków.
5 / 5
2018-11-28 20:42:30
Apolonia
Wszystko zgodnie z założeniami.
5 / 5
2018-11-28 14:49:10
Włodzimierz
Dobre ceny świetne produkty szybką dostawa
5 / 5
2018-11-28 12:40:43
Mariusz
Szybka realizacja zamówienia. Polecam! :)
5 / 5
2018-11-28 12:24:37
Bernadeta
Szybko i profesjonalnie dostarczona przesyłka
5 / 5
2018-11-28 09:45:33
Alina
Wszystko przebiegło bez zarzutów. Na telefon z pytaniem o grawer odpowiedzieli od razu i podali pełne informacje. Polecam
5 / 5
2018-11-20 22:35:37
Emanuela
Profesjonalne podejście szybka wysyłka na bieżąco przekazywane wiadomosci
5 / 5
2018-11-20 10:13:06
Sofia
Bardzo szybka dostawa - już następnego dnia produkt był u mnie :) Konsultanci bardzo mili i pomocni. Zostałam poinformowana o całym procesie realizacji zamówienia oraz obsługi produktu. Zegarek przepiękny. Jestem bardzo zadowolona z zakupu :)
5 / 5
2018-11-19 12:25:03
Irmina
Wszystko bez zarzutów .szybko i sprawnie
5 / 5
2018-11-14 11:16:58
Natalia
Produkt zgodny z opisem, ekspresowa realizacja zamówienia, zegarek był już u mnie na drugi dzień od zamówienia. Super zabezpieczony i zapakowany, chłopak bardzo zadowolony z prezentu. 😊 To napewno nie moje ostatnie zakupy w tym sklepie. Polecam serdecznie!❤️😍
5 / 5
2018-11-13 21:08:48
Lucjan
Rzetelna i uczciwa firma, dobry zegarek w dobrej cenie.

Rzetelne opinie o Królestwo Zegarków