Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję KUCK ZEGARKI BIŻUTERIA

KUCK ZEGARKI BIŻUTERIA Opinie 5.0 (23)

11 Listopada 8
10-104
Olsztyn
89 534 02 44
opinie KUCK ZEGARKI BIŻUTERIA
speedtest
5.0
23
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-12 11:02:58
Emanuel
Profesjonalna i życzliwa obsługa - POLECAM 👍👍👍
5 / 5
2019-08-28 08:29:29
Martyna
Bardzo dobry sklep. Fachowa pomoc. Odpowiadają na wszelkie pytania. Wszystko jak w najlepszym porządku.Polecam w 100%.
5 / 5
2019-05-17 15:52:20
Włodzimierz
Wysyłka zakupionego zegarka następnego dnia po zakupie w solidnym opakowaniu. Otrzymałem informację mailem o złożonym zamówieniu wraz z danymi do przelewu oraz maila potwierdzającego wysyłkę. Zegarek z wypełnioną gwarancją. Ogólnie wszystko bez zarzutu, mogę polecić wszystkim zainteresowanym.
5 / 5
2019-03-26 12:58:59
Dawid
Bardzo rzetelne podejście do kupującego. Pełen profesjonalizm. Polecam :)
5 / 5
2019-03-20 21:58:15
Radomir
Towar taki jak w opisie, ekspresowe grawerowanie i wysyłka zegarka. Polecam
5 / 5
2019-01-23 09:28:29
Franciszka
Bardzo dobry sklep. Udane zakupy.
5 / 5
2019-01-09 19:13:38
January
Szeroki wybór zegarków dobrych marek, czytelna strona internetowa, rzetelna wiedza pracowników, bardzo dobra obsługa zamówienia.
5 / 5
2018-12-17 11:07:16
Gerard
Polecam jak najbardziej. Przesyłka dotarła do mnie na drugi dzień /sobota/. Zegarek piękny i jeszcze prezent w postaci bransoletki. Rewelacja 😀
5 / 5
2018-12-11 20:05:25
Malwina
Wszystko poszło sprawnie, zegarek prześliczny
5 / 5
2018-12-06 20:15:51
Maciej
Super sklep. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
5 / 5
2018-11-29 13:47:23
Bogusława
Szybka wysyłka, towar odpowiednio zabezpieczony na czas transportu, zgodny z opisem.
5 / 5
2018-11-29 12:32:56
Konstanty
realizacja zamówienia szybko i sprawnie
5 / 5
2018-10-10 19:25:09
Alicja
Dobry kontakt, szybka wysyłka, towar zgody z opisem - wszystko tak, jak powinno być. Polecam!
5 / 5
2018-09-12 14:51:09
Łucjan
Dobry kontakt z klientem, sprawna i pomocna obsługa, towar bez uszkodzeń, prawidłowe wykonanie graweru
5 / 5
2018-09-10 14:41:04
Judyta
REWELACYJNY SKLEP,BŁYSKAWICZNA DOSTAWA.POLECAM
5 / 5
2018-09-09 18:44:10
Celestyna
Zakupy przebiegły bez zarzutu. . Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba.
5 / 5
2018-09-04 07:55:11
Jędrzej
Świetna obsługa, bardzo przyjemne zakupy. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2018-08-14 17:40:11
Sonia
Bardzo szybki czas realizacji zamówienia i niesamowicie miłe doradztwo. Dużym plusem była także darmowa dostawa. Polecam!
5 / 5
2017-06-19 10:53:22
Edmund
Bardzo fajny sklep, wysylka zgodna z oczekiwaniami. Poza tym można spokojnie wybrać zegarek w twoim zakladanym budżecie. Gorąco polecam.
5 / 5
2017-06-07 07:51:33
Franciszka
Jeden z nielicznych sklepów, który ma naprawdę bardzo dobre ceny na biżuterię Michaela Korsa. Polecam!
5 / 5
2017-06-06 14:11:28
Edward
Przesyłka dotarła na drugi dzień od złożenia zamówienia, super bo był to spóźniony prezent dla mamy :)
5 / 5
2017-06-06 13:09:28
Joanna
Można trafić na ciekawe promocje, upolowalam zegarek z DKNY o 130 tańszy niż w innych sklepach. Przesyłka bardzo szybko dotarła do mnie, a sam kontakt z obsługą bez zarzutu. polecam.!!
5 / 5
2017-06-05 17:46:18
Gracjan
no i zapomnialam gwiazdki zaznaczyc, zatem raz jeszcze powtarzam, zeby sklep wizerunkowo na tym nie stracił :)Szybka i bezproblemowa wysyłka, bardzo miła obsługa. Mogę polecić z czystym sumieniem i przesyłka dobrze zapakowana, zamówienie dotarło w stanie idealnym

Rzetelne opinie o KUCK ZEGARKI BIŻUTERIA