Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Lazienkaplus.pl

Lazienkaplus.pl Opinie 4.6 (412)

Składowa 17
62-023
Jaryszki
61 899 55 00
opinie Lazienkaplus.pl
speedtest
4.6
412
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-09-22 16:48:09
Elżbieta
Nie polecam, kupiłam zlewozmywak, okazało się że jest pęknięty, nie chcą uwzględnić reklamacji, co chwilę coś wymyślają. Oszuści.
1 / 5
2022-08-25 08:51:44
Beata
Fatalny sklep!!!! Nie realizują właściwie zamówienia, często brak możliwości opłacenia przez platformę ipko, w przypadku reklamacji- za wszystko winny klient. Nie polecam !!!!
1 / 5
2022-08-19 06:39:48
Piotr
Nie polecam. Przysyłają uszkodzone produkty i nie chcą pomóc z reklamacją.
1 / 5
2022-06-22 11:04:57
Kinga
Nie polecam tego sklepu i usług transportowych, zapłaciłam 500 złotych za dowóz z wniesieniem na 4 piętro, po czym okazało się, że Panowie mogą wnieść jedynie na parter! A za sprawdzenie towaru przy odbiorze płaci się dodatkowo. Nie można ustalić terminu doręczenia, kurier przyjeżdża kiedy chcę! To jedna wielka pomyłka
1 / 5
2022-04-23 18:12:52
Anka [email protected]
Ludzie nie kupujcie w tym sklepie.Kupilem nie pierwszy raz towar na całą łazienkę.Ceranit caspia pęknięta deska.Nie Uwzględniona Reklamacja .Nie rozumiem jak można tak postepowac
1 / 5
2022-02-20 07:20:37
Marc
Zdecydowanie odradzam. Przy zwrocie towaru można zostać nieźle zaskoczonym. Sklep jest w stanie uszkodzić przesłany przez Ciebie towar, po to by nie zwracać pieniędzy! Złaszcza jeśli zakupujesz towar o wartościach wizualnych (baterie,armatury itp) wystarczy jedna rysa i teraz spróbuj udowodnić, że to nie ty.... a sklepik już parę stówek do przodu. Po prostu porysują i prześlą Ci fotkę... A z tego co czytałem, to nie zdażyło się to tylko mnie. Jest więcej sklepów na rynku z bardzo dobra ofertą cenową i obszernym asortymentem. Tak więc lazienkaplus.pl omijaj z daleka.
1 / 5
2022-01-05 10:37:31
Adam
Niestety produkt firmy TRES zakupiony na stronie dystrybutora rozpadł się po 6 miesiącach. Producent zrzuca winę na kupującego, a dystrybutor nawet nie fatyguje się, aby się włączyć w spór.
1 / 5
2021-11-08 15:13:37
Joanna
Czekamy już 3 miesiąc na wannę, kontakt słaby, Pani mówi że zadzwoni po południu po czym nie oddzwania, kontaktu też nie ma wcześniej z informacją że wanna jednak nie dojdzie.. Brak słów.. Jest mi bardzo przykro że tak olewczo podchodzą do klientów i skoro wiedzą że z jakimś asortymentem jest problem to nie informują wcześniej.
5 / 5
2020-02-22 11:19:11
Ludwika
Bardzo pozytywnie. Wszystko sprawnie
5 / 5
2020-02-22 10:42:28
Katarzyna
Dobry kontakt, fachowe doradztwo.
5 / 5
2020-02-22 08:58:42
Ida
Szafeczkę otrzymałam po dwóch dniach od zamówienia złożoną dobrze zapakowaną. Jak najbardziej polecam
5 / 5
2020-02-21 20:32:26
Bogusława
Szybka odpowiedź na skierowane pytanie.
5 / 5
2020-02-21 19:13:15
Tobiasz
Wszystko gładko poszło, lepszy asortyment niż w zwyczajnych sklepach budowlanych
4 / 5
2020-02-21 18:35:50
Ziemowit
Same zakupy w sklepie internetowym to czysta przyjemność. Opóźnienie w dostawie przesyłki. I bardzo nieprofesjonalna firma kurierska Hellmann. Kierowca nie oszczędzał wulgarnych słów za miejsce dostarczenia przesyłki. A przecież w centrum miast istnieją drogi jednokierunkowe.
5 / 5
2020-02-21 17:16:22
Bronisław
Przesyłka dobrze zabezpieczeni i zgodna z opisem - polecam
5 / 5
2020-02-21 16:22:57
Leokadia
Szybki i sprawnie. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-21 15:42:21
Eleonora
spuer , towar zgodny, dobrze wykonany
5 / 5
2020-02-21 12:54:31
Roma
Bardzo duży wybór towaru, wiele dostępnego od ręki, szybka i sprawna obsługa, przy odbiorze osobistym nie było problemów z wymianą towaru. Pokecam
5 / 5
2020-02-21 12:20:25
Edmund
Towar zgodny z zamówieniem . Dostawa OK. Polecam Łazienki ++++
5 / 5
2020-02-21 11:56:12
Apoloniusz
Kontakt bez zarzutu towar ok brak jednak darmowej dostawy przy zakupie za taką kwote
5 / 5
2020-02-21 11:27:14
Arlena
Szybko, sprawnie. Z pewnością tu jeszcze wróce.
5 / 5
2020-02-21 09:20:32
Kamil
Ceny nie są najniższe, ale rekompensuje to poziom obsługi i czas realizacji :)
5 / 5
2020-02-21 09:11:58
Alberta
Kabina, brodzik i bateria spełniała moje wymagania, jestem bardzo zadowolona z zakupu.
5 / 5
2020-02-21 08:15:09
Zygmunt
super obsługa, wszystko w porządku, towar jak w opisie
5 / 5
2020-02-21 07:37:46
Bernadeta
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie
4 / 5
2020-02-21 07:36:34
Jadwiga
Asortyment bogaty i zawsze jest coś atrakcyjnego.
5 / 5
2020-02-21 07:27:33
Edward
Bardzo dobry sklep. Bardzo dobra informacja zarówno na stronie jak i poprzez kontakt telefoniczny. Towar dobrze zapakowany. Polecam sklep.
5 / 5
2020-02-21 07:13:46
Iwo
Wszystko OK, obsługa sklepu była bardzo pomocna
5 / 5
2020-02-21 01:58:53
Jakub
Najlepsza obsługa klienta z jaką się spotkalem
5 / 5
2020-02-20 22:42:21
Karolina
TOWR ZGODNY Z OPISEM,Bardzo miła i pomocna obsługa Polecam
5 / 5
2020-02-20 19:56:33
Malwina
Ogromny wybór, doskonała jakoś i przystępna cena, dodatkowym plusem była darmowa wysyłka. Polecam skorzystam jeszcze nie raz
5 / 5
2020-02-20 16:44:20
Mikołaj
Bardzo sympatyczne zakupy. Polecam
4 / 5
2020-02-20 14:21:07
Władysława
Polecam. Duży asortyment przystępne ceny.
5 / 5
2020-02-20 14:09:58
Arkadiusz
Kontakt na najwyższym poziomie
4 / 5
2020-02-20 13:52:07
Renia
Otrzymałam towar zgodny z zamówieniem i przewidywanym czasem dostawy .
5 / 5
2020-02-20 12:19:14
Krystian
Dobry kontakt, szybkie odpowiedzi na zapytania. Wysyłka o a nawet przed czasem. Towar zgodny z oczekiwaniem. Polecam. Kupuje i nich już po raz drugi. Spory asortyment.
5 / 5
2020-02-20 12:06:37
Otylia
Profesjonalna obsługa ,dobra cena i darmowa dostawa.Ten sklep z czystym sumieniem można polecić każdemu.
5 / 5
2020-02-20 11:51:12
Sergiusz
Towar dotarł na drugi dzień, zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2020-02-20 11:45:18
Justyna
Dobry wybór, dobre ceny, błyskawiczna wysyłka - polecam!
5 / 5
2020-02-20 10:49:27
Waldemar
kontakt internetowy, wiele towarów ,kontakt OK
5 / 5
2020-02-20 10:49:17
Aldona
Jak zwykle wszystko w jak najlepszym porządku :)
5 / 5
2020-02-20 10:30:13
Konstanty
Konkurencyjne ceny i szybka dostawa
5 / 5
2020-02-20 09:00:03
Konrad
Szybka realizacja zamówienia, super promocje. Polecam
5 / 5
2020-02-20 06:10:46
Patryk
Dobry kontakt ze strony sprzedawcy, szybka wysyłka, wysyłka mogła by być tańsza. Polecam
5 / 5
2020-02-19 22:15:18
Bartosz
Dobry kontakt, duzy wybor produktow. Jestem zadowolony. Wroce.
5 / 5
2020-02-19 21:30:58
Malwina
Zamówiona bateria hansgrohe i zestaw przysznicowy grohe, super jakość
5 / 5
2020-02-19 21:28:50
Justyna
Bogaty asortyment, realne ceny
5 / 5
2020-02-19 21:25:31
Nastazja
Wszystko przebiegło sprawnie, polecam
5 / 5
2020-02-19 21:21:05
Damian
Polecam. Szybko, miło i profesjonalnie.
5 / 5
2020-02-19 21:01:47
Karolina
100% profesjonalizmu. Godny polecenia
5 / 5
2020-02-19 20:47:31
Teodor
kontakt , zgodność dostarczonego towaru z zamówieniem , wszystko ok , jestem zadowolony
5 / 5
2020-02-19 20:25:15
Jędrzej
Super obsługa. Pełen profesjonalizm
5 / 5
2020-02-19 19:54:55
Gracjan
Mozna tanio kupic kompletne zestawy armatury lazienkowej i ja z takiej okazji skorzystalem. Ogolnie forma zamowienia, realizacja i dostawa bezproblemowa. Polecam. Aaaaa towar jak najbardziej zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-19 19:08:06
Magda
Transakcja przebiegła super. Polecam.
5 / 5
2020-02-19 17:58:16
Waldemar
Dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia, wyczerpujący opis produktu. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-02-19 17:38:21
Oksana
Kontakt bardzo dobry , asortyment bardzo duży
5 / 5
2020-02-19 17:30:57
Anastazja
Wszystko przebiegało sprawnie, można by poprawić zabezpieczenie przesyłki przed uszkodzeniami bo to cud że doszła cała, pudełko przypominało pomiętą ścierke w foliopaku.
5 / 5
2020-02-19 16:53:29
Konstanty
kolejny raz korzystałem ze sklepu.Kolejny raz nie zawiodłem się.Polecam.
5 / 5
2020-02-19 16:41:04
Leokadia
Firma godna zaufania na 100%.Polecam
5 / 5
2020-02-19 16:26:40
Ernest
Szybko sprawnie wieszak łazienkowy bardzo ładny polecam
5 / 5
2020-02-19 13:28:11
Aneta
jest ok profesjonalna i sprawna obsługa żadnych zastrzeżeń
5 / 5
2020-02-19 11:36:57
Sergiusz
Towar zamówiłem w niedzielę w poniedziałek był gotowy do odbioru wielki plus!
5 / 5
2020-02-19 11:24:55
Izydor
Łazienka plus na duży plus :)
5 / 5
2020-02-19 11:21:05
Józef
Wanna, baterie, umywalki, miski z deską
5 / 5
2020-02-19 10:59:08
Michalina
Wszystko szybko i sprawnie. Informacja na kazdym etapie realizacji zamówienia. Polecam.
5 / 5
2020-02-19 09:54:15
Sylwester
Bardzo dobry kontakt. Produkt bardzo dobrej jakości, a do tego z 50% rabatem. Szczerze polecam.
5 / 5
2020-02-19 07:39:13
Aleksander
Asortyment zgodny z pokazanym na stronie.
5 / 5
2020-02-19 07:28:17
Halina
Jeden z lepszych zakupów ostatnich czasów. Obsługa wzorowa, cena przystępna i pan kurier z lazienkaplus. Poczekał, pomógł, miły i uprzejmy. Naprawdę mega polecam i jestem zadowolony. Pozdrawiam - na pewno jeszcze wrócę :)
2 / 5
2020-02-18 22:19:27
Irma
Sam towar ok, bez uszkodzen/wad. Natomiast czas realizacji zamówienia tragedia. Towar doręczony po 14 dniach.
5 / 5
2020-02-18 20:27:03
Sergiusz
Zamówiona szafka bardzo dobrze zabezpieczona. Miły kontakt.
5 / 5
2020-02-18 11:19:19
Dymitr
Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Juz planuję kolejny zakup.
5 / 5
2020-02-18 10:50:14
Jerzy
Bardzo dobrze wszystko idealnie. Polecam
5 / 5
2020-02-18 10:40:37
Tomasz
Bateria prysznicowa i umywalkowa Grohe
5 / 5
2020-02-18 10:40:05
Izyda
Kontakt w razie problemów z płatnością szybki i profesjonalny
5 / 5
2020-02-18 10:30:46
Irma
wszystko na bardzo duży plus. polecam. to moje nie pierwsze zakupy w tym sklepie i jak zawsze jestem bardzo zadowolona z produktu (z opisów produktów najpierw) i z terminu realizacji zamówienia :)
5 / 5
2020-02-18 10:23:56
Edmund
Oceniam bardzo dobrze obsługę oraz dostarczenie przesyłki.
5 / 5
2020-02-18 09:40:01
Lucyna
Zamówienie szybko wysłane, sprzęt bez usterek
5 / 5
2020-02-18 08:24:31
Maria
szybko i sprawnie, duzy wybor, mozliwosc satysfakcjonujacych zakupow bez wychodzenia z domu z gwarancja zadowolenia
5 / 5
2020-02-18 08:11:34
Agnieszka
Super! Sprawnie i szybko. Towar dobrej jakości.
1 / 5
2020-02-18 08:10:05
Longin
Kompletny brak profesjonalizmu. Zamówiłem baterie quadron a dokładnie Steiner Naomi bateria kuchenna stojąca miedziana BW7059PVDBSC1. Niestety bateria przy zamontowaniu przeciekała w miejscu gdzie przykręcane są wężyki. Produkt reklamowałem z tytułu rękojmi z prośbą o zwrot kosztów, ponieważ już zdążyłem kupić inną baterię. Niestety ze strony lazienkaplus nastąpił kompletny brak kontaktu. Specjalnie są przedłużanie terminy i zamiast się kontaktować po 2/3 dniach, to zwlekają do ostatniej chwili (mija już prawie 2 tygodnie). Po wybraniu numeru działu reklamacji odbiera zupełnie ktoś inny i przełącza przez 3 inne działy. Na prośbę o przyspieszenie postępowania słyszę "proszę się nie martwić, ktoś się na pewno w końcu odezwie". Obecnie bateria leży i czeka , natomiast kontaktu brak. Kupując na państwa stronie oczekuje sprawności działania, nie czekania po 3 tygodnie.
5 / 5
2020-02-18 07:52:52
Mikołaj
Profesjonalna obsługa, Obsługa na poziomie Zach. Europejskim
5 / 5
2020-02-18 07:05:35
Felicja
Generalnie wszystko w porządku. Jedna umywalka i szafka do niej dedykowana zostały dostarczone uszkodzone, ale bez problemu szybko wymienione. Jedynym zastrzeżeniem jest to że zamówione razem z szafkami i umywalkami Oltens są za wysokie.
5 / 5
2020-02-18 01:03:56
Apoloniusz
Umywalki super dużo tańsze niż w markecie. Towar super zabezpieczony , szybka wysyłka. Szczerze polecam
4 / 5
2020-02-17 21:46:36
Beata
Wszystko zgodnie z opisem na stronie sklepu. Polecam.
5 / 5
2020-02-17 20:15:07
Julianna
Polecam, wszystko solidnie zapakowane, mala wpadka z niekompletniscia syfonu ale reklamacja uznana i po tygodniu doslano
5 / 5
2020-02-17 19:08:54
Bernard
Serdecznie polecam! Szybka wysyłka, armatura w bardzo dobrej cenie.
4 / 5
2020-02-17 15:02:12
Julianna
Kontakt mailowy bezproblemowy, zamówienie zgodne ze specyfikacją bez zarzutu z.uwzględnieniem ceny promocyjnej, jednak bez darmowej przesyłki:)
5 / 5
2020-02-17 12:51:36
Dorota
Szybka i bezproblemowa obsługa oraz dostawa
5 / 5
2020-02-17 11:35:50
Longin
Stelaż wraz z miską ustępową
5 / 5
2020-02-17 09:46:52
Fryderyka
Znakomita obsługa i doradztwo, otrzymane artykuły bardzo dobrej jakości.
5 / 5
2020-02-15 18:47:53
Felicjan
Wszystko zgodnie z zamowieniem.
5 / 5
2020-02-15 16:23:20
Walentyna
Jesteśmy zadowoleni z jakości towaru i usługi
5 / 5
2020-02-15 15:15:14
Honorata
Wszystko jest tak jak miało być, więc jesteśmy zadowoleni : )
3 / 5
2020-02-15 11:21:29
Michał
Wszystko ok i bardzo sprawnie.
5 / 5
2020-02-15 11:07:57
Zdzisława
Otrzymałam towar zgodnie z opisem na stronie i złożonym zamówieniem, przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko.
4 / 5
2020-02-15 09:48:18
Dominik
Wszystko super oprócz braku darmowej dostawy.
5 / 5
2020-02-15 07:51:08
Tamara
Super, bardzo dobry produkt, profesjonalna obsługa
1 / 5
2020-02-14 21:01:59
Kaja
Nie polecam tego sklepu: nie ma możliwości zwrotu towaru zakupionego na firmę, zdjęcia wprowadzają w błąd, kiepski kontakt sklepu z klientem, nigdy więcej nie skorzystam z ich usług.
5 / 5
2020-02-14 18:12:02
Franciszka
Szybko i profesjonalnie. Polecam.
5 / 5
2020-02-14 16:27:52
Kajetan
Kontakt bez problemów, szeroki asortyment, zakupy na piątkę.
4 / 5
2020-02-14 12:20:16
Jolanta
Za dużo SMS i mieli.pryszic dostałam bardzo ładnie się prezentuje ale jeszcze nie zamontowany nie wiem jak dziala
4 / 5
2020-02-14 11:29:19
Emilia
Cena jest dużo wyższa, niż w innych sklepach internetowych.
5 / 5
2020-02-14 11:09:22
Patryk
Ekspresowa przesyłka, towar zgodny z oczekiwaniami.
5 / 5
2020-02-14 10:53:32
Emilia
bardzo szybko otrzymałam towar, bardzo dobry i szybki kontakt, to co mnie interesowało było dostępne i w dobrej cenie
5 / 5
2020-02-14 09:45:10
Emanuela
Profesjonalna obsługa, elastyczne podejście do życzeń klienta
5 / 5
2020-02-14 09:38:02
Jerzy
Pełen profesjonalizm. Oddałem jeden zamówiony produkt przy odbiorze, nie było z tym żadnego problemu.
5 / 5
2020-02-14 08:44:53
Izabela
kontakt jest bardzo szybki, towar również że tak powiem otrzymałam ekspresowo, czas oczekiwania miał być 21 a miałam go już w następnym tygodniu
5 / 5
2020-02-14 07:59:01
Kaja
Super szybko i kompetentnie!! Polecam
5 / 5
2020-02-14 07:25:28
Leon
Wszystko w najlepszym porządku. Sprzedawca informuje na bieżąco stan zamówienia.
5 / 5
2020-02-14 00:41:50
Ireneusz
Zakupiłem wieszak na ręczniki 50 cm Stella Classic. Realizacja zamówienia przebiegła błyskawicznie, z dostawą bezpośrednio na adres domowy. Firma godna polecenia.
1 / 5
2020-02-13 21:56:17
Miłosz
Na stronie sklepu i po kontakcie telefonicznym dostałem informację, że towar jest dostępny w magazynie, jednak przy odbiorze osobistym okazało się, że towaru w magazynie niema....
5 / 5
2020-02-13 21:37:45
Eryk
Produkt Zgodny z opisem , bardzo szybka przesyłka
5 / 5
2020-02-13 21:35:59
Lidia
Duży wybór szeroka obsługa.Sprawnie i szybko
5 / 5
2020-02-13 21:26:57
Henryka
Szybko, sprawnie i bez niespodzianek.
5 / 5
2020-02-13 21:17:19
Gerard
Bardzo pozytywnie odbieram tę transakcję
5 / 5
2020-02-13 21:12:22
Joanna
Polecam sprzedawcę, dostarczony produkt zgodny z opisem
4 / 5
2020-02-13 21:12:07
Róża
Obsługa i produkty bardzo dobre. Koszt paczkomatu bardzo wysoki 16,99
2 / 5
2020-02-13 20:56:44
Herbert
Wydałem ponad 5.000 zł żadnego rabatu nie otrzymałem .Brakowało elementu wanny przedmiot dosłano Darmowa dostawa to standard w Europie ale nie W Polsce duży minus
5 / 5
2020-02-13 20:44:41
Ludwik
Rzetelna, godna zaufania firma. Zamówienie bardzo szybko zrealizowane, przyjemny i rzeczowy kontakt ze sprzedającym. Polecam.
5 / 5
2020-02-13 20:35:59
Aldona
Kontakt dobry asortyment bardzo duży
5 / 5
2020-02-13 20:20:17
Marlena
Dobry kontakt, szybka wysyłka, sprawna obsługa reklamacji. Na pewno jeszcze skorzystam z oferty sklepu. Szczerze polecam
5 / 5
2020-02-13 20:10:16
Bartłomiej
Sprzęty nie zostały jeszcze zainstalowane więc mogę napisac tylko że samo składanie zamówienia, asortyment i czas realizacji są na najwyższym poziomie.
5 / 5
2020-02-13 19:46:45
Liza
Dobry kontakt, dostępność produktów, niezły wybór.
4 / 5
2020-02-13 16:40:59
Damian
bardzo miła obsługa,ale koszty transportu powinny być niższe albo uzależnione od wartości zamówienia.
5 / 5
2020-02-13 16:13:20
Maksymilian
Życzył bym sobie tak dobrej obsługi w każdym sklepie.Polecam.Szybko i sprawnie.
5 / 5
2020-02-13 15:49:06
Sylwester
Paczka doszła sprawnie, chociaż nie patrzyłem jeszcze co jest w środku . Komunikacja ze sprzedawcą bardzo dobra, tzn. on ciągle mnie o czymś informował, więc wiedziałem co dzieje się z paczką
5 / 5
2020-02-13 14:46:32
Rozalia
Bardzo szeroki wybór, dobre ceny. Starannie przygotowana i zabezpieczona wysyłka.
5 / 5
2020-02-13 14:19:44
Emanuela
Towar zgodny z opisem ze strony internetowej . Towar dotarł bardzo szybko .
5 / 5
2020-02-13 13:11:45
Patrycja
Wszystko ok, towar zgodny z zamówieniem, polecam.
5 / 5
2020-02-13 12:46:43
Oskar
Super kontakt, szybka wysyłka!!
5 / 5
2020-02-13 12:40:58
Krzysztof
Wszystko zgodne z opisem. Szybka dostawa.Dziękuję
5 / 5
2020-02-13 11:57:19
Leopold
Bardzo miła obsługa i profesjonalne podejście do klienta,
5 / 5
2020-02-13 10:57:13
Kalina
Przesyłka dotarła w dwa dni od złożenia zamówienia, zamówiłam umywalkę, była bardzo solidnie zapakowana w folie, styropian, karton, i taka pianke. Polecam
5 / 5
2020-02-13 09:58:29
Kamil
Szybka wysyłka, towar bez zarzutu. Polecam
1 / 5
2020-02-13 09:38:02
Zdzisława
Mimo informacji o bezpłatnej dostawie kurier kosztował 150 zł. Brak kontaktu ze sklepem. Nie polecam!!
5 / 5
2020-02-13 08:58:46
Tadeusz
nie mam negatywnych uwag.Jestem bardzo zadowolony z przebiegu całej transakcji.
5 / 5
2020-02-13 08:47:50
Brunon
Bardzo dobry kontakt, przesyłka przyszła wcześniej niż ustalono, produkty super
5 / 5
2020-02-13 08:22:07
Franciszka
otrzymałam towar zgodnie z zamówieniem.o jakości nie mogę napisać bo jeszcze nie zamontowałam w/w towarów
5 / 5
2020-02-13 07:36:43
Mariusz
bardzo dobry kontakt- stały klient, wspaniała oferta na zamówienie, brak rabatu
5 / 5
2020-02-13 07:34:43
Sławomir
Bardzo dobry kontakt, olbrzymi wybór rzeczy
5 / 5
2020-02-13 06:36:20
Gracjan
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-02-13 06:09:47
Władysława
Transakcja zrealizowana prawidłowo.
5 / 5
2020-02-13 00:29:20
Kamil
Jestem zadowolony z wykonanej usługi sprzedaży wybranego produktu,
5 / 5
2020-02-12 22:04:40
Roma
Szybka wysylka, dopiero po kontakcie telefonicznym z mojej strony (3 rzeczy byly z dluzszym terminem dostawy,), ogolnie b.dobry kontakt
5 / 5
2020-02-12 21:53:21
Jan
Dużych zakupów co prawda nie robiłem, ale wszystko sprawnie poszło. Nie można nic zarzucić.
5 / 5
2020-02-12 21:38:35
Bartłomiej
Błyskawiczna wysyłka, konkurencyjna cena.
5 / 5
2020-02-12 20:10:29
Ludwika
Bezproblemowy zakup, towar dobrej jakości, przystępna cena.
5 / 5
2020-02-12 16:04:54
Sergiusz
Super, świetne ceny na asortyment, którego potrzebowałem.
5 / 5
2020-02-12 15:07:45
Bronisław
Zakupiony asortyment całkowicie spełnił moje oczekiwania w temacie oszczędzania wody w łazience i kuchni. Zbigniew
5 / 5
2020-02-12 13:41:05
Bronisław
To już nie pierwszy zakup jestem bardzo zadowolona dziekuje
5 / 5
2020-02-12 10:39:29
Janina
Dyspozycyjność, podejście do klienta, fachowość na najwyższym poziomie
5 / 5
2020-02-12 10:38:01
Norbert
Szybko, sprawnie, towar spelnil moje oczekiwania
5 / 5
2020-02-12 09:29:14
Nina
Obsługa na najwyższym poziomie.Polecam
4 / 5
2020-02-12 09:14:44
Natalia
koszyczek i podwójny wieszak na ręczniki do łazienki,
5 / 5
2020-02-12 08:55:01
Ferdynand
Bardzo dobry kontakt, super doradztwo, Bardzo Polecam !!!!!
5 / 5
2020-02-12 07:55:13
Oksana
towar został dostarczony bardzo szybko, a cena była niższa niż na stronie producenta.
1 / 5
2020-02-11 17:47:08
Ryszard
towar przyszedł uszkodzony, złożyłem ticket z reklamacją z tytułu rękojmi, miał się ze mną ktoś skontaktować. po 7 dniach brak kontaktu, a ja nie mogę się zalogować na moje konto. straciłem 350zł. A jak Państwu mija dzień? mam nadzieję, że lepiej :)
5 / 5
2020-02-11 17:38:00
Herbert
Bardzo profesjonalna, szybka realizacja zamówienia. Towar właściwie zabezpieczony w transporcie.
5 / 5
2020-02-11 16:31:08
Eligiusz
Bardzo szybka wysyłka bardzo dobrze zapakowane polecam
5 / 5
2020-02-11 13:33:12
Natalia
Wszystko przebiegło bardzo dobrze. Polecam
5 / 5
2020-02-11 13:27:26
Jowita
sprawnie i zgodnie z opisem. Szkoda , ze przy tak duzej kwocie(prawie 800 zl)dostarczenie patne.
5 / 5
2020-02-11 13:23:38
Anna
Bardzo dobry kontakt, szybkie i korzystne załatwienie reklamacji. Bardzo polecam tego sprzedającego. Wysoki profesjonalizm.
5 / 5
2020-02-11 12:49:28
Konstancja
Najlepsze ceny w Internecie, szybka dostawa, świetnie opisane produkty. Polecam na maksa i na bank będę tam kupował. 10/10
5 / 5
2020-02-11 12:48:43
Marek
Szybko, sprawnie, informacja zwrotna na każdym etapie zamówienia
5 / 5
2020-02-11 12:21:32
Janina
Po złożeniu zamówienia od razu dostałam mail, potwierdzający. Na każdym etapie realizacji zamówienia dostawałam maile o statusie
1 / 5
2020-02-11 11:58:41
Antoni
Nie przyjmują zwrotow bardzo nie mila obsluga. Mimo kilkukrotnych zakupow chcialem zwrocic jedna umywalke za 200zl przy zakupach na kilkanascie tys.
5 / 5
2020-02-11 11:39:39
Zdzisław
szybko i sprawnie, choć było małe zamieszanie z transportem.
5 / 5
2020-02-11 11:23:30
Ada
Sklep oferuje produkty niedostępne niemal nigdzie indziej.
5 / 5
2020-02-11 11:20:22
Jonatan
Dobry kontakt, względnie atrakcyjne ceny, bardzo dobrze zorganizowany sklep on-line.
5 / 5
2020-02-11 11:01:45
Oskar
Super kontakt, profesjonalnie i szybko. Czekam na dostawę.
1 / 5
2020-02-10 11:41:50
Wincenty
Kontakt super, ale tym razem dwa razy wysyłali do mnie zlew i dwa razy przyszedł pęknięty. Zrezygnowałem bo pani na infolinii powiedziała że nie jest wstanie zapewnić że kolejna paczka nie będzie uszkodzona ponieważ nie mogą wysłać innym kurierem niż dpd
5 / 5
2020-02-10 11:26:51
Barbara
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam!!!
5 / 5
2020-02-10 08:08:38
Bogna
Zawsze błyskawiczna wysyłka. Szeroki asortyment.
5 / 5
2020-02-09 19:09:06
Radomir
solidne opakowanie towar zgodny z opisem bardzo polecam sklep, jego solidność
5 / 5
2020-02-09 18:29:51
Arnold
Bardzo dobry kontakt, towar zgodny z opisem, mimo poinformowania o bardzo długim okresie oczekiwania (ok.6 tyg.) towar dotarł już po 2 tyg.
5 / 5
2020-02-08 20:56:42
Julita
Dobry kontakt, fachowe informacje na temat produktów.
5 / 5
2020-02-08 16:19:17
Wiktor
Duży wybór, konkurencyjne ceny, świetna obsługa i kontakt z konsultantami na infolinii!
5 / 5
2020-02-08 11:19:33
Mikołaj
Szybko dostarczone i towar zgodny z opisem-polecam.
5 / 5
2020-02-07 22:29:40
Arlena
Dobre ceny, towar świetnej jakości, bogaty asortyment, ekspresowa dostawa.
2 / 5
2020-02-07 21:09:04
Janusz
Czekałem na potwierdzenie 2 dni, towar dostalem po pięciu dniach!
5 / 5
2020-02-07 16:43:09
Izyda
Bardzo szybko i sprawnie wykonana usługa, informacje na temat towaru były na maila i SMS na każdym etapie realizacji zamówienia
5 / 5
2020-02-07 14:32:52
Wanda
Super sklep, odbierałam osobiście i bardzo sprawnie to poszło, miła obsługa i pomoc, polecam!
5 / 5
2020-02-07 13:57:35
Lucjan
Dziś odebrałem przesyłkę od kuriera. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i profesjonalnie. Po zamówieniu towaru online dostałem informację, że jeden z zamówionych przeze mnie elementów nie będzie pasował do drugiego, więc uprzejma Pani z BOK dobrała do zamówienia odpowiedni, za co bardzo dziękuję. Kontakt mailowy i telefoniczny sprawny. Same zamówione produkty dobrze zapakowane. Wszystkie pozycje, które zamówiłem zostały wysłane.
5 / 5
2020-02-07 13:45:58
Dymitr
Wszystko super, miałem odbiór osobisty ze sprawdzeniem na miejscu. Wszystko bardzo szybko i akurat blisko mnie.
5 / 5
2020-02-07 13:42:37
Ida
Wszystko zgodnie z zamowieniem. Polecam
5 / 5
2020-02-07 13:35:17
Mieczysława
Zamówiłam umywalki, baterie, zlewozmywak, deszczownicę. Wszystko było zgodne z opisem. Nic nie było uszkodzone. Dostawa przebiegła bardzo sprawnie, zgodnie z ustaleniami. Polecam zakupy w łazienkaplus.pl
5 / 5
2020-02-07 13:30:50
Bogna
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2020-02-07 13:30:14
Pola
Organizacja przy odbiorze zamówienia fantastyczna.
5 / 5
2020-02-07 13:16:08
Bogna
Jestem bardzo zadowolona, sprawny i solidny sklep. Jedyna uwaga dotyczy opisów produktów - mogły by być bardziej szczegółowe.
5 / 5
2020-02-07 13:14:10
Zbyszko
Wszystko ok, dobry kontakt. Jedyny minus to brak kontaktu bezpośrednio do kuriera w celu wcześniejszego umówienia się.
5 / 5
2020-02-07 12:22:51
Łucja
Szybka realizacja zamówienia pomimo, że część zamówienia była dostępna na zamówienie to czekałam na nie zamiast 4 tygodni tylko 2 :) Towar odbierałam osobiście. Super obsługa na miejscu. Towar jest cały rozpakowany i można dokładnie przejrzeć czy nie jest uszkodzony. Ponadto pomagaja przy załadunku. Zdecydowanie polecam! :)
5 / 5
2020-02-07 12:18:47
Zbigniew
Do zakupu nie doszło, szybka informacja o długim czasie oczekiwania, więc zrezygnowałem. Ale kontakt ok.
5 / 5
2020-02-07 12:08:05
Daniel
Bardzo dobry kontakt, wszystko ok!
4 / 5
2020-02-07 11:49:57
Rafał
Wszystko ok. Informacje o dostawie precyzyjne, terminowe i zgodne z oczekiwaniami.
5 / 5
2020-02-07 11:47:37
Wiktor
Duża markowa umywalka dostarczona tanio i w mig
2 / 5
2020-02-07 11:38:39
Luba
Wszystko ok gdyby nie kurier DPD, z którego korzystają. Powinni informować na stronie, że DPD ma w d**** dostarczenie do domu i od razy przerzuca paczki do punktów odbioru. To by w wielu przypadkach pomogło w decyzji zakupowej. Gdyby to była książka to mialbym to gdzieś ale przy asortymencie który oferuje sklep to juz robi problem. Zamowilem duża umywalkę ktora jeszcze sie zmiescila do auta ale gdyby to byla wanna to bym musiał zamawiać dodatkowo transport by to dowieść do domu z punktu a wtedy to nie ma najmniejszego celu zakupu w sklepie internetowym bo płacę za dwa transporty... Dwa to musialem sprawdzić na miejscu czy przesylka jest cala i potem z rozpieprzonym opakowaniem musialem to wszystko przewozić. Pisalem do sklepu na maila i również zero odzewu w tej sprawie, więc mogę uznać ze kontakt z nim jest kiepski.
5 / 5
2020-02-07 11:18:50
Arkadiusz
Hansgrohe armatura łazienkowa
5 / 5
2020-02-07 10:30:56
Emanuel
Bardzo szybka i rzetelna obsługa.
4 / 5
2020-02-07 09:35:31
Bogusław
Wszystko w porządku, po za tym że obiecane przez infolinie miałem wysłanie towaru tego samego dnia a towar został wysłany dnia następnego. Zależało mi na czasie i dlatego dzwoniłem rano i zaraz po telefonie opłaciłem wszystko online. Po za tym wszystko było w porządku, lepiej niż w przypadku innego sklepu który ten sam towar mi nie mógł dostarczyć w ciągu 3 tygodni.
5 / 5
2020-02-07 08:47:30
Zygfryd
Obdarzań zaufaniem ten sklep. Produkty dobrej jakości i na czas.

Rzetelne opinie o Lazienkaplus.pl