Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję LIDER

LIDER Opinie 4.9 (232)

Żurawia 6
12-200
Pisz
874232284
opinie LIDER
speedtest
4.9
232
Opinii

Doskonale

5 / 5
2015-01-13 12:54:03
Kornel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-05 14:07:25
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-30 22:31:36
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-11 09:54:05
Malwina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-10 19:41:25
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-09 10:00:39
Beniamin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-19 16:32:48
Cecylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-18 10:27:34
Felicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-18 10:02:34
Roksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Komunikacja ze sklepem idealna. szybka wysyłka, towar na pierwszy rzut oka również w porządku.
5 / 5
2014-11-10 17:31:40
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-04 09:53:12
Mikołaj
Zakup przebiegł niezmiernie szybko. kontakt i pomoc błyskawiczna. Zdecydowanie polecam sklep i jego produkty
5 / 5
2014-10-31 17:05:17
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-31 15:31:59
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-25 10:46:35
Błażej
Towar jak należy, ale zbyt długi czas realizacji zamówienia! Zależało mi na czasie, a mieszkam za granicą, dopłaciłem do przesyłki priorytetowej, a i tak przyszła po 5 dniach (półtora dnia po nadaniu czekała na poczcie na wysyłkę), więc jak zależy komuś na czasie to niech się przygotuje na to, że bez względu na to jaki rodzaj nadania wybierze i tak sobie poczeka! Nie wartyo dopłacać do szybszej wysyłki...
5 / 5
2014-10-20 13:28:56
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-10 09:41:59
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-07 18:02:13
Kacper
Towar 100% oryginał ( nie wystawowy ). Bdb. kontakt i krótki czas oczekiwania na przesyłkę. Brak jakichkolwiek zarzutów, więc w 100 % mogę polecić zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2014-10-02 15:29:50
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-19 07:53:47
Emil
Buty ktore zamowilam dla syna and1 sa jeszcze ladniejsze niz na zdjeciu!!! Goraco polecam ten sklep.
5 / 5
2014-09-12 09:50:45
Aldona
Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem, polecam!
5 / 5
2014-09-02 16:28:33
Stefania
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-06 14:15:20
Bernadeta
Bardzo dobre ceny, fajne produkty, chociaż trochę nikły asortyment, jak na sklep tylko obuwniczy. Przydałoby się więcej obuwia każdego rodzaju, np więcej dedykowanych dla biegaczy.
5 / 5
2014-07-18 14:00:09
Aurelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-03 10:03:10
Edward
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-01 09:33:00
Jeremiasz
Niezwykle szybko, fachowo i zgodnie z opisem. No i tanio! Polecam.
5 / 5
2014-06-29 17:51:34
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie.Czas ponad 3 dni ze względu na weekend.Polecam gorąco!!
5 / 5
2014-06-09 16:37:31
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-02 22:34:13
Franciszka
Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem, jestem bardzo zadowolony. Z przyjemnością polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2014-05-14 08:36:10
Lilianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-09 18:40:37
Helena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-08 12:48:59
Gustawa
Transakcja przebiegła pomyślnie.Zaskoczyła mnie szybkość dostarczenia zamówienia.Buty super. Polecam.
5 / 5
2014-05-07 17:48:01
Bolesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-06 16:42:25
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-03 10:37:37
Alina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-28 19:59:30
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-22 08:27:37
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-21 16:26:44
Jędrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-04-19 16:22:14
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie, ze strony sklepu wszystko jak najbardziej ok. Poczta polska (usługa paczka 24) ślimaczyła się 2 dni z przewiezieniem paczki z jednego końca miasta na drugi, ale to nie wina sklepu.
5 / 5
2014-04-13 22:39:51
Monika
Jestem bardzo zadowolona, a syn jeszcze bardziej- towar super!!! Komunikacja ze sklepem na bardzo wysokim poziomie, polecam!:)
5 / 5
2014-04-12 13:56:03
Fabian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-11 09:29:41
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-10 19:23:45
Jowita
Jestem pod wrażeniem szybkości dostarczenia przesyłki
5 / 5
2014-04-09 16:53:26
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-08 12:59:15
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-07 15:30:18
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-03 20:18:59
Stanisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-03 19:36:45
Jarosława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-02 07:18:54
Apoloniusz
Bardzo dobry kontakt i błyskawiczna wysyłka. Atrakcyjna cena. Polecam.
5 / 5
2014-04-01 19:18:04
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-31 14:41:28
Bogna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Przesyłka dotarła bardzo bardzo szybko Polecam :)
5 / 5
2014-03-31 13:13:20
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-28 22:00:38
Zdzisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-27 11:12:34
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-26 22:36:25
Emanuel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-26 17:57:25
Radomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-24 19:38:43
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-24 15:26:22
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-24 10:57:18
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-17 20:53:58
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-17 10:48:13
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Od zamówienia do odebrania przesyłki nie minęły 24 godziny. Polecam.
5 / 5
2014-03-15 18:02:04
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-09 16:49:39
Honorata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-03 18:56:51
Stanisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-03 18:04:43
Karina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-01 07:51:57
Marcel
Dobry kontakt ze sklepem, zamówienie zrealizowane w miarę szybko. Generalnie POLECAM
5 / 5
2014-02-28 18:56:19
Jan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-28 16:39:16
Sabina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-28 09:20:09
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-27 09:15:37
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Pozdrawiam.
5 / 5
2014-02-27 07:43:01
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-26 09:20:30
Eryk
Kupiłem kolejną parę butów w tym sklepie. Zawsze obuwie oryginalne, w dobrej cenie. Co więcej - bardzo dobry stosunek do klienta i karty rabatowe :) Polecam serdecznie. Jakby asortyment był troszkę szerszy to nawet przez myśl by mi nie przeszło, aby zaglądać w ofertę konkurencji
5 / 5
2014-02-26 08:39:21
Ferdynand
Transakcja przebiegła na najwyższym poziomie. Sprzedawca godny zaufania - po przelewie paczka wysłana w ciągu 24h, zgodnie z informacją podaną na stronie. Ponadto niskie ceny w sklepie oraz miła obsługa, co aktualnie jest deficytem w kręgu sklepów internetowych. Polecam serdecznie!
5 / 5
2014-02-24 19:09:05
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-21 09:51:43
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-19 22:58:47
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-18 12:57:41
Bernadeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-14 20:28:08
Marta
Gorąco polecam sklep! Wymiana obuwia na rozmiar większy bezproblemowa i błyskawiczna! Pełen profesjonalizm ;)
5 / 5
2014-02-14 18:25:52
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-14 08:37:24
Paulina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Dobre ceny. Super obsługa Polecam.
5 / 5
2014-02-13 10:24:46
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-12 16:52:41
Izyda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-11 17:29:56
Piotr
Zakupiłem obuwie, które najpierw przymierzyłem w normalnym sklepie. Znając dokładnie nr katalogowy obuwia i rozmiar złożyłem zamówienie w sklepie internetowym. Inaczej zakup obuwia przez internet nie ma sensu. Cena w sklepie internetowym była co najmniej 20% niższa niż w zwykłym sklepie.
5 / 5
2014-02-06 20:47:20
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-06 11:41:19
Alberta
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka - to nanjważniejsze - Polecam.
5 / 5
2014-01-29 21:06:28
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-27 14:59:51
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-27 11:35:38
Anita
Szybko - zgodnie z ustaleniami mailowymi. Polecam.
5 / 5
2014-01-26 21:26:11
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-20 11:43:54
Jolanta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-07 22:33:08
Jędrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-07 12:45:53
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-06 11:41:42
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Ekspresowa wysyłka, no i fajne buty w fajnej cenie :) Polecam.
4 / 5
2013-12-25 16:38:09
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-21 12:20:03
Janina
Bardzo szybka przesyłka i dobry kontakt. Wymiana ze wzdjędlu na źle dobrany rozmiar trwała tylko 4 dni. Towar bez zastrzeżeń. Polecam wszystkim
5 / 5
2013-12-18 14:24:51
Longin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającymi. Szybka realizacja zamówienia i dostawa. Gorąco polecam!
5 / 5
2013-12-17 23:28:43
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 13:33:34
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo szybka wysyłka towar w konkurencyjnej cenie. Pełen profesjonalizm. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 12:03:36
Ismena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 12:01:55
Klaudiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-16 23:06:42
Hubert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-16 12:41:59
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-16 09:39:57
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-14 21:12:00
Marian
Generalnie towar zgodny z opisem. Mega szybka wysyłka. Bardzo dobry kontakt. Poza tym zamówione przeze mnie buty okazały się być za małe i chciałem wymienić je na wieksze. Cały proces wymiany przebiegł równie ekspresowo jak za pierwszym razem. Generalnie jestem zadowolony i szczerze polecam.
5 / 5
2013-12-14 12:26:29
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 15:19:43
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 10:14:13
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 09:55:00
Jowita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-10 10:26:58
Zygfryd
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-09 17:09:57
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-09 10:09:14
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-05 23:25:21
Roksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-05 16:12:17
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Gorąco Polecam.
5 / 5
2013-12-05 10:15:56
Oliwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-04 20:40:05
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-03 12:26:47
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-03 09:33:26
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-02 11:42:35
Tobiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-30 08:33:51
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo szybka dostawa. Buty super.
5 / 5
2013-11-29 21:43:55
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-28 17:20:46
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-28 16:47:38
Jan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-26 17:43:58
Dymitr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-25 13:06:41
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-23 15:40:28
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-21 16:14:32
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-20 07:08:47
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Byty bylo duuuzo tansze niz w sklepie opaca sie polecam
5 / 5
2013-11-19 20:56:07
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-19 11:51:52
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-19 10:35:22
Amelia
Buciki świetne, wysoka klasa wykończenia, prezentują sie rewelacyjnie. Jeśli chodzi o ocene sklepu to: świetny kontakt /nawet w sobotę/, rzetelna porada, polecam
5 / 5
2013-11-18 19:58:30
Grzegorz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-15 15:41:57
Roma
Rewelacja ! Miałam masę pytań przed ostatecznym wyborem produktu i na wszystkie otrzymywałam szybkie i bardzo uprzejme odpowiedzi. Podziwiam zaangażowanie i cierpliwość :-) Na dodatek w grę wchodziła wysyłka zagraniczna, z którą także nie było żadnych problemów !
5 / 5
2013-11-14 21:26:14
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-14 17:17:32
Patrycja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-14 10:25:29
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-14 10:17:29
Violetta
Bardzo dobry sklep. Klient na kazdym etapie realizacji zamowienia czuje sie "zaopiekowany". Z przyjemnosia zrobie kolejne zakupy.
5 / 5
2013-11-13 09:22:41
Longin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-12 11:15:11
Helena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-11 20:07:50
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-29 19:45:20
Bogusław
Transakcja bardzo sprawna, towar przyszedł szybciej niż się spodziewałem. Polecam!
5 / 5
2013-10-28 11:57:18
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-25 12:18:02
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-23 09:20:51
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-22 09:47:07
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-21 15:26:48
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-20 13:24:03
Wiesława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-17 09:11:14
Wanda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-13 12:30:07
Emanuela
Bardzo polecam zakupy w sklepie, profesjonalni i kompetentni sprzedawcy, przesyłka błyskawiczna a towar zgodny z opisem.Dziękuję i pozdrawiam
5 / 5
2013-10-10 07:38:15
Liwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-08 10:51:43
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-04 07:12:11
Mieczysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-01 10:17:09
Barbara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-24 23:19:57
Marek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-23 10:15:40
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-20 09:53:18
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-18 13:30:47
Arleta
Polecam wszystkim ten sklep.Najniższe ceny i super obsługa.
5 / 5
2013-09-17 17:17:32
Halina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-17 09:41:51
Cyprian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-16 18:35:26
Dymitr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo dobra cena. Nieźle się naszukałem aby kupić buty w tej cenie.
5 / 5
2013-09-12 08:15:30
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-10 09:51:43
Grzegorz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-03 21:22:28
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-03 09:56:52
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam!!!
4 / 5
2013-09-02 00:41:38
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-30 12:07:26
Bogusława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-28 15:02:07
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-28 10:04:46
Mikołaj
Transakcja super obie przesyłki dotarły do mnei błyskawicznie. Nie było problemu z wymianą na większy rozmiar. Kumunikacja mailowa szybka i przyjemna.
5 / 5
2013-08-27 14:35:58
Longin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-27 12:55:03
Zygmunt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Świetny kontakt -musiałem sprawdzić rozmiar wkładki i zostałem błyskawicznie obsłużony przez telefon. Przesyłka EXPRESOWA. Buty piękne i w porównaniu z innymi sklepami mega tanie
5 / 5
2013-08-23 23:00:12
Zbigniew
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-20 10:09:30
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-17 13:32:16
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-16 16:19:13
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-13 10:26:28
Teodor
Wszystko SZYBKO i sprawnie! Polecam!
5 / 5
2013-08-11 14:33:50
Emanuel
Wszystko SUPER! Towar pierwsza klasa.Najniższa cena w Polsce.POLECAM
4 / 5
2013-08-08 10:01:11
Kazimiera
buty i obsługa ok. Zdziwił mnie tylko zapis na fakturze. Przesyłka miała być gratis( i rzeczywiści nie zapłaciłam za nią ) ale na fakturze koszt wysyłki był odjęty od ceny butów i zapisany na fakturze jako osobną pozycja. W przypadku reklamacji mam dowód zakupu butów za niższą cenę niż rzeczywiście zapłaciłam. Prosiłam o korektę ale okazało się ze nie da się tego poprawić. Nie spodobało mi się to.
5 / 5
2013-08-06 14:18:22
Filip
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Towar wprawdzie zwróciłem ale też bez problemu.
5 / 5
2013-07-26 09:33:12
Celestyna
Transakcja przebiegła doskonale. Szczerze Polecam.
5 / 5
2013-07-24 10:38:43
Grzegorz
Informacje uzyskane telefonicznie były rzetelne i jasne. Dobry kontakt. Transakcja przebiegła sprawnie. Płaciłem przelewem, towar otrzymałem po 2 dniach. Jestem zadowolony z produktu i przebiegu transakcji.
5 / 5
2013-07-17 20:00:39
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-17 10:08:43
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-17 05:33:05
Karina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-12 10:00:58
Magda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-02 10:20:22
Emanuel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-01 12:18:48
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-26 10:01:50
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-19 18:47:00
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-19 12:36:41
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Ceny atrakcyjne, a tabele rozmiarów pomogły nam wybrać właściwy rozmiar.
5 / 5
2013-06-19 12:07:53
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie.Ekspresowa wysyłka. Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2013-06-18 12:59:38
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-17 22:38:27
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-13 22:53:00
Marcin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-12 16:35:32
Emanuel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Buty są super, sklep na medal.Polecam.
5 / 5
2013-06-09 11:04:59
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-07 11:43:44
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-05 16:04:43
Żaneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-05 11:53:15
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-04 13:41:24
Brygida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-21 16:25:26
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-14 13:07:12
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-11 17:24:51
Aldona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o LIDER