Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję LIDER

LIDER Opinie 4.9 (232)

Żurawia 6
12-200
Pisz
874232284
opinie LIDER
4.9
232
Opinii

Doskonale

5 / 5
2015-01-13 12:54:03
Kornel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-05 14:07:25
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-30 22:31:36
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-11 09:54:05
Malwina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-10 19:41:25
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-09 10:00:39
Beniamin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-19 16:32:48
Cecylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-18 10:27:34
Felicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-18 10:02:34
Roksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Komunikacja ze sklepem idealna. szybka wysyłka, towar na pierwszy rzut oka również w porządku.
5 / 5
2014-11-10 17:31:40
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-04 09:53:12
Mikołaj
Zakup przebiegł niezmiernie szybko. kontakt i pomoc błyskawiczna. Zdecydowanie polecam sklep i jego produkty
5 / 5
2014-10-31 17:05:17
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-31 15:31:59
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-25 10:46:35
Błażej
Towar jak należy, ale zbyt długi czas realizacji zamówienia! Zależało mi na czasie, a mieszkam za granicą, dopłaciłem do przesyłki priorytetowej, a i tak przyszła po 5 dniach (półtora dnia po nadaniu czekała na poczcie na wysyłkę), więc jak zależy komuś na czasie to niech się przygotuje na to, że bez względu na to jaki rodzaj nadania wybierze i tak sobie poczeka! Nie wartyo dopłacać do szybszej wysyłki...
5 / 5
2014-10-20 13:28:56
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-10 09:41:59
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-07 18:02:13
Kacper
Towar 100% oryginał ( nie wystawowy ). Bdb. kontakt i krótki czas oczekiwania na przesyłkę. Brak jakichkolwiek zarzutów, więc w 100 % mogę polecić zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2014-10-02 15:29:50
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-19 07:53:47
Emil
Buty ktore zamowilam dla syna and1 sa jeszcze ladniejsze niz na zdjeciu!!! Goraco polecam ten sklep.
5 / 5
2014-09-12 09:50:45
Aldona
Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem, polecam!

Rzetelne opinie o LIDER