Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Lidl

Lidl Opinie 1.4 (701)

Ul. Poznańska 48
62-080
Tarnowo Podgórne
800012071
opinie Lidl
speedtest
1.4
701
Opinii

Źle

1 / 5
2022-11-26 12:51:23
Slawel
Proszę podać adres sklepu w którym pojawiła się dziś piła ukosowa z gazetki
1 / 5
2022-11-26 11:35:24
Slawel
Koleiny rok dałem się nabrać na super promocje ! Wstałem o szóstej rano by nabyć produkt ukośnica 200w które wcale nie dojechały
1 / 5
2022-11-25 04:35:55
Bogdan
Porażka,Lidl nie radzi sobie w żaden sposób ze sklepem zdalnym, powinien to zlikwidować,klienci wpłacają pieniędze za towar którego nie dostają i czekają tygodniami, lub dłużej. Na stronie pisze towar w przeciągu 7 dni u ciebie, wplac pieniądze to się przekonasz kiedy będzie u ciebie i czy wogle tam trafi
1 / 5
2022-11-24 15:15:38
Aneta
Zrobiło się dziadostwo
5 / 5
2022-11-24 13:50:11
Grażyna
To co mam kupić do domu to zawsze mam kupione w Lidlu
1 / 5
2022-11-24 12:08:19
Helena
Zamòwiłam ochraniscze dywanowe na schody. Minął ponad tydzień, przesyłka wisi jako nieodebrana przez przewoźnika. Myšlę, że oprócz braku solidnošci dochodzą jeszcze kłamstwa. Czy ktoš uwierzy , że przez 7 dni przesyłki nie odebrała znana firma kurierska. DNO.
1 / 5
2022-11-24 12:08:17
Helena
Zamòwiłam ochraniscze dywanowe na schody. Minął ponad tydzień, przesyłka wisi jako nieodebrana przez przewoźnika. Myšlę, że oprócz braku solidnošci dochodzą jeszcze kłamstwa. Czy ktoš uwierzy , że przez 7 dni przesyłki nie odebrała znana firma kurierska. DNO.
1 / 5
2022-11-24 04:04:40
Kate
Napisy po ukraińsku to jakaś porażka w żadnym innym kraju tego nie ma mam wrażenie że żyje się w czasach zaborów
1 / 5
2022-11-22 12:11:19
Dotota
Lidl w Poznaniu ul. GŁOGOWSKA na Górczynie , zakupy o godzinie 6.40 rano, alejki zastawione kontenerami, paletami i stojącymi na pogaduchach pracownikami sklepu. O zakupie pieczywa typu COŚ SŁODKIEGO,można zapomnieć, żaden z pracowników nie odpowiada na dzień dobry, na regałach syf totalny, puste kartony i pogniecione towary. Kontenery otwarte stoją ale nic się wokol nich nie dzieje.... Podsumowując : chyba najgorszy Lidl w jakim byłam. Niesympatyczna obsługa i krzywe spojrzenia na klientów. Kasy tradycyjne zamknięte a na samoobslugach jedns pracownica, która robi łaskę chodząc od kasy do kasy. Tego dklepu nie polecam
1 / 5
2022-11-22 06:57:05
Aytek
O co chodzi z tymi reklamami jak nawoływanie w sklepach po ukraińsku, a teraz Dieda Mroza w TV bo u nas i w Niemczech św.Mikołaj ubrany jest na czerwono biało
1 / 5
2022-11-21 16:09:43
Monika
Kolejny raz zamówiłam coś ze sklepu online i niestety znowu przyszło nie kompletne .W przesyłce brakowało zasilacza. Tam chyba nikt nie sprawdza czy towar jest kompletny .Bo w tym przypadku brakowało głównego elementu .
1 / 5
2022-11-21 03:38:24
Maria
Do 18.11 miałam dostać przesyłkę. Dziś jest 21 i jest informacja, że przesyłka jest przekazana do wysyłki, ale przecież w soboty poczta nie pracuje, a Lidl - chyba im to wisi. Pierwszy i jedyny raz coś u nich kupiłam przez internet, do ich sklepów też nie chodzę. Kiedy dostanę swoją przesyłkę nie wiem, bo przecież jeszcze nie dostałam więc nawet nie mogę z tego zrezygnować. Ot szacunek dla klienta.
1 / 5
2022-11-20 13:05:10
Michal
Skoro macie napisy i reklamy dla ukraincow to niech oni tam robią zakupy, ani Ja ani nikt z mojej rodziny tam zakupów nie będzie robić.
1 / 5
2022-11-20 05:49:10
Pawel
Jesli jade za granice to nikt mi nie robi reklam po polsku. A tu po ukrainsku?.....
1 / 5
2022-11-20 05:46:54
Ewa
Oszukiwanie na promocjach. Na polkach nie ma informacji ze trzeba kupic np 3 szt. produktu aby naliczyla sie cena promocyjna. W gazetce natomiast jest zapis mikrodrukiem, wcisniety pomiedzy opisy gramatury towaru. Oprocz tego co to za reklamy po ukraińsku???? Tu jest POLSKA
1 / 5
2022-11-19 00:48:00
Grażyna
Lidl Olsztyn Jagiellońska, nie dość, że sam musisz się odsłużyć to jeszcze w ciemnościach, bo wygaszają światła. Oszczędności oszczędnościami, tylko kasa się liczy. Robienie z klientów idiotów i durni.
5 / 5
2022-11-18 06:53:06
Adam
Brawo za mega zmiany na plus w naszym sklepie w Osielsku.
4 / 5
2022-11-18 06:51:49
Kasia
Duża poprawa w sklepie jeżeli chodzi o obsługę i czystość, jeden minus za ukraińskie komunikaty. Przez takie działania się rozpanoszyli i myślą że są tu Panami, a słoma z butów. To jak się zachowują i traktują z pogardą pracowników, aż żal patrzeć . Powinniście zadbać o komfort pracy a nie ukraińska cholote która uważa że wszystko się im należy bo są z Ukrainy.
1 / 5
2022-11-17 02:01:32
Paweł
Tragiczna obsługa klienta, ponad tydzień opóźnienia w dostawie (paczki wciąż nie ma) wskazujący na sprzedaż produktów nie posiadanych na magazynie, błędne informacje o wysyłce przekazywane mejlowo,
1 / 5
2022-11-16 14:58:50
Wiesław
Byłem dzisiaj w Lidlu w Poznaniu ul.Szwedzka . Po zrobieniu zakupów zauważyłem że kasy tradycyjne są nieczynne na moje pytanie czy ktoś może podejść do kasy poinformowano mnie że mogę skorzystać tylko z kasy samoobsługowej. Pierwszy raz coś takiego mnie spotkało . Gdybym wiedział że takie obyczaje panują w tym sklepie ominął bym go szerokim łukiem. Ogólnie nie polecam tego sklepu.
1 / 5
2022-11-15 15:13:35
Robert
Masakra kupiłem w sklepie Lidl on linę odkurzacz przemysłowy 2 listopada przy produkcie była adnotacja odnośnie dostawy do 5dni roboczych po opłaceniu produktu na email dostałem info że otrzymasz produkt już nie w 5a 7dni dzisiaj mamy 15 listopada i dalej nie dostarczono mi zakupionego towaru .Po telefonie na infolinię Lidla jedno i to samo tłumaczenie że dużo zamówień i bardzo przepraszają po dalszych moich naciskach dowiedziałem się że produkt nie wiedzą kiedy dostanę bo nawet jeszcze nie jest spakowany do wysłania.Masakra poprosiłem o przełaczenie do komurki żeby złożyć zażalenie oczywiście nie ma może mnie wysłuchać konsultant i tyle.Także z całego serca nie polecam zakupów w sklepie on linę firmy Lidl.
1 / 5
2022-11-15 14:25:58
Edward
U nich zawsze są promocje ,tylko trzeba przeczytać regulamin (kto ma czas czytać ).Na cenówce drugi produkt 50% taniej ( suszone owoce Alesto ) , a na rachunku ceny normalne. I tak jest przy każdej promocji, albo nie te owoce ,albo nie ten sok. NIE POLECAM NACIĄGANIA PROMOCJAMI !
1 / 5
2022-11-15 13:06:57
Katarzyna
Opinie kieruje do działu zakupów bądź kontroli produktów Lidl. Jakość towarów pogarsza się z dnia na dzien natomiast ceny w górę. Folia aluminiowa skleja się i rozdziera, worki śniadaniowe rozdzierają się na zgrzewach, wkladk8 higieniczne cieńsze niż papier toaletowy najgorszej jakości. Szkoda bo to był mój ulubiony sklep.
5 / 5
2022-11-14 10:44:16
Mariola
Dobra obsługa,czysto, ładnie
2 / 5
2022-11-14 10:24:03
Mirka
Towar w sklepach po remoncie jest źle eksponowany dotyczy to przemysłówki,np.dla odzieży mało miejsca na wyłożony towar , wypada przy szukaniu rozmiarów. Nie można zobaczyć czy pasuje rozmiar bo nie ma luster. Poprzednio było dużo wygodniej. Ogólnie przez to jest bałagan. Nic nie można dobrze obejrzeć.
1 / 5
2022-11-12 16:42:00
Robert
Kasy bezobsługowe, DNO, aplikacja tych Kasy to dno w porównaniu do tych samych np biedronki czy Kaufland, skanujesz 1 mleko, pyta te bydle ile mlek kupujesz,syf,bezintuicyjny syfilis, obsługa zawsze musi służyć pomocą,co BYDLE,wprowadziło to do obsługi ludzi,w kasach z obsługą kolejki,na wymity bierze jak mam korzystać z kas samoobsługi,nie polecam NIKOMU,DNO, SYF I BEZNADZIEJA
5 / 5
2022-11-11 11:17:14
Marysia
Sklep czysty , dobrze zatowarowany . Miła i kompetentną obsługa. Polecam !
1 / 5
2022-11-11 10:01:49
Miko
Robiłem zakupy w Lidlu samochód zaparkowałem na parkingu w wolnym miejscu nie stwarzając żadnego zagrożenia. I otrzymałem wezwanie do zapłaty w kwocie 95 zł uważam że jest to nabijanie nas klientów . Niby regulamin parkingu, napisany drobnym maczkiem że starszy człowiek nie przeczyta.Zawiodłem się na tym sklepie i więcej nie będę robił tam zakupów żebym miał gdzie indziej przepłacać
1 / 5
2022-11-10 08:05:34
Beata
Zamówiłam expres do kawy po 5 dniach cisza,paczka w rękach firmy kurierskiej z Warszawy do mojego miasta 100 km, na infolinii lidla nie pomogą.Ostatnie zakupy online w Lidlu
1 / 5
2022-11-05 07:02:27
Klientka
Obsługa w Krościenku schodzi na psy. Panie w słuchawkach plotkują między sobą olewając klienta. Talenciakow nie daje wcale. Zbiera dla siebie. Totalna swoboda nikt nie może im zwrócić uwagi. Nie polecam i zaczynam omijać sklep.
1 / 5
2022-11-05 04:39:36
Katarzyna
Witam. Długo czekaliśmy na otwarcie Lidla po remoncie w Sosnowcu. Po otwarciu wielkie zaskoczenie...negatywne niestety. Towaru niby więcej ale nic nie można znaleźć, regały i lodówki tak wysokie że chodzi się jak w labiryncie, niskie osoby mają problem z dosięgnięciem z górnych półek. W kasach samoobsługowych niby można płacić gotówką ale trzeba czekać aż zejdzie pani z kasy głównej...jednym słowem zmiana na wielką niekorzyść to zdanie moje i znajomych.
1 / 5
2022-11-01 17:21:33
Arek
Niestety nie rozpatrzono reklamacji. Zignorowano mnie kilkuktornie
1 / 5
2022-11-01 12:41:40
Janina
W dniu 31 Października w Lidlu Wałcz kupowałam BIO awokado na półce była promocja że sztuka kosztowała 4,99 zł. Spytałam się ekspedientki, czy po tej cenie zapłacę za to awokado, potwierdziła, że tak jak na wypisano na półce z zaznaczeniem cena promocyjna. W kasie okazało się, że jest inaczej, gdyż na paragonie za sztukę policzono 6,65 zł. Kasjerka powiedziała, że ona nie ma na to wpływu, gdyż centralna cena nie może być korygowana.Taka sytuacja się zdarza notorycznie na wielu towarach głównie dotyczących warzyw i owoców. Jest to wielkie oszustwo.
2 / 5
2022-10-31 11:03:09
Ewa
Sprzedawane w poniedziałek owoce są nieświeże, zgniłe. Takie owoce powinny być oznaczone, natomiast sprzedawany pełnopłatny towar powinien być świeży. Wydaje mi się , że sama zachęta o niskich cenach nie wystarczy Liczy się przede wszystkim jakość. jestem zupełnie rozczarowana towarem
1 / 5
2022-10-29 12:13:51
Marie
Napiszę krótko,od 20 lat robiłam zakupy tylko w Lidlu.Od momentu,kiedy bełkocze ktoś po Ukraiński zmieniłam sklep,masakra jak można w Polsce nadawać,reklamować po Ukraiński,już się Zygac chce .Wszystkim znajomym i rodzinie wybilam z głowy Lidl.
1 / 5
2022-10-29 06:29:27
Artur
Nie polecam zakupow na Lidl online, zamowiłem produkt z dostawa do paczkomatu a tymczasem Lidl wysłał za pośrednictwem Poczty Polskiej nie podajac mojego numeru telefonu przewoźnikowi pomimo że w arkuszu zamowienia składałem wszystkie informacje. Kurier od 4 dni nie moze dostarczyc paczki , gdyz nie moze mnie zastac w domu a numeru te;lefonu nie posiada. Po za tym proces składania zamowienia online na stronie Lidla jest nieczytelny mało intuicyjny a pracownicy obsługujący sprzedaż wysyłkową to mało rozgarnieci dyletanci. Proponuje aby Lidl Polska w zakresie sprzedazy wysyłkowej poprosił o przeszkolenie swoich pracowników, przez menagerów Allegro. Z tytułu opźnienia dostawy zamowionego produktu , ktorej głównym winowajcą jest LIDL Polska sa poniesione przeze mnie straty finansowe i moralne. Proponuje aby Lidl skoncentrował sie na sprzedaży pietruszki, kiełbasy makaronu i pomidorów do ktorych sprzedaży został powołany a nie ingerował w sprzedaz artykułów przemysłowych , tylko pozostawił ten obszar wyspecjalizowanym siecia sprzedaży. tak samo w obszarze sprzedazy wysyłkowej. Wysyłka przez LIdl to nie jest zaden hit tylko zwykły KIT i MIT!!!
1 / 5
2022-10-28 23:09:01
Barbara
Sklep w Katowicach ul.Kolista fatalny,kolejki zawsze,niemiła obsługa
1 / 5
2022-10-28 23:09:01
Barbara
Sklep w Katowicach ul.Kolista fatalny,kolejki zawsze,niemiła obsługa
1 / 5
2022-10-28 16:49:18
Maria
Sklep sprzedaje mięso 400g, okłamując ponieważ po zważeniu mięsa jest -355g a 45g waga opakowania,a piszą ze jest samego mięsa 400g.
1 / 5
2022-10-26 14:34:25
Michal
Sklep wykorzystuje pracowników muszą zostawać po godzinach 4 osoby na zmianie w 35tysiecznym mieście Augustów. Nocki 1 pracownik i uczeńnica zawodu do tego 20mixow do rozładowania. A kierownik straszy ze może ich wszystkich zwolnic i stać go na zatrudnienie nowej ekipy. Tylko jak ktoś się nowy zatrudnia to na 3 dzień odchodzi i4300 brutto nie pomaga
1 / 5
2022-10-25 12:44:37
Aneta
Trzeba by iść o 6.00 rano? Lub być znajomą kierownictwa
1 / 5
2022-10-25 12:42:51
Aneta
W Piekarach Śląskich nigdy nie załapałam się na masło w cenie promocyjnej ok. godziny 11.00
2 / 5
2022-10-24 02:13:54
Damian
Sklep online sprzedaje artykuły których nie ma. Obracają pieniędzmi klienta, a ten na przesyłkę czeka, i czeka, i czeka.
1 / 5
2022-10-20 15:04:19
jan
dziadowski sklep oszukuja na cenach tylko reklamy zaklamane im wychodza
1 / 5
2022-10-20 14:18:13
DorotA
Straszne oszustwo piszą że chryzantema kosztuje 12.99 przy zakupie 3 szt a przy kasie liczą za 3 zt i wynosi 39.00 więc jaka tu promocja tak też jest i w wielu asortymentach szok
1 / 5
2022-10-18 10:36:31
Kasia
Kupiłam szafkę w sklepie online, niestety kurier dpd uszkodził paczkę, farba odpadła w niektórych miejscach a rogi drzwiczek były zmiażdżone, lidl zaproponował 25 % zwrotu za szafkę, która wyglądała nieestetycznie i nie dało się tego naprawić. Drugą opcja było zaniesienie na Pocztę Polską ale jak się okazało nie przyjmuje ona paczek gabarytowych i ważących tyle co mamut. Ciężko o szybki kontakt, ogólnie mają gdzieś obsługę klienta, w przypadku dużych paczek zdecydowanie odradzam. Miesiąc użerania się o możliwość zwrotu, nie do pomyślenia
1 / 5
2022-10-18 05:49:13
Kasia
Opinie swoją kieruję do sklepu Lidl Gostynin obsługa dramat chodzą księżniczki z słuchawka w uchu i pyskują do klientów ochroniarz masakra cwaniaczek sklep zamykany pół godziny przed czasem na sklepie brudno lepiej zamiast siedzieć i gadać do siebie na słuchawkach niech się wezmą do pracy
1 / 5
2022-10-18 05:32:34
Edyta
W ramach akcji "kupuje, nie marnuje" wprowadzono 50% zniżki na słone i słodkie wypieki po 21-szej. Nie były oznakowane które są objęte promocją więc wybrałam sobie kilka. Okazało się przy kasie, że żadne z tych które wybrałam nie są objęte promocją. Zdziwiłam się. Wybierałam tak, jak głosi ogłoszenie słone i słodkie przekąski. Skąd mam wiedzieć, które są objęte promocja, a które nie? Nie ma oznakowania. Dla mnie jest to wprowadzanie klienta w błąd. Wybrałam np. Cookies, które jest na stronie Lida w wypiekach, a okazało się, że nie jest objęty promocją.
1 / 5
2022-10-18 02:37:38
Marta
Robiąc duże zakupy nie zauważyłam, że kupując jeden papiertoaletowy zapłaciłam za dwa. Nie ukrywam, że byłam zdenerwowana iż za 12 rolek papieru zapłaciłam prawie 34 zł. W kolenym dniu zgłosiłam to pracownikowi Lidla i zapytałam o kamery, żeby potwierdzić fakt. Usłyszałam, że kamery są, ale pracownicy nie mają do nich dostępu. Trzeba by wzywać zewnętrzną firmę ochroniarską, a to kłopot. I tyle, ani przepraszam, ani żadnej propozycji jak sprawę rozwiązać. Nie mam pewności czy podwójne naliczenie towaru to pomyłka, czy celowe działanie, żeby mieć darmowy towar dla siebie. Wniosek: Wypadałoby zawsze w pobliżu kasy dokładnie przeanalizować paragon, żeby móc udowodnić swoje racje. Ale czy na tym ma polegać komfort klienta?
1 / 5
2022-10-15 13:53:51
Lech
Dziś w Lidlu w Przemyślu na paragonie w dwóch przypadkach została naliczona promocja a w dwóch nie została. Kiedy zapytałem pani ekspedientki odpowiedziała że ona nie zna wszystkich promocji na pamięć... Kiedy zapytałem czy komputer sam nie nalicza promocji odpowiedziała że nie że ona musi to wprowadzić a nie pamięta o wszystkich promocjach... Przyznam że spotkałem się z taką sytuacją pierwszy raz w życiu!!! Po sprawdzeniu ceny na półce i wezwaniu kierowniczki, towary na których nie naliczono promocji zostały usunięte z paragonu i skasowane jeszcze raz i wówczas promocja została naliczona pani kierowniczka wytłumaczyła że promocja jest uwzględniana kiedy każdy paragon jest na osobnym paragonie... Dla mnie bardzo dziwne a jeżeli już to powinna znajdować się taka informacja przy towarze... Wytłumaczenie i wyjaśnienie kosztowało mnie 35 minut cennego czasu... Będę omijał ten sklep z daleka jeżeli tak są tam traktowali klienci których wprowadza się w błąd...😞😞😞😞
1 / 5
2022-10-15 07:20:37
Mariusz
Daję jeden bo nie ma możliwości dać O. Zakupiłem dwukrotnie lidlomixa i do dzisiaj nie przyszedł za tydzień będzie miesiąc a na infolinii odsyłają mnie do poczty polskiej a z poczty do Lidla jeżeli tak wygląda polityka Lidla zero monitoringu wysłanych paczek ważne że kasę wzięli a resztę mają głęboko gdzieś, ale chyba o to im chodzi aby grono klientów niezadowolonych kupowała u nich dalej. Reasumując odlecam zakupy w Lidlu online paczki nie dochodzą pieniądze nikna wysyłki giną. A oni każą czekać obracając cudzy mi pieniędzmi
1 / 5
2022-10-15 07:08:40
Piotr
Zakupiłem dzisiaj miedzy innymi olej grecki i zapomniałem go spakować z kasy samoobsługowej. Wróciłem się do sklepu , pokazałem paragon, kasjerka znalazła przy kasie olej ale mi nie wydała, bo" to może być nie pana olej" stwierdziła. Jechałem 25km po to aby wyłudzić od tego sklepiku olej? Lidl Kraków przy stacji Schell- kierowniczka to ukrainka !!!!!! mają mięso GMO !!!!
1 / 5
2022-10-14 12:44:07
lol
Lidl Kwidzyn. Zapomniałem o bilecie parkingowym i zostałem naciągnięty na 95 zł. Zamiast wydać tą kasę na towary Lidla to utuczyłem jakąś firmą parkingową. Jeżeli ekipa Lidla będzie tak dalej postępować z klientami to ich raczej będzie ubywać zamiast przybywać.
1 / 5
2022-10-13 09:52:33
Lidl na kościelnej w Poznaniu
Jedna kasa długa kolejka a po sklepie masa pracowników sobie chodzi a przy kasie siedzi nie przyjemni kasjerzy
1 / 5
2022-10-13 01:52:32
Mieczysław
Informacja na temat kas samoobsługowych jest podawana przesadnie tylko współczuc tym osobą które tam pracują Zapraszam tą osobę ktora jest odpowiedzialna za emisję tej informacji do lidl na ulicę nakieską w Bydgoszczy
5 / 5
2022-10-10 07:12:10
Dominika
Duży, czysty sklep. Pomocna obsługa. Pomagają nawet przy kasie co trzeba wziąć żeby skorzystać z promocji. Zawsze duży wybór pieczywa. Polecam ten sklep
1 / 5
2022-10-09 14:12:20
Marek
Kupony to tylko trik handlowy Masło osełka o8.00 wyprzedane. To kpina!
1 / 5
2022-10-09 14:12:18
Marek
Kupony to tylko trik handlowy Masło osełka o8.00 wyprzedane. To kpina!
5 / 5
2022-10-09 13:27:45
Jadwiga
zakupy Zamość Jana Pawła polecam miła obsługa czysto tylko chleb tostowy zawsza kupowałam i było ok teraz chyba inny producent bo chleb tostowy pełnoziarnisty nie nadaje się do jedzenia. Konsystencja jest kleista i ma intensywny zapach drozdzy .Nigdy wcześniej takiego czegoś nie miałam
1 / 5
2022-10-06 04:47:56
Malgorzata
W dniu dzisiejszym robiłam zakupy w sklepie Lidl na kartuskiej kwota prawie 200 zł końcówka 0,34 zł wcześniej poinformowałam kasjerkę ze dam ta końcówkę .Niestety kasjerka odmówiła przyjęcia tych drobnych mówiąc ze ma drobne.Wtedy poprosiłam o platnosc karta kolejny problem trzeba jeszcze raz kasować towar . Okazało się ze kwota jest wyższa niż wcześniej .Kasjerka p.Agnieszka nie potrafiła tego wyjaśnić poprosiła kolegę oboje liczyli sprawdzali i znowu inna kwota .Kasa zablokowana na 30 min Brak kierownika sklepu.Ostatecznie kolega nie rozwiązał problemu i uciekl .Paragon został zapłacony odliczona kwota drobnymi monetami . Obsługa bardzo niegrzeczna leniwa złe nastawiona do klienta.Nie polecam tego sklepu.
4 / 5
2022-10-05 12:58:55
Władysław
Lubię robić zakupy w sklepie Lidl, bo umiem się w nim odnaleźć wszystko jest dla mnie widoczne, przejzyste no i ceny w miarę niskie.
1 / 5
2022-10-04 11:27:07
Waldemar
Reklamacja urządzenia wielofunkcyjnego, masakra
1 / 5
2022-10-04 11:25:46
Joa
Niestety nie doczekałam się wymiany, zwrotu, ani nawet decyzji o braku przyjęcia, reklamacji mimo kilkudziesięciu rozmów telefonicznych z przedstawicielami firmy w tym z niemiecka firma. Nikt nie przyjechał po towar od 2.12.2020roku :( zdjęcia wysyłałam :(
4 / 5
2022-10-04 07:23:05
Iwona
Bardzo fajny sklep
4 / 5
2022-10-04 07:23:04
Iwona
Bardzo fajny sklep
4 / 5
2022-10-04 07:00:55
Dariusz
Miła i pomocna obsługa
1 / 5
2022-10-04 03:11:41
Jarek
LIDL jedna wielka TRAGEDIA. Nawet nie chce mi się dokładnie opisywać sprawy. Ale z grubsza: na rozpatrzenie reklamacji czekałem półtora miesiąca. W tym czasie wiele telefonów i e-maili do nich, bez skutku.Zgłosiłem sprawę do rzecznika praw konsumenta, zajęli się reklamacją i wysłali do mnie kosiarkę. Ale dalej cyrk, kosiarka została podobno dostarczona po dwóch tygodniach od wysłania tylko że ja jej nie widziałem. Walczę z nimi dalej, znowu telefony i e-maile bez skutku. Zobaczymy jak długo. Rzecznik praw konsumenta wystąpi na drogę prawną z nimi bo nawet nie odesłali mu odpowiedzi.
1 / 5
2022-10-03 11:09:50
Tomasz
Zwrot w ramach rękojmi wiertarki. Proces dość szybki do momentu zwrotu gotówki. Polskie przepisy o terminie zwrotu zapłaty za zwrócony zakup internetowy w tym sklepie nie obowiązują. Nie wiedzą, sprawdzą, ponownie poproszą o numer konta do zwrotu, poinformują a pieniędzy nie oddają. Typowa firma krzak. Nikt nic nie wie nikt nic nie może proszę czekać na pewno kiedyś zwrócimy. Nie polecam !!!
1 / 5
2022-10-01 04:14:41
Urszula
Reklamacja w Lidlu to jakieś wielkie nieporozumienie.Nowy sprzęt Lidlomix nie działa przyjmują tylko reklamację na którą oczekiwanie przy dobrych wiatrach 3 mce .Wielkie moje rozczarowanie we wszystkich sklepach 14 dni i po tym terminie wypłata gotówki ,tylko nie w Lidlu.Nigdy więcej nie kupię żadnego sprzętu AGD w Lidlu.Tak właśnie stałam się sponsorem Niemców bo na zwrot już nieliczę.A jeśli nawet oddadzą to już dobrze go ktoś poużywał no bo co można robić z nim 3 m Ce albo dłużej może i dwa lata? Nie wiem nie zostało to określone przez kierownika sklepu.
1 / 5
2022-09-30 11:12:44
Anoniy
Kiepski sklep, poduchy dla ludzi starszych nie polecam, bardzo drogo
1 / 5
2022-09-30 11:12:43
Anoniy
Kiepski sklep, poduchy dla ludzi starszych nie polecam, bardzo drogo
1 / 5
2022-09-30 11:12:42
Anoniy
Kiepski sklep, poduchy dla ludzi starszych nie polecam, bardzo drogo
1 / 5
2022-09-30 11:12:42
Anoniy
Kiepski sklep, poduchy dla ludzi starszych nie polecam, bardzo drogo
1 / 5
2022-09-30 11:12:41
Anoniy
Kiepski sklep, poduchy dla ludzi starszych nie polecam, bardzo drogo
1 / 5
2022-09-30 11:12:40
Anoniy
Kiepski sklep, poduchy dla ludzi starszych nie polecam, bardzo drogo
1 / 5
2022-09-30 11:12:39
Anoniy
Kiepski sklep, poduchy dla ludzi starszych nie polecam, bardzo drogo
1 / 5
2022-09-30 11:12:39
Anoniy
Kiepski sklep, poduchy dla ludzi starszych nie polecam, bardzo drogo
1 / 5
2022-09-30 11:12:38
Anoniy
Kiepski sklep, poduchy dla ludzi starszych nie polecam, bardzo drogo
1 / 5
2022-09-30 11:11:21
Anoniy
Kiepski sklep, poduchy dla ludzi starszych nie polecam, bardzo drogo
1 / 5
2022-09-29 22:53:28
Maryla
Piekary Śląskie Ziętka STRASZNIE BRUDNE koszyki!!!!
1 / 5
2022-09-29 12:26:12
Krzysztof
dotyczy sklepu internetowego lidl.pl : 1)Nie uzyskałem do dziś odpowiedzi na zgłaszany mailowo problem – odpowiedzi albo brak albo jest w innym temacie 2)Duże opóźnienie dostawy, dzień dostawy jest zmieniany 3)Firma kurierska podaje inne terminy dostawy niż sklep internetowy lidl.pl 4)Dziś dostawa - pod drzwiami był inny towar niż zamówiony
1 / 5
2022-09-29 10:59:09
zbyszek
Lidlw Kostrzynie. Regułą jest tracenie czasu przed kasą, dzisiaj byłem28. Czynna jedna kasa pomimo, że wokół kręcą się pracownicy.
1 / 5
2022-09-29 09:03:53
Monika
Sklep online zamówienie towaru które dopiero po 2 tygodniach okazało się że nie ma i dopiero zwrócili pieniędze ale to też dopiero po moich mejlach Nie polecam
1 / 5
2022-09-29 07:11:28
Grażyna
Dostawa zaplanowana na 22.09.20022 do dnia dzisiejszego brak zamówienia. Nie wiedzą kiedy zamówienie wyjdzie, anulować się nie da, o zwrocie nie wspomnę.
1 / 5
2022-09-27 17:08:32
Bernadetta
Nie rozumiem po co ciągle przekładacie towar. Jako stały klient, wiem gdzie znajdę w sklepie dany artykuł, ale żeby nie było za fajnie ciągle to zmieniacie. My jestesmy przyzwyczajeni, ze cikier jest "tu", a ketchup "tu" a wasze ciągłe zmiany tylko irytują człowieka. Wy naprawdę myślicie, ze to jest fajne??? Stracicie klientów...
1 / 5
2022-09-27 04:13:04
Anna
Robiliśmy zakupy w Lidlu 17 września (Lidl na Bielanach Wrocławskich), w kasie samoobsługowej. Chcieliśmy zapłacić opcją lidl pay, ale płatność bardzo długo nie przechodziła. Poprosiliśmy aby ekspedientka zmieniła wybór na płatność kartą. Udało się po kilku próbach. W domu po sprawdzeniu konta okazało się, że ściągnęli płatność dwa razy. Zgłosiliśmy problem do działu obsługi klienta tego samego dnia. Dzisiaj mija 10 dni i nadal nie ma naszych pieniędzy. To chyba można nazwać kradzieżą. To były ostanie zakupy w tej sieci.
5 / 5
2022-09-26 06:02:17
Monika
Wszystko na 5 z plusem.bardzo miła obsługa
1 / 5
2022-09-22 18:21:12
Małgorzata
Kiedy przestaniecie ludzi nabijać w butelkę odnośnie parkingu w Płońsku celowo umieszczono tabliczkę niewidoczną dla kierowców jest malutka .
1 / 5
2022-09-22 15:54:42
Lucyna
Lidl w kwidzynie bedzie sie utrzymywal teraz z parkomatow bo wiekdzesc klientow go oleje gratuluje pomyslu
1 / 5
2022-09-21 22:04:25
Milena
Lidl.. taki wychwalany... zrobiłam zakupy w sklepie internetowym w sobotę 10.09 - dziś jest 22.09 i towar w dalszym ciągu nie dotarł. Inne produkty zamówione kilka dni później już dotarły a wcześniejsze zamówienie nie. Lidl zamydla oczy opóźnieniem ze względu na ilość zamówień- to jakim cudem późniejsze zamówienie wcześniej dotarło niż to z 10.09????? To nie jest pierwszy raz....
1 / 5
2022-09-21 06:11:43
Dagmara
Wczoraj robiłam zakupy i skorzystałam z kasy samoobsługowej z powodu zachét. Kasa wybierała inne produkty niż kasowalam. Za każdym razem wzywałam Paniá do usuwania błędu i robiła miny a wręcz jej postawa nie była miła. Denerwował já fakt,że musi odrywać sié od rozkładania towaru. Czy taka osoba nie powinna być przy kasach do pomocy?! By nie odrywac Pani od rozkladania towaru i nie denerwowac siebie zabralam produkty i przeszlam do kasy obslugiwanej przez Paniá ekspedientké,na próżno. Jej brzydki ton i nerwy podczas ważenia owoców(były dwie ceny więc poprosiłam o pomoc) byly odstraszajáce i przykre. Praca z klientem jest trudna,ale cierpliwość,podejście i czasem miły wyraz twarzy jest w stanie zastąpić słowa. Drogie Panie, przykre. Nie zachécacie by ponownie robić zakupy w tym sklepie.
1 / 5
2022-09-21 03:46:53
Marco
Drogi Lidlu jak to się dzieje, że ilekroć chcę aktywować kupony ,to mam aktualizować aplikację. A gdy chcę aktualizować pisze że mam się zalogować ,Wpisuje adres i hasło to zaczyna się zabawa i po kilkanaście razy mimo prawidłowego hasła nie zostaję zalogowany,co skutkuje brakiem karty z paskiem kodowym . Ponieważ to jest za każdym razem jak aktualizować chcę muszę najpierw wyinstalować aplikację, a następnie ją zainstalować . Domyślam się że w ten sposób nabijacie sobie ilość klientów Lidla za każdym nowym zainstalowaniem nowy klient i w statystyce jeszcze chwila wyjdzie że macie ponad 8 miliardów ludzi. Oświadczam że już brakło mi cierpliwości i obraźliwych słów pod waszym adresem więc sobie sami wymyślajcie jak najbardziej was obrażające ,bo ja kończę z wami zostaję przy samej Biedronce i Carrefourze gdzie nigdy nie mam takich problemów o innych sklepach już nie wspominając.
1 / 5
2022-09-20 16:22:39
Nati
Niestety nie kroją arbuzów, a po zakupie całego , okazało się, że jest zepsuty. Seler też powinien być pokrojony. W innych sklepach można kupić ćwiartkę. Towar z promocji jest tylko rano, po pracy już nic się nie kupi
1 / 5
2022-09-20 10:55:17
Marek
Co tydzień to wyższe ceny na wszystko i jeszcze piszą że bez VAT normalnie paranoja 7zl ser 8.5zl pulpety itp itd.
1 / 5
2022-09-19 14:25:32
Slawek
Promocja na winogrona bezpestkowe od dzisiaj,a w każdej jednej min trzy pestki.Pszczyna sklep.G..... totalne.....
1 / 5
2022-09-19 05:55:15
Monia
W Kozienicach Kasjerki rzucają produktami,opryskliwe i niemile
1 / 5
2022-09-19 01:37:45
Elżbieta
To co się dzieje w Lidlu to jakaś porażka braki w towarze ogromne,bałagan rano na warzywach i owocach,towaru gazetkowego spożywczyczego wogóle na oczy nie zobaczysz takie traktowanie klientów i ich czasu to skandal ta sieciówka jak tak ma dalej prosperować to niech lepiej wyniosą się do swojego kraju i dadzą szansę innym
2 / 5
2022-09-16 09:27:02
Żaneta
Ogólnie lubię produkty z lidla, ale sklep internetowy działa beznadziejnie. Po zamówieniu i opłaceniu towaru wysyłka jest po około tygodniu czy dalej, co to będzie ptzed świętami...
1 / 5
2022-09-16 09:08:11
Klient
Niech wykasują tą reklamę tv że chronią przed inflacją. Drożyzna. Niemieckie ceny. Ziemniaki 15kg 14.99 zł a w Auchan 5 zł. Złodzieje
1 / 5
2022-09-16 06:47:49
Antynaciągacz
Od lat są to oszuści i złodzieje! Co innego w gazetkach , reklamach TV i na półkach, a co innego w kasie. Nie ma zakupów, aby nie było z tym problemów! Zawsze w jakiś sposób oszukają, albo próbują to zrobić. Natomiast obsługa sklepu na zwrócona uwagę jest wręcz chamska i bezczelna. To jest jeden wielki skandal! Te szkopskie sklepy takie jak: Lidl, Selgros, Kaufland, powinny przestać istnieć w Polsce raz na zawsze! Dość już wykorzystywania i okradania Polaków przez pohitlerowskie szwabstwo!
1 / 5
2022-09-16 06:47:48
Antynaciągacz
Od lat są to oszuści i złodzieje! Co innego w gazetkach , reklamach TV i na półkach, a co innego w kasie. Nie ma zakupów, aby nie było z tym problemów! Zawsze w jakiś sposób oszukają, albo próbują to zrobić. Natomiast obsługa sklepu na zwrócona uwagę jest wręcz chamska i bezczelna. To jest jeden wielki skandal! Te szkopskie sklepy takie jak: Lidl, Selgros, Kaufland, powinny przestać istnieć w Polsce raz na zawsze! Dość już wykorzystywania i okradania Polaków przez pohitlerowskie szwabstwo!
1 / 5
2022-09-16 05:54:15
iwona
Przy wjeździe na parking w Lidlu jest mało widoczna tabliczka o opłacie parkingowej w Płońsku w sklepie spędziłam około 15 minut a po wyjściu miałam umieszczony mandat w wysokości 95 zł to obrzydliwe jak pazernie dorabiają się na ludzkiej krzywdzie To były moje ostatnie zakupy w tym sklepie
1 / 5
2022-09-15 09:29:43
Kris
Lidl w Librtowie , coraz gorszą obsługa i zamieszanie z cenami ,przy kasie inne ceny niż w gazetce promocyjnej , kasjerka z uśmiechem informuje że kierownik nie radzi sobie z systemem i ceny nie zgadzają się z cenami z gazetki ,robią klientów na szaro ,sprawdzajcie paragony .Brak cen promocyjnych na półkach.
1 / 5
2022-09-15 06:24:19
Ewa
Dotyczy sklepu Cegielniana Kraków. Samo poludnie nieczynne kasy samoobsługowe bo jest jakiś remont. Czynne dwie normalne kasy kolejki przez cały sklep. Absurd. Kolejny raz nic nie kupiłam. Ostatnio robiłam zakupy koło jedenastej i już nie było nic z promocji. Dzisiaj towar był ale nie będę stała dwie godziny w kolejce. Żałuję że nie poszłam do Biedronki bo ofertę mają porównywalną. Jestem bardzo niezadowolona.
1 / 5
2022-09-13 16:02:22
Darek
Rybka na raz z cebulką. Katastrofa 4 małe kawaki ryby resza sama cebula ,ocet i olej . Jedna gwiazdka to o dwie za dużo. Masakra . Nie polecam
1 / 5
2022-09-10 16:38:00
Jolanta
W LIDLU we Wroclawiu przy ul.Bystrzyckiej sprzedaje się klientom przemarznięte owoce.W piątek kupiłam, kiwi,brzoskwinie ,nektaryny i pięknie wypolerowane jabłuszka. Wszystkie owoce były niejadalne .Ryneczek Lidla to jakaś farsa wszystko niby ma być świeże i smaczne.O jakość trzeba zadbać a nie wciskać klientom zepsuty towar ,wstyd.
2 / 5
2022-09-10 14:24:09
Lidia
Nie wiem, co się dzieje z towarem w Lidlu przy Światowida w Warszawie, czy teraz jest w każdym tak? Nie mogę znaleźć wielu towarów produkcji niemieckiej, po które specjalnie jeździłam do tego sklepu, np. płyny z serii W5 do czyszczenia łazienki i inne, różne rodzaje czekoladek w większych opakowaniach w nazwie Choco, nie ma Schoko Keks. Towary niemieckie są zastępowane polskimi, ale takie są wszędzie, tracę motywację jeżdżenia do lidla
1 / 5
2022-09-10 06:03:09
Janusz
Szkoda, że przyznaję 1 gwiazdkę, bo najchętniej nie dałbym żadnej. Mam 2 przypadki reklamacyjne i w jednym nic się nie dzieje od roku pomimo moich telefonów i maili, a w drugim: oddałem pionowy odkurzacz do sklepu z reklamacją jako rękojmię 1.08.2022 i do dziś (10.09.2022) nie ma odpowiedzi - dzwoniłem 2 razy i za każdym razem inne informacje, łącznie z tym, że się ktoś ze mną kontaktował z numeru tel. niemieckiego (mogę udostępnić spis moich połączeń odebranych i nieodebranych i nie mam takiego przypadku). TRAGEDIA - grubo ponad miesiąc i nie ma ani odkurzacza, ani zwrotu kasy.
1 / 5
2022-09-09 16:17:00
Justa
Dramat, w dniu dzisiejszym robiłam zakupy w Lidlu w Łowiczu, lubię czasami pooglądać kosze z ciuszkami, elektroniką itp. Podeszłam do jednego z takich koszy przeglądam coś , a z tylu za sobą słyszę nieuprzejmy głos”proszę to zostawić promocja obowiązuje od soboty” . Był piątek godzina około 20-tej. Droga pracownico łowickiego Lidla nie pracujesz tam chyba za karę, klientów należy szanować i niestosowny jest ton podniesiony. Nie miałam zbyt dużo czasu bo nasze spotkanie zakończyłoby się inaczej. Nie pozostawiłabym tego bez wyciagnięcia konsekwencji. Wystawiasz kobieto złą opinię sieciówce. Pozdrawiam zdegustowana klientka . 9.09.2022
1 / 5
2022-09-09 02:38:35
Teresa
Obsługa przy kasie porażająca. Jest tylko jedna zwykła kasa. Kasjerka nieuprzejma, nerwowa, pokrzykująca na klienta. Robi wielką łaskę, że obsługuje klientów, zapomina, że jest w pracy. Ponadto owoce, warzywa nie są segregowane, zgniłe są razem ze zdrowymi. Duże wózki na kartony blokują dostęp do towarów na półkach.
1 / 5
2022-09-08 07:41:47
Adam
Oszczędź czas i nerwy - zamów gdzieś indziej :)
1 / 5
2022-09-08 04:56:59
Weronika
Zamówiłam 2 rzeczy, dostałam maila ze zamówienie zostanie podzielone na 2 paczki, Później był mail ze śledzeniem przesyłki. 1 paczka była jako dostarczona z data na sierpień chociaż zamównienia robiłam we wrześniu, 2 była w dostawie. Byłam w domu ale oczywiście wieczorem dostałam maila ze nie dostarczono bo nikogo nie było. Dzwoniłam na infolinie pani powiedziała ze mam być cierpliwa i u niej w systemie jest ze paczki są w dostawie. Wieczorem dostałam maila ze mam odebrać w punkcie a nie pokazuje mi się żaden punkt odbioru, tylko ze paczka jest w innym mieście. Nie polecam.
1 / 5
2022-09-07 14:01:53
Klementyna
Ocena 0- Zaczynając od konieczności samoobsługi kasy co przy dużych zakupach trwa 5 razy tyle co przy normalnej kasie, kończąc na wspaniałomyślnym pomyśle nabijania zerowych biletów postoju na parkingu. Dla mnie - czyhanie na brak czujności klienta z którego "żyją". Wniosek - nie sam Lidl na rynku....
5 / 5
2022-09-07 03:53:37
Dariusz
Bardzo miła obsługa.
1 / 5
2022-09-04 14:52:47
Syl
Jak tak bardzo chcecie Ukraińcom sprzedawać to otwórzcie tam Lidla ... Po co te napisy w waszych reklamach jesteśmy w Polsce idiotyzm..
1 / 5
2022-09-03 16:43:51
Marek
Dyskryminacja
1 / 5
2022-09-03 12:02:36
Kris
Kasy samoobslugowe to porazka. Zwykla kasa otwarta jedna a kolejka na pol sklepu. Dochodza dni kiedy nie ma wcale kasy itwartej tylko samoobsluga. Kpina z klienta-mam sam pracowac to mi chociaz zapłaćcie za to. Do tego nachalne wolanie z glosnikow i od pracownikow o korzystanie z tego dziadostwa, co sie co chwilę zawiesza, a kasowanie jednego produktu trwa wiecznie, bo kasa sie namysla nie wiem o czym. Omijam jak tylko moge.
1 / 5
2022-09-02 17:17:09
Roman
Kasy samoobsługowe masakra. Kto to wymyślił. Wózek załadowany a pojemnik przy kasie na reklamowke. Na trzy paragony trzeba rozdzielać. Kto na to ma czas. I co chwilę coś nie pasuje: a to waga produktu, a to kod... porażka. Na szczęście obsługa miła i robi wszystko by zadowolić zdenerwowanego klienta. Chodzę coraz rzadziej, bo nie mam cierpliwości i czasu na takie sytuacje.
1 / 5
2022-09-02 06:56:39
Sławomira
W dniu dzisiejszym 2.09.2022 o godz 12.15 córka robiła zakupy w Lidl w Łodzi przy ul. Pomorskiej 75 pan kasjer wydał jej za mało pieniędzy i od razu zmył się od kasy to nie jest pierwszy raz jak ten pan oszukuje może pracodawca wyciągnie jakieś konsekwencje żeby mniej było takich kasjerów co okradają ludzi ja już więcej nie zrobię tam zakupów .
1 / 5
2022-09-02 05:45:08
Bożena
W Lidl-sklep pl. w dniu 01 sierpnia br kupiłam plecaki na Fundację, jednak przez niedbalstwo lidlowych informatyków, w rubryce „NIP” można było wpisać tylko 9, zamiast 10 cyfr. Osoba z infolinii poradziła mi, abym wpisała swoje dane osobowe, a następnego dnia błąd zostanie usunięty, a faktura zostanie skorygowana. Błąd faktycznie został naprawiony, lecz mimo, iż dopełniłam wszelkich wymaganych przez Lidl-sklep.pl formalności, faktura do dnia dzisiejszego nie została skorygowana! Wielokrotnie w tej sprawie kontaktowałam się z infolinią (totalna porażka), za każdym razem otrzymywałam różne informacje odnośnie terminu korekty! Niezależnie od tego, wielokrotnie wysyłałam ponaglenia przez e-mail niestety, bezskutecznie, a ostatnio nawet nikt nie odpisuje. Jednym słowem, pisz na Berdyczów. Korekta faktury nie jest wyjątkowo skomplikowaną operacją, na którą trzeba czekać ponad miesiąc. Jestem oburzona i zdegustowana traktowaniem Klienta, brakiem rzetelności pracowników, jednym słowem, olewaniem. Rozumiem, że lato, że sezon urlopowy, ale życie toczy się dalej! Zdecydowanie nie polecam!
1 / 5
2022-08-31 05:25:48
Katarzyna
Witam kupiłam czajnik elektryczny , puściła uszczelka przy zamknięciu więc postanowiłam go oddać. Użytkowany był przez dwa tygodnie, że byłam akurat w Pułtusku stwierdziłam , że tam go oddam . Jakież było moje zdziwienie gdy Pani na kasie kazała mi dzwonić na infolinię i po kuriera bo ona zwrotów reklamacyjnych nie przyjmuje. Zasięgnęłam wiedzy w necie i na drugi dzień podjechałam do Lidla do Ciechanowa a tam Pani bez żadnych zbędnych pytań od razu przyjęła zwrot i oddała mi gotówkę. Czyli reasumując w jednym sklepie można a w drugim nie. Coś tu chyba jest nie tak. Może jedne pracują za karę i tylko aby utrudnić komuś życie. Poprostu szok. Omijać łukiem Lidl w Pultusku
1 / 5
2022-08-31 01:40:28
Henryk
W styczniu tego roku kupiłem w Lidlu młotowiertarkę Parkside 1500W. przy pierwszym użyciu popsuła się. Zgłosiłem do naprawy. Serwis Lidla odebrał młotowiertarkę i na tym się skończyło. Do dnia dzisiejszego nie przysłali ani naprawionej młotowiertarki, ani nowej. Widać że przywłaszczyli sobie. Serwis telefony nie odbiera.A Lidl w tej sprawie umywa ręce. Mówią że serwis decyduję w tej sprawie, to znaczy czy chce oddać ,czy nie. We wrześniu składam wniosek do sądu.Nigdy więcej nie kupię żadnego narzędzia w Lidlu.
1 / 5
2022-08-30 11:15:27
Kama
W Piekarach Śląskich ul. Ziętka ciągle tylko samoobsługowe. Masakra. Klient nie może wybrać jaką kasę woli. Jakiś terror. Rezygnuję.
1 / 5
2022-08-30 08:31:44
Mario
Jak to jest że w godzinach 12-14 otwarte są tylko kasy samoobsługowe ? Nawet na prośbę otwarcia normalnej nie chciano jej otworzyć, robię zakupy za 150zł i wolę jak mi pani kasjereczka raz dwa skasuje a nie non stop trzeba czekać na asystenta kas bo wiecznie coś trzeba zatwierdzać albo coś się nie zgadza, nie nawidze kas samoobsługowych i ostatni raz robiłem zakupy w Lidlu w Knurowie na szpitalnej, dałem zarobić Biedronce!!! A towar został na kasie samoobsługowej, może na sprzątanie mają więcej czasu i ludzi.
1 / 5
2022-08-29 04:22:05
Kamila
Sklep internetowy to jakaś porażka. Zamówiłam parę rzeczy za 500zl. Część zamówienia przyszło w piątek. Dziś miałam dostać 4 poduszki dostałam 3 i Pani mi mówi że muszę zrobić zwrot i oddać zamówienie mimo że to ich pomyłka to nie mogą dostać mi brakującego towaru. Dramat.
5 / 5
2022-08-28 15:53:24
Katarzyna
Nowo otwarty sklep na przeciw Szperka jest bardzo przestronny, ludzie którzy tam pracują są bardzo pomocni .Zakupy tam to sama przyjemność
1 / 5
2022-08-28 12:35:59
Piotr Lejman
Dziś rano tj. niedziela 28-08-2022 dokonywałem zakupów w Lidlu w Antoninku. Zero otwartych kas normalnych tylko jedna kasjerka na kasie szybkiej do której utworzyła się gigantyczna kolejka. Dodatkowo kasjerka co po chwilę odrywała się od zakupów aby pomagać przy kasach samoobsługowych. Nie było nawet gdzie na spokojnie odkładać towar do kasowania który wiadomo trzeba z powrotem po skasowaniu szybko wkładać w koszyk. Gdy zapytałem dlaczego kasy zamknięte odpowiedziała, że brak rąk do pracy i uwaga "JEST NIEDZIELA". Dodatkowo usłyszałem iż gdyby Pani wiedziała, że mam tyle towaru to by mnie nie obsłużyła na tej kasie tylko uruchomiła normalną. Stałem jak jeleń przy kasie normalnej z pełnym koszykiem z 5 minut i nie widziałem aby ktokolwiek się do nie wyrywał. Czy Wy ludzi macie za głupich pytam? Bezczelność kasjerki jak widać nie zna granic. Co piątek zostawiam w tym sklepie ponad 500 PLN i widać czas na zmianę marketu. Jak chcecie aby ludzie sami kasowali sobie towar to im za to zapłaćcie a nie wprowadzacie cwaniackie rozwiązania. Całe zajście na kasie szybkiej godzina 10.34 Nie pozdrawiam i nie polecam tego sklepu !
1 / 5
2022-08-28 07:57:22
Dominika
Dodam jedną rzecz do komentarza Rebeki z dnia: 12.08.2022r. Bardziej dosadnie trzeba to napisać, nie tyle przesłać Niemcom, żeby poczytali sobie w jaki sposób klienci są traktowani w sklepach sieci lidl w Polsce. To za mało. Należy przysłać osobiście rodowitych Niemców do Polski, aby u nas w kraju zrobili osobiście zakupy i zostali np. oszukani na kupony, które posiadali w aplikacji, a fizycznie nie otrzymali produktu...Wtedy by zobaczyli co to znaczy, jakby sami tego doświadczyli, bo gadaniem nic nigdy do nikogo nie dotrze to. Lidl to niemieccy podstępni, cwani złodzieje...Nic już więcej dodać ni ująć.
5 / 5
2022-08-28 04:24:30
Sylwia
Najlepszy sklep, czysto ,Świeze owoce i warzywa, a przede wszystkim sympatyczna obsługa😉
1 / 5
2022-08-27 09:53:02
Zdzisława
Lidl w Radomiu przy Struga-siedząca"na kasie"starsza pracownica bardzo arogancka i niemiła.Wyjęła mi z koszyka papierowe torby na pieczywo.Dużą ilość różnego pievzywa położyłam na foliowych torebkach,bo było gorące.Chciałam w domu przełożyć je do tych papierowych.Niestety wyrwała mi je z koszyka traktując przy tym jak złodzieja.Szczyt chamstwa i brak szacunku dla klienta,Wezwana kierowniczka nie zachowała się lepiej😱Odradzam korzystanie z tego pożal się Boże sklepu
1 / 5
2022-08-27 09:26:07
Dominika
Do swoich 4 komentarzu zapomniałam dopisać gdzie i o którego lidla chodzi: Ul. Światowida, Warszawa. lidlowskie kombinatorskie złodzieje...
5 / 5
2022-08-27 09:09:28
Natalia
Polecam miła obsługa
5 / 5
2022-08-27 09:09:27
Natalia
Polecam miła obsługa
5 / 5
2022-08-27 08:03:45
👍.......
Sklep Bartoszyce brawo personel dajecie radę zwłaszcza pani na kasach samoobsługowych ludzi dużo a ona z uśmiechem i bardzo pomocna robiłem zakupy 26 sierpnia po południu 👏
1 / 5
2022-08-27 05:14:05
Dominika
Uczciwość promocji kuponów jest tylko wtedy, gdy klient wykorzystał kupon i fizycznie dostał po obniżonej cenie dany produkt. W innym przypadku to cwaniackie złodziejskie działanie na szkodę klienta. SZLAG NIECH WEŹMIE LIDLA!
1 / 5
2022-08-27 03:45:37
Dominika
W taki sposób nigdy nie pozyskacie nowych klientów, a dotychczasowi będą odchodzić od was. Będę opowiadała innym w jaki sposób zostałam oszukana I w jaki sposób okradziona z tego co mi należało się, a zostało mi cwanością i podstępem zabrane.
1 / 5
2022-08-27 03:39:40
Dominika
Cwane złodziejstwo w lidlu (bo nazwijmy rzeczy po imieniu po tym co mi zrobili) wobec klientów wciąż nie ma umiaru i nie zna granic... Na takim oszustwie nigdy nie będą mieć klientów. Zdobywanie klientów nie polega na cwaniactwie złodziejskim lecz uczciwości i danie klientowi co było jego i należało się jemu. W momencie odebrania klientowi jego należności traci on zaufanie do lidla i odchodzi od takiego nieuczciwego i złodziejskiego sklepu już bezpowrotnie. Lidl to niemieckie złodziejstwo. Polacy nie tylko są rąbani na obczyźnie, ale tym bardziej na własnej ojczystej ziemii przez Niemców i Francuzów! Lidl to szajs i oszukiwanie ludzi!
1 / 5
2022-08-26 15:39:30
Dominika
Zraziłam się całkowicie do tego sklepu po zaistniałej wczoraj (25.08.2022r.) sytuacji w sklepie i postanowiłam robić zakupy gdzie indziej, likwidując durną aplikację lidla, nie dającą żadnych korzyści mi jako klientowi z przetwarzania moich danych osobowych.
1 / 5
2022-08-26 15:33:44
Dominika
Moja skala opinii gwiazdek wynosi ZERO, po tym jak mnie oszukano. W dodatku nie ma produktów o których była mowa w gazetce. Jak na razie moja satysfakcja z zakupów w tym sklepie jest zerową.
5 / 5
2022-08-25 16:11:51
Katarzyna
Miła obsluga
1 / 5
2022-08-24 09:28:34
Mariusz
Absolutna porażka. Zastanawiam się jaki "artysta" wymyślił kasy samoobsługowe w Lidlu przy jednoczesnym zamknięciu kas obsługiwanych przez personel sklepu. Rozwiązanie nie działa. Kasy blokują się na potęgę, czas samoobsługi przy dużych zakupach jest masakrycznie długi. Miałem nieprzyjemność robić zakupy w Lidlu i postanowiłem zostawić pełny koszyk zakupów na linii kas samoobsługowych i pojechać zrobić zakupy do normalnego sklepu. Szczerze gratuluję pomysłu obciążenia pracą klienta, za którą zapłacił w marży towaru, ale nie jestem zainteresowany taką współpracą. Jeśli będę miał ochotę popracować społecznie to znajdę sobie jakiś bardziej pożyteczny cel niż powiększanie zysków sieci Lidl. Na ten moment dziękuję za współpracę i przenoszę się z zakupami do innej sieci.
1 / 5
2022-08-24 07:35:13
ANIA
Przestaje kupować w Lidlu w Siedlcach przy ul. Starowiejskiej. Jedna kasa otwarta, (nie rozumiem po co stoją pozostałe), kasjerka co chwilę zostawiająca klientów przy kasie i biegająca odblokować klientów na kasach samoobsługowych. Obsługa mam wrażenie, że coraz bardziej nie przyjemna. Często prowadząca rozmowy przez słuchawki prywatne. Brak komunikacji z klientem, strach o coś zapytać. Nikogo nie interesuje, że kolejka długa. Nachalnie zmuszanie do korzystania z kas samoobsługowych, może się jedynie sprawdzić przy zakupie max dwóch produktów, więcej to blokada siebie jako klienta, oraz kasy obsługującej. Ponadto myślałam, że to sklep gdzie klienci robią duże zakupy, powinni się na nich skupić a nie ograniczać, czy ktoś mnie policzy, ile będę stałą w kolejce, bo jak mam sama to nie mam zamiaru dziesięć razy wkładać do koszyka i wyjmować produktów, ponieważ znów się kasa zblokowała. Na półkach coraz częściej brak towaru, zamiast nich puste pudełka. Dla mnie na pewno, to czas na zmianę sklepu.
1 / 5
2022-08-23 16:00:50
Gabriela
SKANDALICZNE ZACHOWANIE, GODZ 21.57 SKLEP LIDL. KATOWICE UL PANEWNICKA 253 ZAMKNIĘTY. NIE JEST TO JEDEN RAZ ALE KOKEJNY.
1 / 5
2022-08-23 12:46:53
Agnieszka
lidl Czeladź 27 Stycznia , nowa polityka polega na nie otwieraniu kas tradycyjnych, promocyjnych towarów brak
5 / 5
2022-08-20 07:25:25
Ewa
Wczoraj w godzinach wieczornych robiłam zakupy w Lidlu na Bramie Portowej w Szczecinie. Spotkałam się z bardzo miłą i profesjonalną obsługą na kasie nr 3. Był to kasjer nr 50. Pan ten był bardzo uprzejmy i grzeczny. Zostałam szybko i sprawnie obsłużona. Zapytany o szczegóły dotyczące ceny towaru wytłumaczył o co chodzi. Taka obsługa jest rzadkością w większości sklepów. Kasjer zasługuje na pochwałę. Życzę więcej pracowników jak ten kasjer.
1 / 5
2022-08-20 04:27:21
Gosc
Ekspedientka była bardzo nie miła i rzucała towarem.. Środa Wielkopolska godz zakupów 10.-10.20 kasa nr 3
2 / 5
2022-08-19 16:28:18
XYZ
Mozecie nie pokazywac reklam o szkole ??!?? Jest to denerwujące
2 / 5
2022-08-19 16:28:17
XYZ
Mozecie nie pokazywac reklam o szkole ??!?? Jest to denerwujące
1 / 5
2022-08-19 09:50:33
Elżbieta
Lidl Łódź ul. Wici 3 dwa razy skusiła mnie promocja arbuza i dwa razy był zepsuty (oczywiście w Lidlu nie kroją arbuzów ) chyba już wiem dlaczego . Dzisiaj robiłam zakupy w lodówce z lodami leżała kartka z informacją 4 lody w cenie 3, więc się skusiłam wzięłam 8 śnieżek i 12 rożków . Przy kasie okazało się , że nie ma żadnej promocji. Poprosiłam o rozmowę z kierownikiem. Kierownik z uśmieszkiem skierował a skąd Pani tą kartkę wyciągnęła ? tutaj nie ma żadnej daty ( kartka Lidlowska) więc mu tłumaczę leżała na lodach . No widzi Pani nie wisiała. Jeszcze nadmienię, że kasjerka komentowała moje zachowanie do pozostałych klientów że się awanturuję o jednego loda . Dalej już nie słuchałam wyszłam że sklepu z lodami nie korzystając z promocji Lidl coraz gorszy nie szanuje klienta.
1 / 5
2022-08-19 05:42:20
Marzena
Szkoda, że o klienta nie dbacie. Niestety ostatnio Lidl zachowal się w stosunku do mnie jako konsumenta bardzo nieprokonsumencko. Lidl przyjął online zamóeienie i przetrzymał sobie pare dni moje pieniądze i nie wysłał zamówienia...nie pojawil sie nawet nr przesyłki, powod anulowania nieznany (dzwonilam na infolinię). Rozumiem że mogło jakiegoś towaru nie być, opóźnienie itd ale to się kontaktuje z klientem i coś z nim ustala chyba w normalnym świecie? Rozumiem, że kredyty drogie ale takie pożyczanie sobie pieniędzy od konsumentów to trochę nie jest fair...a tak to wygląda...skoro po paru dniach nagle anulujecie z niewiadomych powodów zamówienia i zwracacie pieniądze...zamówienia nie można przywrócić już ani rekompensaty żadnej mi nie zaproponowano
1 / 5
2022-08-18 14:52:55
Pawel
Młotowiertarka zakupiona przez Lidl on-line. Przestała działać , zwrot wg procedury wykonałem, potwierdzili usterkę, uznali opcje zwrot kosztów zakupu. Jednak na pieniążki czekałem 45dni. Wg regulaminu Lidl do 14 powinni wypłacić. Uwaga Lidl on-line!!!
1 / 5
2022-08-18 09:56:53
Jacek
Kupiłem szlifierkę i po minucie pracy się spaliła dzwoniłem z reklamacją i czekam parę dni na rozpatrzenie jej nie wiem co tu myśleć sprzedają złom to niech kasę szybko wracają! Ta szlifierka to na widok pręta się już spociła badziew
1 / 5
2022-08-18 02:56:56
grzegorz
zamówiłem on-line tokarkę do drewna PARKSIDE PDB 100 ,niestety tokarka jest wysyłana w oryginalnym opakowaniu tu porażka .....przyszła uszkodzona i z brakami , zgłosiłem to do lidla żeby ją odebrali to powiedzieli że mam ją wysłać pocztą ale ja zapłaciłem dodatkowo za przesyłkę jako gabaryt a teraz mam ją zawieźć na pocztę na własny koszt i tak już 6 dni mnie zwodzą co dziennie ten sam tekst że ponaglą itd. nie mam dobrej tokarki ani pieniędzy bo nie wiadomo kiedy odeślą kasę ,tak że nie polecam zakupów w LIDLU
1 / 5
2022-08-18 01:45:58
Halina
Sklep we Wrocławiu ul.Grabiszyńska , od czwartku miała być promocja na kawę Dajmajer ( gazetka od 18.08-20.08) a kierowniczka twierdzi ,że promocje są w wybranych sklepach. Z gazetki czwartkowej brak większości produktów. Zwykło oszukiwanie klienta. Wielu moich znajomych zrezygnowało z zakupów w sklepach lidla , bo też zostali oszukani, inne ceny w gazetkach , inne przy kasie.
1 / 5
2022-08-18 01:07:06
Adi
Czemu niema kasjerek.tylko zmusza się ludzi do samozatrudnienia . prowadzę warsztat samochodowy mam narzędzia i części .a ludzi brakuje zapraszam naprawiajcie sobie u mnie i na koniec proszę zapłacić.
1 / 5
2022-08-17 13:20:31
Jarek
Natrętnie z uporem maniaka, brak normalnych kas, wszyscy kierowani do kas samoobsługowych. Niech ktoś spróbuję zapłacić gotówką. Pani i tak skieruje cie do normalnej kasy po resztę. Jakaś paranoja. Ludzie zastanówcie się, wydajecie swoje ciężko zarobione pieniądze, a po godzinach w ramach promocji ZA DARMO robicie jako kasjerzy. I jeszcze się z tego cieszycie. A Lidl nic z tego nie robi. Wszędzie macie wybór, ale w Lidlu NIE.
5 / 5
2022-08-17 07:53:43
Angelika
Bardzo miła obsługa
3 / 5
2022-08-17 02:48:14
Emilia
Serek wiejski naturalny Pilos już któryś raz jest zepsuty 2-3dni przed terminem. Jest gorzki i fermentuje. Więcej nie kupię.
1 / 5
2022-08-16 16:44:51
Rafał
Jestem klientem lidla od wielu lat i muszę przyznać że jest coraz gorzej. Jakość produktów coraz gorsza. Brakuje towarów. Wystarczy pójść na zakupy po 19 i ogląda się puste półki. Kasy samoobsługowe to porażka. Ostatnio 6 razy zmieniałem kasę bo za każdym razem kasa blokowała się na zgrzewce wody, a obsługi oczywiście nie można się było doczekać. W końcu zrezygnowałem z zakupów. nie wiem czy jeszcze zrobię kiedyś zakupy w lidlu bo na razie nie mam ochoty tam iść.
1 / 5
2022-08-16 12:38:09
Ala
Przestałam kupować w Lidlu ,chociaż mam blisko domu . Jedna kasa otwarta a kolejka długa. Nachalnie jest się zmuszanym do korzystania z kasy samoobslugowej - która w Lidlu jest porażką. No i jeszcze komunikaty w języku ukraińskim, jak je słyszę to się zastanawiam czy mieszkam jeszcze w Polsce.
1 / 5
2022-08-16 09:49:04
Ewa
Promocje Lidla to kpina, specjalnie zostawione promocyjne informacje o obniżce, o kuponach zwrotnych za zakup konkretnego towaru, przy kasie Pani potwierdza że kupon przyjdzie na kartę, po czym kuponu nie ma, a Pani z infolinii informuje, ze promocja trwała do dnia poprzedniego. To kpina, widzę że Lidl dołączył do innych krętaczy i naciągaczy. Gratuluję.
1 / 5
2022-08-16 08:36:32
Elżbieta
Robię zakupy w świdnickim Lidlu. Ostatnio - dramat. Długie kolejki do jedynej czynnej kasy, pracownicy wykładający towar w godzinach nasilenia zakupów, tarasują przejścia. Dziś - szczyt bezczelności bardzo młodej pracownicy, która zamiast pomóc przy skasowaniu towaru w kasie samoobsługowej, oświadczyła że nie jest od tego. Szkoda, bo to jedyny sklep Waszej firmy w moim mieście :((
2 / 5
2022-08-16 06:41:51
Mikołaj
Jak zawsze dłuuuuga kolejka I jedna kasa otwarta. DRAMAT
1 / 5
2022-08-14 19:50:54
Becia
Lidl w Ostrowie Wlkp. przy Poznańskiej. Przestańcie bombardować polskich klientów informacjami o pomocy dla Ukraińców. Mamy dość tej agitacji!!! Jeśli firma Lidl chce wspierać uchodźcow, niech robi to z włanych gigantycznych zysków. I jeszcze jedno. Polacy nie mają ochoty słuchać ukraińskiego bełkotu płynącego z głośników. Koniec z zakupami w Lidlu.
1 / 5
2022-08-12 19:31:30
Adam
Dzień dobry chcę opisać sprawę która moim zdaniem powinna być przestrogą. dokonałem zakupu deski dopływania za 750 zł dostawa miała trwać do 5 dni roboczych po tym czasie bez jakichkolwiek informacji ze strony firmy Lidl otrzymałem zwrot pieniędzy ale tak sobie myślę że jako wieloletni klient powinienem być traktowany poważnie a tu zdziwienie po prostu mnie olali czekałem na dostawę ale po czasie zwrócili pieniądze i tyle kpina i brak kultury
1 / 5
2022-08-12 17:27:30
Ewa
A może by ktoś pomyślał że przymuszanie kasowania na SCO to nie wina kasjerek które niesłusznie nazywane są leniwymi bo te dziewczyny biegają a nie chodzą po sklepie tylko zarządzenie odgórne które muszą wykonać
1 / 5
2022-08-12 13:04:23
Anna
Co się stało z tą rukolą??? Zmieńcie coś bo obecna się nie nadaje.
1 / 5
2022-08-12 09:18:58
Piotruś
lidli dzisiaj ma promocje na piwo, dla frajerów jakieś resztki, pomieszanie z poplataniem, piwa o, 33, 0,4 a ceny jak w żabce I, scheise, oszuści
1 / 5
2022-08-12 07:13:04
Rebeka
Przesyłam link do tej strony na kontaktlidl.de niech sobie Niemcy poczytają jak w Polsce się traktuje klientów. VIEL SPASS
1 / 5
2022-08-12 05:14:53
Anna
Kasy samoobsługowe Lidla są ogromną porażką. Czy ktoś próbował to obsłużyć mając pełny koszyk zakupów??????. Zdecydowanie byłam tam ostatni raz. Zastanawiam się dlaczego mam wykonywać pracę za wykonanie której zapłaciłam. Gratulacje dla wynalazcy tego absolutnie kretyńskiego pomysłu. W sumie jakaś odmiana mi się przyda. Muszę sobie poszukać nowego sklepu, w którym będę robiła zakupy spożywcze - oczywiście innego niż Lidl.
1 / 5
2022-08-12 05:14:52
Anna
Kasy samoobsługowe Lidla są ogromną porażką. Czy ktoś próbował to obsłużyć mając pełny koszyk zakupów??????. Zdecydowanie byłam tam ostatni raz. Zastanawiam się dlaczego mam wykonywać pracę za wykonanie której zapłaciłam. Gratulacje dla wynalazcy tego absolutnie kretyńskiego pomysłu. W sumie jakaś odmiana mi się przyda. Muszę sobie poszukać nowego sklepu, w którym będę robiła zakupy spożywcze - oczywiście innego niż Lidl.
5 / 5
2022-08-11 18:38:13
KLIENTLIDL
Super ofertą Lidla są również zakupy online. https://tmlead.pl/redirect/612942_2265?epi=lidl-online Wszystko bezpiecznie z domu i w Lidlowych cenach. Osobiście bardzo polecam i sam korzystam
1 / 5
2022-08-11 18:37:52
klientLIDL
Super ofertą Lidla są również zakupy online. https://tmlead.pl/redirect/612942_2265?epi=lidl-online Wszystko bezpiecznie z domu i w Lidlowych cenach. Osobiście bardzo polecam i sam korzystam
1 / 5
2022-08-11 13:31:58
Emi
Lidl, Sosnowiec, przy rondzie Ludwika…. Leniwe kasjerki przymuszają do samoobsługi. Kolejka długa a z głośnika co chwila natarczywe „ zapraszamy do samoobsługi” choć ludzie ewidetnie nie chcą… jak się paniom pracować nie chce i nieświadomie pchają się do systemu zniewolenia i kontroli to niech potem nie narzekają na zycie w PL… Rzadko chodzę do Lidla a teraz chyba nie będę już wcale.. wole do chłopa na stragan niż wspierać zrobotyzowane niewolnictwo..
1 / 5
2022-08-11 10:07:04
Patrycja
Sklep lidl nadużywa naiwności klientów sklepu robiąc promocję na dzień następny wieszają pomarańczową cenówkę promocji tłustym drukiem jest promocja a małymi literkami datę od kiedy i specjalnie stoi towar przy kasach. Uważam że to jest nie zgodne z prawem a nikt z tym nic nie robi.
1 / 5
2022-08-11 09:49:21
andrzej
Kupony promocyjne rozliczane w jakiś sposób (chyba %) do każdego produktu. Zakupiłem 10 artykułów i co jakoś nie mogę się doliczyć sumy na kuponie promocyjnym. czy to po to by klienta oszukać. A nie można na końcu odjąć od sumy zakupów kwotę z kuponu. PONADTO już kilkanaście razy nie zgadzała mi się cena artykułu na tzw cenówce (pod artykułem) z ceną na paragonie. I różne tłumaczenia to informatycy nie zmienili, Tak mam w systemie, nie wiem. To nagminny proceder okradania klientównp Lidl Kraków ul. Lindego
1 / 5
2022-08-11 09:43:16
stanisław
BRAWO lidl. Nieuki z firmy zewnętrznej tylko patrzą by nałożyć mandat. Wystarczy odejść od samochody by wydrukować bilet a matoł już zostawia kartkę z mandatem bo on nie może czekać śpieszy się bo obsługuje kilka parkingów. A GROMY I NEGATYWNE OPINIE IDĄ NA KARB Lidla. Lidla Kraków Lindego
1 / 5
2022-08-11 09:39:49
stanisław
Od pewnego czasu preferujecie płatność kartą w kasach samoobsługowych. Stąd np z 5-ciu kas otwarta jedna Sklep Kraków lindego). A bardzo czesto kasjerka (jedna) obsługuje kasę i pomaga klientom kas samoobsługowych. Taki stan stwarza kolejki i awantury skupiające się na dziewczynie. A MOŻE BY TAK WZOREM Auchana, Kauflandu. Carfura zamiast wszystkich kas samoobsługowych z płatnoscią kartą POSTAWIĆ NA 6 kas 3 Z PŁATNOSCIĄ GOTÓWKĄ. Rozwiązałoby to problem kolejek i ułatwiło zakupy. NIE KAŻDY MA I CHCE PŁACIĆ KARTĄ.
1 / 5
2022-08-11 07:48:20
Stały klient LIDL
Info dla zarządzających sklepami LIDL- w Skarżysku-Kamienna LIDL przy Ul Moniuszki. Parkingiem przy sklepie zarządza firma APOCA Parking Polska Sp. zo .o., Rondo ONZ 1, 00124 Warszawa W dniu 11.08.2022 r. zaparkowałam pod sklepem , pobrałem bilet parkingowy , niestety nie włożyłem za szybę samochodu . Po zakupach zauważyłem pod wycieraczką wezwanie do zapłaty za parkowanie za brak ważnego biletu. Oczywiście złożyłem reklamację . Zasadniczą sprawą jest fakt , jestem przekonany o tym że osoba kontrolująca ( nr kontrolera 1429) w momencie drukowania biletu znajdowała się po drugiej stronie parkometru i doskonale wiedziała ,że obowiązujący bilet jest przez mnie drukowany. ŻENADA !!!!. GRATULUJĘ LIDLOWI TAKIEG ZARZĄDZNIA W ZASADZIE DOSYŚ PUSTYM PARKINGIEM, a FIRMIE APOCA TAKICH KONTROLERÓW !!!
1 / 5
2022-08-10 16:44:35
Przemek
Produkty w promocji a po zakupie patrze ma paragon a tam bez promocji dodam ze okazalem karte lidla
1 / 5
2022-08-10 11:33:04
Justyna Troć
Robiąc zakupy poprosiłam fakturę , która została żle wystawiona , ok rozumiem pomyłki się zdarzają , ale po ponad miesiącu nadal nie otrzymałam faktury. Sklep tłumaczy się , że sprawa jest pilna a ja nie mam faktury aby się z księgową rozliczyć. Jakaś żenada jak traktują klienta
3 / 5
2022-08-10 05:51:48
EliotNes
Chodzę do lidla od czasu do czasu na różne promocje jedynie, bo to drogi sklep. Reklama "lidlowskie czyli niskie ceny" jest tak kłamliwa, że aż żenująca i ta ich wielka walka z inflacją a towary podrożały o kilkanaście i kilkadziesiąt %. Albo np. taki kefir Pilos. Był tam od lat. Ostatnio nie było go jakiś czas i w końcu pojawił się. Oczywiście droższy o 14% i jako Nowość. No ale może ktoś złapie się na te ich marketingowe chwyty.
1 / 5
2022-08-09 15:17:50
Małgorzata
Lidl Biłgoraj.Lepiej nie wchodzić .Trzeba błagać by by dostać się do kasy
1 / 5
2022-08-09 15:15:54
Goska
Od dziś nie wybiorę się już na zakupy do sklepu Lidl .Kolejka do kas samoobsługowych gigantyczna ,jedną kasa otwarta a ludzi tłum,kierownika nie ma nigdy ,bałagan ,zamieszanie a tobie każą czekać pół godziny w kolejce do kasy mrożonkami.Dzis po raz trzeci w tym tygodniu wyszłam zostawiając kosz z zakupami w sklepie.
1 / 5
2022-08-09 15:15:26
Goska
Od dziś nie wybiorę się już na zakupy do sklepu Lidl .Kolejka do kas samoobsługowych gigantyczna ,jedną kasa otwarta a ludzi tłum,kierownika nie ma nigdy ,bałagan ,zamieszanie a tobie każą czekać pół godziny w kolejce do kasy mrożonkami.Dzis po raz trzeci w tym tygodniu wyszłam zostawiając kosz z zakupami w sklepie.
1 / 5
2022-08-09 11:19:28
E.....
Lidl OPOLE Dlaczego klienci zmuszani są do korzystania z kasy samoobsługowej??? Nawet przy dużych zakupach i chęci płacenia gotówką??? Wszystkie kasy normalne są zamknięte. Wydłuża to zdecydowanie czas zakupu i denerwuje klientów. Atmosfera tragiczna - czy warte jest to oszczędności na personelu? Coraz częściej skłonna jestem kupować w innych sieciach.
1 / 5
2022-08-09 11:16:53
Antoni
Ktoś kto wprowadził obsługę klienta tylko w kasach samoobsługowych gdzie nie ma płatności gotówką, owszem jest lecz wygląda to następująco wprowadzisz towar na kasie a płacisz gotówką musi podejść kasjerka zabrać wydrukowany paragon i do kasy tam zapłacisz. Nie wszyscy płacą bezgotówkowo cała sytuacja wydłuża proces kasowania oraz zamieszanie wśród klientów, kasjerka biega od kas do kasy ponieważ jest jedna. Nie da się otworzyć jednej kasy normalnej gdzie zostaniesz skasowany czy to jakieś oszczędności czy zmuszanie na siłę do płatności bezgotówkowej. Taka sytuacja jest w Lidl Oświęcim ul. Konarskiego w godzinach rannych.
1 / 5
2022-08-09 03:41:14
Henryk
Nowy sposób sprzedaży w Ozorkowie jest zdecydowanie gorszy pomimo samoobsługi niż było. Kolejki są dłuższe przenoszę się do innego marketu. Sprzedaż nie przemyślana
1 / 5
2022-08-08 11:56:00
Dorota
Nie kupuję w Lidlu, obsługa fatalna i nie ma możliwości zwrócenia towaru w ciągu 14 dni. 2razy musiałam reklamować zepsute urządzenie i nadal otrzymywałam uszkodzone. W końcu rzuciłam im je.
1 / 5
2022-08-08 06:56:40
Kika
Widocznie ktoś kto nakazał pracownikom zmuszanie klietów do samoobsłuhi aby zwróciły się koszty montażu i przy okazji redukcję etatów w lidlu przewidział spadek obrotów. Prawdopodobnie lidla stać na takie posunięcie i może pozwolić sobie na utratę klientów. Co do niemieckiego lidla to tam standardy są inne i pewnie nie wiedzą jaką polski lidl prowadzi tutaj politykę sprzedaży. Jednak niechęć do lidla po tym co zrobił pozostanie u nas pokrzywdzonych taka sama czy to w kraju czy za granicą. Ktoś w Polsce psuje renome tego dyskontu i ukrywa się za agresywnym wprowadzanie beznadziejnych zmian.
1 / 5
2022-08-08 06:43:56
Adam
Pomysł ze zmuszaniem klientów do samoobsługi jest katastrofalny w skutkach. Może te kasy mają sens jak ktoś kupuje kilka produktów. Przy większych zakupach to jest koszmar. Na szczęście jest taki duży wybór sklepów, że Lidl omijam szerokim łukiem. Co ciekawe większość moich znajomych robi dokładnie tak samo. Widzę, że nasila się intensywność kampanii reklamowych tej sieci - obawiam się, że bezskutecznie. Twórcą tego pomysłu, aby klienci sami wykonali pracę, za którą zapłacili w marży produktu doprowadzili sieć do olbrzymiego kryzysu. Dzisiaj, kiedy wielu ludzi zmieniło miejsce robienia dużych zakupów spożywczych, ich ściągnięcie z powrotem będzie zadaniem zdecydowanie trudniejszym niż ich zniechęcenie do Lidla. Ja już tam nie wrócę i myślę, że jest bardzo wielu ludzi, którzy myślą podobnie jak ja. Ten kto wymyślił, że można obciążyć klientów samoobsługą i więcej zarobić poprzez redukcję zatrudnienia, wyrządził niewyobrażalną krzywdę sieci Lidl. A jednak Niemiec nie taki sprytny jak się uważa.
1 / 5
2022-08-08 05:57:29
Plujka
Ciekawe kto będzie jadł spożywkę oplutą z Lidla produkcja sera plus mocz, mleka plus inne, zemsta
1 / 5
2022-08-08 05:53:51
Pyskata
Lidl do nie zwraca środkow na konto do 14 dni. Zaraz będzie 30 twierdzi że zdjęli blokadę, ale dokumentu mi nie przesyłają, jak grochem o ścianę. TRAGEDIA omijać z daleka, trzeba wdrożyć dywresje 😁
1 / 5
2022-08-07 14:12:45
Szymon Wiesenthal
Ja już jestem u konkurencji od 3 tygodni a zostawialem u Was 6 tys rocznie od 6 lat. Wszystkiemu są winne kasy samoobsługowe (Auschwitz-Birkenau)Arbeit macht frei
1 / 5
2022-08-07 12:06:00
Internauta
W sklepach Lidl w Niemczech nie ma zapowiedziw języku polskim, pomimo, że tak wielu Polaków tam mieszka i prscuje. Dlaczego w polskich sklepach Lidla słychać komunikaty po ukraińsku? W Polsce urzędowym jezykiem jest polski, więc Polacy nie mają ochoty słuchać obcego języka u siebie.
1 / 5
2022-08-07 05:43:44
Krzysztof
06 08 22 w lidlu we Wrzesni kupujac lopatke w promocji za zakup za min. 69 zl niestety na paragonie rabat nie uwzglendniony a rozmowa z ekspedientka nic nie dalo lopatki zwrocilem trzeba zwracac uwage na paragon bo to sie powtarza dosc czesto
1 / 5
2022-08-07 05:43:44
Krzysztof
06 08 22 w lidlu we Wrzesni kupujac lopatke w promocji za zakup za min. 69 zl niestety na paragonie rabat nie uwzglendniony a rozmowa z ekspedientka nic nie dalo lopatki zwrocilem trzeba zwracac uwage na paragon bo to sie powtarza dosc czesto
1 / 5
2022-08-06 16:15:29
Roman
Kupiłem dziś stek wołowy (tani nie był ) zapakowany próżniowo po rozpakowaniu okazało się że to same kawałki jak gulaszowe - przez ruszt na grilu by przeleciały
1 / 5
2022-08-06 14:26:11
Kama
Jednym słowem Lidl sięgnął dna
1 / 5
2022-08-06 13:41:20
Sławek
Spacerując z dwójką wnuków postanowiliśmy z żoną zrobić drobne zakupy w sklepie Lidl w Stalowej Woli przy ul. Leśnej. I oto co nas spotkało. Pan ochroniarz grzecznie ale stanowczo wyprosił nas ze sklepu oznajmiając nam, że dwoje dzieci w wieku 5 i 3 lat stanowi zagrożenie bezpieczeństwa dla innych klientów sklepu poruszając się na rowerkach rozbiegowych pod opieką dwojga dorosłych osób, tak jakby osoby poruszające się na wózkach inwalidzkich czy klienci pchający wózki z zakupami nie stwarzali żadnego zagrożenia, może prewencyjnie i ich należałoby wyprosić ze sklepu. Ale wówczas po co komu taki sklep. Nieopodal stała kierownik sklepu. Po chwili rozmowy z identyfikatora wywnioskowałem, że rozmawiam z panią kierownik o imieniu Edyta. W kilku zdaniach w sposób obcesowy pani powtórzyła formułkę ochroniarza po czym w sposób bardzo napastliwy, wręcz chamski zaczęła krzyczeć na cały sklep, że wnuki moje są niewychowane, nie widząc dzieci choćby przez sekundę. Myślę, że zawiodła rekrutacja i dobór pracowników. Oczekuję wyjaśnienia tego incydentu i informacji o sposobie załatwienia tej sprawy droga mailową. Z poważaniem Klient Sławek

Rzetelne opinie o Lidl