Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Lidl

Lidl Opinie 1.6 (147)

Ul. Poznańska 48
62-080
Tarnowo Podgórne
800012071
opinie Lidl
1.6
147
Opinii

Źle

1 / 5
2021-11-28 12:30:26
Ewa
Moja ocena to Dużeee Zeroo dla sklepu Lidl Rogoźno Wlkp,długo trzeba czekać na kasjerkę,tylko karzą klijetą iść do kasy samoobsługowej,ale jest wolny wybór gdzie ja zapłacę za zakupy,to kasjerki powinny być dla klijętów a nie odwrotnie
1 / 5
2021-11-28 12:30:25
Ewa
Moja ocena to Dużeee Zeroo dla sklepu Lidl Rogoźno Wlkp,długo trzeba czekać na kasjerkę,tylko karzą klijetą iść do kasy samoobsługowej,ale jest wolny wybór gdzie ja zapłacę za zakupy,to kasjerki powinny być dla klijętów a nie odwrotnie
1 / 5
2021-11-27 14:27:49
Andrzej
Swoje niby promocje Lidl nadrabia karami za brak karteczki na parkingu
1 / 5
2021-11-25 07:22:11
Dariusz
Kupiłem zepsutą sokowirówkę. Naprawili w Niemczech. odesłali przez kuriera. W DHL pracują niepiśmienni. Nie kontaktują się z klientem, że dostarczą przesyłkę. I tak już dwa razy!!! Dzisiaj też byli, a ja w pracy. Trzeciego razu nie będzie. HOYER z Niemiec niereformowalni tępi oszuści. UKRADLI SPRZĘT, a LIDL.PL PIENIĄDZE!!! Jak zatrudniacie firmę kurierską z niepiśmiennymi cudzoziemcami, ponosicie konsekwencje.
1 / 5
2021-11-25 05:47:05
Jacek
Witam 22 11 zakupiłem akumulatorową pilarkę ręczną 12 V PHKSA 12 B3 (bez akumulatora i ładowarki).Mam dużo urządzeń firmy Parkside i pomyślałem, że baterię do tej pilarki też będę posiadał .Niestety ,rzeczywistość okazała się inna. 3 konsultantów od trzech dni nie umie mi odpowiedzieć ,czy będzie w magazynie w najbliższym czasie ładowarka z akumulatorem (Numer artykułu: 100289306) do mojej pilarki (Numer artykułu: 100311406).Próby połączenia się z serwisem telefoniczne ,niemożliwe . Na wysłanego przeze mnie maila nikt nie raczył odpisać .Opisanie problemu na Facebooku zakończyło się usunięciem go ze w/w strony przez administratora . Pozostaje mi tylko ostrzec kupujących ,by sprawdzali wszystko na temat artykułu który chcą zakupić ,bo pomocy przez infolinię nie uzyskają żadnej .Na pewno w Niemczech Lidl z większym szacunkiem pochyla się nad problemami swoich długoletnich klientów .
1 / 5
2021-11-24 02:01:08
Anna
Kawa Lavazza w ziarnach kupiona w Lidlu - ohyda, nawet nie przypomina prawdziwej Lavazy.
1 / 5
2021-11-11 04:56:01
anna
sklepy ok i nie ma do czego dodaj przyczepić sle ceny? mieszkam przy granicy z Niemcami ( warzywa z masełkiem 0,49 centów u nas 3, 69 ) byście chociaż zmienili ceny w sklepach przy granicy , bo go trochę żenada na na Polakach zarabiacie
1 / 5
2021-11-10 13:01:18
Katarzyna
Promocje typu kup 3 kup 4 itd albo zrób zakupy za np 50 zł a kupisz coś taniej to niech sobie lidl robi u siebie czyli w Niemczech w Polsce nie stać ludzi na takie kupowanie i nikt nie jest głupi żeby się dać nabrać!
1 / 5
2021-11-10 06:08:28
Wiktoria
Kupiony brązowy ryż w Lidlu w Oleśnie tragedia data do listopada 2022 w środku pełno białych robali 😠😱😡
5 / 5
2021-11-08 11:41:24
Stanislaw
Serdeczne podziekowanie dla pracownicy :kasa nr.4,Kasjer 21. Data zdarzenia 8.11.2021r okolo 10,30.Pierwsza osoba z kasjerow LIDLA w C zestochowie,ktora chciala /zobaczyla/ niesprawnego seniora stojacego w kolejce i obsluzyla go /z wlasnej inicjatywy/ poza kolejka. Lidl w Czestochowie ul.Jana Pawla paragon nr.71933 / 136882.

Rzetelne opinie o Lidl