Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Lidl

Lidl Opinie 1.5 (194)

Ul. Poznańska 48
62-080
Tarnowo Podgórne
800012071
opinie Lidl
1.5
194
Opinii

Źle

1 / 5
2022-01-21 12:04:26
Marek
W sklepach Lidl sa nieudane kasy samoobslugowe. Nie wiem dlaczego sa tak skomplikowane i wymagaja ciaglych interwencji obslugi. Lidl powinien wziasc przyklad z Auchan, Decathlonu a nawet Biedronki !! Nigdy wiecej nie pojde do samoobslugowej kasy w Lidlu bo przy duzych zakupach traci sie znacznie wiecej czasu niz stojac w kolejce do zwyklej kasy !!
1 / 5
2022-01-19 13:24:24
Jan
Lidlu w Krakowie ul. Cegielniana to jeden wielki bajzel. Niuprzejma i niefachowa obsługa. Wiecznie naburmuszone i opryskliwe pracownice. Pani menadżer wydająca się w pyskówki z pracownikami przy klientach. Żenada. Trudno uwierzyć że ktoś taki zarządza ludźmi. Może Pani menadżer przydałoby się szkolenie z etyki i relacji międzyludzkich.
1 / 5
2022-01-19 09:41:57
Halina
Sklepy on linę to najgorsze dziadostwo. Inny termin dostawy niż w ofercie, zamówienie 7 dni przed promocją w sklepach stacjonarnych, 3 dni po rozpoczęciu promocji a 1 przed terminem dostawy i go, że nie ma towaru i pieniądze zwrócą do 14 dni, reszta towaru po terminie. Zapewne gdyby nie ostre e-maile dalej bym czekała na kasę. Ciekawy sposób kredytowania swojej działalności, zapewnie nie byłam jedyną której anulowali zamówienie ale przez 2 tygodnie obracało moją gotówką. Omijać z daleka!!!!!!!
1 / 5
2022-01-18 13:44:39
Renata
Lubię niektóre produkty Lidla. Ale Panie pracujące po prostu Ti jest katastrofa. Nie wiem czy wszędzie ale w Bielsku Białej przy Sobieskiego cały czas gadają przez słuchawki, śmieją się, rechoczą jak wiejskie kury. To jest lekceważenie klienta. Niechętnie odpadają na pytanie bo przecież w słuchawce koleżanka opowiada jakieś pierdoły jak gotowała zupę pomidorową. Mylą się na kasach bo są zajęte wszystkim tylko nie pracą. Nie wspomnę o sposobie kasowania. Opakowania pękają od rzucania. Jednym słowem-DNO !!!
1 / 5
2022-01-18 12:26:46
Jacek
Masakra! chciałem zwrócić towar zakupiony online. Napisane było, że na fakturze bedzie formularz zwrotu. faktury nie dostałem w ogóle, a kupiłem 3 tygodnie temu. niby można zwrócić jako gość prze nr zamówienia. wszystko się wpisuje, ale nie da się przesłać, gdyż zakryte jest podświetlenie metryczką. wygląda jakby celowo. dodzwonić na infolinię się po prostu nie da. niby wszystko wygląda naturalnie, a w pewnym momencie komputer dziękuję i rozłącza się. zdecydowanie nie polecam zakupów przez internet w Lidlu!!!
1 / 5
2022-01-18 01:47:12
Michał
Dałem w ramach reklamacji szlifierkę kątową do naprawy w dniu 20 października 2021 roku to dzisiaj reklamacja nie została załatwiona
1 / 5
2022-01-17 15:23:14
Sebastian
Lidl, niby fajny sklep, byłby fajniejszy gdyby nie jeden fakt - aplikacja. Nie wiem jaki ciulik siedzi w zarządzie że nie słyszy opinii klientów. Ile zapłacił za to gów!enko i jaka firma im to pisała? Chyba żaden inny sklep tego lepie nie spier.dolił niż lidl. Seniorzy maja tego dość i przechodzą do biedry, tam jest karta i promocje przychodzą na sms, odbijasz kartę i korzystasz a nie logowanie, sranie, kto to pamięta, ktory senior patrzy na kody na opakowaniach? Złodziejstwo o oszystwo.
1 / 5
2022-01-17 14:53:13
Łucja
Kupiłam maseczki na twarz - kpl. 2szt - nie nadające się do użytku co potwierdził producent, z którym się skontaktowałam i przedstawiłam stan maseczek. Niestety sklep stacjonarny, mimo obowiązku zgodnie z prawem, nie przyjmuje reklamacji na środki higieny, a maseczki takimi są. Zwrotów oczywiście również nie przyjmuje. Do biura obsługi klienta wysłałam więc zgłoszenie dot. zwrotu i reklamacji. W odpowiedzi dostałam informację o nie przyjmowaniu zwrotów, a o reklamacji ani słowa. Wysłałam ponownie pytanie, na jakiej podstawie odmawia mi się złożenia reklamacji. Niestety na odpowiedź czekam już 27 dni. Na wypadek gdyby firma LIDL była zainteresowana opiniami klientów, w co nie wierzę, podaję nr mojego zgłoszenia: 66489842. Może kiedyś dostanę odpowiedź. Ciekawe czy Niemiecka Centrala ma świadomość jak traktują klientów sklepy Lidl Polska, oczywiście biorąc ilość negatywnych opinii tej sieci w Polsce.
1 / 5
2022-01-15 03:47:52
Ewa
Ekspedientki Lidla w Olsztynie na Wilczyńskiego są nie uprzejme rozmawiają cały czas przez słuchawki, opowiadają żarciki oraz swoje prywatne sprawy jednym słowem mają gdzieś klientów , mieszkam blisko ale jeżdżę do innego sklepu ponieważ mam dość wiecznie naburmuszonych pań, które pracują jakby za karę
5 / 5
2022-01-13 11:49:23
Mariola
Sklep Zabrze ul.Damrota świetna obsługa, miłe ekspedientki. Duża dostępność towarów.

Rzetelne opinie o Lidl