Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Lidl

Lidl Opinie 1.4 (537)

Ul. Poznańska 48
62-080
Tarnowo Podgórne
800012071
opinie Lidl
1.4
537
Opinii

Źle

1 / 5
2022-08-12 19:31:30
Adam
Dzień dobry chcę opisać sprawę która moim zdaniem powinna być przestrogą. dokonałem zakupu deski dopływania za 750 zł dostawa miała trwać do 5 dni roboczych po tym czasie bez jakichkolwiek informacji ze strony firmy Lidl otrzymałem zwrot pieniędzy ale tak sobie myślę że jako wieloletni klient powinienem być traktowany poważnie a tu zdziwienie po prostu mnie olali czekałem na dostawę ale po czasie zwrócili pieniądze i tyle kpina i brak kultury
1 / 5
2022-08-12 17:27:30
Ewa
A może by ktoś pomyślał że przymuszanie kasowania na SCO to nie wina kasjerek które niesłusznie nazywane są leniwymi bo te dziewczyny biegają a nie chodzą po sklepie tylko zarządzenie odgórne które muszą wykonać
1 / 5
2022-08-12 13:04:23
Anna
Co się stało z tą rukolą??? Zmieńcie coś bo obecna się nie nadaje.
1 / 5
2022-08-12 09:18:58
Piotruś
lidli dzisiaj ma promocje na piwo, dla frajerów jakieś resztki, pomieszanie z poplataniem, piwa o, 33, 0,4 a ceny jak w żabce I, scheise, oszuści
1 / 5
2022-08-12 07:13:04
Rebeka
Przesyłam link do tej strony na kontaktlidl.de niech sobie Niemcy poczytają jak w Polsce się traktuje klientów. VIEL SPASS
1 / 5
2022-08-12 05:14:53
Anna
Kasy samoobsługowe Lidla są ogromną porażką. Czy ktoś próbował to obsłużyć mając pełny koszyk zakupów??????. Zdecydowanie byłam tam ostatni raz. Zastanawiam się dlaczego mam wykonywać pracę za wykonanie której zapłaciłam. Gratulacje dla wynalazcy tego absolutnie kretyńskiego pomysłu. W sumie jakaś odmiana mi się przyda. Muszę sobie poszukać nowego sklepu, w którym będę robiła zakupy spożywcze - oczywiście innego niż Lidl.
1 / 5
2022-08-12 05:14:52
Anna
Kasy samoobsługowe Lidla są ogromną porażką. Czy ktoś próbował to obsłużyć mając pełny koszyk zakupów??????. Zdecydowanie byłam tam ostatni raz. Zastanawiam się dlaczego mam wykonywać pracę za wykonanie której zapłaciłam. Gratulacje dla wynalazcy tego absolutnie kretyńskiego pomysłu. W sumie jakaś odmiana mi się przyda. Muszę sobie poszukać nowego sklepu, w którym będę robiła zakupy spożywcze - oczywiście innego niż Lidl.
5 / 5
2022-08-11 18:38:13
KLIENTLIDL
Super ofertą Lidla są również zakupy online. https://tmlead.pl/redirect/612942_2265?epi=lidl-online Wszystko bezpiecznie z domu i w Lidlowych cenach. Osobiście bardzo polecam i sam korzystam
1 / 5
2022-08-11 18:37:52
klientLIDL
Super ofertą Lidla są również zakupy online. https://tmlead.pl/redirect/612942_2265?epi=lidl-online Wszystko bezpiecznie z domu i w Lidlowych cenach. Osobiście bardzo polecam i sam korzystam
1 / 5
2022-08-11 13:31:58
Emi
Lidl, Sosnowiec, przy rondzie Ludwika…. Leniwe kasjerki przymuszają do samoobsługi. Kolejka długa a z głośnika co chwila natarczywe „ zapraszamy do samoobsługi” choć ludzie ewidetnie nie chcą… jak się paniom pracować nie chce i nieświadomie pchają się do systemu zniewolenia i kontroli to niech potem nie narzekają na zycie w PL… Rzadko chodzę do Lidla a teraz chyba nie będę już wcale.. wole do chłopa na stragan niż wspierać zrobotyzowane niewolnictwo..
1 / 5
2022-08-11 10:07:04
Patrycja
Sklep lidl nadużywa naiwności klientów sklepu robiąc promocję na dzień następny wieszają pomarańczową cenówkę promocji tłustym drukiem jest promocja a małymi literkami datę od kiedy i specjalnie stoi towar przy kasach. Uważam że to jest nie zgodne z prawem a nikt z tym nic nie robi.
1 / 5
2022-08-11 09:49:21
andrzej
Kupony promocyjne rozliczane w jakiś sposób (chyba %) do każdego produktu. Zakupiłem 10 artykułów i co jakoś nie mogę się doliczyć sumy na kuponie promocyjnym. czy to po to by klienta oszukać. A nie można na końcu odjąć od sumy zakupów kwotę z kuponu. PONADTO już kilkanaście razy nie zgadzała mi się cena artykułu na tzw cenówce (pod artykułem) z ceną na paragonie. I różne tłumaczenia to informatycy nie zmienili, Tak mam w systemie, nie wiem. To nagminny proceder okradania klientównp Lidl Kraków ul. Lindego
1 / 5
2022-08-11 09:43:16
stanisław
BRAWO lidl. Nieuki z firmy zewnętrznej tylko patrzą by nałożyć mandat. Wystarczy odejść od samochody by wydrukować bilet a matoł już zostawia kartkę z mandatem bo on nie może czekać śpieszy się bo obsługuje kilka parkingów. A GROMY I NEGATYWNE OPINIE IDĄ NA KARB Lidla. Lidla Kraków Lindego
1 / 5
2022-08-11 09:39:49
stanisław
Od pewnego czasu preferujecie płatność kartą w kasach samoobsługowych. Stąd np z 5-ciu kas otwarta jedna Sklep Kraków lindego). A bardzo czesto kasjerka (jedna) obsługuje kasę i pomaga klientom kas samoobsługowych. Taki stan stwarza kolejki i awantury skupiające się na dziewczynie. A MOŻE BY TAK WZOREM Auchana, Kauflandu. Carfura zamiast wszystkich kas samoobsługowych z płatnoscią kartą POSTAWIĆ NA 6 kas 3 Z PŁATNOSCIĄ GOTÓWKĄ. Rozwiązałoby to problem kolejek i ułatwiło zakupy. NIE KAŻDY MA I CHCE PŁACIĆ KARTĄ.
1 / 5
2022-08-11 07:48:20
Stały klient LIDL
Info dla zarządzających sklepami LIDL- w Skarżysku-Kamienna LIDL przy Ul Moniuszki. Parkingiem przy sklepie zarządza firma APOCA Parking Polska Sp. zo .o., Rondo ONZ 1, 00124 Warszawa W dniu 11.08.2022 r. zaparkowałam pod sklepem , pobrałem bilet parkingowy , niestety nie włożyłem za szybę samochodu . Po zakupach zauważyłem pod wycieraczką wezwanie do zapłaty za parkowanie za brak ważnego biletu. Oczywiście złożyłem reklamację . Zasadniczą sprawą jest fakt , jestem przekonany o tym że osoba kontrolująca ( nr kontrolera 1429) w momencie drukowania biletu znajdowała się po drugiej stronie parkometru i doskonale wiedziała ,że obowiązujący bilet jest przez mnie drukowany. ŻENADA !!!!. GRATULUJĘ LIDLOWI TAKIEG ZARZĄDZNIA W ZASADZIE DOSYŚ PUSTYM PARKINGIEM, a FIRMIE APOCA TAKICH KONTROLERÓW !!!
1 / 5
2022-08-10 16:44:35
Przemek
Produkty w promocji a po zakupie patrze ma paragon a tam bez promocji dodam ze okazalem karte lidla
1 / 5
2022-08-10 11:33:04
Justyna Troć
Robiąc zakupy poprosiłam fakturę , która została żle wystawiona , ok rozumiem pomyłki się zdarzają , ale po ponad miesiącu nadal nie otrzymałam faktury. Sklep tłumaczy się , że sprawa jest pilna a ja nie mam faktury aby się z księgową rozliczyć. Jakaś żenada jak traktują klienta
3 / 5
2022-08-10 05:51:48
EliotNes
Chodzę do lidla od czasu do czasu na różne promocje jedynie, bo to drogi sklep. Reklama "lidlowskie czyli niskie ceny" jest tak kłamliwa, że aż żenująca i ta ich wielka walka z inflacją a towary podrożały o kilkanaście i kilkadziesiąt %. Albo np. taki kefir Pilos. Był tam od lat. Ostatnio nie było go jakiś czas i w końcu pojawił się. Oczywiście droższy o 14% i jako Nowość. No ale może ktoś złapie się na te ich marketingowe chwyty.
1 / 5
2022-08-09 15:17:50
Małgorzata
Lidl Biłgoraj.Lepiej nie wchodzić .Trzeba błagać by by dostać się do kasy
1 / 5
2022-08-09 15:15:54
Goska
Od dziś nie wybiorę się już na zakupy do sklepu Lidl .Kolejka do kas samoobsługowych gigantyczna ,jedną kasa otwarta a ludzi tłum,kierownika nie ma nigdy ,bałagan ,zamieszanie a tobie każą czekać pół godziny w kolejce do kasy mrożonkami.Dzis po raz trzeci w tym tygodniu wyszłam zostawiając kosz z zakupami w sklepie.
1 / 5
2022-08-09 15:15:26
Goska
Od dziś nie wybiorę się już na zakupy do sklepu Lidl .Kolejka do kas samoobsługowych gigantyczna ,jedną kasa otwarta a ludzi tłum,kierownika nie ma nigdy ,bałagan ,zamieszanie a tobie każą czekać pół godziny w kolejce do kasy mrożonkami.Dzis po raz trzeci w tym tygodniu wyszłam zostawiając kosz z zakupami w sklepie.
1 / 5
2022-08-09 11:19:28
E.....
Lidl OPOLE Dlaczego klienci zmuszani są do korzystania z kasy samoobsługowej??? Nawet przy dużych zakupach i chęci płacenia gotówką??? Wszystkie kasy normalne są zamknięte. Wydłuża to zdecydowanie czas zakupu i denerwuje klientów. Atmosfera tragiczna - czy warte jest to oszczędności na personelu? Coraz częściej skłonna jestem kupować w innych sieciach.
1 / 5
2022-08-09 11:16:53
Antoni
Ktoś kto wprowadził obsługę klienta tylko w kasach samoobsługowych gdzie nie ma płatności gotówką, owszem jest lecz wygląda to następująco wprowadzisz towar na kasie a płacisz gotówką musi podejść kasjerka zabrać wydrukowany paragon i do kasy tam zapłacisz. Nie wszyscy płacą bezgotówkowo cała sytuacja wydłuża proces kasowania oraz zamieszanie wśród klientów, kasjerka biega od kas do kasy ponieważ jest jedna. Nie da się otworzyć jednej kasy normalnej gdzie zostaniesz skasowany czy to jakieś oszczędności czy zmuszanie na siłę do płatności bezgotówkowej. Taka sytuacja jest w Lidl Oświęcim ul. Konarskiego w godzinach rannych.
1 / 5
2022-08-09 03:41:14
Henryk
Nowy sposób sprzedaży w Ozorkowie jest zdecydowanie gorszy pomimo samoobsługi niż było. Kolejki są dłuższe przenoszę się do innego marketu. Sprzedaż nie przemyślana
1 / 5
2022-08-08 11:56:00
Dorota
Nie kupuję w Lidlu, obsługa fatalna i nie ma możliwości zwrócenia towaru w ciągu 14 dni. 2razy musiałam reklamować zepsute urządzenie i nadal otrzymywałam uszkodzone. W końcu rzuciłam im je.
1 / 5
2022-08-08 06:56:40
Kika
Widocznie ktoś kto nakazał pracownikom zmuszanie klietów do samoobsłuhi aby zwróciły się koszty montażu i przy okazji redukcję etatów w lidlu przewidział spadek obrotów. Prawdopodobnie lidla stać na takie posunięcie i może pozwolić sobie na utratę klientów. Co do niemieckiego lidla to tam standardy są inne i pewnie nie wiedzą jaką polski lidl prowadzi tutaj politykę sprzedaży. Jednak niechęć do lidla po tym co zrobił pozostanie u nas pokrzywdzonych taka sama czy to w kraju czy za granicą. Ktoś w Polsce psuje renome tego dyskontu i ukrywa się za agresywnym wprowadzanie beznadziejnych zmian.
1 / 5
2022-08-08 06:43:56
Adam
Pomysł ze zmuszaniem klientów do samoobsługi jest katastrofalny w skutkach. Może te kasy mają sens jak ktoś kupuje kilka produktów. Przy większych zakupach to jest koszmar. Na szczęście jest taki duży wybór sklepów, że Lidl omijam szerokim łukiem. Co ciekawe większość moich znajomych robi dokładnie tak samo. Widzę, że nasila się intensywność kampanii reklamowych tej sieci - obawiam się, że bezskutecznie. Twórcą tego pomysłu, aby klienci sami wykonali pracę, za którą zapłacili w marży produktu doprowadzili sieć do olbrzymiego kryzysu. Dzisiaj, kiedy wielu ludzi zmieniło miejsce robienia dużych zakupów spożywczych, ich ściągnięcie z powrotem będzie zadaniem zdecydowanie trudniejszym niż ich zniechęcenie do Lidla. Ja już tam nie wrócę i myślę, że jest bardzo wielu ludzi, którzy myślą podobnie jak ja. Ten kto wymyślił, że można obciążyć klientów samoobsługą i więcej zarobić poprzez redukcję zatrudnienia, wyrządził niewyobrażalną krzywdę sieci Lidl. A jednak Niemiec nie taki sprytny jak się uważa.
1 / 5
2022-08-08 05:57:29
Plujka
Ciekawe kto będzie jadł spożywkę oplutą z Lidla produkcja sera plus mocz, mleka plus inne, zemsta
1 / 5
2022-08-08 05:53:51
Pyskata
Lidl do nie zwraca środkow na konto do 14 dni. Zaraz będzie 30 twierdzi że zdjęli blokadę, ale dokumentu mi nie przesyłają, jak grochem o ścianę. TRAGEDIA omijać z daleka, trzeba wdrożyć dywresje 😁
1 / 5
2022-08-07 14:12:45
Szymon Wiesenthal
Ja już jestem u konkurencji od 3 tygodni a zostawialem u Was 6 tys rocznie od 6 lat. Wszystkiemu są winne kasy samoobsługowe (Auschwitz-Birkenau)Arbeit macht frei
1 / 5
2022-08-07 12:06:00
Internauta
W sklepach Lidl w Niemczech nie ma zapowiedziw języku polskim, pomimo, że tak wielu Polaków tam mieszka i prscuje. Dlaczego w polskich sklepach Lidla słychać komunikaty po ukraińsku? W Polsce urzędowym jezykiem jest polski, więc Polacy nie mają ochoty słuchać obcego języka u siebie.
1 / 5
2022-08-07 05:43:44
Krzysztof
06 08 22 w lidlu we Wrzesni kupujac lopatke w promocji za zakup za min. 69 zl niestety na paragonie rabat nie uwzglendniony a rozmowa z ekspedientka nic nie dalo lopatki zwrocilem trzeba zwracac uwage na paragon bo to sie powtarza dosc czesto
1 / 5
2022-08-07 05:43:44
Krzysztof
06 08 22 w lidlu we Wrzesni kupujac lopatke w promocji za zakup za min. 69 zl niestety na paragonie rabat nie uwzglendniony a rozmowa z ekspedientka nic nie dalo lopatki zwrocilem trzeba zwracac uwage na paragon bo to sie powtarza dosc czesto
1 / 5
2022-08-06 16:15:29
Roman
Kupiłem dziś stek wołowy (tani nie był ) zapakowany próżniowo po rozpakowaniu okazało się że to same kawałki jak gulaszowe - przez ruszt na grilu by przeleciały
1 / 5
2022-08-06 14:26:11
Kama
Jednym słowem Lidl sięgnął dna
1 / 5
2022-08-06 13:41:20
Sławek
Spacerując z dwójką wnuków postanowiliśmy z żoną zrobić drobne zakupy w sklepie Lidl w Stalowej Woli przy ul. Leśnej. I oto co nas spotkało. Pan ochroniarz grzecznie ale stanowczo wyprosił nas ze sklepu oznajmiając nam, że dwoje dzieci w wieku 5 i 3 lat stanowi zagrożenie bezpieczeństwa dla innych klientów sklepu poruszając się na rowerkach rozbiegowych pod opieką dwojga dorosłych osób, tak jakby osoby poruszające się na wózkach inwalidzkich czy klienci pchający wózki z zakupami nie stwarzali żadnego zagrożenia, może prewencyjnie i ich należałoby wyprosić ze sklepu. Ale wówczas po co komu taki sklep. Nieopodal stała kierownik sklepu. Po chwili rozmowy z identyfikatora wywnioskowałem, że rozmawiam z panią kierownik o imieniu Edyta. W kilku zdaniach w sposób obcesowy pani powtórzyła formułkę ochroniarza po czym w sposób bardzo napastliwy, wręcz chamski zaczęła krzyczeć na cały sklep, że wnuki moje są niewychowane, nie widząc dzieci choćby przez sekundę. Myślę, że zawiodła rekrutacja i dobór pracowników. Oczekuję wyjaśnienia tego incydentu i informacji o sposobie załatwienia tej sprawy droga mailową. Z poważaniem Klient Sławek
1 / 5
2022-08-06 09:52:22
Krzysztof
Bylem dzisiaj w Lidlu Wrocław ul. Hubska na zakupach. I jak zwykle znów paragon się nie zgadzał z tym co powinno być. I to nie pierwszy raz kroją klienta na promocjach pod względem cen jakie są naliczane przy kasie. Żona często do tego Lidla chodzi z reklamacjami od 1 zł do kilku złotych. A dzisiaj skroili nas na 16 zł na promocyjnej łopatce która normalnie jest po 16,99 zł a powinna być dzisiaj w sobotę po 10,99 zł. A naliczyli nas przy pełnym wózku zakupów po normalnej cenie czyli 16,99 zł za kg. Takie sytuacje na przykład nie zdarzają się nam w Lidlu ul. Borowska Wrocław, tam zawsze ok. Tylko w tym Lidlu na ul. Hubskiej zawsze jakieś problemy z kasą. I dlatego żona nawet za 1 zł chodzi do tego Lidla z reklamacją A dzisiaj poszła i zwrócili 16 zł za tą łopatkę. Ekspedientka powiedziała żonie żeby poczekała bo zaraz kierownik przyjdzie i wyjaśni sprawę, czkała kilkanaście minut i nie pojawił się, za to ekspedientka powiedziała że jest upoważniona i ona zrobi reklamację i zwróciła te 16 zł. A oczywiście w tym markecie Lidla nie podali żonie żadnego powodu błędu naparagonie. Uważać w Lidlu ul. Hubska na naliczanie promocji na paragonie przy kasach z kasjerkami.
1 / 5
2022-08-06 06:02:53
dana
Dlaczego towar jest gorszej jakości niż w EUROPIE ZACH., dlaczego przymusza się klientów do obsługi w kasach samoobsługowych (w innych marketach klient ma wybór), dlaczego w soboty jest wyprzedaż towarów, które nie są sprzedane w ciągu tygodnia. Ta sieć osiągnęła DNO...
1 / 5
2022-08-06 02:30:20
Jacek
W Lidlu trzeba za każdym razem o coś prosić, a to o otwarcie kasy, a to o podejście do samoobsługowej nieraz po kilka razy. Za własne pieniądze trzeba prosić, prosić, prosić. Mam wrażenie, że łaskę robią. Nie skorzystam więcej z tego sklepu.
1 / 5
2022-08-05 09:20:09
Marek
Zmuszanie do korzystania z kas samoobsługowych do których jest kolejka na 20 minut i żadnej normalnej kasy otwartej w Lidl Żywiec . Dopiero po kilkukrotnej zwróceniu uwagi otwierają jedna kasę.Odechciewa się robić zakupów i idę robić zakupy do Kauflandu
1 / 5
2022-08-05 08:11:09
Aleksandra
Nie polecam zakupów w sklepie on-line Lidl. Statusy produktów są nieaktualne i nie wolno im wierzyć. Wiatrak zakupiony 23.07 miał dojść 2.08.2022 w dniu doręczenia otrzymałam informacje o opóźnieniu w dostawie o 2-3 dni. 3 dni później otrzymałam informacje o dalszym opóźnieniu wysyłki, ale już bez konkretnego terminu co jest żałosną polityką sklepu internetowego i powinno się go zamknąć.
1 / 5
2022-08-04 15:56:00
Mila
Dlaczego pracownicy przecenione produkty żywnościowe a także art przemysłowe najpierw rozdzielają między siebie? Przecena jest dla pracowników w pierwszej kolejności??? Chyba wazniejszy powinien być klient aby był zadowolony
1 / 5
2022-08-04 02:28:52
Piotr
Zostalem dzis zmuszony do kasy samoobslugowej Nastepnym razem biore pale bejbolowa i roz*** to guwno!
1 / 5
2022-08-03 14:03:24
Sylwia
Na pytanie czy będzie otwarta normalna kasa, kasjerka która pomagała przy kasach samoobsługowych stwierdziła że nie, to zostawiłam zakupy i wyszłam, na szczęście są inne sklepy gdzie można zrobić normalne zakupy
1 / 5
2022-08-01 11:44:47
Jacek
Masakra Jedna kasa otwarta 10 klientów czeka po czym pani zaprasza do bezobsługowej gdzie pewnie trzeba przejść kurs. Żeby zapłacić gotówką trzeba poczekać na panią która i tak kasuje przy swojej kasie bo na razie pomaga innym nabić kajzerki. Jakaś pomyłka. Robiłem tam zakupy chętnie ale do dziś. Poszukam innego sklepu.
1 / 5
2022-08-01 11:07:51
Witold
BOK LIDLA, OK, NATOMIAST OSOBY (INFORMATYCY OD APLIKACJI) KTÓRE ZAJMUJĄ SIĘ SPRAWAMI OPISANYMI PRZEZ KONSULTANTÓW TO DNO TOTALNE I JEDEN METR MUŁU!!!!!!! OD 18 CZERWCA 2022 R MIMO KILKUKROTNEGO ZGŁASZANIA BŁĘDÓW DOT., BRAKU MOŻLIWOŚCI ZALOGOWANIA SIĘ, (WYSKAKUJE KOMUNIKAT, IŻ W BAZIE LIDL JUŻ ISTNIEJE TAKIE KONTO - CHODZI O ADRES IMEIL) ZERO REAKCJI. DZIWIĘ SIĘ TYLKO OSOBOM KTÓRE ZA TO ODPOWIADAJĄ, IŻ DOPUSZCZAJĄ DO DZIAŁAŃ NA SZKODĘ FIRMY, ALE JAK WIDAĆ PO OPINIACH, MAJĄ CORAZ "więcej" KLIENTÓW TAKICH JAK JA KTÓRZY OMIJAJĄ ICH SZEROKIM ŁUKIEM ! POZDRAWIAM SERDECZNIE, ŻYCZĄC DALSZEGO DOBREGO SAMOPOCZUCIA !
1 / 5
2022-08-01 08:40:57
Sebastian
Kupiona roleta w sklepie internetowym lidl wogole nie dotarła do mnie i nastąpił zwrot kwoty po ponad 20 dniach Tragedia
1 / 5
2022-07-30 08:20:14
Beata
Ukradli mi pieniądze zwróciłam towar wystawili fakturę korygująca i skończyli przelewu nie widać już 2miesiac Zgłaszanie na mail [email protected] nie dochodzą albo zostają bez odpowiedzi a dzwonienie na infolinię to startą czasu 3razy przyjęli moja reklamację i miał ktoś zadzwonić lub odpisać na maila i cisza kurtka zamiast 70zl kosztowała mnie 140zl bo jedna za mała zwróciłam ale kasy nie otrzymałam NIGDY zakupów na Lidl.pl ZLODZIEJE
1 / 5
2022-07-28 10:34:38
Dariusz
Trzy razy była zdrapka 3 zł ani razu nie został odliczony po prostu jest to jawne oszustwo
1 / 5
2022-07-28 02:13:12
Jerzy
Rezygnuję z Lidla . Nie lubię przymusu 😛
1 / 5
2022-07-28 02:13:08
Veganin
Beznadziejnie, żeby moją osobę wykorzystali jak ich pracownika żebym sam się obsługiwał żarty i to jeszcze za darmo , żałosne ,kasy samoobsługowe nie są szybsze a wręcz wolniejsze , gościu który takie coś wymyślił to osoba bez realnego myślenia
1 / 5
2022-07-27 07:41:41
Janusz
Oby tam pusto było
1 / 5
2022-07-26 14:09:30
Kika
Ja już nie chodzę 2 mce lidl ziętka piekary i czekałam na poprawe ale nic sie nie zmieniło. Kasy tylko samoobsługowe i kolejki. Na parkingu za to coraz mniej samochodów w godzinach szczytu
1 / 5
2022-07-26 07:18:19
Janusz
To mój sklep osiedlowy blisko domu ale zerygnuje z powodu braku kas piekary Ziętka
1 / 5
2022-07-26 04:24:11
Agata
Lidl Rzeszów Lubelska i Podkarpacka. Ciągle nieczynne kasy, kolejki do notorycznie zacinajacych się kas samoobsługowych, spocona jak mysz kasjerka z niezadowoloną miną biega od jednej kasy do drugiej z magicznym guziczkiem...porażka. Promocje tylko w teorii, bo towaru nigdy nie ma. Problem z poruszaniem sie po sklepie ponieważ ciągle trzeba się usuwać wózkom z których pracownicy rozkładają towar blokując dostęp do półek. Jednak największą żenadą są prywatne pogaduszki kasjerów przez słuchawki... Nie ma z nimi żadnego kontaktu, nie wiadomo czy gada do klienta czy do ziomka przez miktofonik. Ale pewnie przykład idzie z góry...
1 / 5
2022-07-25 14:59:56
Iwona
Nie masz co zrobić z wolnym czasem? Idź popracuj za darmo skanując swoje zakupy samodzielnie w Lidlu
1 / 5
2022-07-25 14:47:15
Kamila
Duże zakupy z dwojgiem małych dzieci w kasie samoobsługowej to był stres dla mnie, moich dzieci i innych kupujących. Kasowaliśmy zakupy ok. 25 minut. Nigdy więcej. Dam zarobić konkurencji
1 / 5
2022-07-25 10:38:39
Mandosia
Niestety, od kiedy nas się zmusza do korzystania z kas samoobsługowych i to wręcz nachalnie (na pewno powodem nie jest sezon urlopowy, świadomi ludzie wiedzą o co w tym chodzi) szczerze odechciało mi się robić tu zakupy. W zasadzie róbcie tak dalej, czas wspierać małe lokalne sklepiki. Tyle w temacie
1 / 5
2022-07-25 10:17:28
Andrzej
KATASTROFA - to najlepsze określenie Lidla w Piekarach Śląskich przy ul. Ziętka. Nachalne zmuszanie do samoobsługi jest skandaliczne. Rezygnuję z zakupów w tym cyrku. Niech najpierw dopracują te kasy samoobsługowe a potem dadzą wybór. Od dzisiaj ja i Lidl to dwa niezależne byty, które się już nie spotkają.
1 / 5
2022-07-25 07:34:50
Barbara
Lidl w Piekarach Śląskich przy ulicy Ziętka to jakaś paranoja. Przyszłam tylko oddać towar, a pani poinformowała mnie, że ,,musi pani czekać ". Ani jedna kasa nie była czynna, mimo, że kasjerka płatności przyjmowała. Czekałam ok. 20 minut aż pani obsłużyła wszystkie kasy samoobsługowe, bo tam też potrzebny kasjer i wreszcie mogłam dokonać zwrotu. Nie polecam tego sklepu ani jego towaru
1 / 5
2022-07-25 06:57:47
Wanda
Przyjechałam specjalnie,bo promocja aplikacji-załadowałam pełny koszyk -ok.300 zł ,aplikacja nie dzieła-awaria !!! Zapłaciłam i poszłam zniesmaczona !!!Najlepiej Niemcom napychać portfele ich LIDLEM-ogarnijcie się ludzie gdzie zakupy robicie...nie ma bliżej innych/Polskich sklepów-nawet osiedlowy-daj przeżyć rodakom...niech sobie bogacze UKRAIŃSCY kupują...
1 / 5
2022-07-25 06:44:10
Wanda
Ludzie piszą,ja też czy nikt tego nie czyta-tylko mydlicie oczy klientom,my debilami nie jesteśmy !!!
1 / 5
2022-07-25 06:37:30
Wanda
Jak Wy dbacie o polskie rodziny-wyrywacie z kieszeni 49 lub 69 zł żeby kupić 12 l mleka !!! Na Hugo mi to jak ja sama żyję ???!!!???
5 / 5
2022-07-25 06:09:40
ania nowak
sklep bardzo czysty
5 / 5
2022-07-23 14:12:40
Danuta
To mój sklep osiedlowy lubię w nim kupować wszystko jest ale rano świeże ,ceny ok
5 / 5
2022-07-23 14:12:40
Danuta
To mój sklep osiedlowy lubię w nim kupować wszystko jest ale rano świeże ,ceny ok
5 / 5
2022-07-23 14:12:39
Danuta
To mój sklep osiedlowy lubię w nim kupować wszystko jest ale rano świeże ,ceny ok
5 / 5
2022-07-23 14:12:38
Danuta
To mój sklep osiedlowy lubię w nim kupować wszystko jest ale rano świeże ,ceny ok
5 / 5
2022-07-23 14:12:36
Danuta
To mój sklep osiedlowy lubię w nim kupować wszystko jest ale rano świeże ,ceny ok
5 / 5
2022-07-23 14:12:35
Danuta
To mój sklep osiedlowy lubię w nim kupować wszystko jest ale rano świeże ,ceny ok
1 / 5
2022-07-23 10:29:20
Marta
Wymuszanie z korzystania z kas samoobsługowych jest absurdalne! Lubię z nich korzystać, ale jak mam niewielką ilość zakupów. Niestety dzisiaj spędziłam dużo czasu na kasie samoobsługowej, miałam ogromne zakupy, byłam z małym dzieckiem, do tego oczekiwanie na zatwierdzanie upitej wody, albo błędów wyskakujących to jakaś katorga !!!
1 / 5
2022-07-23 03:50:15
Jacek
Od kiedy wprowadzono nacisk na kasy samo obsługowe , przestaje kupować w Lidlu. A mam do sklepu 200 metrów.
1 / 5
2022-07-22 14:48:48
Anna
Okropny sklep, obsługa we Wrocławskich łódkach makabryczna,ceny stale na półkach inne a przy kasie inne oraz brak porządnej karmy dla kotów!!!Wszystkie posiadają zboża i cukry 🤮🤮🤮
1 / 5
2022-07-22 14:46:23
Ewa
Szkoda że klient nie ma szacunku dla pracowników
1 / 5
2022-07-22 02:44:35
sara
Borówki jakby popsikane domestosem????? kamienna gora
1 / 5
2022-07-21 12:32:16
Tomasz
Ceny nieczytelne ,niejasna informacja ze cena dotyczy tylko promocji z aplikacja.Kliet płaci tyle ile widzi cenę wynika z prawa handlowego.Kolejki są ale to taka lokalizacja ze zawsze pełno ludzi.Lidl Aleksandrów Lodzki.Dziękuje jednej z pan z kolejki za użyczenie kuponow
1 / 5
2022-07-21 11:44:44
Maryla
Drodzy pracownicy Lidla rozumiem, że w obecnej sytuacji niełatwo pracuje się na ulicy Ziętka w Piekarach i dziwi mnie co wy tam jeszcze robicie. Czas przenieść się do bardziej normalnego pracodawcy. A ten sklep należałoby zlikwidować, gdyż klient jest nie jest szanowany i niemiłe widziany czego doświadczam podczas każdej wizyty.
1 / 5
2022-07-21 10:28:48
Maryla
Piekary Ziętka trzeba zostawiać pełne kosze jak nie chcą kasować i niech sobie je rozładowują. Nauczyć chamstwo szacunku dla klienta
1 / 5
2022-07-21 10:20:31
Maryla
Piekary Ziętka lidl masakra. Sytuacja z kasami codziennie powtarza się. Kasjerzy mają miny jakby za karę tam siedzieli i obrażeni że klient nie chce sam obsłużyć się. Kiedy to się wreszcie skończy?!!!!! Zostawiam niemałe pieniądze w tym sklepie i mam prawo do wyboru kasy. Nie mogę już słuchać nawoływania do kas samoobsługowych.
1 / 5
2022-07-21 09:32:43
Justyna
Jakaś porażka! Prosilam o kase bo nie mam gotówki to kasjerka stwierdziła, że do samoobsługowej tez można podejść. Okazało sie, ze trzeba wołać kasjerkę bo ona wszystko zaakceptuje i trzeba zabrać zakupy spowrotem do kasy gdzie ona je zeskanuje i dopiero tam zapłacić. W kolejce bylo chyba z 10 osób. Jak zaczęłam narzekac tak kasa sie nowa otwarla! Lidl na Myslowicach na Katowickiej był ostatnim razem kiedy do niego poszlam! N
1 / 5
2022-07-21 09:32:42
Justyna
Jakaś porażka! Prosilam o kase bo nie mam gotówki to kasjerka stwierdziła, że do samoobsługowej tez można podejść. Okazało sie, ze trzeba wołać kasjerkę bo ona wszystko zaakceptuje i trzeba zabrać zakupy spowrotem do kasy gdzie ona je zeskanuje i dopiero tam zapłacić. W kolejce bylo chyba z 10 osób. Jak zaczęłam narzekac tak kasa sie nowa otwarla! Lidl na Myslowicach na Katowickiej był ostatnim razem kiedy do niego poszlam! N
1 / 5
2022-07-21 09:32:41
Justyna
Jakaś porażka! Prosilam o kase bo nie mam gotówki to kasjerka stwierdziła, że do samoobsługowej tez można podejść. Okazało sie, ze trzeba wołać kasjerkę bo ona wszystko zaakceptuje i trzeba zabrać zakupy spowrotem do kasy gdzie ona je zeskanuje i dopiero tam zapłacić. W kolejce bylo chyba z 10 osób. Jak zaczęłam narzekac tak kasa sie nowa otwarla! Lidl na Myslowicach na Katowickiej był ostatnim razem kiedy do niego poszlam!
1 / 5
2022-07-21 09:32:41
Justyna
Jakaś porażka! Prosilam o kase bo nie mam gotówki to kasjerka stwierdziła, że do samoobsługowej tez można podejść. Okazało sie, ze trzeba wołać kasjerkę bo ona wszystko zaakceptuje i trzeba zabrać zakupy spowrotem do kasy gdzie ona je zeskanuje i dopiero tam zapłacić. W kolejce bylo chyba z 10 osób. Jak zaczęłam narzekac tak kasa sie nowa otwarla! Lidl na Myslowicach na Katowickiej był ostatnim razem kiedy do niego poszlam! N
1 / 5
2022-07-21 09:32:40
Justyna
Jakaś porażka! Prosilam o kase bo nie mam gotówki to kasjerka stwierdziła, że do samoobsługowej tez można podejść. Okazało sie, ze trzeba wołać kasjerkę bo ona wszystko zaakceptuje i trzeba zabrać zakupy spowrotem do kasy gdzie ona je zeskanuje i dopiero tam zapłacić. W kolejce bylo chyba z 10 osób. Jak zaczęłam narzekac tak kasa sie nowa otwarla! Lidl na Myslowicach na Katowickiej był ostatnim razem kiedy do niego poszlam!
1 / 5
2022-07-21 09:32:39
Justyna
Jakaś porażka! Prosilam o kase bo nie mam gotówki to kasjerka stwierdziła, że do samoobsługowej tez można podejść. Okazało sie, ze trzeba wołać kasjerkę bo ona wszystko zaakceptuje i trzeba zabrać zakupy spowrotem do kasy gdzie ona je zeskanuje i dopiero tam zapłacić. W kolejce bylo chyba z 10 osób. Jak zaczęłam narzekac tak kasa sie nowa otwarla! Lidl na Myslowicach na Katowickiej był ostatnim razem kiedy do niego poszlam!
1 / 5
2022-07-21 09:32:39
Justyna
Jakaś porażka! Prosilam o kase bo nie mam gotówki to kasjerka stwierdziła, że do samoobsługowej tez można podejść. Okazało sie, ze trzeba wołać kasjerkę bo ona wszystko zaakceptuje i trzeba zabrać zakupy spowrotem do kasy gdzie ona je zeskanuje i dopiero tam zapłacić. W kolejce bylo chyba z 10 osób. Jak zaczęłam narzekac tak kasa sie nowa otwarla! Lidl na Myslowicach na Katowickiej był ostatnim razem kiedy do niego poszlam!
1 / 5
2022-07-21 09:32:38
Justyna
Jakaś porażka! Prosilam o kase bo nie mam gotówki to kasjerka stwierdziła, że do samoobsługowej tez można podejść. Okazało sie, ze trzeba wołać kasjerkę bo ona wszystko zaakceptuje i trzeba zabrać zakupy spowrotem do kasy gdzie ona je zeskanuje i dopiero tam zapłacić. W kolejce bylo chyba z 10 osób. Jak zaczęłam narzekac tak kasa sie nowa otwarla! Lidl na Myslowicach na Katowickiej był ostatnim razem kiedy do niego poszlam!
1 / 5
2022-07-20 10:44:08
Iwona
Jestem osobą samotna , czasem zjadłabym arbuza, jednak całego nie potrzebuję a w lidlu odmówiono pokrojenia. Tak więc arbuza muszę kupować u konkurencji. Mieszkam w Pile nie wiem jak jest w innych miastach. Myślę że takich osób jest wielu, a może kogoś nie stać na całego arbuza. Duży minus dla Lidla
2 / 5
2022-07-20 03:11:23
Tomasz
Lidl Glinki Bydgoszcz to gwarancja stania w monstrualnych kolejkach. Kas jest 5, ale otwarta jest zawsze tylko jedna. Druga jest otwierana na chwilę, kiedy wśród kolejkowiczów nastroje zaczynają wrzeć. Ostatnio otrzymałem powiadomienie z aplikacji Lidl Plus, że sklep będzie przez pół dnia nieczynny z powodu montażu kas samoobsługowych. Ucieszyłem się, ale byłem naiwny. Nie wiem, czy sklep istotnie był nieczynny, ale żadnych kas samoobsługowych nie zamontowano.
1 / 5
2022-07-19 13:26:11
Robert
Jakaś paranoja. Niby niemiecki sklep w POLSCE ! a wszystko po ukraińsku . Czy was całkiem pogięło z tą ukrainą? I jeszcze ta obsługa z łaski bo po polsku pytanie zadałem? DNO!!
1 / 5
2022-07-18 12:56:13
Jola
Lubię robić zakupy w Lidlu. Najchętniej w tych gdzie są kasy samoobsługowe. Panie które siedzą na kasach zapominają się w tych swoich słuchaweczkach i przy kliencie potrafią obrabiać mu d... Już kilkakrotnie byłam świadkiem takiej sytuacji. Gdyby nie to że dzisiaj się spieszyłam to zapewne poprosiła bym kierownika sklepu. Zaczynam bardzo zniechęcać się do Lidla
1 / 5
2022-07-18 11:04:40
Arek
Dzień dobry. Ten sklep to dramat, obsługa online poniżej dna. Konsultanci to abnegaci, do tego średnio rozgarnięci, chociaż w miarę kulturalni. Nie polecam jakichkolwiek kontaktów, strata czasu. Zerowa elastyczność i wyklepane regułki, to "twarz" lidla online. Celowo małe l...
1 / 5
2022-07-17 10:12:56
Ala
Funkcjonowanie kas w Lidlu to jest dramat. Wczoraj pojechałam zrobić duże zakupy do Lidla w Piekarach Śląskich. Z pełnym wózkiem podjeżdżam i okazuje się, że mam iść sama się obsłużyć. Ludzie przecież to jest jakaś masakra. Finał jest taki, że zostawiłam cały koszyk zakupów na linii kas samoobsługowych i pojechałam zrobić zakupy do normalnego sklepu. Już nigdy Lidl.
1 / 5
2022-07-17 06:41:50
Krzysiek
Potwierdzam opinie na temat Lidl Piekary Śląskie Ziętka. Niemiła gburowata obsługa a zwłaszcza młody. Zmuszają do kas samoobsługowych
1 / 5
2022-07-16 16:23:05
Andrzej
Lidl łódź gojawiczynskiej,hamstwo i oszustwo,olewanie klienta
1 / 5
2022-07-16 16:08:04
Magda
Zwróciłam towar , mija 19 dzień i brak zwrotu gotówki !!próbuje w każdy sposób odzyskać pieniądze jestem odsyłana na infolini Lidla , oraz brak odpowiedzi na email sprawa zostanie zgłoszona na policję !!!
1 / 5
2022-07-16 08:25:44
Rebeka
Od 5 tygodni nie robie zakupów w tym sklepie. Dot. LIDL Ziętka Piekary. Po 8 h pracy panie z lidla zmuszały mnie do korzystania z kas samoobsługowych. Zapłaci mi ktoś za to klikanie na kasach z własnej dniówki 🤣? Chcecie nas klientów wytresować?Jesteście jakąś elitą wśród marketów😁? Komentarze n temat klientów zostawcie sobie dla siebie bo jesteście coraz bardziej bezczelni😋
1 / 5
2022-07-16 02:17:09
NIKT
Nacisk na kasy samoobsługowe porażka.klienci znikają.pracownicy słuchają słów typu ku..a ,c..j,jebn..ci jesteście..itp.itd. poza tym mamy czasy,w których człowiek podobno ma wybór jak żyć.Dłudoletni pracownik sobie z tym poradzi.Młody niekoniecznie.Dlatego proszę Tych co wymagają od pracowników zmuszania klientów do samoobsługi o pracę na sklepie przez co najmniej miesiąc stojąc na tzw.sco.Tym bardziej, że kasy nie działają tak jak należy.
1 / 5
2022-07-15 11:54:36
Andrzej
Lidl rywalizuje z Biedrą o miano sieci, która skuteczniej robi klientów w wała. Klient jest przekonany, że promocja goni promocję, że kupuje taniej. W sklepach ciasnota, 1 kasa czynna z kasjerką, reszta samoobsługowe. Ceny przy kasie często sa wyższe niż te podane na półkach. Ogólny komfort robienia zakupów - zerowy, jak za karę. Do tego poczucie bycia oszukiwanym. Dziś byłem w Lidlu po raz ostatni.
1 / 5
2022-07-15 05:55:57
Magda
Zdecydowanie nie polecam zakupów przez internet . Kierowca nie chce dostarczyć paczki do domu , bo twierdzi że jest pandemia a w systemie zaznacza , że nikogo nie zastał . Tak złej firmy jsk Dpd jeszcze nie spotkałam Myślę , że Lidl dalej współpracując z nimi straci dużo klientów
1 / 5
2022-07-14 16:08:36
Aga
Masakra przez te kasy samoobsługowe ,zmuszanie na siłę klienta do kasowania się tam . Już nie kupuję w Lidlu .
1 / 5
2022-07-14 14:57:02
Sławek
Poznań galeria MM To jest jakaś masakra . Klient jest chyba intruzem w tym sklepie. Prywatne rozmowy przez słuchawki interkom. Bałagan na sklepie, rozstawione palety z towarem ( utrudnia przejście alejką). Odnoszę wrażenie że nikomu nie zależy na wizerunek firmy. Nie mam ochoty na zakupy w tym sklepie.
1 / 5
2022-07-14 03:26:53
Beata
Zamówiłam produkt miesiąc temu , zakup opłacony, brak informacji o wysyłce produktu. Brak możliwości śledzenia przesyłki na stronie przewoźnika. Brak w ogóle informacji o wysłaniu produktu. Nie polecam sklepu internetowego! Nie zamawiajcie tam! Szkoda nerwowo i pieniędzy. Po kontakcie z infolinia otrzymałam informacje ze produkt dotrze do mnie do 29.06. Do tej pory cisza. Moje zgłoszenie zostało przekazane do wyższego szczebla obsługi klienta! Żadnych konkretach informacji..
1 / 5
2022-07-13 17:20:26
Karolina
Towar zamówiony 28.06.22. Brak informacji kiedy będzie wysłany, niby spakowany i czeka na odbiór przez DPD, które przez 2 tygodnie nie może dojechać i odebrać??? Zapłacone z góry 1400zł. To jest skandal!!!
1 / 5
2022-07-13 14:11:54
Nowy
Do zażądu Lidla zrubcie coś z kierowniczką sklepu w Andrychowie bo mobing to mało powiedziane dziś pracownicy mieli haje o toaletę wszyscy pracownicy szukają pracy bo w takiej atmosferze nie da się pracować
1 / 5
2022-07-13 11:33:30
Dawid
Sklep internetowy to jedna wielka porażka, fałszywe wiadomości, ze towar został wysłany... Problemy z odstąpieniem od umowy. Infolinia to kompletne dno z fałszywymi informacjami, specjalnie wprowadzają w błąd. Przez ponad tydzień nie potrafią wysłać towaru... Zdecydowanie odradzam zakupy przez internet, porównać mogę do oszustów z OLX :)
1 / 5
2022-07-13 07:51:40
Natali
Po tym jak wprowadzili kasy samoobsługowe zakupy to dramat Zwykłe kasy są zamknięte. Ludzie zmuszani do samoobsługowych . Kasjerka woli stać i każdemu zatwierdzić zakup i wziąć od niego gotówkę pójść do zwykłej kasy przynieść resztę niż otworzyć kasę. Na prośbę o otwarcie zwykłej kasy jest obraza. Już nie robię tam zakupów
1 / 5
2022-07-13 07:02:45
Aga
Nie robię już zakupów w tym sklepie od 3 tygodni a zostawiałam tam sporo kasy ponieważ robię duże zakupy raz w tygodniu. Na początku zaczął mnie irytować notoryczny brak towarów promocyjnych. Miarka się przebrała po rozpoczęciu zmuszania klientów do kas samoobsługowych. Na prośbę o otwarcie zwykłej kasy odpowiedź, że przecież ona pomoże ale takich osób potrzebujących pomocy jest tyle ile tych kas samoobsługowych kasy się zawieszają nie wchodzą kody kreskowe całych zgrzewek z wodą ponadto jak mam 4 zgrzewki wody i wiele innych gabarytowo dużych produktów to w takiej kasie tragedia. Dookoła wszyscy klienci się wykłócają o otwarcie zwykłej kasy Po jednym razie samodzielnego kasowania koszyka za prawie 500 zł wyszłam spocona i spóźniona i już do tej sieciówki nie wracam. To chyba nie jest rola klienta żeby samodzielnie towar kasować a najbardziej współczuję tym starszym osobom.
1 / 5
2022-07-13 05:35:31
Tatiana
9 lipiec sklep w Warce. Na półkach wystawione towary w cenach rabatowych. Niektóre mają obniżoną cenę nawet o 50%. Przy kasie rozczarowanie, Kasa nie uwzględnia obniżonej ceny. Kasjerka, że nic nie może zrobić. Proszę o kogoś kompetentnego. Po długim o0czekiwaniu przychodzi młody facet. Nie wiem kim jest, nie ma żadnej plakietki identyfikacyjnej. Z marszu pokazuje, że nic się nie da zrobić a jak się nie podoba to można nie kupować. Buta i ironiczny uśmiech. Dodaję, że sklep w Warce funkcjonuje 2 miesiące i chyba jego załoga nie zdążyła się wypalić zawodowo. Zły dobór pracowników. Brak podstawowej kindersztuby. Owszem nie podoba mi się i na pewno zmienię na konkurencyjne dwie Biedronki. pozdrawiam
1 / 5
2022-07-13 02:42:36
Rene
Ostatnio byłam w Lidlu, wszystkie kasy były zamknięte, zmuszają ludzi do płacenia w kasach smaoobslugowych a nienawidzę być do niczego zmuszana nie jestem staruszeczką ale też i nie młódką i chcę płacić w kasach normalnych. Wiem że to nie jest wina pracowników ale oni najwięcej na tym ucierpią słuchając od niezadowolonych klientów co o tym myślą. Lepiej zmuszać ludzi do pracy przy kasach samoobsługowych niż opłacić własnych kasjerów co to za pomysły. Jak tak dalej będzie zmieniam sklep.
1 / 5
2022-07-12 17:26:52
Aleksandra
Od 3 lat kupuję produkty w Lidlu raz w tygodniu na dużą kwotę dla całej rodziny. Kiedy wprowadzono kasy samoobsługowe i skierowano mnie do tych kas mimo informacji, że chcę zapłacić gotówką przy pełnym po brzegi dużym koszu z produktami przestałam tam robić zakupy. Kiedyś mogłam tam zrobić zakupy za dużą kwotę raz na tydzień w 30 min i mogłam normalnie zdążyć do pracy. Teraz jest koszmar i nie można tych zakupów zrobić w tych kasach samoobsługowych przez ponad godzinę. Wolę jechać dalej do Biedronki i zrobić zakupy w 35 minut. Zaznaczam, że to duża kwota za zakupy na tydzień dla 4 osobowej rodziny. Lidl nie szanuje już klientów.
1 / 5
2022-07-12 13:02:33
Marcin
widać dramat wszędzie.wciskają na kasy samoobsługowe mimo wielkiego wózka.mówia że trudny klient??ale klient więc powinna być zawsze kasa z kasjerem czynna.dramat.trzeba zmienić sklep na inny
1 / 5
2022-07-12 11:59:21
Milka
Dotyczy Lidka przy ul. Ziętka w Piekarach Śląskich. Pracownicy zmuszają klientów do samoobsługi przy kasie. Pracownica sklepu nazwała mnie uciążliwą klientką, ponieważ nie chciałam samodzielnie obsłużyć się na kasie z pełnym koszem zakupów. Proszę wysłać ta Panią na kurs jak należy odzywać się do klienta i jak traktować ludzi , którzy zostawiają tam niemałe pieniądze. Mam nadzieję , że kierownictwo sklepu przejrzy na oczy i zacznie swoich klientów traktować z szacunkiem.
1 / 5
2022-07-12 05:32:43
Barbara
Złożyłam zamówienie w sklepie on-line. Towar nie dotarł. Został zwrócony do nadawcy. Jak się dowiedziałam od przewoźnika naklejono dwa listy przewozowe, więc kurier nawet nie kontaktował się ze mną. Sklep ma 14 dni na zwrot pieniędzy. Pieniędzy nie otrzymałam. Pani na infolinii nie potrafi powiedzieć kiedy otrzymam i generalnie nie może nigdzie mnie przełączyć, żebym taka informację uzyskała. Wspomnę że chodzi o kwotę 1400 zł. Chyba śmiało można powiedzieć, że mam do czynienia ze zwykłymi złodziejami. Szczerze nie polecam.
5 / 5
2022-07-12 01:11:58
witold
Kasy Lidla sa wyjatkowo czytelne ,przyjazne i logiczne.naprawde tzreba miec duzo zlej woli albo byc durniem,zeby nie umiec z nich korzystac i jeszcze miec pretensje.Lidl to najlepsza sieciowa marka,ilsoc towarow w ciagu roku jest zdumiewajaco duza a jakosc doskonala,ceny takze.To siostra wiekszego kauflandu,ale jakby bardziej kameralna i przyjazna
1 / 5
2022-07-12 00:22:31
Kasia
Lidl Stalowa Wola/ Nisko a zapewne dotyczy to sklepów w całej Polsce jeśli chodzi o "promocję". Wchodzę w dzień promocji po dany produkt o godzinie 10 rano i pytam pani gdzie znajdę ten towar w promocyjnej cenie? Okazuje się że nie ma i już nie będzie dziś bo się wyprzedał pani zaprasza na jutro. Po czym kolejny raz na drugi dzień ta sama sytuacja,z ludzi robią głupków. Nie robię już zakupów w tej sieciowce.
1 / 5
2022-07-11 15:39:51
Zuzanna
Witam robię zakupy w Poznaniu w Lidlu na ul 28 czerwca już od niepamiętnych czasów. Dziś pani pracująca na rannej zmianie wykładająca towar zachowała się jak by była tam za karę. Sięgałam z półki śmietanę a ona jak by mogła to by mnie zgniotła bo ma karton i układa. To ja robię tam zakupy i ona z tego ma pieniądze powinna szanować klienta a nie popedzać. Może ktoś tak samo ją potraktuje.
1 / 5
2022-07-09 02:41:34
Micky
Nie wysyłają towaru o wartości 1500PLN zarzucając winę na kuriera, co jest kłamstwem - w każdym e-mail podają sprzeczne i formacje. Brak dostawy po 2 tygodniach. Rozwiązuje umowę. Czekam na zwrot kosztów. Zastanowcie sie dwa razy czy warto u nich kupować. Nie polecam, to mój pierwszy i ostatni zakup.
1 / 5
2022-07-08 15:49:32
Joanna
Myślałam, że tylko u nas po remoncie sklepu i wstawieniu kas samoobsługowych kasjerki przestały kasować, a widzę że to problem ogólnokrajowy. Każdy z nas, pracujących klientów lidla już ma zawód i naprawdę niekoniecznie chce pracować po godzinach, za darmo jako kasjer w waszych sklepach. Kasy samoobsługiwe powinny być wyborem, a nie koniecznością! Wygląda to tak, że czarny tłum kłębi się w niezadowoleniu stojąc w kolejce do kas samoobsługowych, a piękne nowe kasy stoją puste bez obsady. Ludzie przeklinają pod nosem na te wasze udogodnienia, jedna spocona kasjerka miota się od jednej zaczętej kasy samoobsługowej do drugiej. Starsze, zagubione osoby wybierają inne sklepy bo sobie nie radzą. Obyście odczuli to na własnej kieszeni skoro nie szanujecie pieniędzy, które chcemy u was wydawać!
1 / 5
2022-07-07 15:45:53
Roman
Skandalem jest zmuszania klientów do samoobsługi. W ramach wyrażenia dezaprobaty w stosunku do tych praktyk proponuję naładować pełny koszyk zakupów a w przypadku braku otwarcia kasy, pozostawienie pełnego koszyka i wyjście ze sklepu. Myślę, że jak tak zrobi kilku klientów to będą musieli sami rozpakowywać mnóstwo towaru i układać z powrotem na półki. Być może to zainspiruje decydentów tej sieci do myślenia. Sam robiłem duże zakupy w Lidlu, od czasu wprowadzenia tej idiotycznej praktyki, bojkotuje Lidla i zapewniam, że jest wiele normalnych sieci, gdzie wszystko działa jak należy.
1 / 5
2022-07-07 09:11:34
Olek
Kupiłem z reklamy saturatora do wody, okazało się, że bez butli z co2. To prawda nie czytałem dokładnie ale myślałem że jest. To jak samochód bez silnika. Zapłaciłem249 zł. plus butla 110 zł. A np. w Media Markt komplet za 250zl.!! Naiwni płacą więcej.
1 / 5
2022-07-07 05:48:50
Mariusz
Ostatnio byłem w Lidlu, wszystkie kasy były zamknięte, zmuszają ludzi do płacenia w kasach smaoobslugowych mimo płatności gotówką.
1 / 5
2022-07-07 05:36:47
JOLA
Bolesławiec Lidl, obsługa fatalna, tradycyjne kasy pozamykane, obsługa sklepu w niemiły sposób kieruje do kas samoobsługowych. nie każdy płaci kartą, nie każdy ma wspaniały wzrok aby odnaleźć dany produkt na ekranie, np. pieczywa. Jeśli się pomylisz to pracownik który opiekuje się stanowiskami samoobsługowymi owszem pomoże ci ale w tak niemiły sposób ,że aż odechciewa się robienia tam zakupów. Czas zaprzestać wydawania kasy w tym sklepie, jest wiele innych marketów które na siłę nie kierują do kas samoobsługowych, tak na koniec mojej opinii drogi Lidlu czy zdajesz sobie sprawę, że dyskryminujesz klientów którzy są starsi, niedowidzący lub bez kart bankomatowych.
1 / 5
2022-07-06 21:10:13
Piotr
Czy ktoś czyta te opinie???
1 / 5
2022-07-06 21:08:51
Piotr
Kasy samoobsługowe to tzw kasy szybkiej obsługi. Idę tam gdy mam kilka produktów, a nie jak pełny kosz. Jeśli mam pół godziny stać i samemu kasować, to dziękuję. Nie jestem zatrudnieniony na etacie w lidlu
1 / 5
2022-07-06 10:53:33
Sylwia
Banda oszustów i złodzieji. 1 lipca złożyłam zamówienie na buty damskie. Dziś mamy już 6 lipca a kuriera z przesyłką ani widac ani słychać. Na infolinii nie są w stanie podać mi kolejnego terminu dostawy przesyłki, każą czekać na telefon z ich strony, na nie wiadomo kiedy , poprostu śmiech na sali. Poza tym żadnego odzewu, również w postaci e- maila. Ostrzegam wszystkich, którzy mają zamiar robić zakupy online w Lidlu, jedyne co, to możecie stracić pieniądze.!!!!!!!!!!
1 / 5
2022-07-06 09:14:05
Ema
Dzień dobry dzisiaj byłam w Lidlu w Radomiu na ul.1905 roku.Zaparkowalam na parkingu pod Lidlem wzięłam bilet a że byłam z małym dzieckiem 2,5 rocznym które płacze i wyrywa się i może być potrącone przez samochód ,więc że stresu zapomniałam wrócić się do auta położyć bilet bo miejsce było daleko od parkomatu.Poszlqm zrobić zakupy, zapominając o bilecie.Dziecko i kolejka mnie zestresowało.Po powrocie do domu zobaczyłam bilet na szybie w samochodzie.Gdzie jest w tym logika ?!Ja będąc z małym dzieckiem spacerując po strasznie ruchliwym parkingu i myśląc o bilecie ,a nie o bezpieczeństwie mojego dziecka.Bede odwoływała się gdzie tylko się da aby nie płacić 95 złoty. DZIEKUJE I PROSZĘ O ODPOWIEDZ.
1 / 5
2022-07-06 07:39:22
Dorota
Nie polecam!! Nie można odzyskać pieniędzy, choć na zamówienie czekam 2 tygodnie i nie potrafią określić nowego (trzeciego już) terminu realizacji. Kontakt beznadziejny, przez messenger rozmawiam chyba z botem ("jest opóźnienie, nie wiemy ile potrwa"), na formularz kontaktowy nie odpowiedzieli przez kilka dni. Kupam maty do spania dla dzieci z 2 tyg.wyprzedzeniem, jak nie dojdą, to potrzebne będą może za rok. Dziś zamówiłam na allegro inne, bo już ostatni moment, tylko ci złodzieje z lidla mogliby w końcu oddać kasę (ponad 200 zł), bo musiałam wyłożyć drugi raz.
1 / 5
2022-07-06 05:24:51
Maryla
Lidl Piekary Śląskie ulica Ziętka proponuję zamknąć ten sklep gdyż klient nie jest tu mile widziany. Robię większe zakupy 2,3 razy w tygodniu i za każdym razem kończy się to mniejszą lub większą awanturą aby zostać obsłużonym w kasie nie samoobsługowej. Zmusza się nagminnie klientów do kas samoobsługowych, co nie sprawdza się przy dużych zakupach. Dzisiaj ok.godz. 9.50 pan kasjer z łaską nas obsłużył ale nie omieszkał pokazać focha że nie chcemy sami się obsłużyć. Skandal że za każdym razem trzeba się wykłócać...!
1 / 5
2022-07-06 03:50:08
Mariusz
Najgorszy skep, zerowa obsługa. My zostawiamy tam pieniądze a oni każą nam się obsłużyć samemu. A jak już kasa jest otwarta to tylko jedna i trzeba stać pół godziny więc dodatkowo marnują nasz czas.. Paranoja.
1 / 5
2022-07-05 12:49:41
Renata
Już więcej nic nie zamówie. Kupiłam online 28.VI wentylator. Przesyłka miała dojść w ciągu 2 dni. Minęło już 7 dni, a przesyłka nawet nie wyruszyła w drogę. Robią sobie jaja z klientów. Gdyby przy towarze pisalo, że trzeba czekać co najmniej tydzień , wentylator kupiłabym w innym sklepie. Robia celowo taki myk, a jak już klient kupi to musi czekać. Odradzam też sklep.
1 / 5
2022-07-04 16:13:16
Iwona
Powinna być otwarta jedna zwykła kasa tak jak w innych marketach i klient ma wybór gdzie chce iść.Niech ci na górze przyjdą i popracują w takim markecie wtedy może zmienia zdanie a nie tylko naciskają na pracownikow
1 / 5
2022-07-04 12:53:43
Krysia
Wszyscy narzekacie na kasjerów i SCO a nie pomyśli cię że to kasjerzy są zmuszani do zamykania zwykłych kas przez kierownictwo. To góra karze swoim pracownikom tak traktować klientów a oni muszę wykonywać ich polecenia.
5 / 5
2022-07-04 12:49:12
Borys Makarenko
Sklep z brakiem kasjerów więc płać kartą :-) Inflacja Morawieckiego więc ceny wysokie :-) Nie podoba się sklep więc zmień sklep :-) Ludzie przestańcie narzekać i płakać :-) Tego się nie da czytać :-) Non stop ta sama melodia :-)
5 / 5
2022-07-04 12:16:29
Borys Makarenko
Zmieńcie sieć na inną :-) Powodzenia :-)
1 / 5
2022-07-04 04:56:38
Piotr
Mam bardzo złe doświadczenia z tym sklepem. W ostatnim czasie w sklepie nie można skorzystać z normalnej kasy. Żadna z pracujących osób nie jest zobligowana do pracy w roli kasjerki. Kiedy mam pełen kosz warzyw i owoców, to nie chcę tracić pół godziny na wyszukiwanie wszystkich nazw na ekranie kasy samoobsługowej. Kiedy spytałem pracownika, kiedy ktoś będzie obsługiwał w kasie świecącej na zielono (niby czynnej) usłyszałem, że jest mało pracowników i mam sobie sam wszystko skasować. Trzeba mieć bardzo dużo czasu, by kupować w Lidlu. Lidl nie szanuje klientów i ich czasu. Trzeba więc Lidl omijać z daleka
1 / 5
2022-07-04 01:53:17
Piotr
Sklep online Lidla, ostrzegam potencjalnych klientów, nie dajcie się nabrać. 11 czerwca kupiłem (teoretycznie) grill gazowy, którego do dzisiaj - 4 lipca - nie dostałem. W międzyczasie przyszły dwa emaile z terminami dostawy, które oczywiście nie zostały dotrzymane. Żadnych informacji, czuję się jakbym padł ofiarą oszustwa i prawdopodobnie sprawa zakończy się zgłoszeniem na policję. OSTRZEGAM POTENCJALNYCH KLIENTÓW LIDLA ONLINE.
1 / 5
2022-07-03 06:01:51
Aga
Nie polecam Lidla w Bydgoszczy przy Wojska Polskiego, po pierwsze kasy samoobsługowe, nie mam z nimi problemu ale jak mam dwie zgrzewki wody i mnóstwo innych rzeczy to wiadomo ze nie ma na to miejsca przy kasach więc muszę skorzystać z normalnej kasy a tu już robi się problem bo nikogo nie ma. Druga sprawa to promocję na masło, notorycznie wystawiany jest tylko jeden karton masła i czy ja będę o 6.05 czy w ciągu dnia to wiadomo ze masla z promocji nigdy nie ma. Nie wiem jak jest w innych Lidlach ale karton masła?? Kpina!! Poza tym Lidl jest obecnie najdroższym marketem, większość produktów jest o min. 10% droższa od konkurencji. Szkoda, bo lubiłam u was robić zakupy ale przy tej inflacji i sposobie traktowania klienta rezygnuje.
1 / 5
2022-07-02 14:49:59
Magda
Jestem zrozpaczona Lidlem w Ostrowie Wielkopolskim ul Majorka 4. Chyba najgorszy lidl w jakim kiedykolwiek robiłam zakupy. Non stop jedna kasa, kolejka na 3 metry - nikt nie usiądzie na kolejną kasę, burdel na sklepie nikt nic nie wie, pieczywo prawie wyboru żadnego bo wiecznie puste kosze - cud jsk jest upieczone. Ostatnio to kupiłam calzone upieczone wg pani a w środku normalnie wszystko znarzniete. Czy ktoś nie może zrobić tam porządku bo sklep w super lokalizacji i asortyment jest duży ale obsługa cała do wymiany.
1 / 5
2022-07-02 14:17:02
Jarek
Nakazywanie z korzystania z kas samoobsługowych dramat. Przy pełnym wózku i ciagle zacinającym się oprogramowaniu kasowanie towarów trwa 20min!!! To koniec lidla w Polsce. Nigdy więcej Lidla.
1 / 5
2022-07-02 07:01:02
Włodzimierz
Jestem klientem Lidla przy ul. Frenzla 95 w Bytomiu od początku jego otwarcia. Do dnia dzisiejszego to jest 02.07.2022 r. nie miałem żadnych uwag. Dnia 02.07.2022 r. ok. godz. 8,00 kupiłem pieczywo i podszedłem do kasy nr 2 gdzie na wystawiono tabliczkę "proszę do kasy obok" . kasjerka nie obsłużyła mnie mimo 2-krotnego proszenia. Więc karnie poszedłem do kolejki kasy nr 1. Chwilę później jednak kasjerka kasy nr 2 podjęła obsługę klientki mimo tabliczki "proszę do kasy obok" . Na moją uwagę o braku mojej obsługi kasowej kasy nr 2, zostałem potraktowany inwektywami typu " nerwowy, chyba się nie wyspał". Takie traktowanie klienta jest karygodne. Sytuacja była nieprzyjemna. Kasjerka z kasy nr 2 w końcu skasowała mnie. Proszę kierownictwo sklepu o przestrzeganie procedur i traktowanie klientów w sposób godny.
1 / 5
2022-07-01 14:24:56
Niezadowolony
Opinia jest negatywna. W związku ze zmuszaniem przez pracowników sklepu -klientow do pracy na kasach samoobsługowych.Zasłanianie dojścia do zwyklych kas regałami na kółkach przed nosem klienta i nakazywanie przejścia do kas samoobsługowych. Dotyczy to Lidla w Bielsku Podlaskim
2 / 5
2022-07-01 08:52:41
Basia
Arbuzy...arbuzy.... nie polecam kupować w Lidlu.... Nie kroją.... w innych sieciach mogą, a tu nie... i przez to kupujesz kota w worku. Lepiej dać sobie spokój bo z reguły te arbuzy to niedojrzały chłam! NIE POLECAM!!!
1 / 5
2022-07-01 08:41:14
Sandra
Kolejny raz gówno w opakowaniu- gówno bo inaczen aie tego nie da nazwać. Mieso zawiniete zeby ladnie wygladalo a w środku jedna wielka żyła,nie mam zielonego pojęcia co w z tym miesem robicie. Nie polecam zakupów w tym sklepie!
1 / 5
2022-07-01 04:03:43
Wiesław
Lidl online to żenada. Czas realizacji zamówienia 15 dni mimo że towar jest dostępny.
5 / 5
2022-06-30 07:26:05
ania
polecam sklep w Olkuszu, wszystko ok
1 / 5
2022-06-30 06:55:34
Paweł
Zakupy w Lidlu polska to totalna porażka. Towaru brak ale pieniążkami za towar dziady obracają. Barachło i dziadostwo. A infolinia to jeden wielki kabaret jeden lepszy baran od drugiego.
1 / 5
2022-06-30 06:55:33
Paweł
Zakupy w Lidlu polska to totalna porażka. Towaru brak ale pieniążkami za towar dziady obracają. Barachło i dziadostwo. A infolinia to jeden wielki kabaret jeden lepszy baran od drugiego.
1 / 5
2022-06-30 06:51:54
George
Jedno wielkie dno jeśli chodzi o realizację zamówienia. A infolinia to robią ludzi w h...ja i na odczepne sama siema i kit wciskają. Szkoda kasy czasu i nerwów zakupy w Lidlu online o dupę robić
1 / 5
2022-06-30 04:00:06
Karol
Zamówiłem 2 produkty, wysyłka opóźniona, dotarł tylko 1 z produktów. Zwrot pieniędzy za 2 bez żadnego kontaktu
1 / 5
2022-06-30 04:00:06
Karol
Zamówiłem 2 produkty, wysyłka opóźniona, dotarł tylko 1 z produktów. Zwrot pieniędzy za 2 bez żadnego kontaktu
1 / 5
2022-06-30 04:00:02
Karol
Zamówiłem 2 produkty, wysyłka opóźniona, dotarł tylko 1 z produktów. Zwrot pieniędzy za 2 bez żadnego kontaktu
1 / 5
2022-06-29 16:42:12
Ewelina
Dzień dobry, Lidl w Aleksandrowie kujawskim to totalna porażka, tak bardzo się cieszyłam na ten sklep, ale niestety obsługa zmusza podkreślam zmusza klientów do kas samoobsługowych, na prośbę czy kasa będzie czynna wyrzucają na tzw samosie z tekstem ja pomogę, ale co to za pomoc jak wszystko sama muszę skanować i wbijać, rozumiem jak mam kilka rzeczy ale nie cały koszyk, jestem tak mega wściekła. Dziś wyłożyłam produkty na taśmę i pytam kasjerki kasa otwarta? Ona ,,nie,, no to ja na to ,, to ją otworz,,! Popatrzyła się na mnie jakbym jej rodzinę wybiła, łaski mi nikt nie robi, od tego tam są, mi nikt nie płaci za skanowanie w ,,samosi,, ludzie są niezadowoleni, zażenowani, traktowani jak śmieci, ale już mam nowy cel, nauczyć te kasjerki szacunku do klienta i jestem pewna że inni ludzie odważą się aby sprzeciwić się temu traktowaniu ludzi, pozdrawiam
1 / 5
2022-06-29 03:21:16
Basia
Od bardzo dawna robiłam duże zakupy w Lidlu niestety po wprowadzeniu kas samoobsługowych jest to uciążliwe może gdybym kupowała kilka rzeczy to i owszem ale nie jeśli mam cały wózek zakupów. Porażka. Dobrze, że w marketach innych marek jest jeszcze wybór w kasach.
1 / 5
2022-06-28 16:45:27
Maciej
Lidl niedługo będzie pusty. Przymusowe kasy samoobsługowe wkròtce dobiją tą sieć.
1 / 5
2022-06-28 16:42:45
Anna
Po raz kolejny pani z obsługi zmuszała mnie do korzystania z kasy samoobsługowej. Żadna kasa z kasjerem nie była czynna. Mogę się tak bawić w skanowanie, jak mam kilka rzeczy, a nie trzydzieści! A jakbym była analfabetą? Albo niewidoma? Nie ma odpowiedniej obsługi- zmieniam sklep. Nikt mi łaski nie robi.
1 / 5
2022-06-28 16:36:45
Dominika
W sklepie w Bielsku Podlaskim obsługa sklepu niechce obsługiwać kas gotówkowych, przeco tworzą się ogromne kolejki i wydłurza się czs, na prośbę otwarcia kas gotówkowych personel odmawia, bardzo przykra sytuacja która powtarza się ciągle.
1 / 5
2022-06-28 09:05:23
Zażenowana
Jaki sens maja kasy samoobsługowe, skoro kasjerka nabija klientom towary a potem drebczce do normalnej kasy by z niej wyjąc reszte … Doskonale wiecie, ze kasy samoobsługowe często się blokują, i musi być ktoś kto szybko ją, czyli kasjer z magicznym paluszkiem, czyt. kluczem. Ja jako klient idę do samoobsługowej , ponieważ zależy mi na czasie…. A dziś straciłam czekając na „kogoś” ponad 20 min. i pewnie czekałabym dłużej ale zmuszona zostałam zostawić kosz ubiec do pracy. Olsztyn Jagiellońska
1 / 5
2022-06-28 08:39:10
Ola
Zawsze lubiłam robić zakupy w Lidlu. Niestety odkąd wprowadzono kasy samoobsługowe zaczyna się robić dziadostwo. Zmusza się ludzi do samoobsługi nawet płacąc gotówką. Przecież w wielu dyskontach są samoobsługowe kasy ale nikt nikogo nie przymusza. Widocznie w Lidlu nie zależy na klientach.l
1 / 5
2022-06-28 08:39:09
Ola
Zawsze lubiłam robić zakupy w Lidlu. Niestety odkąd wprowadzono kasy samoobsługowe zaczyna się robić dziadostwo. Zmusza się ludzi do samoobsługi nawet płacąc gotówką. Przecież w wielu dyskontach są samoobsługowe kasy ale nikt nikogo nie przymusza. Widocznie w Lidlu nie zależy na klientach.l
1 / 5
2022-06-27 15:22:12
Monika
Jestem waszą klientką od bardzo dawna. Chodzi dokładnie o lidl w miejscowości Chodzież woj. wielkopolskie. Odkąd wprowadzone są kasy samoobsługowe to Panie i Panowie tam pracujący już nic nie robią. Najgorsze jest, że starsze osoby mają problem z obsługą kas samoobsługowych a tam pani na kasie, że zamknięta kasa trzeba iść do samoobsługowej. Do czego to dochodzi, ja niby wiekowa nie jestem ale o pomoc dzisiaj prosiłam i z wielką łaską ją uzyskałam. Do czego to doszło, żeby człowiek nie był obsłużony jak trzeba i te teksty kasa jest zamknięta trzeba korzystać z samoobsługowej bo co bo Pani puchnie za kasą bo jej się nie chce. Zrozumiejcie że są ludzie starsi którzy potrzebują pomocy. Jestem zniesmaczona całą sytuacją. W ten sposób lidl w Chodzieży traci klientów.
1 / 5
2022-06-27 07:12:53
Tomasz
Fatalna obsługa zamówień ze sklepu lidl online, brak możliwości uzyskania info co dzieje się z paczką, rozłączanie się konsultantów z infolinii lidla. Więcej nie zamówię, nie polecam, nie kupujcie chyba że bawi Was czekanie i wydzwanianie za swoim opłaconym towarem. Drugi powód zakupów to chęć przechowania pieniędzy na koncie lidla :D niestety nieoprocentowanym :D Nie pozdrawiam zespołu lidla!!
1 / 5
2022-06-27 06:22:18
Damian
Sklep lidl i ich serwis to jakas totalna pomylka, a jakosc -a raczej jej brak- narzedzi serii performance to dramat. Od ponad miesiaca trwa reklamacja a narzedzia jak lezaly tak leza. Omijac kretynow bo szkoda nerwow.
1 / 5
2022-06-26 14:33:11
Piotr
Dotyczy sklepu w Bydgoszczy przy stadionie Zawisza. W dniu 26 czerwca ok. 19:30 robiłem zakupy. Dostępne były tylko kasy samoobsługowe. Kolejka do nich co najmniej 8 osób. Kasy te maja niestety taki feler ze często się blokują i czekamy na pomoc obsługi. Żadne to przyspieszenie obsługi. Kiedy po raz 3 moja kasa kazała czekać na obsługę zapytałem sprzedawcę dlaczego taka organizacja w tym sklepie. Powiedział ze weekend, mało ludzi i trzeba zrozumieć. Powiedziałem ze nie rozumiem i wtedy sprzedawca zaproponował abym się zatrudnił i to pomoże zmienić organizacje. Jestem zbulwersowany tym bardziej za mam ponad 60 lat i nigdy w Lidlu mnie to nie spotkało. Chętnie porozmawiam osobiście z osobami odpowiedzialnymi w Lidl za jakość obsługi. Proszę o kontakt na [email protected]
1 / 5
2022-06-25 16:13:53
Adam
Ja pierdziele w tych wszystkich sklepach tej marki czyli LIDL jest tak samo w całej Polsce robią z klientów wariatów jak i umie w RUDZIE ŚLĄSKIEJ czy te ciule w końcu zasiądą w choć w jednej kasie na stałe
1 / 5
2022-06-25 06:06:12
Małgorzata
Omijajcie szerokim łukiem Lidl we Wrocławiu przy ul. Buforowej. Zwłaszcza nie kupujcie tam mięsa. Towar jest źle przechowywany. Obsługa też pozostawia wiele do życzenia, zwłaszcza z-ca managera sklepu Pan Patryk
1 / 5
2022-06-25 05:17:25
Tomek
Tragedia, jedna osoba na kasie. Przez megafony nakłania się klientów do korzystania z kas samoobsługowych. Robicie to celowo na siłę. Nie po to idę do sklepu żeby wykonywać pracę za pracownika i sam się mam kasować. W cenie towarów są koszty wszystkiego l,śliczne pracownika który nie oobsluzy uśmiechnie się coś doradzi. Gniecie koszty na pracownikach. Ale ma to krótkie nogi. Masakra. Lnie mam zamiaru sam się obsługiwać w kasie. Oczekuję obsługi. Wasz marketing na siłę wymusza by klienci sami niedługo może jeszcze z magazynu będą towar wykładać. Jestem zawiedziony. Lidl nie szanuje czasu klientów.
1 / 5
2022-06-24 10:21:19
Krzysztof
Towar zamówiony 5 czerwca dziś jest 24 czerwiec towar nie wysłany po telefonie pani wrzuciła jakieś numery do sprawdzania DPD które w ogóle się nie zgadzają są fałszywe i błędne Po ponownym telefonie pani stwierdziła że jest lekkie opóźnienie i że dostałem informację na maila oczywiście dostałam informację na maila po skończonej rozmowie Totalna porażka Ile można czekać 20 dni na przesyłkę towar pojawił się w sklepie stacjonarnym Jutro idę kupuję go tam pani stwierdziła że gdybym oddał towar zwrot pieniędzy jest dopiero 14 dni po dostarczeniu im przesyłki i cały czas Pieniądze leżą u nich
1 / 5
2022-06-24 04:58:39
Andrzej
Brak realizacji zamówienia. Towar zamówiony 04.06.2022r. Od zamówienia minęło 15 dni roboczych. Towar w statusie nadal nie nadany. Po kilkurotnej ingerencji odnośnie zamówienia dalszy brak konkretnej odpowiedzi kiedy zostanie nadana przesyłka. Zwodzą ludzi przetrzymyja pieniądze. Oszukują w opisie odnośnie wysyłki dostępności towaru, dostawy, czasu realizacji.
1 / 5
2022-06-24 03:35:42
Agata
Mega negatyw za puszczanie informacji po ukraińsku zamiast po polsku
1 / 5
2022-06-24 03:05:10
Marek
brak realizacji zamówionego towaru - dostawa max do 14.06 stan na 24.06 nie wysłana przesyłka opłacona 08.06 KPINA
1 / 5
2022-06-23 05:25:24
Peter
W Pucku ul.Nowa 1 zaparkowałem samochód na Parkingu Lidla i weszłem na zakupy.Zakupiłem towaru za ponad 260 zł.Trwało to raptem 20 min.Po powrocie do samochodu zauważyłem manat na kwotę 95 zł.Weszlem do sklepu żeby wyjaśnić. Odpowiedz : Proszę napisać na podany adres z kopią rachunku.Adres Mailowy nie podany miałem sam sobie poszukać. Jeśli za każdym razem robiąc zakupy w Lidlu mam się zająć ta procedurą to dziękuję Nie znam takich przypadków parkowania w Lidlu w całej Europie ale niestety w Polsce się zdarza.To były moje ostatnie zakupy w Lidlu.Konkurencja napewno się ucieszy.
1 / 5
2022-06-23 05:25:24
Peter
W Pucku ul.Nowa 1 zaparkowałem samochód na Parkingu Lidla i weszłem na zakupy.Zakupiłem towaru za ponad 260 zł.Trwało to raptem 20 min.Po powrocie do samochodu zauważyłem manat na kwotę 95 zł.Weszlem do sklepu żeby wyjaśnić. Odpowiedz : Proszę napisać na podany adres z kopią rachunku.Adres Mailowy nie podany miałem sam sobie poszukać. Jeśli za każdym razem robiąc zakupy w Lidlu mam się zająć ta procedurą to dziękuję Nie znam takich przypadków parkowania w Lidlu w całej Europie ale niestety w Polsce się zdarza.To były moje ostatnie zakupy w Lidlu.Konkurencja napewno się ucieszy.
5 / 5
2022-06-22 23:32:49
Malgorzata
Lidl przy trasie, bardzo miła obsługa na kasie, panie na sklepie zawsze pomogą znaleźć to czego szukam
1 / 5
2022-06-22 09:10:31
Robert
Dziś tj 22062022 robiłem zakupy w Lubinie ul Budowniczych LGOM . Poinformowałem szanowną panią Kasjerkę że nie ma reklamówek przy kasie , a pani powiedziała żebym sobie przyniósł z sasiedniej kasy bo ona nie będzie wychodzić zza kasy . Poprosiłem aby powiedziała koleżance która stała pochłonięta rozmową z inną ekspedientką aby dostarczyła reklamówki pod kasą . Pani zmianowa podała tylko jedną bo stwierdziła że ja się czepiam a klijęci mogą sami sobie brać z sąsiednich kas reklamówki . Stojąc w kolejce przy kasie utrudnione jest cofanie się przez grupę klijentów do sąsiedniej kasy bo szanowna pani kasierka za dużo waży żeby się ruszyć z krzesła . Ta się kończą markety bez nadzoru centrali
1 / 5
2022-06-22 07:37:40
Amdrzej
Żenada !!! Dzisiaj rano robię zakupy w Lyydlu ,podchodzę do tradycyjnej kasy , a kasjerka przylatuje i mówi że tylko samoobsługowe otwarte. Już prawie zostawiłem zakupy , pomogło dopiero jak powiedziałem co to za faszystowskie metody. Wtedy łaskawie przyszła druga kasjerka i otworzyła kasę już tradycyjną . Pani ta tłumaczyła że te faszystowskie metody ,to przychodzą z samej " góry" czyli z byłych faszystowskich Niemiec . Masakra !!!
2 / 5
2022-06-21 14:00:35
Mariusz
Slifierka kątowa Parkside produkt tw 1200wat po pięciu minutach pracy zaczęła wydawać dźwięki jakby zacierala się przekładnia. Po rozebraniu przekładni w srodku praktycznie sucho także beda tylko dwie gwiazdki
1 / 5
2022-06-21 04:41:07
Ryszard
Dzisiaj rano pojechałem do Lidla w Iławie , gdy podjechałem do kasy, szanowna Pani kasjerka z posępną miną oświadczyła, że kasa nie czynna i mnie nie obsłuży, wobec tego podjechałem do kas samoobsługowych i zapytałem tam pracownicy która jest czynna kasa, usłyszałem, że żadna nie jest czynna proszę podejść do kasy samoobsługowej, zapytałem czy pani mnie obsłuży przy normalnej kasie, usłyszałem., że absolutnie nie, ona nie ma czasu. Zostawiłem zakupy i wyszedłem. Chamstwo na najwyższym poziomie, i lekceważenie klienta, to jest nie do pomyślenia , to w końcu kto jest dla kogo, te Panie pomyliły firmy. Tylko pogratulować Lidlowi takich pracowników i takiej formy obsługi. Żenada. Już NAPEWNO NIGDY nie zrobię tam zakupów. Omijać ten sklepik szerokim łukiem
1 / 5
2022-06-20 13:43:42
Katarzyna
Słynne promocje w Lidlu... Niektóre towary w promocyjnej cenie tylko z aplikacją, ale w opisie to niewidoczne, nawet obsługa w Rybniku na Żorskiej nie udzieliła poprawnej informacji. Marketingowcy tej szanownej firmy chyba uważają, że każdy klient musi się zaczytywać w pasjonującej lekturze gazetek. Promocje grubymi nićmi szyte moim zdaniem.
1 / 5
2022-06-20 08:56:09
Beata
Witam bardzo często robię zakupy w Lidlu szczególnie przy ul.Przybyszewskiego i jest to najgorszy sklep do jakiego przychodzę. Wiecznie kolejki a obsługa tak nie miła że aż chce się wyjść ze sklepu. Stanowczo nie polecam sklepu przy tej ulicy
1 / 5
2022-06-20 06:15:15
Alina
Zrobiłam zamówienie on-line na kwotę 1.060 zł. 9 czerwca dostałam FV, potwierdzenie wydania firmie kurierskiej oraz info, że zostanie dostarczone najpóźniej 14.06. Mamy 20.06 a ja nie mam ani swojego zamówienia, ani zwrotu pieniędzy, nikt nawet łaskawie się ze mną nie skontaktował, żeby cokolwiek wyjaśnić a na infolinii tylko słyszę, że sprawa jest wyjaśniana. No brawo, naprawdę zakupy u was to czysta przyjemność.
1 / 5
2022-06-19 01:23:41
Adolf
Lidl to najgorszy market, parkingi z biletomatami i groźba wysokiej kary za brak biletu, chociaż przyjechałem np tylko po 1 piwo i wiceej czasu mi zajmie pobranie biletu niż zakupy. Kasy samobslugowe zasłonięte barierka która mogę otworzyć tylko paragonem bo jestem potencjalnym złodziejem, a kasjerka ma do mnie pretensje że musi mi zatwierdzać zakup piwa i rzuca oschle hasłem "dowód" chociaż mam ponad 30 lat. Po samej organizacji widać że ten sklep jest niemiecki, nacechowany jest bezguściem, traktuje klientów jak przestępców i już tam nie będę nic kupował.
1 / 5
2022-06-18 14:17:33
Małgorzata
Do pojemnika z chlebem Ukrainka tak się zbliżyła iż dotknęła chleb nosem, ale nie wzięła tego chleba bo był po ponad 3zlote wzięła inny tańszy. Czy nie ma nad tym kontroli ja nie potrzebuje kupować chleba który ktoś dotykał nosem.
1 / 5
2022-06-18 06:50:47
Krzysztof
Tragedia, co tydzień w sobotę ta sama historia, zmuszanie klientów do kas samoobsługowych, dziękuję rezygnuję
1 / 5
2022-06-18 06:04:47
Maria
Słaba obsługa kas. Beznadziejnie długie kolejki. W dniu 17.06 Ca godziny 14 jedna otwarta kasa oprócz beznadziejnych( ciągle zawieszających się) kas samoobsługowych
2 / 5
2022-06-18 04:33:37
Alina
Dzisiaj robiłam zakupy w lidl na ulicy poezji w Gliwicach nie wiem co tam się dzieje pustki w sklepie brak mleka do kawy , papieru toaletowego itd ,kupki śmieci na sklepie, personel chodzi gumę żując, lubiłam robić tam zakupy a podzisiejszych zakupach zmieniam sklep na inny lidl
1 / 5
2022-06-16 11:27:28
Ania
Lidl w Bydgoszczy. Zawsze robiłam zakupy w Lidlu ale od czasu kiedy zaczęli zmuszać klientów do korzystania z kas samoobsługowych, to jest jakaś kpina! Nie szanowanie klienta! Jak można zmuszać klienta na siłę, żeby korzystał z kas samoobsługowych?! Lidl zaczyna oszczędzać kosztem klientów?! Moja noga już nie postanie w Lidlu, zmieniam market! Napewno dużo na tym stracą, bo nie jestem jedyna w tej kwestii!!
5 / 5
2022-06-16 10:45:54
Ksenia
Jestem zadowolona z zakupów w lidl wislanka - panie uprzejme a i zawsze wszystko jest pod ręką.
1 / 5
2022-06-16 03:01:38
Henryk
Kolejki przed kasami Polityka Lidla jak mówią kasjerzy jest taka by nauczyć Polaków korzystania z kas samoobsługowych. To brak szacunku dla klienta. Lubiłem tę sieć. Teraz przenoszę się do bardziej przyjaznej dla klientów. Szkoda.
1 / 5
2022-06-15 18:06:30
Asia
Lidl, Piotrków Trybunalski, Kostromska. Zmuszanie do korzystania z kas samoobsługowych to absurd. Zawsze robiłam tu duże zakupy, od czasu pojawienia się kas samoobsługowych wybieram się do innych sklepów, ponieważ żadna kasjerka nie będzie mnie zmuszała do korzystania z kasy samoobsługowej i robienia rzeczy, za które ona ma płacone. Przez to zmuszanie klientów do korzystania z tych kas, na pewno stracicie. Ja od tygodnia nie robię tam zakupów i nie wrócę do tego miejsca. A robiłam tam zakupy od lat. To jest brak szacunku do klienta. Ludzie, którzy zostawiają Wam pieniądze powinni mieć wybór, z której kasy chcą korzystać - tak jest w innych sklepach.
1 / 5
2022-06-15 10:51:35
Jo Anna
Reklamacja lub rękojmia po zakupie urządzenia wielofunkcyjnego koszmar. Wiele moich telefonów i ponaglenia bezskuteczne. Trwa to ponad 6 miesięcy ..., z ciekawością czekam na rozstrzygnięcie . Z urządzenia nie mogę korzystać od pół roku
5 / 5
2022-06-15 02:29:27
KAMA
Wodzisław śląski-dużo kas samoobsługowych sprawna Pani która cały czas pomaga.
1 / 5
2022-06-14 16:58:19
Nati
Zawsze lubiłam robić zakupy w Lidlu ul.Ziętka Piekary Śląskie,ale przez nagabywanie do kas samoobsługowych straciłam ochotę. Rozumiem gdy mam kilka towarów,ale przy pełnym wózku to dramat.To po co zatrudniacie kasjerów skoro sama mam sobie kasować i szukac produktów na monitorze( tj.owoce,warzywa czy pieczywo).Klient powinien mieć wybór czy chce skorzystać z samoobsługowych kas czy tadycyjnie chce stać do kasy,a nie przymuszany.To absurd!!!
1 / 5
2022-06-14 15:14:31
Krzysztof Wegner
Nieprzyjazny sklep w Kwid,ynie dla osob niepelnosprawnych posiadam orzeczenie o niepelnosprawnosci zwiazenej z poruszaniem zostalem wyproszony przez biraka ochroniarza bo mialem sprzet umozliwiajacy poruszanie moj telefon 795116626
1 / 5
2022-06-14 15:13:35
Krzysztof Wegner
Nieprzyjazny sklep w Kwid,ynie dla osob niepelnosprawnych posiadam orzeczenie o niepelnosprawnosci zwiazenej z poruszaniem zostalem wyproszony przez biraka ochroniarza bo mialem sprzet umozliwiajacy poruszanie
1 / 5
2022-06-14 15:06:14
Adam
Tragedia jak Lidl traktuje klientów. Byłem fanem i wiernym klientem przez wiele lat . Przechodzę do konkurencji. Jedna kasa tradycyjna. Kolejki na kilkanaście metrów.
1 / 5
2022-06-14 15:04:39
Adam
Sytuacja przy kasach pokazuje co Lidl Polska myśli o klipach.
1 / 5
2022-06-14 07:58:12
Janusz
Drogo i towar którego nie mozna kupić bywa miesiącami wystawiony na regałach. Poduszka wielofunkcyjna za 59.99pln -Lidl Pruszków i Lidl Gostynin. W Pruszkowie próbowałem ją kupić, to mi Pani jakieś dyrdymały zaczęła opowiadać o jakichś zwrotach i enigmatycznej górze, ktora rzekomo jeszcze nie zdążyła tego wycofać. W Gostyninie też próbowałem kupić 2 maja 2022, tez się nie udało, reż obsłiga coś pier****** o jakimś zwrocie. Mamy 14 czerwca 2022, a poduszka w Gostyninie leży do dziś na regale, wprawdzie samotnie odosobniona ....ale leży. Ja w koncu kupiłem poduszkę, ale internetowo, bo tylko tak można było kupić ten artykuł, który leżał na regałach w co drugim lidlu.
1 / 5
2022-06-13 06:55:56
Magda
Dzisiejsze zakupy w Lidlu tj 13.06- porażka...brzoskwinie w promocyjnej cenie beznadziejne , niedobre , ogórki w promocji tylko z aplikacją, oczywiście jest napisane ale maleńkimi literami i wiecznie niezadowolona obsługa
1 / 5
2022-06-11 14:02:24
Agnieszka
Obecna polityka Lidla jest niedorzeczna ! Jak można zamykać wszystkie kasy obsługiwane przez pracowników. Są tylko samoobsługowe jak starsza osoba ma sobie z tym radzić. Przecież kupując w markecie doliczanie sobie za obsługę to jakie to jest obsługiwanie klientów ? Sami sobie muszą do koszyka włożyć, skasować i zapłacić. Pod każdym lidlem firmy pozyskujące korzyści za brak pobranego bilecika za niby bezpłatny parking. Zniechęcajcie klientów do zakupów w waszej sieci. Brawa dla zarządzających inne sieci sklepów skorzystają.

Rzetelne opinie o Lidl