Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Lidl

Lidl Opinie 1.4 (633)

Ul. Poznańska 48
62-080
Tarnowo Podgórne
800012071
opinie Lidl
speedtest
1.4
633
Opinii

Źle

1 / 5
2022-10-01 04:14:41
Urszula
Reklamacja w Lidlu to jakieś wielkie nieporozumienie.Nowy sprzęt Lidlomix nie działa przyjmują tylko reklamację na którą oczekiwanie przy dobrych wiatrach 3 mce .Wielkie moje rozczarowanie we wszystkich sklepach 14 dni i po tym terminie wypłata gotówki ,tylko nie w Lidlu.Nigdy więcej nie kupię żadnego sprzętu AGD w Lidlu.Tak właśnie stałam się sponsorem Niemców bo na zwrot już nieliczę.A jeśli nawet oddadzą to już dobrze go ktoś poużywał no bo co można robić z nim 3 m Ce albo dłużej może i dwa lata? Nie wiem nie zostało to określone przez kierownika sklepu.
1 / 5
2022-09-30 11:12:44
Anoniy
Kiepski sklep, poduchy dla ludzi starszych nie polecam, bardzo drogo
1 / 5
2022-09-30 11:12:43
Anoniy
Kiepski sklep, poduchy dla ludzi starszych nie polecam, bardzo drogo
1 / 5
2022-09-30 11:12:42
Anoniy
Kiepski sklep, poduchy dla ludzi starszych nie polecam, bardzo drogo
1 / 5
2022-09-30 11:12:42
Anoniy
Kiepski sklep, poduchy dla ludzi starszych nie polecam, bardzo drogo
1 / 5
2022-09-30 11:12:41
Anoniy
Kiepski sklep, poduchy dla ludzi starszych nie polecam, bardzo drogo
1 / 5
2022-09-30 11:12:40
Anoniy
Kiepski sklep, poduchy dla ludzi starszych nie polecam, bardzo drogo
1 / 5
2022-09-30 11:12:39
Anoniy
Kiepski sklep, poduchy dla ludzi starszych nie polecam, bardzo drogo
1 / 5
2022-09-30 11:12:39
Anoniy
Kiepski sklep, poduchy dla ludzi starszych nie polecam, bardzo drogo
1 / 5
2022-09-30 11:12:38
Anoniy
Kiepski sklep, poduchy dla ludzi starszych nie polecam, bardzo drogo
1 / 5
2022-09-30 11:11:21
Anoniy
Kiepski sklep, poduchy dla ludzi starszych nie polecam, bardzo drogo
1 / 5
2022-09-29 22:53:28
Maryla
Piekary Śląskie Ziętka STRASZNIE BRUDNE koszyki!!!!
1 / 5
2022-09-29 12:26:12
Krzysztof
dotyczy sklepu internetowego lidl.pl : 1)Nie uzyskałem do dziś odpowiedzi na zgłaszany mailowo problem – odpowiedzi albo brak albo jest w innym temacie 2)Duże opóźnienie dostawy, dzień dostawy jest zmieniany 3)Firma kurierska podaje inne terminy dostawy niż sklep internetowy lidl.pl 4)Dziś dostawa - pod drzwiami był inny towar niż zamówiony
1 / 5
2022-09-29 10:59:09
zbyszek
Lidlw Kostrzynie. Regułą jest tracenie czasu przed kasą, dzisiaj byłem28. Czynna jedna kasa pomimo, że wokół kręcą się pracownicy.
1 / 5
2022-09-29 09:03:53
Monika
Sklep online zamówienie towaru które dopiero po 2 tygodniach okazało się że nie ma i dopiero zwrócili pieniędze ale to też dopiero po moich mejlach Nie polecam
1 / 5
2022-09-29 07:11:28
Grażyna
Dostawa zaplanowana na 22.09.20022 do dnia dzisiejszego brak zamówienia. Nie wiedzą kiedy zamówienie wyjdzie, anulować się nie da, o zwrocie nie wspomnę.
1 / 5
2022-09-27 17:08:32
Bernadetta
Nie rozumiem po co ciągle przekładacie towar. Jako stały klient, wiem gdzie znajdę w sklepie dany artykuł, ale żeby nie było za fajnie ciągle to zmieniacie. My jestesmy przyzwyczajeni, ze cikier jest "tu", a ketchup "tu" a wasze ciągłe zmiany tylko irytują człowieka. Wy naprawdę myślicie, ze to jest fajne??? Stracicie klientów...
1 / 5
2022-09-27 04:13:04
Anna
Robiliśmy zakupy w Lidlu 17 września (Lidl na Bielanach Wrocławskich), w kasie samoobsługowej. Chcieliśmy zapłacić opcją lidl pay, ale płatność bardzo długo nie przechodziła. Poprosiliśmy aby ekspedientka zmieniła wybór na płatność kartą. Udało się po kilku próbach. W domu po sprawdzeniu konta okazało się, że ściągnęli płatność dwa razy. Zgłosiliśmy problem do działu obsługi klienta tego samego dnia. Dzisiaj mija 10 dni i nadal nie ma naszych pieniędzy. To chyba można nazwać kradzieżą. To były ostanie zakupy w tej sieci.
5 / 5
2022-09-26 06:02:17
Monika
Wszystko na 5 z plusem.bardzo miła obsługa
1 / 5
2022-09-22 18:21:12
Małgorzata
Kiedy przestaniecie ludzi nabijać w butelkę odnośnie parkingu w Płońsku celowo umieszczono tabliczkę niewidoczną dla kierowców jest malutka .
1 / 5
2022-09-22 15:54:42
Lucyna
Lidl w kwidzynie bedzie sie utrzymywal teraz z parkomatow bo wiekdzesc klientow go oleje gratuluje pomyslu
1 / 5
2022-09-21 22:04:25
Milena
Lidl.. taki wychwalany... zrobiłam zakupy w sklepie internetowym w sobotę 10.09 - dziś jest 22.09 i towar w dalszym ciągu nie dotarł. Inne produkty zamówione kilka dni później już dotarły a wcześniejsze zamówienie nie. Lidl zamydla oczy opóźnieniem ze względu na ilość zamówień- to jakim cudem późniejsze zamówienie wcześniej dotarło niż to z 10.09????? To nie jest pierwszy raz....
1 / 5
2022-09-21 06:11:43
Dagmara
Wczoraj robiłam zakupy i skorzystałam z kasy samoobsługowej z powodu zachét. Kasa wybierała inne produkty niż kasowalam. Za każdym razem wzywałam Paniá do usuwania błędu i robiła miny a wręcz jej postawa nie była miła. Denerwował já fakt,że musi odrywać sié od rozkładania towaru. Czy taka osoba nie powinna być przy kasach do pomocy?! By nie odrywac Pani od rozkladania towaru i nie denerwowac siebie zabralam produkty i przeszlam do kasy obslugiwanej przez Paniá ekspedientké,na próżno. Jej brzydki ton i nerwy podczas ważenia owoców(były dwie ceny więc poprosiłam o pomoc) byly odstraszajáce i przykre. Praca z klientem jest trudna,ale cierpliwość,podejście i czasem miły wyraz twarzy jest w stanie zastąpić słowa. Drogie Panie, przykre. Nie zachécacie by ponownie robić zakupy w tym sklepie.
1 / 5
2022-09-21 03:46:53
Marco
Drogi Lidlu jak to się dzieje, że ilekroć chcę aktywować kupony ,to mam aktualizować aplikację. A gdy chcę aktualizować pisze że mam się zalogować ,Wpisuje adres i hasło to zaczyna się zabawa i po kilkanaście razy mimo prawidłowego hasła nie zostaję zalogowany,co skutkuje brakiem karty z paskiem kodowym . Ponieważ to jest za każdym razem jak aktualizować chcę muszę najpierw wyinstalować aplikację, a następnie ją zainstalować . Domyślam się że w ten sposób nabijacie sobie ilość klientów Lidla za każdym nowym zainstalowaniem nowy klient i w statystyce jeszcze chwila wyjdzie że macie ponad 8 miliardów ludzi. Oświadczam że już brakło mi cierpliwości i obraźliwych słów pod waszym adresem więc sobie sami wymyślajcie jak najbardziej was obrażające ,bo ja kończę z wami zostaję przy samej Biedronce i Carrefourze gdzie nigdy nie mam takich problemów o innych sklepach już nie wspominając.
1 / 5
2022-09-20 16:22:39
Nati
Niestety nie kroją arbuzów, a po zakupie całego , okazało się, że jest zepsuty. Seler też powinien być pokrojony. W innych sklepach można kupić ćwiartkę. Towar z promocji jest tylko rano, po pracy już nic się nie kupi
1 / 5
2022-09-20 10:55:17
Marek
Co tydzień to wyższe ceny na wszystko i jeszcze piszą że bez VAT normalnie paranoja 7zl ser 8.5zl pulpety itp itd.
1 / 5
2022-09-19 14:25:32
Slawek
Promocja na winogrona bezpestkowe od dzisiaj,a w każdej jednej min trzy pestki.Pszczyna sklep.G..... totalne.....
1 / 5
2022-09-19 05:55:15
Monia
W Kozienicach Kasjerki rzucają produktami,opryskliwe i niemile
1 / 5
2022-09-19 01:37:45
Elżbieta
To co się dzieje w Lidlu to jakaś porażka braki w towarze ogromne,bałagan rano na warzywach i owocach,towaru gazetkowego spożywczyczego wogóle na oczy nie zobaczysz takie traktowanie klientów i ich czasu to skandal ta sieciówka jak tak ma dalej prosperować to niech lepiej wyniosą się do swojego kraju i dadzą szansę innym
2 / 5
2022-09-16 09:27:02
Żaneta
Ogólnie lubię produkty z lidla, ale sklep internetowy działa beznadziejnie. Po zamówieniu i opłaceniu towaru wysyłka jest po około tygodniu czy dalej, co to będzie ptzed świętami...
1 / 5
2022-09-16 09:08:11
Klient
Niech wykasują tą reklamę tv że chronią przed inflacją. Drożyzna. Niemieckie ceny. Ziemniaki 15kg 14.99 zł a w Auchan 5 zł. Złodzieje
1 / 5
2022-09-16 06:47:49
Antynaciągacz
Od lat są to oszuści i złodzieje! Co innego w gazetkach , reklamach TV i na półkach, a co innego w kasie. Nie ma zakupów, aby nie było z tym problemów! Zawsze w jakiś sposób oszukają, albo próbują to zrobić. Natomiast obsługa sklepu na zwrócona uwagę jest wręcz chamska i bezczelna. To jest jeden wielki skandal! Te szkopskie sklepy takie jak: Lidl, Selgros, Kaufland, powinny przestać istnieć w Polsce raz na zawsze! Dość już wykorzystywania i okradania Polaków przez pohitlerowskie szwabstwo!
1 / 5
2022-09-16 06:47:48
Antynaciągacz
Od lat są to oszuści i złodzieje! Co innego w gazetkach , reklamach TV i na półkach, a co innego w kasie. Nie ma zakupów, aby nie było z tym problemów! Zawsze w jakiś sposób oszukają, albo próbują to zrobić. Natomiast obsługa sklepu na zwrócona uwagę jest wręcz chamska i bezczelna. To jest jeden wielki skandal! Te szkopskie sklepy takie jak: Lidl, Selgros, Kaufland, powinny przestać istnieć w Polsce raz na zawsze! Dość już wykorzystywania i okradania Polaków przez pohitlerowskie szwabstwo!
1 / 5
2022-09-16 05:54:15
iwona
Przy wjeździe na parking w Lidlu jest mało widoczna tabliczka o opłacie parkingowej w Płońsku w sklepie spędziłam około 15 minut a po wyjściu miałam umieszczony mandat w wysokości 95 zł to obrzydliwe jak pazernie dorabiają się na ludzkiej krzywdzie To były moje ostatnie zakupy w tym sklepie
1 / 5
2022-09-15 09:29:43
Kris
Lidl w Librtowie , coraz gorszą obsługa i zamieszanie z cenami ,przy kasie inne ceny niż w gazetce promocyjnej , kasjerka z uśmiechem informuje że kierownik nie radzi sobie z systemem i ceny nie zgadzają się z cenami z gazetki ,robią klientów na szaro ,sprawdzajcie paragony .Brak cen promocyjnych na półkach.
1 / 5
2022-09-15 06:24:19
Ewa
Dotyczy sklepu Cegielniana Kraków. Samo poludnie nieczynne kasy samoobsługowe bo jest jakiś remont. Czynne dwie normalne kasy kolejki przez cały sklep. Absurd. Kolejny raz nic nie kupiłam. Ostatnio robiłam zakupy koło jedenastej i już nie było nic z promocji. Dzisiaj towar był ale nie będę stała dwie godziny w kolejce. Żałuję że nie poszłam do Biedronki bo ofertę mają porównywalną. Jestem bardzo niezadowolona.
1 / 5
2022-09-13 16:02:22
Darek
Rybka na raz z cebulką. Katastrofa 4 małe kawaki ryby resza sama cebula ,ocet i olej . Jedna gwiazdka to o dwie za dużo. Masakra . Nie polecam
1 / 5
2022-09-10 16:38:00
Jolanta
W LIDLU we Wroclawiu przy ul.Bystrzyckiej sprzedaje się klientom przemarznięte owoce.W piątek kupiłam, kiwi,brzoskwinie ,nektaryny i pięknie wypolerowane jabłuszka. Wszystkie owoce były niejadalne .Ryneczek Lidla to jakaś farsa wszystko niby ma być świeże i smaczne.O jakość trzeba zadbać a nie wciskać klientom zepsuty towar ,wstyd.
2 / 5
2022-09-10 14:24:09
Lidia
Nie wiem, co się dzieje z towarem w Lidlu przy Światowida w Warszawie, czy teraz jest w każdym tak? Nie mogę znaleźć wielu towarów produkcji niemieckiej, po które specjalnie jeździłam do tego sklepu, np. płyny z serii W5 do czyszczenia łazienki i inne, różne rodzaje czekoladek w większych opakowaniach w nazwie Choco, nie ma Schoko Keks. Towary niemieckie są zastępowane polskimi, ale takie są wszędzie, tracę motywację jeżdżenia do lidla
1 / 5
2022-09-10 06:03:09
Janusz
Szkoda, że przyznaję 1 gwiazdkę, bo najchętniej nie dałbym żadnej. Mam 2 przypadki reklamacyjne i w jednym nic się nie dzieje od roku pomimo moich telefonów i maili, a w drugim: oddałem pionowy odkurzacz do sklepu z reklamacją jako rękojmię 1.08.2022 i do dziś (10.09.2022) nie ma odpowiedzi - dzwoniłem 2 razy i za każdym razem inne informacje, łącznie z tym, że się ktoś ze mną kontaktował z numeru tel. niemieckiego (mogę udostępnić spis moich połączeń odebranych i nieodebranych i nie mam takiego przypadku). TRAGEDIA - grubo ponad miesiąc i nie ma ani odkurzacza, ani zwrotu kasy.
1 / 5
2022-09-09 16:17:00
Justa
Dramat, w dniu dzisiejszym robiłam zakupy w Lidlu w Łowiczu, lubię czasami pooglądać kosze z ciuszkami, elektroniką itp. Podeszłam do jednego z takich koszy przeglądam coś , a z tylu za sobą słyszę nieuprzejmy głos”proszę to zostawić promocja obowiązuje od soboty” . Był piątek godzina około 20-tej. Droga pracownico łowickiego Lidla nie pracujesz tam chyba za karę, klientów należy szanować i niestosowny jest ton podniesiony. Nie miałam zbyt dużo czasu bo nasze spotkanie zakończyłoby się inaczej. Nie pozostawiłabym tego bez wyciagnięcia konsekwencji. Wystawiasz kobieto złą opinię sieciówce. Pozdrawiam zdegustowana klientka . 9.09.2022
1 / 5
2022-09-09 02:38:35
Teresa
Obsługa przy kasie porażająca. Jest tylko jedna zwykła kasa. Kasjerka nieuprzejma, nerwowa, pokrzykująca na klienta. Robi wielką łaskę, że obsługuje klientów, zapomina, że jest w pracy. Ponadto owoce, warzywa nie są segregowane, zgniłe są razem ze zdrowymi. Duże wózki na kartony blokują dostęp do towarów na półkach.
1 / 5
2022-09-08 07:41:47
Adam
Oszczędź czas i nerwy - zamów gdzieś indziej :)
1 / 5
2022-09-08 04:56:59
Weronika
Zamówiłam 2 rzeczy, dostałam maila ze zamówienie zostanie podzielone na 2 paczki, Później był mail ze śledzeniem przesyłki. 1 paczka była jako dostarczona z data na sierpień chociaż zamównienia robiłam we wrześniu, 2 była w dostawie. Byłam w domu ale oczywiście wieczorem dostałam maila ze nie dostarczono bo nikogo nie było. Dzwoniłam na infolinie pani powiedziała ze mam być cierpliwa i u niej w systemie jest ze paczki są w dostawie. Wieczorem dostałam maila ze mam odebrać w punkcie a nie pokazuje mi się żaden punkt odbioru, tylko ze paczka jest w innym mieście. Nie polecam.
1 / 5
2022-09-07 14:01:53
Klementyna
Ocena 0- Zaczynając od konieczności samoobsługi kasy co przy dużych zakupach trwa 5 razy tyle co przy normalnej kasie, kończąc na wspaniałomyślnym pomyśle nabijania zerowych biletów postoju na parkingu. Dla mnie - czyhanie na brak czujności klienta z którego "żyją". Wniosek - nie sam Lidl na rynku....
5 / 5
2022-09-07 03:53:37
Dariusz
Bardzo miła obsługa.
1 / 5
2022-09-04 14:52:47
Syl
Jak tak bardzo chcecie Ukraińcom sprzedawać to otwórzcie tam Lidla ... Po co te napisy w waszych reklamach jesteśmy w Polsce idiotyzm..
1 / 5
2022-09-03 16:43:51
Marek
Dyskryminacja
1 / 5
2022-09-03 12:02:36
Kris
Kasy samoobslugowe to porazka. Zwykla kasa otwarta jedna a kolejka na pol sklepu. Dochodza dni kiedy nie ma wcale kasy itwartej tylko samoobsluga. Kpina z klienta-mam sam pracowac to mi chociaz zapłaćcie za to. Do tego nachalne wolanie z glosnikow i od pracownikow o korzystanie z tego dziadostwa, co sie co chwilę zawiesza, a kasowanie jednego produktu trwa wiecznie, bo kasa sie namysla nie wiem o czym. Omijam jak tylko moge.
1 / 5
2022-09-02 17:17:09
Roman
Kasy samoobsługowe masakra. Kto to wymyślił. Wózek załadowany a pojemnik przy kasie na reklamowke. Na trzy paragony trzeba rozdzielać. Kto na to ma czas. I co chwilę coś nie pasuje: a to waga produktu, a to kod... porażka. Na szczęście obsługa miła i robi wszystko by zadowolić zdenerwowanego klienta. Chodzę coraz rzadziej, bo nie mam cierpliwości i czasu na takie sytuacje.
1 / 5
2022-09-02 06:56:39
Sławomira
W dniu dzisiejszym 2.09.2022 o godz 12.15 córka robiła zakupy w Lidl w Łodzi przy ul. Pomorskiej 75 pan kasjer wydał jej za mało pieniędzy i od razu zmył się od kasy to nie jest pierwszy raz jak ten pan oszukuje może pracodawca wyciągnie jakieś konsekwencje żeby mniej było takich kasjerów co okradają ludzi ja już więcej nie zrobię tam zakupów .
1 / 5
2022-09-02 05:45:08
Bożena
W Lidl-sklep pl. w dniu 01 sierpnia br kupiłam plecaki na Fundację, jednak przez niedbalstwo lidlowych informatyków, w rubryce „NIP” można było wpisać tylko 9, zamiast 10 cyfr. Osoba z infolinii poradziła mi, abym wpisała swoje dane osobowe, a następnego dnia błąd zostanie usunięty, a faktura zostanie skorygowana. Błąd faktycznie został naprawiony, lecz mimo, iż dopełniłam wszelkich wymaganych przez Lidl-sklep.pl formalności, faktura do dnia dzisiejszego nie została skorygowana! Wielokrotnie w tej sprawie kontaktowałam się z infolinią (totalna porażka), za każdym razem otrzymywałam różne informacje odnośnie terminu korekty! Niezależnie od tego, wielokrotnie wysyłałam ponaglenia przez e-mail niestety, bezskutecznie, a ostatnio nawet nikt nie odpisuje. Jednym słowem, pisz na Berdyczów. Korekta faktury nie jest wyjątkowo skomplikowaną operacją, na którą trzeba czekać ponad miesiąc. Jestem oburzona i zdegustowana traktowaniem Klienta, brakiem rzetelności pracowników, jednym słowem, olewaniem. Rozumiem, że lato, że sezon urlopowy, ale życie toczy się dalej! Zdecydowanie nie polecam!
1 / 5
2022-08-31 05:25:48
Katarzyna
Witam kupiłam czajnik elektryczny , puściła uszczelka przy zamknięciu więc postanowiłam go oddać. Użytkowany był przez dwa tygodnie, że byłam akurat w Pułtusku stwierdziłam , że tam go oddam . Jakież było moje zdziwienie gdy Pani na kasie kazała mi dzwonić na infolinię i po kuriera bo ona zwrotów reklamacyjnych nie przyjmuje. Zasięgnęłam wiedzy w necie i na drugi dzień podjechałam do Lidla do Ciechanowa a tam Pani bez żadnych zbędnych pytań od razu przyjęła zwrot i oddała mi gotówkę. Czyli reasumując w jednym sklepie można a w drugim nie. Coś tu chyba jest nie tak. Może jedne pracują za karę i tylko aby utrudnić komuś życie. Poprostu szok. Omijać łukiem Lidl w Pultusku
1 / 5
2022-08-31 01:40:28
Henryk
W styczniu tego roku kupiłem w Lidlu młotowiertarkę Parkside 1500W. przy pierwszym użyciu popsuła się. Zgłosiłem do naprawy. Serwis Lidla odebrał młotowiertarkę i na tym się skończyło. Do dnia dzisiejszego nie przysłali ani naprawionej młotowiertarki, ani nowej. Widać że przywłaszczyli sobie. Serwis telefony nie odbiera.A Lidl w tej sprawie umywa ręce. Mówią że serwis decyduję w tej sprawie, to znaczy czy chce oddać ,czy nie. We wrześniu składam wniosek do sądu.Nigdy więcej nie kupię żadnego narzędzia w Lidlu.
1 / 5
2022-08-30 11:15:27
Kama
W Piekarach Śląskich ul. Ziętka ciągle tylko samoobsługowe. Masakra. Klient nie może wybrać jaką kasę woli. Jakiś terror. Rezygnuję.
1 / 5
2022-08-30 08:31:44
Mario
Jak to jest że w godzinach 12-14 otwarte są tylko kasy samoobsługowe ? Nawet na prośbę otwarcia normalnej nie chciano jej otworzyć, robię zakupy za 150zł i wolę jak mi pani kasjereczka raz dwa skasuje a nie non stop trzeba czekać na asystenta kas bo wiecznie coś trzeba zatwierdzać albo coś się nie zgadza, nie nawidze kas samoobsługowych i ostatni raz robiłem zakupy w Lidlu w Knurowie na szpitalnej, dałem zarobić Biedronce!!! A towar został na kasie samoobsługowej, może na sprzątanie mają więcej czasu i ludzi.
1 / 5
2022-08-29 04:22:05
Kamila
Sklep internetowy to jakaś porażka. Zamówiłam parę rzeczy za 500zl. Część zamówienia przyszło w piątek. Dziś miałam dostać 4 poduszki dostałam 3 i Pani mi mówi że muszę zrobić zwrot i oddać zamówienie mimo że to ich pomyłka to nie mogą dostać mi brakującego towaru. Dramat.
5 / 5
2022-08-28 15:53:24
Katarzyna
Nowo otwarty sklep na przeciw Szperka jest bardzo przestronny, ludzie którzy tam pracują są bardzo pomocni .Zakupy tam to sama przyjemność
1 / 5
2022-08-28 12:35:59
Piotr Lejman
Dziś rano tj. niedziela 28-08-2022 dokonywałem zakupów w Lidlu w Antoninku. Zero otwartych kas normalnych tylko jedna kasjerka na kasie szybkiej do której utworzyła się gigantyczna kolejka. Dodatkowo kasjerka co po chwilę odrywała się od zakupów aby pomagać przy kasach samoobsługowych. Nie było nawet gdzie na spokojnie odkładać towar do kasowania który wiadomo trzeba z powrotem po skasowaniu szybko wkładać w koszyk. Gdy zapytałem dlaczego kasy zamknięte odpowiedziała, że brak rąk do pracy i uwaga "JEST NIEDZIELA". Dodatkowo usłyszałem iż gdyby Pani wiedziała, że mam tyle towaru to by mnie nie obsłużyła na tej kasie tylko uruchomiła normalną. Stałem jak jeleń przy kasie normalnej z pełnym koszykiem z 5 minut i nie widziałem aby ktokolwiek się do nie wyrywał. Czy Wy ludzi macie za głupich pytam? Bezczelność kasjerki jak widać nie zna granic. Co piątek zostawiam w tym sklepie ponad 500 PLN i widać czas na zmianę marketu. Jak chcecie aby ludzie sami kasowali sobie towar to im za to zapłaćcie a nie wprowadzacie cwaniackie rozwiązania. Całe zajście na kasie szybkiej godzina 10.34 Nie pozdrawiam i nie polecam tego sklepu !
1 / 5
2022-08-28 07:57:22
Dominika
Dodam jedną rzecz do komentarza Rebeki z dnia: 12.08.2022r. Bardziej dosadnie trzeba to napisać, nie tyle przesłać Niemcom, żeby poczytali sobie w jaki sposób klienci są traktowani w sklepach sieci lidl w Polsce. To za mało. Należy przysłać osobiście rodowitych Niemców do Polski, aby u nas w kraju zrobili osobiście zakupy i zostali np. oszukani na kupony, które posiadali w aplikacji, a fizycznie nie otrzymali produktu...Wtedy by zobaczyli co to znaczy, jakby sami tego doświadczyli, bo gadaniem nic nigdy do nikogo nie dotrze to. Lidl to niemieccy podstępni, cwani złodzieje...Nic już więcej dodać ni ująć.
5 / 5
2022-08-28 04:24:30
Sylwia
Najlepszy sklep, czysto ,Świeze owoce i warzywa, a przede wszystkim sympatyczna obsługa😉
1 / 5
2022-08-27 09:53:02
Zdzisława
Lidl w Radomiu przy Struga-siedząca"na kasie"starsza pracownica bardzo arogancka i niemiła.Wyjęła mi z koszyka papierowe torby na pieczywo.Dużą ilość różnego pievzywa położyłam na foliowych torebkach,bo było gorące.Chciałam w domu przełożyć je do tych papierowych.Niestety wyrwała mi je z koszyka traktując przy tym jak złodzieja.Szczyt chamstwa i brak szacunku dla klienta,Wezwana kierowniczka nie zachowała się lepiej😱Odradzam korzystanie z tego pożal się Boże sklepu
1 / 5
2022-08-27 09:26:07
Dominika
Do swoich 4 komentarzu zapomniałam dopisać gdzie i o którego lidla chodzi: Ul. Światowida, Warszawa. lidlowskie kombinatorskie złodzieje...
5 / 5
2022-08-27 09:09:28
Natalia
Polecam miła obsługa
5 / 5
2022-08-27 09:09:27
Natalia
Polecam miła obsługa
5 / 5
2022-08-27 08:03:45
👍.......
Sklep Bartoszyce brawo personel dajecie radę zwłaszcza pani na kasach samoobsługowych ludzi dużo a ona z uśmiechem i bardzo pomocna robiłem zakupy 26 sierpnia po południu 👏
1 / 5
2022-08-27 05:14:05
Dominika
Uczciwość promocji kuponów jest tylko wtedy, gdy klient wykorzystał kupon i fizycznie dostał po obniżonej cenie dany produkt. W innym przypadku to cwaniackie złodziejskie działanie na szkodę klienta. SZLAG NIECH WEŹMIE LIDLA!
1 / 5
2022-08-27 03:45:37
Dominika
W taki sposób nigdy nie pozyskacie nowych klientów, a dotychczasowi będą odchodzić od was. Będę opowiadała innym w jaki sposób zostałam oszukana I w jaki sposób okradziona z tego co mi należało się, a zostało mi cwanością i podstępem zabrane.
1 / 5
2022-08-27 03:39:40
Dominika
Cwane złodziejstwo w lidlu (bo nazwijmy rzeczy po imieniu po tym co mi zrobili) wobec klientów wciąż nie ma umiaru i nie zna granic... Na takim oszustwie nigdy nie będą mieć klientów. Zdobywanie klientów nie polega na cwaniactwie złodziejskim lecz uczciwości i danie klientowi co było jego i należało się jemu. W momencie odebrania klientowi jego należności traci on zaufanie do lidla i odchodzi od takiego nieuczciwego i złodziejskiego sklepu już bezpowrotnie. Lidl to niemieckie złodziejstwo. Polacy nie tylko są rąbani na obczyźnie, ale tym bardziej na własnej ojczystej ziemii przez Niemców i Francuzów! Lidl to szajs i oszukiwanie ludzi!
1 / 5
2022-08-26 15:39:30
Dominika
Zraziłam się całkowicie do tego sklepu po zaistniałej wczoraj (25.08.2022r.) sytuacji w sklepie i postanowiłam robić zakupy gdzie indziej, likwidując durną aplikację lidla, nie dającą żadnych korzyści mi jako klientowi z przetwarzania moich danych osobowych.
1 / 5
2022-08-26 15:33:44
Dominika
Moja skala opinii gwiazdek wynosi ZERO, po tym jak mnie oszukano. W dodatku nie ma produktów o których była mowa w gazetce. Jak na razie moja satysfakcja z zakupów w tym sklepie jest zerową.
5 / 5
2022-08-25 16:11:51
Katarzyna
Miła obsluga
1 / 5
2022-08-24 09:28:34
Mariusz
Absolutna porażka. Zastanawiam się jaki "artysta" wymyślił kasy samoobsługowe w Lidlu przy jednoczesnym zamknięciu kas obsługiwanych przez personel sklepu. Rozwiązanie nie działa. Kasy blokują się na potęgę, czas samoobsługi przy dużych zakupach jest masakrycznie długi. Miałem nieprzyjemność robić zakupy w Lidlu i postanowiłem zostawić pełny koszyk zakupów na linii kas samoobsługowych i pojechać zrobić zakupy do normalnego sklepu. Szczerze gratuluję pomysłu obciążenia pracą klienta, za którą zapłacił w marży towaru, ale nie jestem zainteresowany taką współpracą. Jeśli będę miał ochotę popracować społecznie to znajdę sobie jakiś bardziej pożyteczny cel niż powiększanie zysków sieci Lidl. Na ten moment dziękuję za współpracę i przenoszę się z zakupami do innej sieci.
1 / 5
2022-08-24 07:35:13
ANIA
Przestaje kupować w Lidlu w Siedlcach przy ul. Starowiejskiej. Jedna kasa otwarta, (nie rozumiem po co stoją pozostałe), kasjerka co chwilę zostawiająca klientów przy kasie i biegająca odblokować klientów na kasach samoobsługowych. Obsługa mam wrażenie, że coraz bardziej nie przyjemna. Często prowadząca rozmowy przez słuchawki prywatne. Brak komunikacji z klientem, strach o coś zapytać. Nikogo nie interesuje, że kolejka długa. Nachalnie zmuszanie do korzystania z kas samoobsługowych, może się jedynie sprawdzić przy zakupie max dwóch produktów, więcej to blokada siebie jako klienta, oraz kasy obsługującej. Ponadto myślałam, że to sklep gdzie klienci robią duże zakupy, powinni się na nich skupić a nie ograniczać, czy ktoś mnie policzy, ile będę stałą w kolejce, bo jak mam sama to nie mam zamiaru dziesięć razy wkładać do koszyka i wyjmować produktów, ponieważ znów się kasa zblokowała. Na półkach coraz częściej brak towaru, zamiast nich puste pudełka. Dla mnie na pewno, to czas na zmianę sklepu.
1 / 5
2022-08-23 16:00:50
Gabriela
SKANDALICZNE ZACHOWANIE, GODZ 21.57 SKLEP LIDL. KATOWICE UL PANEWNICKA 253 ZAMKNIĘTY. NIE JEST TO JEDEN RAZ ALE KOKEJNY.
1 / 5
2022-08-23 12:46:53
Agnieszka
lidl Czeladź 27 Stycznia , nowa polityka polega na nie otwieraniu kas tradycyjnych, promocyjnych towarów brak
5 / 5
2022-08-20 07:25:25
Ewa
Wczoraj w godzinach wieczornych robiłam zakupy w Lidlu na Bramie Portowej w Szczecinie. Spotkałam się z bardzo miłą i profesjonalną obsługą na kasie nr 3. Był to kasjer nr 50. Pan ten był bardzo uprzejmy i grzeczny. Zostałam szybko i sprawnie obsłużona. Zapytany o szczegóły dotyczące ceny towaru wytłumaczył o co chodzi. Taka obsługa jest rzadkością w większości sklepów. Kasjer zasługuje na pochwałę. Życzę więcej pracowników jak ten kasjer.
1 / 5
2022-08-20 04:27:21
Gosc
Ekspedientka była bardzo nie miła i rzucała towarem.. Środa Wielkopolska godz zakupów 10.-10.20 kasa nr 3
2 / 5
2022-08-19 16:28:18
XYZ
Mozecie nie pokazywac reklam o szkole ??!?? Jest to denerwujące
2 / 5
2022-08-19 16:28:17
XYZ
Mozecie nie pokazywac reklam o szkole ??!?? Jest to denerwujące
1 / 5
2022-08-19 09:50:33
Elżbieta
Lidl Łódź ul. Wici 3 dwa razy skusiła mnie promocja arbuza i dwa razy był zepsuty (oczywiście w Lidlu nie kroją arbuzów ) chyba już wiem dlaczego . Dzisiaj robiłam zakupy w lodówce z lodami leżała kartka z informacją 4 lody w cenie 3, więc się skusiłam wzięłam 8 śnieżek i 12 rożków . Przy kasie okazało się , że nie ma żadnej promocji. Poprosiłam o rozmowę z kierownikiem. Kierownik z uśmieszkiem skierował a skąd Pani tą kartkę wyciągnęła ? tutaj nie ma żadnej daty ( kartka Lidlowska) więc mu tłumaczę leżała na lodach . No widzi Pani nie wisiała. Jeszcze nadmienię, że kasjerka komentowała moje zachowanie do pozostałych klientów że się awanturuję o jednego loda . Dalej już nie słuchałam wyszłam że sklepu z lodami nie korzystając z promocji Lidl coraz gorszy nie szanuje klienta.
1 / 5
2022-08-19 05:42:20
Marzena
Szkoda, że o klienta nie dbacie. Niestety ostatnio Lidl zachowal się w stosunku do mnie jako konsumenta bardzo nieprokonsumencko. Lidl przyjął online zamóeienie i przetrzymał sobie pare dni moje pieniądze i nie wysłał zamówienia...nie pojawil sie nawet nr przesyłki, powod anulowania nieznany (dzwonilam na infolinię). Rozumiem że mogło jakiegoś towaru nie być, opóźnienie itd ale to się kontaktuje z klientem i coś z nim ustala chyba w normalnym świecie? Rozumiem, że kredyty drogie ale takie pożyczanie sobie pieniędzy od konsumentów to trochę nie jest fair...a tak to wygląda...skoro po paru dniach nagle anulujecie z niewiadomych powodów zamówienia i zwracacie pieniądze...zamówienia nie można przywrócić już ani rekompensaty żadnej mi nie zaproponowano
1 / 5
2022-08-18 14:52:55
Pawel
Młotowiertarka zakupiona przez Lidl on-line. Przestała działać , zwrot wg procedury wykonałem, potwierdzili usterkę, uznali opcje zwrot kosztów zakupu. Jednak na pieniążki czekałem 45dni. Wg regulaminu Lidl do 14 powinni wypłacić. Uwaga Lidl on-line!!!
1 / 5
2022-08-18 09:56:53
Jacek
Kupiłem szlifierkę i po minucie pracy się spaliła dzwoniłem z reklamacją i czekam parę dni na rozpatrzenie jej nie wiem co tu myśleć sprzedają złom to niech kasę szybko wracają! Ta szlifierka to na widok pręta się już spociła badziew
1 / 5
2022-08-18 02:56:56
grzegorz
zamówiłem on-line tokarkę do drewna PARKSIDE PDB 100 ,niestety tokarka jest wysyłana w oryginalnym opakowaniu tu porażka .....przyszła uszkodzona i z brakami , zgłosiłem to do lidla żeby ją odebrali to powiedzieli że mam ją wysłać pocztą ale ja zapłaciłem dodatkowo za przesyłkę jako gabaryt a teraz mam ją zawieźć na pocztę na własny koszt i tak już 6 dni mnie zwodzą co dziennie ten sam tekst że ponaglą itd. nie mam dobrej tokarki ani pieniędzy bo nie wiadomo kiedy odeślą kasę ,tak że nie polecam zakupów w LIDLU
1 / 5
2022-08-18 01:45:58
Halina
Sklep we Wrocławiu ul.Grabiszyńska , od czwartku miała być promocja na kawę Dajmajer ( gazetka od 18.08-20.08) a kierowniczka twierdzi ,że promocje są w wybranych sklepach. Z gazetki czwartkowej brak większości produktów. Zwykło oszukiwanie klienta. Wielu moich znajomych zrezygnowało z zakupów w sklepach lidla , bo też zostali oszukani, inne ceny w gazetkach , inne przy kasie.
1 / 5
2022-08-18 01:07:06
Adi
Czemu niema kasjerek.tylko zmusza się ludzi do samozatrudnienia . prowadzę warsztat samochodowy mam narzędzia i części .a ludzi brakuje zapraszam naprawiajcie sobie u mnie i na koniec proszę zapłacić.
1 / 5
2022-08-17 13:20:31
Jarek
Natrętnie z uporem maniaka, brak normalnych kas, wszyscy kierowani do kas samoobsługowych. Niech ktoś spróbuję zapłacić gotówką. Pani i tak skieruje cie do normalnej kasy po resztę. Jakaś paranoja. Ludzie zastanówcie się, wydajecie swoje ciężko zarobione pieniądze, a po godzinach w ramach promocji ZA DARMO robicie jako kasjerzy. I jeszcze się z tego cieszycie. A Lidl nic z tego nie robi. Wszędzie macie wybór, ale w Lidlu NIE.
5 / 5
2022-08-17 07:53:43
Angelika
Bardzo miła obsługa
3 / 5
2022-08-17 02:48:14
Emilia
Serek wiejski naturalny Pilos już któryś raz jest zepsuty 2-3dni przed terminem. Jest gorzki i fermentuje. Więcej nie kupię.
1 / 5
2022-08-16 16:44:51
Rafał
Jestem klientem lidla od wielu lat i muszę przyznać że jest coraz gorzej. Jakość produktów coraz gorsza. Brakuje towarów. Wystarczy pójść na zakupy po 19 i ogląda się puste półki. Kasy samoobsługowe to porażka. Ostatnio 6 razy zmieniałem kasę bo za każdym razem kasa blokowała się na zgrzewce wody, a obsługi oczywiście nie można się było doczekać. W końcu zrezygnowałem z zakupów. nie wiem czy jeszcze zrobię kiedyś zakupy w lidlu bo na razie nie mam ochoty tam iść.
1 / 5
2022-08-16 12:38:09
Ala
Przestałam kupować w Lidlu ,chociaż mam blisko domu . Jedna kasa otwarta a kolejka długa. Nachalnie jest się zmuszanym do korzystania z kasy samoobslugowej - która w Lidlu jest porażką. No i jeszcze komunikaty w języku ukraińskim, jak je słyszę to się zastanawiam czy mieszkam jeszcze w Polsce.
1 / 5
2022-08-16 09:49:04
Ewa
Promocje Lidla to kpina, specjalnie zostawione promocyjne informacje o obniżce, o kuponach zwrotnych za zakup konkretnego towaru, przy kasie Pani potwierdza że kupon przyjdzie na kartę, po czym kuponu nie ma, a Pani z infolinii informuje, ze promocja trwała do dnia poprzedniego. To kpina, widzę że Lidl dołączył do innych krętaczy i naciągaczy. Gratuluję.
1 / 5
2022-08-16 08:36:32
Elżbieta
Robię zakupy w świdnickim Lidlu. Ostatnio - dramat. Długie kolejki do jedynej czynnej kasy, pracownicy wykładający towar w godzinach nasilenia zakupów, tarasują przejścia. Dziś - szczyt bezczelności bardzo młodej pracownicy, która zamiast pomóc przy skasowaniu towaru w kasie samoobsługowej, oświadczyła że nie jest od tego. Szkoda, bo to jedyny sklep Waszej firmy w moim mieście :((
2 / 5
2022-08-16 06:41:51
Mikołaj
Jak zawsze dłuuuuga kolejka I jedna kasa otwarta. DRAMAT
1 / 5
2022-08-14 19:50:54
Becia
Lidl w Ostrowie Wlkp. przy Poznańskiej. Przestańcie bombardować polskich klientów informacjami o pomocy dla Ukraińców. Mamy dość tej agitacji!!! Jeśli firma Lidl chce wspierać uchodźcow, niech robi to z włanych gigantycznych zysków. I jeszcze jedno. Polacy nie mają ochoty słuchać ukraińskiego bełkotu płynącego z głośników. Koniec z zakupami w Lidlu.
1 / 5
2022-08-12 19:31:30
Adam
Dzień dobry chcę opisać sprawę która moim zdaniem powinna być przestrogą. dokonałem zakupu deski dopływania za 750 zł dostawa miała trwać do 5 dni roboczych po tym czasie bez jakichkolwiek informacji ze strony firmy Lidl otrzymałem zwrot pieniędzy ale tak sobie myślę że jako wieloletni klient powinienem być traktowany poważnie a tu zdziwienie po prostu mnie olali czekałem na dostawę ale po czasie zwrócili pieniądze i tyle kpina i brak kultury
1 / 5
2022-08-12 17:27:30
Ewa
A może by ktoś pomyślał że przymuszanie kasowania na SCO to nie wina kasjerek które niesłusznie nazywane są leniwymi bo te dziewczyny biegają a nie chodzą po sklepie tylko zarządzenie odgórne które muszą wykonać
1 / 5
2022-08-12 13:04:23
Anna
Co się stało z tą rukolą??? Zmieńcie coś bo obecna się nie nadaje.
1 / 5
2022-08-12 09:18:58
Piotruś
lidli dzisiaj ma promocje na piwo, dla frajerów jakieś resztki, pomieszanie z poplataniem, piwa o, 33, 0,4 a ceny jak w żabce I, scheise, oszuści
1 / 5
2022-08-12 07:13:04
Rebeka
Przesyłam link do tej strony na kontaktlidl.de niech sobie Niemcy poczytają jak w Polsce się traktuje klientów. VIEL SPASS
1 / 5
2022-08-12 05:14:53
Anna
Kasy samoobsługowe Lidla są ogromną porażką. Czy ktoś próbował to obsłużyć mając pełny koszyk zakupów??????. Zdecydowanie byłam tam ostatni raz. Zastanawiam się dlaczego mam wykonywać pracę za wykonanie której zapłaciłam. Gratulacje dla wynalazcy tego absolutnie kretyńskiego pomysłu. W sumie jakaś odmiana mi się przyda. Muszę sobie poszukać nowego sklepu, w którym będę robiła zakupy spożywcze - oczywiście innego niż Lidl.
1 / 5
2022-08-12 05:14:52
Anna
Kasy samoobsługowe Lidla są ogromną porażką. Czy ktoś próbował to obsłużyć mając pełny koszyk zakupów??????. Zdecydowanie byłam tam ostatni raz. Zastanawiam się dlaczego mam wykonywać pracę za wykonanie której zapłaciłam. Gratulacje dla wynalazcy tego absolutnie kretyńskiego pomysłu. W sumie jakaś odmiana mi się przyda. Muszę sobie poszukać nowego sklepu, w którym będę robiła zakupy spożywcze - oczywiście innego niż Lidl.
5 / 5
2022-08-11 18:38:13
KLIENTLIDL
Super ofertą Lidla są również zakupy online. https://tmlead.pl/redirect/612942_2265?epi=lidl-online Wszystko bezpiecznie z domu i w Lidlowych cenach. Osobiście bardzo polecam i sam korzystam
1 / 5
2022-08-11 18:37:52
klientLIDL
Super ofertą Lidla są również zakupy online. https://tmlead.pl/redirect/612942_2265?epi=lidl-online Wszystko bezpiecznie z domu i w Lidlowych cenach. Osobiście bardzo polecam i sam korzystam
1 / 5
2022-08-11 13:31:58
Emi
Lidl, Sosnowiec, przy rondzie Ludwika…. Leniwe kasjerki przymuszają do samoobsługi. Kolejka długa a z głośnika co chwila natarczywe „ zapraszamy do samoobsługi” choć ludzie ewidetnie nie chcą… jak się paniom pracować nie chce i nieświadomie pchają się do systemu zniewolenia i kontroli to niech potem nie narzekają na zycie w PL… Rzadko chodzę do Lidla a teraz chyba nie będę już wcale.. wole do chłopa na stragan niż wspierać zrobotyzowane niewolnictwo..
1 / 5
2022-08-11 10:07:04
Patrycja
Sklep lidl nadużywa naiwności klientów sklepu robiąc promocję na dzień następny wieszają pomarańczową cenówkę promocji tłustym drukiem jest promocja a małymi literkami datę od kiedy i specjalnie stoi towar przy kasach. Uważam że to jest nie zgodne z prawem a nikt z tym nic nie robi.
1 / 5
2022-08-11 09:49:21
andrzej
Kupony promocyjne rozliczane w jakiś sposób (chyba %) do każdego produktu. Zakupiłem 10 artykułów i co jakoś nie mogę się doliczyć sumy na kuponie promocyjnym. czy to po to by klienta oszukać. A nie można na końcu odjąć od sumy zakupów kwotę z kuponu. PONADTO już kilkanaście razy nie zgadzała mi się cena artykułu na tzw cenówce (pod artykułem) z ceną na paragonie. I różne tłumaczenia to informatycy nie zmienili, Tak mam w systemie, nie wiem. To nagminny proceder okradania klientównp Lidl Kraków ul. Lindego
1 / 5
2022-08-11 09:43:16
stanisław
BRAWO lidl. Nieuki z firmy zewnętrznej tylko patrzą by nałożyć mandat. Wystarczy odejść od samochody by wydrukować bilet a matoł już zostawia kartkę z mandatem bo on nie może czekać śpieszy się bo obsługuje kilka parkingów. A GROMY I NEGATYWNE OPINIE IDĄ NA KARB Lidla. Lidla Kraków Lindego
1 / 5
2022-08-11 09:39:49
stanisław
Od pewnego czasu preferujecie płatność kartą w kasach samoobsługowych. Stąd np z 5-ciu kas otwarta jedna Sklep Kraków lindego). A bardzo czesto kasjerka (jedna) obsługuje kasę i pomaga klientom kas samoobsługowych. Taki stan stwarza kolejki i awantury skupiające się na dziewczynie. A MOŻE BY TAK WZOREM Auchana, Kauflandu. Carfura zamiast wszystkich kas samoobsługowych z płatnoscią kartą POSTAWIĆ NA 6 kas 3 Z PŁATNOSCIĄ GOTÓWKĄ. Rozwiązałoby to problem kolejek i ułatwiło zakupy. NIE KAŻDY MA I CHCE PŁACIĆ KARTĄ.
1 / 5
2022-08-11 07:48:20
Stały klient LIDL
Info dla zarządzających sklepami LIDL- w Skarżysku-Kamienna LIDL przy Ul Moniuszki. Parkingiem przy sklepie zarządza firma APOCA Parking Polska Sp. zo .o., Rondo ONZ 1, 00124 Warszawa W dniu 11.08.2022 r. zaparkowałam pod sklepem , pobrałem bilet parkingowy , niestety nie włożyłem za szybę samochodu . Po zakupach zauważyłem pod wycieraczką wezwanie do zapłaty za parkowanie za brak ważnego biletu. Oczywiście złożyłem reklamację . Zasadniczą sprawą jest fakt , jestem przekonany o tym że osoba kontrolująca ( nr kontrolera 1429) w momencie drukowania biletu znajdowała się po drugiej stronie parkometru i doskonale wiedziała ,że obowiązujący bilet jest przez mnie drukowany. ŻENADA !!!!. GRATULUJĘ LIDLOWI TAKIEG ZARZĄDZNIA W ZASADZIE DOSYŚ PUSTYM PARKINGIEM, a FIRMIE APOCA TAKICH KONTROLERÓW !!!
1 / 5
2022-08-10 16:44:35
Przemek
Produkty w promocji a po zakupie patrze ma paragon a tam bez promocji dodam ze okazalem karte lidla
1 / 5
2022-08-10 11:33:04
Justyna Troć
Robiąc zakupy poprosiłam fakturę , która została żle wystawiona , ok rozumiem pomyłki się zdarzają , ale po ponad miesiącu nadal nie otrzymałam faktury. Sklep tłumaczy się , że sprawa jest pilna a ja nie mam faktury aby się z księgową rozliczyć. Jakaś żenada jak traktują klienta
3 / 5
2022-08-10 05:51:48
EliotNes
Chodzę do lidla od czasu do czasu na różne promocje jedynie, bo to drogi sklep. Reklama "lidlowskie czyli niskie ceny" jest tak kłamliwa, że aż żenująca i ta ich wielka walka z inflacją a towary podrożały o kilkanaście i kilkadziesiąt %. Albo np. taki kefir Pilos. Był tam od lat. Ostatnio nie było go jakiś czas i w końcu pojawił się. Oczywiście droższy o 14% i jako Nowość. No ale może ktoś złapie się na te ich marketingowe chwyty.
1 / 5
2022-08-09 15:17:50
Małgorzata
Lidl Biłgoraj.Lepiej nie wchodzić .Trzeba błagać by by dostać się do kasy
1 / 5
2022-08-09 15:15:54
Goska
Od dziś nie wybiorę się już na zakupy do sklepu Lidl .Kolejka do kas samoobsługowych gigantyczna ,jedną kasa otwarta a ludzi tłum,kierownika nie ma nigdy ,bałagan ,zamieszanie a tobie każą czekać pół godziny w kolejce do kasy mrożonkami.Dzis po raz trzeci w tym tygodniu wyszłam zostawiając kosz z zakupami w sklepie.
1 / 5
2022-08-09 15:15:26
Goska
Od dziś nie wybiorę się już na zakupy do sklepu Lidl .Kolejka do kas samoobsługowych gigantyczna ,jedną kasa otwarta a ludzi tłum,kierownika nie ma nigdy ,bałagan ,zamieszanie a tobie każą czekać pół godziny w kolejce do kasy mrożonkami.Dzis po raz trzeci w tym tygodniu wyszłam zostawiając kosz z zakupami w sklepie.
1 / 5
2022-08-09 11:19:28
E.....
Lidl OPOLE Dlaczego klienci zmuszani są do korzystania z kasy samoobsługowej??? Nawet przy dużych zakupach i chęci płacenia gotówką??? Wszystkie kasy normalne są zamknięte. Wydłuża to zdecydowanie czas zakupu i denerwuje klientów. Atmosfera tragiczna - czy warte jest to oszczędności na personelu? Coraz częściej skłonna jestem kupować w innych sieciach.
1 / 5
2022-08-09 11:16:53
Antoni
Ktoś kto wprowadził obsługę klienta tylko w kasach samoobsługowych gdzie nie ma płatności gotówką, owszem jest lecz wygląda to następująco wprowadzisz towar na kasie a płacisz gotówką musi podejść kasjerka zabrać wydrukowany paragon i do kasy tam zapłacisz. Nie wszyscy płacą bezgotówkowo cała sytuacja wydłuża proces kasowania oraz zamieszanie wśród klientów, kasjerka biega od kas do kasy ponieważ jest jedna. Nie da się otworzyć jednej kasy normalnej gdzie zostaniesz skasowany czy to jakieś oszczędności czy zmuszanie na siłę do płatności bezgotówkowej. Taka sytuacja jest w Lidl Oświęcim ul. Konarskiego w godzinach rannych.
1 / 5
2022-08-09 03:41:14
Henryk
Nowy sposób sprzedaży w Ozorkowie jest zdecydowanie gorszy pomimo samoobsługi niż było. Kolejki są dłuższe przenoszę się do innego marketu. Sprzedaż nie przemyślana
1 / 5
2022-08-08 11:56:00
Dorota
Nie kupuję w Lidlu, obsługa fatalna i nie ma możliwości zwrócenia towaru w ciągu 14 dni. 2razy musiałam reklamować zepsute urządzenie i nadal otrzymywałam uszkodzone. W końcu rzuciłam im je.
1 / 5
2022-08-08 06:56:40
Kika
Widocznie ktoś kto nakazał pracownikom zmuszanie klietów do samoobsłuhi aby zwróciły się koszty montażu i przy okazji redukcję etatów w lidlu przewidział spadek obrotów. Prawdopodobnie lidla stać na takie posunięcie i może pozwolić sobie na utratę klientów. Co do niemieckiego lidla to tam standardy są inne i pewnie nie wiedzą jaką polski lidl prowadzi tutaj politykę sprzedaży. Jednak niechęć do lidla po tym co zrobił pozostanie u nas pokrzywdzonych taka sama czy to w kraju czy za granicą. Ktoś w Polsce psuje renome tego dyskontu i ukrywa się za agresywnym wprowadzanie beznadziejnych zmian.
1 / 5
2022-08-08 06:43:56
Adam
Pomysł ze zmuszaniem klientów do samoobsługi jest katastrofalny w skutkach. Może te kasy mają sens jak ktoś kupuje kilka produktów. Przy większych zakupach to jest koszmar. Na szczęście jest taki duży wybór sklepów, że Lidl omijam szerokim łukiem. Co ciekawe większość moich znajomych robi dokładnie tak samo. Widzę, że nasila się intensywność kampanii reklamowych tej sieci - obawiam się, że bezskutecznie. Twórcą tego pomysłu, aby klienci sami wykonali pracę, za którą zapłacili w marży produktu doprowadzili sieć do olbrzymiego kryzysu. Dzisiaj, kiedy wielu ludzi zmieniło miejsce robienia dużych zakupów spożywczych, ich ściągnięcie z powrotem będzie zadaniem zdecydowanie trudniejszym niż ich zniechęcenie do Lidla. Ja już tam nie wrócę i myślę, że jest bardzo wielu ludzi, którzy myślą podobnie jak ja. Ten kto wymyślił, że można obciążyć klientów samoobsługą i więcej zarobić poprzez redukcję zatrudnienia, wyrządził niewyobrażalną krzywdę sieci Lidl. A jednak Niemiec nie taki sprytny jak się uważa.
1 / 5
2022-08-08 05:57:29
Plujka
Ciekawe kto będzie jadł spożywkę oplutą z Lidla produkcja sera plus mocz, mleka plus inne, zemsta
1 / 5
2022-08-08 05:53:51
Pyskata
Lidl do nie zwraca środkow na konto do 14 dni. Zaraz będzie 30 twierdzi że zdjęli blokadę, ale dokumentu mi nie przesyłają, jak grochem o ścianę. TRAGEDIA omijać z daleka, trzeba wdrożyć dywresje 😁
1 / 5
2022-08-07 14:12:45
Szymon Wiesenthal
Ja już jestem u konkurencji od 3 tygodni a zostawialem u Was 6 tys rocznie od 6 lat. Wszystkiemu są winne kasy samoobsługowe (Auschwitz-Birkenau)Arbeit macht frei
1 / 5
2022-08-07 12:06:00
Internauta
W sklepach Lidl w Niemczech nie ma zapowiedziw języku polskim, pomimo, że tak wielu Polaków tam mieszka i prscuje. Dlaczego w polskich sklepach Lidla słychać komunikaty po ukraińsku? W Polsce urzędowym jezykiem jest polski, więc Polacy nie mają ochoty słuchać obcego języka u siebie.
1 / 5
2022-08-07 05:43:44
Krzysztof
06 08 22 w lidlu we Wrzesni kupujac lopatke w promocji za zakup za min. 69 zl niestety na paragonie rabat nie uwzglendniony a rozmowa z ekspedientka nic nie dalo lopatki zwrocilem trzeba zwracac uwage na paragon bo to sie powtarza dosc czesto
1 / 5
2022-08-07 05:43:44
Krzysztof
06 08 22 w lidlu we Wrzesni kupujac lopatke w promocji za zakup za min. 69 zl niestety na paragonie rabat nie uwzglendniony a rozmowa z ekspedientka nic nie dalo lopatki zwrocilem trzeba zwracac uwage na paragon bo to sie powtarza dosc czesto
1 / 5
2022-08-06 16:15:29
Roman
Kupiłem dziś stek wołowy (tani nie był ) zapakowany próżniowo po rozpakowaniu okazało się że to same kawałki jak gulaszowe - przez ruszt na grilu by przeleciały
1 / 5
2022-08-06 14:26:11
Kama
Jednym słowem Lidl sięgnął dna
1 / 5
2022-08-06 13:41:20
Sławek
Spacerując z dwójką wnuków postanowiliśmy z żoną zrobić drobne zakupy w sklepie Lidl w Stalowej Woli przy ul. Leśnej. I oto co nas spotkało. Pan ochroniarz grzecznie ale stanowczo wyprosił nas ze sklepu oznajmiając nam, że dwoje dzieci w wieku 5 i 3 lat stanowi zagrożenie bezpieczeństwa dla innych klientów sklepu poruszając się na rowerkach rozbiegowych pod opieką dwojga dorosłych osób, tak jakby osoby poruszające się na wózkach inwalidzkich czy klienci pchający wózki z zakupami nie stwarzali żadnego zagrożenia, może prewencyjnie i ich należałoby wyprosić ze sklepu. Ale wówczas po co komu taki sklep. Nieopodal stała kierownik sklepu. Po chwili rozmowy z identyfikatora wywnioskowałem, że rozmawiam z panią kierownik o imieniu Edyta. W kilku zdaniach w sposób obcesowy pani powtórzyła formułkę ochroniarza po czym w sposób bardzo napastliwy, wręcz chamski zaczęła krzyczeć na cały sklep, że wnuki moje są niewychowane, nie widząc dzieci choćby przez sekundę. Myślę, że zawiodła rekrutacja i dobór pracowników. Oczekuję wyjaśnienia tego incydentu i informacji o sposobie załatwienia tej sprawy droga mailową. Z poważaniem Klient Sławek
1 / 5
2022-08-06 09:52:22
Krzysztof
Bylem dzisiaj w Lidlu Wrocław ul. Hubska na zakupach. I jak zwykle znów paragon się nie zgadzał z tym co powinno być. I to nie pierwszy raz kroją klienta na promocjach pod względem cen jakie są naliczane przy kasie. Żona często do tego Lidla chodzi z reklamacjami od 1 zł do kilku złotych. A dzisiaj skroili nas na 16 zł na promocyjnej łopatce która normalnie jest po 16,99 zł a powinna być dzisiaj w sobotę po 10,99 zł. A naliczyli nas przy pełnym wózku zakupów po normalnej cenie czyli 16,99 zł za kg. Takie sytuacje na przykład nie zdarzają się nam w Lidlu ul. Borowska Wrocław, tam zawsze ok. Tylko w tym Lidlu na ul. Hubskiej zawsze jakieś problemy z kasą. I dlatego żona nawet za 1 zł chodzi do tego Lidla z reklamacją A dzisiaj poszła i zwrócili 16 zł za tą łopatkę. Ekspedientka powiedziała żonie żeby poczekała bo zaraz kierownik przyjdzie i wyjaśni sprawę, czkała kilkanaście minut i nie pojawił się, za to ekspedientka powiedziała że jest upoważniona i ona zrobi reklamację i zwróciła te 16 zł. A oczywiście w tym markecie Lidla nie podali żonie żadnego powodu błędu naparagonie. Uważać w Lidlu ul. Hubska na naliczanie promocji na paragonie przy kasach z kasjerkami.
1 / 5
2022-08-06 06:02:53
dana
Dlaczego towar jest gorszej jakości niż w EUROPIE ZACH., dlaczego przymusza się klientów do obsługi w kasach samoobsługowych (w innych marketach klient ma wybór), dlaczego w soboty jest wyprzedaż towarów, które nie są sprzedane w ciągu tygodnia. Ta sieć osiągnęła DNO...
1 / 5
2022-08-06 02:30:20
Jacek
W Lidlu trzeba za każdym razem o coś prosić, a to o otwarcie kasy, a to o podejście do samoobsługowej nieraz po kilka razy. Za własne pieniądze trzeba prosić, prosić, prosić. Mam wrażenie, że łaskę robią. Nie skorzystam więcej z tego sklepu.
1 / 5
2022-08-05 09:20:09
Marek
Zmuszanie do korzystania z kas samoobsługowych do których jest kolejka na 20 minut i żadnej normalnej kasy otwartej w Lidl Żywiec . Dopiero po kilkukrotnej zwróceniu uwagi otwierają jedna kasę.Odechciewa się robić zakupów i idę robić zakupy do Kauflandu
1 / 5
2022-08-05 08:11:09
Aleksandra
Nie polecam zakupów w sklepie on-line Lidl. Statusy produktów są nieaktualne i nie wolno im wierzyć. Wiatrak zakupiony 23.07 miał dojść 2.08.2022 w dniu doręczenia otrzymałam informacje o opóźnieniu w dostawie o 2-3 dni. 3 dni później otrzymałam informacje o dalszym opóźnieniu wysyłki, ale już bez konkretnego terminu co jest żałosną polityką sklepu internetowego i powinno się go zamknąć.
1 / 5
2022-08-04 15:56:00
Mila
Dlaczego pracownicy przecenione produkty żywnościowe a także art przemysłowe najpierw rozdzielają między siebie? Przecena jest dla pracowników w pierwszej kolejności??? Chyba wazniejszy powinien być klient aby był zadowolony
1 / 5
2022-08-04 02:28:52
Piotr
Zostalem dzis zmuszony do kasy samoobslugowej Nastepnym razem biore pale bejbolowa i roz*** to guwno!
1 / 5
2022-08-03 14:03:24
Sylwia
Na pytanie czy będzie otwarta normalna kasa, kasjerka która pomagała przy kasach samoobsługowych stwierdziła że nie, to zostawiłam zakupy i wyszłam, na szczęście są inne sklepy gdzie można zrobić normalne zakupy
1 / 5
2022-08-01 11:44:47
Jacek
Masakra Jedna kasa otwarta 10 klientów czeka po czym pani zaprasza do bezobsługowej gdzie pewnie trzeba przejść kurs. Żeby zapłacić gotówką trzeba poczekać na panią która i tak kasuje przy swojej kasie bo na razie pomaga innym nabić kajzerki. Jakaś pomyłka. Robiłem tam zakupy chętnie ale do dziś. Poszukam innego sklepu.
1 / 5
2022-08-01 11:07:51
Witold
BOK LIDLA, OK, NATOMIAST OSOBY (INFORMATYCY OD APLIKACJI) KTÓRE ZAJMUJĄ SIĘ SPRAWAMI OPISANYMI PRZEZ KONSULTANTÓW TO DNO TOTALNE I JEDEN METR MUŁU!!!!!!! OD 18 CZERWCA 2022 R MIMO KILKUKROTNEGO ZGŁASZANIA BŁĘDÓW DOT., BRAKU MOŻLIWOŚCI ZALOGOWANIA SIĘ, (WYSKAKUJE KOMUNIKAT, IŻ W BAZIE LIDL JUŻ ISTNIEJE TAKIE KONTO - CHODZI O ADRES IMEIL) ZERO REAKCJI. DZIWIĘ SIĘ TYLKO OSOBOM KTÓRE ZA TO ODPOWIADAJĄ, IŻ DOPUSZCZAJĄ DO DZIAŁAŃ NA SZKODĘ FIRMY, ALE JAK WIDAĆ PO OPINIACH, MAJĄ CORAZ "więcej" KLIENTÓW TAKICH JAK JA KTÓRZY OMIJAJĄ ICH SZEROKIM ŁUKIEM ! POZDRAWIAM SERDECZNIE, ŻYCZĄC DALSZEGO DOBREGO SAMOPOCZUCIA !
1 / 5
2022-08-01 08:40:57
Sebastian
Kupiona roleta w sklepie internetowym lidl wogole nie dotarła do mnie i nastąpił zwrot kwoty po ponad 20 dniach Tragedia
1 / 5
2022-07-30 08:20:14
Beata
Ukradli mi pieniądze zwróciłam towar wystawili fakturę korygująca i skończyli przelewu nie widać już 2miesiac Zgłaszanie na mail [email protected] nie dochodzą albo zostają bez odpowiedzi a dzwonienie na infolinię to startą czasu 3razy przyjęli moja reklamację i miał ktoś zadzwonić lub odpisać na maila i cisza kurtka zamiast 70zl kosztowała mnie 140zl bo jedna za mała zwróciłam ale kasy nie otrzymałam NIGDY zakupów na Lidl.pl ZLODZIEJE
1 / 5
2022-07-28 10:34:38
Dariusz
Trzy razy była zdrapka 3 zł ani razu nie został odliczony po prostu jest to jawne oszustwo
1 / 5
2022-07-28 02:13:12
Jerzy
Rezygnuję z Lidla . Nie lubię przymusu 😛
1 / 5
2022-07-28 02:13:08
Veganin
Beznadziejnie, żeby moją osobę wykorzystali jak ich pracownika żebym sam się obsługiwał żarty i to jeszcze za darmo , żałosne ,kasy samoobsługowe nie są szybsze a wręcz wolniejsze , gościu który takie coś wymyślił to osoba bez realnego myślenia
1 / 5
2022-07-27 07:41:41
Janusz
Oby tam pusto było
1 / 5
2022-07-26 14:09:30
Kika
Ja już nie chodzę 2 mce lidl ziętka piekary i czekałam na poprawe ale nic sie nie zmieniło. Kasy tylko samoobsługowe i kolejki. Na parkingu za to coraz mniej samochodów w godzinach szczytu
1 / 5
2022-07-26 07:18:19
Janusz
To mój sklep osiedlowy blisko domu ale zerygnuje z powodu braku kas piekary Ziętka
1 / 5
2022-07-26 04:24:11
Agata
Lidl Rzeszów Lubelska i Podkarpacka. Ciągle nieczynne kasy, kolejki do notorycznie zacinajacych się kas samoobsługowych, spocona jak mysz kasjerka z niezadowoloną miną biega od jednej kasy do drugiej z magicznym guziczkiem...porażka. Promocje tylko w teorii, bo towaru nigdy nie ma. Problem z poruszaniem sie po sklepie ponieważ ciągle trzeba się usuwać wózkom z których pracownicy rozkładają towar blokując dostęp do półek. Jednak największą żenadą są prywatne pogaduszki kasjerów przez słuchawki... Nie ma z nimi żadnego kontaktu, nie wiadomo czy gada do klienta czy do ziomka przez miktofonik. Ale pewnie przykład idzie z góry...
1 / 5
2022-07-25 14:59:56
Iwona
Nie masz co zrobić z wolnym czasem? Idź popracuj za darmo skanując swoje zakupy samodzielnie w Lidlu
1 / 5
2022-07-25 14:47:15
Kamila
Duże zakupy z dwojgiem małych dzieci w kasie samoobsługowej to był stres dla mnie, moich dzieci i innych kupujących. Kasowaliśmy zakupy ok. 25 minut. Nigdy więcej. Dam zarobić konkurencji
1 / 5
2022-07-25 10:38:39
Mandosia
Niestety, od kiedy nas się zmusza do korzystania z kas samoobsługowych i to wręcz nachalnie (na pewno powodem nie jest sezon urlopowy, świadomi ludzie wiedzą o co w tym chodzi) szczerze odechciało mi się robić tu zakupy. W zasadzie róbcie tak dalej, czas wspierać małe lokalne sklepiki. Tyle w temacie
1 / 5
2022-07-25 10:17:28
Andrzej
KATASTROFA - to najlepsze określenie Lidla w Piekarach Śląskich przy ul. Ziętka. Nachalne zmuszanie do samoobsługi jest skandaliczne. Rezygnuję z zakupów w tym cyrku. Niech najpierw dopracują te kasy samoobsługowe a potem dadzą wybór. Od dzisiaj ja i Lidl to dwa niezależne byty, które się już nie spotkają.
1 / 5
2022-07-25 07:34:50
Barbara
Lidl w Piekarach Śląskich przy ulicy Ziętka to jakaś paranoja. Przyszłam tylko oddać towar, a pani poinformowała mnie, że ,,musi pani czekać ". Ani jedna kasa nie była czynna, mimo, że kasjerka płatności przyjmowała. Czekałam ok. 20 minut aż pani obsłużyła wszystkie kasy samoobsługowe, bo tam też potrzebny kasjer i wreszcie mogłam dokonać zwrotu. Nie polecam tego sklepu ani jego towaru
1 / 5
2022-07-25 06:57:47
Wanda
Przyjechałam specjalnie,bo promocja aplikacji-załadowałam pełny koszyk -ok.300 zł ,aplikacja nie dzieła-awaria !!! Zapłaciłam i poszłam zniesmaczona !!!Najlepiej Niemcom napychać portfele ich LIDLEM-ogarnijcie się ludzie gdzie zakupy robicie...nie ma bliżej innych/Polskich sklepów-nawet osiedlowy-daj przeżyć rodakom...niech sobie bogacze UKRAIŃSCY kupują...
1 / 5
2022-07-25 06:44:10
Wanda
Ludzie piszą,ja też czy nikt tego nie czyta-tylko mydlicie oczy klientom,my debilami nie jesteśmy !!!
1 / 5
2022-07-25 06:37:30
Wanda
Jak Wy dbacie o polskie rodziny-wyrywacie z kieszeni 49 lub 69 zł żeby kupić 12 l mleka !!! Na Hugo mi to jak ja sama żyję ???!!!???
5 / 5
2022-07-25 06:09:40
ania nowak
sklep bardzo czysty
5 / 5
2022-07-23 14:12:40
Danuta
To mój sklep osiedlowy lubię w nim kupować wszystko jest ale rano świeże ,ceny ok
5 / 5
2022-07-23 14:12:40
Danuta
To mój sklep osiedlowy lubię w nim kupować wszystko jest ale rano świeże ,ceny ok
5 / 5
2022-07-23 14:12:39
Danuta
To mój sklep osiedlowy lubię w nim kupować wszystko jest ale rano świeże ,ceny ok
5 / 5
2022-07-23 14:12:38
Danuta
To mój sklep osiedlowy lubię w nim kupować wszystko jest ale rano świeże ,ceny ok
5 / 5
2022-07-23 14:12:36
Danuta
To mój sklep osiedlowy lubię w nim kupować wszystko jest ale rano świeże ,ceny ok
5 / 5
2022-07-23 14:12:35
Danuta
To mój sklep osiedlowy lubię w nim kupować wszystko jest ale rano świeże ,ceny ok
1 / 5
2022-07-23 10:29:20
Marta
Wymuszanie z korzystania z kas samoobsługowych jest absurdalne! Lubię z nich korzystać, ale jak mam niewielką ilość zakupów. Niestety dzisiaj spędziłam dużo czasu na kasie samoobsługowej, miałam ogromne zakupy, byłam z małym dzieckiem, do tego oczekiwanie na zatwierdzanie upitej wody, albo błędów wyskakujących to jakaś katorga !!!
1 / 5
2022-07-23 03:50:15
Jacek
Od kiedy wprowadzono nacisk na kasy samo obsługowe , przestaje kupować w Lidlu. A mam do sklepu 200 metrów.
1 / 5
2022-07-22 14:48:48
Anna
Okropny sklep, obsługa we Wrocławskich łódkach makabryczna,ceny stale na półkach inne a przy kasie inne oraz brak porządnej karmy dla kotów!!!Wszystkie posiadają zboża i cukry 🤮🤮🤮
1 / 5
2022-07-22 14:46:23
Ewa
Szkoda że klient nie ma szacunku dla pracowników
1 / 5
2022-07-22 02:44:35
sara
Borówki jakby popsikane domestosem????? kamienna gora
1 / 5
2022-07-21 12:32:16
Tomasz
Ceny nieczytelne ,niejasna informacja ze cena dotyczy tylko promocji z aplikacja.Kliet płaci tyle ile widzi cenę wynika z prawa handlowego.Kolejki są ale to taka lokalizacja ze zawsze pełno ludzi.Lidl Aleksandrów Lodzki.Dziękuje jednej z pan z kolejki za użyczenie kuponow
1 / 5
2022-07-21 11:44:44
Maryla
Drodzy pracownicy Lidla rozumiem, że w obecnej sytuacji niełatwo pracuje się na ulicy Ziętka w Piekarach i dziwi mnie co wy tam jeszcze robicie. Czas przenieść się do bardziej normalnego pracodawcy. A ten sklep należałoby zlikwidować, gdyż klient jest nie jest szanowany i niemiłe widziany czego doświadczam podczas każdej wizyty.
1 / 5
2022-07-21 10:28:48
Maryla
Piekary Ziętka trzeba zostawiać pełne kosze jak nie chcą kasować i niech sobie je rozładowują. Nauczyć chamstwo szacunku dla klienta
1 / 5
2022-07-21 10:20:31
Maryla
Piekary Ziętka lidl masakra. Sytuacja z kasami codziennie powtarza się. Kasjerzy mają miny jakby za karę tam siedzieli i obrażeni że klient nie chce sam obsłużyć się. Kiedy to się wreszcie skończy?!!!!! Zostawiam niemałe pieniądze w tym sklepie i mam prawo do wyboru kasy. Nie mogę już słuchać nawoływania do kas samoobsługowych.
1 / 5
2022-07-21 09:32:43
Justyna
Jakaś porażka! Prosilam o kase bo nie mam gotówki to kasjerka stwierdziła, że do samoobsługowej tez można podejść. Okazało sie, ze trzeba wołać kasjerkę bo ona wszystko zaakceptuje i trzeba zabrać zakupy spowrotem do kasy gdzie ona je zeskanuje i dopiero tam zapłacić. W kolejce bylo chyba z 10 osób. Jak zaczęłam narzekac tak kasa sie nowa otwarla! Lidl na Myslowicach na Katowickiej był ostatnim razem kiedy do niego poszlam! N
1 / 5
2022-07-21 09:32:42
Justyna
Jakaś porażka! Prosilam o kase bo nie mam gotówki to kasjerka stwierdziła, że do samoobsługowej tez można podejść. Okazało sie, ze trzeba wołać kasjerkę bo ona wszystko zaakceptuje i trzeba zabrać zakupy spowrotem do kasy gdzie ona je zeskanuje i dopiero tam zapłacić. W kolejce bylo chyba z 10 osób. Jak zaczęłam narzekac tak kasa sie nowa otwarla! Lidl na Myslowicach na Katowickiej był ostatnim razem kiedy do niego poszlam! N
1 / 5
2022-07-21 09:32:41
Justyna
Jakaś porażka! Prosilam o kase bo nie mam gotówki to kasjerka stwierdziła, że do samoobsługowej tez można podejść. Okazało sie, ze trzeba wołać kasjerkę bo ona wszystko zaakceptuje i trzeba zabrać zakupy spowrotem do kasy gdzie ona je zeskanuje i dopiero tam zapłacić. W kolejce bylo chyba z 10 osób. Jak zaczęłam narzekac tak kasa sie nowa otwarla! Lidl na Myslowicach na Katowickiej był ostatnim razem kiedy do niego poszlam!
1 / 5
2022-07-21 09:32:41
Justyna
Jakaś porażka! Prosilam o kase bo nie mam gotówki to kasjerka stwierdziła, że do samoobsługowej tez można podejść. Okazało sie, ze trzeba wołać kasjerkę bo ona wszystko zaakceptuje i trzeba zabrać zakupy spowrotem do kasy gdzie ona je zeskanuje i dopiero tam zapłacić. W kolejce bylo chyba z 10 osób. Jak zaczęłam narzekac tak kasa sie nowa otwarla! Lidl na Myslowicach na Katowickiej był ostatnim razem kiedy do niego poszlam! N
1 / 5
2022-07-21 09:32:40
Justyna
Jakaś porażka! Prosilam o kase bo nie mam gotówki to kasjerka stwierdziła, że do samoobsługowej tez można podejść. Okazało sie, ze trzeba wołać kasjerkę bo ona wszystko zaakceptuje i trzeba zabrać zakupy spowrotem do kasy gdzie ona je zeskanuje i dopiero tam zapłacić. W kolejce bylo chyba z 10 osób. Jak zaczęłam narzekac tak kasa sie nowa otwarla! Lidl na Myslowicach na Katowickiej był ostatnim razem kiedy do niego poszlam!
1 / 5
2022-07-21 09:32:39
Justyna
Jakaś porażka! Prosilam o kase bo nie mam gotówki to kasjerka stwierdziła, że do samoobsługowej tez można podejść. Okazało sie, ze trzeba wołać kasjerkę bo ona wszystko zaakceptuje i trzeba zabrać zakupy spowrotem do kasy gdzie ona je zeskanuje i dopiero tam zapłacić. W kolejce bylo chyba z 10 osób. Jak zaczęłam narzekac tak kasa sie nowa otwarla! Lidl na Myslowicach na Katowickiej był ostatnim razem kiedy do niego poszlam!
1 / 5
2022-07-21 09:32:39
Justyna
Jakaś porażka! Prosilam o kase bo nie mam gotówki to kasjerka stwierdziła, że do samoobsługowej tez można podejść. Okazało sie, ze trzeba wołać kasjerkę bo ona wszystko zaakceptuje i trzeba zabrać zakupy spowrotem do kasy gdzie ona je zeskanuje i dopiero tam zapłacić. W kolejce bylo chyba z 10 osób. Jak zaczęłam narzekac tak kasa sie nowa otwarla! Lidl na Myslowicach na Katowickiej był ostatnim razem kiedy do niego poszlam!
1 / 5
2022-07-21 09:32:38
Justyna
Jakaś porażka! Prosilam o kase bo nie mam gotówki to kasjerka stwierdziła, że do samoobsługowej tez można podejść. Okazało sie, ze trzeba wołać kasjerkę bo ona wszystko zaakceptuje i trzeba zabrać zakupy spowrotem do kasy gdzie ona je zeskanuje i dopiero tam zapłacić. W kolejce bylo chyba z 10 osób. Jak zaczęłam narzekac tak kasa sie nowa otwarla! Lidl na Myslowicach na Katowickiej był ostatnim razem kiedy do niego poszlam!
1 / 5
2022-07-20 10:44:08
Iwona
Jestem osobą samotna , czasem zjadłabym arbuza, jednak całego nie potrzebuję a w lidlu odmówiono pokrojenia. Tak więc arbuza muszę kupować u konkurencji. Mieszkam w Pile nie wiem jak jest w innych miastach. Myślę że takich osób jest wielu, a może kogoś nie stać na całego arbuza. Duży minus dla Lidla
2 / 5
2022-07-20 03:11:23
Tomasz
Lidl Glinki Bydgoszcz to gwarancja stania w monstrualnych kolejkach. Kas jest 5, ale otwarta jest zawsze tylko jedna. Druga jest otwierana na chwilę, kiedy wśród kolejkowiczów nastroje zaczynają wrzeć. Ostatnio otrzymałem powiadomienie z aplikacji Lidl Plus, że sklep będzie przez pół dnia nieczynny z powodu montażu kas samoobsługowych. Ucieszyłem się, ale byłem naiwny. Nie wiem, czy sklep istotnie był nieczynny, ale żadnych kas samoobsługowych nie zamontowano.
1 / 5
2022-07-19 13:26:11
Robert
Jakaś paranoja. Niby niemiecki sklep w POLSCE ! a wszystko po ukraińsku . Czy was całkiem pogięło z tą ukrainą? I jeszcze ta obsługa z łaski bo po polsku pytanie zadałem? DNO!!
1 / 5
2022-07-18 12:56:13
Jola
Lubię robić zakupy w Lidlu. Najchętniej w tych gdzie są kasy samoobsługowe. Panie które siedzą na kasach zapominają się w tych swoich słuchaweczkach i przy kliencie potrafią obrabiać mu d... Już kilkakrotnie byłam świadkiem takiej sytuacji. Gdyby nie to że dzisiaj się spieszyłam to zapewne poprosiła bym kierownika sklepu. Zaczynam bardzo zniechęcać się do Lidla
1 / 5
2022-07-18 11:04:40
Arek
Dzień dobry. Ten sklep to dramat, obsługa online poniżej dna. Konsultanci to abnegaci, do tego średnio rozgarnięci, chociaż w miarę kulturalni. Nie polecam jakichkolwiek kontaktów, strata czasu. Zerowa elastyczność i wyklepane regułki, to "twarz" lidla online. Celowo małe l...
1 / 5
2022-07-17 10:12:56
Ala
Funkcjonowanie kas w Lidlu to jest dramat. Wczoraj pojechałam zrobić duże zakupy do Lidla w Piekarach Śląskich. Z pełnym wózkiem podjeżdżam i okazuje się, że mam iść sama się obsłużyć. Ludzie przecież to jest jakaś masakra. Finał jest taki, że zostawiłam cały koszyk zakupów na linii kas samoobsługowych i pojechałam zrobić zakupy do normalnego sklepu. Już nigdy Lidl.
1 / 5
2022-07-17 06:41:50
Krzysiek
Potwierdzam opinie na temat Lidl Piekary Śląskie Ziętka. Niemiła gburowata obsługa a zwłaszcza młody. Zmuszają do kas samoobsługowych
1 / 5
2022-07-16 16:23:05
Andrzej
Lidl łódź gojawiczynskiej,hamstwo i oszustwo,olewanie klienta
1 / 5
2022-07-16 16:08:04
Magda
Zwróciłam towar , mija 19 dzień i brak zwrotu gotówki !!próbuje w każdy sposób odzyskać pieniądze jestem odsyłana na infolini Lidla , oraz brak odpowiedzi na email sprawa zostanie zgłoszona na policję !!!
1 / 5
2022-07-16 08:25:44
Rebeka
Od 5 tygodni nie robie zakupów w tym sklepie. Dot. LIDL Ziętka Piekary. Po 8 h pracy panie z lidla zmuszały mnie do korzystania z kas samoobsługowych. Zapłaci mi ktoś za to klikanie na kasach z własnej dniówki 🤣? Chcecie nas klientów wytresować?Jesteście jakąś elitą wśród marketów😁? Komentarze n temat klientów zostawcie sobie dla siebie bo jesteście coraz bardziej bezczelni😋
1 / 5
2022-07-16 02:17:09
NIKT
Nacisk na kasy samoobsługowe porażka.klienci znikają.pracownicy słuchają słów typu ku..a ,c..j,jebn..ci jesteście..itp.itd. poza tym mamy czasy,w których człowiek podobno ma wybór jak żyć.Dłudoletni pracownik sobie z tym poradzi.Młody niekoniecznie.Dlatego proszę Tych co wymagają od pracowników zmuszania klientów do samoobsługi o pracę na sklepie przez co najmniej miesiąc stojąc na tzw.sco.Tym bardziej, że kasy nie działają tak jak należy.
1 / 5
2022-07-15 11:54:36
Andrzej
Lidl rywalizuje z Biedrą o miano sieci, która skuteczniej robi klientów w wała. Klient jest przekonany, że promocja goni promocję, że kupuje taniej. W sklepach ciasnota, 1 kasa czynna z kasjerką, reszta samoobsługowe. Ceny przy kasie często sa wyższe niż te podane na półkach. Ogólny komfort robienia zakupów - zerowy, jak za karę. Do tego poczucie bycia oszukiwanym. Dziś byłem w Lidlu po raz ostatni.
1 / 5
2022-07-15 05:55:57
Magda
Zdecydowanie nie polecam zakupów przez internet . Kierowca nie chce dostarczyć paczki do domu , bo twierdzi że jest pandemia a w systemie zaznacza , że nikogo nie zastał . Tak złej firmy jsk Dpd jeszcze nie spotkałam Myślę , że Lidl dalej współpracując z nimi straci dużo klientów
1 / 5
2022-07-14 16:08:36
Aga
Masakra przez te kasy samoobsługowe ,zmuszanie na siłę klienta do kasowania się tam . Już nie kupuję w Lidlu .
1 / 5
2022-07-14 14:57:02
Sławek
Poznań galeria MM To jest jakaś masakra . Klient jest chyba intruzem w tym sklepie. Prywatne rozmowy przez słuchawki interkom. Bałagan na sklepie, rozstawione palety z towarem ( utrudnia przejście alejką). Odnoszę wrażenie że nikomu nie zależy na wizerunek firmy. Nie mam ochoty na zakupy w tym sklepie.
1 / 5
2022-07-14 03:26:53
Beata
Zamówiłam produkt miesiąc temu , zakup opłacony, brak informacji o wysyłce produktu. Brak możliwości śledzenia przesyłki na stronie przewoźnika. Brak w ogóle informacji o wysłaniu produktu. Nie polecam sklepu internetowego! Nie zamawiajcie tam! Szkoda nerwowo i pieniędzy. Po kontakcie z infolinia otrzymałam informacje ze produkt dotrze do mnie do 29.06. Do tej pory cisza. Moje zgłoszenie zostało przekazane do wyższego szczebla obsługi klienta! Żadnych konkretach informacji..
1 / 5
2022-07-13 17:20:26
Karolina
Towar zamówiony 28.06.22. Brak informacji kiedy będzie wysłany, niby spakowany i czeka na odbiór przez DPD, które przez 2 tygodnie nie może dojechać i odebrać??? Zapłacone z góry 1400zł. To jest skandal!!!

Rzetelne opinie o Lidl