Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję LIGARI

LIGARI Opinie 4.4 (591)

SOLEC 81B, 73A
00-382
Warszawa
502105880
opinie LIGARI
4.4
591
Opinii

Dobrze

5 / 5
2024-07-12 09:23:59
Alicja
Sklep sprzedaje naprawdę cudownie sukienki, jako stała klientka ponownie polecam z całego serca, dziękuję
5 / 5
2024-07-11 06:57:22
Dorota
Polecam, ciuchy mają świetne, babeczki na urlopie zaczepiały skąd suknia, jestem zachwycona
1 / 5
2024-07-09 16:32:05
Beata
Odradzam zakupy w tym sklepie. Aroganckie podejście do klienta, Pan Jakub , który odpisuje na maile jest opryskliwy i nieprzyjemny. Podejście do klienta pozostawia wiele do życzenia. Ja więcej tam zakupów nie zrobię .
5 / 5
2024-06-27 09:36:48
Paula Stec
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie! Obsługa klienta jest niesamowita – zawsze pomocna i uprzejma, nie jesteś zbywana. Produkty są wysokiej jakości, zwroty bez najmniejszego problemu, wszystko jasne i klarowne. Na pewno wrócę po więcej
5 / 5
2024-06-24 09:38:09
Halinka
Sklep godny polecenia;)
5 / 5
2024-06-20 10:47:08
Aga
Bardzo szybka wysyłka. Sukienka boska takze dzisiaj zamowilam pudrowa. Jakość produktu rewelacja. Zdjęcia w zupełności odzwierciedlają wygląd produktu.
5 / 5
2024-06-19 09:28:12
Ania
Przepiękne azurowe komplety, takie niespotykane, jestem zachwycona.polecam
1 / 5
2024-06-19 06:03:58
Joanna
Sklep nie zwraca w terminie pieniędzy ! Ostatnio czekałam ponad 3 tygodnie i sama musiałam się o nie upomnieć. Po drugie wymiana to jakiś kosmos. Nie można zwracać produktów z wymiany a jedynie wymienić na inny produkt - jeśli jest tańszy pieniędzy oczywiście tez nie zwracają. Generalnie przy takich cenach radzę zakupy w sklepach o rzetelniejszy podejściu i obsłudze klienta gdzie nie trzeba się kilkukrotnie upominać i dopytywać co z naszymi pieniędzy !
5 / 5
2024-06-03 07:54:36
Natalia
Sklep sztos, sukienki są piękne a czerwona zrobila furore na weselu. Polecam
5 / 5
2024-05-29 16:18:14
Ewa
Sklep na dobre 5+, szybka wysyłka, Pani mega pomocna w wyborze rozmiaru. Polecam
5 / 5
2024-05-21 04:43:01
Sandra
To moje ulubione miejsce na zakupy! Mają szeroki wybór ubrań dla każdego gustu i każdej figury. Co więcej, rozmiary są zawsze dokładne, więc nie muszę się martwić o zwroty czy wymianę. Gorąco polecam!
5 / 5
2024-05-20 05:09:55
Aleksandra
komplety boho bajka, jakość pierwsza klasa, polecam sklep
1 / 5
2024-05-19 04:32:08
Teo
Oszuści! Ani sukienki, którą kupiłem na prezent, ani zwrotu pieniędzy. Nie odpowiadają na maile. Odradzam zakupy w tym sklepie!
5 / 5
2024-05-14 07:57:38
Oliwia
Sklep z naprawdę innymi rzeczami niz, w co drugim butiku, Sukienka zrobiła furorę w pracy, polecam
5 / 5
2024-05-13 04:04:21
Agnieszka Bołądź
Jako klientka od lat, mogę śmiało powiedzieć, że ten sklep spełnia wszystkie moje oczekiwania. Od jakości ubrań po obsługę klienta - wszystko jest na najwyższym poziomie. Polecam każdemu, kto szuka nie tylko modnych, ale także solidnych ubrań.
5 / 5
2024-05-11 06:32:14
Elwira
Sklep na 5+, komplety są przepiękne. Polecam z całego serca
1 / 5
2024-05-09 12:59:16
Alicja
ODRADZAM ZAKUPY. NA ZWROT PIENIĘDZY CZEKA SIĘ DŁUGO, PO KILKAKROTNYM KONTAKCIE MAILOWYM I UPOMINANIU SIĘ O ZWROT PIENIĘDZY OTRZYMAŁAM ZWROT POMNIEJSZONY O KOSZT ODESŁANIA ZA KTÓRY SAMA ZAPŁACIŁAM. ŻENADA. CIESZĘ SIĘ JEDNAK ŻE W OGÓLE OTRZYMAŁAM ZWROT BO Z NIEKTÓRYCH OPINII WYNIKA ŻE NIE WSZYSCY MAJĄ TYLE SZCZĘŚCIA.
5 / 5
2024-04-23 15:18:18
Agnieszka Wojciechowska
Jestem klientką od 2020 ,jak dla mnie jest to najlepszy sklep,wszystko zawsze zgodnie z opisem i takie jak na zdjęciu,zwroty w ciągu kilku dni na konto,kupuję i będę kupować,
1 / 5
2024-04-23 11:48:26
Basia
Maja problemy ze zwrotem pieniędzy w terminie
5 / 5
2024-03-12 11:37:57
Magdalena
Z czystym sumieniem polecam sklep, marynarki najwyższej jakości, jestem pod wrażaniem ze za 400 zł produkt jest 1 klasy.

Rzetelne opinie o LIGARI