Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję LOGON SA

LOGON SA Opinie 4.0 (379)

Piotrowskiego 7A
85-098
Bydgoszcz
52 326 00 86
opinie LOGON SA
speedtest
4.0
379
Opinii

Dobrze

5 / 5
2019-07-04 10:10:33
Radosław
Bardzo dobrze. Szybka i sprawna dostawa. Miła obsługa
1 / 5
2016-12-19 19:26:54
Edmund
Kupiłem towar a sklep anulował zamówienie !!! Szkoda czasu na takie zakupy !
5 / 5
2016-02-25 21:14:18
Norbert
Wszystko co najlepsze. Esencja solidności , bardzo profesjonalne podejście do transakcji oraz komunikatywność najwyższego formatu! Zdecydowanie POLECAM!
4 / 5
2016-02-22 18:33:52
Faustyna
kompetentna i miła obsługa, szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2016-02-19 21:31:09
Otylia
kontakt ok, termin ok towar dobrze zapakowany zgodny z zamowieniem
5 / 5
2016-02-18 21:44:44
Nadia
Zakupy przebiegły na medal. Wiadomo co się dzieje z naszym zamówieniem na każdym jego kroku - przyjęcie zlecenie, spakowania przesyłki, list przewozowy, itd. Produkty doszły solidnie zapakowane, urządzenia w osobnych fabrycznych opakowaniach z instrukcjami :) Wszystko szybko i sprawnie. Gorąco polecam.
5 / 5
2016-02-17 08:35:48
Stanisław
Szybka dostawa i kompetentna, miła obsługa. Polecam
5 / 5
2016-02-08 20:28:25
Romana
Cena za towar dobra, obsługa bez zastrzeżeń z mojej strony. Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2016-02-08 11:55:41
Lucyna
Super podejście do klienta, super kontakt. Oby więcej takich sklepów. Polecam !
5 / 5
2016-02-04 21:25:40
Bernard
Jestem zadowolona z zakupów, towar zgodny z opisem i stały kontakt ze sprzedającym na każdym etapie realizacji zamówienia. Polecam
1 / 5
2016-01-27 12:34:29
Leon
Brak stanów magazynowych, sprzedawca sam decyduje czy towar sprzeda czy też nie (bo np za mało zrobi). Po zakupie 10 dysków, zamówienie zostało anulowane bo "zainteresowanie było zbyt duże" a produkt usunięty ze sklepu (cała strona, jakby nigdy nie istniał)
1 / 5
2016-01-26 19:18:02
Antonina
sklep korzysta z tych samych skryptów co inne - w przypadku przecen u dystrybutora wrzucane są one z automatu do serwisu sklepowego. Sklep tym samym oferuje wirtualny towar, zamawiający nie ma możliwości otrzymania towaru jeśli inny sklep wykupi go wcześniej. Tym samym tracisz czas, zamówienie jest anulowane, czekasz na zwrot pieniędzy... w dobie internetu i szybkich zakupów jest to nie do przyjęcia, dlatego oceniam sklep tak nisko.
1 / 5
2016-01-23 13:28:01
Fryderyka
Sklep anulował moje zamówienie. Nie polecam!
1 / 5
2016-01-23 12:30:45
Sebastian
cwaniaczki wycofujący zamówienia w ostatniej chwili. Odradzam wszystkim.
1 / 5
2016-01-21 23:08:02
Emanuela
Stanowczo odradzam zakupy w tym sklepie !!!
1 / 5
2016-01-21 19:23:30
Tymon
Klasycznie. Sprzedają to czego nie mają
1 / 5
2016-01-21 11:29:35
Bogusław
Sklep anulowal zamowien tłumacząc się brakiem towaru mimo tego, że w momencie składania zamówienia nie było żadnej takiej informacji
1 / 5
2016-01-20 23:26:48
Konrad
zamówienie anulowane. UWAGA PROSZĘ UNIKAĆ TEGO SKLEPU KUPISZ COŚ A PO PARU DNIACH ANULUJĄ ZAMÓWIENIE I TYLKO TRACISZ Z NIMI CZAS UNIKAĆ !!!
1 / 5
2016-01-20 20:46:17
Sabina
Sklep zrezygnował z realizacji zamówienia. Nie polecam.
1 / 5
2016-01-20 12:04:29
Jędrzej
Towar w ofercie, mimo, że towar powyżej 100zł to wymagał dodatkowej kwoty minimalnej zamówienia. Kupione kilka przedmiotów. Brak jednego na stanie i całe zlecenie anulowane bez konsultacji. "Polecam"
1 / 5
2016-01-19 16:58:09
Paweł
Nie polecam.Ten sklep to zart!juz widze jak dostaniecie zamowiony towar... lepiej dolozyc i kupic gdzies w sprawdzonym sklepie
1 / 5
2016-01-19 12:20:37
Jarosława
Nie polecam sklep anuluje zamówienia bez żadnej propozycji handlowej rekompensującej błąd w systemie sprzedaży sklepu.
1 / 5
2016-01-19 12:02:48
Daria
Jak można ocenić sklep, który anuluje zamówienia bez żadnej propozycji rozwiązania problemu....
2 / 5
2016-01-14 15:13:00
Jakub
Po upływie 14 dni zero kontaktu, gdy się dodzwoniłem do sklepu pan z obsługi powiedział, iż zamówienie zostało 10 dni temu anulowane. Nie dostałem żadnej informacji w tej sprawie. Szkoda, że nikt nie zadzwonił, nie wysłał maila, lub SMS;a. Dobrze że nie przepłaciłem środków, pewnie teraz musiał bym swoje odczekać za zwrot ! Z tego co widzę po opiniach chyba nie jestem jedyną osoba która nie dostała towaru !
1 / 5
2016-01-14 11:03:17
Lucjan
Moje zamówienie zostało anulowane.
1 / 5
2016-01-14 08:27:34
Filip
Sklep anulował moje zamówienie, bo jak się okazało nie ma towaru, który proponował w serwisie sprzedażowym. Jest to karygodne traktowanie Klientów. Odradzam wszystkim jakiekolwiek zakupy w tym sklepie.
1 / 5
2016-01-13 20:33:39
Eliza
sklep nie ma towaru na stanie, tylko wirtualny towar.
1 / 5
2016-01-13 19:10:22
Arleta
Nie polecam Firma nie wysyła przedmiotów jeżeli cena nie jest odpowiednia aby na tym zarobić. Ten sam przedmiot który nie był na stanie w tańszej cenie wystawionej na stronie bez problemu jest dostępny jeżeli cena jest o 100pln droższa. Także czas wysyłki nie zachwyca gdyż ich magazyn zapewne jest wyimaginowany .
1 / 5
2016-01-13 15:42:46
Bernard
Żenada na całej lini. Zrobiłem zamówienie a dostałem maila z automatu o anulowaniu. Po rozm z pracownikiem usłyszałem ze towaru było "troche" i nie nie będzie więcej. Omijać szerokim łukiem!!!
1 / 5
2016-01-13 12:25:38
Łucja
Zamówienie anulowane z powodu brak towaru. Towar w dalszym ciagu wystawiony. Brak kontaktu, brak odzewu na maile.
1 / 5
2016-01-13 12:23:35
Tobiasz
Anulowanie zamówienia z powodu "nie mamy towaru", towar dalej dostępny na stronie. Brak odpowiedzi na maila z prośbą o wyjaśnienie sytuacji.
1 / 5
2016-01-13 08:34:00
Krzysztof
Szkoda czasu na ocenę tego sprzedawcy nigdy więcej
2 / 5
2016-01-13 08:28:59
Apoloniusz
Towar zamówiony nie został dostarczony
1 / 5
2016-01-12 23:21:05
Bartłomiej
Robią sobie kpiny i tyle. Dobrze ze wybrałem przesyłkę pobraniową. Nie polecam.
1 / 5
2016-01-12 21:11:52
Tadeusz
Marnowanie swojego czasu. Sprzedają towar którego nie mają na stanie. Nie polecam 0/10.
1 / 5
2016-01-12 18:48:57
Luiza
Sklep ustawia ceny z automatu. Kontakt to jakas kpina. Jak już ktos wyzej pisał anuluja zamowienie tlumaczac brakiem w magazynie. Nie polecam. Sklep nie posiada fizycznie towaru ktory oferuje. Szkoda nerwow. Zero chęci rekompensaty lub zainteresowania klientem. Omijać z daleka.
1 / 5
2016-01-12 18:18:30
Aleksander
Kompletna porażka, nie polecam nikomu, złożyłem zamówienie, następnie je potwierdziłem, dostałem maila, że jest w trakcie realizacji , a po 4 dniach od zamówienia dostałem maila, że towaru nie ma. Szkoda czasu , niech się lepiej wezmą za handel skarpetkami na bazarku.
2 / 5
2016-01-12 17:36:57
Emilia
Zamówienie niezrealizowane z powodu rzekomego braku towaru. Dysk nadal widnieje w ofercie sklepu - podniesiono jedynie cenę.
1 / 5
2016-01-12 15:28:21
Izydor
Sklep oferuje towar którego nie posiada! Dziwne ze sklep komputerowy nie potrafi zarządzać oprogramowaniem magazynowym i stanami magazynowym. Zapisy w regulaminie świadczą o tym ze jest to działanie celowe, a nie błąd. Potwierdzają to inne opinie o sklepie. ODRADZAM
1 / 5
2016-01-12 14:03:05
Emilia
Moje zamówienie zostało anulowane, nie polecam
1 / 5
2016-01-12 13:50:25
Wiktor
Anulowano zamówienie: "Zamówienie nr : xxxxxxxxxxxx zostało anulowane przez pracownika sklepu. Powód: W związku z dużym zainteresowaniem ofertą dysków Kingston V300 SSD 120G informujemy, że wyczerpały się nasze stany magazynowe. Niestety nie mamy możliwości zrealizowania zamówienia.
1 / 5
2016-01-12 13:12:40
Milena
robią promocję a później anulują zamówienie.
1 / 5
2016-01-12 13:10:41
Sabina
NIE POLECAM, NIE REALIZUJA ZAMOWIEN POTEM NAGLE ANULUJA TWIERDZAC ZE NIE MAJA STANIE.
1 / 5
2016-01-12 13:08:35
Zdzisław
Sklep odwołał zamówienie tłumacząc się brakiem towaru mimo, że podczas zakupu towar był dostępny.
1 / 5
2016-01-12 12:19:24
Walenty
Sklep oferuje przedmioty po zaniżonej cenie po czym anuluje zamówienia z powodów braków magazynowych.
1 / 5
2016-01-12 11:57:01
Bronisława
Zamówienie zostało anulowane z powodu wyczerpania stanów magazynowych. W momencie zakupu dyski były dostępne i można było je zamówić.
1 / 5
2016-01-12 11:55:04
Zdzisław
Sprzedają towar którego nie maja na magazynie, anulowane wszystkie zamówienia. Tragedia.
1 / 5
2016-01-12 11:42:21
Jakub
NIe polecam słaby sklep, słaba obsługa ceny pod ceneo a nie realne.
1 / 5
2016-01-12 11:21:54
Marian
Wyjatkowo fatalne podejscie do klienta. Przyjmuja zamowienie, a nastepnie 2 dni pozniej anuluja bez zadnej propozycji. Pierwszy i ostatni raz tutaj zamawiam. Jesli ich oprogramowanie pozwolilo przyjac zamowienie to jest ich problem jak je zrealizuja. Co zabawniejsze to informacje o anulowaniu zamowienia dostalem z tematem AUTOMAT. Wg mnie to jest sytuacja awaryjna i nalezaloby sie skontaktowac bezposrednio mailowo lub telefonicznie proponujac rozwiazanie tej sytuacji. Za duzo nie wymagajcie bo ostatecznie przekaz jest taki: I co nam zrobisz? Taki mamy regulamin spadaj ;) NIE POLECAM
1 / 5
2016-01-12 11:15:04
Róża
Sprzedaja towar którego nie maja.
1 / 5
2016-01-12 11:11:18
Aurelia
Jeśli nie posiada się wystarczającej liczby sztuk w magazynie, to nie wystawia się ich do sprzedaży...
1 / 5
2016-01-12 11:02:53
Wera
Kolejny pseudo sklep - pośrednik do hurtowni. Panel klienta nie działa. Zamówienie anulowane niezgodnie z prawem, regulamin po części sprzeczny z polskim prawem. Towar niedoręczony, nigdy więcej zamówień w tym sklepiku.
1 / 5
2016-01-12 10:50:19
Zbyszko
Sklep anulował zamówienie rzekomo ze względu na wyczerpane stany magazynowe. A ja podejrzewam, że przeliczył się z ceną. Nie polecam!
1 / 5
2016-01-12 10:48:34
Beata
Oferują towar, a potem mówią że niezrealizują bo nie. Ten sklep to jakaś pomyłka.
1 / 5
2016-01-12 10:41:24
Bartłomiej
Śmieszny sklepik, który nie jest w stanie zrealizować zamówienia i nawet nie skontaktował się z przeprosinami.
1 / 5
2016-01-12 10:40:44
Michalina
Dno i kilometr mułu. Jak się nie ogarnia swojego systemu to nie powinno się prowadzić sklepu.
5 / 5
2015-12-30 20:55:46
Paweł
Polecam, mają ORYGINALNE baterie do lapków, a nie jakieś zamienniki. Trochę drogo, ale wszystkie moje oczekiwania zostały spełnione,
4 / 5
2015-10-05 12:47:50
Oliwia
Były pewne problemy z lokalizacją produktu w magazynie, ale po moim telefonie sprawa się wyjaśniła i zamówienie zostało potwierdzone.
4 / 5
2015-07-08 15:38:11
Mikołaj
Poziom obsługi jest na wysokim poziomie. Jedno co mógłbym zwrócić uwagę to, że towar który wyszukałem przez ceneo był inny niż w sklepie na co na stronie sklepu nie zwróciłem uwagi i zamówiłem nie ten towar. Moim zdaniem strona firmowa sklepu jest mało czytelna dlatego może dochodzić do takich pomyłek.
4 / 5
2015-04-14 22:32:47
Zuzanna
Brak kontaktu z dostawcą - firmą dostarczającą towar.. Według strony [...] dostawcy towar został mi już dostarczony. Proszę o wyjaśnienie sprawy, tj. kto odebrał zamówiony towar. Proszę o kontakt telefoniczny 691 765 090
5 / 5
2015-04-03 09:59:55
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-04-01 14:01:14
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-31 10:37:20
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2015-03-26 09:39:48
Judyta
Sprzedają coś czego nie mają.
5 / 5
2015-03-19 18:16:10
Emilia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-02-19 09:36:46
Zygmunt
Kupiłem serwer, którego cena była dużo niższa niż w innych sklepach. Po złożeniu zamówienia byłem trochę sceptycznie nastawiony (towaru brak na magazynie). Ale po tygodniu serwer mam już u siebie w naprawdę atrakcyjnej cenie. Polecam
5 / 5
2015-01-19 16:59:32
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-02 10:12:04
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-11 17:36:21
Gerard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-08 10:26:28
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-21 12:11:09
Zofia
Dobre ceny. Możliwość odbioru osobistego w Bydgoszczy. Polecam :-)
4 / 5
2014-11-01 09:37:47
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie, Jakość obsługi na dobrym poziomie - otrzymywałem za każdym razem odpowiedź na moje zapytania. Towar ok. Czas oczekiwania nieco za długi.
1 / 5
2014-10-21 15:58:52
Kamil
Powiem tyle zostałem oszukany, i nigdy więcej takich sklepów.
5 / 5
2014-10-08 00:30:54
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-29 11:42:51
Bolesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-26 11:14:54
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-09-25 20:51:25
Laura
Nie polecam nikomu. W normalnym sklepie jak coś biorę z półki i idę z tym do kasy to nikt nie podbiega w ostatniej chwili i nie mówi "sorry rozmyśliliśmy się nie sprzedajemy". A w tym sklepie jest to normalna praktyka.
3 / 5
2014-09-25 18:16:58
Filip
Potwierdzają się opisy innych, sklep daje na ceneo itp bardzo niską cenę towaru a jak przychodzi co do czego to nie mają towaru a jak już mają to w dużo wyższej cenie.
5 / 5
2014-09-17 12:31:02
Paulina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-16 11:14:54
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-01 09:53:42
Roman
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-25 11:30:13
Stefania
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-15 19:13:25
Stefan
Transakcja jak zwykle przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-07 13:07:50
Klaudia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-03 12:40:43
Tymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-09 12:18:32
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-07-01 18:16:14
Kornelia
Nie polecam, banda [...]ów i [...].
5 / 5
2014-06-13 14:09:10
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-06-06 14:34:27
Renia
Zamówiony towar nie dotarł, odradzam zakupy w tym sklepie
2 / 5
2014-06-02 13:21:05
Olga
potwierdzili przyjęcie zamówienia do realizacji, po czym anulowali bez podania przyczyny, podobnie jak wielu innych internautów nie polecam
1 / 5
2014-05-26 10:06:39
Beata
Niestety potwierdziły się opinie o tym sklpie. Zaniżają ceny, żeby miec jak najlepsze pozycje w ceneo, a później anulują zamówienia. Nie kupujcie nic za pomocą natychmiastowych przelewów, bierzcie za pobraniem, bo jak wam anulują zamówienie to chociaż nie będziecie czekać na zwrot kasy. Nie Polecam.
1 / 5
2014-05-26 09:20:42
Włodzimierz
Cena towaru była bardzo atrakcyjna. Towar znajdował sie na magazynie. Sprawdzałem kilka razy. Prawdopodobnie działania właściciela sklepu sa celowe aby zwrócić uwagę na ten sklep. Zwykłe [...]. Nie polecam nikomu tego sklepu.
5 / 5
2014-05-22 11:33:03
Stanisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-05-19 09:54:11
Kazimiera
tak jak pisze sporo internautów, najpierw sklep pomyślnie potwierdza zamówienie, a potem je anuluje, kit marketingowy NIE POLECAM
5 / 5
2014-05-05 21:14:58
Romana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-04-27 03:55:47
Justyna
Zamówienie anulowane. Wnioskując po innych komentarzach to nie pierwszy raz. Sklepu zdecydowanie NIE POLECAM!
5 / 5
2014-04-14 10:26:14
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-18 19:50:21
Stanisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-18 11:14:11
Aldona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-11 11:16:31
Otylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-03-11 11:05:48
Marcelina
Oferują towar do sprzedania, którego fizycznie nie mają na magazynie.
5 / 5
2014-03-10 09:55:15
Tamara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-03 09:22:50
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-24 19:55:47
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-14 21:39:50
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-13 11:16:52
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-07 13:28:15
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-02-07 11:27:49
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-31 19:29:24
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-01-31 13:04:46
Ignacy
Transakcji nie było z powodu braku towaru. To po co piszą, że mają i to w tak dobrej cenie ? Nie polecam.
3 / 5
2014-01-23 09:25:46
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie ale szybkość dostawy jest troche zbyt mała i komunikacja z sklepem mogła by być lepsza.
5 / 5
2014-01-20 21:43:32
Dariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka dostawa oraz miły kontakt ze sprzedającym. Polecam.
5 / 5
2014-01-20 11:51:37
Zbigniew
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-10 18:59:23
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-31 16:08:53
Adam
Sklep godny polecenia i fachowy,zamówiony towar w oryginalnym opakowaniu i co ważne nie otwierany zapakowany solidnie i tez konkretnie dostarczony POLECAM zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2013-12-31 09:28:12
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-27 16:01:14
Cezary
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-27 13:29:34
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-27 10:56:11
Zbigniew
Zamówiony towar był szybko dostarczony i bardzo dobrze zabezpieczony. towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2013-12-27 09:50:58
Daria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-23 14:33:31
Marek
Bardzo miły kontakt. Maile z aktualizacjami statusu zamówienia. Pełen profesjonalizm.
5 / 5
2013-12-04 07:59:05
Juliusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-11-27 10:37:10
Dorota
Tranzakcja została anulowana z powodu braku towaru. W ofercie jest towar ale cena jest zaniżona. Czyżby celowa praktyka by zwrócić uwagę na sklep ??
5 / 5
2013-11-21 17:10:22
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-21 14:27:57
Diana
Zdecydowanie polecam. Transakcja przeprowadzona w sposób perfekcyjny, z b.dobrym kontaktem ze sprzedającymi.
5 / 5
2013-11-18 09:58:22
Sławomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-15 15:26:40
Ludmiła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam osobom,którym się nie spieszy.
4 / 5
2013-10-31 12:33:32
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-30 20:21:28
Emanuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-29 18:31:50
Edward
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-22 12:16:18
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Kupilam telewizor za kilka tysiecy I jestem bardzo zadowolona gdyz zostal dostarczony do domu . Nie musialam sie martwic transportem ze sklepu I byl o kilkaset zl tanszy.
5 / 5
2013-10-09 09:17:29
Helena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-27 11:03:50
Leszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-17 13:16:26
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-12 10:11:52
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-11 10:02:27
Arlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-09-04 11:09:49
Władysław
Sklep oferuje towar, którego nie posiada na stanie. Dla mnie to wprowadzanie klienta w błąd. Transakcja nie doszła do skutku.
3 / 5
2013-09-01 20:41:47
Jędrzej
Transakcja OK. Cena był dobra, ale i obsługa tylko taka sobie, a strona internetowa to już porażka - wszystkie towary wymieszane, źle opisane i bez ładu i składu - a wyszukiwanie prawie nie istnieje - Chyba gorzej już tego nie można zrobić (a to jest firma informatyczna i buduje/pisze podobne systemy! - chyba szewc bez butów chodzi)
1 / 5
2013-08-21 11:42:47
Teresa
Na stronie towar jest (konkretnie torba do laptopa) po dwóch dniach nagle mail o anulowaniu zamówienia. Lipa Panie, Lipa.
5 / 5
2013-08-09 12:15:22
Milena
Dobry kontakt, troska o klienta. Polecam.
5 / 5
2013-07-24 10:38:32
Lilianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-06 18:38:49
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-05 10:53:04
Radomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-04 17:50:02
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-04 09:25:12
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-03 13:15:19
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-07-02 12:25:10
Sławomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-01 13:54:23
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-06-28 18:56:39
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Czas jaki czekalam na przesylke(4dni) moglby byc krotszy, ale generalnie jestem zadowolona i polecam ten sklep.
5 / 5
2013-06-13 16:26:16
Radomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-13 15:33:47
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-05-28 23:50:00
Joachim
Transakcja nie przebiegla pomyslnie.
4 / 5
2013-05-24 09:59:00
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-23 09:39:04
Daniel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-15 10:30:34
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-09 16:38:52
Bolesław
Nie mam opinii o sklepie. Nie było fizycznie (na stronie był) towaru, więc zamówienie zostało anulowane.
5 / 5
2013-05-08 11:22:07
Teresa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-02 09:04:19
Milena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 09:59:55
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-18 16:29:58
Aga
Zwrot towaru był tylko i wyłącznie z mojej winy. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-16 09:30:03
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-10 09:47:20
Kamil
Świetna, profesjonalna i kompetentna firma !!! Zamówiłem sprzęt w dzień przed niezapowiedzianymi podwyżkami u dystrybutora (komputer All-in-One firmy Dell). Po weekendzie okazało się że Dell zmienił cennik i sprzęt "podrożał" o 400 zł (z 4600zł do 5000zł). Otrzymałem telefon ze sklepu że jest taka sytuacja i że robią wszystko by wymóc na dystrybutorze starą cenę. I dostałem PC za 4600 zł. A to nie jest zachowanie standardowe - zwykle firmy twierdzą że nie mogą zrealizować zamówienia i po sprawie. Cieszy to, że tej firmie chciało się podzwonić i postarać o klienta :) Na pewno jeszcze nie raz kupię tam produkty :)
5 / 5
2013-04-03 09:22:32
Henryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-03 09:06:56
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-07 08:14:49
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-04 20:29:36
Bernadeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-28 14:05:23
Alberta
Dobra cena , dobry kontakt , szybka realizacji , możliwość odbioru osobistego , pomoc przy załadunku .Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-22 17:06:25
Szczepan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-16 18:39:25
Wiola
Jestem bardzo zadowolona,miło,szybko,bez problemów. Polecam.
5 / 5
2013-02-16 10:12:18
Szymon
Super. I nie patrzcie na negatywne oceny konkurencji.
4 / 5
2013-02-12 10:18:26
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-02-10 19:12:11
Daria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-09 03:16:20
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-07 07:22:28
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-06 09:11:06
Weronika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-28 11:57:41
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-24 10:29:12
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-21 13:17:08
Ryszard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-20 17:21:14
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-17 14:44:54
Marian
Wszystko było ok. Towar fajnie zabezpieczony, polecam.
5 / 5
2013-01-15 10:05:25
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie,szybko, sprawnie,przemiła obsługa.polecam wszystkim
2 / 5
2013-01-11 19:44:13
Józef
transakcja sie nie odbyła z powodu braku towaru. zbyt rzadko aktualizuja swoje magazyny
5 / 5
2013-01-03 11:48:12
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Świetny kontakt. Szybka realizacja. Polecam.
5 / 5
2013-01-03 09:34:47
Wacław
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2012-12-31 23:41:49
Edyta
zamowilem aparat cyfrowy panasonic FS 37 w cenie 346 zl. Okazalo sie ze ceny na stronie interenetowej nie odpowiadaja rzeczywistym. Brak profesjonalizmu. Odradzam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2012-12-29 11:21:44
Kinga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2012-12-26 11:09:36
Roman
Dziadostwo sklep w którym zamawiam towar a sprzedawca twierdzi że go nie ma na sklepie ani w hurtowni. Dzwoniąc do hurtowni odziwo towar jest na stanie. Czułem sie jak stojący w kolejce jako pierwszy czekając na otwarcie sklepu bo jest promocja na laptopa jestem pierwszy przy kasie a towaru brak. [...] jednym słowem.
5 / 5
2012-12-20 09:17:08
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-11 07:48:28
Ludmiła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2012-12-10 21:03:34
Arnold
Otrzymałem Tablet Bamboo Fun którego wewnetrzne opakowanie było wielokrotnie otwierane,rysik w piórze był używany(starty ukosnie),brak płyty ze sterownikiem. w rozmowie z przedstawicielem sklepu 2it.pl oznajmiono mi że taki towar otrzymano od producenta (wysłano wewnątrz w stanie otwartym i niby nikt nie upewnił się czy zestaw jest pełny?). Obietnica rozpatrzenia mej skargi zaowocowała mailem o tresci "Witam, Po rozmowach z WACOMem ustaliliśmy dwa rozwiązania: 1. Można pobrać aplikacje ze strony internetowej WACOMa podczas dokonywania rejestracji. 2. Jeśli z powyższym jest jakiś problem to prośba od WACOMa o przesłanie nr seryjnego tabletu Z poważaniem (przedstawiciel sklepu......) " Zapłaciłem za towar nowy i kompletny a otrzymałem po części użytkowany(eksploatowany rysik) i bez płyty instalacyjnej-sterownika. Towar nie odsyłałem gdyż jest sprawny a driver/sterownik znalazłem w sieci więc wolałem uniknąć procedur reklamacyjnych które narażały by mnie na dodatkowe koszta transportu. Pierwszy raz zostałem tak oszukany w zakupach poprzez internet a robię ich jak zresztą większość niemało. Sklep 2it.pl będę omijał szerokim łukiem by się to przykre doświadczenie więcej nie powtórzyło czego również czytającym tę opinię szczerze życzę.
5 / 5
2012-12-10 08:40:08
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-08 11:19:34
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2012-12-02 16:58:58
Gracjan
Generalnie jestem zadowolony z waszych usług. Laptop taki jaki zamawiałem. Wysyłacie potwierdzenia o stanie zamówienia. Jednak rzuciły mi się w pamięć następujące fakty: - Nie odpowiedzieliście na mojego maila - Dodzwoniłem się dopiero za 5 razem do waszego sklepu - Długo czekałem na przesyłkę (jak się dowiedziałem opóźnienie było spowodowane przez Wasz sklep.) Mimo wszystko będę polecał sklep ze względu na asortyment i ceny oraz fakt że jest w miarę blisko Trójmiasta. Pozdrawiam
4 / 5
2012-12-02 09:25:15
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-01 12:48:34
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-27 08:32:40
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-27 08:01:36
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-26 00:28:11
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-10 09:37:29
Klemens
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jedyny minus to brak informacji o terminie odbioru sprzętu. Polecam.
5 / 5
2012-11-06 11:50:22
Violetta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o LOGON SA