Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję M&M MOTOCYKLE

M&M MOTOCYKLE Opinie 4.2 (299)

DOJAZDOWA 18
33-300
NOWY SĄCZ
881919971
opinie M&M MOTOCYKLE
speedtest
4.2
299
Opinii

Dobrze

1 / 5
2020-02-22 12:56:09
Filip
Pytanie brzmi : Jak podsumujesz swoje zakupy w akcesoriamotocyklowe.pl? Ja się zapytam : jakie zakupy? Gdyby się zapytali jak moje pieniądze przeszły na konto sklepu to bym odpowiedział ,że bardzo szybko i to by było na tyle. Nie polecam , odradzam , przestrzegam , proszę nie kupujcie w tym pseudo sklepie. Towar który zamówiłem kosztował około 3000zł , zamawiając go oczywiście zapytałem się o dostępność. Sklep oczywiście potwierdził wpłatę lecz po tygodniu dostałem informację ,że nie posiadają towaru. Poszedłem im na rękę wybierając inny towar w tej samej cenie gdzie miał być wysłany po 2 dniach. Zgadnijcie czy został wysłany . Zgadliście NIE ZOSTAŁ . Obecnie po zapytaniu o produkt gdzie on jest ? jest lanie wody . Nie ma , czekają , odezwą się jak będzie . To ja się teraz pytam kiedy ? za rok ? W poniedziałek rezygnuję z zamówienia bo to jest tylko "pożyczanie pieniędzy" ps.Nigdy więcej w życiu .
1 / 5
2020-02-19 13:18:51
Henryk
Nikt nie poinformował mnie, że zamówienie nie zostanie zrealizowane. Dopiero gdy sam zadzwoniłem dowiedziałem się, że mają za dużo na głowie i nie było czasu. Nie wiem ile teraz będę czekał na kasę.. Jak dla mnie taka sytuacja nie powinna mieć miejsca przy tak ogromnej konkurencji. W tym miesiącu robiłem zakupy w 4 różnych sklepach z akcesoriami motocyklowymi i nigdzie nie trwało to dłużej niż 2 dni. Niestety nie polecam i liczę na szybki zwrot kasy.
5 / 5
2020-02-19 08:26:55
Jeremiasz
Super kontakt, po zamówieniu okazało się, że towaru nie ma już w magazynie w zamian dostałem kurtkę w innym kolorze (lepszym) w tej samej promocyjnej cenie, super podejście do klienta! Polecam!
5 / 5
2020-02-18 11:23:25
Jeremiasz
asortyment dostępny w stopniu zadowalającym, to co jest potrzebne zawsze znajdzie się na miejscu
5 / 5
2020-02-17 21:50:31
January
Przesyłka właściwie zabezpieczona, towar bez zastrzeżeń co do stanu. Polecam gorąco.
5 / 5
2020-02-17 16:00:22
Władysława
Wszystko było ok. Bardzo szybkie zakupy.
5 / 5
2020-02-17 11:28:03
Tymon
Szybka dostawa, towar ok w dobrej cenie. Polecam
5 / 5
2020-02-13 22:31:53
Dariusz
Szybko, bezproblemowo. Towar super!
5 / 5
2020-02-13 19:51:54
Jerzy
Zostałem w kulturalny sposób poinformowany o przesunięciu terminu wysyłki
5 / 5
2020-02-13 12:27:10
Bronisława
Szybka dostawa, dobra przecena :) polecam sprzedawcę
5 / 5
2020-02-12 22:35:46
Apoloniusz
Wszystko super sprawnie i szybko. Towar (zamawiałem sakwy) taki jak w opisie.
5 / 5
2020-02-11 11:04:36
Cezary
Polecam, szybka dostawa, towar zgodny z opisem.
3 / 5
2020-02-10 21:46:08
Felicjan
Zamówienie zgodne ,paczuszka bez zastrzeżeń minus troszkę długi czas oczekiwania
1 / 5
2020-02-07 22:56:34
Agnieszka
Nie polecam sklepu zdecydowanie. Pracują tam ludzie niekompetentni, którzy kłamią, zalegają ze zwrotem pieniędzy, brak pomiędzy nimi porozumienia. Strona jest niezaktualizowana - towar jest dostępny ale tak naprawdę go nie ma. Obiecują, że będzie, a później sami jednak nie są pewni i przekładają na kolejne miesiące. Gdy dochodzi do zwrotu pieniędzy, twierdzą że przelew został wysłany ale chcąc potwierdzenie, okazuje się że jednak nie, bo księgowa nie zaakceptowała... Przed otrzymaniem towaru już przysyłali prośbę o opinie chyba trzykrotnie.... po prostu strata czasu i nerwów.
1 / 5
2020-02-07 10:52:40
Bartłomiej
Lipa czekam na towar już 2 tyg
4 / 5
2020-02-06 14:11:23
Władysław
Otrzymałem zamówiony towar bez problemu
5 / 5
2020-02-06 13:24:20
Renia
Bardzo dobry kontakt - obsługa sklepu zadzwoniła, gdy okazało się, że jednego produktu brakuje, aby uzgodnić scenariusz realizacji. Bardzo mocno cenię sobie taki poziom profesjonalizmu.
2 / 5
2020-02-06 11:53:31
Emil
Kupiłem kask w super cenie, do odbioru w sklepie (promocja) . Dostałem info ze kask jest gotowy do odbioru. Po pojawieniu się w sklepi okazało się, że kask ma uszkodzony deflektor daszka (kask Airoh Terminator), ale na szczęscie jest to czesć wymienna i zamówią ją i będzie do dwóch tygodni. Ku mojemu zdziwieniu zostałem poinformowany ze za dostarczenie nowego daszka mam dopłacić około 40 zł .... ale wymiane zrobią za darmo (zakręcany na dwie śrubki). Bardzo dziwne, nigdzie nie było informacji, że przecena wynika z jakiegoś defektu - fakt ze defekt ma zostac usniety na mój koszt uważam za bardzo słaby. Nie wykłócałem się już przy kasie bo nawet po dopłacie 40 zł cena i tak jest dość atrakcyjna. Niemniej jednak uważam, że takie coś nie powinno mieć miejsca
5 / 5
2020-02-05 13:59:54
Robert
Bardzo dobry kontakt, szybko i sprawnie przeprowadzone procedury.
5 / 5
2020-02-05 13:50:59
Olga
Kupilem gmole Givi do Yamaha Tracer. Dopiero dzis założone, wszystko idealnie pasuje. Dobry towar i dobra cena, pozdrawiam.
5 / 5
2020-02-01 00:07:15
Kacper
Wszystko jak nalezy.trasakcja , kontakt, dostawa i towar ok
5 / 5
2020-01-30 20:41:53
Beata
Transakcja sprawnie przebiegla
5 / 5
2020-01-27 14:01:39
Fryderyk
Super obsługa, bardzo fajny sklep :)
5 / 5
2020-01-25 20:01:32
Jacek
Towar zgodny z zamówieniem, wszytsko ok.
5 / 5
2020-01-24 02:47:17
Izolda
Szybka i profesjonalna obsługa zamówienia
4 / 5
2020-01-21 17:09:15
Wiesław
Wszystko przebiegło pomyślnie przesyłka zgodna z opisem
5 / 5
2020-01-21 14:48:50
Waldemar
Kask taki jak chciałem.Wszystko tak jak być powinno.
1 / 5
2020-01-18 15:17:05
Roma
Porażka. Sprzedają rzeczy których nie ma. Potem proszę się łaskawie o zwrot własnych pieniędzy.
5 / 5
2020-01-18 10:22:37
Stefan
Sklep solidny ,kask taki jak chciałem wysyłka natychmiastowa.
5 / 5
2020-01-17 12:28:48
Radosław
Miła obsługa czas trochę wydłużony ale poza tym wszystko ok
5 / 5
2020-01-16 20:17:58
Weronika
dobra obsługa , grzecznie i życzliwie
2 / 5
2020-01-15 12:41:15
Krystyna
Docelowo brak rozmiaru dostępnego na stronie ...
5 / 5
2020-01-02 16:10:07
January
Świetny kontakt, bezproblemowa wymiana towaru
5 / 5
2020-01-02 08:20:28
Joanna
informacje przekazywane na bieżąco miła i pomocna obsługa nie mam żadnych zastrzeżeń i polecam w 100% jeśli znajdziecie tam swój asortyment
5 / 5
2020-01-01 12:54:42
Julianna
Super chłopaki i dziewczyny pełna profeska
5 / 5
2019-12-30 17:18:45
Olga
B.dobre ceny.Super szybką wysyłką.. Polecam
5 / 5
2019-12-30 17:04:40
Józef
Dobry kontakt, profesjonalne podejście. Polecam!
5 / 5
2019-12-24 12:15:09
Konrad
Szybko, sprawnie. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-12-20 19:16:27
Sebastian
Super sklep pod każdym względem. Polecam!
5 / 5
2019-12-20 15:08:45
Manuela
Sklep spełnił moje oczekiwania.
5 / 5
2019-12-19 18:13:02
Paweł
Polecam,fachowa,miła obsługa .
5 / 5
2019-12-19 16:55:25
Bolesław
Bardzo dobra komunikacja , zamówiony towar bardzo dobrej jakości p
5 / 5
2019-12-19 15:44:06
Magda
Szybko . Sprawnie i zgodnie z opisem
5 / 5
2019-12-18 21:43:01
Walentyna
Naprawdę profesjonalna obsługa na każdym etapie zamówienia. Mogę polecić z całym przekonaniem.
1 / 5
2019-12-18 15:35:56
Halina
Tragedia, brak informacji, nie odpowiadają na maile a jak się dodzwonisz to rozmawia się jak nieprzytomnymi, nie umieją odpowiedzieć na pytanie co się dzieje z zamówieniem.
5 / 5
2019-12-18 14:17:13
Błażej
Jestem bardzo zadowolony z zakupów. Pełnowartościowy towar w dużej promocji. Dziękuję i pozdrawiam
5 / 5
2019-12-17 22:40:41
Julianna
Szczerze polecam. Solidna firma.
5 / 5
2019-12-17 13:38:39
Leopold
Towar super jakości, dostarczony w ciągu 4 dni od zamówienia. Polecam
5 / 5
2019-12-16 18:10:10
Justyna
Polecam ten sklep !!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2019-12-16 11:54:04
Bogusława
Cały czas pełna informacja na temat zakupów ze sklepu, błyskawiczna dostawa, wszystko dokładnie wyjaśnione co robić w przypadku niezgodności czy reklamacji, totalny brak zastrzeżeń
5 / 5
2019-12-12 19:05:12
Damian
Jestem zadowolona z zakupów. Polecam tego sprzedawcę.
5 / 5
2019-12-12 18:03:16
Patryk
Pierwszy zakup. Oceniam bardzo pozytywnie.
5 / 5
2019-12-10 16:24:37
Dawid
Jestem zadowolny z dokonanego zakupu, udało mi się nabyć na promocji na black week kombi alpina Challenger z faktycznie 50% rabatem. Wszystko szybko i sprawnie. Tak jak powinno to wyglądać. Polecam
5 / 5
2019-12-07 07:43:35
Sławomira
Szczerze polecam, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Wszystko tak jak oczekiwałam a nawet lepiej. Towar idealny. Pozdrawiam
1 / 5
2019-12-06 10:34:11
Łukasz
Kupiłem towar którego nie posiadają . Poraża 😂 tyle na + że zadzwonili z inf że nic z tego nie będzie . Pozdrawiam
5 / 5
2019-12-05 18:24:58
Diana
Sklep godny polecenia wszystkim, fachowa pomoc, świetne podejście do klienta, bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-05 12:47:32
Gerard
Niskie ceny. Kask przyszedł w opakowaniu z innego modelu ale to nie problem. Na pewno w przyszłością jeszcze zrobię tu zakupy.
5 / 5
2019-12-05 12:07:20
Aurelia
Sklep znam i lubię, przeważnie robię zakupy w stacjonarnym. Tym razem kupiłam przez stronę internetową i jestem równie zadowolona. Polecam!
5 / 5
2019-12-05 07:34:30
Celestyn
Zamówiony kask dotarł w niecałe 24h więc realizacja zamówienia była rekordowo expresowa, ale brakowało jednej części. Na szczęście po kontakcie ze sklepem został doslany i jestem w pełni zadowolona z usług, kontaktu i szybkości zamówienia. Polecam
1 / 5
2019-12-04 18:12:34
Sylwester
Bagażnik do Hondy CRF 250 rally - bagażnik wymagał "dogięcia" - o ok 5mm - fatalne zapakowanie - tylko 2 warstwy folii bąbelkowej - uszkodzone pewnie podczas transportu - przetarte aż do elementów bagaznika / podrapane tulejki (skrajne elementy, ale nie miałem już ochoty tego reklamować...., sam sobie pomalowałem
5 / 5
2019-12-04 12:22:40
Malwina
Super sklep. Kontakt przez e-mail rewelka. Pomoc ze strony sprzedającego przy wyborze super
5 / 5
2019-12-02 10:17:13
Norbert
Jeden z najlepszych sklepów motocyklowych w Warszawie.
5 / 5
2019-11-29 10:36:34
Marta
Bardzo szybka i fachowa obsługa
5 / 5
2019-11-29 09:59:26
Beata
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Polecam.
5 / 5
2019-11-28 21:01:44
Inga
Przez pomyłkę nie wysłano mi całego zamówienia. Telefon odebrano natychmiast. Obsłużono mnie szybko i bezproblemowo. Od razu uznano swój błąd. Brakujący towar dosłano bez zastrzeżeń i na koszt sprzedawcy.
5 / 5
2019-11-22 16:51:08
Jadwiga
Było dobrze ale mogło być lapiej zapakowane
5 / 5
2019-11-21 11:37:27
Szymon
Bardzo sprawna obsługa i doradztwo. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-11-21 06:05:28
Henryka
Bardzo sprawna realizacja zamówienia, towar dobrze zabezpieczony, bieżąca informacja o stanie zamówienia. Polecam sklep!
5 / 5
2019-11-15 14:45:21
Elżbieta
Polecam jeżeli znajdziesz towar który Cię interesuje.
5 / 5
2019-11-15 13:09:53
Olaf
Szybko, sprawnie i bezproblemowo
5 / 5
2019-11-14 19:06:03
Halina
Dobry kontakt ze sprzedawcą. Szybko odpowiada na maile. Czekałam na kask ponad miesiąc, ale wcześniej zostałam poinformowana telefonicznie, że okres dostawy będzie zdecydowanie dłuższymi i może trwać min. 21 dni. Jak tylko produkt dotarł do sklepu od razu został wysłany do mnie i miałam go już na drugi dzień w domu. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-11-08 13:57:44
Zuzanna
Szybko, solidnie, bez problemów. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-11-03 16:29:21
Barbara
Towar nie do końca zgadzał się z opisem, ale na miejscu sklep wynagrodził mi to w inny sposób.
5 / 5
2019-10-30 13:47:03
Dariusz
Bardzo szybko i sprawnie. Bardzo miła obsluga
5 / 5
2019-10-22 17:34:22
January
Sklep internetowy na profesjonalnym poziomie.
1 / 5
2019-10-22 12:10:05
Bronisława
fatalna obsługa brak zamówionych przedmiotów brak wysyłki
5 / 5
2019-10-22 08:56:14
Michalina
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Dobry kontakt.
1 / 5
2019-10-18 16:51:17
Sandra
Jest problem ze zwrotem pieniędzy Jest problem z rozwiązaniem sprawy Jest problem ze rzecz jest dostępna na stronie a podobno czekają na nią już 4 miesiące. Zawiodłam się bardzo
4 / 5
2019-10-13 18:48:41
Amelia
Czas wysyłki dłuższy od deklarowanego, ale poza tym w porządku.
4 / 5
2019-10-12 22:44:50
Konstancja
wymiana informacji bez zastrzeżeń, polecam
5 / 5
2019-10-10 18:00:51
Honorata
Wszystko było zgodne z zamówieniem. Towar dotarł na czas. Dziękuję.
2 / 5
2019-10-08 21:54:46
Wioletta
Po 8 dniach okazało się, że jednak nie ma w magazynie tego co zamówiłam...niestety nikt nie zadzwonił ani nie napisał zeby mnie poinformować... po moim telefonie zaproponowano mi zamiennik...późno trochę...szkoda...
5 / 5
2019-10-07 11:52:50
Arlena
Polecam. Transakcja przebiegła bez zadnych problemów.
5 / 5
2019-10-07 11:31:20
Wieńczysła
Szybka przesyłka. Sprzedawca wiarygodny!
5 / 5
2019-10-03 12:33:05
Rozalia
Szybko Sprawnie, bez problemów i towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-10-03 11:48:42
Izabela
Super pomimo małych komplikacji.
1 / 5
2019-09-30 15:08:58
Julian
Bardzo zły kontakt, zamówienie nie pełne, brakujące elementy zamówienia. Pomimo wysłanego maila, wykonanego telefonu i zapewnień, że problem zostanie podjęty a mineły 2 tygodnie i żadnego kontaktu czy maila, że coś się z tym dzieje. Nie polecam
4 / 5
2019-09-29 12:56:18
Helena
Polecam szybka wysyłka kontakt ze sprzedającym super!
1 / 5
2019-09-26 20:21:04
Zbigniew
Zamówienie nie doszło do skutku. Sklep sprzedaje towar, którego nie ma. Po zamówieniu okazało się, że trzeba czekać na sprowadzenie towaru i jeszcze nagle cena znacznie wzrosła w stosunku do tej z zamówienia. Całe szczęście, że wybrałem płatność pobraniową. Nie polecam.
5 / 5
2019-09-26 15:51:41
Halina
Szybka i sprawna realizacja zamówenia. Polecam! Z pewnością skorzystam znów przy najbliższej okazji.
1 / 5
2019-09-26 13:47:03
Eleonora
Sklep sprzedaję towar którego nie ma na staniu. Nie polecam
5 / 5
2019-09-21 07:19:47
Ludwika
Kontakt bardzo dobry,gorzej z realizacja
5 / 5
2019-09-20 07:08:24
Danuta
Wszystko pasuje, godny polecenia sprzedawca.
5 / 5
2019-09-19 21:57:46
Ida
sklep spoko, ceny tez ale malo akcesoriow ogolnie.. polecam ,proponuje innym warto..
1 / 5
2019-09-19 16:34:01
Romuald
Zrezygnowałem z zamówienia ponieważ nie lubię być oszukiwany. Sklep wystawia towar na swojej stronie jak i na allegro którego nie posiada. Sprzedawca kłamie że towar będzie za tydzień, później za dwa tygodnie gdy na końcu dowiaduję się że być może za dwa miesiące. Ps. Proszę aby sklep skasował moje dane ze swoich baz.
2 / 5
2019-09-19 15:43:59
Dawid
Brak towaru oferowanego na stronie. Sprzedawca zwrócił pieniądze, jednak szkoda czasu na zakupy w tej firmie.
5 / 5
2019-09-19 12:04:29
Marzena
Rewelacyjna obsługa, bardzo pro klienckie podejście... Sklep godny polecenia, na pewno będę do nich wracał.
4 / 5
2019-09-18 22:22:44
Rafał
Jak już się dodzwonisz to obsługa jest bardzo pomocna. Ale na towar trzeba było czekać dłuuugo. Żadnego kontaktu czy wiadomości, że cis się przedłuża albo tego typu. Starają się, ale muszą jeszcze pewne kwestie dopracować. Jednak polecam. Szczególnie za od ile osobisty.
5 / 5
2019-09-17 15:06:06
Violetta
Polecam, szybka wysyłka, miła obsługa
5 / 5
2019-09-13 10:24:13
Władysława
Wszystko super. Fajny sklep w Warszawie. Bardzo miła obsługa. Polecam
4 / 5
2019-09-10 11:06:58
Cecylia
Towar zgodny z opisem w dobrej cenie
5 / 5
2019-09-09 19:42:09
Donata
Wszystko w porządku. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2019-09-07 10:08:46
Antoni
Wszystko przebiegło bez problemów.
5 / 5
2019-09-06 10:54:04
Mateusz
Super sklep,kontakt znakomity wszystko zgodne z opisem.Polecam!
5 / 5
2019-09-05 14:24:51
Władysław
Termin realizacji zgodnie z opisem przedmiotu, pomimo tego, że nastąpiły komplikacje z wysyłką. Sklep zmienił sposób realizacji przesyłki , tak żeby towar dotarł na czas. Różnicę kosztów przyjął nas siebie. Duuuuży plus, podejście jakiego oczekujemy dziś od solidnych sprzedawców.
5 / 5
2019-09-03 17:19:00
Sławomir
Super obsługa, błyskawiczna wysyłka, bogaty asortyment.
5 / 5
2019-09-02 13:28:31
Klemens
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Wszystko na najwyższym poziomie.
5 / 5
2019-09-02 11:19:24
Dalia
Towar zgodny z opisem. Błyskawiczna wysyłka. Gorąco polecam.
1 / 5
2019-08-29 10:27:24
Zbigniew
Dwa razy kupowałem w M&M Motocykle (akcesoriamotocyklowe.pl) różne przedmioty i za każdym razem okazywało się po kilku dniach, że są niedostępne. Na szczęście pieniądze w obu przypadkach wracały na moje konto ale bałagan mają straszny... Trzeciego podejścia nie zrobię. Nie polecam
5 / 5
2019-08-28 15:55:18
Oskar
szybko dostawa, towar zgadza się z opisem
5 / 5
2019-08-28 10:51:43
Arleta
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Przesyłka szybko wysłana i dobrze zabezpieczona. Towar zgodny z opisem i zdjęciami. Polecam.
5 / 5
2019-08-27 13:41:15
Kacper
Super szybko i sprawnie polecam wszystkim
5 / 5
2019-08-23 10:37:28
Ludwika
Jako początkujący motocyklista postanowiłam kupić kask. Wybrałam sobie hjc i70, który w danym sklepie okazał się być najtańszy. Podczas przeglądania danego kasku (posiada rożne malowania) zauważyłam, że wybrany przeze mnie kolor posiada status "Produkt na zamówienie", co skłoniło mnie do wykonania telefonu do danego sklepu. Pracownik odebrał praktycznie od razu, a następnie przekazał słuchawkę koledze, który zajmuje się marką hjc. Po zapytaniu jaki jest faktyczny czas otrzymania ,,produktu na zamówienie'' (na stronie było, że zostanie wysłane 5 dni po wykonaniu zamówienia) wprost odpowiedział mi, że czasem nawet do 3 miesięcy, ponieważ ostatnio pogorszyła się komunikacja z danym producentem, a także jeżeli kask jest w malowaniu to producent może wycofać dane malowanie, przez co produkt może zostać w ogolę nie dostarczone (to odpowiedź na narzekających kupujących, którzy marudzą że to beznadziejny sklep, bo nie otrzymali produktu, po długim oczekiwaniu). Pracownik od razu zaproponował mi inne malowanie także kasku i70 (ten sam model) oraz powiedział, że jeżeli kupię go do godziny 12:00 to zostanie on od razu wysłany i tak też się stało. Wielkim plusem jest także to, że Pan sam zaoferował mi niższą cenę kasku niż na stronie (możliwe, że było to spowodowane brakiem malowania, które wybrałam). Reasumując jest to bardzo dobry sklep, z profesjonalną obsługą. Wszystkie długie czasy oczekiwania są spowodowane tak naprawdę przez nieuwagę kupującego, bo jeżeli "produkt jest na zamówienie" to tak jak w każdym innym sklepie trzeba się spodziewać długiego czasu oczekiwania. Jeżeli produkt zostanie nagle wycofany to także nie jest to wina sklepu, a konkretnego producenta. Moja rada WYKONAJ TELEFON DO SKLEPU. Obsługa na wszystko Ci odpowie, pomoże wybrać jak coś inny produkt oraz może tak jak ja dostaniesz jeszcze rabat.
5 / 5
2019-08-23 10:18:07
Iwona
Jako początkujący motocyklista postanowiłam kupić kask. Wybrałam sobie hjc i70, który w danym sklepie okazał się być najtańszy. Podczas przeglądania danego kasku (posiada rożne malowania) zauważyłam, że wybrany przeze mnie kolor posiada status "Produkt na zamówienie", co skłoniło mnie do wykonania telefonu do danego sklepu. Pracownik odebrał praktycznie od razu, a następnie przekazał słuchawkę koledze, który zajmuje się marką hjc. Po zapytaniu jaki jest faktyczny czas otrzymania ,,produktu na zamówienie'' (na stronie było, że zostanie wysłane 5 dni po wykonaniu zamówienia) wprost odpowiedział mi, że czasem nawet do 3 miesięcy, ponieważ ostatnio pogorszyła się komunikacja z danym producentem, a także jeżeli kask jest w malowaniu to producent może wycofać dane malowanie, przez co produkt może zostać w ogolę nie dostarczone (to odpowiedź na narzekających kupujących, którzy marudzą że to beznadziejny sklep, bo nie otrzymali produktu, po długim oczekiwaniu). Pracownik od razu zaproponował mi inne malowanie także kasku i70 (ten sam model) oraz powiedział, że jeżeli kupię go do godziny 12:00 to zostanie on od razu wysłany i tak też się stało. Wielkim plusem jest także to, że Pan sam zaoferował mi niższą cenę kasku niż na stronie (możliwe, że było to spowodowane brakiem malowania, które wybrałam). Reasumując jest to bardzo dobry sklep, z profesjonalną obsługą. Wszystkie długie czasy oczekiwania są spowodowane tak naprawdę przez nieuwagę kupującego, bo jeżeli "produkt jest na zamówienie" to tak jak w każdym innym sklepie trzeba się spodziewać długiego czasu oczekiwania. Jeżeli produkt zostanie nagle wycofany to także nie jest to wina sklepu, a konkretnego producenta. Moja rada WYKONAJ TELEFON DO SKLEPU. Obsługa na wszystko Ci odpowie, pomoże wybrać jak coś inny produkt oraz może tak jak ja dostaniesz jeszcze rabat.
5 / 5
2019-08-22 20:24:33
January
Bardzo duży asortyment w przystępnych cenach.
5 / 5
2019-08-22 11:04:12
Franciszka
Bardzo porządny sklep, polecam
5 / 5
2019-08-21 20:32:01
Daria
Bardzo dobry kontakt i obsługa
5 / 5
2019-08-19 18:42:21
Patryk
Zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2019-08-15 13:33:48
Alberta
Mój ulubiony sklep w Krakowie, zawsze uprzejma i fachowa obsługa!
5 / 5
2019-08-14 17:13:56
Magda
Przesyłka szła trochę długo ale tak to ok
5 / 5
2019-08-14 15:11:18
Izolda
Obsługa w sklepie bardzo miła i rzeczowa. Pracownik sklepu sam zadzwonił i poinformował mnie o statusie zamówienia.
5 / 5
2019-08-14 12:15:26
Ludwik
Wszystko ok towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-08-12 13:09:23
Marcel
Wszystko przebiegło super miałem czekać 10 dni a towar był u mnie po 2 dniach roboczych
5 / 5
2019-08-12 10:30:14
Pola
Towar zgodny z opisem Solidnie zabezpieczony tak, że dociera w stanie idealnym
1 / 5
2019-08-12 09:14:13
Irena
Nie warto ... czekam już 3 tydzień ..a towar miał być wysłany na drugi dzień .. Potem był telefon że pod koniec tygodnia ... właśnie zaczyna się 3 tydzień a zamówionej części brak.
5 / 5
2019-08-09 10:37:43
Rudolf
Polecam,bardzo duży wybór i możliwość zakupu na raty ( z której skorzystałem ).
1 / 5
2019-08-08 12:43:03
Olaf
Do chwili obecnej nie mam żadnej informacji na temat dostawy towaru, mimo że zakup został już opłacony.
5 / 5
2019-08-08 12:24:50
Sandra
Kulturalnie, inteligentnie oraz wybornie.
5 / 5
2019-08-08 06:24:59
Oksana
Mimo dluzszego czasu oczekiwania towar dojechal, konkretny i szybki kontakt
5 / 5
2019-08-07 08:33:01
Halina
Polecam. Zakup zrealizowany zgodnie z oczekiwaniami.
1 / 5
2019-08-06 20:47:24
Przemysław
Zrezygnowaliśmy z zamówienia internetowego z odbiorem na ul. Puławskiej, dzięki pracującej tam Pani. Szkoda, że sklep ma taką obsługę stacjonarną.
1 / 5
2019-08-02 17:14:42
Cyprian
zero kontaktu z klientem...brak informacji i powodu anulowania zlecenia.
1 / 5
2019-08-02 14:44:45
Kacper
Okazało się że towar jest niedostępny.
5 / 5
2019-08-02 07:45:42
Marcel
Szybko, sprawnie bez żadnego problemu, bardzo dobry kontakt, towar zgodny z opisem, zdecydowanie polecam.
4 / 5
2019-07-30 12:21:32
Angelika
Zamówienie nie zostało jeszcze zrealizowane i brak moich wrażeń ze współpracy ze sklepem i przebiegu transakcji :(
4 / 5
2019-07-29 19:28:50
Albert
5- - za opóźnioną dostawę
5 / 5
2019-07-28 23:13:33
Inga
Dobry kontakt i załatwienie sprawy.
5 / 5
2019-07-27 08:34:14
Włodzimierz
Wszystko w jak najlepszym porządku
1 / 5
2019-07-27 07:16:43
Lesław
Żenada, sprzedają towar którego nigdzie nie potrafią zamówić. Zwrot pieniędzy - zapomnieć można. Sprawa zgłoszona do rzecznika praw konsumenta.
4 / 5
2019-07-26 13:33:47
Apoloniusz
Towar po dłuższym czasie oczekiwania wkoncu dotarł - 22dni od zamowienia wliczając weekendy. Jeśli ktos ma słabą cierpliwość to może tego nie wytrzymać. Towar był pod zamowienie i dostawca opóźnił znacznie dostawę. Przy tak dlugim czasie powinna być informacja że towar dotrze ale będzie to trwalo dwa razy dłużej niż było to w informacji przy zamowieniu.
3 / 5
2019-07-25 22:12:39
Piotr
Dugo czekam, dluej niż było to pdoane.
1 / 5
2019-07-25 15:44:51
Robert
Kilka tygodni czekania bez informacji.
5 / 5
2019-07-25 15:19:48
Mikołaj
Zgodnie z zamówieniem i opisem
5 / 5
2019-07-25 13:19:26
Gustawa
Bardzo dobry kontakt telefoniczny, miła i sympatyczna obsługa klienta. Zamówione spodnie motocyklowe okazały się za duże, ale z wymianą nie było by problemu tylko nie było takiego rozmiaru. Dlatego zrezygnowalem z zamówienia. Szybki zwrot gotówki.
1 / 5
2019-07-23 07:18:41
Cezary
Żenujące, właśnie mija 10 dzień od kiedy złożyłem zamówienie. Jakaś lakoniczna odpowiedź dotycząca przedłużającego się terminu dostawy. Dzisiaj składam rezygnację z zamówienia i zwrot pieniędzy.
4 / 5
2019-07-22 21:56:38
Rafał
Pomimo drobnych zawirowań, zaangażowanie p.Bartka usatysfakcjonowało moje oczekiwania
2 / 5
2019-07-20 00:45:38
Longin
Sklep ma duży wybór produktów, ale realizacja zamówienia nie spełniła moich oczekiwań. Po co pisać, że produkt jest dostępny, jak nie jest i jest rzekomo niesprowadzany przez producenta.
5 / 5
2019-07-18 17:16:05
Łukasz
Produkt dostarczony prawidłowo
3 / 5
2019-07-18 15:32:47
Cecyl
Niestety sklep oferuje promocje na rzeczy, których ich zdaniem nie posiada nawet dystrybutor :-) Przynajmniej kontakt był następnego dnia. Dlatego 3 gwiazdki bo ktoś tam jednak pracuje :-)
3 / 5
2019-07-18 14:51:49
Cecylia
Zamówienie zrealizowane tylko częściowo. Sprzedają podnośniki, których jak twierdzą nie ma od dawna ale w sklepie internetowym cały czas są, strona nie aktualizowana.
1 / 5
2019-07-18 11:41:03
Rozalia
Pierd...na porażka po prostu. Nie polecam absolutnie!!!
5 / 5
2019-07-15 08:42:00
Kornel
Towar zgodny z opisem, dobra obsługa. Polecam
4 / 5
2019-07-13 13:28:27
Jagoda
Wszystko spoko, choć towar wzięty z półki bo cały zakurzony był. Wysyłka również przy takiej sumie mogłaby być darmowa.
5 / 5
2019-07-12 14:07:53
Liliana
wszystko super, polecam!!!!!!!!!!!
5 / 5
2019-07-12 13:43:49
Sławomir
Super obsługa i kontakt z klientem. Bardzo polecam :)
1 / 5
2019-07-12 11:33:32
Józef
Obsługa klienta fatalna, sami nie wiedza co maja dostępne a co nie. Minęło półtora tygodnia zanim się dowiedziałem ze zamówionego kasku nie dostanę.
2 / 5
2019-07-11 18:35:26
Stefania
proszą o opinię przez dostarczeniem towaru. długi czas oczekiwania. dopiero po złożeniu zamówienia kupują w hurtowni i wysyłają to powoduje wydłużony czas oczekiwania. Ograniczony kontakt z obsługą :/
5 / 5
2019-07-11 13:29:13
Eleonora
Polecam sklep. Nawet kontakt telefoniczny bez zarzutu. Oddzwaniają natychmiast.
4 / 5
2019-07-09 18:11:58
Wera
Towar bardzo dobry, do wysyłki trzeba doliczyć z dzień-dwa.
5 / 5
2019-07-09 05:55:55
Gerard
Polecam szybką realizacja zamówienia po południu nadana a już następnego dnia rano dostarczona.
5 / 5
2019-07-08 16:17:44
Juliusz
Jestem bardzo zadowolony. Miła i profesjonalna obsługa. Dziękuję i polecam!
2 / 5
2019-07-08 12:21:41
Leszek
czekałem ponad 2 tyg na przesyłkę.
4 / 5
2019-07-07 10:48:49
Alicja
Dobry sklep , duży wybór , niskie ceny
5 / 5
2019-07-05 19:06:35
Szczepan
Kontakt dobry, nie czarują tylko mówią jak jest. Polecam
4 / 5
2019-07-05 17:36:12
Józefina
Pracownicy są mili i pomocni ale jakoś produktów ma wiele do życzenia
5 / 5
2019-07-05 15:38:23
Genowefa
Świetny sklep z dużym asortymentem.
3 / 5
2019-07-05 12:49:18
Patryk
Troszkę długo czekam ale to import z Italii a tam pracują powoli
5 / 5
2019-07-05 10:10:16
Sławomira
mimo pomyłki ze strony pracownika sklepu, która podniosła mi lekko ciśnienie :P sprawa finalnie zakończana wzorowo :)
5 / 5
2019-07-05 09:38:06
Jowita
Bardzo miła i profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-07-05 09:30:37
Franciszek
Polecam! Choć jest problem z produktami firmy evs położono wszelkich starań by zrealizować moje zamówienie:)
5 / 5
2019-07-03 15:58:13
Zdzisław
SUPER TO CO SZUKAŁEM 35% TANIEJ
5 / 5
2019-07-03 00:43:36
Bronisław
Pomocni fachowcy, szeroki wybór asortymentu
5 / 5
2019-07-01 12:22:17
Józef
Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Polecam.
5 / 5
2019-06-27 13:52:19
Emil
Sklep godny polecenia. Cena za towar konkurencyjna, czas dostawy krótszy od deklarowanego. Szczerze polecam.
5 / 5
2019-06-27 10:21:05
Jakub
Wszystko super ale... zmieńcie na stronie informacje o czasie dostawy poniewaz mi pokazało 13 dni przez co zrezygnowałem za pierwszym razem z zakupu. Wróciłem tylko dlatego ze nie znalazłem gdzie indziej takiego towaru. Zaskoczenie było miłe bo przesyłka była po dwóch dniach jednak przez taką i formacje mozna strzcic wielu klientów. Pozdro
5 / 5
2019-06-27 10:19:42
Andrzej
Polecam szybka przesyłka i zgodnie z opisem
5 / 5
2019-06-26 18:12:39
Alicja
Dobry sklep i fachowe podejscie do klienta
1 / 5
2019-06-24 22:52:37
Władysława
Sklep "sprzedaje" produkty których nie posiada. Z 2 zamówionych rzeczy, jedna od razu okazała się niedostępna mimo że na stronie była zupełnie inna informacja. Drugi produkt miał być dostępny w ciągu 10 dni. Minęło już 15 dni roboczych a zamówienie nadal nie zostało zrealizowane. Dziwi mnie że w dobie tak dużej konkurencji w tak niekompletny sposób traktuje się klienta. Stanowczo odradzam!
1 / 5
2019-06-24 20:59:09
Dominik
Jednym słowem MASAKRA zamówienie miało być zrealizowane w 12 dni po upływie 24 dni towaru nadal nie było pomijając ten fakt kontakt z pracownikami sklepu fatalny robią sobie z klienta kpinę zamówienie zostało w końcu przeze mnie anulowane nie polecam
5 / 5
2019-06-24 16:09:07
Sabina
Wszystko w należytym porządku, szybka odpowiedź na e-mail z zapytaniem. Polecam!
4 / 5
2019-06-24 10:47:07
Luiza
Szybka dostawa, na bieżąco przekazywane informacje o stanie realizacji, niska cena za dostawę. Polecam
4 / 5
2019-06-24 10:03:55
Katarzyna
System płatności jest dość uciążliwy, w porównianiu do innych, z których korzystam (np. PayU)
4 / 5
2019-06-21 22:47:08
Katarzyna
Oprócz małego poślizgu wszystko było ok.
5 / 5
2019-06-21 16:24:01
Fryderyka
Polecam, fachowa obsługa i doradztwo.
1 / 5
2019-06-19 21:18:55
Józef
TO ZWYKLI OSZUSCI !! TOWAR DOCIERA TYGODNIAMI I ZA KAŻDYM RAZEM WALĄ SCIEMĘ ,ŻE TOWAR JUŻ JUTRO ALBO POJUTRZE BĘDZIE.Jestem ciekaw czy kiedykolwiek dociera,bo w moim przypadku nie dotarł po ponad miesiącu aż w koncu zrezygnowałem z zamówienia !
1 / 5
2019-06-19 11:10:00
Waldemar
To moje drugie zamówienie. I o ile co do pierwszego nie miałem najmniejszych uwag, to drugie z nieznanych mi przyczyn zostało wstrzymane i nijak nie mogę dowiedzieć się dlaczego - brak jakiejkolwiek informacji oraz odpowiedzi na moje zapytania
1 / 5
2019-06-18 20:08:35
Witold
Ta firma to zwykli [...]!! RADZĘ OMIJAĆ ICH SZEROKIM ŁUKIEM !! Zamówiłem kufer i stelarz i czekałem ponad miesiąc,za kazdym razem gdy pisałem maila z pytaniem o dostawę,otrzymywałem odpowiedź że za dwa dni ,w następnym tygodniu itp.W końcu wypowiedziałem umowę.Zobaczę czy zwrócą mi kasę ,bo jeśli nie to wystąpie na drogę sądową. Mają profesjonalną stronę internetową,ale nie dajcie się nabrać,to zwykli [...]!!
5 / 5
2019-06-17 15:12:12
Pola
Bardzo dobrze, wszystko zgodnie z oczekiwaniami, Polecam
5 / 5
2019-06-16 22:12:59
Martyna
Duzy asortyment, korzystne ceny, szybka realizacja zamowienia
5 / 5
2019-06-14 10:59:28
Ireneusz
Bardzo dobra organizacja. I ceny
2 / 5
2019-06-12 16:22:28
Wincenty
Nie polecam , dopiero po prawie tygodniu od zamówienia zostało ono anulowane z lodowy braku towaru
5 / 5
2019-06-12 11:28:32
Alina
Polecam. W razie kłopotu zawsze pomocna obsługa
5 / 5
2019-06-10 17:45:56
Karol
Wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów.
5 / 5
2019-06-10 11:16:47
Lucjan
Pierwsza transakcja bez zarzutu. Szybka przesyłka zgodna z opisem. Polecam
5 / 5
2019-06-05 15:22:24
Radosław
Bardzo dobra i miła obsługa.
5 / 5
2019-06-05 13:52:10
Nina
Szybka dostawa. Bardzo życzliwi i pomocni doradcy w sklepie (Puławska).
5 / 5
2019-06-03 13:43:49
Amelia
Bez zarzutu. Wszystko zgodnie z opisem.
2 / 5
2019-06-02 23:37:09
Aleksandra
Towar kupiony i wpłata została zaksięgowana w poniedziałek 27,05,2019 .Przy wybranym towarze była informacja że wysyłka we wtorek, więc powinna zostać wysłana 28,05,2019. Nadchodzi kolejny wtorek a towaru jak nie było tak nie ma . Na stronie brak jest informacji kiedy towar został ( zostanie ) wysłany.
1 / 5
2019-06-02 08:47:57
Sebastian
Zamówiłem kufer 13 maja i czekam do tej pory. Po 3 rozmowach ze sprzedającym, z mojej inicjatywy, nie udało mi się nic ustalić, mimo, że ten zapewniał iż następnego dnia, lub w ciągu kilku dni wyślę zamówiony towar.
5 / 5
2019-05-31 14:29:56
Stefania
Na razie jedno zamówienie. Szybko, sprawnie zgodnie z zamówieniem.

Rzetelne opinie o M&M MOTOCYKLE