Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję malutek

Malutek Opinie 4.8 (279)

Polna 20
62-800
Kalisz
627536655
opinie Malutek
4.8
279
Opinii

Doskonale

1 / 5
2024-01-12 15:30:11
Konradylhdjshd
Sklep sam w sobie ok obsługa bardzo miła, ale niestety towar słabej jakości kupiliśmy nie jedną rzecz ale co do jednej mianowicie motorek elektryczny to jakaś katastrofa ,kupiony w czerwcu 2023 już w naprawie był cztery razy *** gazu dwukrotnie się zepsuł za pierwszym razem szef tego sklepu stwierdził że dziecko staje na pedale i od tego się zaciął i motorek sam jeździ a ja się pytam jak to możliwe pracownika skoro sprzęt jest do 30 kg a dziecko waży 17 kg ? Nie znał odpowiedzi bo po prostu to ich głupi wymysł teraz stwierdzono że *** który raz działał raz nie to od piasku i wody gdzie motorek stał w domu w suchym nie używany od ostatniej naprawy może synek go dwa razy włączył przejechał kilka metrów po domu, poprosiłem o wymianę lub zwrot i zareklamowałem z prośbą by wysłano motorek do producenta by go sprawdzili czy nie jest wadliwy, oczywiście Szef malutka nie wysłał go naprawili go sami stwierdzili że był tam piasek i woda co jest nie możliwe, cztery razy reklamowany sprzęt w ciągu siedmiu miesięcy to trochę przesada tym bardziej że jest mało używany , ja nie jestem człowiekiem roszczeniowym ale ten cały szef ma gdzieś klientów i kłamie by zrzucić winę na klienta .
5 / 5
2020-02-21 17:46:30
Ilona
Pościel ładna ale materiał cienki
5 / 5
2020-02-20 21:02:34
Tomasz
Super zakupy zamówione zapłacone wysłane odebrane i dzidzi szczęśliwe. Pozdrawiam oraz polecam
5 / 5
2020-02-20 18:20:46
Krystian
Szybko i spanie. Zamówienie złożone w piątkowy wieczór było już u nas w ponkedzialek.
5 / 5
2020-02-20 10:38:49
Norbert
Jestem baardzo zadowolona Duży wybór, świetny kontakt Mogę polecić z czystym sercem Chętnie wrócę na kolejne zakupy 😊
5 / 5
2020-02-20 10:27:54
Diana
Doskonały sprzedawca oraz kontakt z nim, szybka wysyłka bardzo atrakcyjne ceny.
5 / 5
2020-02-19 22:06:57
Mieczysław
Produkt zgodny z opisem, zakup i dostawa bardzo sprawnie przebiegła.
5 / 5
2020-02-19 13:33:25
Klara
Bardzo udane zakupy. Świetny kontakt. Polecam
5 / 5
2020-02-19 11:43:49
Leszek
Wszystko super polecam wszystkim sprzedawcę ,:)
5 / 5
2020-02-18 11:34:39
Krzysztof
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu, obsługi. Będziemy wracać!
5 / 5
2020-02-17 17:54:01
Konstancja
Wszystko ok, szybko, dobry kontakt za sprzedawca. Polecam w 100%
5 / 5
2020-02-17 15:28:25
Kornelia
Super kontakt ze strony sklepu, miła i bezproblemowa obsługa. Duży wybór produktów w dobrej cenie.
5 / 5
2020-02-17 13:28:15
Kornel
Wszytsko ok. Towary zgodne z opisem. Ceny konkurencyjne nawet po dodaniu kosztow dostawy.
5 / 5
2020-02-17 11:19:24
Sławomir
Szeroki asortyment, ekspresowa wysyłka.
5 / 5
2020-02-16 19:46:38
Paulina
Jestem ZACHWYCONA!!!! ZADZWONIŁA DO MNIE B. MIŁA PANI W DNIU ZŁOŻENIA ZAMÓWIENIA BY OPISAĆ MI ZAMÓWIONY PRODUKT UPEWNIĆ SIĘ ZE TAKI MOŻE BYĆ I POTWIERDZIĆ MOJE ZAMÓWIENIE I POINFORMOWAŁA MNIE ZE JESZCZE DZIŚ WYŚLE I TAK TEŻ ZROBIŁA.. JESTEM B. ZADOWOLONA
5 / 5
2020-02-13 20:57:30
Jowita
Wszystko na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam
5 / 5
2020-02-13 20:42:39
Adam
Wszystko poszło sprawnie. Polecam
2 / 5
2020-02-13 12:33:04
Gustaw
Dlugosc oczekiwania na przesylke koszmar. Najpierw musza sprawdzic czy maja towar na sklepie po dniu otrzymalam odpowiedz, nastepnie dopiero moglam wykonac przelew do banku, kolejny dzien na oczekiwanie zaakceptowania transakcji, kolejny dzien na wyslanie. Strona porażka, system platnosci porazka ale towar przyszedl zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-11 11:30:15
Walenty
Bardzo dobry jakościowo towar w najniższej dostępnej na rynku cenie. Super kontakt mailowy i pomoc dla klienta. Szybka i sprawna wysyłka poprzez paczkomat. Polecam z całego serca!
5 / 5
2020-02-05 14:40:09
Martyna
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Polecam!
5 / 5
2020-02-04 23:35:54
Gabriela
Kontakt nie był potrzebny, choć nie zauważyłam numeru telefonu w razie potrzeby.
4 / 5
2020-02-04 15:49:12
Roksana
Nie mam zastrzeżeń, zamówiony towar spełnił iczekiwania
5 / 5
2020-02-04 13:08:53
Roma
Produkt zgodny z ofertą, miła obsługa, expresowa wysyłka
5 / 5
2020-02-04 11:28:14
Jerzy
Sprawnie i bezproblemowo został poprawiony mój błąd przy zamówieniu w trakcie rozmowy telefonicznej. Polecam
5 / 5
2020-01-31 11:24:36
Magda
super, obsługa, szybki i bezproblemowy kontakt. Fotelik na drugi dzień w domu
5 / 5
2020-01-30 22:34:32
Lilianna
Bardzo dobry kontakt. Wszystko sprawnie szybko i super zapakowane dotarlo.
5 / 5
2020-01-28 14:56:45
Eryka
Świetny kontakt telefoniczny, polecam sklep i jeszcze pewnie wrócę 🙂
5 / 5
2020-01-28 14:14:58
Lesław
Wzorowy i czujny sprzedawca, towar zgodny z opisem, ekspresowa wysyłka. Gorąco polecam.
5 / 5
2020-01-25 20:00:41
Jakub
Výborná cena, komunikácia a dodanie... odporúčam !
5 / 5
2020-01-25 16:12:04
Sara
Szybka wysyłka, szybka dostawa. Jestem zadowolona tym bardziej że prezent pod choinkę doszedł na czas:) A zamawiałam na ostatnią chwile
5 / 5
2020-01-24 16:51:29
Żaneta
Bardzo szybka dostawa i bardzo dobra jakość produktu
5 / 5
2020-01-24 12:32:20
Walentyna
Super szybko. Towar wspaniały 😄
5 / 5
2020-01-17 20:03:38
Cezary
Wachlarz wyboru jest olbrzymi! Produkty sa świetnej jakości, oryginał na żywo niczym nie odbiega od tego co widzimy na zdjęciu jak to wielokrotnie bywa przy zakupach online. Serdecznie polecam:)
5 / 5
2020-01-17 12:19:02
Violetta
Robiłam zakupy 2 razy i jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-01-15 14:00:33
Jacek
Bardzo dobry kontakt, super sklep, serdecznie polecam:)
5 / 5
2020-01-14 07:03:38
Greta
Super. Szybka realizacja, wszystko zgodne.
5 / 5
2020-01-14 07:03:38
Stefan
Super. Szybka realizacja, wszystko zgodne.
5 / 5
2020-01-10 17:12:29
Ludmiła
Świetna torba . Jestem bardzo zadowolona .
5 / 5
2020-01-10 15:08:22
Aniela
Z tej przygody jestem zadowolona . Towar zgodny z opisem, na żywo nawet ładniejszy. Obsługa miła , dostawa bez problemowa .
5 / 5
2020-01-10 13:39:51
Władysława
Szybka wysyłka, wszystko ok. Polecam
5 / 5
2020-01-07 14:22:08
Klaudia
Szybko,tanio i solidnie! Polecam!
5 / 5
2020-01-07 14:07:25
Grzegorz
Świetna, życzliwa obsługa, dzięki której Mikołaj zdążył na czas... ;) Towar w porządku. Szybka przesyłka. Cena konkurencyjna.
3 / 5
2020-01-07 13:26:56
Kornelia
Mimo, iż przesyłka dotarła to dostawa jej była bardzo długa. Zamówienie opłacane z góry. U mnie bylo widać, ze pieniądze są u nich ale oni czekali 2 dni bo rzekomo nie było przelewu. Kolejny dzień paczka przygotowywana do wysłania. A wysyłka niby taka szybka
5 / 5
2020-01-06 01:03:41
Kinga
Jestem bardzo zadowolona , towar zgodny z zamówieniem, realizacja zamówienia szybka i bezproblemowa. Polecam ten sklep.
5 / 5
2020-01-04 12:39:40
Manuela
B. profesjonalne podejście do klienta!
5 / 5
2020-01-03 19:24:36
Arlena
Pozytywnie wszystko sprawnie i na czas
5 / 5
2020-01-02 09:19:46
Stanisława
Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar otrzymałam przed Świętami, pomimo napiętego czasu przedświątecznego.
5 / 5
2020-01-01 18:55:54
Kazimierz
towar zgodny z opisem, szybka dostawa
5 / 5
2019-12-31 03:16:26
Danuta
Wszystko przebiegało sprawnie i szybko. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-12-30 13:11:39
Wiktor
Bardzo przyjazny sklep. Polecam
5 / 5
2019-12-29 22:07:45
Genowefa
Super sklep z szeroką ofertą i bardzo sprawną obsługą.
5 / 5
2019-12-28 12:24:51
Tymon
Jestem zadowolona z realizacjì zamówienia
5 / 5
2019-12-27 22:11:00
Lidia
super sklep, błyskawiczna dostawa nawet przed świętami, polecam
5 / 5
2019-12-27 14:02:11
Fryderyka
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-27 11:13:36
Ismena
sprawna dostawa, produkt zgodny z opisem i nienaruszony, nabywca jest na bieżąco informowany o etapie realizacji zamówienia.
4 / 5
2019-12-26 12:44:08
Iga
Towar dobrze,telefon trochę za cichutki
5 / 5
2019-12-25 12:33:50
Marta
Jest ok, szybko i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-12-23 20:48:14
Elwira
Wszystko dotarło na czas i poza jednym drobiazgiem zgadzało się w pełni z opisem. Polecam
5 / 5
2019-12-23 15:26:30
Błażej
Wysyłka szybka,towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-12-23 13:57:40
Anita
Mega szybka realizacja, super kontakt mailowy i telefoniczny :) pozdrawiam i napewno wrócę na zakupy internetowe :) Polecam sklep za ceny, szybkość realizacji i obsługę!!!
5 / 5
2019-12-21 17:33:04
Amelia
Wszystko ok , zarówno towar jaki dostawa, polecam
5 / 5
2019-12-19 16:11:49
Sofia
Towar zgodny z zamówieniem, sprawna obsługa.
5 / 5
2019-12-18 14:46:58
Ludwika
Polecam. Wszystko szybko i sprawnie
5 / 5
2019-12-18 11:13:10
Iwona
Zamówienie wysłane bardzo szybko, współpraca bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-17 17:37:27
Stefania
Spory wybór zabawek, szybka dostawa.
5 / 5
2019-12-17 12:58:39
Henryka
Bardzo dobra komunikacja, informacje mailowe na każdym etapie zamówienia, profesjonalna obsługa. Bardzo polecam!
5 / 5
2019-12-14 16:56:00
Romuald
B.dobra współpraca towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-12-14 09:03:21
Władysław
Polecam, bardzo dobrej jakości termos i szybka dostawa
5 / 5
2019-12-13 15:27:31
Kajetan
Wszystko jak najbardziej odpowiada opisowi.
5 / 5
2019-12-13 13:05:43
Alicja
Szybka wysylka, towar zgodny z opisem, polecam!
5 / 5
2019-12-13 09:23:16
Mariola
Jestem zadowolona. Produkt zgodny z opisem
5 / 5
2019-12-12 23:37:14
Aga
informacje na bieżąco od sprzedawcy o statusie zamówienia, wszystko bez problemów
5 / 5
2019-12-12 18:45:53
Ida
jestem zadowolona .polecam sklep
5 / 5
2019-12-11 13:54:46
Jerzy
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2019-12-10 16:53:54
Bogusława
Profesjonalność i rzetelność.
4 / 5
2019-12-10 16:05:56
Oliwier
Bez zarzutów,szybka realizacja zamówienia ,dogodny sposób płatności ,informacje o etapach przesyłki czego więcej oczekiwać
1 / 5
2019-12-10 13:33:59
Liliana
Produkt, który dotarł nie jest zgodny z obrazem prezentowanym w internecie
5 / 5
2019-12-09 21:49:30
Kacper
Bardzo rzetelnie i szybko. Paczka dobrze zapakowana. polecam
5 / 5
2019-12-09 13:27:54
Adrian
Full professional services. Profesjonalny serwis usług i handlu.
5 / 5
2019-12-06 19:46:10
Radomir
Szybka realizacja zamówienia i produkt zgodny z opisem
5 / 5
2019-12-06 14:45:44
Antoni
po opłaceniu zamówienia szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem polecam
5 / 5
2019-12-06 14:26:46
Renia
Ekspresowa wysyłka, towar starannie zapakowany i zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-06 14:23:58
Łucja
bardzo polecam - szybko i sprawnie
5 / 5
2019-12-06 13:48:36
Pola
Jestem bardzo zaskoczona natychmiastowa wysyłka na drugi dzień było u mnie. Jakość? Nie wiem jutro się okaże ponieważ to prezent mikołajkowy. Ale polecam z całego serca.
5 / 5
2019-12-06 12:29:06
Agata
Rzeczy dobrze zapakowane, dotarły szybko w nienaruszonym stanie. W porównaniu z cenami z innych sklepów- bardzo przystępne. Możliwa szybka płatność online. Polecam :)
4 / 5
2019-12-05 22:48:52
Leokadia
Zamawiałam po raz pierwszy nie wiem jak ocenić
5 / 5
2019-12-05 13:14:31
Magdalena
Pomimo małych problemów z dostawą paczki nie z winy sklepu polecam wszystkim bardzo szybki kontakt z obsługą sklepu
5 / 5
2019-12-05 08:51:28
Zygmunt
Dostarczono szybko bez rzadnych uszkodzeń
1 / 5
2019-12-04 22:20:21
Rozalia
Kupiłam towar za cenę pokazaną pod zdjęciem, okazało się że jednak sklep sprzedaje ten towar za inną cenę niż była pokazana z tego powodu anulowano moje zamówienie. Sklep powinien wysłać towar jeśli go zakupiłam za tą cenę która była podana, zamiast tego na moim koncie po opłaceniu zamówienia wyświetlił się komunikat żeby nie wysyłać przesyłki bo właściwa cena jest wyższa niż była podana.Potem dostałam maila ze jest brak towaru ale na stronie sklepu cały czas był on dostępny i nadal jest tylko zmieniono cenę. Pieniądze zostały jednak zwrócone z tego powodu daje 1 gwiazdkę zamiast żadnej. Ale nie polecam sklepu.
3 / 5
2019-12-04 12:26:36
Edmund
Szybka przesyłka, ale zabawki są nie proporcjonalne - pralka jest dwa razy mniejsza od żelazka
5 / 5
2019-12-04 11:52:12
Jarosława
Towar zgodny z opisem po telefonie zamówię zostało zrealizowane tego samego dnia.
5 / 5
2019-12-03 20:25:27
Aniela
Dobre ceny na wybrane produkty.
5 / 5
2019-12-03 19:09:19
Julian
Polecam szybka realizacja i dostawa.
5 / 5
2019-12-03 16:21:55
Benedykt
Wszystko przebiegło bez problemów. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
5 / 5
2019-12-03 15:53:32
Helena
wszystko ok. Nie miałam potrzeby kontaktowania się ze sklepem :)
5 / 5
2019-12-03 13:24:46
Igor
Polecam, wszystko w najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka
5 / 5
2019-12-02 13:18:58
Ignacy
Naprawdę goraco polecam sklep,zamówienie dotarło szybko l,produkt był taki sam jak na zdjęciu zgadzało się wszystko,zadowolona jestem w100%
5 / 5
2019-11-27 12:19:46
Sylwester
Polecam super ekspresowa dostawa
5 / 5
2019-11-26 18:32:20
Bolesław
Szybka realizacja, produkty dobrze zabezpieczone do wysyłki.
5 / 5
2019-11-26 16:29:51
Nina
Usługa sprawna, towar pełnowartościowy; ogólnie jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-11-26 15:23:34
Magda
szybko, sprawnie ,profesjonalnie
5 / 5
2019-11-23 15:51:07
Helena
Polecam bardzo synek zadowolony 😊
5 / 5
2019-11-22 13:11:53
Arnold
Super szybka przesyłka. Towar dobrze zapakowany. Jakość produktu spełniła moje oczekiwania. Polecam kolyske leżaczek. Lepsza niż innego rodzaju bujaki. Ciche melodyjki. Powolne połykanie sprawia że dziecko się natychmiast relaksuje i uspokaja . Bardzo dobrze zamontowana zabawka. Ruch kołyski wprawia w ruch zabawkę co zachęca do czytania przez dziecko. Polecam każdej mamie
5 / 5
2019-11-22 04:00:38
Marina
Łóżeczko piękne,niepowtarzalne,solidnie wykonane. Polecam
5 / 5
2019-11-21 14:37:08
Danuta
Bardzo profesjonalna obsluga, ciagly kontak mailowy na jakim etapie jest zamowienie. Blyskawiczna wysylka, zamowione produkty otrzymalam nastepnego dnia. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2019-11-21 06:13:03
Bernadeta
Profesjonalna i sprawna obsługa
1 / 5
2019-11-20 22:41:09
Jędrzej
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-11-20 20:55:20
Michalina
Fotelik jest super jestem bardzo bardzo zadowolona polecam 😘😘
5 / 5
2019-11-20 18:05:13
Marian
Bardzo sprawna wysyłka. Polecam
3 / 5
2019-11-16 09:15:39
Danuta
Dostałam zamówienie nie kompletne i dwu krotnie musiałam się dopominać o dosłanie brakującego artykułu
5 / 5
2019-11-15 15:56:55
Aurelia
Bardzo szybka wysyłka. Konkurencyjna cena. Polecam
3 / 5
2019-11-15 15:22:33
Mikołaj
Kontakt ze sklepem dobry, wysyłka opóźniona.
5 / 5
2019-11-15 13:41:39
Kalina
Serdecznie polecam,to byly moje kolejne zakupy w tym sklepie,jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-11-14 13:34:05
Maria
Ekspresowa przesyłka, mata cudowna! Gorąco polecam!
5 / 5
2019-11-14 07:52:28
Eliza
Fachowa, szybka obsługa. Informacje na bieżąco o realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-11-13 20:56:16
Olga
Polecam. Skorzystam ponownie. Szybko, sprawnie. W przypadku braku towaru firma skontaktowała się.
5 / 5
2019-11-13 19:38:44
Eugenia
Super obsługa klienta, zamówiłam towar, ale nie byłam do końca pewna materiału użytego akurat w tej rzeczy. Sprzedawczyni po kontakcie telefonicznym sprawdziła materiały, oceniła który jest przyjemniejszy i zmieniła moje zamówienie. Bardzo polecam. Szybka wysyłka.
5 / 5
2019-11-13 13:15:07
Lidia
Wszystko przebiegło super sprawnie
5 / 5
2019-11-13 12:31:38
Martyna
Byłam bardzo zadowolona z otrzymanego produktu 😊
5 / 5
2019-11-13 12:09:06
Ignacy
Ekspresowa wysyłka, produkt dobrze zapakowany i zgodny z opisem. Polecam!!!
5 / 5
2019-11-12 10:06:45
Maria
Wszystko ok.Konkurencyjna cena.Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-11-11 18:21:50
Anita
POZYTYWNIE POLECAM WSPÓŁPRACĘ
5 / 5
2019-11-07 09:49:07
Mieczysława
Szybka i sprawna wysyłka. Towar zgodny z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-11-06 17:25:56
Diana
Jestem usatysfakcjonowana 😊 wszystko szybko bez żadnych problemów. Informacje o statusie paczki wysyłane na bieżąco, możliwość śledzenia paczki.
5 / 5
2019-11-06 11:59:56
Klara
Jestem bardzo zadowolona z zakupu
5 / 5
2019-11-06 09:04:08
Ludwika
Polecam , wysyłka ekspresowa . Wszystko zgodne z opisem . Pozdrawiam
5 / 5
2019-11-05 14:07:41
Ludwik
wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2019-11-04 11:48:51
Żaneta
Szybko, sprawnie i profesjonalnie.
5 / 5
2019-11-04 09:45:50
Marina
bardzo sprawna obsługa - polecam
5 / 5
2019-11-03 23:58:59
Gabriel
Fachowa obsługa i rewelacyjna walizka .Polecam!
5 / 5
2019-11-01 15:02:26
Jakub
Polecam zakupy w sklepie. Wysyłka bardzo szybka. Towar zgodny z opisem.
1 / 5
2019-10-31 22:43:14
Irena
Produkt był dobry, jednak musiałam go zwrócić gdyż okazało się że osoba obdarowywana posiada już ten przedmiot. Nie był użytkowany nawet testowo i od razu odesłany. Firma napisała że wyśle mi tylko część pieniędzy bo produkt był użytkowany. Absurd. Z każdym zwrotem tak wygląda? Jeśli tak to gratuluję dobrego zysku na klientach!
5 / 5
2019-10-30 18:50:42
Walentyna
Jestem bardzo zadowolona z produktu. Rewelacja
5 / 5
2019-10-29 13:36:35
Dominika
Otrzymałam produkt na następny dzień po złożeniu zamówienia. Czekałam mniej niż 24h. Sklep kontaktował się ze mną ponieważne popełniłam błąd w adresie i to zauważyli. Polecam!
5 / 5
2019-10-28 10:51:43
Karol
Polecam. Szybka dostawa i towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-10-25 11:19:31
Cezary
Wszystko w porządku, szybka realizacja. Polecam.
5 / 5
2019-10-24 11:02:07
Nadia
Polecam, towar zgodny z zamówieniem, szybka wysyłka.
5 / 5
2019-10-24 08:55:01
Liza
Najlepsza zabawka dla najmłodszych. Jest szał w wannie 😁
5 / 5
2019-10-23 22:51:35
Eryk
Polecam. Wysyłka ekspresowa. Wszytsko okej.
4 / 5
2019-10-22 12:40:21
Konstancja
Produkt zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-10-19 13:42:13
Wanda
Szybka dostawa . Towar zgodny z zamówieniem. Jestem bardzo zadowolona .
5 / 5
2019-10-19 00:02:07
Mieczysław
Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Polecam.
5 / 5
2019-10-18 17:27:30
Bogusława
Bardzo polecam sklep. Mega szybka realizacja zamowienia, super kontakt, ze wszystkim mozna sie dogadac. Polecam
5 / 5
2019-10-17 14:53:13
Emil
Szybko, dobry kontakt. Polecam.
5 / 5
2019-10-15 17:50:11
Mateusz
Wszystko w najlepszym porządku. Towar wysłany szybko.
5 / 5
2019-10-15 11:53:48
Norbert
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2019-10-14 12:09:34
Laura
Sklep bardzo dobry. Wszystko jest takie jakie chciałam. Tylko dostawa gorsza. Ponieważ nie było żadnego kontaktu ze strony kuriera o dniu doręczenia paczki. Pan poprostu zostawił sobie paczkę pod bramą sąsiada nie informując go o tym. Oczywiście paczka została zostawiona bez potwierdzenia odbioru. Więc jak tak można!!!!!
5 / 5
2019-10-10 22:34:32
Judyta
Wózek jest przepiękny, kontakt ze sklepem bardzo dobry, wszystko jak trzeba :) Polecam
5 / 5
2019-10-09 12:15:54
Ilona
wszystko w jak najlepszym porządku ;-)
5 / 5
2019-10-09 10:50:27
Roksana
Polecam, rzetelnie i bez zastrzeżeń :)
5 / 5
2019-10-08 13:12:57
Natasza
Jestem bardzo zadowolona z zakupów.
5 / 5
2019-10-07 13:22:57
Michalina
Bardzie Obry kontakt z obsługującym. Towar bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-10-05 14:56:15
Jarosława
Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2019-10-03 14:43:26
Kalina
Super sklep, dobry i szybki kontakt z klientem.
5 / 5
2019-10-03 11:26:13
Krystyna
wszystko bardzo ok, towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany, błyskawiczna wystłka.zecydowanie polecam
5 / 5
2019-10-03 11:13:43
Sabina
Polecam. Zakupy bez zarzutu. Szybko, sprawnie, bez problemu.
5 / 5
2019-10-03 09:56:08
Felicja
Wszystko sprawnie, super sklep.
5 / 5
2019-10-02 21:49:03
Emanuel
Szybka przesyłka,wszystko ok.dziekuje ;)
5 / 5
2019-09-30 15:08:35
Eryk
Jestem bardzo zadowolona. Wszystko przebiegło bez zarzutów.
5 / 5
2019-09-26 18:02:06
Marlena
Miła i profesjonalna obsługa z indywidualnym podejściem do klienta.
5 / 5
2019-09-26 13:08:59
Fabian
Solidna firma .jestem bardzo zadowolona z bardzo szybkiej realizacji zamówienia.Pozdrawiam.
5 / 5
2019-09-26 12:49:14
Julian
Polecam, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-09-24 11:03:27
Julian
Jestem bardzo zadowolona z zakupy i obslugi.
4 / 5
2019-09-22 12:41:26
Rafał
usługa została wykonana profesiolnionalnie
5 / 5
2019-09-21 18:22:45
Cezary
Szybka transakcja. Towar bez zarzutu
5 / 5
2019-09-21 07:29:05
Kalina
Super obsługa, dobry produkt. Polecam 😁👍
4 / 5
2019-09-20 15:21:07
Sonia
Jestem zadowolona i z szybkości i łatwości zamówienia, oraz z samych produktów polecam
5 / 5
2019-09-20 11:57:32
Daniel
Jestem zadowolona. Wszystko ok.
5 / 5
2019-09-20 11:31:41
Jolanta
towar bardzo dobry, dobrze zapakowany
5 / 5
2019-09-20 10:48:00
Joachim
Sklep super, bardzo fachowy, realizacja szybką, towar dobrze zabezpieczony. Super
3 / 5
2019-09-19 22:39:13
Ignacy
Brak dostępności wybranego koloru wynika może nie tyle ze złej woli obsługi, co z archaicznego silnika sklepu, który - jak mniemam - nie posiada obsługi wariantów wraz ze stanami magazynowymi, które wyeliminowałyby możliwość wyboru opcji, której nie ma na magazynie, a tak to trzeba pisać maile, że nie ma, to jakie są, a takie, a tego też nie ma i taka zabawa w kółko.. Mobilna wersja strony też z ubiegłego wieku..
5 / 5
2019-09-19 20:13:18
Dominik
Wszystko jasno przejrzyście opisane na stronie ,nie mam żadnych zastrzeżeń ,dodatkowy plus za darmowa przesyłkę.
5 / 5
2019-09-19 19:31:25
Apoloniusz
Zadowolona z przebiegu transakcji. Szybko i godnie polecenia.
5 / 5
2019-09-19 16:21:38
Monika
Super, mają unikatowe produkty, których nie ma nigdzie indziej, w bardzo dobrych cenach. ☺️
4 / 5
2019-09-19 11:07:55
Lech
brak systemu platnosci online - gdybym o tym wiedziala, zrezygnowalabym
5 / 5
2019-09-13 22:11:55
Otylia
Profesjonalnie i szybko dokonałam zakupu. Polecam
5 / 5
2019-09-12 15:42:06
Franciszka
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2019-09-12 13:13:49
Jan
Bardzo dobre ceny i szybka wysyłka.
5 / 5
2019-09-12 11:50:52
Sonia
Bardzo polecam! Dobry kontakt ze sklepem. Nie mam nic do zarzucenia
5 / 5
2019-09-12 10:14:46
Sara
Bardzo sprawnie przebiegło zamówienie, informacja na bieżąco o stanie przesyłki.
5 / 5
2019-09-11 14:53:34
Żaneta
Produkt spełnia moje oczekiwania, dostała i realizacja zamówienia bardzo szybka.
5 / 5
2019-09-10 14:04:33
Barbara
Jestem bardzo zadowolona. Szczerze polecam wszystkim niezdecydowanym.
4 / 5
2019-09-09 15:28:16
Daniela
Dobrze, natomiast brakowało maili na jakim etapie jest zamówienie.
5 / 5
2019-09-09 13:18:21
Patrycja
Bardzo profesjonalne podejście do klienta , przemiła obsługa, super ceny i towar zgodny z opisem. Polecam serdecznie zakupy w sklepie Malutek :)
5 / 5
2019-09-05 19:46:53
Gustaw
przesyłka błyskawiczna, towar super
5 / 5
2019-09-05 13:43:06
Edward
Profesjonalna obsługa - pracownik sklepu zadzwonił do mnie na następny dzień po złożeniu zamówienia, gdy był inny kolor towaru, niż zamawiałam.
4 / 5
2019-09-05 12:00:25
Krystyna
Wszystko przebiegło bez zarzutu.
5 / 5
2019-09-05 05:50:14
Longin
Super szybka dostawa ! Wszytsko sprawne ! Polecam w 100%
5 / 5
2019-09-04 21:55:39
Alina
Super strona, w drugi dzień moje zamówienie zostało już realizowane i był kontakt. Zamówienie dotarło w szybkim tempie. Napewno jeszcze skorzystam.
3 / 5
2019-09-04 13:20:02
Sandra
Prawie wszystko ok.. chodzik i kubek super, natomiast hulajnoga posiadała obdrapania.. nie wiem czy była z reklamacji ale zawiodłam się tym bardziej że to był prezent dla mojego chrześniaka. Zwrocilabym ja ale niestety nie było na to czasu.
5 / 5
2019-09-04 13:04:21
Paulina
Sprawnie, szybko, od razu kontakt w sprawie dostępnych opcji produktu do wyboru, polecam.
5 / 5
2019-09-03 22:00:08
Arkadiusz
Super szybko sprawnie bez problemow polecam
5 / 5
2019-09-03 19:47:48
Amelia
Dobry kontakt ze sprzedajacym. Wszystko ok. Polecam
5 / 5
2019-09-03 12:44:58
Patryk
Bardzo sprawnie bez zastrzeżeń
5 / 5
2019-09-02 22:01:49
Irmina
Polecam sklep, wszystko szybko a produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2019-08-30 13:42:43
Jarosława
Mega szybka realizacja, towar zgodny. Polecam.
5 / 5
2019-08-29 11:34:52
Edmund
Polecam, mimo opóźnienia w dostawie otwarł dotarł, status zamówienie na bierząco aktualizowany.
5 / 5
2019-08-29 09:29:04
Józefina
Wszystko zgodne z opisem polecam.
5 / 5
2019-08-28 08:50:11
Danuta
Zakupy bez problemu. Polecam sklep.
5 / 5
2019-08-28 04:33:01
Magda
Bez zarzutu, wszystko w porządku.

Rzetelne opinie o malutek