Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Marketmeblowy.pl

Marketmeblowy.pl Opinie 3.2 (8)

Brody 519
34-130
Kalwaria Zebrzydowska
( brak )
opinie Marketmeblowy.pl
3.2
8
Opinii

Umiarkowanie

5 / 5
2024-07-10 10:21:42
Dorota
Meble spełniają moje oczekiwania. Wszystko ok.
5 / 5
2024-02-20 16:14:26
Michał
Pierwszy raz kupiłem narożnik przez internet .Wiele razy oglądałem je i muszę powiedzieć że w rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej. Jestem bardzo zadowolony. Obsługa sklepu internetowego, wysyłka, dostaw ano po prostu wszystko ekstra, szybko i profesjonalnie - dziękuje
1 / 5
2024-01-23 11:04:00
Niezadowoleni
Nie polecam. Radzę trzymać się jak najdalej od tego sklepu. Stół ładny ale krzesła do niego tragiczne. Wyglądają jak ze zwrotu. Kontakt w sprawie reklamacji okropny.
4 / 5
2023-09-25 05:54:24
JOANNA
Jak zawsze jestem zadowolona z usług sklepu internetowego ,dobra obsługa wszystko zgodne z opisem dobrze wykonane meble szkoda tylko że nie mają opcji wniesienia mebli
5 / 5
2023-08-26 05:42:29
JOANNA
To już kolejny produkt zamówiony w tym sklepie z którego jestem zadowolona meble solidnie wykonane ,łatwe w składaniu ,czytelna instrukcja ,kontakt ze sklepem bardzo dobry
1 / 5
2023-07-20 06:30:24
Angelika
Swoją opinię zmienię po rozpatrzeniu reklamacji, która złożyłam od razu po rozpakowaniu narożnika. Niedopasowane elementy i szuflada - to już kompletna porażka... Na chwilę obecną nie polecam! Edit. W dniu dostawy zgłoszony na reklamacje, dalej nic nie ustalone, zaproponowano mi nowy narożnik pod warunkiem cytuje : Taką formę rozwiązania możemy zaproponować w zamian za natychmiastowe usunięcie opinii załączonej na googlach. Jeżeli opinia zniknie, my wykonamy nowy narożnik z automatem. Edit. 06.06.23r. narożnik odebrany z reklamacji (foto z czerwonym kółeczkiem) - nawet nie chce się już komentować ! Edit. Złożona kolejna reklamacja- odpowiedź " śmiemy twierdzić, że forma nieprawidłowego, czyli niezgodnego z kartą gwarancyjną użytkowania produktu była świadoma i celowa". A wszystko przez to, że wystawiłam negatywną opinię tak jak pisałam wcześniej. Ludzie omijajcie szerokim łukiem !
1 / 5
2023-05-10 04:40:51
Angelika
Nie polecam ! Narożnik który zakupiłam dostałam w tragicznym stanie, elementy nie pasują do siebie. Problem z reklamacją trwa już ponad miesiąc i dalej nic nie wiadomo w tej sprawie.
4 / 5
2023-02-17 09:41:04
Ewa Mach
Narożnik holmen okazał się strzałem w dziesiątkę, właśnie zamawiamy kolejny,polecam wszystkim serdecznie :)))Ewa Mach

Rzetelne opinie o Marketmeblowy.pl