Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję MarlaZOO.pl

MarlaZOO.pl Opinie 4.8 (201)

Promykowa 16a
63-000
Brodowo
785 460 888
opinie MarlaZOO.pl
speedtest
4.8
201
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-18 21:51:32
Ida
Asortyment mi odpowiada, dostawa bez zarzutu. Jestem zadowolona
5 / 5
2020-02-13 20:01:33
Gustawa
Wszystko przebiegło bez kłopotów. Polecam marlazoo.pl
5 / 5
2020-02-11 19:44:57
Szczepan
Super. dostawa gratis przez sklep. z pewnością tam kupię ponownie.
5 / 5
2020-02-10 13:16:48
Juliusz
Wszystko bez zarzutu jak zwykle
5 / 5
2020-02-10 10:18:17
Dymitr
Powiem że ceny maja konkurencyjne. Pierwszym razem kupilem 6sztuk teraz 8sztuk pokarmu dla szynszyli. Po karmie korona maja bardzo ladne futerko i robią zdrowe bobki. Towar ładnie zapakowany i szybko dostarczony. Wrócę na pewno jeszcze nie raz.
4 / 5
2020-02-07 19:46:18
Bronisław
Szybko, łatwo i to, co właśnie chciałem kupić.
5 / 5
2020-02-07 12:38:43
Emil
Bardzo szybka wysyłka Towaru, kontakt ze sklepem mozliwy, mogliby jeszcze uzupełnić braki techniczne na stronie swoich produktów. Brakujer części zdjęć oferowanych towarów - utrudnia to znalezienie intuicyjne poszukliwanego towaru,. Ale obsługa sprawna i dwukrotne zakupy zrealizowane w bardzo szybkim czasie . Polecam
5 / 5
2020-02-06 13:23:07
Bronisław
Łatwy kontakt. Szybkie zakupy. Jestem zadowolona
5 / 5
2020-01-30 13:05:02
Kazimiera
Szybka reakcja po otrzymaniu zapłaty, bardzo dobry kontakt, polecam sprzedawcę !
5 / 5
2020-01-28 13:18:56
Sonia
Wszystko super, dziękuję 😉
5 / 5
2020-01-27 11:19:22
Elżbieta
Jak zawsze szybko i na najwyższym poziomie :)
5 / 5
2020-01-24 14:46:47
Józefina
bardzo dobry asortyment i korzystne ceny
5 / 5
2020-01-19 01:06:03
Antoni
Szybka dostawa, dobry kontakt i konkurencyjne ceny
4 / 5
2020-01-15 20:18:37
Marcin
To moje pierwsze zamówienie, to jeszcze nie mam zdania.
5 / 5
2020-01-14 13:58:56
Ignacy
Profesjonalny sklep i dobry towar.
5 / 5
2020-01-02 12:50:03
Diana
Jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim zainteresowanym.
5 / 5
2019-12-19 23:10:50
Zenon
Zamówienia są realizowane bardzo szybko. Nie ma pomyłek.jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-12-13 23:04:21
Anna
Bardzo szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2019-12-05 20:20:08
Alfred
Wspaniały sklep, bardzo miła obsługa a towary po konkurencyjnych cenach. Jestem bardzo zadowolona z zakupów i wszystkim polecam!!!
5 / 5
2019-12-05 13:28:22
Marzena
Szybko i solidni, wg zamówienia polecam
2 / 5
2019-11-27 16:19:27
Marina
Inny towar na zdjęciach a inny otrzymałem.
5 / 5
2019-11-18 09:31:26
Apoloniusz
Wszystko ok, super kontakt,polecam
4 / 5
2019-11-17 10:44:02
Jadwiga
Super towar, natychmiastowa dostawa. Polecam w 100%.
5 / 5
2019-11-06 13:44:55
Brunon
Elastyczne terminy dostawy oraz indywidualne podejście do klienta bardzo mi odpowiada.
5 / 5
2019-11-06 13:05:14
Martyna
Jestem zadowolona. Zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie. Obsługa profesjonalna. Pełna informacja sklepu o zamówieniu.
5 / 5
2019-11-05 11:38:34
Celestyn
Szybka ,sprawna obsługa klienta
5 / 5
2019-10-31 08:10:28
Łukasz
świetne ceny i błyskawiczna wysyłka, dziękuję!
1 / 5
2019-10-30 15:06:56
Bernadeta
Nie polecam, towar, który otrzymałam okazał się zepsuty. Zadzwoniłam do sklepu z informacją o tym fakcie, Pani telefonicznie poinformowała mnie, że nikt im wcześniej nie zgłaszał takiego problemu. Ustaliliśmy, że zwrócę towar, a za paczki, które nie są otwarte zostaną mi zwrócone pieniądze. Minęły 2 tygodnie a pieniędzy jak nie było, tak nie ma. Miałam nie wystawiać opinii, ale jak się tak dopominacie, to proszę.
5 / 5
2019-10-29 11:53:35
Arnold
Polecam zakupy w sklepie w 100 %
5 / 5
2019-10-28 21:04:24
Beata
Bardzo pozytywnie. Realizacja i przesyłka ekspresowa. Bez zarzutu
5 / 5
2019-10-24 11:22:47
Jonatan
Jak zawsze szybko, sprawnie i bezproblemowo :)
5 / 5
2019-10-22 14:40:52
Joachim
Będę korzystać z oferty tego sklepu
5 / 5
2019-10-21 15:31:05
Lucyna
Wszysko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-10-18 23:51:36
Roksana
Sklep godny polecenia- opinia po pierwszej transakcji.
5 / 5
2019-10-13 12:00:47
Dymitr
Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim
5 / 5
2019-10-13 09:24:58
Sonia
Jestem bardzo zadowolony z przesyłki i czasu jej dostawy .
5 / 5
2019-10-11 08:39:35
Jacek
Bardzo dobry sklep, dobry kontakt.
5 / 5
2019-10-11 00:21:13
Arkadiusz
nie mam zastrzezen, wszystko ok
5 / 5
2019-10-09 11:53:02
Jakub
Paczka dobrze zapakowana z bardzo szybką wysyłką
5 / 5
2019-10-08 12:24:23
Lesław
wszystko należycie i zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-10-05 12:10:46
Gerard
NAJLEPSZY SKLEP DLA ZWIERZAKÓW!
5 / 5
2019-10-03 11:58:55
Żaneta
Szybko, sprawnie i profesjonalnie
5 / 5
2019-10-01 16:30:53
Ludwika
polecam, szybko, pełna informacja. To co na stronie, to w paczce. Polecam.
5 / 5
2019-09-27 08:26:46
Celina
Szybko, sprawnie, bez problemów.
5 / 5
2019-09-24 12:02:23
Kacper
Bardzo sprawnie - dobrze zapakowane
5 / 5
2019-09-23 19:02:57
Józef
Jestem zadowolona zwłaszcza z darmowej dostawy i różnych form płatności za towar, nawet przy odbiorze. Ceny bardzo atrakcyjne na tle konkurencji. jednym słowem były to moje pierwsze zakupy i nie ostatnie :)
5 / 5
2019-09-19 17:48:33
Arkadiusz
Wszystko było w porządku. Polecam
5 / 5
2019-09-19 16:54:33
Patrycja
Jestem bardzo zadowolona i mój piesio😉
5 / 5
2019-09-17 18:56:56
Magdalena
Szybko,sprawnie,zgodnie z opisem😁👍polecam jak najbardziej.
4 / 5
2019-09-11 13:56:03
Karolina
Za długi czas czas oczekiwania na towar.
5 / 5
2019-09-10 16:27:51
Sławomir
Polecem!Dobra jakość w niskiej cenie :)
5 / 5
2019-09-10 11:49:05
Arlena
Mogę sklep polecić wszystko dobrze poszło.
5 / 5
2019-09-04 16:51:58
Lech
Jestem zadowolona z usługi i zamówionego towaru.
5 / 5
2019-09-03 14:29:38
Anna
Sklep godny polecennia, ceny konkurencyjne.
5 / 5
2019-08-23 12:05:47
Mirosław
Super sklep. Polecam bardzo, bardzo gorąco.
5 / 5
2019-08-22 22:29:20
Anastazja
Jestem bardzo zadowolona, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-08-13 19:26:44
Wincenty
Szybko i sprawnie. Z czystym sumieniem polecam!!!!!
5 / 5
2019-08-13 13:29:08
Roma
jak zawsze szybka dostawa, towar dobry jakościowo i w przystępnej cenie - jak najbardziej polecam!
5 / 5
2019-08-09 11:56:58
Lilianna
Dobry kontakt ze sklepem, duży wybór asortymentu i szybka dostawa :)
5 / 5
2019-08-08 11:00:51
Lilianna
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia szybko sprawnie i bez żadnych problemów wszytko to co zamówiłam dotarło polecam wszystkim super sklep
5 / 5
2019-08-06 14:41:33
Alina
Rzetelnie,sympatycznie. Polecam.
5 / 5
2019-08-04 20:34:57
Piotr
Najlepszy sklep jaki dotychczas spotkałem
5 / 5
2019-08-02 15:31:36
Anastazja
Polecam. Towar zgodny z opisem.Szybka wysyłka.
5 / 5
2019-07-31 19:19:21
Romuald
Szybka realizacja i obsługa zamówienia
5 / 5
2019-07-26 23:54:17
Aleksander
Fajna oferta, super ceny i szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-07-23 13:23:26
Herbert
Bardzo dobry sklep. Super kontakt. Polecam
5 / 5
2019-07-18 19:46:58
Daniela
Oczekiwania zostały spełnione, przesyłka dotarła szybko.
5 / 5
2019-06-27 19:25:19
Mieczysława
Rewelacyjny sklep. Bardzo polecam
5 / 5
2019-06-13 14:14:56
Seweryn
Chętnie skorzystam w razie potrzeby
5 / 5
2019-06-12 15:14:17
Radosław
Profesjonalny i godny zaufania sprzedawca. Polecam.
5 / 5
2019-06-05 18:43:29
Malina
szybko, doskonaly kontakt z obsluga, towar rewelacyjmy
5 / 5
2019-05-28 15:59:42
Edmund
Uwielbiam produkty, obsługę i ceny:)
1 / 5
2019-05-25 10:52:47
Aleksander
Kiepsko. Na dostawę czekałem prawie 10 dni.
5 / 5
2019-05-11 19:54:34
Lech
Super sprzedawca. Kupuję w tym sklepie od dawna. Jestem bardzo zadowolona. Polecam gorąco.
5 / 5
2019-04-21 21:56:49
Stefan
Super sklep z przemiła obsługa!
5 / 5
2019-04-17 19:48:09
Ireneusz
Bardzo pomocna i szybka obsługa.
5 / 5
2019-04-16 11:21:59
Joachim
Sklep działa b.dobrze. Zamówienie anulowałam,ponieważ moja rodzina wcześniej zamówiła żwirek dla kota,o czym nie wiedziałam. Było by go za dużo naraz.
5 / 5
2019-04-04 13:19:05
Joanna
Bardzo szybka dostawa, bezproblemowa transakcja, darmowa dostawa. Polecam!
4 / 5
2019-03-29 10:37:12
Nadia
Niezwykle uprzejma obsluga, żwirek zawsze świetny. Minus tylko za kompletnie niepotrzebna folię w ogromnych ilościach - szkoda tak zasmiecac planetę. Następnym razem bardzo poproszę bez żadnych folii/plastików, żwirek się nie tłucze :)
5 / 5
2019-03-27 10:11:33
Grzegorz
Polecam, bardzo miła obsługa.
5 / 5
2019-03-21 09:24:21
Igor
Profesjonalna i bardzo sympatyczna obsługa.
5 / 5
2019-03-12 10:34:00
Remigiusz
Czas oczekiwania na dostawę był uzgodniony telefonicznie. Bardzo miły kontakt
4 / 5
2019-03-12 10:06:24
Kajetan
Czas realizacji zamówienia bardzo długi.
5 / 5
2019-02-27 11:56:55
Aurelia
Polecam sklep. Towar spełnił moje oczekiwania. Dobre ceny.
4 / 5
2019-02-26 10:29:15
Eryka
Towar zgodny z zamówieniem, miła obsługa. Odejmuję jedną gwiazdkę za długość oczekiwania na realizację zamówień.
5 / 5
2019-02-25 13:29:36
Sylwia
Bardzo polecam,towar zgodny z zamówieniem, mila i sprawna obsługa - polecam!!!
5 / 5
2019-02-19 21:54:52
January
Jestem bardzo zadowolona z dokonanych zakupów i jakości usługi.
5 / 5
2019-02-17 10:41:28
Aleksandra
Sprawna obsługa, szeroki asortyment. Polecam
5 / 5
2019-02-08 23:22:46
Regina
Fajny asortyment i szybka realizacja. Bardzo dobry kontakt z klientem!
5 / 5
2019-02-07 18:49:25
Lucjan
Bardzo dobry sklep, super. Polecam goraco
5 / 5
2019-02-07 17:15:33
Angelika
Jestem zadowolona z czasu dostawy i jakości produktów. Kupowałam pokrowiec na kanapę dla psa, obrożę, worki na kupki i smaczki.
5 / 5
2019-02-06 22:31:24
Ada
Polecam sklep, bardzo fajna opcja z darmową dostawą na terenie Poznania bez minimalnej kwoty zamówienia - super! :)
3 / 5
2019-02-03 12:37:24
Gabriel
Sprzedawca godny zaufania. Polecam.
5 / 5
2019-01-31 20:31:10
Gustawa
Zamówienie zrealizowane w 100%. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam.
5 / 5
2019-01-31 08:40:22
Eryk
zamówiłem towar i go dostałem, to mi wystarcza.
5 / 5
2019-01-29 10:02:11
Teodor
Zamówienie w kilka dni dotarło do mnie. Wszystko ok. Polecam
4 / 5
2019-01-23 16:45:59
Tobiasz
Towar dobry ale czas wysyłki za długi.
5 / 5
2019-01-16 17:32:54
Witold
profesjonalni,zainteresowani sprawną współpracą,w razie problemów chętnie konsultują się z klientem
5 / 5
2019-01-14 11:57:29
Klementyna
najlepszy sklep! polecam mocno, szczególnie na terenie poznania. bardzo mili i profesjonalni ludzie!
5 / 5
2019-01-08 20:20:20
Zbyszko
Świetna obsługa, zawsze korzystam z darmowej dostawy na terenie Poznania. Jako nieliczni mają piłki w rozmiarze XS, które są idealne dla mojego jamnika. Gorąco polecam zakupy w MarlaZOO.
5 / 5
2018-12-21 17:53:27
Daria
Uwielbiam tu kupować. Super asortynent
5 / 5
2018-12-21 11:21:22
Władysław
Wszystko przebiegło bez zarzutów, przy problemach ze smakami, odrazu otrzymałem tel. z pytaniem o możliwość zmiany. Oceniam bardzo pozytywnie.
5 / 5
2018-12-18 09:23:41
Ferdynand
Wyłącznie pozytywna, jestem stałym klientem.
5 / 5
2018-12-14 13:50:49
Igor
Bardzo sprawna i miła obsługa
5 / 5
2018-12-06 10:41:51
Joachim
Jestem bardzo zadowolona z szybkiej obsługi tzn ekspresowego zrealizowania mojego zamówienia.
5 / 5
2018-12-04 12:26:39
Eliza
Świetna współpraca mili sprzedający polecam!!!!
5 / 5
2018-11-23 19:23:46
Zofia
doradztwo SUPER i bardzo miła obsługa
5 / 5
2018-11-21 11:17:09
Remigiusz
Towar zgodny z zamówieniam, szybka i sprawna wysyłka
5 / 5
2018-11-16 17:32:06
Patryk
Kurier najtańszy ze wszystkich ofert na ceneo
5 / 5
2018-11-16 14:08:40
Sandra
Jak zawsze przesyłka zgodna z opisem, bardzo dobrze zapakowana. Super kontakt ze sprzedającymi.
5 / 5
2018-11-08 00:24:09
Marcel
Wszystko sprawnie towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-11-02 16:33:38
Brunon
b. dobre wrażenie . szybkie zakupy
3 / 5
2018-10-29 10:52:57
Karol
Czekam na towar lub informację kiedy go otrzymam. A więc kiedy?!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2018-10-28 22:18:17
Łucja
szybko i profesjonalnie, miła obsługa telefoniczna
5 / 5
2018-10-25 17:18:43
Ignacy
Sklep bardzo dobry. Polecam gorąco.
5 / 5
2018-10-19 10:16:51
Edyta
Szybka, bez zakłóceń realizacja zamówienia .
5 / 5
2018-10-17 15:11:54
Mateusz
Zakupy bez problemów, łatwy kontakt telefoniczny. Problem techniczny ze stroną rozwiązany od ręki.
5 / 5
2018-10-17 14:39:28
Łukasz
Godny polecenia duży wybór produktow dla pupili
5 / 5
2018-10-16 12:10:57
Karolina
Serdecznie polecam,towar zgodny z opisem,przesyłka bez problemów
5 / 5
2018-10-10 09:53:34
Łucja
Zakupy przebiegły bardzo pomyślnie. Szczególnie atrakcyjna cena kociego żwirku, którego nie kupię nigdzie tak tanio jak w Marlazoo. Polecam
5 / 5
2018-10-04 09:24:38
Mateusz
Jestem bardzo zadowolony, super i podjąłem dalszą współpracę.
5 / 5
2018-09-24 12:35:04
Olga
Polecam. Za każdym razem 100% zadowolenia
5 / 5
2018-09-19 14:24:11
Teresa
Świetny sklep. Miła obsługa i terminowa dostawa.
5 / 5
2018-09-04 20:59:30
Ryszard
Świetny sklep. Szczerze polecam!
1 / 5
2018-09-04 13:01:30
Marcel
Mają aplikację zakupów, która nie uwzględnia wagi zamawianych towarów (a jedynie ich cenę). Później wynikają z tego problemy związane z koniecznością dokonania opłaty kosztów przesyłki, co np. przy zamawianiu żwirku sprawia, że koszty są kuriozalne. Trzeba uważać. Deklarują co prawda, że zwracają pieniądze za nie zrealizowane zamówienie, ale kłopot i niepewność są. Narażają klientów na stratę czasu, a za to już niczego w zamian nie oferują.
1 / 5
2018-08-28 15:09:21
Bernard
Zwrócono mi pieniądze bo zabrakło towaru, który pokazano do sprzedaży.
5 / 5
2018-08-22 08:34:00
Aldona
Wszystko sprawnie i na najwyzszym poziomie.
4 / 5
2018-08-19 20:21:23
Dymitr
Produkty super, ale trochę za długi czas oczekiwania na przesyłkę.
5 / 5
2018-08-17 16:31:02
Róża
Realizacja zamówienia trwała trochę dłużej ze względu na brak towaru w hurtowniach, ale sklep zaproponował mi taki sam towar innego producenta
5 / 5
2018-08-08 13:04:21
Inga
Fantastyczny sklep, który dostosowuje sie do klienta ♥
5 / 5
2018-08-07 21:14:09
Jakub
Oka alo sie przesylka platna, duzo zamieszania z tym, bo kilka miast maja dostawe za darmo
5 / 5
2018-08-07 12:18:33
Szczepan
Polecam, w przyszłości będę korzystał z tego sklepu
5 / 5
2018-08-01 12:01:12
Seweryn
Jak zawsze sprawnie, dobry kontakt, towar jak w opisie. Szczerze polecam:)
5 / 5
2018-07-23 12:56:01
Aldona
Plecam, super sklep, zawsze szybko sprawnie i bez żadnego kłopotu.Polecam gorąco.
5 / 5
2018-07-23 11:43:50
Kamila
Bardzo dobry kontakt. Darmowa dostawa do domu w moim mieście.
5 / 5
2018-07-12 16:06:56
Grażyna
Polecam sklep! Zamówienie zostało w pełni zrealizowane, kontakt ze sprzedającym super, a paczka (w Poznaniu) była 2 dni szybciej niż powinna 🙂
5 / 5
2018-07-09 09:07:26
Józefina
Pani dostarczyła nam zamówienie osobiście, przemiła osoba. Sklep ma konkurencyjne ceny i darmową dostawę na terenie Poznania.
5 / 5
2018-07-06 08:23:49
Grażyna
zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco.
5 / 5
2018-07-05 19:56:54
Bogna
WSZYSTKO OK JAK ZAWSZE-POLECAM
5 / 5
2018-07-04 09:56:18
Michalina
Bardzo polecam. Szybka dostawa, profesjonalna obsługa. Zostanę stałym klientem!
5 / 5
2018-06-08 18:41:16
Witold
Super szeroki asortyment o dobrych cenach z szybką i sympatyczną dostawą. No i fajne rabaty i gratisy
5 / 5
2018-06-08 11:14:37
Leopold
Zamówiony towar już wcześniej kupowany i sprawdzony. Jest OK
5 / 5
2018-06-07 19:35:01
Rudolf
Super sklep. polecam wszystkim gorąco.
5 / 5
2018-06-07 10:51:36
Anita
W miarę tani i dobrze wyposażony
5 / 5
2018-05-22 12:03:52
Aleksandra
ulubiona karma mojego psa w najlepszej cenie
5 / 5
2018-05-21 16:37:10
Zbigniew
Bardzo miła i kompetentna obsluga. Duży wręcz ogromny zasób zróżnicowanego towaru dla milusińskich. Aż trudno wybrać i się pohamować w zamówieniu. Polecam gorąco
5 / 5
2018-05-18 19:26:25
Eugenia
Pełen profesjonalizm poraz kolejny-polecam w 100%%%
5 / 5
2018-05-16 10:29:26
Bożena
Super :) Szybka wysyłka. Puszki bardzo dobrze zapakowane. Będziemy zdecydowanie zamawiać w tym sklepie już zawsze :)
5 / 5
2018-05-16 09:34:37
Bogna
Szybko, sprawnie, można dopasować czas i miejsce odbioru do zajęć i obowiązków w ciągu dnia. Polecam
5 / 5
2018-05-01 19:19:14
Ernest
Kompetentna i bsrdzo pomocna obsługa
5 / 5
2018-04-28 11:10:50
Alberta
Na pewno będę u nich zamawiała. Polecam.
5 / 5
2018-04-27 16:41:16
Longin
Polecam Sklep, a pewno jeszcze korzystała z usług marlazoo.pl
4 / 5
2018-04-20 22:04:23
Hubert
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z zamówieniem i oczekiwaniami
5 / 5
2018-04-18 17:47:04
Zygmunt
polecam przemiła obsługa dobre ceny towar swietny
5 / 5
2018-04-14 07:41:42
Iwona
POLECAM na pewno będę tu robić zakupy
5 / 5
2018-04-11 20:40:57
Bogdana
Kontakt rewelacyjny. Pani dzwoniła żeby umówić sie na dowóz w najlepszym dla nas terminie. Towar przywiozła w niedziele. Polecam
5 / 5
2018-04-05 12:13:13
Olga
Jestem zadowolony z realizacji zamówienia i z działania samego sklepu. Zdecydowanie polecam :)
5 / 5
2018-04-03 13:01:42
Ignacy
Wszytko w jak najlepszym porządku. Duży plus za indywidualne podejście do klienta i bezproblemową obsługę, dostawa na czas, towar jak w opisie. Polecam
5 / 5
2018-03-20 07:56:36
Wiola
Przemiła obsługa, bardzo dobry kontakt ze sklepem. Pierwszy sklep internetowy gdzie spotkałam się z tak serdecznym i personalnym podejściem do klienta. Z pewnością stanę się stałym klientem.
5 / 5
2018-03-06 16:03:37
Honorata
Bardzo dobry sklep. Polecam gorąco.
5 / 5
2018-03-02 21:17:09
Maria
bardzo miła i komunikatywna obsługa. Ok.
5 / 5
2018-02-23 11:32:32
Wanda
Polecam 100% zadowolenia i darmowa dostawa do domu :) To nie bylo moje pierwsze zamowienie i na pewno nie ostatnie :)
5 / 5
2018-02-13 14:04:38
Irma
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.
5 / 5
2018-02-02 07:30:51
Sylwester
Doskonały kontakt, szybka realizacja POLECAM
5 / 5
2018-01-28 17:15:38
Bogusława
Polecam dobry sklep wszystko sprawnie
5 / 5
2018-01-28 16:24:10
Bronisław
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Duży wybór, dobre ceny, solidna obsługa sklepu. Polecam.
5 / 5
2018-01-28 16:24:10
Konstancja
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Duży wybór, dobre ceny, solidna obsługa sklepu. Polecam.
5 / 5
2018-01-27 13:36:20
Karolina
Polecam ten sklep wszystkim.Zakupy sama przyjemność sami dzwonili informowali co z zamòwieniem a wszelkie problemy rozwiązują od ręki.Napewno przybyła marlazoo nowa stała klientka.
3 / 5
2018-01-22 12:32:14
Franciszka
Na razie jeszcze nie otrzymałam paczki.Czekam na to kiedy wyślą.
5 / 5
2018-01-20 00:56:36
Joanna
towar zgodny z opisem i w dobrej cenie, a do tego przemiła obsługa - polecam!
4 / 5
2018-01-17 13:32:25
Władysława
Otrzymałam produkt zgodny z zamówieniem. Niestety nikt w sklepie nie uprzedził mnie, że będę musiała tydzień czekać na przesyłkę.
5 / 5
2018-01-16 12:19:52
Marcel
Polecam ze względu na przystępne ceny, choć wysyłka nie jest szybka- to mały minus.
5 / 5
2018-01-15 13:07:48
Liza
Świetny kontakt, obsługa na wysokim poziomie, sprawnie, mili pozytywni ludzie
5 / 5
2018-01-14 17:10:22
Damian
super sklep przemiła obsługa ;)
5 / 5
2018-01-13 19:48:30
Izydor
Firma marlazoo jeżeli ma jakiś problem to kontaktuje się z klientem i uzgadnia z nim co jak zadko jest coś takiego spotykane więc daje 6+
5 / 5
2018-01-12 13:31:13
Mikołaj
Bardzo rzetelna obsługa. Wymieniałem zamówiony towar na większy,wszystko odbyło się perfekcyjnie bez żadnych dopłat. POLECAM TEN SKLEP. MARLAZOO TO JEST TOO.
5 / 5
2018-01-12 05:31:20
Klementyna
Gorąco polecam super kontakt !! Rzetelność i uczciwość będę robić zakupy na 100%
2 / 5
2018-01-11 21:34:23
Arnold
Więcej nie skorzystam z usług marlazoo.pl ze względu na fatalną dostawę przez kuriera,nie polecam firmy InPost.Poza tym nie wszystkie produkty spełniły moje oczekiwania-Chaba-podłoże bawełniane dla gryzoni 7l (produkt inny niż na zdjęciu),Nestor-kolba królik zioła, siano i warzywa (kolby były lekko pokruszone),Natural-Vit-przekąska gryzonia jabłka suszone 50g (produkt inny niż na zdjęciu),Natural-Vit-przekąska gryzonia kora brzozy 60g (produkt inny niż na zdjęciu).
5 / 5
2018-01-10 19:51:02
Dariusz
Duży wybór, atrakcyjne ceny no i polska rodzinna firma ! Warto korzystać z jej ofert.
5 / 5
2018-01-08 11:07:29
Gustaw
Indywidualne podejście - termin dostawy był dostosowany do moich potrzeb.
5 / 5
2018-01-03 13:28:42
Sabina
Dobry sklep, godny polecenia, zakupy bez problemu.
5 / 5
2018-01-02 21:26:19
Brygida
Marlazoo.pl to rzetelny sklep,zamówienie dostarczone bardzo szybko i z dostawą do domu bez dodatkowych opłat. Polecam tanio ,szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2017-12-28 11:13:24
Bernadeta
szybko, sprawnie, konkurencyjne ceny
5 / 5
2017-12-22 19:42:10
Romana
Bardzo dobry sklep SZCZERZE POLECAM.
5 / 5
2017-12-20 22:16:56
Leopold
Super sklep. Sprzedawca reaguje na sugestie klienta co do poszukiwanego towaru i wzbogaca o niego swoją ofertę. Bardzo atrakcyjne ceny, Pełen profesjonalizm, Super kontakt telefoniczny i mailowy. Mój owczarek niemiecki Hektor nigdy się nie zawiódł, karmy i legowisko zawsze dochodziły na czas. Darmowa wysyłka przy poważnych zakupach. super asortyment i jakość, Gorąco zachęcam do zakupów.
5 / 5
2017-12-20 16:36:15
Wiola
Świetny kontakt, szybka realizacja zamówienia, bardzo miła obsługa . Pani doradziła idealnie ubranko dla mojej małej pociechy .
5 / 5
2017-12-19 13:15:00
Marcel
bardzo duża dbałość o zadowolenie klienta
5 / 5
2017-12-14 21:10:02
Edward
Sprawna obsługa, towar zgodny ze zdjęciem
5 / 5
2017-12-13 22:23:47
Michalina
Dobry kontakt ze sklepem , zamówienie zrealizowane w dość krótkim czasie
4 / 5
2017-12-09 21:21:42
Rafał
Realizacja zamówienia przebiegła bezproblemowo.
5 / 5
2017-12-08 12:50:02
Sabina
Sklep super. Wyśmienity. W pakietach można wybierać smaki co jest dla mnie bardzo ważne bo moja psica nie chce jeść dorsza. Cena bardzo korzystna. Polecam wszystkim.
5 / 5
2017-12-06 13:22:10
Stanisław
Ogromny wybór karm dla zwierząt. Bardzo korzystne ceny. Błyskawiczna dostawa. Wielka życzliwość i profesjonalizm obsługi.
5 / 5
2017-12-05 21:04:52
Wiesława
Jestem mega zadowolona, obsługa wzorowa, kontakt bardzo dobry, polecam. sama wrócę tutaj z pewnością.
5 / 5
2017-12-01 16:15:51
Irmina
Naprawdę rzadka we współczesnym zdegenerowanym świecie rzetelność kupiecka. Zakupy bez ryzyka. Gorąco polecam. Jeśli kiedyś będę robił zakupy w necie to na pewno w tym sklepie. Wielki szacunek dla prowadzących sklep. Pozdrawiam.
5 / 5
2017-11-30 17:19:23
Bernard
Dobry sklep, zakupy robię regularnie i jestem zadowolona.
5 / 5
2017-11-12 01:31:42
Konstanty
Kontakt ze sprzedającym świetny, indywidualne podejście do klienta, dobre ceny i duży plus za szybką i bezproblemową dostawę - polecam:)
5 / 5
2017-11-04 21:51:56
Aldona
kupiłam pierwszy raz-poszło dobrze.Jestem zadowolona.
5 / 5
2017-11-03 19:56:49
Felicjan
szybko, profesjonalnie, bez zarzutu... z dostawą pod same drzwi :-)
5 / 5
2017-09-30 15:53:01
Franciszek
Realizacja bez zarzutów. Informacje o statusie zamówienia przekazywane na bieżąco. Polecam
5 / 5
2017-09-04 13:00:43
Roksana
Polecam - Transakcja przebiegła bardzo dobrze. Dostawa bardzo szybko, towar zgodny z zamówieniem.

Rzetelne opinie o MarlaZOO.pl