Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Martes Sport

Martes Sport Opinie 2.3 (182)

Malowany Dworek 115
43-300
Bielsko-Biała
338281771
opinie Martes Sport
2.3
182
Opinii

Niedobrze

1 / 5
2024-02-18 05:00:22
Anna
Sklep dno nie polecam. Buty korki podeszwa odpadła po 2 tyg. Odpisali że za późno zgłoszona reklamacja. buty markowe
1 / 5
2024-02-06 04:17:59
Andrzej
Jak kupujesz Pani z uśmiechem zapewnia , iż zwroty są bezproblemowe w ciągu 30 dni. Jak oddajesz towar opryskliwie informuje, że zwroty są ,ale tylko na "bon" o pieniądzach można zapomnieć. Szkoda że nie informują gdy kupujesz - nie polecam. 😟
1 / 5
2024-01-24 02:42:30
Paula
Nigdy więcej! Sieciówka nie szanuje klientów, nie uznaje zwrotów towaru, wymusza zakupienie innego produktu i to z limitem czasu. JEST TO ŁAMANIE PRAW KONSUMENCKICH
1 / 5
2023-12-06 13:12:07
Ewelina
Nie polecam. Kupiłam dla syna buty zimowe wraz z impregnatem. Po miesiącu użytkowania ( bezśnieżnego) odkleiła się cholewka i nastąpiło rozprucie po szwie . Złożyłam reklamację która została odrzucona z powodu niewłaściwego użytkowania tj. przemoczenia, a buty nie są wodoodporne. Dla mnie to farsa roku, bo kupiłam razem impregnat,który od razu zastosowałam , a mimo już po niecałym miesiącu buty się rozkleiły i to wina użytkownika. Zapewne syn powinien w tych butach latać a nie chodzić. Nigdy więcej zakupów w tym sklepie!!!!!
1 / 5
2023-12-04 14:06:58
Anna
Nie można otrzymać zwrotu pieniędzy za oddany towar. Sklep nie dba o klientów. Zamiast zwrotu swoich pieniędzy klient otrzymuje bon ważny 90 na parafinowym papierze. Nie wrócę nie polecam.
1 / 5
2023-11-29 13:38:01
Marta
Jestem pracownikiem jeszcze tego smiesznego sklepu i szczerze odradzam zakupy ten kto to czyta powinien wiedzieć że ta firma ma głeboko w nosie klientów jak i pracowników swojej firmy.Reklamacje w dużej wiekszości nie są uwzględniane a pracownicy robią za "miskę ryżu"..życzę szybkiej plajty
1 / 5
2023-11-26 17:29:12
Lachek
Nie polecam kupować online. Po zapłaceniu z góry blikiem i potwierdzeniu na stronie pojawił się błąd i zakup anulowany mimo że pieniądze zostały ściągnięte z konta. To jest jakaś kpina, zawsze kupuje online i nigdy coś takiego mi się nie przytrafiło.
1 / 5
2023-11-15 05:39:14
Maciek
Mam fatalne doświadczenia z tą siecią. Nigdy więcej tam nie wejdę. Proponuję skrzyknąć się i złożymy zbiorowe zawiadomienie. Mój mail: [email protected]
1 / 5
2023-11-15 05:34:21
Romek
ODRADZAM jakiekolwiek zakupy w tej najgorszej (martes) sieci sklepów!!!!!
1 / 5
2023-11-15 04:59:00
Tomek
Zakup okularów do pływania w czerwcu 2023. Wrzesień okulary parują nie nadają się do pływania. Reklamacja po długiej dyskusji przyjęta, po 2 tyg odmowa uznania reklamacji " bo jest to naturalny proces zużywania się produktu" 4 miesiące!!!!! I okulary do wyrzucenia, po rozmowie z rzecznikiem praw konsumentów składam odwołanie od odmowy uznania reklamacji, pani w sklepie "my w regulaminie mamy....." Mówię że póki co ustawa jest ważniejsza niż regulamin. Summarum nie przyjęła pisma. NAJBARDZIEJ G.....WNIANA marka sklepów....no ale to przecież polska sieć, to co się dziwić. Odradzam jakiekolwiek zakupy!!!!! Ja tam nigdy więcej nie wejdę i wszystkim to odradzam
1 / 5
2023-10-23 14:58:05
Krzysztof
Buty najgorsze jakie miałem . Na gwarancji i ciągle się rozklejają itp. Martes to nie wypał najgorszy sklep
1 / 5
2023-10-23 13:08:36
Ati
Reklamacja odrzucona, buty zbyt dużo eksploatowane , źle dopasowane do stopy i dlatego odkleiły sie podeszwy w obu butach po pół roku użytkowania.
2 / 5
2023-10-23 12:53:58
Ant
Korki Puma zakupione w Martes : po pół roku użytkowania odkleiły się podeszwy w obu butach. Reklamacja odmowna: firma tłumaczy się, że "rozmiar butów był źle dobrany do wielkości i kształtu stopy, nadmierny luz w środku, brak odpowiedniej stabilizacji stopy, zbyt niska cholewka w stosunku do wysklepienia palców oraz buty zbyt intensywnie eksploatowane". Ponadto bez podstaw stwierdzili, że obuwie było użytkowane po stwierdzeniu uszkodzeń co doprowadziło do nieodwracalnych zmian. Śmiech na sali. Wg Martesa to chyba w korkach należy siedzieć na ławce rezerwowej żeby ich czasem nadmiernie nie używać. Nie będę się odwoływać bo wiem od Rzecznika Praw Konsumenta , że Martes uwala wszystkie reklamacje i szkoda mojego czasu. Po prostu więcej w tym sklepie nic nie kupię.
1 / 5
2023-10-18 04:02:58
Katarzyna
Martes Sport, to sklep, który z zasady nie uznaje reklamacji. W czerwcu kupiłam dwie pary butów trekkingowych - sandały dla mnie i buty dla syna. Moje sandały po 3 miesiącach wyglądają jak po kilku latach nieustannego noszenia (starte podeszwy, wytarta wyściółka), buty syna po 3 tygodniach obozu się porozklejały. Złożyłam razem dwie reklamacje - no i chyba były rozpatrywane metodą copy/paste, bo fragmenty odpowiedzi są identyczne, z błędami interpunkcyjni w tych samych miejscach, a pozostała część odpowiedzi jest absurdalna: zarzucono mi: 1. "szuranie obuwiem" (nie szuram), 2. haluksy lub wadę postawy (nie mam), 3. co w połączeniu z wagą użytkownika (niewiele ponad 50 kg w moim przypadku) doprowadziło do zniszczenia obuwia, które było znakomitej jakości. Na temat butów syna napisano: "Powstałe zmiany są skutkiem oddziaływania użytkownika lub ewentualnym wynikiem jego działania" - trudno z tego jakąkolwiek treść wyłowić. Wszystkim osobom w podobnej sytuacji polecam kontakt z infolinią konsumencką UOKIK (801 440 220 lub 222 66 76 76), gdzie otrzymałam fachową i życzliwą poradę, a wszystkim - omijanie sklepu Martes Sport szerokim łukiem.
1 / 5
2023-10-10 03:58:44
Piotr
Kupiłem rower Romet. Dostałem informacje że jest do odebrania i ma przegląd "0" Pojechałem taxi i okazało się że mam zniszczoną przednią oś. Da się na tym jeździć więc zaproponowałem że go odbiorę. Zamówią część i podjadę na wymianę jak będzie u nich. Usłyszałem że nie ma takiej opcji, więc rower został do wymiany. Codziennie słyszałem że jutro a rower finalnie odebrałem 10dni później. Odbieram rower i potrzebuję dokupić na miejscu torbę pod ramę, zapięcie, smar. Pytam obsługę czy uda się chociaż rabat w ramach zadośćuczynienia za wtopę. Niestety. Zabrałem się i pojechałem na drugą stronę do DEC.
1 / 5
2023-09-20 15:24:10
Halina
Nie polecam tego sklepu !!!!!!
1 / 5
2023-09-18 21:34:19
Artur
3 cia para butow z tej sieci. Za kazdym razem mowie sobie "ostatni raz". 1 para jeszcze nie uzywana, lezy w kartonie na zime. Teraz marze tylko o tym zeby 1 zime przetrwaly. Ta siec to jakies nieporozumienie co widac po opiniach. Moje buty sportowe 2mce od zakupu, podeszwa od cholewki sie odkleila na zewnetrznej stronie buta. Ewidentnie produkt kiepskiej jakosci. Podeszwa zdarta jakbym maraton w nich przebiegl. Uzasadnienie odmownego rozpatrzenia reklamacji? Wiadomo, zle konserwowane, zle noszone i chodzilem w rozdartych butach swiadomy ze sie zaczely rozp.... tak...jak lajza, wychodzila mi stopa z butow i w nich chodzilem. 🤦‍♂️ nalepszy tekst uwaga:! "Obuwie posiada slady intensywnej eksploatacji o czym swiadczy ich wyglad (przemoczenie, deformacja)"....2mce od zakupu! Chocbym dzien i noc w nich byl....kwa intensywna eksploatacja??? I nie bylo nigdzie informacji ze w deszczu nie nalezy uzywac obuwia bo wystapi deformacja! 😀 nie wiem co za uczony pisal uzasadnienie, ale widze po opiniach ze to standart z reklamacjami wiec mozna juz podejrzewac o nieuczciwosc tej sieci i zglosic sprawe do PIH odsylajac do ilisci negatywnych opini.
1 / 5
2023-09-05 15:39:20
Monika
Dziś właśnie się przekonałam po raz kolejny ta firma nie dba o klientów i jest beznadziejna mąż zakupił buty za 400 zł i 300 te za 400 były delikatnie użytkowane rozkleiły się po tygodniu reklamacja odmówiona te za 300 więcej po miesiącu rozklejone nie polecam tego sklepu ludzie proszę uważać i omijać szerokim łukiem beznadziejny sklep i towar!!!!!!!!!!
1 / 5
2023-08-23 03:57:53
Daniel
W jednym słowie:dramat. Chcę kupić rower za gotówkę ponieważ nie mam konta osobistego w banku a firma Martes mi odmawia. Pani na infolinii powiedziała że muszę sobie kupić inny towar w innym sklepie jak mi się nie podoba. Szanowni państwo ja nic nie muszę ale rzeczywiście z przyjemnością wybiorę się do konkurencyjnych firm. Podejście do klienta to dno.
1 / 5
2023-08-16 12:59:24
Anna
Odradzam sklep, beznadziejny towar nawet markowych firm. Buty dla dziecka rozkleiły się po 3 miesiącach, rzepy rozwalone i postrzępione.Beznadziejny sklep i firma , nie wiem jakim cudem jeszcze utrzymują się na rynku.Nic już tam nie kupie
1 / 5
2023-08-16 12:59:24
Anna
Odradzam sklep, beznadziejny towar nawet markowych firm. Buty dla dziecka rozkleiły się po 3 miesiącach, rzepy rozwalone i postrzępione.Beznadziejny sklep i firma , nie wiem jakim cudem jeszcze utrzymują się na rynku.Nic już tam nie kupie
1 / 5
2023-08-14 12:01:43
Renata
Sklep Gubin nawet bonu nie wyda bo rzekomo informuje że jak się kupuje dwie pary to zwrot też dotyczy 2 par i jednej nie przyjmą złodziejskie zasady.buty za małe i 260 zł wyrzucone,
1 / 5
2023-08-10 10:16:54
Beata
Nie kupujcie w sklepie Martes Sport. Brak zwrotów, jedynie na bon, który musicie zrealizować w ciągu trzech miesięcy i to w całości. Podczas zakupu specjalnie nie informują o tym przy kasie.
1 / 5
2023-08-05 05:56:48
Monika
Najgorszy sklep sportowy jaki może być. Durne zasady zwrotu towaru i zwrot pieniędzy na bon po to tylko by swoje pieniądze zostawić w tym sklepie. Zero poszanowania dla klienta. Pan wypisując zwrot informuje, że bon jest ważny w każdym innym sklepie nie tylko firmy Martes . Obsługa albo niedoinformowana ale w żywe w biały dzień robi ludzi w balona. Jeśli chodzi o reklamacje to szkoda zachodu, bo i tak jej nie uznają- nawet nie chcą naprawić rzeczy. Nie Polecam i na pewno nic juz tam nie kupię.
1 / 5
2023-08-01 09:00:22
Potraktowano mnie jak złodzieja
Do dziś nie otrzymałam odpowiedzi na e-maila, ani przeprosin za potraktowanie mnie w sklepie jak złodzieja. Gdy udałam się po odbiór reklamowanych spodni z kompletu Pani wydała mi uznaną reklamację (cały nowy komplet) i nie poprosiła o zwrot używanej koszulki, pomimo tego, że miałam ją przy sobie. Uznałam, że najwidoczniej nie jest to konieczne bo i tak jest używana i powinna zostać zniszczona. Nie byłam po odbiór sama więc mam świadka, który może całą tą sytuację potwierdzić. Kilka dni później telefonicznie Pani oskarżyła mnie o kradzież koszulki i że jeśli do godz. 21 nie odniosę jej do sklepu to zgłasza to na policję. Z niedowierzaniem słuchałam co ta Pani do mnie mówi, jak traktuje klienta dlatego nie mogę tak tego zostawić. Jeśli sprzedający popełnił błąd, to należało grzecznie poprosić o zwrot starej używanej koszulki, bo to jej brak kompetencji spowodował, że nie poprosiła o jej zwrot. Ciekawe jak można ukraść coś z czym się przyszło do sklepu, ale najwidoczniej zasady tego sklepu są oderwane o rzeczywistości. Na dodatek, gdy poprosiłam o dane tej Pani w celu złożenia skargi powiedziała, że mi ich nie udostępni zasłaniając się RODO. Do dziś brak przeprosin.
1 / 5
2023-07-31 12:00:45
Tomek
NIE POLECAM!!!!!!!!!!! Kupiłem buty puma po miesiącu się zaczęły odklejać podeszwy, wysłane do reklamacji, skleili, miesiąc później to samo a nawet gorzej bo pół podeszwy odeszło,reklamacja nie uznana ponieważ niby były prane w pralce,a nigdy tego nie robię bo wiem co dzieje się z butami i dodatkowo pani napisała że czuć w środku buta proszek do prania,no żenada totalna debilizm całkowity,ręce opadaja
1 / 5
2023-07-31 07:33:57
Natalia
Odradzam bardzo zakupy w tym sklepie. Buty ich marki, noszone 4 miesiące. Oba odkleiły się od podeszwy. Użytkowane normalnie, podczas suchej pogody. Zareklamowałam i dostałam odp, która jest chyba kopiuj wklej do tego rodzaju reklamacji: ”Stwierdzamy, iż uszkodzenia tego typu wynikają z wielokrotnego przemoczenia oraz niewłaściwego osuszania obuwia, co spowodowało osłabienie materiału oraz spoin kleju. Oględziny organoleptyczne wykazały, iż mimo powstania uszkodzenia, obuwie było w dalszym ciągu użytkowane co pogłębiło wadę” itd. Bzdurna i nieprawdziwa opinia. Według Martesa buty mają stać chyba na półce w witrynie do podziwiania. Sklep i produkty porażka. Radzę omijać szerokim łukiem.
1 / 5
2023-07-31 07:00:39
Natalia
Odradzam bardzo zakupy w tym sklepie. Buty ich marki, noszone 4 miesiące. Oba odkleiły się od podeszwy. Użytkowane normalnie, podczas suchej pogody. Zareklamowałam i dostałam odp, która jest chyba kopiuj wklej do tego rodzaju reklamacji: ”Stwierdzamy, iż uszkodzenia tego typu wynikają z wielokrotnego przemoczenia oraz niewłaściwego osuszania obuwia, co spowodowało osłabienie materiału oraz spoin kleju. Oględziny organoleptyczne wykazały, iż mimo powstania uszkodzenia, obuwie było w dalszym ciągu użytkowane co pogłębiło wadę” itd. Bzdurna i nieprawdziwa opinia. Według Martesa buty mają stać chyba na półce w witrynie do podziwiania. Sklep i produkty porażka. Radzę omijać szerokim łukiem.
1 / 5
2023-07-10 17:48:35
Ewelina
Nigdy więcej nie kupię tam butów i wszystkim odradzam zakupu. Kupiłam buty dla dziecka za 170zl , nie całe dwa miesiące użytkowane, syn chodził tylko do przedszkola. Zrobiła się dziura , pękła podeszwa na Nosku buta,w drugim też tak zaczęło się robić. Reklamacji oczywiście nie uznali ,bo" źle były użytkowane, częste szuranie czubkami spowodowało pęknięcie" pytam się jak?? Przecież chodził normalnie ,nie na palcach 🤦 nie wiem z czego te buty były zrobione, chyba z papieru 🤦🤦 kupując tam buty trzeba założyć i trzymać nogi w górze, bo chodzić w nich jak widać nie wolno 😡
1 / 5
2023-06-29 09:22:07
Adam
Zakupiłem buty dla syna po 3 miesiącach wyszedł palec reklamacja nie uwzględniona źle dobrane obuwie i otyła stopa 270 wyrzucone w śmietnik Odradzam sklep nie kupujcie butów nie uwzględniają reklamacji.
1 / 5
2023-06-28 15:15:53
Beata
Ta firma to jakaś porażka,zakupione buty sportowe ubrane raz ,okazuje się że jeden but źle uszyty ,szew ociera o palec nie da się w nich chodzić,reklamacji nie uznali ponieważ firma nie odpowiada za komfort chodzenia ,butów nie da się zwrócić ani wymienić ,to jest nie do przyjęcia ,250zl wyrzucone w błoto .Odradzam zakupu w tych sklepach.Moja ocena to zero!@!!!
1 / 5
2023-06-24 03:52:36
Mariola
Zakupione buty firmy Reebok po 3 miesiącach się rozkleiły,reklamacji nie uwzględniono.Jedna wielka porażka,więcej w tym sklepie nic nie kupię.
1 / 5
2023-06-21 11:35:27
Weronika
Markowe buty po kilku miesiącach miały już dziury. Reklamacja nieuznana.
1 / 5
2023-06-07 03:00:48
Ela
Sklep w Kielcach w Galerii Korona nie polecam, pracownicy niekompetentni. Zakupiłam tam buty, przy zakupie zapytałam czy mogę je zwrócić i w jakim czasie, otrzymałam odpowiedź, że tak i chyba do 30 dni, do tego pani doliczyła torbę, do której buty się nie mieściły więc dala mi inną większą ale tańsza jednakże ceny już na paragonie nie zmieniła to jednak okazało się, że najmniejszy problem bo po kilku dniach chciałam zrobic zwrot i tu moje zaskoczenie, że zwrot tylko na bon a więc wymiana na inny towar, poczulam się oszukana bo gdy zapytam o zwrot nie otrzymałam takiej informacji a gdy chciałam zwrócić pan stwierdził, że oni nie muszą informować klientów bo to jest napisane i pokazał mi gdzie więc dlaczego pani gdy pytałam czy mogę zwrocic buty tego nie zrobila? Porażka, kupowałam buty w innych firmowych sklepach ale z czymś takim spotkałam się pierwszy raz, nie szanują klienta byle tylko sprzedać i wynocha. Czuję się oszukana przez ten sklep i jeszcze raz NIE POLECAM.
1 / 5
2023-06-01 13:45:23
Anna
Niekompetencja pracowników w tym sklepie to chyba ich znak firmowy.Zakupilam spodenki ,na półce była informacja, że spodenki z aplikacją sklepu są tańsze o 40 zł,założyłam aplikację,podeszłam do kasy i może moja wina może nie ale nie pokazałam tej aplikacji,po prostu zapomniałam.Ale pani kasjerka też nie zapytała czy ją mam,nie wiem czy mają taki obowiązek.Po zapłaceniu zorientowałam się ,, że powinnam zapłacić mniej,no ale już mogę tylko zwrócić i kupić od nowa ,ok.No ale zwroty tylko na kartę i musiałabym coś dokupić za 40 zł ,bo to co mam na karcie można wykorzystać tylko jednorazowo.Dobrze,stwierdziłam, że mam ten sklep też bliżej domu tam jest większy wybór i tam to zwrócę i coś dokupię.Pani kasjerka mi potwierdziła,że oczywiste mogę zwrócić towar w innym punkcie.Zajechalam tam w drodze powrotnej i tu niespodzianka nie mogę zwrócić dziś bo paragon nie przeszedł jeszcze w systemie.Po prostu wspaniały sklep ,sprzedawcy tak informują klienta ,żeby było na ich korzyść,bo może jednak klientowi nie będzie się chciało jechać następny raz do zwrotu.Ja jednak ten zwrot zrobię,ale więcej zakupów u nich nie będzie.Nie polecam tego sklepu nikomu......
1 / 5
2023-05-09 10:55:21
Karol
Nie uznana reklamacja przetartej podeszwy w butach, które miały zaledwie 5 miesięcy. Buty użytkowane średnio po 2-3h dziennie, a w protokole napisane, że to przez nadmierne użytkowanie butów
1 / 5
2023-05-04 04:20:11
Teresa
Zakupione buty PORAŻKA!!! Reklamacja odmowa wina użytkownika,gdzie bieżnik na spodach powgniatał się do środka. Idę dalej do rzeczoznawcy i pewnie dalej sąd,nie można tak traktować zwykłych ludzi.Przestrzegam przed zakupem w tym sklepie szkoda że , wcześniej nie przeczytałam opinii o nich. Ocena zero
1 / 5
2023-05-03 13:56:58
Marcin
Sklep nie uznaje ewidentnych reklamacji. Jak się dowiadujemy to standard. Omijajcie ten sklep z daleka szerokim łukiem . Szkoda czasu. Kupujecie tam towar bez gwarancji chyba że chcesz się sądzić w sądzie i na to tylko liczą że nikt nie pójdzie za parę złotych.taka jest polityka tego sklepu.
1 / 5
2023-04-26 06:14:22
Małgorzata
Beznadziejny sklep i żenująca, urągająca wszelkim standardom, obsługa klienta. Karty podarunkowe można zrealizować tylko w sklepach stacjonarnych, o czym można się dowiedzieć dopiero po zakupie karty. Pracownik sprzedający kartę nie informuje o tym klientów! Po likwidacji sklepu stacjonarnego w moim mieście spędziłam łącznie ponad godzinę próbując dodzwonić się do centrali, a właściwie na recepcję centrali. Żenada.... pani recepcjonistka, jak można przypuszczać, posiada "wszelkie kompetencje do rozwiązywania wszelkich problemów" Zdecydowanie polecam omijać ten pseudosklep szeeeeerokim łukiem... Naprawdę, szkoda czasu i zdrowia. już pomijając to, że w sklepach stacjonarnych wybór asortymentu pozostawia wiele do życzenia.... Dno i pięć metrów mułu......
1 / 5
2023-04-11 14:18:33
Joanna
Nie polecam!!! Buty za 390 zł po miesiącu się rozpadły. Reklamacja domowa. Kpiny nic więcej tam nie kupię !!!!
1 / 5
2023-03-27 13:41:59
Tomasz
Ten sklep to porażka. Buty porozklejane. Wypaczona podeszwa od wewnętrznej strony A oni nie uznają reklamacji Nie polecam !!!!
1 / 5
2023-03-26 00:55:27
Edyta
Sklep Martes nigdy nie uznaje reklamacji . Nie polecam zakupów w tym sklepie 😟
1 / 5
2023-03-18 11:10:31
Witold
Chcąc zakupić piłkę do gry w rękę dla wnuka, odbiłem ją o podłogę to Pani zwróciła mi uwagę, że nie można odbijać. To ja się pytam jak mam wypróbować ta piłkę, nie umiała mi odpowiedzieć. Podziękowałem i nie kupiłem. Dobrze że są inne sklepy.
1 / 5
2023-03-05 03:22:01
Adam
Przeceny są nieznaczne widać to ile wraca po sezonie spowrotem do magazynu.Kupilem bluzę dresową w promocji za 119 a za jakiś czas cena wyskoczyła na 19 ,pomimo że poprzednia 140
1 / 5
2023-03-03 04:03:08
Kasia
Firmy Martes nie polecam.
1 / 5
2023-02-27 16:09:50
EWA
NIGDY WIECEJ, DZIEKUJĘ!
1 / 5
2023-02-25 14:27:11
Alicja
Tragedia. Sklep nastawiony tylko na pozbycie się towaru. Nie ma reklamacji ani zwrotów. Za zwrot dają bony do wykorzystania w ich sklepie. Nigdy więcej. Będę omijać sklep z daleka.
1 / 5
2023-02-17 04:03:32
Grzegorz
Sytuacja ze sklepu stacjonarnego w Grójcu: o godzinie 18:45 wszedłem z rodziną do sklepu w celu zakupienia córce spodni dresowych. W momencie jak wchodziliśmy w całym sklepie przygasło światło , zapanował można powiedzieć półmrok. Wybraliśmy 2 pary spodni i udaliśmy się do przebieralni nad którymi światło było zgaszone a wewnątrz nich było po prostu ciemno. Obok przebieralni Klient z włączoną latarką w telefonie przyglądał się metką na ubraniach. Córka przymierzyła pierwszą parę, i w tym momencie właśnie obok nas przechodziła Pani z obsługi sklepu. Poprosiłem o włączenie światła w przymierzalni bo jest ciemno i nie widać jak spodnie leżą na córce. Pani odpowiedziała że nie włączy bo zaraz zamykają sklep. Odpowiedziałem że jest za 10 minut godzina 19, a sklep jest czynny do 19. Na to usłyszałem że takie mają procedury. Jeśli rzeczywiście macie Państwo takie procedury że 15 minut przed zamknięciem Klienci muszą po ciemku z latarkami oglądać towar, i w ciemności przymierzać ubrania, to chyba ktoś te procedury z czasów komuny zaczerpnął.
1 / 5
2023-02-03 16:20:32
Robert
Sklep nie uznaje reklamacji, po prostu wina użytkownika i już. Szkoda gadać, bo po 1,5miesiąca użytkowania buty trekkingowe poszły do wyrzucenia. Odpowiedź sprzedawczyni była niezwykła: "Zbyt intensywnie użytkowane obuwie". Pamiętajcie buty z Martesa tylko do teściowej i do kościoła.
1 / 5
2020-07-02 08:07:50
Dagabb
Zwróciłam towar a na zwrot pieniędzy czekałam miesiąc.
1 / 5
2020-02-21 10:36:01
Ida
Tragedia. Sklep sprzedaje rzeczy których nie ma i po dwóch tygodniach nadal nie ma przesyłki. Na infolinii nikt nie odpowiada!
1 / 5
2020-02-20 00:46:38
Bogusław
Najpierw 2 tygodnie oczekiwania na wysyłkę. Potem łaskawa wiadomość z przeprosinami za opóźnienie oraz zapewnienia ze towar wkrótce zostanie wysłany. Po kolejnym tygodniu wiadomość o anulowaniu zamówienia... Dodam że podobna sytuacja już mnie spotkała wcześniej. Najgorsza obsługa ever...
1 / 5
2020-02-19 19:11:51
Sara
3 tydzień czekam na odzież termoaktywna - na maile nie odpowiadają - jak najdalej od nich - gorąco nie polecam
1 / 5
2020-01-30 22:49:29
Jowita
Zrobiłam zakupy w Martes online, bo kiedyś wydawało mi się, że to porządny sklep, taka duża sieciówka. Zdecydowałam się więc na zakup pomimo tego, że inni sprzedający posiadali ten sam przedmiot (klapki) w troszkę niższej cenie (ja zapłaciłam 70 PLN, można było 60 PLN). Generalnie zależało mi na jakości i też, ale nie jakoś mega, na szybkości obsługi. Niestety klapki, które otrzymałam były uszkodzone - oba plastikowe klapki były poprzecinane w miejscu, gdzie była przyczepiona metka (która także była porwana). Dodatkowo buty były sztucznie "sparowane" jednorazową opaską zaciskową (tzw. trytytką), także zero jakości. Szkoda mojego czasu i pieniędzy na przesyłkę (bo pomimo zwrotu produktu, nie ma zwrotu za przesyłkę) Jeśli wiedziałabym, jak to będzie wyglądać, to na pewno zamówiłabym to taniej i otrzymałabym produkt szybciej.
1 / 5
2020-01-30 20:12:44
Dawid
Nic u nich nie kupujcie bo i tak tego nie dostaniecie. Sklep znalazł sobie sposób na darmowy kredyt. Obraca tygodniami pieniędzmi klientów nie realizując dostawy. Ciekawe jak długo jeszcze ten proceder będzie im się udawał. Po 3 tygodniach oczekiwania na zamówiony produkt anulowałem zamówienie. Ciekawe ile będę czekał na zwrot pieniędzy. Nie sprawdziłem wcześniej opinii bo jest to znana od lat marka na rynku i nawet do głowy mi nie przyszło, że takie numery robią. Unikajcie jak ognia.
1 / 5
2020-01-27 16:23:27
Nadia
ABSOLUTNIE NIE ! NIE ! NIE ! POLECAM. Dziś reklamowałam tornister dziecięcy. Użytkowany 4,5 miesiąca. Kierownik sklepu chyba P. Mateusz ( chyba, bo tak mnie poniżył, że zdenerwowania mogę pomylić imię - pracował na zmianie 26.01.2020r. ). Najpierw nie mógł znaleźć moich danych w systemie reklamacyjnym ( reklamowałam u nich jeden raz obuwie męskie - oczywiście reklamacja rozpatrzona negatywnie ) i po kilku minutach oświadczył, że musi wszystkie dane wprowadzić do systemu od nowa. Ok, rozumiem – powiedziałam grzecznie czekając. Po wprowadzeniu i odczytaniu mi treści złożonej reklamacji oświadczyłam, że to nie są moje słowa i proszę aby dokładniej doprecyzował powód reklamacji czyli to o czym mówię. Na co pracownik odparł, że to ON spisuje reklamację nie JA, więc nie będę mu mówić co ma pisać w systemie. Pomyślałam sobie ( K...a m.ć ! Temu Panu coś się pomyliło. On jest od wklepania do systemu moich słów, wydrukowania ich na papierze i przedłożenia do podpisu. Nie od podważania moich słów. Zagryzłam zęby. ) Ponownie zaczął spisywać reklamację po czym odczytał treść „ mojej reklamacji", a ja mu na to w dalszym ciągu że „ja tego nie powiedziałam” i tego nie podpiszę. Tłumaczę mu ponownie, już lekko podirytowana ( bo czuję, że zaczyna manipulować moimi słowami ), że powiedziałam przed chwilą iż uważam, że ten materiał zastosowany w plecaku w miejscu gdzie wkłada się bidon jest zbyt cienki i nie powinien być w tym miejscu zastosowany, bo nie spełnia swojego zadania. Po czym on znów spisuje reklamację i odczytuje po raz kolejny rzekomo moje słowa cyt. " klient uważa , że materiał jest złej jakości". No i tego już nie wytrzymałam . Pytam czy on rozumie co mówi i to , że ja takich słów nie użyłam ? Na co on, żebym się nie awanturowała i nie unosiła , bo to on spisuje reklamację nie ja. Tak mi się zagotowało ciśnienie, że zaczęłam mówić bardzo głośno ( specjalnie, aby zwrócić uwagę wszystkich klientów ) i ponownie zaczęłam mu tłumaczyć co chcę aby wpisał do systemu i zapytałam bardzo głośno czy mam krzyczeć aby wszyscy klienci słyszeli w jaki bezczelny, arogancki , chamski i prostacki sposób próbuje manipulować słowami klienta? Na co on, zaczyna bardzo niemiłym, podniesionym i poniżającym mnie tonem uspakajać mnie próbując dać mi odczuć, że To ja wywołałam awanturę i zaczyna mnie straszyć POLICJĄ jak się nie uspokoję. Patrzę na kasjerkę obok, która milczy i myślę to chyba jakiś cyrk. Plecak za 65 zł., a ja przez prostaka, który nie potrafi zdania napisać , jeszcze będę się musiała tłumaczyć jak wezwie Policję. Próbuje manipulować moim słowami i emocjami. Więc się zamknęłam. Poprosiłam ponownie o wpisanie tych słów które mówię i dodałam „ że podyktuję je Panu „ . No i tak uczyniłam. Dopisał to co chciałam i gdzie chciałam. Wydrukował 3 egz., dał do podpisu i mówi, że on ma miejsce tylko na 30 znaków i to co się wydrukowało to jedno , ale w systemie jest zupełnie coś innego ( rzekomo to co ja mu podyktowałam przed chwilą). A jak mi nie pasuje to co on napisał, to mogę sobie dopisać w tym małym wydrukowanym okienku. ŻART pomyślałam sobie . Jawnie robi sobie ze mnie GŁUPA. Tak mnie wyprowadził z równowagi, że nie umiałam się podpisać i pomyślałam, że mu w mordę dam, ale jestem zrównoważona więc wiem, że nie mogę sobie na to pozwolić. Takie miałam myśli. No i skoro ty CHAMIE tak z klientem w XXI wieku postępujesz ? Ok.! Pomyślałam cwaniaku - to ja na tej kartce reklamacyjnej jako klient opiszę Cię i twoje zachowanie w kilku słowach, że jako kierownik, bezczelny, arogancki cham, manipulant - dopuszcza się składania fałszywych oświadczeń klientów. Przekłamuje fakty, które oświadcza klient. Podpiszę się czytelnie na tym dokumencie ( a są 3 egz. mój, sklepowy i reklamacyjny ) i pozostawię to dla przełożonych jako oświadczenie klienta z moim własnoręcznym podpisem. I tak właśnie zrobiłam. Dopisałam co myślę opisując sytuację i oddałam jako egz. Dla sklepu. Pytanie czy trafi do przełożonych czy jako manipulant wydrukuje nowy egz. I podpisze się za mnie łamiąc tym samym prawo, ale pozostawiając czysty egz.
1 / 5
2020-01-27 14:58:11
Alina
Nigdy więcej!!! Dwa tygodnie czekam na kaski dziecięce. Zamówienie opłacone. Ferie za pasem, a przesyłki brak. Jakiekolwiek próby skontaktowania się ze sklepem niemozliwe. Maile bez odpowiedzi, infolinia wciąż zajęta. Nigdy nie spotkałam się z tak lekceważącym podejściem do klienta. Zresztą opinie wcześniejsze świadczą o poziomie usług. Nie polecam!
1 / 5
2020-01-24 12:17:56
Szymon
Żałuję, że nie sprawdziłem opinii o sklepie przed zakupem, ale nie pomyślałem, że sieciówka o takim zasięgu w dzisiejszych czasach może się utrzymać praktykując taki sposób sprzedaży i obsługi... Zakupiłem i opłaciłem buty, które miały być do odebrania w sklepie stacjonarnym w ciągu kilku dni. Po 10 dniach bez żadnej wiadomości zrobiłem zgłoszenie, na które nie otrzymałem wiadomości. Po 12 dniach próbowałem się dodzwonić - po 10 minutach czekania na połączenie z konsultantem automat informuje, że wszyscy są zajęci i żeby zadzwonić w innym terminie. Zdecydowanie rekomenduję unikać tego sklepu.
1 / 5
2020-01-22 15:35:49
Eligiusz
6 stycznia zamówiłem narty Salomon... do dzisiejszego dnia ich nie otrzymałem. Zamówienie opłacone... ostatni weekend musiałem korzystać z wypożyczalni... kolejny chyba znowu się bez niej nie obejdzie... i jeszcze ten śmieszny kod rabatowy 10% ze względu na opóźnienie... szczerze żenada...
1 / 5
2020-01-20 18:28:20
Manuela
Sklep nie uznaje reklamacji. Pracownicy nie rozróżniają rękojmi od gwarancji. Nie uznają obowiązujących przepisów powołując się na opinie swojego niekompetentnego prawnika, wprowadzają celowo klientów w błąd. Podejrzewam, że produkty sprzedawane przez sklep są podrabiane, są skandalicznie słabej jakości a gwarancja nie istnieje, jest automatycznie odrzucana pismem kopiuj+wklej.
1 / 5
2020-01-20 16:34:36
Idzi
Po kilku miesiącach buty zakupione w sklepie martens rozsypały się. W odpowiedzi na reklamację otrzymałem informację że buty były źle użytkowane, podeszwa odkleiła się gdyż ciężar ciała był zbyt mocno przenoszony na przednią część buta....Oddałem sprawę do rzecznika sądowego do spraw obuwia który stwierdził wade fabryczną obuwia. W odpowiedzi reklamacje również nie została przyjęta. Sprawę zgłaszam do sądu a wszystkim odradzam ten sklep. Praktyki stosowane przez sklep są na poniżającym poziomie. Nigdy nie zrobie zakupów w tym sklepie to na 100%
1 / 5
2020-01-18 11:39:51
Apolonia
Po tygodniu czasu oczekiwania na wysyłkę, zrezygnowaliśmy i anulowaliśmy zamówienie. Nie można się dodzwonić, nie odpowiadają na zapytania z formularza. Przy dzisiejszym e-rynku takie podejście do obsługi klienta pozamówieniowego jest nie do zaakceptowania! Więcej tam nie zajrzę.
1 / 5
2020-01-16 07:51:23
Józefina
sklepmartes.pl - kpina i oszustwo.... Czekam na towar już prawie dwa tygodnie. Oczywiście zakupiłabym towar w innym sklepie dawno, gdybym wiedziała że tak to będzie wyglądało... Dzisiaj e-mail - przepraszamy, ale wysyłka towaru się opóźni i dają rekompensatę, uwaga! 10%. Przecież człowiek po takim czymś już nigdy nic u nich nie zamówi. Mało tego - teraz już jest większa promocja na towary, więc gdybym teraz kupiła towary to bym zaoszczędziła! Podsumowując - ani towaru ani pieniędzy! Przetrzymują moją gotówkę a towaru i tak nie mam....
1 / 5
2019-11-06 12:16:58
Adam
Dno i pół metra mułu. Zamówiony rower ponad trzy tygodnie. Zapłacony z góry. Rower dostępny w sklepie internetowym i w punkcie odbioru. Po ponad trzech tygodniach otrzymuję informację, że zamówienie nie może być zrealizowane z powodu braku towaru. Kpina z klienta. Zresztą to nie pierwszy raz takie numery z tym sklepem. Wystarczy poczytać na pepperze i wykopie. Mam nadzieję, że konkurencja ich wykończy. Nie polecam.
1 / 5
2019-10-28 07:44:25
Michał
Kupiłem rower na raty, do momentu podpisania umowy wszystko przez internet wszystko bylo idelanie. rower dostepny, szybka obsługa. natomiast po kilku dniach zadzwonił do mnie konsultant próbujący wymusić na mnie zmiane miejsca odbioru lub zerwanie umowy z mojej storny, ponieważ mojego roweru nie ma w sklepie - został sprzedany. Po tym jak się nie zgodziłem, pan proponował rowery (droższe - ale osprzętowo gorsze). Wszystko odbywało się przez telefon, pan obiecywał słać maile... obiecywał. Nie chciałem innego roweru, pan zgodził się przesłać mój rower z innego punktu do tego którego wybrałem. Prosiłem 3 krotnie aby najpierw tam zadzwonił zarezerwował, 3h sam dla upewnienia zadzwoniłem do punktu i zapytałem czy rower został zarezerwowany i gotowy do wysyłḱi. Niestety nie, ponadto przy próbie rezerwacji przeze mnie pani powiadomiła mnie ze rower już dawno temu został sprzedany komu innemu. zmarnowałem 2h na szukanie sklepu gdzie rower jest dostępny, 4h na podpisanie umowy kredytowej, gdzie zapewniona byla dostepnosc roweru. totalny brak profesjonalizmu, wprowadzanie klienta w błąd, próba wykorzystania braku znajomości praw konsumenta tak, aby umowa byla rozwiązana z mojej strony. NIE POLECAM
1 / 5
2019-10-22 14:16:26
Cecylia
NIE POLECAM (sklep stacjonarny Wrocław Magnolia), wprowadzenie w błąd klienta. Kupiłam dziecku 19.10.19 buty trekingowe Elbrus oraz skorzystałam z promocji drugi produkt tej samej marki za 50% ceny. Spytałam o możliwość wymiany, pracownik przekazał, że można wymienić lub zamienić na jakiś ich tam bon. 21.10.2019 zdecydowałam, że jednak potrzebuje lżejsze obuwie dla dziecka. Udałam się do sklepu i niestety odmówili mi wymiany, przekazując, że przy tej promocji nie można wymieniać. Pracownicy tylko wzruszali ramionami, nie wykrzesali nawet odrobiny chęci, żeby pomóc. Oczywiście zarzucili, że mogłam w cale nie zapytać pracownika o możliwość wymiany. Kierownik nie był obecny w sklepie. Próbowałam zadzwonić na infolinię, ale bez rezultatu, nic nie pomogli. Dla mnie kpina. Najbardziej anty-kliencki sklep w jakim kiedykolwiek coś kupiłam. Przestrzegam wszystkich przed zakupem. To co tu przeczytałam, jest dla mnie wystarczającą antyreklamą.
1 / 5
2019-10-01 16:50:14
Walenty
Beznadziejny sklep. Zakup roweru 17.09.2019 r. na raty, dwa tygodnie czekania i 30.09.2019 informacja o anulowaniu zamówienia. Do BOKu nie idzie się dodzwonić, na maile odpisują lakonicznie. Rower oczywiście jest dostępny w sklepie internetowym, tylko dla mnie zabrakło. Sklep chce zwrócić koszty roweru, ok, ale kto pokryje koszty pożyczki (prowizja i odsetki)? Nie polecam i ostrzegam przed zakupami w tym sklepie.
1 / 5
2019-09-27 12:15:07
Aniela
Fatalnie. Odrzucają reklamację oraz odwołanie bez uzasadnienia, bez opinii rzeczoznawcy i automatycznie dodają zapis "że nie zgadzają się na pozasądowe rozwiązywanie sporów konsumenckich". Tym samym blokują jakąkolwiek możliwość polubownego załatwienia sprawy. Super standardy!
1 / 5
2019-09-20 07:56:03
Ludwika
Po siedmiu dniach czekania uznali że błąd cenowy i nie posiadają towaru. Zamówienie zostało anulowane do tej pory pieniądze nie zostały przelane na konto. To już druga przygoda związana z tym sklepem. Kiedyś kurtki przecenione oklejone niższą ceną, przy kasie okazuje się że promocja nie obowiązuje bo ktoś błędnie nakleił metki (sklep Martes Bielany Wrocławskie).
1 / 5
2019-09-19 13:31:42
Mateusz
Jeśli kto chce się wkurzać to nich sobie coś tam zamówi. Nie polecam i nie spotkałem się z czymś takim aby zapłacić pieniądze i prosić się o wysyłkę towaru, który i tak nie zostanie dostarczony.
1 / 5
2019-08-10 10:15:06
Nadia
Zdecydowanie nie polecam! Zarówno sklep internetowy jak i stacjonarny działa fatalnie! Zamówienie składane w sklepie internetowym realizowane jest już od miesiąca, do dzisiaj nie otrzymałam zamówienia, do tego idzie ono w dwóch paczkach zamiast w jednej. Natomiast sklep stacjonarny utrudnia możliwość zwrotu towaru. Możliwy jest tylko zwrot na bon, który można wykorzystać jednorazowo i zrobić zakupy za tą samą kwotę, przy czym ważny jest on tylko 3 miesiące, gdzie w innych sklepach jego ważność to co najmniej rok. Jest to w pewnym sensie naciąganie klienta na zakupy. Ponadto cena produktów i rzekome "przeceny" też budzą wątpliwość. Przykładem może być walizka która początkowo niby kosztuje 900 zł a jest przeceniona na 230 zł. Wątpliwe jest to że mogła aż tyle kosztować. Zdecydowanie nie polecam tego sklepu. Nie działa prawidłowo, zamówienia są realizowane z bardzo dużym opóźnieniem, do tego oszukują i naciągają. Brak możliwości normalnego zwrotu towaru w sklepie stacjonarnym. Do tego jest drogo. Nie polecam!!! Więcej tam zakupów nie zrobię
1 / 5
2019-08-02 12:06:44
Jeremiasz
Obsługa dno. Na maile nie odpowiadają w ogóle (mimo zapewnień), telefonicznie to katastrofa.
1 / 5
2019-07-25 11:44:24
Karol
... totalne dno .... przesyłka idzie 3 tydzień .... żenua ..
1 / 5
2019-07-15 22:10:18
Zdzisław
22.06.2019 zamówiłem przez sklep internetowy 2 czepki i buty do wody. Czas PRZYGOTOWANIA produktu do wysyłki to 3-7 dni, co jest po prostu śmieszne. Wysyłka została wysłana w ostatni regulaminowy dzień czyli siódmy, a dostarczona dopiero po interwencji na infolinii po dwóch tygodniach (4.07 i 5.07 - dwie daty, ponieważ przesyłka została rozdzielona na czepki i buty z niewiadomych mi powodów).
1 / 5
2019-07-15 11:17:42
Sylwester
Zamówienie złożone i opłacone w sklepie internetowym 28.06.2019 r. Odbiór ma nastąpić w sklepie. Zamówiłem 3 produkty: plecak, czapkę i worek na buty. 02.07.2019 r. na maila otrzymuję fakturę wyłącznie na wspomniany plecak. I cisza. 05.07.2019 r. piszę do sklepu poprzez formularz kontaktowy na stronie, co z realizacją mojego zamówienia. W dniu 08.07.2019 r. otrzymują odpowiedź o treści "dziękujemy za wiadomość. Pana zamówienie "......." jest w trakcie realizacji. Niestety, dopóki nie zostaną wystawione listy przewozowe nie jesteśmy w stanie podać dokładnej daty wysyłki". Następnie 10.07.2019 r. otrzymuję wyłącznie sms-a, że zamówienie oczekuje do odbioru w sklepie. Odbieram przesyłkę z załączoną fakturą a w środku przesyłki wyłącznie czapka i worek. O reszcie Pani w sklepie nic nie wie. Obie pozycje ujęto na drugiej fakturze. Ponownie, tj. 11.07.2019 r. kontaktuje się poprzez formularz ze sklepem z zapytaniem kiedy wreszcie otrzymam plecak na który od dawna mam fakturę. Dnia 12.07.2019 r. otrzymuję odpowiedź o treści "Dział Realizacji skontaktuje się z pracownikami wybranego sklepu w sprawie zamówienia ".......". Bardzo prosimy o informację jeżeli do poniedziałku nie otrzyma Pan informacji o możliwości odbioru brakującego towaru." Podsumowując, pomimo, że sklep informuje, że czas realizacji zamówienia to 3-7 dni roboczych, to chaos w tym sklepie jest kompletny. Nie znają stanu realizacji zamówienia, raz fakturę wysyłają mailowo, innym razem fizycznie jest do odebrania z częścią zamówienia. Co najgorsza zapłaciłeś to proś się o swój towar!!!. Cieszę się, że zamówiłem wyłącznie 3 rzeczy w owym sklepie, bo pewnie jeździłbym po odbiór kilka, może kilkanaście razy. Plecaka nie otrzymałem do dzisiaj!. W internecie zamawiam bardzo dużo w wielu sklepach od wielu lat. Z takim ignoranctwem, lekceważeniem i chaosem spotykam się po raz pierwszy. Zdecydowanie i stanowczo NIE POLECAM !!!
2 / 5
2019-05-23 19:58:07
Fryderyk
Zakupione ciuchy dotarł do mnie po miesiącu przy czym - tydzień przed wysyłka napisali do mnie ze jedna z koszulek nie dotrze bo została wyprzedana ( po miesiącu nic dziwnego) na dodatek te co przyszły dziwnie pachną - kurier zostawił zakupione ciuchy w kilku różnych punktach w miesicie gdyż ponoć nikogo nie było w domu w trakcie dostawy co jest nie prawda - w zakupione spodenki przyszły uszkodzone ( rozprute na szwie nie wiem czy ktoś to sprawdza czy lica ze uda się to komuś wepchnąć wstyd)
1 / 5
2019-04-23 13:41:24
Sławomir
Totalny brak profesjonalizmu. Sklep sprzedaje produkty, których nie ma na stanie i po trzech miesiącach łaskawie daje znać, że zamówienie nie może zostać zrealizowane. Oszuści.
1 / 5
2019-04-16 11:10:17
Ludmiła
Zamawiasz i nie otrzymujesz produktu. Innymi słowy sprzedają towary, których nie posiadają w międzyczasie obracając Twoimi pieniędzmi.
1 / 5
2019-03-26 00:49:03
Alina
Nie polecam, płacisz i nie wysyłają w ogóle towaru.
1 / 5
2019-03-20 19:21:37
Tomasz
Zamówienie opłacone 17 lutego. Do dzisiaj, 20 marca, nadal czekam na zamówienie. Żart i tyle.
1 / 5
2019-03-11 16:36:22
Helena
Sklep tragiczny. Drugi raz już mi się zdarzyło, że nie wysłali produktu. Co z tego, że ceny dobre, jak towaru nie ma. Wiecznie tylko opóźnienia i prośby o wyrozumiałość. Ostatnio jeszcze lepiej... Wystawili komunikat, że do odwołania trwają prace związane z naprawą systemu. Chyba już nie bardzo wiedzą jak uzasadniać braki wysyłek. Radzę omijać szerokim łukiem bo szkoda nerwów i mrożenia kasy na miesiąc, bo tyle im potrzeba, żeby stwierdzić, że brak towaru i oddać pieniądze. Jednym słowem: PORAŻKA
1 / 5
2019-03-07 12:22:36
Roma
Data zamówienia: 2019-02-23 Sposób dostawy: odbiór osobisty Metoda płatności: PayU Status: Status twojego zamówienia Data Status 2019-03-01 16:06:14 Wysłane 2019-02-23 15:56:11 W trakcie realizacji - opłacone 2019-02-23 15:55:27 W trakcie realizacji - oczekiwanie na PayU
1 / 5
2019-03-05 09:19:48
Zygfryd
Zamówienie złożone 20.02.2019 do dzisiaj (05.03.2019) nie otrzymałem zamówienia!! Odradzam zakupy w tym sklepie, na zadawane pytania otrzymuje tylko informacje że czas realizacji może się wydłużyć...
1 / 5
2019-03-04 13:04:30
Bronisław
sklep internetowy martes to jakieś nieporozumienie , składasz zamówienie płacisz i ....maja Cię w du..e , nie sposób się dodzwonić , zero informacji na temat realizacji zamówienia , możesz jedynie czekać , realizacja 3-7 dni wg. sklepu to bajki , na maila dostajesz odpowiedź z automatu z tą samą formułką każdorazowo....szczerze odradzam
1 / 5
2019-02-21 15:17:37
Robert
Zero informacji, mega opóźnia w dostawie. Żałuje, ze skorzystałem :(
1 / 5
2019-01-15 07:52:25
Bogdana
Porażka. Buty przeciekają - są źle sklejone podeszwy z resztą buta. Przeszłam się raptem po mokrym, nowym, równym chodniku (nie skakałam po kałużach, bo ich nawet nie było) jakieś 5 metrów, buty całkowicie przeciekły. Sklep twierdzi, że to wina braku membrany. Rozumiem, że membrana byłaby potrzebna gdybym w tych butach szła w ulewny dzień, ale tak nie było. Dodam, że nie są to buty do biegania z masą siateczek, tylko ze skóry syntetycznej. Najfajniejsze jest to, że moje buty do biegania czy trampki potrafią wytrzymać więcej w deszczu, niż te po deszczu. Poziom obsługi - żenujący. Nie polecam. Nawet firma Adidas, której buty kupiłam, lepiej zareagowała.
1 / 5
2018-12-04 09:54:00
Zenon
Przestrzegam przed zakupami w firmie Martes Sport. Każdą reklamacje na obuwie odrzucają z automatu. Po 3 miesiącach po zakupie rozkleił mi się but firmy Nike. Natychmiast po zauważeniu wady złożyłem reklamacje i została odrzucona. Nie było żadnej ekspertyzy niezależnego fachowca. Pod pismem podpisał się jakiś pracownik sklepu w którym kupiłem obuwie. Jakaś paranoja. Osoba mnie obsługująca poinformowała mnie , że mają przykaz od szefostwa aby nie uznawać roszczeń klientów (słowa pracownika). On mnie rozumie i uznałby reklamacje bo jest zasadna ale nie może- ma takie polecenie. Skandal. Ja tego nie odpuszczę i idę do sądu gdzie mam 100 procentową pewność wygranej. Fs
1 / 5
2018-11-06 16:20:23
Ignacy
Widzę nie tylko ja mam problemy z butami, sytuacja podobna do innych, buty ich marki rozsypały się po 6 miesiącach oczywiście stwierdzili że to moja wina że podeszła rozkleiła się wzdłuż połączenia dwóch różnych gum. Jak teoretycznie buty bez wady produkcyjnej mogą się tak szybko rozsypać? po prostu sprzedają tandetę. Żałosne jest to że duża firma nie dba o renomę i pozytywny wizerunek u klientów, pieniądze są dla nich NAJWAŻNIEJSZE klient im tylko przeszkadza. Na pewno moje komentarze pojawią się na różnych forach i zachęcam innych do pisanie wszędzie że Martes nie dba o klientów .
1 / 5
2018-10-01 14:25:54
Bogdan
Jeden wielki totalny *****. Reklamowane przeze mnie obuwie było w świetnym stanie, praktycznie go nie używałem. Rozpruł się materiał z boku. Decyzja sklepu - odmowa. Żadnego uzasadnienia. Na moją prośbę o wskazanie co było powodem odmowy otrzymałem takiego maila: Witam, Szanowny Panie, uzasadnienie otrzymał Pan wraz z obuwiem. Reklamacja została rozpatrzona zgodnie o obowiązującymi przepisami prawa i jeżeli nie zgadza się Pan z decyzją to pozostaje możliwość odwołania u Rzecznika Praw Konsumenta lub w sądzie cywilnym. Ludzie omijajcie ten ***** szerokim łukiem. Dla mnie to jest jedna wielka tragedia....
1 / 5
2018-09-20 18:00:09
Klemens
Złożyłem zamówienie 3 września, a 19 września otrzymałem wiadomość o treści: Dziękujemy za złożone zamówienie. Kontaktujemy się z Państwem, gdyż ze względu na niespodziewane problemy techniczne okazało się, że zamówiony towar nie jest dostępny. Brak możliwości realizacji zamówienia obliguje nas do jego anulowania oraz zwrotu środków na konto, z którego była dokonana wpłata. Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. W ramach rekompensaty chcieliśmy przekazać Państwu specjalny 10% kod rabatowy* na kolejne zakupy w naszym sklepie internetowym. kod ważny do 2019-03-19 (nie dotyczy nart, butów narciarskich i rowerów, nie łączy się z innymi rabatami) Ta wiadomość została wygenerowana automatycznie, prosimy na nią nie odpowiadać. Dodam, że 18 września na stronie internetowej sklepu, produkt jeszcze był dostępny. Zastanawia mnie jak często taka sytuacja spotyka klientów sklepu Martes i czy nie jest to celowe działanie sklepu. Mnie spotkało to już drugi raz, a zakupy w tym sklepie internetowym robiłem dwa razy.
1 / 5
2018-09-09 19:31:05
Dymitr
Ostrzegam wszystkich kupujących obuwie w sklepach MARTES. Reklamacje wadliwego obuwia zakupionego w sklepie stacjonarnym nie są uznawane, Klient traktowany jest jak zło konieczne. Zakupiłem buty w sklepie stacjonarnym w Koszalinie, są to buty reklamowane jako buty taktyczne, które używają formacje mundurowe. Przed upływem roku po zakupie obuwia odkleiły się gumowe noski , w związku z tym że buty były na gwarancji Żona zgłosiła reklamacje w koszalińskim sklepie. Po upływie ok 14 dni otrzymała odpowiedź - "Szanowny PANIE" !!! już pierwsze słowa świadczyły o tym że Martes nie ma "zielonego pojęcia" z kim sie kontaktuje , odpowiedzi udziela na zasadzie "kopiuj-wklej" z szablonu odpowiedzi, oczywiście odpwiedź była odmowna z podaniem powodu jako " ... z powodu intensywnej eksploatacji..." Dodatkowo w ostatnim zdaniu informują że nie wyrażają zgody na jakiekolwiek pozasądowe rozwiązywanie sporów konsumenckich. Sklep MARTES to wzór arogancji i przedmiotowego traktowania Klienta . Chciałem przypomnieć że obecny Klient to Klient świadomy swoich praw. Absolutnie nie polecam zakupów w sklepie, który oddala od siebie odpowiedzialność za sprzedawany towar.
1 / 5
2018-09-08 09:51:18
Radomir
po 1,5 tygodnia od zamówienia, otrzymałem informację iż produkt nie jest dostępny wcześniej jak dopytywałem - to przepraszali za opóźnienie i kazali czekać na odpowiedź do zapytania na temat terminu dostawy - czekałem dwa dni i musiałem się po przypominać
1 / 5
2018-07-22 15:01:15
Kamil
Znowu spróbowałem i znowu porażka. Małe zamówienie (kilka koszulek i kilka strojów kąpielowych dla dziecka) przychodzi w 3 paczkach!!! Każda paczka jest pobraniowa, a kurier przyjmuje tylko gotówkę - musisz mieć odliczone pieniądze na kilka paczek. Strasznie wkurzające, bo musisz być w domu 3 razy. W ciągu tygodnia od złożenia zamówienia i tak przyszły tylko 2 paczki (nie wiadomo gdzie jest ta trzecia). To jest zdecydowanie poniżej obecnych standardów w e-commerce.
1 / 5
2018-06-09 11:48:58
Kornelia
Bardzo długi czas oczekiwania, nie da się skontaktować ze sklepem
1 / 5
2018-06-01 10:52:28
Marta
Ten sklep to istna katastrofa, a gwarancja na 2 lata to zwykła ściema. Po roku chciałam złożyć reklamację na DAMSKIE BUTY REEBOK ROYAL CL JOG 2L V70724 REEBOK, reklamacja została odrzucona w wyjaśnieniu napisali że pękły przez to że były wielokrotnie przemoczone, co jest jednym wielkim kłamstwem buty wyciągnęłam po zimie i raz zostały założone wiosną i pękły podczas chodzenia. Cały czas były konserwowane produktami zakupionymi u nich w sklepie które polecił pracownik. Ale widząc wszystkie opinie tutaj nie ma się co dziwić. Całe szczęście są jeszcze inne porządne sklepy oby od tego coraz więcej ludzi trzymało się z daleka.
1 / 5
2018-05-29 22:09:24
Eligiusz
Zdecydowanie nie polecam zakupów w sklepie Martes Sport. Kupiłem u nich buty (dokładniej w Rybniku) 17 marca Puma Rebound Street V2, które po miesiącu użytkowania zaczęły się rozklejać + w lewym bucie podeszwa stopiła się (wiadomo, wykonanie z wkładki przy cieplejszych dniach wszystko jest możliwe), buty 2 maja oddałem na reklamację - częściowa odmowa, rozklejenia naprawili, wkładki nie ruszyli a w odpowiedzi na reklamację napisali, że ponoć wkładka miała kontakt z substancją klejącą, a gdy zapytałem pani w sklepie o co im dokładniej chodzi bo nie rozumiem zasugerowała, że może depnąłem skarpetką w klej i tak wlazłem do buta.. Wadliwa jakość wkładek, pianki i tyle no, gdzie tu mojej winy się doszukiwać? No na pewno kleju bym na skarpetce nie poczuł. W ten sam dzień buty drugi raz zostawiłem na reklamacji bo nie wyobrażam sobie przyjąć zepsute buty, a że wada dla mnie istotna (niejednokrotnie by się stopiła w upalne dni, każda wkładka z pianki) to zaznaczyłem zwrot gotówki aby kupić tym samym inne obuwie, ale no przeliczyłem się, bo druga reklamacja - odmowa. Schody zaczynają się od drugiej reklamacji i to co się dzieje to w sumie sam nie do końca rozumiem Sklep po kilku mailach stwierdził, że faktycznie coś jest nie tak i wymienią mi wkładki (na co się nie zgadzałem), może by mi oddali pieniądze ale sory, zauważyliśmy spore ślady eksploatacji obuwia. No więc podjeżdżam po buty, patrzę, a tam wkładki zupełnie innej firmy, przyklejone krzywo (sam fakt, że przyklejone no wybaczcie, ale teraz nie mam opcji wymiany wkładek) no to hyc mail do nich, prośba o stare wkładki (chciałem iść do rzeczoznawcy), tydzień cisza i przyszła paczka od nich. Nie wiem, co się w tym momencie stało, czy to faktycznie pomyłka, bo tak się tłumaczyli (w co wątpię, bo na logikę, jeśli zaszło stopienie to wkładka powinna być wklęsła, jest wypukła) wysłali mi wkładki o jakieś dwa rozmiary większe i jeszcze prawdopodobnie nie z tego modelu (śmieszny zbieg okoliczności, bo te które mi wysłali posiadają wadę ewidentnie z winy użytkownika) No i teraz nic nie zrobię, ani do rzeczoznawcy po opinie ani nic, bo mi wszystko wymienili, chociaż spróbuję ugrać to z tym, że na żadną wymianę się nie zgadzałem, nie ustosunkowali się do moich żądań itd, kpina po prostu W ani jednej z reklamacji nie ma opinii rzeczoznawcy (a rzekomo sklep kontaktował się z takowym podczas drugiej), a po zapytaniu gdzie jest opinia zostałem "wyproszony" ze sklepu przez panią sprzedawczynię a dokładniej słowami: "Ma pan swoją reklamację to może pan opuścić sklep" co dla mnie nie powinno mieć miejsca, takie słowa do klienta? No cóż, sprawa jest u rzecznika, proponowałem polubowne załatwienie sprawy, ale niestety oni chcą tylko sądu, więc czeka mnie długa walka z nimi, mam nadzieję, że ugram bo potraktowali mnie słabiutko jak na według nich wysokie standardy. W całej tej sytuacji należą się brawa dla PUMY, bo po kontakcie z nimi dali mi kupon rabatowy 10%, mimo iż nie musieli, a zapewne kontaktowali się ze sklepem, ale też nic nie ugrali, bo zanim dali mi ten kupon minęło półtorej tygodnia. Kolega, który wspólnie ze mną reklamował, uznali, że mu wymienią. Tych samych butów nie mieli na stanie, więc poprosił o zamówienie ich do sklepu a on przyjedzie i je odbierze. Sory, czekaj se pan, tera nima ani butów, ani kasy. Aż szkoda, że nie kupiłem butów w sklepie jakieś 2 metry obok. Tam reklamacje uznali mi po 6 miesiącach od zauważenia wady, z czego połowa to uszkodzenia mechaniczne, a nie wymienili tylko oddali gotówkę. Jak to mówią, wszystkiego trzeba spróbować. Teraz przynajmniej wiem, że ten sklep będę omijał szerokim łukiem. Żenada po prostu. Stały-były klient pozdrawia.
1 / 5
2018-05-29 22:09:24
Rudolf
Zdecydowanie nie polecam zakupów w sklepie Martes Sport. Kupiłem u nich buty (dokładniej w Rybniku) 17 marca Puma Rebound Street V2, które po miesiącu użytkowania zaczęły się rozklejać + w lewym bucie podeszwa stopiła się (wiadomo, wykonanie z wkładki przy cieplejszych dniach wszystko jest możliwe), buty 2 maja oddałem na reklamację - częściowa odmowa, rozklejenia naprawili, wkładki nie ruszyli a w odpowiedzi na reklamację napisali, że ponoć wkładka miała kontakt z substancją klejącą, a gdy zapytałem pani w sklepie o co im dokładniej chodzi bo nie rozumiem zasugerowała, że może depnąłem skarpetką w klej i tak wlazłem do buta.. Wadliwa jakość wkładek, pianki i tyle no, gdzie tu mojej winy się doszukiwać? No na pewno kleju bym na skarpetce nie poczuł. W ten sam dzień buty drugi raz zostawiłem na reklamacji bo nie wyobrażam sobie przyjąć zepsute buty, a że wada dla mnie istotna (niejednokrotnie by się stopiła w upalne dni, każda wkładka z pianki) to zaznaczyłem zwrot gotówki aby kupić tym samym inne obuwie, ale no przeliczyłem się, bo druga reklamacja - odmowa. Schody zaczynają się od drugiej reklamacji i to co się dzieje to w sumie sam nie do końca rozumiem Sklep po kilku mailach stwierdził, że faktycznie coś jest nie tak i wymienią mi wkładki (na co się nie zgadzałem), może by mi oddali pieniądze ale sory, zauważyliśmy spore ślady eksploatacji obuwia. No więc podjeżdżam po buty, patrzę, a tam wkładki zupełnie innej firmy, przyklejone krzywo (sam fakt, że przyklejone no wybaczcie, ale teraz nie mam opcji wymiany wkładek) no to hyc mail do nich, prośba o stare wkładki (chciałem iść do rzeczoznawcy), tydzień cisza i przyszła paczka od nich. Nie wiem, co się w tym momencie stało, czy to faktycznie pomyłka, bo tak się tłumaczyli (w co wątpię, bo na logikę, jeśli zaszło stopienie to wkładka powinna być wklęsła, jest wypukła) wysłali mi wkładki o jakieś dwa rozmiary większe i jeszcze prawdopodobnie nie z tego modelu (śmieszny zbieg okoliczności, bo te które mi wysłali posiadają wadę ewidentnie z winy użytkownika) No i teraz nic nie zrobię, ani do rzeczoznawcy po opinie ani nic, bo mi wszystko wymienili, chociaż spróbuję ugrać to z tym, że na żadną wymianę się nie zgadzałem, nie ustosunkowali się do moich żądań itd, kpina po prostu W ani jednej z reklamacji nie ma opinii rzeczoznawcy (a rzekomo sklep kontaktował się z takowym podczas drugiej), a po zapytaniu gdzie jest opinia zostałem "wyproszony" ze sklepu przez panią sprzedawczynię a dokładniej słowami: "Ma pan swoją reklamację to może pan opuścić sklep" co dla mnie nie powinno mieć miejsca, takie słowa do klienta? No cóż, sprawa jest u rzecznika, proponowałem polubowne załatwienie sprawy, ale niestety oni chcą tylko sądu, więc czeka mnie długa walka z nimi, mam nadzieję, że ugram bo potraktowali mnie słabiutko jak na według nich wysokie standardy. W całej tej sytuacji należą się brawa dla PUMY, bo po kontakcie z nimi dali mi kupon rabatowy 10%, mimo iż nie musieli, a zapewne kontaktowali się ze sklepem, ale też nic nie ugrali, bo zanim dali mi ten kupon minęło półtorej tygodnia. Kolega, który wspólnie ze mną reklamował, uznali, że mu wymienią. Tych samych butów nie mieli na stanie, więc poprosił o zamówienie ich do sklepu a on przyjedzie i je odbierze. Sory, czekaj se pan, tera nima ani butów, ani kasy. Aż szkoda, że nie kupiłem butów w sklepie jakieś 2 metry obok. Tam reklamacje uznali mi po 6 miesiącach od zauważenia wady, z czego połowa to uszkodzenia mechaniczne, a nie wymienili tylko oddali gotówkę. Jak to mówią, wszystkiego trzeba spróbować. Teraz przynajmniej wiem, że ten sklep będę omijał szerokim łukiem. Żenada po prostu. Stały-były klient pozdrawia.
1 / 5
2018-05-21 21:16:50
Paulina
Na zamówienie czekam już 3. tydzień - żadnych informacji o statusie realizacji, nie odbierają telefonu, nie odpisują na maile.
1 / 5
2018-05-21 09:08:26
Otylia
Nikomu nie polecam zakupów w tym sklepie!! Zakupiłam kurtkę dla córeczki dokładnie 28 kwietnia. Termin realizacji zamówienia 3-7 dni. Dokładnie 7 dnia po godzinie 23 otrzymałam automatycznego e-maila, że ze względu na dużą ilość zamówień wysyłka towaru się opóźni. Dziś - 21 maja - (!!!!!) otrzymałam automatycznego e-maila, że towaru nie ma! nigdy nie robiłam jeszcze zakupów w tak nieprofesjonalnym sklepie.W ramach rekompensaty kod rabatowy 10% - jak dla każdego klienta, który wchodzi na stronę martes.pl Na pewno już nigdy nie zakupię nic w tym sklepie i zdecydowanie będę odradzać to wszystkim znajomym.
1 / 5
2018-05-17 22:17:33
Renia
Realizacja zamówienia w teorii 3-7 dni. W praktyce przeszło miesiąc... Jakaś farsa. Szczerze nie polecam. Pierwszy i ostatni mój zakup tutaj.
1 / 5
2018-05-17 22:17:33
Szymon
Realizacja zamówienia w teorii 3-7 dni. W praktyce przeszło miesiąc... Jakaś farsa. Szczerze nie polecam. Pierwszy i ostatni mój zakup tutaj.
1 / 5
2018-05-14 12:27:19
Julianna
Po trzech tygodniach oczekiwania na realizację zamówienia zostało po prostu anulowane. Wydaje się to być normalny sposób postępowania tego sklepu. Zdecydowanie nie polecam.
1 / 5
2018-05-14 12:27:19
Walentyna
Po trzech tygodniach oczekiwania na realizację zamówienia zostało po prostu anulowane. Wydaje się to być normalny sposób postępowania tego sklepu. Zdecydowanie nie polecam.
1 / 5
2018-05-05 17:59:05
Wiktoria
NAJGORSZY SKLEP INTERNETOWY z jakim się spotkałam (a robię większość zakupów w internecie). Mija drugi tydzień, a zamówione buty nie zostały wysłane. Zamówiłam z wyprzedzeniem, bo potrzebne były córce na wycieczkę. Maile pozostają bez odpowiedzi. Pani na infolinii po długich oczekiwaniach wreszcie odebrała słuchawkę i z łaską udzielała szczątkowych informacji. Buty przed wycieczką nie mają szans, żeby do mnie dotrzeć, więc postanowiłam kupić je stacjonarnie. Upewniałam się i na stronie www i na infolinii o dostępności tego modelu. Jakie było moje zdziwienie, jak w sklepie stacjonarnym (specjalna wyprawa, bo w dwóch okolicznych sklepach tego modelu nie było) nikt nie wiedział, gdzie te buty mogą być - sklep po prostu ich nie miał. MASAKRA! Omijajcie ten sklep szerokim łukiem.
1 / 5
2018-04-19 10:47:36
Walentyna
już 8 dni roboczych od złożenia zamówienia a paczka nie została nawet wysłana.. zamówiłam z wyprzedzeniem, bo zależało mi na przesyłce przed wyjazdem, ale i tak paczka nie dojdzie. nigdy wcześniej nie miałam takich problemów i tak długiego czasu oczekiwania na paczkę. w ramach rekompensaty dostałam maila z 10% zniżką. na pewno z niej nie skorzystam bo mam zamiar omijać ten sklep szerokim łukiem. dodzwonić się na infolinię też mi się nie udało.. jakość obsługi w sklepach stacjonarnych również zawiodła. nie interesują się klientem, nie mają wiedzy o produktach, wprowadzają w błąd. dzwoniłam i pytałam o dostępny produkt w sklepie, pani przez tel powiedziała, że jest. przyszłam, okazało się po pół godz poszukiwań, że nie ma.. żenada. nie polecam!
2 / 5
2018-04-13 18:12:17
Karina
(Dotyczy sklepu stacjonarnego) Reklamowany produkt został oddany w przeciągu umówionych uprzednio dwóch tygodni, natomiast wybrana przez sprzedawcę (w zgodzie z obowiązującym prawem) naprawa nie wygląda zbyt atrakcyjnie. Uchwyt do suwaka zamka jest delikatnie pocięty, a sama linka wsadzona i zalana brzydko klejem ;/. Nie polecam !
1 / 5
2018-01-24 14:18:07
Jędrzej
Ż-E-N-A-D-A !!! Zamówienie złożone 9 stycznia szło do mnie w 7 paczkach przez 2 tygodnie! Na szczęście kurier był u mnie tylko 4 razy, bo sobie połączył wycieczki. 11 rzeczy wysyłane z różnych sklepów - czasami ładnie zapakowane, a czasami wrzucone do torby z metkami luzem (nieprzyczepionymi do towaru). Oczywiście nie informują klienta, że będzie opóźnienie albo jakieś problemy. Po drugie - jakość produktów Hi-tec coraz bardziej dołuje - to nie te same buty co kiedyś. Teraz to zwykła chińszczyzna... Po trzecie - Martes od razu atakuje spamem mailowym i sms-owym. Zamówienia nie potrafią sprawnie zrealizować ale spam to dla nich łatwizna. Zapisałem się co prawda do newslettera (rabat), ale nigdy nie zgadzałem się na jakieś sms-y z ofertami. Generalnie - odradzam. Realizacja zamówienia jest fatalna, a jakość produktów coraz niższa (znam Hi-teca od wielu lat). Widać że to wszystko dołuje (organizacja, e-commerce, jakość produktów).
1 / 5
2018-01-12 10:43:34
Romuald
Najgorszy sklep internetowy EVER. Złożyłem zamówienie 11 grudnia 2017 r. (nr #321598/2017/12/11), żeby 8 stycznia 2018 r. po wielu, wielu telefonach dowiedzieć się, że przesyłka nie została w ogóle wysłana. W takim razie poinformowałem, że rezygnuję i proszę o zwrot pieniędzy. Do dzisiaj czekam. W dzisiejszych czasach, kiedy większość zakupów dokonanych przez internet za 2 dni mam w domu, SKLEP MARTES to jakaś patologia. Ostatni raz skorzystałem z ich usług
1 / 5
2017-12-21 12:07:01
Patryk
Mimo złożenia zamówienia dwa tygodnie przed świętami, paczka nie dojdzie na czas. Specjalnie kupowałem towar, który jest na stanie sklepu. Informowanie klienta o statusie/problemach na bardzo słabym poziomie. Praktycznie do dzisiaj miałem nadzieję, że wszystko jest OK. W ramach rekompensaty firma zaproponowała kod rabatowy na kolejne zakupy w przeciągu 30 dni. Rabat 10%. Nie chciałbym mieć z tym sklepem nic wspólnego, nawet jakby rabat wynosił 90% ;)
1 / 5
2017-12-13 21:23:48
Zuzanna
Niestety o procesie reklamacji w firmie Martes Sport nie można powiedzieć nic dobrego. Buty trekingowe wg rzeczoznawcy firmy nie mogą być użytkowane podczas mokrej pogody oraz nie powinno się wychodzić w nich w góry bo będą zbyt intensywnie użytkowane i przez to się mogą uszkodzić. W swoich decyzjach wykazują kompletną niekonsekwencją. Pierwsza reklamacja obuwia Sajama MID została uznana (naprawa) a kolejna taka sama usterka tylko w innym miejscu buta została odrzucona. Pracownikowi firmy nie chało się nawet sprawdzić co było powodem wcześniejszej reklamacji.
1 / 5
2017-05-30 22:17:18
Maksymilian
Jest już kilka komentarzy na temat traktowania klientów poddających towar reklamacji, więc powiem tylko, że nic z tej kwestii się nie zmieniło. Buty użytkowane ponad 6 miesiecy zaczęły się rozklejać na czubkach i z przedniej części podeszwy. Jedna z ekspedientek w oddziale w gliwickim Forum w chamski sposób próbowała mi wmówić, że buty ze skóry ekologicznej (!!!) wyprałem w pralce, po wymianie kilku zdań łaskawie poddała towar reklamacji, która nie została uznana z powodów takich jak pisali moi poprzednicy w tej sprawie. Niby nadmiernie moczone, niby źle użytkowane, nie wiem co trzeba zrobić z butami żeby po kilku miesiącach się zepsuły (w miesiącach zimowych nosiłem buty zimowe). Tragedia, nie dajcie się nabrać bo nikt Wam nie naprawi, ani tymbardziej nie odda pieniędzy za ten badziew. Na sam koniec, oddawałem buty dnia 9.05.2017r w godzinach między 16.30 a 18, może ktoś z władzy(jesli to czytacie) nauczy porządku tej Pani :)
1 / 5
2017-01-10 16:54:05
Iwo
Zamówienie nie dotarło w podanym terminie, 0 informacji na temat opóźnień. Po upomnieniu się o zamówienie odpowiedź po 1.5 tygodnia: zlecenie wydane do kuriera, nie przekazane z magazynu. Po prawie 3 tygodniach paczka dotarła.
5 / 5
2016-10-31 09:20:11
Przemysław
Trzymają poziom. Kiedyś kupiłem u nich buty trekkingowe Hi-Tec i spisywały się naprawdę dobrze. Teraz kupiłem u nich plecak dla syna i wszystko było ok: sprawnie, w miare szybko, bez problemów.
5 / 5
2016-10-19 08:57:37
Oliwier
Jak przyspieszą realizację zamówień będzie 10/10. Bo to jedyne do czego można się przyczepić. Reszta – bardzo na plus.
4 / 5
2016-10-12 09:32:24
Tomasz
Różowe Galaxy już po pierwszy treningu. Są świetne. Nie mam tez uwag do realizacji zamówienia: bez problemu, w terminie, ok zapakowane.
1 / 5
2016-10-11 20:37:23
Lucjan
DNO !!!! REKLAMACJE FIKCJA A NAWET FARSA KUPILEM BUTY TREKINGOWE HI TEC ZA 190 ZL PO 2 TYGODNIACH UZYTKU ROZPADAC SIE ZACZĘŁY ODDAŁEM NA GWARANCJE A ICH RZECZOZNAWCA PÓŁDEBIL ODPISUJE ZE TO SĄBUTY TAKTYCZNE I BYŁY NARAŻONE NA WILGOĆ NAWET ICH Z PUDEŁKA NIE WYCIAGŁA CUDNA PANI RZECZOZNAWCA BEZ RZECZNIKA PRAW KONSUMENTA NIC NIE UGRACIE W RAZIE REKLAMACJI. PO TELEFONICZNYM KONTAKCIE Z DZIAŁEM REKLAMACJI PAN STEIRDZIŁ ZE NIE MAJA OBOWIAZKU PRZYJAC ODWOŁANIA. PRZESTRZEGAM PRZED ZAKUPEM CZEGOKOLWIEK SZKODA KASY I KOPANIA Z NIMI.
5 / 5
2016-10-10 11:52:39
Miłosz
Jak najbardziej mogę polecić. Zakupy robiłem już kilka razy i zawsze wszystko grało. A raz jak zamówiłem za małe buty, szybko i bez problemu mi je wymienili. Takie podejście lubię.
4 / 5
2016-09-27 09:39:37
Irma
Mam z ich sklepu kilka rzeczy i sobie chwale. Oczywiście ich największa siłą są cena i wybór. Z transakcjami nigdy nie miałam problemu: było na czas i z potrzebnymi dokumentami. Mogę spokojnie polecić.
4 / 5
2016-09-22 16:23:01
Elwira
Solidna firma. Robiłam zakupy kilka razy. Raz nie trafiłam z rozmiarem i dość sprawnie zorganizowali wymianę.
4 / 5
2016-09-21 15:14:21
Przemysław
Ich jedynym słabym ogniwem jest czas realizacji zamówienia. Czekanie na towar 7 dni roboczych to trochę długo. Ale wybór i ceny – super. Sama transakcja tez ok: towar dobrze zapakowany i zgodny z opisem.
5 / 5
2016-09-16 11:44:48
Damian
Fajny sklep dla aktywnych, zwłaszcza dla poczatkujących. Dużo ciuchów sportowych w bardzo dobrych cenach. Z transakcją nigdy nie miałem problemów. Wygląd produktów zawsze zgodny ze zdjęciem.
4 / 5
2016-09-12 11:07:01
Weronika
Nie mam się do czego przyczepić. Termin realizacji zachowany, towar zapakowany ok, produkt zgodny z opisem i zdjęciem.
5 / 5
2016-08-26 11:13:17
Stanisław
Fajnie, że z myślą o lecie wprowadzili paletki do tenisa. Kupiłem, dotarły, fajne. Transakcję oceniam jako dobrą – nie było z niczym problemów. Mogę polecić.
4 / 5
2016-08-22 11:31:39
Celestyn
Kolejne zamówienie, kolejna dobra transakcja. W Martesie kupuję już jakieś dwa lata i zawsze wszystko grało. Nie wysyłają ekspresowo, to fakt, ale nadrabiają dużym wyborem i dobrą ceną. Ja w każdym razie nigdy nie miałem z nimi żadnych problemów.
4 / 5
2016-08-16 10:16:52
Andrzej
Moja opinia jest dobra. Podchodzą do klienta poważnie, sprawnie odpowiadają na maile. Przy pierwszym zakupie nie trafiłem z rozmiarem butów, ale szybko załatwili sprawe. Będe polecać.
4 / 5
2016-08-10 11:16:58
Klaudiusz
Realizacja zamówienia w terminie, choć dla mnie trochę za wolno – doszło po 6 dniach. Reszta dla mnie jak najbardziej zadowalająca.
5 / 5
2016-08-05 13:35:32
Bernard
Szybko i rzetelnie. Proste składanie zamówienia, sprawna realizacja, dobrze zapakowany towar.
5 / 5
2016-07-25 09:28:35
Filip
Jestem pozytywnie zaskoczony. E-sklep maja przejrzysty, ceny niezłe, wybór duży. Towar dotarł terminowo.
4 / 5
2016-07-18 09:15:04
Olaf
Jestem po 3 zakupach u nich. Wszystkie były bezproblemowe. Teraz musiałem co prawda czekać nieco dłuzej na zamówione buty i peleryne, ale może to przez wakacje. W każdym razie u mnie wszystko było ok.
5 / 5
2016-07-14 11:48:04
Igor
Ostatnio w martesie kupiłem rakietki do badmintona. Kosztowały grosze a prezentują się naprawdę nieźle. Pozytywnie zaskoczyła mnie również jakość obsługi klienta. Dobry kontakt mailowy, w miarę sprawny czas realizacji, solidne opakowanie. Good job
5 / 5
2016-07-11 16:26:18
Honorata
Tydzień temu zrobiłam moje drugie zakupy w Martes Sport. Drugie udane. Plecak marki Elbrus świetny (duży plus za ten wodoodporny pokrowiec). Z zamówieniem nie było żadnych problemów: w zadeklarowanym czasie, dobrze zapakowane, fajny kontakt mailowy. Na podstawie dotychczasowych doświadczeń śmiało polecam.
5 / 5
2016-07-06 09:19:36
Bronisław
Tydzień temu zamówiłem u nich polara i dziś doszedł. Jakość naprawdę super (marka Elbrus) i praktyczna kieszonka na piersi. Sama realizacja zamówienia tez na plus. W terminie, bez problemów, dobrze zapakowane. Polecam
5 / 5
2016-06-27 09:29:18
Malina
Podczas zakupu nie trafiłam niestety z rozmiarem. Wymieniono mi buty bez problemu i naprawdę szybko. Plus za takie podejście do klienta
4 / 5
2016-06-23 11:59:58
Anita
Jak czegoś brakuje mi przed wyjazdem na wakacje, biję od razu do nich. W promocji udało mi się nawet kupic świetną walizkę Elbrus w równie świetnej cenie. Warto tylko pamiętać, żeby zakupów nie robić na ostatnią chwilę bo wysyłają do 7 dni roboczych.
5 / 5
2016-06-21 21:01:02
Sebastian
Mam z martesa rolki marki Cool side. Są super wygodne i świetnie się prezentują. Jestem z nich bardzo zadowolona. Podobnie jak z pracy samego sklepu. Dobry kontakt, wszystko bardzo czytelne, zamówienie zrealizowane w terminie. Polecam bo dobrze wykonują swoja robotę.
4 / 5
2016-06-20 16:14:23
Rafał
Zamówione w sklepie Martes obuwie okazało się być niestety trochę za duże. I tu spotkało mnie miłe zaskoczenie. Wiem, że sklepy internetowe mają obowiązek przyjmować rezygnacje i zwroty, ale czasem robią z tym problemy, nie ma się co oszukiwać. Martes sprawę załatwił szybko i sprawnie. Brawo Wy.
5 / 5
2016-06-17 21:13:35
Judyta
Nie mam zarzutów. Z działu wyprzedaże wyłowiłam już kilka perełek świetnej jakości i w rewelacyjnych cenach. Buty Hi-Teca, z którymi praktycznie się nie rozstaję, są już ze mną kilka sezonów. Transakcje bez większych problemów. Czasem wydłuża im się nieco czas realizacji, zwłaszcza w okresach przedświątecznych, ale dla mnie to akurat nie problem. Polecam
5 / 5
2016-06-16 11:50:11
Róża
Kupiłam u nich buciki na rzepy dla swojego dziecka. Na przecenie zapłaciłam za nie 40 zł, a buty naprawdę dobrej jakości. Całą resztę też oceniam na plus. Transakcja przebiegła pomyślnie i sprawnie. Teraz poluje na kolejne okazje, bo warto.
4 / 5
2016-06-16 10:12:00
Patrycja
Japonki Areny, które zamówiłam w Martesie, są już w mojej szafce. Dotarły w terminie, bez problemów. Dzięki Martes
5 / 5
2016-06-16 08:39:57
Sergiusz
Towar i przesyłka są w porządku. Kolory chusty Elbrus na żywo równie efektowne co na zdjęciu. Polecam, polecam
4 / 5
2016-06-13 11:26:08
Otylia
Nie da się ukryć, że siła tego sklepu tkwi w wyborze i cenach. Reszta w miarę, ale czas realizacji zamówienia średniawy. Podobnie jak długość oczekiwania na linii. Niemniej do zakupów tam wracam regularnie, bo po prostu cena robi swoje. A zakupów nie robie nigdy na ostatnią chwilę po prostu.
5 / 5
2016-06-13 09:17:59
January
Skompletowałem u nich cały strój na treningi biegowe i jestem bardzo zadowolony. Towar zawsze zgodny z opisem, w terminie, w porządku zapakowany. Nigdy nie brakowało dokumentów ani nic. Solidni i mogę polecić.
5 / 5
2016-06-10 13:52:40
Szymon
Polar Elbrusa który u nich zamówiłem pierwsza klasa. Podobnie jak jego promocyjna cena. Wszystko dokładnie takie jak na zdjęciu. Transakcja zadowalająca. W terminie, bez problemów, bez wpadek. Polecam.
4 / 5
2016-06-09 11:07:47
Zygfryd
Cena czyni cuda. Nie ma co mydlić oczu. Martes takie ma i zawsze chętnie tam kupię. Czas realizacji zamówienia do poprawki, ale generalnie na plus.
5 / 5
2016-06-08 14:33:12
Genowefa
Jestem po pierwszych zakupach w Martes Sport i jestem całkiem zadowolona. Zamówiłam sobie u nich jakiś czas temu Adidasy do biegania. Skusiła mnie raz – cena, dwa – kolor. Buty faktycznie identyczne jak na zdjęciu i w opisie. Transakcja bez problemu, choć ekspresowa nie była. Ale wszystko grało ogólnie i polecam wszystkim.
4 / 5
2016-06-08 08:35:57
Izydor
Można narzekać, ze od 3 do 7 dni to za dużo, ale jak dla mnie ten sklep ma same zalety: wybór bardzo duży, ceny bardzo dobre, marki bardzo fajne. Ja kupiłem tam jakieś dwa tygodnie temu plecak w góry od Hi-Teca i jestem bardzo zadowolony. Ok, nie dotarł w 24 czy tez 48 godzin, ale jak dla kogoś priorytetem jest szybkość niech idzie kupić drożej gdzie indziej.
5 / 5
2016-06-07 14:05:52
Kornel
Od kiedy Martes poszerzył swoją ofertę o produkty marki Aquawave nic więcej do szczęścia mi nie potrzeba. Upolowałem już u nich stylowy czepek i kąpielówki. Towar zgodny z opisem, transakcja bezproblemowa. Lecę na basen.
5 / 5
2016-05-31 10:47:30
Ireneusz
Do zrobienia zakupów w Martes Sport przekonała mnie dużą ilość stylowych i renomowanych marek sportowych. Jest w czym wybierać a ceny są konkurencyjne. Dopóki Martes będzie trzymał poziom mam zamiar robić tam zakupy. Polecam innym
5 / 5
2016-05-30 20:48:49
Antoni
Jako zapalony biegacz na stronę sklepu Martes zaglądam dosyć często, bo mają sporo marek biegowych. Generalnie kupowałem już u nich cztery razy i na te cztery zakupy tylko do jednego miałem „ale”, bo z powodu inwentaryzacji wydłużył im się czas realizacji zamówień. Ale generalnie wszystko jak najbardziej w porządku. A pozostałe trzy razy bez zarzutu
5 / 5
2016-05-28 10:32:05
Sabina
Świetnie, że mają rakiety Wilsona. Niedawno u nich zakupiłam i jestem bardzo zadowolona. Wszystko przebiegło w jak najlepszym porzadku. Plus za solidne zapakowanie rakiet.
5 / 5
2016-05-28 10:03:39
Zbyszko
Chciałabym polecić Martes, bo nie robili żadnego problemu ze zwrotem butów, które – choć na długość były dobre – okazały się dla mnie niestety mało wygodne. Doceniam i na pewno jeszcze do nich zajrzę, gdy będę szukał jakiś produktów sportowych.
5 / 5
2016-05-24 12:11:30
Idzi
Kolejne udane zakupy za mną. Ale chyba nie może inaczej być przy takim wyborze i takich cenach. Polecam wszystkim aktywnym
5 / 5
2016-05-24 10:00:43
Karolina
Spokojnie mogę powiedzieć, że Martes to mój ulubiony sklep i mogę polecić go każdemu. Towar mają naprawdę fajny, różnorodny i w dobrych cenach. A to najlepsze połączenie z możliwych. W efekcie mają we mnie klienta o każdej porze roku, bo zimą kupuje u nich kurtki i polary, zwłaszcza cudowne od Elbrusa, wiosną i jesienią jakieś model przejściowe a latem szorty na plaże. A jako że lubię góry zaglądam tez do nich na buty turystyczne i sprzęt. Do klienta podchodzą profesjonalnie. Nawet jak raz pojawił się problem z rozmiarem nie było żadnego problemu, żeby wymienić. Polecam
5 / 5
2016-05-23 11:29:20
Bernardeta
Na sklep Martes Sport zaglądam regularnie, bo w ramach gazetkowych promocji fajną odzież i sprzęt można kupić w naprawdę dobrych cenach. I faktycznie, kilka razy się skusiłam. Zawsze wszystko przebiegało bez problemów, więc myślę że mogę spokojnie polecić.
5 / 5
2016-05-23 10:59:36
Ewelina
Sklep zaskoczył mnie pozytywnie. Miałam wątpliwości co do koloru i rozmiaru, ale pani w mailu wszystko mi wyjaśniła i bardzo pomogła. Zamówiłam sobie polara, bo wiosną wieczory bywaja dosyć chłodne jeszcze a ja lubię spacerować. Polar śliczny, dotarł bez żadnych problemów, jestem zadowolona.
5 / 5
2016-05-21 10:50:08
Maksym
Jako fan biegania bez sklepu martes Sport nie wyobrazam sobie życia. Mają Asics, Brubeck, Nike, Adidasa. Do tego świetne ceny. Do tego sprawny i prosty system składania zamówienia. Jak jeszcze popracuja nad czasem wysyłki, bo do 7 dni roboczych to trochu długo, będzie idealnie.
5 / 5
2016-05-21 10:34:48
Norbert
Kupowałem w Martesie po raz pierwszy i daje 10/10. Polecam
5 / 5
2016-05-20 12:50:20
Marcelina
W Martes Sport kupiłam kije trekkingowe, żeby po pracy przy komputerze trochę się poruszac. Marka Hi-tec – bo z tej firmy miałam kije – po kilku spacerach wydaje się bardzo w porządku. Sama realizacja zamówienia przez Martes Sport też ok. Kije przyszły w terminie i były fajnie zapakowane. Myślę, że jak będę szukała odzieży sportowej tez tam jeszcze zajrzę.
4 / 5
2016-05-20 09:21:06
Violetta
Rolki Martes zrobiły ogromne wrażenie na mojej córce, więc jak tylko zobaczyłam je w promocji o połowę tańsze, kupiłam jej natychmiast. Sklep spisał się bardzo dobrze. Rolki dotarły w mniej więcej tydzień (trochę szkoda że nie szybciej bo córka się nie mogła doczekać!), porządnie zapakowane, z odpowiednią dokumentacją. A moje dziecko wreszcie zamieniło komputer na czas spędzany na zewnątrz.
5 / 5
2016-05-20 09:02:33
Krystian
Lubię ich bo mają dobre ceny. W tym roku kupiłem kurtkę marki Hi-Tec oraz buty Elbrus. Z obu jestem zadowolony. Z obsługi także. Polecam
5 / 5
2016-04-24 19:11:49
Sabina
Na nowy sezon biegowy więc zakupiłam nowe butki do biegania. Różowe Nike wyglądają świetnie i są super wygodne. Polecam
5 / 5
2016-04-07 21:58:12
Longin
Wszystko gra. Bielizna termo od Nike przysłana terminowo, bez problemów, w dobrej cenie. Polecam
5 / 5
2016-04-04 22:29:57
Bogusława
Jest wporzo. Jakość gra, cena też. Towar dotarł bez problemów.
4 / 5
2016-04-03 11:17:54
Aurelia
Zamówiłam czepek i okularki Areny. Czepek z namalowanymi słuchawkami bomba. Okularki tez super. Dostałam je w terminie. Polecam
4 / 5
2016-03-29 21:53:39
Marcelina
Wszystko git. Buty przyszły w terminie. Nad jakością zapakowania nie ma co się rozwodzić. Pudełko jak pudełko. Reszta też jak najbardziej spoko. Polecam
5 / 5
2016-03-28 21:38:37
Adam
Kupiłem u nich koszulkę kompresyjną z Areny. Miałem szczęście, bo mieli na nią akurat przecenę i zapłaciłem chyba stówe mniej. Koszulka ekstra. Transakcja bez zarzutu. Brawo Martes.
5 / 5
2016-03-26 22:07:21
Sebastian
Zamówiłem u nich polara marki Elbrus. Świetny design, bardzo nowoczesny, choć myslałem że w przypadku polarów to niemożliwe prawie. Nie wiem jeszcze jak jakość ale wygląda bardzo solidnie. Sama transakcja przebiegła bez zarzutów. Mogliby wysyłać tylko ciut szybciej.
5 / 5
2016-03-23 19:27:05
Marcel
W Martesie zakupiłem kurtkę polarową marki Elbrus. Wszystko przebiegło bez najmniejszych problemów. A kurtka super. Polecam.
5 / 5
2016-03-23 11:49:03
Wieńczysła
Kupiłam w Martesie czarno-fioletowe Kanadie Adidasa do biegania. Urzekł mnie ten kolor i nie żałuje, bo po rozpakowaniu wyglądały jeszcze lepiej niż na zdjęciu. Przesyłka dotarła w miarę szybko, choć mogłaby szybciej. Buty dziś biorę na testy.
5 / 5
2016-03-22 09:02:17
Ludwika
Zamówiłam w sklepie internetowym Martes Sport piękny turkusowy softshell Hi-teca. Przesyłka dotarła szybko i bez problemów. A kurtka jest prześliczna.
5 / 5
2016-03-21 09:07:07
Roma
W Martesie kupiłam spodnie do fitnessu z Pumy. Na sklepie wszystko było fajnie opisane, złożenie zamówienia jest mega proste. Każda wykonana akcja jest potwierdzana mailowo. Towar dotarł w miarę szybko. Fajny sklep.
4 / 5
2016-03-19 21:30:43
Lidia
Kupiłam mężowi na urodziny polar z Elbrusa. Dotarł na czas i bez problemu, niestety okazał się ciut za duży. Ale wymiana nie była dla nich żadnym problemem i zrobili to naprawdę szybko. Polecam.
5 / 5
2016-03-15 21:04:58
Rafał
Moja opinia o Martes sport jest jak najbardziej pozytywna. Zamówienie złożyłem bardzo sprawnie a i na paczkę nie czekałem długo. Śmiało polecam kolejnym klientom.
4 / 5
2016-03-09 10:03:17
Ewelina
Duży wybór, dobre ceny, towar zgodny z opisem. A do tego bezproblemowy kontakt i szybka wysyłka. Dla mnie na plus.
5 / 5
2016-03-04 12:06:19
Walenty
W Martesie kupiłem kąpielówki mojej ukochanej Areny. Wszystko było ok. Na basenie sprawdzają się idealnie. Polecam
1 / 5
2016-02-24 13:12:28
Władysława
Kilka razy robiłam zakupy w sklepie martes i zawsze byłam zadowolona. To, co dzieje się tam jednak ostatnio, to jakaś paranoja. Zamówienie nie dotarło w całości, dodzwonić się nie można, bo za każdym razem, gdy już jestem pierwsza w kolejce oczekujących - rozłącza. Po wielu próbach zostałam połączona - brakujący towar miał zostać wysłany. Po miesiącu paczki nadal brak. Na maila odpisali po 2 tygodniach, że...przekazują sprawę do wyjaśnienia. Cała sprawa toczy się już 2.5 miesiąca. Dziś na szczęście wreszcie dostałam zwrot gotówki za brakującą część zamówienia. Nie wiem, co się wydarzyło w sklepie - zmiana kadry, czy podejścia do klienta. Na pewno jednak zmiana na gorsze o 180 stopni. Szkoda, bo kiedyś to był naprawdę dobry sklep.
1 / 5
2016-01-08 10:08:02
Dawid
Odradzam!!! Zamówiłem skarpety narciarskie w rozmiarze 38-43. Przyszła do mnie chyba jakaś chińska rozmiarówka na stopy krasnali. Po ich otrzymaniu jak normalny klient rozpakowałem skarpety i przymierzyłem - miałem piętę w połowie stopy. Zrobiłem zdjęcie i napisałem reklamację. SKLEP ROBIŁ PROBLEMY ZE ZWROTEM, TWIERDZĄC, ŻE SKARPETY BYŁY NOSZONE !!!!! Napisali mi, że w drodze wyjątku zwracają mi koszty zakupu, koszty przesyłki zwrócili po mocnym opier*** z mojej strony. Niepoważny sklep !!!!! ODRADZAM !!!!
1 / 5
2015-12-16 11:57:33
Rozalia
Jakaś kpina. Sklep nie wysyła zamówionego towaru a kontaktu kompletnie brak! Telefonicznie jest jakaś kolejka i gdy jesteśmy pierwsi to rozłącza, na maila nikt nigdy mi nie odpisał... To jakaś paranoja... NIE POLECAM!
1 / 5
2015-12-02 10:48:05
Dawid
Termin realizacji nie zgodny z tym co na stronie tj. do 5 dni. Na zakupione rzeczy czas oczekiwania minimum 2 tygodnie, tłumaczenie sklepu, że towar muszą zamówić w hurtowni ( informacja na stronie sklepu - dostępność b.duża) . W ramach rekompensaty za długi okres oczekiwania otrzymałem rabat 7% z którego nie ma możliwości skorzystania.
1 / 5
2015-11-12 13:34:54
Gabriel
Złożyłem zamówienie na plecak, półtora tygodnia przed wyjazdem w góry (w informacji o sklepie widnieje informacja - towar wysyłany w ciągu 3-7 dni roboczych). Dzień przed wyjazdem zadzwoniłem do sklepu, że w dalszym ciągu (minęło 9 dni roboczych) nie dostałem plecaka. Okazało się, że ten który miał do mnie pójść był uszkodzony (już wiem skąd niska cena) więc zamówili nowy i czekają i nie wiedzą kiedy przyjdzie i "tak się czasem zdarza". Wszystko rozumiem, tylko zapomnieli mnie o tym poinformować. Dzięki temu zostałem bez plecaka na wyjazd :) Dzięki!
1 / 5
2015-11-09 18:35:33
Bernard
Nie polecam zakupów w tym sklepie sportowym, chyba że ktoś chce kupić (tek jak w moim przypadku) buty które chce włożyć do gabloty za szybkę i w nich nie chodzić. Po 4 miesiącach użytkowania, najzwyczajniejszego chodzenia w butach, zaczęły się rozklejać, schodzić farba, więc oddałem buty na reklamację, a gdy otrzymałem odmowę z uzasadnieniem, w którym Państwo przekazało mi informację, że prawdopodobnie musiałem płyć w tych butach i to było powodem ich rozklejenia, trochę się zdziwiłem. Następnie złożyłem ponowną reklamację, żeby rozparzyli ponownie mój problem, to otrzymałem również podobną odmowę, więc napisałem odwołanie, które też nie pomogło. Po prostu sprzedają towar niskiej jakości i jak się rozpadnie to twierdzą iż jest to wina kupującego. Nie jestem prawdopodobnie odosobnionym przypadkiem, ponieważ przy składaniu odmowy, spotkałem również mężczyznę któremu napisano podobną osmowe reklamacji z rozklejających się butów, gdzie też zasugerowano iż pływał w butach. Nie polecam zakupu czegokolwiek w tym sklepie…
5 / 5
2010-09-28 22:24:27
Sławomir
Miły kontakt, błyskawiczna przesyłka, bardzo profesjonalne podejście do transakcji. Wszystko co najlepsze. Esencja solidności i wzorowe partnerstwo . POLECAM TEN SKLEP I GORĄCO POZDRAWIAM !!!!!

Rzetelne opinie o Martes Sport