Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Martes Sport

Martes Sport Opinie 2.3 (176)

Malowany Dworek 115
43-300
Bielsko-Biała
338281771
opinie Martes Sport
2.3
176
Opinii

Niedobrze

1 / 5
2024-07-03 11:56:47
Agnieszka
Kupiłam buty Puma za 299zł w sklepie Martens sport Ełk Oddałam do reklamacji bo prawy but Popękał po obu stronach ODMOWA POWÓD,, TWORZYWO ZOSTAŁO PODDANE DŁUGOTRWAŁEMU ODDZIAŁYWANIU WODY,, CZYLI BUTY PUMA MOZNA NOSIC TYLKO NA PUSTYNI NIGDY WIECEJ TAM NIC NIE KUPIĘ ZŁOŻĘ SKARGĘ DO RZECZNIKA PRAW KONSUMENTÓW
1 / 5
2024-06-25 05:23:45
Karolina
Każdy zakup w tym sklepie zakończony reklamacją. Ostatnia reklamacja - odmowa. Spodnie narciarskie rozejście szwów po drugim użytkowaniu. Buty Bejo, syn nosił 2 miesiące, zrobiła się dziura w podeszwie na przelot - odmowa - "dewastacja obuwia". Bokserki kąpielowe, zrobiła się dziecku sukienka. Spodenki jeszcze nie reklamowane ale zaraz to zrobię, rozejście gumy, guma się spruła. Buty do wody, oczka na obu - odmowa. Omijać szerokim łukiem. Sklep Chełmno - porażka!!!!
1 / 5
2024-04-14 05:01:02
Grzegorz
Buty trekingowe z naszywką waterproof zakupione w Kwietniu 2023r w sklepie Martes w Brzesku po 2-3 krotnym użyciu pęknięcia na obu butach wzdłuż podeszwy z przodu. Według specjalisty ds reklamacji taka widnieje pieczątka bez nazwiska etc. mogla to pidbic małpa w zoo. stwierdzenie z opinii wysokospecjalistycznej -uszkodzenie mechaniczne , narażenie na działanie wody buty waterproof miałem w nich chodzic po domu rekomendowane jako trekkingowe. Były zabezpieczane przed przemoczeniem środkami do tego przeznaczonymi Bema?czy Beme? Nie polecam dziadostwa ktore sprzedają.Po za tym buta ,arogancja, olewactwo . Sprawa trafi do sądu.Niech nie sprzedają g....a!!!
1 / 5
2024-04-07 18:13:03
Klient
Reklamacje to porażka w tym sklepie. Kupiłem plecak dla dziecka do szkoły. W plecak po 4 miesiącach zaczął wypruwać się jeden z zamków oraz poważnie zaczęło pruć się jedno ramiączko. Odpowiedź sklepu - plecak nie był używany zgodnie z przeznaczeniem, tzn zamki były zapinane niewłaściwie a w plecaku przenoszono zbyt ciężkie przedmioty. Co za bzdury !!! Plecak używało dziecko jako plecaka szkolnego. I ani nie otwierało zamków niewłaściwie ani nie nosiło nie wiadomo jakich ciężarów. Dla mnie podejście do klienta w tym sklepie to porażka. Jedyna reklamacja jaka zap0ewne by uznali to pewnie jakby zmienił kolor na inny albo jakby skurczył się w praniu do rozmiarów saszetki :) Dodatkowo w sklepie zostałem oszukany gdy przyszedłem dopytać co z reklamacją mojego plecaka. Kierownik sklepu stwierdził, że plecak na pewno zostanie naprawiony i mam się nie niecierpliwić, za kilka dni reklamacja nieuznana z powodów jak wyżej.
1 / 5
2024-03-30 03:48:46
Tiger
Coz... Na poczatku istnienia sklepu, stosunek ceny do jakosci niwelowal drobne niedogodnosci i nawet jakos sie zobsluga dogadywalo. Obecnie stosunek ceny do jakosci/obslugi (nie mam na mysli ludzi,ale same procesy i regulamin sklepu) to totalna porazka. Ceny z kosmosu, te same produkty drozsze niz gdzie indziej, trudnosci z oddaniem "przed chwila zakupionego" produktu, slaby wybor towarow (na kilka bluz moze jedna nadawala sie do zakupu, przy czym cena zwalala z nog). Widac jakas osoba swiezo po studiach postanowila wprowadzic kilka chwytow marketingowo-sprzedazowych, ale chyba do konca nie ogarnela ich logiki i jak one dzialaja. Sklep do zakmniecia
1 / 5
2024-03-20 09:35:02
Marta
Nie polecam zakupów w tym sklepie mają bardzo słabej jakości towar mój 2 zakup butów w tym sklepie i 2 gwarancja z powodu rozklenia się pierw podeszwy teraz materiał wierzchni a oni twierdzą że to wada użytkowania i wina klienta porażka szkoda kasy
1 / 5
2024-03-13 17:49:18
Magda
Kupione buty wytrzymały 2 miesiące-dziura w podeszwie .Byłam wręcz pewna,że będzie uznana reklamacja -niestety po tygodniu dostałam odmowę reklamacji.Ostatnie zakupy w tym sklepie!!!NIE polecam!OSZUŚCI.!
2 / 5
2024-03-13 16:15:54
Barbara
Robiłam zakupy 12 03 w godzinach wieczornych w Galerii w Myślenicach. Sklep ładny, czysty, obsługiwała mnie miła młoda Pani w błąd włosach. Niestety atmosferę na sklepie zepsuła jakaś brunetka w średnim wieku. Wrzaski, niekulturalne odnoszenie się do współpracownic, bardzo nieobyta i odpychająca. Brak kultury. Aż chcę się stamtąd wyjść. Plus za obsługę, zero za atmosferę.
1 / 5
2024-03-10 13:50:20
Dorota
W obecnych czasach kartę podarunkową można wykorzystać tylko w sklepie stacjonarnym. Już miałam wybrane wszystkie produkty w sklepie internetowym, w sklepach stacjonarnych nie ma takiego duzego wyboru, s ja nie mam czasu tam jeździć. Porażka
1 / 5
2024-03-08 14:19:13
Magdalena
Witam, kupiłam buty dla syna i po 2 dniach się rozkleiły, pojechaliśmy z reklamacją i wychodząc ze sklepu dostałam smsa z odmowa. Żarty nie sklep złodzieje i oszuści. Kupując coś w marketsport to jak wyrzucenie pieniędzy prosto do kosza . Nie polecam uważajcie na tych oszustów. !!
1 / 5
2024-03-02 06:36:25
Karolina
Nie polecam. Zwroty na bon -oszustwo i naciąganie.
1 / 5
2024-02-18 05:00:22
Anna
Sklep dno nie polecam. Buty korki podeszwa odpadła po 2 tyg. Odpisali że za późno zgłoszona reklamacja. buty markowe
1 / 5
2024-02-06 04:17:59
Andrzej
Jak kupujesz Pani z uśmiechem zapewnia , iż zwroty są bezproblemowe w ciągu 30 dni. Jak oddajesz towar opryskliwie informuje, że zwroty są ,ale tylko na "bon" o pieniądzach można zapomnieć. Szkoda że nie informują gdy kupujesz - nie polecam. 😟
1 / 5
2024-01-24 02:42:30
Paula
Nigdy więcej! Sieciówka nie szanuje klientów, nie uznaje zwrotów towaru, wymusza zakupienie innego produktu i to z limitem czasu. JEST TO ŁAMANIE PRAW KONSUMENCKICH
1 / 5
2023-12-06 13:12:07
Ewelina
Nie polecam. Kupiłam dla syna buty zimowe wraz z impregnatem. Po miesiącu użytkowania ( bezśnieżnego) odkleiła się cholewka i nastąpiło rozprucie po szwie . Złożyłam reklamację która została odrzucona z powodu niewłaściwego użytkowania tj. przemoczenia, a buty nie są wodoodporne. Dla mnie to farsa roku, bo kupiłam razem impregnat,który od razu zastosowałam , a mimo już po niecałym miesiącu buty się rozkleiły i to wina użytkownika. Zapewne syn powinien w tych butach latać a nie chodzić. Nigdy więcej zakupów w tym sklepie!!!!!
1 / 5
2023-12-04 14:06:58
Anna
Nie można otrzymać zwrotu pieniędzy za oddany towar. Sklep nie dba o klientów. Zamiast zwrotu swoich pieniędzy klient otrzymuje bon ważny 90 na parafinowym papierze. Nie wrócę nie polecam.
1 / 5
2023-11-29 13:38:01
Marta
Jestem pracownikiem jeszcze tego smiesznego sklepu i szczerze odradzam zakupy ten kto to czyta powinien wiedzieć że ta firma ma głeboko w nosie klientów jak i pracowników swojej firmy.Reklamacje w dużej wiekszości nie są uwzględniane a pracownicy robią za "miskę ryżu"..życzę szybkiej plajty
1 / 5
2023-11-26 17:29:12
Lachek
Nie polecam kupować online. Po zapłaceniu z góry blikiem i potwierdzeniu na stronie pojawił się błąd i zakup anulowany mimo że pieniądze zostały ściągnięte z konta. To jest jakaś kpina, zawsze kupuje online i nigdy coś takiego mi się nie przytrafiło.
1 / 5
2023-10-23 14:58:05
Krzysztof
Buty najgorsze jakie miałem . Na gwarancji i ciągle się rozklejają itp. Martes to nie wypał najgorszy sklep
1 / 5
2023-10-18 04:02:58
Katarzyna
Martes Sport, to sklep, który z zasady nie uznaje reklamacji. W czerwcu kupiłam dwie pary butów trekkingowych - sandały dla mnie i buty dla syna. Moje sandały po 3 miesiącach wyglądają jak po kilku latach nieustannego noszenia (starte podeszwy, wytarta wyściółka), buty syna po 3 tygodniach obozu się porozklejały. Złożyłam razem dwie reklamacje - no i chyba były rozpatrywane metodą copy/paste, bo fragmenty odpowiedzi są identyczne, z błędami interpunkcyjni w tych samych miejscach, a pozostała część odpowiedzi jest absurdalna: zarzucono mi: 1. "szuranie obuwiem" (nie szuram), 2. haluksy lub wadę postawy (nie mam), 3. co w połączeniu z wagą użytkownika (niewiele ponad 50 kg w moim przypadku) doprowadziło do zniszczenia obuwia, które było znakomitej jakości. Na temat butów syna napisano: "Powstałe zmiany są skutkiem oddziaływania użytkownika lub ewentualnym wynikiem jego działania" - trudno z tego jakąkolwiek treść wyłowić. Wszystkim osobom w podobnej sytuacji polecam kontakt z infolinią konsumencką UOKIK (801 440 220 lub 222 66 76 76), gdzie otrzymałam fachową i życzliwą poradę, a wszystkim - omijanie sklepu Martes Sport szerokim łukiem.

Rzetelne opinie o Martes Sport