Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję MAXI ZOO

MAXI ZOO Opinie 1.4 (50)

Westpreußenstrasse 32 – 38
47809
Krefeld
00800 - 1990 9900
opinie MAXI ZOO
speedtest
1.4
50
Opinii

Źle

2 / 5
2022-11-22 05:20:35
Asia
Generalnie ceny są niższe niż w pozostałych sklepach, a na towar trzeba poczekać ale statusy zamówienia nijak mają się do rzeczywistości. Wysyłają paragon i informacje, że przesyłka wyjechała gdzie rzeczywiście tak się nie dzieje i tak naprawdę nie wiadomo kiedy wyjedzie i jak sobie planować do kiedy karma, którą mam musi mi starczyć i czy muszę dokupić.
1 / 5
2022-11-17 08:10:16
Sylwia
Przesyłka od kilku dni oznaczona jako ''wysłana'' wciąż wysłana nie została. Na infolinii upierają się, że tak, nie polecam
1 / 5
2022-10-26 10:14:45
Wojtek
Parę komentarzy niżej pisałem, że można zamawiać ale tylko z płatnością przy odbiorze. Okazuje się, że z płatnością przy odbiorze też są problemy - w sytuacji, gdy zamówienie dzielone jest na kilka przesyłek. Cóż, pozostają sklepy stacjonarne.
1 / 5
2022-10-25 06:51:02
Dawid S
Zamówiłem zamówienie z MaxiZoo, 18 pażdziernika (czas realizacji max 3 dni) mamy 25 października. Nikt sie do nas nie odezwał ani meilowo ani kontaktowo sklep tragedia dla mniento jest oszustwo nie polecam zamawiać nic z ich strony
1 / 5
2022-10-23 10:58:40
Kat
Zamówienie anulowane, na zwrot pieniędzy czekam juz ponad trzy tygodnie. Zgłosiłam sprawę do UOKIK. Polecam zrobić to samo wszystkim oszukanym
1 / 5
2022-10-20 07:45:42
Anna
Opinie przeczytałam dopiero gdy zaczęły się kłopoty z odzyskaniem pieniędzy za niezrealizowane zamówienie. Potwierdzam wszystkie zarzuty !!! Najgorsze to bezradność już ponad 2 tygodnie czekam na 487,83 zł . Zero zainteresowania skargami ze strony firmy. NIE POLECAM !!!!
1 / 5
2022-10-14 07:44:24
Ewik
Bardzo słabo się u nich zrobiło. BYłem stałym klientem. zamówienie opłacone, po dwóch tygodniach paczki brak. system dhl pokazuje, że odmówiono przyjęcia paczki!!!??? w systemie maxizoo jakiś niby zwrot karmy zrobiony w maxi zoo, ale tylko na jedną karmę, resztę niby przyjąłem ?? zero odzewu i zwrotu kasy.
3 / 5
2022-10-14 05:27:31
Wojtek
Zamawiać tylko i wyłącznie z płatnością przy odbiorze. Wtedy jest dobrze. Płatności online mają skopane.
1 / 5
2022-10-12 10:58:34
Joanna
Niestety po ostatnich doświadczeniach też mam bardzo negatywne zdanie. Zamówienie złożone, karta kredytowa obciążona, potwierdzenia złożenia zamówienia i realizacji zamówienia brak. Po interwencji, przepraszają że mieli błąd techniczny i pieniądze zwrócą. Kolejne dwa tygodnie, moje trzy interwencje i każą czekać i zapewniają że dołożą wszelkich starań...itp na pieniądze czekam już ponad trzy tygodnie. Szczerze nie polecam, a jeśli już musicie coś kupić to bierzcie za pobraniem.
1 / 5
2022-10-11 12:34:12
Patrycja
OSZUŚCI !!! Pobierają pieniądze za zamówienia których nie realizują, nie odbierają telefonów. Nie kupować w tym sklepie a jak już ktoś dał się oszukać polecam zgłosić sprawę na policję.
1 / 5
2022-10-05 10:06:11
Re ata
Wielka strata czasu . Baardzo nie polecam ! Kupiłam 3 rzeczy i ani jednej nie mam!
1 / 5
2022-10-05 10:06:10
Re ata
Wielka strata czasu . Baardzo nie polecam ! Kupiłam 3 rzeczy i ani jednej nie mam!
1 / 5
2022-10-05 08:22:24
Ren
Mają klientów w d..... Na tyle lat zakupów przez internet .Pierwszy sklep z którym mam tak negatywne zakupy. Szczerze Nie Polecam!!!
1 / 5
2022-09-28 06:54:11
Klaudia
Niestety, paczka niekompletna, zero informacji, że nie przyślą drugiego produktu bo już nie ma. Dopiero po telefonie na infolinię odeślą pieniądze ponieważ towaru nie będzie.
1 / 5
2022-09-27 12:53:06
Marek
Naciągacze i oszuści. Pieniądze pobrane z karty i echo, niby błąd techniczny od 2 tygodni szarpę się o zwrot pieniędzy, podobno nie potrafią znaleźć przelewu na koncie, może skarbówka powinna się nimi zająć.
1 / 5
2022-09-26 11:25:04
Alexander
Jak dla mnie ,to sklep porażka.Od dwóch tygodni próbuje zamówić tzw karmnik dla kota sure feed.Codziennie jest informacja,że artykuł dostępny będzie w następnym dniu,i tak od dwóch tygodni.Jest to tzw gonienie króliczka,codziennie data jest przestawiana na kolejny dzień.Chyba im nie zależy na kliencie.
1 / 5
2022-09-26 07:51:17
Marek
Nie polecam problem ze zwrotem i niezgodne opisy produktów
1 / 5
2022-09-25 06:50:19
Iwona
Rezygnuję z tego sklepu. Byłam stałą klientką i moje dane były znane. Zamówiłam żwirek (2x 25 litrów), za 2 dni otrzymałam e-mail, że paczki zostały doręczone. Owszem, ale tylko do punktu In Post - 700 metrów ode mnie. Zapłaciłam 50 zł za przyniesienie. W ramach rekompensaty zaoferowano mi darmowy żwirek. Niestety też był błędnie zaadresowany. Tylko dzięki empatycznemu kurierowi paczka została dostarczona do domu. Konsultantka maxizoo nie miała dostępu do systemu i poradziła mi wysłać zapytanie. Odpowiedź była sztampowa: przepraszamy i prosimy o wyrozumiałość. Oczekiwałam wyjaśnienia dlaczego źle wpisano adres i nie podano mojego telefonu.
1 / 5
2022-09-24 17:10:10
Marzena
Zamówiłam 2 worku karmy dla psa każda po 15 kg. Paczka przyszła po 5 dniach niestety tylko z 1 workiem. Dodzwonienie się na infolinię graniczy z cudem. Dodzwonam się po tygodniu i Pani na infolinii powiedziała że nie rozumie o co chodzi bo paczkę dostałam. Dopiero po moim zapewnieniu że na posesji mam monitoring i widać na nim że przyszła ale brak jest 1 worka, Pani stwierdziła że faktycznie w systemie jest że wysłali jedna bo brak jest tej drugiej w ofercie. Zapewnili że zwrócą pieniądze ale nic ie doszło a minęły już 2 tygodnie. Masakra nie polecam
1 / 5
2022-09-22 07:24:50
Beata
Nigdy więcej zakupów w MAXI ZOO. Mój kot nie ma co jeść. Zamówiłam rano we wtorek (20.09.2022), jest czwartek (22.09.2022), a paczka nadal w przygotowaniu. I jeszcze dzisiaj tj. 22.09.2022 informacja na mailu o opóźnieniu w dostawie. I jeszcze brak możliwości wyboru dostawy do paczkomatu - też działa na niekorzyść. NIE POLECAM.
1 / 5
2022-09-21 03:39:28
Jola
Mój kot nie ma co jeść ! Zamówienie jeszcze nie zostało przygotowane! Sklep informuje o opóźnieniach w związku z dużą liczbą zamówień ! Pani na infolinii jest bezradna! Nie polecam!
1 / 5
2022-09-16 02:25:05
Nataliia
Nie polecam zamówień przez internet. Rozłożyli zamienię na dwie paczki.Jedna dotarła,druga wraca do nadawcy.Jak się okazało na jednej z paczek nie ma numeru mieszkania. Rezygnuję z zakupów w MaxiZoo, czuję się oszukana.
1 / 5
2022-09-15 02:50:24
Kate
Już drugi tydzień czekam na realizację zamówienia... karma dla zwierząt się skończyła, kasa zapłacona i ani jednej informacji o opóźnieniu, jakimś poślizgu NIC!! ostatni raz tam zamawiam
1 / 5
2022-09-15 02:26:05
Kazimiera
Zamówienie złożone, e-mail z MAXI ZOO o treści "następujące produkty opuściły nasz magazyn i zostaną do Ciebie doręczone w najbliższych dniach" otrzymany i co? NIC -- DHL informuje, że jeszcze nie dostał towaru więc szansa na otrzymanie towaru w rozsądnym czasie ŻADNE. Gdzie ten towar co wyszedł z magazynu. Podróżuje samopas po kraju? Sytuacja powtarza się już drugi raz. NIGDY WIĘCEJ MAXI ZOO.
5 / 5
2022-09-14 07:59:29
Jan
Tragiczne opinie od Maxi Zoo przeczytałem już po złożeniu zamówienia i szczerze mówiąc trochę się zestresowałem, szczególnie że potwierdzenie pojawiło się dopiero po kilku godzinach. Zamówiłem nawet pilnie potrzebną karmę w innym sklepie. Jednak obawy zupełnie się nie potwierdziły: paczka dotarła trzeciego dnia roboczego od zamówienia, ze zgodną z nim zawartością.
1 / 5
2022-09-14 06:58:19
Betty
Stanowczo rezygnuje z zakupów w tym sklepie.Zawsze wszystko odbywało się bez problemu,aż do teraz.Nie odbierają telefonów,mają w glebokim poważaniu klientów.Nagrali na sekretarce krótką śpiewkę że mają opóźnienia w dostawach itp.i że nie będą wyjaśniać gdzie znajduje się obecnie przesyłka,skandal. Od mojego zamówienia upłynął tydzień, w dalszym ciągu nie zostało dostarczone i nie wiadomo kiedy wogóle będzie. NIE KUPUJCIE U NICH.
1 / 5
2022-09-13 08:15:14
Katarzyna
Zamówiłam dostępne w sklepie internetowym produkty. Interesował mnie zwłaszcza jeden, w bardzo dobrej cenie- karma dla mojego kota alergika, ktora mi sie wlasnie konczyła. W sumie gdyby nie ta cena karmy, całe zamowienie zrobiłabym na innej stronie. A tu zonk- dostałam email z informacją o wysyłce...bez tej karmy, poniewaz okazało sie, ze nie jest dostepna. Mało tego- czekam na zamowienie ponad tydzien, w miedzyczasie musialam ta karme dokupic gdzie indziej w dwa razy wyzszej cenie. W zadnym sklepie internetowym nie bylo tak dlugiego oczekiwania na towar. U konkurencji zamowilam w niedziele, a we wtorek juz byla paczka. Jak dla mnie- totalna porażka.
4 / 5
2022-09-13 04:46:55
Julia
Nigdy nie miałam problemów z zamówieniem dopóki nie zamówiłam przez aplikacje. Odradzam zamawiać przez aplikacje chyba ze z płatnością przy odbierze. Sklep jest dobry ale niestety aplikacja niedopracowana
1 / 5
2022-09-09 07:32:32
Ola
Sklep online przyjmuje pieniądze za nieudane zamówienie, obsługa klienta mówi o błędzie w systemie i zwrocie środków do 7 dni roboczych. Mija 13 dni, obsługa klienta przestaje odpowiadać na pytania
1 / 5
2022-09-02 03:05:46
Sandra
Sklep sprzedał mi produkty których nie posiada. Proszę się o pieniądze już tydzień, na infolini przepraszają ale przeprosinami nie nakarmię zwierząt. Już niegdy nic nie kupię w tym sklepie, chcę pieniądze odzyskać
1 / 5
2022-09-01 06:13:35
Wojtek
Sklep online, z powodu błędu, przyjmuje płatność za zamówienie bez... tworzenia zamówienia. Następnie nie da się odzyskać wpłaconych środków. Obsługa przeprasza i informuje o 5 - 7 dniowym terminie zwrotu (i tak absurdalnie długim). Dziś mija 9 dzień roboczy - pieniędzy nadal brak. Sklep przestał zaś odpowiadać na moje wiadomości.
1 / 5
2022-08-31 05:01:54
Martyna
Jestem rozczarowana aplikacja nie działa poprawnie, nie da się złożyć poprawnie zamówienia. Newsletter kod promocyjny, który miałam uzyskać nie działa pisze ze jest wykorzystany. Na stronie sprzedają stare litter lockery do których nie ma worków. Na stronie nie działa anulacja zamówienia. TO JEST JAKIS ZART. Infolinia to po prostu juz gwóźdź do całej sytuacji. Niemiła, zbywająca obsługa.
1 / 5
2022-08-29 09:51:46
Krystyna
Porażka. Brak jakiejkolwiek informacji po opłaceniu zamówienia. Już 8 dni minęło, a ja nic nie wiem. Pierwszy raz spotykam się z taką obsługą. Jak czytam opinie innych klientów, to ta firma praktykuje taką nierzetelność od dawna. Odszukałam telefon, gdzie jest tylko nagrana wiadomość, że ze względu na dużą ilość zamówień, wydłużają się terminy realizacji zamówień. Ale to mnie nie uspakaja i nie zmienia mojej negatywnej opinii.
1 / 5
2022-08-29 07:20:12
Adam
ODRADZAM STANOWCZO!!! Kompletna porażka! W dzisiejszych czasach czekać na przesyłkę ponad 7 (SIEDEM!) dni roboczych to absolutne nieporozumienie. A wszystko opłacone przy składaniu zamówienia. Na interwencje telefoniczną NIC nie mogą zrobić. NIC nie wiedzą. I tak nie ma ani kasy, ani przesyłki. Pachnie oszustwem na kilometr!
1 / 5
2022-08-29 05:58:03
Paweł
Zdecydowanie nie polecam, zamówienie złożone przez aplikacje, po opłaceniu dalej wisiało w koszyku, po kontakcie z infolinią otrzymałem informację, że jest problem z aplikacją i nie przechodzą płatności. Problem ponoć znany od kilku dni, w internecie są opinie, że ten problem jest od kilku tygodni. Nie ma żadnej informacji w aplikacji lub na stronie Maxi Zoo, że taka sytuacja ma miejsce. Na zwrot pieniędzy mam czekać do 6 dni. Lepiej zaoszczędzić sobie nerwów i skorzystać z usług konkurencji.
1 / 5
2022-08-26 14:50:27
Meg
Brakuje zamówionych produktów w paczce na którą bardzo długo czekałam. Na infolinii dowiedziałam się, że paczka jest podzielona na 3 części o czym nie miałam pojęcia. Dramat.
5 / 5
2022-08-23 15:14:24
Ilona
Wszystko ok. karma 15 kg. dobrze zapakowana i na czas!!!
1 / 5
2022-08-23 13:36:35
Ewa
Dwa razy zrobili mnie... 😬zapłaciłam a towar został w koszyku 😬odradzam zakupy w tym sklepie internetowym
1 / 5
2022-08-18 05:24:58
Krystian
To nie jest cyrk nie sklep. Odradzam stanowczo.
1 / 5
2022-08-16 12:04:44
Beata
Sklep nie odpowiada na pytania o dostępność towaru. Są moderowane i odrzucane. Nigdzie nie spotkałam się z takim traktowaniem klienta. Porażka!
1 / 5
2022-08-08 04:55:14
Ewa
Żałosne. Czekam od 10 dni na karmę dla alergika. Dostałam maila ze dużo zamówień i są opóźnienia, to czekam. Ale widzę też że na stronie czesciowo anulowane są dwa moje zamówienia. Więc napisałam. Dostałam info po dwóch tygodniach że są anulowane w całości, bo ostatnia cyfra w kodzie pocztowym jest nieprawidłowa! Zero powiadomienia! Dziadostwo! Nigdy nic tam nie kupię i wszystkim odradzam!
1 / 5
2022-08-02 10:22:52
Iwona
Co jaki s czas mają momenty gdy dziecko brze się dzieje czyli zamówiony towar dociera na czas, najczęściej nie dociera lub bardzo długi czas oczekiwań a. Obsługa klienta potrafi rozłączyć się w trakcie rozmowy. Dno
1 / 5
2022-08-02 10:22:50
Iwona
Co jaki s czas mają momenty gdy dziecko brze się dzieje czyli zamówiony towar dociera na czas, najczęściej nie dociera lub bardzo długi czas oczekiwań a. Obsługa klienta potrafi rozłączyć się w trakcie rozmowy. Dno
1 / 5
2022-07-26 12:49:01
Agnieszka
Nie wystawiają FV. Zwykły przekręt podatkowy.
5 / 5
2022-07-09 11:55:27
Natalia
Zamówienie doszło 2dnia Paczka bardzo, ale to bardzo dobrze zabezpieczona przed uszkodzeniami Produkt zgodny z opisem i zdjęciem Ja wraz z królikiem jesteśmy zadowoleni ❤️
1 / 5
2022-06-27 17:22:13
Gosia
przesłali zupełnie inne zamówienie, zamiast karmy i drapaka - kilka kilogramów najtańszego żwirku wartego max 50 zł, a zamówienie było na 300. w pudełku brak było paragonu i specyfikacji zamówienia.
1 / 5
2022-06-08 05:19:50
Zawiedzeni
DRAMAT ! NIE POLECAM NIKOMU ! BRAK ZAMÓWIENIA ! BRAK INFORMACJI ! ZERO KONTAKTU ! ŻENADA DO GRANIC
1 / 5
2022-05-24 08:45:19
Kinga
Złodzieje !!!! Przysłali niekompletne zamówienie ! Po czym wystawili NOTE uznaniową na 26zł a karmą kosztowała 29 ! Okradają ludzi w biały dzień ! z tego co czytałam na innych forach nie jestem jedyną poszkodowaną! Trzeba nagłośnić sprawę ich perfidnego okradania !
1 / 5
2022-05-22 07:29:02
Paulina
NIE POLECAM!!!!! NIE POLECAM!!!!!NIE POLECAM!!!!!NIE POLECAM!!!!! ZAMÓWIENIE ZŁOŻONE I OPŁACONE 22.04.2022 R. DO DZISIAJ NIE OTRZYMAŁAM ANI ZAMÓWIENIA, ANI ZWROTU PIENIĘDZY. OBSŁUGA KLIENTA PRZESTAŁA JUŻ NAWET ODPISYWAĆ NA MAILE. KONTAKT Z KLIENTEM I ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW POZOSTAWIA WIELE DO ŻYCZENIA. KOSZMAR !!!!
1 / 5
2022-04-26 11:23:40
Maria
Ostrzegam przed zakupami w sklepie internetowym Maxi Zoo. Zamówienie dokonane i opłacone 12.04. Dalej na stronie firmy kurierskiej status o otrzymanych danych elektronicznych i nic się nie dzieje. Kontakt z infolinią to żart, obsługa klienta każe czekać na maila i dalej oczywiście cisza. Na ceneo ostatnie opinie praktycznie tylko negatywne. Moje ostatnie zakupy w tym sklepie. Widocznie sprawę należy skierować do Rzecznika Praw Konsumenta.

Rzetelne opinie o MAXI ZOO