Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Meble-Bogart.pl

Meble-Bogart.pl Opinie 4.3 (222)

Czarna 825
37-125
Czarna
791 16 16 16
opinie Meble-Bogart.pl
4.3
222
Opinii

Dobrze

5 / 5
2022-01-14 01:26:33
ZuzAnna
Bardzo dobra obsługa, kierowca dostarczający zamówienie pomocny. Naroznik solidny i nawet ładniejszy niż na zdjęciach. Polecam .
5 / 5
2022-01-14 01:22:48
Klient
Polecam sklep. Kupiłam szafkę Asha która jest bardzo solidna i piękna. Obsługa miła, dostawa bezproblemowe.
1 / 5
2022-01-05 09:56:18
J.G
Obsługa reklamacyjna tragedia, nikomu nie polecam
1 / 5
2021-10-16 14:19:15
Kowal
Zamówiłem ponad 20 szafek. Materiał do produkcji szafek to nie są płyty to są to jest próchno. Rozregulowane matryce do produkcji rozbieżność od 1 do 2 mm. Zawiasy które zostały dołączone do szafek dolnych wiszących to jest wynalazek z kosmosu. Ogólnie to są meble wykonywane na wystawę a nie dla użytkowników.
1 / 5
2021-09-22 15:24:32
Koborch
Meble kuchenne białe po 1,5 roku dzwi sie rozklejają. Raklamacja nie uwzgledniona bo to drzwi pod szafke pod zlewozmywak. Mamy zmywarke i od zmywarki sie nie odklejają. Nie kupię od nich już żadnego mebla i wsxystkim odradzam . Mable moze ladne ale materiał i wykonanie dxiadostwo.
5 / 5
2021-07-30 05:16:17
Tomadz
Polecam. Duży wybór mebli, ekspresowa dostawa.
1 / 5
2021-07-26 03:32:48
Kkkkkk
Nie polecam, konsultanci okłamują klienta co do dostawy, dostawa miala być 6 do 8 tygodni, była po 8 tygodniach i jeszcze sama kontaktowałam się kilka razy, id firmy zero odzewu ze dostawa będzie opóźniona. Po czym gdy łóżko dotarło okazało due ze są 2 dziury w materiale i to nie z mojej winy, reklamacje oczywiście firma odrzuciła twierdząc że to wina klienta. Żenada!!!
1 / 5
2021-07-05 17:15:35
Zuza
Kupilam meblościanki zawiasy nie pasują wszystko lata nie powiem jak co? Żenada
1 / 5
2021-06-29 02:29:47
Rafał
Firma to totalna porażka. Nie dajcie się nabrać na terminy podawane w Allegro. Kanapę zamówiłem 4 lutego z terminem dostawy do 1 maja, a dostałem 25 czerwca. Firma to typowy handlarz, który kupuje z rabatami u producentów i sprzedaje klientom indywidualnym, tylko tyle że u innych dostawców terminy są dużo krótsze i przede wszystkim dotrzymywane! Co 2 tygodnie e-mail że jeszcze 2 tygodnie..... Towar dostałem teraz, tylko dla tego że sprawę przekazywałem do rzecznika praw konsumentów i firma zaczęła współpracować. ZWRÓĆCIE UWAGĘ NA TO ŻE NA ALLEGRO NIE MA NEGATYWNYCH KOMENTARZY, BO DOSTAWY SĄ PO 3 MIESIĄCACH I JUŻ NIKT NIE MOŻE WYSTAWIĆ KOMENTARZA.... POSTARAM SIĘ WYSTAWIĆ OPINIĘ NA TEMAT FIRMY NA WSZYSTKICH MOŻLIWYCH FORACH, ABY USTRZEC POTENCJALNYCH KUPUJĄCYCH PRZED ROZCZAROWANIEM. JESZCZE RAZ - TOTALNA PORAŻKA...............!!!!!
5 / 5
2020-02-22 07:57:48
Lucjan
Szafa komoda witryna i półka wisząca

Rzetelne opinie o Meble-Bogart.pl