Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Meble-Bogart.pl

Meble-Bogart.pl Opinie 4.0 (294)

Czarna 825
37-125
Czarna
791 16 16 16
opinie Meble-Bogart.pl
4.0
294
Opinii

Dobrze

1 / 5
2024-05-15 13:11:25
Łukasz G
lubimy naciągać naszych klientów, nie wysyłać im towaru lub wysyłać w dowolnym terminie wadliwy... potem odwoływać się do regulaminu i przetrzymywać ich pieniądze. zapraszamy wszystkich naiwnych do zakupów w naszym sklepie - nikt tak nie zadba o wasze pieniądze jak my.
1 / 5
2024-01-19 00:59:52
Renata
Sklep tragedia uważaj nie kupuj jak chcesz złożyć reklamację to jest źle traktowany kasuj negatywne opinie nigdy więcej nie kupuje nic i każdy niech zastanowi się czy chce kupić cokolwiek w tym sklepie !!!
1 / 5
2024-01-08 03:08:32
Klaudia
Oszuści i tyle ! Opinia dotyczy produktu: Narożnik lewostronny z funkcją spania Belavio Mini Zamówienie złożone w październiku, czas realizacji od 4 do 8 tygodni. Narożnik miał zostać dostarczony przed świętami. W międzyczasie dzwoniliśmy zapytać jaki jest status zamówienia. Za każdym razie byliśmy zbywani - "trzeba czekać". Po upłynięciu wyznaczonego terminu skontaktowaliśmy się ponownie z obsługą klienta, Pani G.N. poinformowała nas że "jest problem z tkaniną". Po 2,5 miesiąca informują nas że narożnik nie został produkowany przez problem z tkaniną ?! Pani zaproponowała nam dostępny od ręki narożnik z tkaniną Milton 3 New. Zgodziliśmy się. Po przywiezieniu narożnika do mieszkania, okazało się że pas jest zerwany. Dodatkowo płyty wiórowe boczne połamane. Reklamacja została złożona ale oczywiście ODRZUCONA i uzasadnili to tym że to my go uszkodziliśmy podczas transportu. Sprawa została zgłoszona do UOKiK skoro firma nie potrafi rzetelnie podejść do klienta. Planowaliśmy zakupy mebli w tej firmie ale po sytuacji z narożnikiem zakupów już tam nie zrobimy.
4 / 5
2024-01-07 19:35:43
Grzesiek
Mebel super
1 / 5
2023-12-19 08:00:53
Adrian
Meble ***nia straszna, głównie dlatego, że dołączają śmiechu warte zawieszki do montażu, które nie nadają się do niczego. Po kilku miesiącach zawieszka rozluźnia się, meble odstają od ściany i trzeba wszystko ściągać i mocować do ściany. Nie polecam, stracony czas i pieniądze.
1 / 5
2023-12-17 06:52:55
Piotr W
Nie polecam! Zamówiłem szafkę RTV, pomimo tego że na instrukcji była informacja o max dopuszczalnej wadze 34 kg a TV miał ok 18 kg to szafka ugięła się pod jego ciężarem. Po reklamacji uszkodzonego elementu został przysłany nowy ale nie pasował, kolejne reklamacja i kolejny przysłany element (z innego materiału, mocniejszego co oznacza że na początkowo otrzymaliśmy dyktę niezgodną ze specyfikacją, być może Bogart myślał że TV będzie powieszony a na półce będą tylko głośniki itp.). Kolejna reklamacja i tym razem Pan zaczął przekonywać że TV jest za ciężki, to mu podesłałem specyfikacje TV + zdjęcia wszystkiego co jest w/na szafce. Pan stwierdził że całość przekracza 34 kg to mu powiedziałem że mogę to zważyć i podesłać filmik (na przesłanej przez niego instrukcji widać ze 34 kg jest tylko na półkę z TV, pozostałe szafki mają dodatkową, swoją dopuszczalną masę). Pan zaoferował kawałek deski którą mogę sobie włożyć tak aby wygięcia nie było. Napisałem że gdybym chciał taką deskę to szukałbym takiej szafki - Bogart nie odpisał. Sprawę zgłosiłem do UOKiK'u. NIE POLECAM! :)
1 / 5
2023-11-27 08:19:17
Olek
Nie polecam tragedia nie pokazują negatywnych opinii tylko karzą usunąć sklep i działa reklamacj jak najdalej od tego sklepu !!!
1 / 5
2023-11-08 01:54:07
Agnieszka
Nie polecam firmy meble bogart a przedewszystkim działu reklamacji szantażyści którzy usuwają negatywne opinie zostałam oszukana i wykończona nerwowo
1 / 5
2023-10-31 12:47:41
zawiedziony
Ludzie nie kupujcie tam!!!! Dopiero gdy sąd pokazał się na horyzoncie, poszli po rozum do głowy! DNO!!!!!!!!!!!
1 / 5
2023-10-30 05:04:35
Renata
Masakra!!!! Oszuści
1 / 5
2023-10-11 00:49:35
Marcin
Tragedia sklep internetowy po swoich błędach w przesyłce traktuje kupującego bardzo źle reklamacja trwała miesiąc i jak zwykle kupujący jest winny ze oni nie dopilnowali i przysłali złe paczki . Towar słabej jakości . Nie polecam !!!
1 / 5
2023-10-10 22:13:23
Agnieszka
Proszę uważajcie nie kupuj mebli przed ten sklep !!! Kupujący jak zgłasza reklamacje to jest traktowany tragicznie towar słabej jakości Uważajcie przestrzegam !!! Tragedia
1 / 5
2023-10-01 09:05:06
Eryk
Zakup narożnika w tej firmie nie daje mi spokoju,jak mogłem być tak głupi
1 / 5
2023-05-14 10:32:47
Agata
Odradzam najgorsze łóżko które kupiłam czekałam przeszło 2 miesiące,fotel rozkladany robiony był na zamówienie. Słabe wypełnienie pianką w środkowej części po dwóch tygodniach użytkowania zapada sie.Reklamacja nie uwzgledniona ani naprawa ani wymiana. Zero kontaktu z działem reklamacji tylko drogą mailową.W tej firmie klient się nie liczy, liczy się tylko zysk tanim kosztem.
1 / 5
2023-04-26 23:01:11
Krzysztof Pietkun
Mebel zniszczony , ciężki kontakt z działem reklamacji , zostałem że zniszczoną kanapą i rabatem który nie starczył nawet na pranie tapicerki. Boki drewniane wersalki są obite i porysowane .
1 / 5
2023-03-22 16:10:42
Joanna
Niestety muszę z przykrością wstawić opinię na 1 że względu na czas realizacji i mydlenie oczu klientom. Komoda zamowiona pod koniec listopada bezpośrednio od producenta...jest 21 marca i nadal jej nie mam pieniądze od razu wpłacone tragedia ....nigdy w życiu. Do jakości mebli nie mam zarzutów, poniewaz mam juz RTV ktora dostałam moeosac po max terminie realizacji, ale niestety jeżeli ktoś produkuje meble na czasie i ma taką obsuwę to nie wygląda to zbyt dobrze. Moja ocena to 1.
1 / 5
2023-03-22 13:38:34
Jolanta
Zamówiłam stół i wszystko odbyło się dość szybko dostawa mialam zastrzeżenie co do opakowania było uszkodzone całe szczęście że nic nie zostało uszkodzone.Ale problem polega na tym że wymiar podstawy stołu czyli tak zwanych" nóg"nie pasuje do blatu zamówionego stołu.kilkakrotnie próbowałam telefonicznie informować o zaistniałej pomyłce ale niestety bez odzewu owszem panie starają się być miłe informując że cała ta sytuacja w której być może doszło do pomyłki jest sprawdzana Ale ileż można czekać na krótką informację kiedy broblem zostanie rozwiązany? Zaznaczyłam podczas rozmowy telefonicznej że niestety na chwilę obecną nie posiadam internetu więc nie mogę reklamacji złożyć na mejla.Jestem naprawdę nie miłe rozczarowana takim potraktowaniem ale tyle dobrego słyszałam o Meble-Bogart.Mimo wszystko czekam na konkretną informacje że strony Meble -Bogart.
5 / 5
2023-03-20 08:35:11
Maria
Kupiłam zestaw 4 brył z kolekcji Verica. Meble Verica sa fantastyczne. Nietuzinkowe, piękne, solidne i pakowne. Brawa dla projekanta. Prezentują się cudownie. Polecam niezdecydowanym klientom. Sklep godny polecenia.
3 / 5
2023-03-20 03:17:24
Anna
Produkt 4 Dostawa 5 Obsługa posprzedażowa 1 Wszystko doskonale dopóki nie pojawia się problem. Wada ujawniła się po krótkim okresie ale sklep w ogóle nie bierze takiej możliwości pod uwagę. Winny jest klient bo nie obejrzał dokładnie. Może także przewidział? A jeśli wtedy nie było to widoczne? Istnieje pojęcie wady ukrytej . Poza tym oczekiwałabym może zwykłej porady co można z tym zrobić ponieważ zwrot mebla byłby problematyczny. Ale na normalne życzliwe traktowanie nie można już liczyć. Duże rozczarowanie.
1 / 5
2023-03-14 05:54:37
Mirka
Napiszę krótko!!!nie polecam tego producenta Przykład Meble musisz odebrać szybko i nie da się zauważyć wady w ciągu pięciu minut Dzień później ustawiamy z mężem meble a stół ława jak zwał tak zwał rozsypał się nam w rękach szafy oklejone brudne i zapleśniałe Sofa rozpadła się gdy tylko mąż na niej usiadł Reklamację odrzucili i zamierzamy podać sprawę wyżej No tak nie może być by ktoś za tyle tysięcy złotych i po tak długim czasie oczekiwania nie mógł nawet usiąść na sofie by ta się nie zarwała Wstyd i brak honoru

Rzetelne opinie o Meble-Bogart.pl