Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję MEBLE GÓRECKI

MEBLE GÓRECKI Opinie 2.1 (40)

PIECZYSKA 39
98-400
WIERUSZÓW
( brak )
opinie MEBLE GÓRECKI
2.1
40
Opinii

Niedobrze

1 / 5
2024-05-15 15:55:31
Mariola
Obsługa klienta na bardzo niskim poziomie. Na początku problem z samym transportem. Po dostarczeniu narożnika oraz pufy okazało się że kolory z zestawu się różnią, reklamacja odrzucona. Posiadam w domu zestaw z którego nie jestem zadowolona więc nikomu nie polecam! Jestem zawiedziona.
1 / 5
2024-04-16 17:36:39
Judyta
Otwierajcie opakowania przy kurierze. Sprzedawca nie uznaje reklamacji jeżeli zgłosisz usterkę po podpisaniu protokołu odbioru.
5 / 5
2024-03-28 04:52:42
Urszula
Polecam z całego serc. Solidnie wykonana rogówka Galaxy z funkcją spania. Szukałam narożnika bardzo długo i wszędzie ceny byly bardzo wysokie. Użytkujemy juz 4 miesiące i bardzo jesteśmy zadowoleni z rogówki. Goście mówili, że funkcja spania też jest wygodna 😀
1 / 5
2024-02-17 03:50:54
Ewa
Kontakt telefoniczny z firmą praktycznie niemożliwy.
1 / 5
2024-02-13 16:21:13
ALICJA
NIE KUPUJCIE MEBLI U TEGO SPRZEDAWCY !!! BEZZASADNIE ODRZUCA REKLAMACJE ZGŁOSZONE BEZPOŚREDNIO PO DOSTAWIE ! POZOSTAJE DROGA SĄDOWA SPRAWDZAJCIE PRZESYŁKI PODCZAS ODBIORU, W CAŁOŚCI LUB NIE PODPISUJCIE PROTOKOŁU ODBIORU
1 / 5
2024-02-01 06:20:04
Małgorzata
Proszę nie sugerować się tymi pozytywnymi opiniami. To ściema! Kupione opinie. Firma to dno. Nie uznają reklamacji. Dramat
1 / 5
2024-01-30 08:00:05
Klienta
UWAGA OSZUŚCI. Mebel na wizualizacji nie odpowiada temu otrzymanemu. Brak nóżek na wys. 13 cm w środkowej części mebla, do tego plastikowe na wys. ok 5 cm. Nie uwzględniają reklamacji. Odp pani z biura, cytuje”Reklamacje można zgłaszać pod adresem: [email protected] Jednak wątpię, żeby dział reklamacji miał inne stanowisko w tej sprawie.” Po zakupie nic już nie interesuje tej firmy, nawet prośby o zmianę opisu i zdj na stronie. Jakość mebla przeciętna, brak zszycia na niektórych elementach tapicerki. Szkoda, że nie można dodać zdj, które potwierdzają moją opinię.
1 / 5
2024-01-08 04:10:22
Ola
Wykonanie pozostawia sporo do życzenia. Rozwiązywanie problemów bardzo słabe. Nie uwzględniają reklamacji. Patrzą po opiniach na tej stronie jestem przekonany że firma sama sobie wystawia pozytywne opinie ( opinie wystawiane po kilka tego samego dnia i minuta po minucie). Zanim ktoś będzie chciał zakupić w tej firmie meble proponuje zapoznać się z opiniami na innych portalach.
1 / 5
2024-01-04 10:03:38
Mari
Od niemal dwóch miesięcy czekam na realizację zamówienia, a na stronie firmy - napisane jest "natychmiastowa realizacja". Uważajcie na ten napis, bo nie wiem, czy kiedykolwiek zamówienie do mnie dotrze. Czekam od listopada 2023 r.
5 / 5
2023-12-01 07:00:22
Joanna
Minoł rok od zakupu narożnika i jeszcze raz chcę opisać moje zadowolenie z jakości wykonania Narożnik po roku wygląda jak nowy nic się nie dzieje ,jest bardzo wygodny szybko i bezproblemowo się rozkłada Polecam sklep ja jestem bardzo zadowolona z tego zakupu
5 / 5
2023-11-23 06:57:24
Zuzanna
Narożnik świetnie się prezentuje! Super wykonanie. Panie w obsłudze bardzo pomocne, super doradziły z materiałem. Polecam!
1 / 5
2023-10-23 10:25:08
Tomasz
Zakupiłem w ww sklepie fotel Verona 105, w opisue napisano iż powierzchnia spania na tym rozkładanym fotelu to 200x80. Rzeczywistość jest jednak inna, powierzchnia spania to 200x80 na jednej trzeciej po rozłożeniu i 200x 71 na 2/3 części spania, czyli mocno nierówno i niezgodnie z opisem. Po napisaniu do sklepu odpisano mi iż wszystko jest ok . 9 cm różnicy !!! Nie polecam ,
5 / 5
2023-10-23 02:47:49
Agnieszka
Meble ( sofa i fotel ) pięknie się prezentują , do tego solidnie i starannie wykonane. Wyglądają ładniej niż na zdjęciu. Jestem zadowolona. Dostawa w terminie , Pan , który dostarczał bardzo uprzejmy. Mam nadzieję , że meble długo będą nam służyły.
1 / 5
2023-10-19 06:21:12
Alek
Jedna gwiazdka to i tak za dużo. Wykonanie mierne i dział reklamacji jeszcze marniejszy. Jedyne co to dobrze pakują towar żeby klient nie otwierał u nich a po otworzeniu już w domu jest za późno na reklamację bo i tak nie uznają. Wg nich wina przewoźnika ale na ich nie szczęście osobiście odbierałem i odpakowywalem. Każdą taką sprawę trzeba kierować do rzecznika finansowego. To jest firma krzak.
1 / 5
2023-09-27 03:17:21
Zygmunt
NIE POLECAM! Zamowienie zlozone w maju do tej pory nie zrealizowane, a mamy koniec pazdziernika. Klamia jak z nut a to skora przyszla z defektem a to ze juz jest spakowane i lada dzien dostarcza. Wczoraj dostarczyli zamowienie z czerwca ale nie jestem zadowolony z sofy dwuosobowej Avanti II. Siedzenie wysokie i twarde. Zapytalem czy nie moge zmienic tego zamowienia z maja na inny model z nizszym siedzeniem i obiciem materialowym ale oni maja jedna odpowiedz: NIE. Moge zlozyc nowe zamowienie ale trace 1,191 zl wplacone jako zadatek. Chyba glupi by sie zdecydowal aby dalej robic interes z kretaczami i klamcami. Omijac te firme.
1 / 5
2023-09-09 00:33:28
Anna
Próbki materiałów wysyłają do 3 gratis , za każdy kolejny kasują 5 zł, w sumie z przesyłką zapłaciłam 55 zł. Otwierając przesyłkę doznałam szoku- próbki 1 cm/2cm ( pozamiatane chyba z podłogi ) . Napisałam że jak mam zamówić narożnik opierając się na takich „odpadach”, na co otrzymałam odpowiedź że takie mają w standardzie. Wywnioskowałam że mają w takim razie bardzo niski standard, tym bardziej że w innej firmie zamawiałam próbki i otrzymałam je bardzo duże i na dodatek GRATIS. Postanowiłam wejść na opinie sklepu i CAŁE SZCZĘŚCIE , bo uchroniło mnie to przed zakupem TANDETY!!!!!!
2 / 5
2023-08-18 05:42:35
Monika
Moje meble też prezentowały się super , narożnik Royal z pufą ale niestety po niecałych dwóch latach , pianka " dobrej jakości " się uklepała (nigdy nie był prany ), złączenia dwóch płyt w części wsuwanej puściły , ale w tej firmie NIC NIE PODLAGA REKLAMACJI
1 / 5
2023-07-06 06:31:06
Anna
Nigdy więcej żadnych mebli z tej firmy. Meble zrobione z materiałów które nie są przystosowane do tych produktów. Sofa jest tak ciężka że na piętro wnosiło ledwo ją 4 mężczyzn. Przykrywa w miejscu na pościel może zabić i nie przesadzam, jak chce schować pościel to 2 osoby trzymają przykrywę. Gdyby spadła na dziecko... Za to spód miejsca na pościel zrobiony z cienkiej dykty która ugina się gdy tylko włożę kołdrę. W moim przypadku zlamala sie belka w wewnatrz na samym srodku łóżka, w miejscu gdzie leżę. Poltora roku walczylam z firma o naprawe lozka, musialam sprawe zglosic do prawnika i dopiero z tytulu rekojmii naprawili. Przedzakupem czegokolwiek polecam dokładnie przeczytać umowę, za wszelkie problemy firma nie bierze odpowiedzialności. Do tego w biurze siedzi jakas głupiutka dziunia która stwierdziła ze belka się złamała bo ktoś w tym miejscu musiał stanąć na łóżku. Głupszego argumentu nie słyszałam. Więc UWAGA!!! NIE POLECAM!!!!
1 / 5
2023-06-30 08:33:14
Aneta
Nie polecam, sofa nie warta tylu nerwów, obsługa dno , dostawa w piątek 29.06. , jednak kierowca ma nie po drodze więc sofy nie ma, po interwencji okazuje się ze od soboty kierowca na urlopie jak cała firma do 17 .07. nie można odebrać ale nikt nie był łaskawy nawet zadzwonić i powiedzieć ,że dostawy nie będzie i możliwości jakiegokolwiek innego odbioru. Tylko żałuje , że nie przeczytałam tych opinii wcześniej bo wybrałabym bardziej solidną i słowną firmę. Okazuje się ,że to nagminna praktyka .
5 / 5
2023-06-12 12:52:52
Roman
Rogówka Galaxy Relax, polecam wykonanie b.dobre jakość b.dobra,ale trzeba niestety trochę poczekać na odbiór.Ale za to prezentuje się super.

Rzetelne opinie o MEBLE GÓRECKI