Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję MEBLE GÓRECKI

MEBLE GÓRECKI Opinie 3.5 (225)

PIECZYSKA 39
98-400
WIERUSZÓW
( brak )
opinie MEBLE GÓRECKI
3.5
225
Opinii

Umiarkowanie

1 / 5
2024-02-28 09:05:32
Jan
Wszystkie pozytywne opinie są kupione albo pisza je sami sobie. Uśmiałem się z tych komentarzy Pani Oli która meble dostała na urodziny... Przewoźnik czeka na rozpakowanie. Hahaha. Nie wierzcie ani w jedno słowo. Meble skręcane u Zenka w garażu... Materiał podbity jakims dziadostwem i wkoło wychodzą jakieś białe kłaki. Na reklamacje nie odpisuja. NIE POLECAM!!!!! DODAM TA OPINIE JESCze kilka razy żeby była widoczna.
1 / 5
2024-02-28 09:05:21
Jan
Wszystkie pozytywne opinie są kupione albo pisza je sami sobie. Uśmiałem się z tych komentarzy Pani Oli która meble dostała na urodziny... Przewoźnik czeka na rozpakowanie. Hahaha. Nie wierzcie ani w jedno słowo. Meble skręcane u Zenka w garażu... Materiał podbity jakims dziadostwem i wkoło wychodzą jakieś białe kłaki. Na reklamacje nie odpisuja. NIE POLECAM!!!!! DODAM TA OPINIE JESCze kilka razy żeby była widoczna.
1 / 5
2024-02-28 09:04:54
Jan
Wszystkie pozytywne opinie są kupione albo pisza je sami sobie. Uśmiałem się z tych komentarzy Pani Oli która meble dostała na urodziny... Przewoźnik czeka na rozpakowanie. Hahaha. Nie wierzcie ani w jedno słowo. Meble skręcane u Zenka w garażu... Materiał podbity jakims dziadostwem i wkoło wychodzą jakieś białe kłaki. Na reklamacje nie odpisuja. NIE POLECAM!!!!! DODAM TA OPINIE JESCze kilka razy żeby była widoczna.
1 / 5
2024-02-28 09:04:42
Jan
Wszystkie pozytywne opinie są kupione albo pisza je sami sobie. Uśmiałem się z tych komentarzy Pani Oli która meble dostała na urodziny... Przewoźnik czeka na rozpakowanie. Hahaha. Nie wierzcie ani w jedno słowo. Meble skręcane u Zenka w garażu... Materiał podbity jakims dziadostwem i wkoło wychodzą jakieś białe kłaki. Na reklamacje nie odpisuja. NIE POLECAM!!!!! DODAM TA OPINIE JESCze kilka razy żeby była widoczna.
1 / 5
2024-02-28 09:04:20
Jan
Wszystkie pozytywne opinie są kupione albo pisza je sami sobie. Uśmiałem się z tych komentarzy Pani Oli która meble dostała na urodziny... Przewoźnik czeka na rozpakowanie. Hahaha. Nie wierzcie ani w jedno słowo. Meble skręcane u Zenka w garażu... Materiał podbity jakims dziadostwem i wkoło wychodzą jakieś białe kłaki. Na reklamacje nie odpisuja. NIE POLECAM!!!!! DODAM TA OPINIE JESCze kilka razy żeby była widoczna.
1 / 5
2024-02-28 09:04:10
Jan
Wszystkie pozytywne opinie są kupione albo pisza je sami sobie. Uśmiałem się z tych komentarzy Pani Oli która meble dostała na urodziny... Przewoźnik czeka na rozpakowanie. Hahaha. Nie wierzcie ani w jedno słowo. Meble skręcane u Zenka w garażu... Materiał podbity jakims dziadostwem i wkoło wychodzą jakieś białe kłaki. Na reklamacje nie odpisuja. NIE POLECAM!!!!! DODAM TA OPINIE JESCze kilka razy żeby była widoczna.
1 / 5
2024-02-28 09:03:52
Joz
Wszystkie pozytywne opinie są kupione albo pisza je sami sobie. Uśmiałem się z tych komentarzy Pani Oli która meble dostała na urodziny... Przewoźnik czeka na rozpakowanie. Hahaha. Nie wierzcie ani w jedno słowo. Meble skręcane u Zenka w garażu... Materiał podbity jakims dziadostwem i wkoło wychodzą jakieś białe kłaki. Na reklamacje nie odpisuja. NIE POLECAM!!!!! DODAM TA OPINIE JESCze kilka razy żeby była widoczna.
1 / 5
2024-02-28 09:03:36
Jozue
Wszystkie pozytywne opinie są kupione albo pisza je sami sobie. Uśmiałem się z tych komentarzy Pani Oli która meble dostała na urodziny... Przewoźnik czeka na rozpakowanie. Hahaha. Nie wierzcie ani w jedno słowo. Meble skręcane u Zenka w garażu... Materiał podbity jakims dziadostwem i wkoło wychodzą jakieś białe kłaki. Na reklamacje nie odpisuja. NIE POLECAM!!!!! DODAM TA OPINIE JESCze kilka razy żeby była widoczna.
1 / 5
2024-02-28 08:58:43
Joseph
Nie polecam pozytywne komentarze we wszystkich językach świata. Uśmiałem się... Strasznie słaba jakość. Brak rozmowy w przypadku reklamacji. Nie nie nie. Nie polecam!!
1 / 5
2024-02-28 08:57:34
Salvador
Nie polecam pozytywne komentarze we wszystkich językach świata. Uśmiałem się... Strasznie słaba jakość. Brak rozmowy w przypadku reklamacji. Nie nie nie. Nie polecam!!
1 / 5
2024-02-28 08:57:15
Michael
Nie polecam pozytywne komentarze we wszystkich językach świata. Uśmiałem się... Strasznie słaba jakość. Brak rozmowy w przypadku reklamacji. Nie nie nie. Nie polecam!!
1 / 5
2024-02-28 08:56:42
Alvaro
Nie polecam pozytywne komentarze we wszystkich językach świata. Uśmiałem się... Strasznie słaba jakość. Brak rozmowy w przypadku reklamacji. Nie nie nie. Nie polecam!!
1 / 5
2024-02-28 08:56:24
Mijola
Nie polecam pozytywne komentarze we wszystkich językach świata. Uśmiałem się... Strasznie słaba jakość. Brak rozmowy w przypadku reklamacji. Nie nie nie. Nie polecam!!
1 / 5
2024-02-28 08:56:02
Ivan
Nie polecam pozytywne komentarze we wszystkich językach świata. Uśmiałem się... Strasznie słaba jakość. Brak rozmowy w przypadku reklamacji. Nie nie nie. Nie polecam!!
1 / 5
2024-02-28 08:55:47
Ruslan
Nie polecam pozytywne komentarze we wszystkich językach świata. Uśmiałem się... Strasznie słaba jakość. Brak rozmowy w przypadku reklamacji. Nie nie nie. Nie polecam!!
1 / 5
2024-02-28 08:55:37
Sergiej
Nie polecam pozytywne komentarze we wszystkich językach świata. Uśmiałem się... Strasznie słaba jakość. Brak rozmowy w przypadku reklamacji. Nie nie nie. Nie polecam!!
1 / 5
2024-02-28 08:55:15
Piotr
Nie polecam pozytywne komentarze we wszystkich językach świata. Uśmiałem się... Strasznie słaba jakość. Brak rozmowy w przypadku reklamacji. Nie nie nie. Nie polecam!!
1 / 5
2024-02-28 08:55:06
Piotr
Nie polecam pozytywne komentarze we wszystkich językach świata. Uśmiałem się... Strasznie słaba jakość. Brak rozmowy w przypadku reklamacji. Nie nie nie. Nie polecam!!
1 / 5
2024-02-28 08:54:55
Piotr
Nie polecam pozytywne komentarze we wszystkich językach świata. Uśmiałem się... Strasznie słaba jakość. Brak rozmowy w przypadku reklamacji. Nie nie nie. Nie polecam!!
1 / 5
2024-02-28 08:54:46
Piotr
Nie polecam pozytywne komentarze we wszystkich językach świata. Uśmiałem się... Strasznie słaba jakość. Brak rozmowy w przypadku reklamacji. Nie nie nie. Nie polecam!!
1 / 5
2024-02-28 08:54:37
Piotr
Nie polecam pozytywne komentarze we wszystkich językach świata. Uśmiałem się... Strasznie słaba jakość. Brak rozmowy w przypadku reklamacji. Nie nie nie. Nie polecam!!
1 / 5
2024-02-28 08:54:28
Piotr
Nie polecam pozytywne komentarze we wszystkich językach świata. Uśmiałem się... Strasznie słaba jakość. Brak rozmowy w przypadku reklamacji. Nie nie nie. Nie polecam!!
1 / 5
2024-02-28 08:54:15
Piotr
Nie polecam pozytywne komentarze we wszystkich językach świata. Uśmiałem się... Strasznie słaba jakość. Brak rozmowy w przypadku reklamacji. Nie nie nie. Nie polecam!!
1 / 5
2024-02-28 08:53:52
Piotr
Nie polecam pozytywne komentarze we wszystkich językach świata. Uśmiałem się... Strasznie słaba jakość. Brak rozmowy w przypadku reklamacji. Nie nie nie. Nie polecam!!
1 / 5
2024-02-28 08:53:41
Piotr
Nie polecam pozytywne komentarze we wszystkich językach świata. Uśmiałem się... Strasznie słaba jakość. Brak rozmowy w przypadku reklamacji. Nie nie nie. Nie polecam!!
1 / 5
2024-02-28 08:53:31
Piotr
Nie polecam pozytywne komentarze we wszystkich językach świata. Uśmiałem się... Strasznie słaba jakość. Brak rozmowy w przypadku reklamacji. Nie nie nie. Nie polecam!!
1 / 5
2024-02-28 08:53:18
Piotr
Nie polecam pozytywne komentarze we wszystkich językach świata. Uśmiałem się... Strasznie słaba jakość. Brak rozmowy w przypadku reklamacji. Nie nie nie. Nie polecam!!
1 / 5
2024-02-28 08:50:33
Prawda
Widzę że ta Ola która tak chwali tą firmę zamieściła aż tyle komentarzy takich samych że chyba sama straciła rachubę. 🤭 Nie wierzcie ani w jedno słowo. Ten przewoznik nie czeka nawet chwili. Trzeba zapłacić odrazu. Meble zostawiane przed domem. Ta firma to dziadostwo. Na google zamknięta na stałe aby nie dodawać komentarzy!
1 / 5
2024-02-28 08:50:19
Prawda
Widzę że ta Ola która tak chwali tą firmę zamieściła aż tyle komentarzy takich samych że chyba sama straciła rachubę. 🤭 Nie wierzcie ani w jedno słowo. Ten przewoznik nie czeka nawet chwili. Trzeba zapłacić odrazu. Meble zostawiane przed domem. Ta firma to dziadostwo. Na google zamknięta na stałe aby nie dodawać komentarzy!
1 / 5
2024-02-28 08:50:04
Prawda
Widzę że ta Ola która tak chwali tą firmę zamieściła aż tyle komentarzy takich samych że chyba sama straciła rachubę. 🤭 Nie wierzcie ani w jedno słowo. Ten przewoznik nie czeka nawet chwili. Trzeba zapłacić odrazu. Meble zostawiane przed domem. Ta firma to dziadostwo. Na google zamknięta na stałe aby nie dodawać komentarzy!
1 / 5
2024-02-28 08:49:54
Prawda
Widzę że ta Ola która tak chwali tą firmę zamieściła aż tyle komentarzy takich samych że chyba sama straciła rachubę. 🤭 Nie wierzcie ani w jedno słowo. Ten przewoznik nie czeka nawet chwili. Trzeba zapłacić odrazu. Meble zostawiane przed domem. Ta firma to dziadostwo. Na google zamknięta na stałe aby nie dodawać komentarzy!
1 / 5
2024-02-28 08:49:42
Prawda
Widzę że ta Ola która tak chwali tą firmę zamieściła aż tyle komentarzy takich samych że chyba sama straciła rachubę. 🤭 Nie wierzcie ani w jedno słowo. Ten przewoznik nie czeka nawet chwili. Trzeba zapłacić odrazu. Meble zostawiane przed domem. Ta firma to dziadostwo. Na google zamknięta na stałe aby nie dodawać komentarzy!
1 / 5
2024-02-28 08:49:18
Prawda
Widzę że ta Ola która tak chwali tą firmę zamieściła aż tyle komentarzy takich samych że chyba sama straciła rachubę. 🤭 Nie wierzcie ani w jedno słowo. Ten przewoznik nie czeka nawet chwili. Trzeba zapłacić odrazu. Meble zostawiane przed domem. Ta firma to dziadostwo. Na google zamknięta na stałe aby nie dodawać komentarzy!
1 / 5
2024-02-28 08:49:07
Prawda
Widzę że ta Ola która tak chwali tą firmę zamieściła aż tyle komentarzy takich samych że chyba sama straciła rachubę. 🤭 Nie wierzcie ani w jedno słowo. Ten przewoznik nie czeka nawet chwili. Trzeba zapłacić odrazu. Meble zostawiane przed domem. Ta firma to dziadostwo. Na google zamknięta na stałe aby nie dodawać komentarzy!
1 / 5
2024-02-28 08:48:43
Prawda
Widzę że ta Ola która tak chwali tą firmę zamieściła aż tyle komentarzy takich samych że chyba sama straciła rachubę. 🤭 Nie wierzcie ani w jedno słowo. Ten przewoznik nie czeka nawet chwili. Trzeba zapłacić odrazu. Meble zostawiane przed domem. Ta firma to dziadostwo. Na google zamknięta na stałe aby nie dodawać komentarzy!
1 / 5
2024-02-28 08:48:32
Prawda
Widzę że ta Ola która tak chwali tą firmę zamieściła aż tyle komentarzy takich samych że chyba sama straciła rachubę. 🤭 Nie wierzcie ani w jedno słowo. Ten przewoznik nie czeka nawet chwili. Trzeba zapłacić odrazu. Meble zostawiane przed domem. Ta firma to dziadostwo. Na google zamknięta na stałe aby nie dodawać komentarzy!
1 / 5
2024-02-28 08:48:21
Prawda
Widzę że ta Ola która tak chwali tą firmę zamieściła aż tyle komentarzy takich samych że chyba sama straciła rachubę. 🤭 Nie wierzcie ani w jedno słowo. Ten przewoznik nie czeka nawet chwili. Trzeba zapłacić odrazu. Meble zostawiane przed domem. Ta firma to dziadostwo. Na google zamknięta na stałe aby nie dodawać komentarzy!
1 / 5
2024-02-28 08:48:08
Prawda
Widzę że ta Ola która tak chwali tą firmę zamieściła aż tyle komentarzy takich samych że chyba sama straciła rachubę. 🤭 Nie wierzcie ani w jedno słowo. Ten przewoznik nie czeka nawet chwili. Trzeba zapłacić odrazu. Meble zostawiane przed domem. Ta firma to dziadostwo. Na google zamknięta na stałe aby nie dodawać komentarzy!
1 / 5
2024-02-28 08:47:57
Prawda
Widzę że ta Ola która tak chwali tą firmę zamieściła aż tyle komentarzy takich samych że chyba sama straciła rachubę. 🤭 Nie wierzcie ani w jedno słowo. Ten przewoznik nie czeka nawet chwili. Trzeba zapłacić odrazu. Meble zostawiane przed domem. Ta firma to dziadostwo. Na google zamknięta na stałe aby nie dodawać komentarzy!
1 / 5
2024-02-28 08:47:37
Prawda
Widzę że ta Ola która tak chwali tą firmę zamieściła aż tyle komentarzy takich samych że chyba sama straciła rachubę. 🤭 Nie wierzcie ani w jedno słowo. Ten przewoznik nie czeka nawet chwili. Trzeba zapłacić odrazu. Meble zostawiane przed domem. Ta firma to dziadostwo. Na google zamknięta na stałe aby nie dodawać komentarzy!
1 / 5
2024-02-28 08:47:23
Ola
Widzę że ta Ola która tak chwali tą firmę zamieściła aż tyle komentarzy takich samych że chyba sama straciła rachubę. 🤭 Nie wierzcie ani w jedno słowo. Ten przewoznik nie czeka nawet chwili. Trzeba zapłacić odrazu. Meble zostawiane przed domem. Ta firma to dziadostwo. Na google zamknięta na stałe aby nie dodawać komentarzy!
1 / 5
2024-02-28 08:47:08
Ala
Ta firma to dramat nie polecam.
1 / 5
2024-02-28 08:46:43
Prawda
Wszystkie dobre.opinię piszą sami sobie.
1 / 5
2024-02-28 08:46:06
Prawda
Widzę że ta Ola która tak chwali tą firmę zamieściła aż tyle komentarzy takich samych że chyba sama straciła rachubę. 🤭 Nie wierzcie ani w jedno słowo. Ten przewoznik nie czeka nawet chwili. Trzeba zapłacić odrazu. Meble zostawiane przed domem. Ta firma to dziadostwo. Na google zamknięta na stałe aby nie dodawać komentarzy!
1 / 5
2024-02-28 08:45:51
Prawda
Widzę że ta Ola która tak chwali tą firmę zamieściła aż tyle komentarzy takich samych że chyba sama straciła rachubę. 🤭 Nie wierzcie ani w jedno słowo. Ten przewoznik nie czeka nawet chwili. Trzeba zapłacić odrazu. Meble zostawiane przed domem. Ta firma to dziadostwo. Na google zamknięta na stałe aby nie dodawać komentarzy!
1 / 5
2024-02-28 08:45:50
Prawda
Widzę że ta Ola która tak chwali tą firmę zamieściła aż tyle komentarzy takich samych że chyba sama straciła rachubę. 🤭 Nie wierzcie ani w jedno słowo. Ten przewoznik nie czeka nawet chwili. Trzeba zapłacić odrazu. Meble zostawiane przed domem. Ta firma to dziadostwo. Na google zamknięta na stałe aby nie dodawać komentarzy!
1 / 5
2024-02-28 08:44:10
Prawdomowna
Widzę że ta Ola która tak chwali tą firmę zamieściła aż tyle komentarzy takich samych że chyba sama straciła rachubę. 🤭 Nie wierzcie ani w jedno słowo. Ten przewoznik nie czeka nawet chwili. Trzeba zapłacić odrazu. Meble zostawiane przed domem. Ta firma to dziadostwo.
5 / 5
2024-02-25 05:44:35
OLA
Długi czas oczekiwania ale teraz wiem, że warto. Firma uczciwa. Sofy przepiękne. Super wykonanie. Kolor idealny pod zasłony. Zrobiliście mi państwo super prezent na urodziny. Ponieważ 1 marca obchodziłam a tu taka super niespodzianka przed godziną 8.00. Przewoźnik bardzo miły i uczynny. Poczekał aż rozpakuję kanapy. Po sprawdzeniu czy nie są uszkodzone dopiero wypłaciłam pieniądze. Bardzo dużo wkrętów dołączone do zamocowania nóżek. Nie wydzielają, to duży plus. Mam nadzieję, że z użytkowania też będę zadowolona tak jak teraz. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję ❤️❤️❤️
5 / 5
2024-02-25 05:44:19
OLA
Długi czas oczekiwania ale teraz wiem, że warto. Firma uczciwa. Sofy przepiękne. Super wykonanie. Kolor idealny pod zasłony. Zrobiliście mi państwo super prezent na urodziny. Ponieważ 1 marca obchodziłam a tu taka super niespodzianka przed godziną 8.00. Przewoźnik bardzo miły i uczynny. Poczekał aż rozpakuję kanapy. Po sprawdzeniu czy nie są uszkodzone dopiero wypłaciłam pieniądze. Bardzo dużo wkrętów dołączone do zamocowania nóżek. Nie wydzielają, to duży plus. Mam nadzieję, że z użytkowania też będę zadowolona tak jak teraz. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję ❤️❤️❤️
5 / 5
2024-02-25 05:44:04
OLA
Długi czas oczekiwania ale teraz wiem, że warto. Firma uczciwa. Sofy przepiękne. Super wykonanie. Kolor idealny pod zasłony. Zrobiliście mi państwo super prezent na urodziny. Ponieważ 1 marca obchodziłam a tu taka super niespodzianka przed godziną 8.00. Przewoźnik bardzo miły i uczynny. Poczekał aż rozpakuję kanapy. Po sprawdzeniu czy nie są uszkodzone dopiero wypłaciłam pieniądze. Bardzo dużo wkrętów dołączone do zamocowania nóżek. Nie wydzielają, to duży plus. Mam nadzieję, że z użytkowania też będę zadowolona tak jak teraz. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję ❤️❤️❤️
5 / 5
2024-02-25 05:43:51
OLA
Długi czas oczekiwania ale teraz wiem, że warto. Firma uczciwa. Sofy przepiękne. Super wykonanie. Kolor idealny pod zasłony. Zrobiliście mi państwo super prezent na urodziny. Ponieważ 1 marca obchodziłam a tu taka super niespodzianka przed godziną 8.00. Przewoźnik bardzo miły i uczynny. Poczekał aż rozpakuję kanapy. Po sprawdzeniu czy nie są uszkodzone dopiero wypłaciłam pieniądze. Bardzo dużo wkrętów dołączone do zamocowania nóżek. Nie wydzielają, to duży plus. Mam nadzieję, że z użytkowania też będę zadowolona tak jak teraz. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję ❤️❤️❤️
5 / 5
2024-02-25 05:43:30
OLA
Długi czas oczekiwania ale teraz wiem, że warto. Firma uczciwa. Sofy przepiękne. Super wykonanie. Kolor idealny pod zasłony. Zrobiliście mi państwo super prezent na urodziny. Ponieważ 1 marca obchodziłam a tu taka super niespodzianka przed godziną 8.00. Przewoźnik bardzo miły i uczynny. Poczekał aż rozpakuję kanapy. Po sprawdzeniu czy nie są uszkodzone dopiero wypłaciłam pieniądze. Bardzo dużo wkrętów dołączone do zamocowania nóżek. Nie wydzielają, to duży plus. Mam nadzieję, że z użytkowania też będę zadowolona tak jak teraz. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję ❤️❤️❤️
5 / 5
2024-02-25 05:43:02
OLA
Długi czas oczekiwania ale teraz wiem, że warto. Firma uczciwa. Sofy przepiękne. Super wykonanie. Kolor idealny pod zasłony. Zrobiliście mi państwo super prezent na urodziny. Ponieważ 1 marca obchodziłam a tu taka super niespodzianka przed godziną 8.00. Przewoźnik bardzo miły i uczynny. Poczekał aż rozpakuję kanapy. Po sprawdzeniu czy nie są uszkodzone dopiero wypłaciłam pieniądze. Bardzo dużo wkrętów dołączone do zamocowania nóżek. Nie wydzielają, to duży plus. Mam nadzieję, że z użytkowania też będę zadowolona tak jak teraz. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję ❤️❤️❤️
5 / 5
2024-02-25 05:42:46
OLA
Długi czas oczekiwania ale teraz wiem, że warto. Firma uczciwa. Sofy przepiękne. Super wykonanie. Kolor idealny pod zasłony. Zrobiliście mi państwo super prezent na urodziny. Ponieważ 1 marca obchodziłam a tu taka super niespodzianka przed godziną 8.00. Przewoźnik bardzo miły i uczynny. Poczekał aż rozpakuję kanapy. Po sprawdzeniu czy nie są uszkodzone dopiero wypłaciłam pieniądze. Bardzo dużo wkrętów dołączone do zamocowania nóżek. Nie wydzielają, to duży plus. Mam nadzieję, że z użytkowania też będę zadowolona tak jak teraz. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję ❤️❤️❤️
5 / 5
2024-02-25 05:42:32
OLA
Długi czas oczekiwania ale teraz wiem, że warto. Firma uczciwa. Sofy przepiękne. Super wykonanie. Kolor idealny pod zasłony. Zrobiliście mi państwo super prezent na urodziny. Ponieważ 1 marca obchodziłam a tu taka super niespodzianka przed godziną 8.00. Przewoźnik bardzo miły i uczynny. Poczekał aż rozpakuję kanapy. Po sprawdzeniu czy nie są uszkodzone dopiero wypłaciłam pieniądze. Bardzo dużo wkrętów dołączone do zamocowania nóżek. Nie wydzielają, to duży plus. Mam nadzieję, że z użytkowania też będę zadowolona tak jak teraz. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję ❤️❤️❤️
5 / 5
2024-02-25 05:42:11
OLA
Długi czas oczekiwania ale teraz wiem, że warto. Firma uczciwa. Sofy przepiękne. Super wykonanie. Kolor idealny pod zasłony. Zrobiliście mi państwo super prezent na urodziny. Ponieważ 1 marca obchodziłam a tu taka super niespodzianka przed godziną 8.00. Przewoźnik bardzo miły i uczynny. Poczekał aż rozpakuję kanapy. Po sprawdzeniu czy nie są uszkodzone dopiero wypłaciłam pieniądze. Bardzo dużo wkrętów dołączone do zamocowania nóżek. Nie wydzielają, to duży plus. Mam nadzieję, że z użytkowania też będę zadowolona tak jak teraz. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję ❤️❤️❤️
5 / 5
2024-02-25 05:41:55
OLA
Długi czas oczekiwania ale teraz wiem, że warto. Firma uczciwa. Sofy przepiękne. Super wykonanie. Kolor idealny pod zasłony. Zrobiliście mi państwo super prezent na urodziny. Ponieważ 1 marca obchodziłam a tu taka super niespodzianka przed godziną 8.00. Przewoźnik bardzo miły i uczynny. Poczekał aż rozpakuję kanapy. Po sprawdzeniu czy nie są uszkodzone dopiero wypłaciłam pieniądze. Bardzo dużo wkrętów dołączone do zamocowania nóżek. Nie wydzielają, to duży plus. Mam nadzieję, że z użytkowania też będę zadowolona tak jak teraz. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję ❤️❤️❤️
5 / 5
2024-02-25 05:41:39
OLA
Długi czas oczekiwania ale teraz wiem, że warto. Firma uczciwa. Sofy przepiękne. Super wykonanie. Kolor idealny pod zasłony. Zrobiliście mi państwo super prezent na urodziny. Ponieważ 1 marca obchodziłam a tu taka super niespodzianka przed godziną 8.00. Przewoźnik bardzo miły i uczynny. Poczekał aż rozpakuję kanapy. Po sprawdzeniu czy nie są uszkodzone dopiero wypłaciłam pieniądze. Bardzo dużo wkrętów dołączone do zamocowania nóżek. Nie wydzielają, to duży plus. Mam nadzieję, że z użytkowania też będę zadowolona tak jak teraz. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję ❤️❤️❤️
5 / 5
2024-02-25 05:41:27
OLA
Długi czas oczekiwania ale teraz wiem, że warto. Firma uczciwa. Sofy przepiękne. Super wykonanie. Kolor idealny pod zasłony. Zrobiliście mi państwo super prezent na urodziny. Ponieważ 1 marca obchodziłam a tu taka super niespodzianka przed godziną 8.00. Przewoźnik bardzo miły i uczynny. Poczekał aż rozpakuję kanapy. Po sprawdzeniu czy nie są uszkodzone dopiero wypłaciłam pieniądze. Bardzo dużo wkrętów dołączone do zamocowania nóżek. Nie wydzielają, to duży plus. Mam nadzieję, że z użytkowania też będę zadowolona tak jak teraz. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję ❤️❤️❤️
5 / 5
2024-02-25 05:41:14
OLA
Długi czas oczekiwania ale teraz wiem, że warto. Firma uczciwa. Sofy przepiękne. Super wykonanie. Kolor idealny pod zasłony. Zrobiliście mi państwo super prezent na urodziny. Ponieważ 1 marca obchodziłam a tu taka super niespodzianka przed godziną 8.00. Przewoźnik bardzo miły i uczynny. Poczekał aż rozpakuję kanapy. Po sprawdzeniu czy nie są uszkodzone dopiero wypłaciłam pieniądze. Bardzo dużo wkrętów dołączone do zamocowania nóżek. Nie wydzielają, to duży plus. Mam nadzieję, że z użytkowania też będę zadowolona tak jak teraz. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję ❤️❤️❤️
5 / 5
2024-02-25 05:41:00
OLA
Długi czas oczekiwania ale teraz wiem, że warto. Firma uczciwa. Sofy przepiękne. Super wykonanie. Kolor idealny pod zasłony. Zrobiliście mi państwo super prezent na urodziny. Ponieważ 1 marca obchodziłam a tu taka super niespodzianka przed godziną 8.00. Przewoźnik bardzo miły i uczynny. Poczekał aż rozpakuję kanapy. Po sprawdzeniu czy nie są uszkodzone dopiero wypłaciłam pieniądze. Bardzo dużo wkrętów dołączone do zamocowania nóżek. Nie wydzielają, to duży plus. Mam nadzieję, że z użytkowania też będę zadowolona tak jak teraz. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję ❤️❤️❤️
5 / 5
2024-02-25 05:40:47
OLA
Długi czas oczekiwania ale teraz wiem, że warto. Firma uczciwa. Sofy przepiękne. Super wykonanie. Kolor idealny pod zasłony. Zrobiliście mi państwo super prezent na urodziny. Ponieważ 1 marca obchodziłam a tu taka super niespodzianka przed godziną 8.00. Przewoźnik bardzo miły i uczynny. Poczekał aż rozpakuję kanapy. Po sprawdzeniu czy nie są uszkodzone dopiero wypłaciłam pieniądze. Bardzo dużo wkrętów dołączone do zamocowania nóżek. Nie wydzielają, to duży plus. Mam nadzieję, że z użytkowania też będę zadowolona tak jak teraz. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję ❤️❤️❤️
5 / 5
2024-02-25 05:40:30
OLA
Długi czas oczekiwania ale teraz wiem, że warto. Firma uczciwa. Sofy przepiękne. Super wykonanie. Kolor idealny pod zasłony. Zrobiliście mi państwo super prezent na urodziny. Ponieważ 1 marca obchodziłam a tu taka super niespodzianka przed godziną 8.00. Przewoźnik bardzo miły i uczynny. Poczekał aż rozpakuję kanapy. Po sprawdzeniu czy nie są uszkodzone dopiero wypłaciłam pieniądze. Bardzo dużo wkrętów dołączone do zamocowania nóżek. Nie wydzielają, to duży plus. Mam nadzieję, że z użytkowania też będę zadowolona tak jak teraz. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję ❤️❤️❤️
5 / 5
2024-02-25 05:40:12
OLA
Długi czas oczekiwania ale teraz wiem, że warto. Firma uczciwa. Sofy przepiękne. Super wykonanie. Kolor idealny pod zasłony. Zrobiliście mi państwo super prezent na urodziny. Ponieważ 1 marca obchodziłam a tu taka super niespodzianka przed godziną 8.00. Przewoźnik bardzo miły i uczynny. Poczekał aż rozpakuję kanapy. Po sprawdzeniu czy nie są uszkodzone dopiero wypłaciłam pieniądze. Bardzo dużo wkrętów dołączone do zamocowania nóżek. Nie wydzielają, to duży plus. Mam nadzieję, że z użytkowania też będę zadowolona tak jak teraz. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję ❤️❤️❤️
1 / 5
2024-02-22 12:42:25
Pracownik z
Pozdrawiam mojego szefa .Wybaczcie mu za za wszystko
1 / 5
2024-02-22 12:40:35
Ola
Potwierdzam. OMIJAJCIE tego producenta.Szeroookooo.
1 / 5
2024-02-22 12:38:53
Witolek
Komus z tymi komentarzami sie odkleiło. Nie polecam tego .Meble slabej jakości .Na google firma zamknieta na stałe aby nie mozna bylo dawac konentarzy .Problemy z reklamacjami.Nie przestrzegaja prawa konsumenta.ODRADZAM!!!!!Uwazajcie
5 / 5
2024-02-18 15:10:38
Piotr
Polecam! szybka realizacja i profesjonalna obsługa. Meble solidnie zapakowane
5 / 5
2024-02-17 16:42:22
Klaudia
Bardzo polecam. Bardzo duży wybór wzorów, tkanin, solidnie wykonane meble a do tego bardzo atrakcyjne ceny. Szukałam narożnika kilka miesięcy o odpowiednim nietypowym rozmiarze i wszędzie ceny kosmos. Tutaj go znalazłam i bardzo ciekawa cena. Użytkujemy od końca września i bardzo jesteśmy zadowoleni
5 / 5
2024-02-17 16:40:23
LAURA
Il divano angolare ordinato soddisfa le nostre aspettative sotto ogni aspetto, è solido, realizzato con buoni materiali, ben progettato, poggiatesta rialzati molto comodi e, soprattutto; è ergonomico e comodo da usare in soggiorno, ad esempio per guardare la TV e rilassarsi. Ottimo rapporto qualità prezzo e ottimo contatto con l'azienda che aiuterà se necessario. Lo consiglio. Il divano ad angolo ordinato soddisfa le nostre aspettative sotto ogni aspetto, è solido, realizzato con buoni materiali, ben progettato, poggiatesta rialzati molto comodi e, soprattutto; è ergonomico e comodo da usare in soggiorno, ad esempio per guardare la TV e rilassarsi. Ottimo rapporto qualità prezzo e ottimo contatto con l'azienda che aiuterà se necessario. raccomando
5 / 5
2024-02-17 16:39:47
RITA
A megrendelt sarokkanapé mindenben megfelel az elvárásainknak, masszív felépítésű, jó anyagokból készült, igényesen kialakított, nagyon kényelmes emelt fejtámlákkal, és ami a legfontosabb; ergonómikus és kényelmes a nappaliban, például TV-nézéshez és pihenéshez. Nagyon jó ár-érték arány, kiváló kapcsolattartás a céggel, aki szükség esetén segít. Ajánlom A megrendelt sarokkanapé mindenben megfelel az elvárásainknak, masszív felépítésű, jó anyagokból készült, igényesen kialakított, nagyon kényelmes emelt fejtámlákkal, és ami a legfontosabb; ergonómikus és kényelmes a nappaliban, például TV-nézéshez és pihenéshez. Nagyon jó ár-érték arány, kiváló kapcsolattartás a céggel, aki szükség esetén segít. ajánlom
5 / 5
2024-02-17 16:38:41
CHARLES
Mae'r soffa gornel wedi'i harchebu yn cwrdd â'n disgwyliadau ym mhob ffordd, mae wedi'i hadeiladu'n gadarn, wedi'i gwneud o ddeunyddiau da, wedi'u dylunio'n braf, cynhalydd pen codi cyfforddus iawn, ac yn bwysicaf oll; mae'n ergonomig ac yn gyfforddus i'w ddefnyddio yn yr ystafell fyw, e.e. ar gyfer gwylio'r teledu ac ymlacio. Gwerth da iawn am arian, a chyswllt ardderchog gyda'r cwmni a fydd yn helpu os oes angen. Rwy'n argymell Mae'r soffa gornel wedi'i harchebu yn cwrdd â'n disgwyliadau ym mhob ffordd, mae wedi'i hadeiladu'n gadarn, wedi'i gwneud o ddeunyddiau da, wedi'u dylunio'n braf, cynhalydd pen codi cyfforddus iawn, ac yn bwysicaf oll; mae'n ergonomig ac yn gyfforddus i'w ddefnyddio yn yr ystafell fyw, e.e. ar gyfer gwylio'r teledu ac ymlacio. Gwerth da iawn am arian, a chyswllt ardderchog gyda'r cwmni a fydd yn helpu os oes angen. Rwy'n argymell
5 / 5
2024-02-17 16:37:23
GURGIEN
Buyurtma qilingan burchakli divan har jihatdan bizning taxminlarimizga javob beradi, u mustahkam qurilgan, yaxshi materiallardan tayyorlangan, chiroyli dizaynlashtirilgan, juda qulay ko'tarilgan bosh o'rindiqlari va eng muhimi; u ergonomik va yashash xonasida foydalanish uchun qulay, masalan, televizor tomosha qilish va dam olish uchun. Pul uchun juda yaxshi qiymat va kerak bo'lganda yordam beradigan kompaniya bilan ajoyib aloqa. Men tavsiya qilaman Buyurtma qilingan burchakli divan har jihatdan bizning taxminlarimizga javob beradi, u mustahkam qurilgan, yaxshi materiallardan tayyorlangan, chiroyli dizaynlashtirilgan, juda qulay ko'tarilgan bosh o'rindiqlari va eng muhimi; u ergonomik va yashash xonasida foydalanish uchun qulay, masalan, televizor tomosha qilish va dam olish uchun. Pul uchun juda yaxshi qiymat va kerak bo'lganda yordam beradigan kompaniya bilan ajoyib aloqa. Men Tavsiya qilaman
5 / 5
2024-02-17 16:36:15
IVAN
Замовлений кутовий диван відповідає нашим очікуванням у всіх відношеннях, він міцний, зроблений з хороших матеріалів, має гарний дизайн, дуже зручні підголівники, а головне; він ергономічний і зручний для використання у вітальні, наприклад, для перегляду телевізора та відпочинку. Дуже хороше співвідношення ціни та якості та відмінний контакт із компанією, яка допоможе, якщо буде потрібно. Рекомендую. Замовлений кутовий диван відповідає нашим очікуванням у всіх відношеннях, він міцно побудований, виготовлений з хороших матеріалів, має гарний дизайн, дуже зручні підголівники, а головне; він ергономічний і зручний для використання у вітальні, наприклад, для перегляду телевізора та відпочинку. Дуже хороше співвідношення ціни та якості та відмінний контакт із компанією, яка допоможе, якщо буде потрібно. я рекомендую
5 / 5
2024-02-17 16:35:32
SELIM
Sipariş edilen köşe kanepe her açıdan beklentilerimizi karşılıyor, sağlam bir yapıya sahip, iyi malzemelerden yapılmış, güzel tasarlanmış, çok rahat yükseltilmiş başlıklar ve en önemlisi; Oturma odasında örneğin TV izlemek ve dinlenmek için kullanımı ergonomik ve rahattır. Fiyat/fayda dengesi çok iyi ve gerektiğinde yardımcı olabilecek şirketle mükemmel iletişim. Tavsiye ederim Sipariş edilen köşe kanepe beklentilerimizi her açıdan karşılıyor, sağlam bir yapıya sahip, iyi malzemelerden yapılmış, güzel tasarlanmış, çok rahat yükseltilmiş başlıklar ve en önemlisi; Oturma odasında örneğin TV izlemek ve dinlenmek için kullanımı ergonomik ve rahattır. Fiyat/fayda dengesi çok iyi ve gerektiğinde yardımcı olabilecek şirketle mükemmel iletişim. Ben tavsiye ediyorum
5 / 5
2024-02-17 16:34:34
MICHAEL
Den beställda hörnsoffan uppfyller våra förväntningar i alla avseenden, den är gediget byggd, gjord av bra material, snyggt designad, mycket bekväma upphöjda nackstöd, och viktigast av allt; den är ergonomisk och bekväm att använda i vardagsrummet, till exempel för att titta på TV och koppla av. Mycket bra valuta för pengarna, och utmärkt kontakt med företaget som hjälper till vid behov. Jag rekommenderar Den beställda hörnsoffan uppfyller våra förväntningar i alla avseenden, den är gediget byggd, gjord av bra material, snyggt designad, mycket bekväma upphöjda nackstöd, och viktigast av allt; den är ergonomisk och bekväm att använda i vardagsrummet, till exempel för att titta på TV och koppla av. Mycket bra valuta för pengarna, och utmärkt kontakt med företaget som hjälper till vid behov. jag rekomenderar
5 / 5
2024-02-17 16:33:24
HARY
Bidh an sòfa oisean òrdaichte a’ coinneachadh ris na bha sinn an dùil anns a h-uile dòigh, tha e air a thogail gu daingeann, air a dhèanamh de stuthan math, air a dhealbhadh gu dòigheil, cinn-cinn àrdaichte gu math comhfhurtail, agus nas cudromaiche; tha e ergonomic agus comhfhurtail a chleachdadh san t-seòmar suidhe, me airson coimhead air Tbh ​​​​agus fois a ghabhail. Luach fìor mhath airson airgead, agus conaltradh sàr-mhath leis a’ chompanaidh a chuidicheas ma tha sin riatanach. Tha mi a’ moladh gu bheil an sòfa oisean òrdaichte a’ coinneachadh ris na bha sinn an dùil anns a h-uile dòigh, tha e air a thogail gu daingeann, air a dhèanamh de stuthan math, air a dhealbhadh gu dòigheil, cinn-cinn àrdaichte gu math comhfhurtail, agus nas cudromaiche; tha e ergonomic agus comhfhurtail a chleachdadh san t-seòmar suidhe, me airson coimhead air Tbh ​​​​agus fois a ghabhail. Luach fìor mhath airson airgead, agus conaltradh sàr-mhath leis a’ chompanaidh a chuidicheas ma tha sin riatanach. tha mi a 'moladh
5 / 5
2024-02-17 16:32:24
IHOR
Naročena kotna sedežna garnitura izpolnjuje naša pričakovanja v vseh pogledih, je trdno grajena, izdelana iz dobrih materialov, lepo oblikovana, zelo udobna dvignjena vzglavnika in kar je najpomembnejše; je ergonomičen in udoben za uporabo v dnevni sobi, na primer za gledanje televizije in sprostitev. Zelo dobro razmerje med ceno in kakovostjo ter odličen stik s podjetjem, ki bo pomagalo, če bo potrebno. Priporočam. Naročena kotna sedežna garnitura izpolnjuje naša pričakovanja v vseh pogledih, je trdno grajena, izdelana iz dobrih materialov, lepo oblikovana, zelo udobna dvignjena vzglavnika in kar je najpomembnejše; je ergonomičen in udoben za uporabo v dnevni sobi, na primer za gledanje televizije in sprostitev. Zelo dobro razmerje med ceno in kakovostjo ter odličen stik s podjetjem, ki bo pomagalo, če bo potrebno. priporočam
5 / 5
2024-02-17 16:31:27
TEREZA
Objednaná rohová sedačka spĺňa naše očakávania v každom ohľade, je solídne postavená, vyrobená z kvalitných materiálov, pekne riešená, veľmi pohodlné zvýšené opierky hlavy a hlavne; je ergonomický a pohodlný na použitie v obývačke, napríklad na sledovanie televízie a relaxáciu. Veľmi dobrá hodnota za peniaze a vynikajúci kontakt so spoločnosťou, ktorá v prípade potreby pomôže. Odporúčam Objednaná rohová sedačka spĺňa naše očakávania v každom ohľade, je solídne postavená, z dobrých materiálov, pekne riešená, veľmi pohodlné zvýšené opierky hlavy a hlavne; je ergonomický a pohodlný na použitie v obývačke, napríklad na sledovanie televízie a relaxáciu. Veľmi dobrá hodnota za peniaze a vynikajúci kontakt so spoločnosťou, ktorá v prípade potreby pomôže. odporúčam
5 / 5
2024-02-17 16:29:53
MYKOLA
Наручена угаона гарнитура у сваком погледу испуњава наша очекивања, солидно је грађена, направљена од добрих материјала, лепо дизајнирана, веома удобни подигнути наслони за главу, и што је најважније; ергономски је и удобан за употребу у дневној соби, на пример за гледање телевизије и опуштање. Веома добра вредност за новац, и одличан контакт са компанијом која ће помоћи ако је потребно. Препоручујем Наручена угаона гарнитура испуњава наша очекивања у сваком погледу, солидно је грађена, направљена од добрих материјала, лепо дизајнирана, веома удобни подигнути наслони за главу, и што је најважније; ергономски је и удобан за употребу у дневној соби, на пример за гледање телевизије и опуштање. Веома добра вредност за новац, и одличан контакт са компанијом која ће помоћи ако је потребно. препоручујем
5 / 5
2024-02-17 16:28:40
RAMONA
Coltarul comandat indeplineste asteptarile noastre din toate punctele de vedere, este solid construita, din materiale bune, frumos proiectata, tetiere ridicate foarte confortabile, si cel mai important; este ergonomic și confortabil de utilizat în camera de zi, de exemplu, pentru a vă uita la televizor și pentru a vă relaxa. Raport calitate/preț foarte bun și contact excelent cu compania care vă va ajuta dacă este necesar. Recomand Coltarul comandat satisface asteptarile noastre din toate punctele de vedere, este solid construita, din materiale bune, frumos proiectata, tetiere ridicate foarte confortabile, si cel mai important; este ergonomic și confortabil de utilizat în camera de zi, de exemplu, pentru a vă uita la televizor și pentru a vă relaxa. Raport calitate/preț foarte bun și contact excelent cu compania care vă va ajuta dacă este necesar. Vă recomand
5 / 5
2024-02-17 16:27:54
OLGA
Заказанный угловой диван соответствует нашим ожиданиям во всех отношениях, он добротный, сделан из хороших материалов, красивого дизайна, очень удобные приподнятые подголовники, а главное; он эргономичен и удобен в использовании в гостиной, например, для просмотра телевизора и отдыха. Очень хорошее соотношение цены и качества и отличный контакт с компанией, которая поможет в случае необходимости. Рекомендую. Заказанный угловой диван соответствует нашим ожиданиям во всех отношениях, он добротный, сделан из хороших материалов, красивого дизайна, очень удобные приподнятые подголовники, а главное; он эргономичен и удобен в использовании в гостиной, например, для просмотра телевизора и отдыха. Очень хорошее соотношение цены и качества и отличный контакт с компанией, которая поможет в случае необходимости. Я рекомендую
5 / 5
2024-02-17 16:27:14
SALMA
O sofá de canto encomendado atende às nossas expectativas em todos os aspectos, é de construção sólida, feito de bons materiais, bem desenhado, encostos de cabeça elevados muito confortáveis ​​e, o mais importante; é ergonómico e confortável para utilizar na sala de estar, por exemplo, para ver televisão e relaxar. Muito boa relação qualidade / preço e excelente contacto com a empresa que o ajudará se necessário. Eu recomendo O sofá de canto encomendado atende às nossas expectativas em todos os aspectos, é de construção sólida, feito de bons materiais, bem desenhado, apoios de cabeça elevados muito confortáveis ​​e, o mais importante; é ergonómico e confortável para utilizar na sala de estar, por exemplo, para ver televisão e relaxar. Muito boa relação qualidade / preço e excelente contacto com a empresa que o ajudará se necessário. Eu recomendo
5 / 5
2024-02-17 16:25:33
ANJA
Den bestilte hjørnesofaen oppfyller forventningene våre på alle måter, den er solid bygget, laget av gode materialer, pent designet, svært komfortable hevede hodestøtter, og viktigst av alt; den er ergonomisk og behagelig å bruke i stuen, for eksempel for å se på TV og slappe av. Meget god valuta for pengene, og utmerket kontakt med firmaet som hjelper om nødvendig. Jeg anbefaler Den bestilte hjørnesofaen oppfyller forventningene våre på alle måter, den er solid bygget, laget av gode materialer, pent designet, veldig behagelige hevede hodestøtter, og viktigst av alt; den er ergonomisk og behagelig å bruke i stuen, for eksempel for å se på TV og slappe av. Meget god valuta for pengene, og utmerket kontakt med firmaet som hjelper om nødvendig. jeg anbefaler
5 / 5
2024-02-17 16:24:29
RUSLAN
Pasūtītais stūra dīvāns visādā ziņā atbilst mūsu vēlmēm, ir pamatīgi uzbūvēts, no labiem materiāliem, glīti noformēts, ļoti ērti pacelti galvas balsti, un pats galvenais; tas ir ergonomisks un ērts lietošanai dzīvojamā istabā, piemēram, lai skatītos televizoru un atpūstos. Ļoti laba cenas / kvalitātes attiecība, un lielisks kontakts ar uzņēmumu, kas vajadzības gadījumā palīdzēs. Iesaku Pasūtītais stūra dīvāns visādā ziņā atbilst mūsu vēlmēm, ir pamatīgi uzbūvēts, no labiem materiāliem, glīti noformēts, ļoti ērti pacelti galvas balsti, un pats galvenais; tas ir ergonomisks un ērts lietošanai dzīvojamā istabā, piemēram, lai skatītos televizoru un atpūstos. Ļoti laba cenas / kvalitātes attiecība, un lielisks kontakts ar uzņēmumu, kas vajadzības gadījumā palīdzēs. ES iesaku
5 / 5
2024-02-17 16:23:32
SERGEJ
Užsakyta kampinė sofa visais atžvilgiais atitinka mūsų lūkesčius, yra tvirtos konstrukcijos, iš gerų medžiagų, gražaus dizaino, labai patogios pakeliamos galvos atramos, o svarbiausia; jis yra ergonomiškas ir patogus naudoti svetainėje, pvz., žiūrėti televizorių ir atsipalaiduoti. Labai geras kainos ir kokybės santykis, bei puikus bendravimas su įmone, kuri padės esant reikalui. Rekomenduoju Užsakyta kampinė sofa visais atžvilgiais atitinka mūsų lūkesčius, yra tvirtos konstrukcijos, pagaminta iš gerų medžiagų, gražaus dizaino, labai patogios pakeliamos galvos atramos, o svarbiausia; jis yra ergonomiškas ir patogus naudoti svetainėje, pvz., žiūrėti televizorių ir atsipalaiduoti. Labai geras kainos ir kokybės santykis, bei puikus bendravimas su įmone, kuri padės esant reikalui. Rekomenduoju
5 / 5
2024-02-17 16:22:12
ELENA
El sofá esquinero encargado cumple con nuestras expectativas en todos los aspectos: es sólido, está fabricado con buenos materiales, está bien diseñado, tiene reposacabezas elevados muy cómodos y, lo más importante; es ergonómico y cómodo de usar en el salón, por ejemplo para mirar televisión y relajarse. Muy buena relación calidad-precio y excelente contacto con la empresa que le ayudará si es necesario. Recomiendo El sofá esquinero encargado cumple con nuestras expectativas en todos los aspectos: está sólidamente construido, está fabricado con buenos materiales, está bien diseñado, tiene reposacabezas elevados muy cómodos y, lo más importante; es ergonómico y cómodo de usar en el salón, por ejemplo para mirar televisión y relajarse. Muy buena relación calidad-precio y excelente contacto con la empresa que le ayudará si es necesario. recomiendo
5 / 5
2024-02-17 16:21:21
გორგი
შეკვეთილი კუთხის დივანი ყველა მხრივ აკმაყოფილებს ჩვენს მოლოდინს, არის მყარად აშენებული, დამზადებულია კარგი მასალისგან, ლამაზად დაპროექტებული, ძალიან კომფორტული აწეული თავსაფარები და რაც მთავარია; ეს არის ერგონომიული და კომფორტული მისაღები ოთახში, მაგალითად, ტელევიზორის ყურებისა და დასასვენებლად. ძალიან კარგი ღირებულება ფულისთვის და შესანიშნავი კონტაქტი კომპანიასთან, რომელიც საჭიროების შემთხვევაში დაგეხმარებათ. გირჩევთ შეკვეთილი კუთხის დივანი ყველა თვალსაზრისით აკმაყოფილებს ჩვენს მოლოდინს, არის მტკიცედ აშენებული, დამზადებულია კარგი მასალისგან, ლამაზად დაპროექტებული, ძალიან კომფორტული აწეული თავსაფარები და რაც მთავარია; ეს არის ერგონომიული და კომფორტული მისაღები ოთახში, მაგალითად, ტელევიზორის ყურებისა და დასასვენებლად. ძალიან კარგი ღირებულება ფულისთვის და შესანიშნავი კონტაქტი კომპანიასთან, რომელიც საჭიროების შემთხვევაში დაგეხმარებათ. მე გირჩევ
5 / 5
2024-02-17 16:20:02
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Ο παραγγελθείς γωνιακός καναπές ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας από κάθε άποψη, είναι στιβαρή κατασκευή, κατασκευασμένος από καλά υλικά, όμορφα σχεδιασμένα, πολύ άνετα υπερυψωμένα προσκέφαλα και το πιο σημαντικό. Είναι εργονομικό και άνετο στη χρήση στο σαλόνι, π.χ. για παρακολούθηση τηλεόρασης και χαλάρωση. Πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής, και άριστη επαφή με την εταιρεία που θα βοηθήσει αν χρειαστεί. Προτείνω Ο παραγγελθείς γωνιακός καναπές ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας από κάθε άποψη, είναι στιβαρή κατασκευή, κατασκευασμένος από καλά υλικά, όμορφα σχεδιασμένα, πολύ άνετα υπερυψωμένα προσκέφαλα και το πιο σημαντικό. Είναι εργονομικό και άνετο στη χρήση στο σαλόνι, π.χ. για παρακολούθηση τηλεόρασης και χαλάρωση. Πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής, και άριστη επαφή με την εταιρεία που θα βοηθήσει αν χρειαστεί. προτείνω
5 / 5
2024-02-17 16:18:18
MILA
Le canapé d'angle commandé répond à nos attentes en tous points, il est solidement construit, fait de bons matériaux, joliment conçu, des appuis-tête surélevés très confortables, et surtout ; il est ergonomique et confortable à utiliser dans le salon, par exemple pour regarder la télévision et se détendre. Très bon rapport qualité prix, et excellent contact avec l'entreprise qui vous aidera en cas de besoin. Je recommande Le canapé d'angle commandé répond à nos attentes en tous points, il est solidement construit, fait de bons matériaux, bien conçu, les appuie-têtes surélevés sont très confortables, et surtout ; il est ergonomique et confortable à utiliser dans le salon, par exemple pour regarder la télévision et se détendre. Très bon rapport qualité prix, et excellent contact avec l'entreprise qui vous aidera en cas de besoin. je recommande
5 / 5
2024-02-17 16:17:05
SVEN
Tilattu kulmasohva täyttää odotuksemme kaikilta osin, se on tukevarakenteinen, hyvistä materiaaleista valmistettu, kauniisti muotoiltu, erittäin mukavat korotetut niskatuet ja mikä tärkeintä; se on ergonominen ja mukava käyttää olohuoneessa, esimerkiksi television katseluun ja rentoutumiseen. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja erinomainen yhteydenpito yritykseen, joka auttaa tarvittaessa. Suosittelen Tilattu kulmasohva täyttää odotuksemme kaikilta osin, se on tukevarakenteinen, hyvistä materiaaleista valmistettu, kauniisti muotoiltu, erittäin mukavat korotetut niskatuet ja mikä tärkeintä; se on ergonominen ja mukava käyttää olohuoneessa, esimerkiksi television katseluun ja rentoutumiseen. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja erinomainen yhteydenpito yritykseen, joka auttaa tarvittaessa. minä suosittelen
5 / 5
2024-02-17 16:16:11
JAN
Tellitud nurgadiivan vastab igati meie ootustele, on soliidse ehitusega, headest materjalidest, kena disainiga, väga mugavad tõstetud peatoed ja mis peamine; see on ergonoomiline ja mugav kasutada elutoas, nt teleri vaatamiseks ja lõõgastumiseks. Väga hea hinna ja kvaliteedi suhe ning suurepärane kontakt ettevõttega, kes vajadusel aitab. Soovitan Tellitud nurgadiivan vastab igati meie ootustele, on soliidse ehitusega, headest materjalidest, kena disainiga, väga mugavad tõstetud peatoed ja mis peamine; see on ergonoomiline ja mugav kasutada elutoas, nt teleri vaatamiseks ja lõõgastumiseks. Väga hea hinna ja kvaliteedi suhe ning suurepärane kontakt ettevõttega, kes vajadusel aitab. Ma soovitan
5 / 5
2024-02-17 16:15:24
GRETA
Den bestilte hjørnesofa opfylder i enhver henseende vores forventninger, den er solidt bygget, lavet af gode materialer, flot designet, meget behagelige hævede nakkestøtter, og vigtigst af alt; den er ergonomisk og behagelig at bruge i stuen, fx til at se tv og slappe af. Meget god værdi for pengene, og fremragende kontakt med firmaet, der vil hjælpe hvis nødvendigt. Jeg anbefaler Den bestilte hjørnesofa opfylder vores forventninger i enhver henseende, den er solidt bygget, lavet af gode materialer, flot designet, meget behagelige hævede nakkestøtter, og vigtigst af alt; den er ergonomisk og behagelig at bruge i stuen, fx til at se tv og slappe af. Meget god værdi for pengene, og fremragende kontakt med firmaet, der vil hjælpe hvis nødvendigt. jeg anbefaler
5 / 5
2024-02-17 16:14:36
ALINA
Objednaná rohová sedací souprava splňuje naše očekávání ve všech ohledech, je solidně postavená, z dobrých materiálů, pěkně řešená, velmi pohodlné zvýšené podhlavníky a hlavně; je ergonomický a pohodlný pro použití v obývacím pokoji, například pro sledování televize a relaxaci. Velmi dobrá hodnota za peníze a vynikající kontakt se společností, která v případě potřeby pomůže. Doporučuji Objednaná rohová sedací souprava splňuje naše očekávání ve všech ohledech, je solidně postavená, z dobrých materiálů, pěkně řešená, velmi pohodlné zvýšené podhlavníky a hlavně; je ergonomický a pohodlný pro použití v obývacím pokoji, například pro sledování televize a relaxaci. Velmi dobrá hodnota za peníze a vynikající kontakt se společností, která v případě potřeby pomůže. doporučuji
5 / 5
2024-02-17 16:13:42
HANS
Das bestellte Ecksofa entspricht in jeder Hinsicht unseren Erwartungen, es ist solide gebaut, aus guten Materialien gefertigt, schön gestaltet, sehr bequeme erhöhte Kopfstützen und vor allem; Es ist ergonomisch und bequem im Wohnzimmer zu verwenden, z. B. zum Fernsehen und Entspannen. Sehr gutes Preis-Leistungs-Verhältnis und hervorragender Kontakt zum Unternehmen, das bei Bedarf weiterhilft. Ich empfehle das bestellte Ecksofa in jeder Hinsicht unseren Erwartungen, es ist solide gebaut, aus guten Materialien gefertigt, schön gestaltet, sehr bequeme erhöhte Kopfstützen und vor allem; Es ist ergonomisch und bequem im Wohnzimmer zu verwenden, z. B. zum Fernsehen und Entspannen. Sehr gutes Preis-Leistungs-Verhältnis und hervorragender Kontakt zum Unternehmen, das bei Bedarf weiterhilft. Ich empfehle
5 / 5
2024-02-17 16:12:25
BEN
The ordered corner sofa meets our expectations in every respect, it is solidly built, made of good materials, nicely designed, very comfortable raised headrests, and most importantly; it is ergonomic and comfortable to use in the living room, e.g. for watching TV and relaxing. Very good value for money, and excellent contact with the company that will help if necessary. I recommend.
5 / 5
2024-02-17 16:08:38
MARCIN
Szczerze polecam producenta Meble Górecki. Zakupiłam narożnik Royal Max na specjalne zamówienie (zmienione wymiary), kontakt z Producentem oceniam jako bardzo dobry-wypożyczyłam próbniki tkanin, ustalałam szczegóły wykonania oraz czas realizacji - telefonicznie i mailowo, otrzymałam produkt wysokiej jakości wykonany idealnie z oczekiwaniem (dokładne wymiary) w tkaninie posiadającej certyfikat oraz z solidnych podzespołów, prawidłowo zapakowany do transportu w oczekiwanym terminie. Narożnik jest wysokiej jakości i wygląda tak, jak sobie wymarzyłam. Życzę firmie Meble Górecki rozwoju i sukcesów na rynku.
5 / 5
2024-02-17 16:07:54
KAMIL
Narożnik Galaxy piękny dostarczony w terminie. Niektóre opinie to zwykły hejt wysyłamy pod adresem prężnie rozwijającego się producenta prawdziwych mebli tapicerowanych. Polecam i absolutnie nie zgadzam się z negatywnymi komentarzami!
5 / 5
2024-02-17 16:07:14
OLA
POLECAM!!! Kontakt, zarówno telefoniczny jak i mailowy rewelacyjny. Wykonanie narożnika przed terminem, co mile mnie zaskoczyło. Sam narożnik super wygodny, pięknie się prezentuje w salonie. Transport punktualnie jak było ustalone. Jednym słowem nie ma się czego przyczepić :) POZDRAWIAM!
1 / 5
2024-02-17 16:06:44
OLA
POLECAM!!! Kontakt, zarówno telefoniczny jak i mailowy rewelacyjny. Wykonanie narożnika przed terminem, co mile mnie zaskoczyło. Sam narożnik super wygodny, pięknie się prezentuje w salonie. Transport punktualnie jak było ustalone. Jednym słowem nie ma się czego przyczepić :) POZDRAWIAM!
1 / 5
2024-02-17 03:50:54
Ewa
Kontakt telefoniczny z firmą praktycznie niemożliwy.
1 / 5
2024-02-15 20:35:51
Witold
Pozytywne opinie to ściema. Uwazajcie na tego producenta.Mam nadzieje ze firma zniknie z branży meblarskiej .
5 / 5
2024-02-15 09:33:46
Natalia
Polecam sprzedawcę z całego serca ;)
5 / 5
2024-02-15 09:32:24
Michał
Jestem bardzo zadowolona z zakupu!
1 / 5
2024-02-13 16:21:13
ALICJA
NIE KUPUJCIE MEBLI U TEGO SPRZEDAWCY !!! BEZZASADNIE ODRZUCA REKLAMACJE ZGŁOSZONE BEZPOŚREDNIO PO DOSTAWIE ! POZOSTAJE DROGA SĄDOWA SPRAWDZAJCIE PRZESYŁKI PODCZAS ODBIORU, W CAŁOŚCI LUB NIE PODPISUJCIE PROTOKOŁU ODBIORU
1 / 5
2024-02-10 19:48:09
ARTUR
Przestrzegam przed zakupami od tego producenta.Jakość słaba a jesli masz problem z reklamacją to zostaje tylko droga z radca prawnym.Uważajcie !!
5 / 5
2024-02-10 14:18:04
Antek
Obsługa klienta - zarówno w salonie stacjonarnym jak i telefoniczna - na najwyższym poziomie. Naprawdę już dawno nie widziałam tak miłej i chętnej do pomocy obsługi w sklepie. Zamówiony narożnik dostarczony w umówionym terminie (pomimo świątecznego, gorącego okresu). Mebel wygląda pięknie, elegancko, wybrany materiał sprawia wrażenie wysokiej jakości. Narożnik wygodny.
5 / 5
2024-02-10 14:16:47
Pola
Meble ( sofa i fotel ) pięknie się prezentują , do tego solidnie i starannie wykonane. Wyglądają ładniej niż na zdjęciu. Jestem zadowolona. Dostawa w terminie , Pan , który dostarczał bardzo uprzejmy. Mam nadzieję , że meble długo będą nam służyły.
1 / 5
2024-02-01 06:20:04
Małgorzata
Proszę nie sugerować się tymi pozytywnymi opiniami. To ściema! Kupione opinie. Firma to dno. Nie uznają reklamacji. Dramat
1 / 5
2024-01-30 08:00:05
Klienta
UWAGA OSZUŚCI. Mebel na wizualizacji nie odpowiada temu otrzymanemu. Brak nóżek na wys. 13 cm w środkowej części mebla, do tego plastikowe na wys. ok 5 cm. Nie uwzględniają reklamacji. Odp pani z biura, cytuje”Reklamacje można zgłaszać pod adresem: [email protected] Jednak wątpię, żeby dział reklamacji miał inne stanowisko w tej sprawie.” Po zakupie nic już nie interesuje tej firmy, nawet prośby o zmianę opisu i zdj na stronie. Jakość mebla przeciętna, brak zszycia na niektórych elementach tapicerki. Szkoda, że nie można dodać zdj, które potwierdzają moją opinię.
5 / 5
2024-01-15 07:12:06
Sylwia
Bardzo miła obsługa, meble świetnej jakości.
5 / 5
2024-01-11 09:42:16
Ludwik
Meble super w dobrych cenach. Sofa bardzo wygodna
5 / 5
2024-01-09 16:55:31
JANEK
Duży wybór tkanin i świetna obsługa!
5 / 5
2024-01-09 16:54:23
WIKTORIA
Narożnik ma idealne wymiary, wprost stworzone do małego mieszkania. Funkcja relax sprawdza się świetnie, już nie jedna popołudniowa drzemka została na niej zaliczona:)
5 / 5
2024-01-09 16:53:41
ANIA
Mebel świetnie wypełnił nasz duży salon, tkanina łatwa w czyszczeniu. Polecamy!
5 / 5
2024-01-09 16:52:59
Olena
Narożnik bardzo wygodny. Idealny do oglądania filmów całą rodziną
5 / 5
2024-01-09 16:52:21
Teresa
Zdecydowaliśmy się na mebel od firmy Meble Górecki. Mimo obaw, narożnik sprawdza się świetnie. Delikatne wydłużenie terminu realizacji, ale warto było czekać. Polecam!
5 / 5
2024-01-09 16:51:23
Karolina
Bardzo jesteśmy zadowoleni z zakupu. Mebel dotarł na czas. Tkanina świetna. Obsługa sklepu bardzo pomocna 😉
5 / 5
2024-01-09 16:50:43
Basia
Super mebel, funkcja relax jest genialna. Polecam!
5 / 5
2024-01-09 16:49:19
Luki
Realizacja zamówienia szybsza niż zapowiadana, choć w obecnych czasach pewnie miałem farta po prostu :) Przed zakupem zadawałem dużo pytań bo sofa musiała zmieścić się idealnie w wymiarach. Zero problemu z komunikacją dostałem nawet dodatkowe zdjęcia. Poziom odpowiedzi zawsze powyżej oczekiwań. Jakoś sofy też lepsza niż się spodziewałem. Nie są to leciutkie mebelki rodem z Ikei. Jestem na prawdę mile zaskoczony.
5 / 5
2024-01-09 16:48:15
Kinia
Zacznę od tego, że nie wiem skąd są te negatywne opinie. Jeżeli chodzi o obsługę klienta dzwoniłam dwa razy raz przed zakupem, drugi raz przed dostarczeniem paczki. Za każdym razem dostałam szybka i konkretną odpowiedź. Sofa która zamówiłam przyszła w całości dobrze wykonana, szycie wygląda na solidne. Prosto i cicho rozklada się do funkcji spania. Podsumowując czytajac opinie trochę sie zmieszałam, ale po dostarczeniu zamowienia jestem zadowolona. Kupiłabym drugi raz ;)
5 / 5
2024-01-09 16:47:29
Mari
Jednak finalnie jestem zadowolona, okres oczekiwania długi ale naprawdę warto!
5 / 5
2024-01-09 16:46:18
OLA
Meble ( sofa i fotel ) pięknie się prezentują , do tego solidnie i starannie wykonane. Wyglądają ładniej niż na zdjęciu. Jestem zadowolona. Dostawa w terminie , Pan , który dostarczał bardzo uprzejmy. Mam nadzieję , że meble długo będą nam służyły.
5 / 5
2024-01-09 16:45:16
MAJA
Obsługa klienta - zarówno w salonie stacjonarnym jak i telefoniczna - na najwyższym poziomie. Naprawdę już dawno nie widziałam tak miłej i chętnej do pomocy obsługi w sklepie. Zamówiony narożnik dostarczony w umówionym terminie (pomimo świątecznego, gorącego okresu). Mebel wygląda pięknie, elegancko, wybrany materiał sprawia wrażenie wysokiej jakości. Narożnik wygodny, mam nadzieję, że w użytkowaniu taki pozostanie 😊
5 / 5
2024-01-09 16:44:15
KRYSTIAN
Gorąco polecam "Meble Górecki" poszukiwaliśmy niewielkiej sofy z funkcją spania tak aby można było ją zestawić z fotelem "uszak". I mimo zakupu droga internetowa bez możliwości wypróbowania jesteśmy ogromnie zadowoleni. Kanapa jest bardzo wygodna, poduszki sięgają wysoko pod plecami nie ma efektu "spłaszczenia" poduszki, oparcie się nie odkształca. Fotel natomiast jest doskonały wygodny piękny design, przyjemny w dotyku materiał hydrofobowy. Państwo na moją prośbę wysłali na swój koszt próbki materiałów tak abyśmy mogli zobaczyć paletę na żywo i dopasować do wystroju salonu. Gorąco polecam :-)
5 / 5
2024-01-09 16:43:30
ALINA
Bardzo polecam. Bardzo duży wybór wzorów, tkanin, solidnie wykonane meble a do tego bardzo atrakcyjne ceny. Szukałam narożnika kilka miesięcy o odpowiednim nietypowym rozmiarze i wszędzie ceny kosmos. Tutaj go znalazłam i bardzo ciekawa cena. Użytkujemy od końca września i bardzo jesteśmy zadowoleni
5 / 5
2024-01-09 16:42:52
BOŻENA
Szczerze polecam producenta Meble Górecki. Zakupiłam narożnik Royal Max na specjalne zamówienie (zmienione wymiary), kontakt z Producentem oceniam jako bardzo dobry-wypożyczyłam próbniki tkanin, ustalałam szczegóły wykonania oraz czas realizacji - telefonicznie i mailowo, otrzymałam produkt wysokiej jakości wykonany idealnie z oczekiwaniem (dokładne wymiary) w tkaninie posiadającej certyfikat oraz z solidnych podzespołów, prawidłowo zapakowany do transportu w oczekiwanym terminie. Narożnik jest wysokiej jakości i wygląda tak, jak sobie wymarzyłam. Życzę firmie Meble Górecki rozwoju i sukcesów na rynku.
5 / 5
2024-01-09 16:42:16
WOJCIECH
Narożnik Galaxy piękny dostarczony w terminie. Niektóre opinie to zwykły hejt wysyłamy pod adresem prężnie rozwijającego się producenta prawdziwych mebli tapicerowanych. Polecam i absolutnie nie zgadzam się z negatywnymi komentarzami!
5 / 5
2024-01-09 16:41:38
WERA
POLECAM!!! Kontakt, zarówno telefoniczny jak i mailowy rewelacyjny. Wykonanie narożnika przed terminem, co mile mnie zaskoczyło. Sam narożnik super wygodny, pięknie się prezentuje w salonie. Transport punktualnie jak było ustalone. Jednym słowem nie ma się czego przyczepić :) POZDRAWIAM!
1 / 5
2024-01-08 04:10:22
Ola
Wykonanie pozostawia sporo do życzenia. Rozwiązywanie problemów bardzo słabe. Nie uwzględniają reklamacji. Patrzą po opiniach na tej stronie jestem przekonany że firma sama sobie wystawia pozytywne opinie ( opinie wystawiane po kilka tego samego dnia i minuta po minucie). Zanim ktoś będzie chciał zakupić w tej firmie meble proponuje zapoznać się z opiniami na innych portalach.
1 / 5
2024-01-04 10:03:38
Mari
Od niemal dwóch miesięcy czekam na realizację zamówienia, a na stronie firmy - napisane jest "natychmiastowa realizacja". Uważajcie na ten napis, bo nie wiem, czy kiedykolwiek zamówienie do mnie dotrze. Czekam od listopada 2023 r.
5 / 5
2023-12-13 10:28:35
Pola
Świetna jakość w przystępnej cenie, tkanina bardzo łatwo się czyści co przy dwójce dzieci jest bardzo ważne. Obsługa pomocna, dostawa z opcją wniesienia przebiegła bezproblemowo. Polecam!
5 / 5
2023-12-01 07:00:22
Joanna
Minoł rok od zakupu narożnika i jeszcze raz chcę opisać moje zadowolenie z jakości wykonania Narożnik po roku wygląda jak nowy nic się nie dzieje ,jest bardzo wygodny szybko i bezproblemowo się rozkłada Polecam sklep ja jestem bardzo zadowolona z tego zakupu
5 / 5
2023-11-23 06:57:24
Zuzanna
Narożnik świetnie się prezentuje! Super wykonanie. Panie w obsłudze bardzo pomocne, super doradziły z materiałem. Polecam!
5 / 5
2023-11-21 17:02:40
Krystian
Te meble są najwyższej jakości. Super sklep. Polecam
5 / 5
2023-11-21 17:02:13
Łukasz
Polecam !!! Firma godna uwagi . Szybko i perfekcyjnie wykonana sofa . Bardzo dobry kontakt .
5 / 5
2023-11-21 17:01:13
Iza
Narożnik jest przepiękny. Bardzo dobra jakość. Wszystkim, ktorzy sie zastanawiają szczerze polecam 😊
5 / 5
2023-11-21 17:00:48
Ilona
Kanapę Royal Max eksploatuję już ok czterech lat.Przy dwójce małych dzieci nadal prezentuje się efektownie.Nic się z nią nie dzieje .Polecam !
5 / 5
2023-11-21 16:59:55
Adam
Polecam firmę. Kupiłem narożnik Toscania. Jest wygodny i bardzo dobrze wykonany. Tak trzymać.
5 / 5
2023-11-21 16:59:31
Krzysiek
Gorąco polecam tą firmę. Kupiłem narożnik royal i jestem bardzo zadowolony. Wysoka jakość i dobra cena
5 / 5
2023-11-21 16:58:25
Paula
Zamawiałam narożnik Galaxy mini. Jest bardzo wygodny i starannie wykonany. Bardzo miła obsługa. Jestem bardzo zadowolona. Polecam
5 / 5
2023-11-21 16:57:57
Kamil
Gorąco polecam! Meble fantastyczne i bardzo wygodne. Dopracowane w każdym szczególe. Narożnik Orion jeden z piękniejszych jakie widziałem!
5 / 5
2023-11-21 16:57:24
Krzych
Mebelki super dostawa bardzo szybko bo tylko tydzień czekałem. Pan który przywiózł to pełen profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolony i dziękuję 😉
5 / 5
2023-11-21 16:56:20
ASIA
Kupiłam Fotel Verona. Jestem bardzo zadowolona z obsługi klienta. Pomocni i życzliwi. Kontakt ze sprzedającym fantastyczny. Produkt na 5 gwiazdek zdecydowanie!!!!!!
5 / 5
2023-11-21 16:55:34
AGA
Zamowilismy narożnik, było opóźnienie w dostawie,ale zostaliśmy uprzedzeni telefonicznie, mebel prezentuje się fantastycznie, ceny bardzo przystępne...warto było czekać. Polecam firmę.
5 / 5
2023-11-21 16:55:04
Alan
POLECAM!!! Kontakt, zarówno telefoniczny jak i mailowy rewelacyjny. Wykonanie narożnika przed terminem, co mile mnie zaskoczyło. Sam narożnik super wygodny, pięknie się prezentuje w salonie. Transport punktualnie jak było ustalone. Jednym słowem nie ma się czego przyczepić :) POZDRAWIAM
5 / 5
2023-11-21 16:53:45
Ewa
Przemiła obsługa, dokładność w wykonaniu mebla. Jestem zadowolona z mojego Oriona w kształcie litery u. Polecam Meble Górecki.
5 / 5
2023-11-21 16:53:15
Kasia
Narożnik wykonany solidnie, super konkurencyjna cena i wykonanie go w ustalonym terminie. Polecam👍
5 / 5
2023-11-21 16:52:51
Jarek
Narożnik robiony pod wymiar. Obecnie w przyszłym miesiącu minie rok odkąd użytkujemy. Dosyć mocno eksploatowany, gdyż jest to główna kanapa przy której siedzimy. Po tym czasie mogę powiedzieć, że jestem mile zaskoczony wytrzymałością, wykonaniem oraz łatwością doprowadzenia narożnika do stanu czystego :D Posiada funkcję spania jednak nie zdażyło mi się spać na rozłożonym (goście nie narzekali na bóle także raczej na plus), dla mnie jako kanapa drzemkowa sprawdza się rewelacyjnie :), Polecam serdecznie.
5 / 5
2023-11-21 16:52:17
Bartosz
Kupiłem pufę, ze schowkiem, 55x55. Jakość wykonania bardzo dobra i, jak na razie, spełnia moje wymagania. Owszem, musiałem poczekać dłużej na zamówienie, ale zostałem uprzedzony, że może tak być i odpowiednio poinformowany o tym, że realizacja się nieznacznie wydłuży. Co do reszty nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2023-11-21 16:51:47
BARTEK
Narożnik Galaxy piękny dostarczony w terminie. Niektóre opinie to zwykły hejt wysyłamy pod adresem prężnie rozwijającego się producenta prawdziwych mebli tapicerowanych. Polecam i absolutnie nie zgadzam się z negatywnymi komentarzami.
5 / 5
2023-11-21 16:51:18
Anna
Dzis przyszedł do nas narożnik zamawiany u Państwa, na daną chwilę oceniam go bardzo dobrze, jak za ta cene oceniam wygląd na 6+ 🙂
5 / 5
2023-11-21 16:50:41
Grażyna
Zakupiłam dużą , skórzana pufę . Usługa wykonana wzorcowo . Pufa bardzo ładnie wykonana , z dbałością o szczegóły , odpowiednio zabezpieczona na czas podróży. Przemiła obsługa klienta . Firma godna polecenia .
5 / 5
2023-11-21 16:49:58
ALA
Zamówiłam sofę ARTE III 190 CM. Wykonanie bardzo dobre, wymiary idealne do tego jakość materiału monilith jest genialna. Z czystym sumieniem mogę polecić tą firmę.
5 / 5
2023-11-21 16:49:16
MARZENA
Jestem zachwycona tak jakością wykonania jak i wyglądem sofy! Obsługa i kontakt idealny! W sumie pierwszy raz jestem tak zadowolona z całości usługi ! Gorąco wszystkim polecam firma godna zaufania na 100%
5 / 5
2023-11-21 16:48:48
SONIA
Bardzo polecam. Miła obsługa. Szybką wysyłka materiałów do wyboru koloru. Szybkie odpowiedzi na zadane pytania na emaila. Kanapa jest przepiękna,wygodna
5 / 5
2023-11-21 16:48:15
Magda
Gorąco polecam "Meble Górecki" poszukiwaliśmy niewielkiej sofy z funkcją spania tak aby można było ją zestawić z fotelem "uszak". I mimo zakupu droga internetowa bez możliwości wypróbowania jesteśmy ogromnie zadowoleni. Kanapa jest bardzo wygodna, poduszki sięgają wysoko pod plecami nie ma efektu "spłaszczenia" poduszki, oparcie się nie odkształca. Fotel natomiast jest doskonały wygodny piękny design, przyjemny w dotyku materiał hydrofobowy. Państwo na moją prośbę wysłali na swój koszt próbki materiałów tak abyśmy mogli zobaczyć paletę na żywo i dopasować do wystroju salonu. Gorąco polecam :-)
5 / 5
2023-11-21 16:47:44
Monika
Szczerze polecam producenta Meble Górecki. Zakupiłam narożnik Royal Max na specjalne zamówienie (zmienione wymiary), kontakt z Producentem oceniam jako bardzo dobry-wypożyczyłam próbniki tkanin, ustalałam szczegóły wykonania oraz czas realizacji - telefonicznie i mailowo, otrzymałam produkt wysokiej jakości wykonany idealnie z oczekiwaniem (dokładne wymiary) w tkaninie posiadającej certyfikat oraz z solidnych podzespołów, prawidłowo zapakowany do transportu w oczekiwanym terminie. Narożnik jest wysokiej jakości i wygląda tak, jak sobie wymarzyłam. Życzę firmie Meble Górecki rozwoju i sukcesów na rynku. Monika
5 / 5
2023-11-21 16:47:13
Michał
Mogę polecić z czystym sumieniem. To moje trzecie zakupy w Meble Górecki. Za każdym razem transakcja kończy się sukcesem, jako stały klient otrzymałem także rabat. Warto dopłacić do lepszej tkaniny moja na narożniku Royal II ma już 6 lat i mimo małych dzieci oraz psa jest w stanie idealnym.
5 / 5
2023-11-21 16:46:41
Piotr
Mam w mieszkaniu kanapę tego producenta i jest naprawdę świetnie wykonana.
5 / 5
2023-11-21 16:46:15
Joanna
Witam zamówiłam narożnik Zara II jestem bardzo miło zaskoczona jakością i wyglądem mebla. Dostawa trochę się przedłużyła ze względu braku wybranego koloru materiału w hurtowni ale warto było czekać jestem zachwycona. Także polecam
5 / 5
2023-11-21 16:45:38
Ania
Zamówiłam w tej firmie sofę. Gdy ja otrzymałam, aż zauroczyła swoim kolorem, materiałem, wykończeniem, jest jednym słowem piękna! Na moje zapytanie odnośnie materiałów, otrzymałam próbki, na podstawie których można było złożyć zamówienie. Sofa jest wygodna, materiał delikatny a zarazem odporny na plamy. Z czystym sumieniem będę polecać meble wykonane w tej firmie👍🙂
5 / 5
2023-11-21 16:45:14
Dorota
Doskonałej jakości meble, trwałe i pięknie wykonane. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i wiem, że kupione przeze mnie meble posłużą mi na lata! Serdecznie polecam.
5 / 5
2023-11-21 16:44:46
Krzysiu
Dziękuję miłym Paniom z obsługi klienta w sklepie za cierpliwość i pomoc w wyborze tkaniny :) Sofa wraz z pufą wygląda super i jest bardzo wygodna. Jakość wykonania na bardzo wysokim poziomie. POLECAM serdecznie.
5 / 5
2023-11-21 16:44:15
Danuta
Bardzo polecam. Bardzo duży wybór wzorów, tkanin, solidnie wykonane meble a do tego bardzo atrakcyjne ceny. Szukałam narożnika kilka miesięcy o odpowiednim nietypowym rozmiarze i wszędzie ceny kosmos. Tutaj go znalazłam i bardzo ciekawa cena. Użytkujemy od końca września i bardzo jesteśmy zadowolen
5 / 5
2023-11-21 16:43:50
Malwina
Zamawiając sofę na zamówienie nie widząc jej wcześniej miałam pewne obawy. Zaryzykowałam i jestem zachwycona! Sofa zabezpieczona z ogromna starannością do transportu, dobrze wykonana. Mogłabym wymieniać… Pokusiłabym się o stwierdzenie, ze jest lepsza niż sofy z modnej sieciówki na A…
5 / 5
2023-11-21 16:43:15
ŁUKASZ
Realizacja zamówienia szybsza niż zapowiadana, choć w obecnych czasach pewnie miałem farta po prostu :) Przed zakupem zadawałem dużo pytań bo sofa musiała zmieścić się idealnie w wymiarach. Zero problemu z komunikacją dostałem nawet dodatkowe zdjęcia. Poziom odpowiedzi zawsze powyżej oczekiwań. Jakoś sofy też lepsza niż się spodziewałem. Nie są to leciutkie mebelki rodem z Ikei. Jestem na prawdę mile zaskoczony.
5 / 5
2023-11-21 16:42:46
EWELINA
Narożnik piękny, solidnie wykonany, każdy szczegół dopracowany, wszystko w terminie, kontakt super, panie bardzo pomocne z całego serca polecam te firmę
5 / 5
2023-11-21 16:42:02
Nina
Polecam! Super narożnik
5 / 5
2023-11-21 16:41:14
Ewelina
Bardzo polecam, kanapa wygląda super, wygodna. Bardzo dobra jakość i wykonanie w stosunku do ceny. Szybka realizacja zamówienia, sprawny kontakt i miła obsługa. Jeżeli w przyszłości będę potrzebować nowego łóżka, fotela na pewno wrócę po zakup tutaj i będę polecać znajomym!
5 / 5
2023-11-21 16:40:32
Alicja
Cały proces zakupowy przebiegł bardzo miło i przyjemnie. Obsługa klienta na najwyższym poziomie, a meble wyglądają świetnie.
5 / 5
2023-11-21 16:40:04
KRZYSZTOF
Zamówiony narożnik kanapa spełnia nasze oczekiwania pod każdym względem, jest solidnie zbudowany, z dobrych materiałów, ładnie zaprojektowany, bardzo wygodne podnoszone zagłówki, a najważniejsze; jest ergonomiczny i wygodny w użytkowaniu w salonie np. do oglądania telewizji i wypoczynku. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny, no i doskonały kontakt z firmą która pomoże w razie potrzeby. Polecam
5 / 5
2023-11-21 16:39:23
SANDRA
Obsługa klienta - zarówno w salonie stacjonarnym jak i telefoniczna - na najwyższym poziomie. Naprawdę już dawno nie widziałam tak miłej i chętnej do pomocy obsługi w sklepie. Zamówiony narożnik dostarczony w umówionym terminie (pomimo świątecznego, gorącego okresu). Mebel wygląda pięknie, elegancko, wybrany materiał sprawia wrażenie wysokiej jakości. Narożnik wygodny, mam nadzieję, że w użytkowaniu taki pozostanie 😊
5 / 5
2023-11-21 16:38:56
AGNIESZKA
Polecam. Bardzo dobra jakość jak i cena mebli. Świetny kontakt z firmą, realizacja zamówienia na czas. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2023-11-21 16:38:24
SYL
Łóżko petarda! 🤗🤗 Dziękuję miłym Panią za pomoc w wyborze tkaniny 😁 Jakość, cena, wszystko na plus. W przyszłości na pewno jeszcze wrócimy do zakupów w Meble Górecki Polecam! 😊
5 / 5
2023-11-21 16:37:46
MARCIN
Narożnik emporio, dwa fotele, dwie pufy, wszystko w skórze naturalnej. Zabezpieczenie mebli na czas transportu - doskonałe. Wykonanie mebli - bez zarzutu, kompletnie nie ma się do czego przyczepić. Szwy idealne, ułożenie skóry idealne, zero pomarszczeń. Jestem mega pozytywnie zaskoczony.
5 / 5
2023-11-21 16:37:16
SYLWIA
Zakupiony narożnik spełnia moje oczekiwania. Skóra naturalna bardzo dobra, kolor idealny😄. Polecam! Super obsługa!! Na pewno skorzystam jeszcze raz z zakupu.
5 / 5
2023-11-21 16:34:38
Kinga
Meble cudne. Starannie wykonane, wygodne. Materiał bardzo dobry jakościowo. Piękny kolor. Zamawiałam przez Internet. Miła obsługa. Mebli nie widziałam na żywo. Jestem bardzo zadowolona. Polecam firmę Meble Górecki.
5 / 5
2023-11-21 16:34:07
Sylwia
Jestem bardzo zadowolona z narożnika zamówionego w firmie Górecki. Mebel spełnia moje oczekiwania. Jest wygodny. Procedura zamówienia przebiegła bez zarzutu. Obsługa klienta bardzo pomocna. Doradzali w doborze tkanin, wysyłali zdjęcia podglądowe mebla w danej tkaninie. Wszystko w jak najlepszym porządku 🤩
5 / 5
2023-11-21 16:33:39
Katarzyna
Długo szukałam i znalazłam odpowiedni narożnik w nowoczesnym wzorze, nietuzinkowy za rozsądną cenę. Narożnik z serii ROYAL urzekł mnie nowoczesnym wzorem i funkcjonalnością. Dzięki próbkom materiału wybrałam odpowiedni odcień. Jestem zachwycona jakością wykonania. Do narożnika dobrałam także puff.
5 / 5
2023-11-21 16:33:03
Karolina
Bardzo dobry kontakt z Panią z biura, która odpowiedziała na wszystkie moje pytania. Czas realizacji zamówienia zgodnie z ustaleniem. Kurier dotarł punktualnie co jest rzadkością. Sama kanapa bardzo ładna, funkcja spania łatwo się otwiera. Polecam.
1 / 5
2023-11-21 16:32:36
Karolina
Bardzo dobry kontakt z Panią z biura, która odpowiedziała na wszystkie moje pytania. Czas realizacji zamówienia zgodnie z ustaleniem. Kurier dotarł punktualnie co jest rzadkością. Sama kanapa bardzo ładna, funkcja spania łatwo się otwiera. Polecam.
5 / 5
2023-11-21 16:32:08
Kinga
Zacznę od tego, że nie wiem skąd są te negatywne opinie. Jeżeli chodzi o obsługę klienta dzwoniłam dwa razy raz przed zakupem, drugi raz przed dostarczeniem paczki. Za każdym razem dostałam szybka i konkretną odpowiedź. Sofa która zamówiłam przyszła w całości dobrze wykonana, szycie wygląda na solidne. Prosto i cicho rozklada się do funkcji spania. Podsumowując czytajac opinie trochę sie zmieszałam, ale po dostarczeniu zamowienia jestem zadowolona. Kupiłabym drugi raz ;)
5 / 5
2023-11-20 12:16:30
Hans
Ich bin sehr glücklich!
5 / 5
2023-11-20 12:14:56
Mia
Great furniture!
5 / 5
2023-11-20 12:14:04
Czesław
Polecam!!!
5 / 5
2023-11-20 12:13:27
Ala
Mam łóżko z materacem. Bardzo wygodne a tkanina ekstra w czyszczeniu
5 / 5
2023-11-20 12:12:15
Filip
Jestem zadowolony, termin realizacji trochę długi ale warto poczekać
5 / 5
2023-11-20 12:10:15
Klara
Wysoka jakość! super cena
5 / 5
2023-11-20 12:09:43
Paulina
Polecam, meble są super
5 / 5
2023-11-20 03:53:04
Bartek
Polecam! super obsługa, meble można zobaczyć w salonie przed zakupem
5 / 5
2023-11-20 03:52:03
Ola
Super meble, świetny kontakt
1 / 5
2023-10-23 10:25:08
Tomasz
Zakupiłem w ww sklepie fotel Verona 105, w opisue napisano iż powierzchnia spania na tym rozkładanym fotelu to 200x80. Rzeczywistość jest jednak inna, powierzchnia spania to 200x80 na jednej trzeciej po rozłożeniu i 200x 71 na 2/3 części spania, czyli mocno nierówno i niezgodnie z opisem. Po napisaniu do sklepu odpisano mi iż wszystko jest ok . 9 cm różnicy !!! Nie polecam ,
5 / 5
2023-10-23 02:47:49
Agnieszka
Meble ( sofa i fotel ) pięknie się prezentują , do tego solidnie i starannie wykonane. Wyglądają ładniej niż na zdjęciu. Jestem zadowolona. Dostawa w terminie , Pan , który dostarczał bardzo uprzejmy. Mam nadzieję , że meble długo będą nam służyły.
1 / 5
2023-10-19 06:21:12
Alek
Jedna gwiazdka to i tak za dużo. Wykonanie mierne i dział reklamacji jeszcze marniejszy. Jedyne co to dobrze pakują towar żeby klient nie otwierał u nich a po otworzeniu już w domu jest za późno na reklamację bo i tak nie uznają. Wg nich wina przewoźnika ale na ich nie szczęście osobiście odbierałem i odpakowywalem. Każdą taką sprawę trzeba kierować do rzecznika finansowego. To jest firma krzak.
1 / 5
2023-09-27 03:17:21
Zygmunt
NIE POLECAM! Zamowienie zlozone w maju do tej pory nie zrealizowane, a mamy koniec pazdziernika. Klamia jak z nut a to skora przyszla z defektem a to ze juz jest spakowane i lada dzien dostarcza. Wczoraj dostarczyli zamowienie z czerwca ale nie jestem zadowolony z sofy dwuosobowej Avanti II. Siedzenie wysokie i twarde. Zapytalem czy nie moge zmienic tego zamowienia z maja na inny model z nizszym siedzeniem i obiciem materialowym ale oni maja jedna odpowiedz: NIE. Moge zlozyc nowe zamowienie ale trace 1,191 zl wplacone jako zadatek. Chyba glupi by sie zdecydowal aby dalej robic interes z kretaczami i klamcami. Omijac te firme.
1 / 5
2023-09-09 00:33:28
Anna
Próbki materiałów wysyłają do 3 gratis , za każdy kolejny kasują 5 zł, w sumie z przesyłką zapłaciłam 55 zł. Otwierając przesyłkę doznałam szoku- próbki 1 cm/2cm ( pozamiatane chyba z podłogi ) . Napisałam że jak mam zamówić narożnik opierając się na takich „odpadach”, na co otrzymałam odpowiedź że takie mają w standardzie. Wywnioskowałam że mają w takim razie bardzo niski standard, tym bardziej że w innej firmie zamawiałam próbki i otrzymałam je bardzo duże i na dodatek GRATIS. Postanowiłam wejść na opinie sklepu i CAŁE SZCZĘŚCIE , bo uchroniło mnie to przed zakupem TANDETY!!!!!!
2 / 5
2023-08-18 05:42:35
Monika
Moje meble też prezentowały się super , narożnik Royal z pufą ale niestety po niecałych dwóch latach , pianka " dobrej jakości " się uklepała (nigdy nie był prany ), złączenia dwóch płyt w części wsuwanej puściły , ale w tej firmie NIC NIE PODLAGA REKLAMACJI
1 / 5
2023-07-06 06:31:06
Anna
Nigdy więcej żadnych mebli z tej firmy. Meble zrobione z materiałów które nie są przystosowane do tych produktów. Sofa jest tak ciężka że na piętro wnosiło ledwo ją 4 mężczyzn. Przykrywa w miejscu na pościel może zabić i nie przesadzam, jak chce schować pościel to 2 osoby trzymają przykrywę. Gdyby spadła na dziecko... Za to spód miejsca na pościel zrobiony z cienkiej dykty która ugina się gdy tylko włożę kołdrę. W moim przypadku zlamala sie belka w wewnatrz na samym srodku łóżka, w miejscu gdzie leżę. Poltora roku walczylam z firma o naprawe lozka, musialam sprawe zglosic do prawnika i dopiero z tytulu rekojmii naprawili. Przedzakupem czegokolwiek polecam dokładnie przeczytać umowę, za wszelkie problemy firma nie bierze odpowiedzialności. Do tego w biurze siedzi jakas głupiutka dziunia która stwierdziła ze belka się złamała bo ktoś w tym miejscu musiał stanąć na łóżku. Głupszego argumentu nie słyszałam. Więc UWAGA!!! NIE POLECAM!!!!
1 / 5
2023-06-30 08:33:14
Aneta
Nie polecam, sofa nie warta tylu nerwów, obsługa dno , dostawa w piątek 29.06. , jednak kierowca ma nie po drodze więc sofy nie ma, po interwencji okazuje się ze od soboty kierowca na urlopie jak cała firma do 17 .07. nie można odebrać ale nikt nie był łaskawy nawet zadzwonić i powiedzieć ,że dostawy nie będzie i możliwości jakiegokolwiek innego odbioru. Tylko żałuje , że nie przeczytałam tych opinii wcześniej bo wybrałabym bardziej solidną i słowną firmę. Okazuje się ,że to nagminna praktyka .

Rzetelne opinie o MEBLE GÓRECKI