Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Meble4You

Meble4You Opinie 3.2 (106)

Myśliborska 19
66-400
Gorzów Wielkopolski
953000069
opinie Meble4You
speedtest
3.2
106
Opinii

Umiarkowanie

1 / 5
2022-09-22 17:58:03
Cezary G.
A mąż właścicielki otworzył na siebie firmę z usługami finansowymi. Nieźle.
1 / 5
2022-09-09 17:25:16
Anna
Nie polecam najgorsza firma szafa zamowiona od kwietnia nie dotarła do tej pory oddział Gorzów zero kontaktu porażka sprzedający dobrze gada jak trzeba kupić dobrze ze nie zapalcone bylo
1 / 5
2022-08-23 06:03:47
Marcin
Ja również zostałem oszukany! Zamówiłem meble, po czym zadzwoniłem z pytaniem na kiedy mogę się spodziewać dostawy. Po kilku dniach dostałem pismo o upadłości.
1 / 5
2022-08-19 04:10:29
Miłosz do producenta
Czyli wiedzieliście ze firma Meble4you ma problemy finansowe bo jak piszecie blokowaliście dostawy. Dlaczego ten sklep był dalej rekomendowany przez Was jako Wasz partner u którego można zakupić meble? Polecając ten sklep na waszej stronie poniekąd zachęcaliście do zakupów w tym miejscu! Nie szukam winnych, mam żal do samego siebie. To my klienci zostaliśmy oszukani przez sklep polecany przez Was!
1 / 5
2022-08-18 16:21:20
Producent do Miłosz
Takie pisanie to trochę szukanie winnych we wszystkich, tylko nie w sobie. Po pierwsze - problemy finansowe w dzisiejszych czasach może mieć każda firma, w tym wypadku zostały wdrożone blokady dostaw i do czasu zapłaty i inne warunki współpracy , ale Meble4you został oszustem z dnia na dzień - jest to taki sam szok zarówno dla klientów, jak i producentów z nim współpracujących. Po drugie - jeśli ktoś oferuje ceny dużo poniżej średniej krajowej za dany produkt i jeszcze chce 100% przedpłaty to u większości z Państwa powinna zapalić się lampka, że coś jest nie tak. Proszę nie szukać winnych poza Meble4you, bo innych winnych całej tej sytuacji nie ma.
1 / 5
2022-08-18 12:33:46
Miłosz
Dziwi mnie tylko to ze producenci firmowali i polecali ten sklep ! Podobno od dawna meble 4you miało problemy finansowe. Dlaczego godzili się na współpracę z takim kontrahentem ?
1 / 5
2022-08-15 15:33:33
Moderator
Do Rozgoryczonej - ustawienia zostały zmienione
1 / 5
2022-08-13 12:13:16
Rozgoryczona do Moderator
Chciałam dołączyć do grupy poszkodowanych. W tym tylko celu zalogowałam się na Facebook (wcześniej nie korzystałam z tego portalu). Niestety nie mogę dołączyć do grupy.... Może chodzi o to, że konto świeże? Mam zamiar dochodzić praw na drodze prawnej. Jak mogę skontaktować się z innymi poszkodowanymi?
1 / 5
2022-08-13 05:27:26
Stefan
Zostałem oszukany, co teraz?
1 / 5
2022-08-13 04:18:08
Wiola
Rozwiez zostałam oszukana przez te osoby . Zamówiłam sporo mebli do nowego domu ,wszystko poplacone w 100% . Załamana 😭
1 / 5
2022-08-13 03:00:42
Rozgoryczona do Info odp
Producent Krysiak. Posiadam już jego meble, są porządne i w moim guście, brak zastrzeżeń poza tym jednym, że jednak mógł się inaczej ustosunkować do sprawy.... Mógł a nie musiał i skorzystał z tego drugiego..
1 / 5
2022-08-12 21:58:34
Info
Do "Rozgoryczona" jaki to producent?
1 / 5
2022-08-12 18:45:38
Marzena
Ja również zostałam oszukana Zamówiłam meble Krysiak 30 lipca z dostawą na początek września. Niestety dzisiaj dostałam pismo o upadłości firmy . Dołączę się do pozwu zbiorowego bo to oszuści. Pan dzwoniąc do mnie nalegał i prosił o szybką decyzję w sprawie zamówienia bo ceny od 1 sierpnia idą w górę. Czyste naciąganie i bandyctwo . Teraz już nie odbiera telefonu i nie odpisuje na maila .Mój numer do kontaktu 503536576
1 / 5
2022-08-12 16:37:09
Rozgoryczona do Info
Info, mój producent (bez wzgledu czy ma kasę fiskalną, czy nie - nie znam sie na tym - przyznaję) zaproponował mi sprzedaż mebla poprzez jeden ze swoich sklepów firmowych, tyle że w cenie wyższej niż każdy z tych sklepów - po moich telefonicznych rozeznaniach cenowych- bez info o zaistniałej sytuacji. Przykre, bo w końcu na swojej stronie internetowej wskazywał ten sklep jako partnera w którym można zakupić jego meble. Widać, wszystko można, wystarczyła dobra wola...Załamuje mnie porządek tego świata, gdzie kasa przesłania wszystko, łącznie ze zrozumieniem, odpowiedzialnością, empatią, współczuciem, honorem , przyzwoitością.... brak słów.
1 / 5
2022-08-12 05:14:53
Anna
Ja zamówiłam brakujący element przez sklep firmowy w Gdańsku.Pomógł mi w tym producent.Sami nie mogli mi go sprzedać. Można się dogadać.
1 / 5
2022-08-11 20:15:13
Życzliwy
MEBLE4YOU KATARZYNA GURNIEWICZ - to jednoosobowa działalność gospodarcza, która odpowiada całym swoim majątkiem za długi i zobowiązania. Może ogłosić upadłość jako osoba fizyczna, ale nie sądzę, że to dotyczy tego przypadku. Idźcie na policję i składajcie wniosek o ściganie za oszustwo. Tak jak ktoś napisał... nie budzę się rano z myślą, że zamykam firmę, przyjmując od pół roku zaliczki na meble! To nie jakiś właściciel, o którym piszecie, tylko Katarzyna G. jest za to odpowiedzialna. Walczcie o swoje pieniądze!
1 / 5
2022-08-11 19:46:30
Info
Do "Rozgoryczona". Producent nie może Ci sprzedać mebli bo nie ma kasy fiskalnej, takie jest prawo w tym kraju. Możesz też poprosić jakiś lokalny sklep meblowy o pomoc w zamówieniu mebli, ale nie jakieś Bodzio, czy Agatę, bo to sieciówki i pracownicy nic nie mogą. Producent współpracując jakiś czas ze sklepem nie miał pojęcia, że nagle postanowili oszukiwać ludzi, tak samo Pani nie sądziła, że zostanie oszukana. Ten sklep nie działał "od wczoraj" tylko kilka lat. W Gorzowie to nie pierwszy przypadek takiej działalności. Był już sklep na Marcinkowskiego... promocje, wniesienia za darmo itp. i oszukani ludzie. Niestety taka jest prawda, że jak coś jest za tanie, to jest podejrzane. I nie można pisać jak Sławek "skąd my mamy znać ceny produkcji czy ceny hurtowe". Jak szukasz towaru w internecie, to widzisz jakie średnio te ceny są. Jak ktoś drastycznie je zaniża, to lampka powinna się zapalić, że coś może być nie tak.
1 / 5
2022-08-11 08:35:52
Sławek
Podpinam się w 100% pod wpisem Pani o niku "ROZGORYCZONA". A od kiedy to kupując na necie, wybiera się oferty tego samego produktu po najwyższej cenie? Poza tym skąd my mamy znać ceny produkcji czy ceny hurtowe producentów mebli. Gdybyśmy byli meblarzami to sami byśmy sobie meble zrobili! Są jeszcze oprócz tego specjalne upusty dla dużych odbiorców w zależności od zamawianych ilości. Jeżeli kupuję u kogoś kto jest oficjalnym dystrybutorem mebli ( widnieje na stronie producenta ) i na domiar tego nie jestem informowany o jego zlej reputacji to co mam jeszcze zrobić? Producent moich mebli nie prowadzi sprzedaży klientom indywidualnym tylko odsyła do firm współpracujących. Jaka jest w związku z tym moja wina, ze za rada producenta wybrałem jednego z jego oficjalnych dystrybutorów? Mam wrażenie, ze to próba zrzucenia co niektórych producentów winy z siebie. Jeżeli takie złodziejskie firmy figurują na stronach producentów to coś jest chyba nie tak? Z tego co się okazuje to ten proceder był uprawiany przez oszustów meble4you, czytając tylko wpisy z tej strony, od początku tego roku. Nie znam historii tych złodziei ale może ich kryminalny proceder trwa znacznie dłużej?
1 / 5
2022-08-11 07:16:52
Regina
Obawiam się , że wniosek o upadłość mógł nie zostać złożony, ponieważ działalność została wykreślona w rejestrze a nie wpisana upadłość. Rzecznik Konsumentów zasugerował , że można złożyć pozew do sądu lub zgłosić sprawę na policję .
1 / 5
2022-08-11 02:54:28
Rozgoryczona
Wpis Producenta jest nieco nietaktowny w stosynku do oszukanych i okradzionych. Ja nie znam cen sprzedaży mebli pośrednikom czyli sklepom. Zwróciłam sie natomiast do "mojego "producenta z prośbą aby uwzględniając zaistniałą sytuację zgodził się sprzedać mi ponownie zakupiony u oszustów mebel po cenie w której sprzedałby go temu sklepowi. Biorąc pod uwagę, że oszuści widnieli na stronie internetowej producenta jako sklep partnerski (dla mnie to zaproszenie do zakupu mebli producenta w jednym z tych sklepów) miałam nadzieję, że przychynie ustosunkuje się do mojej prośby (przecież taką kwotę otrzymałby dgyby jednak sklep opłacił zamówienie). Niestety spotkałam się z odmową. Gdyby nie to, że posiadam już duży zestaw tych mebli a ten zakupiny u oszysta stanowić ma dopełnienie wyposażenia, poszukałabym coś innego. Prośba do producentów: jeśli "pośrednik kiwa was i robi szum w branży", nie reklamujcie go na swoich stronach internetowych, bo prmowanie Oszusta!
1 / 5
2022-08-10 11:54:32
Moderator
Zapraszam na grupe wszystkich poszkodowanych jak i rowniez tez tych co okradli niewinnych ludzi https://www.facebook.com/groups/817862332930275/?ref=share_group_link
1 / 5
2022-08-10 08:32:06
Producent
To, że Meble4you oszukało klientów to nie podlega dyskusji i takie coś nie powinnosię zdarzyć. Jest to bardzo słabe. Szczególnie, że ten człowiek kiwał na kasę wszystkich, łącznie z producentami przez co miał blokady dostaw. Zrobił też wielki szum w branży. Ale osoby, które "kupują" meble na zamówienie poniżej ceny zakupu od producenta i jeszcze płacą 100% zaliczki same proszą się o kłopoty. Szczególnie nie rozumiem tych co zrobili to kupując przez internet...👏 Powinna zapalić się lampka, że to jakiś wał. Tak się kończy poszukiwanie "okazji", bo pewnie "znajdę taniej" niż u lokalnego odbiorcy tego samego producenta. W meblach okazyjnie można kupić coś z "wyprzedaży ekspozycji", a nie na zamówienie...
1 / 5
2022-08-10 03:29:42
Tomek
Witam Ja dostałem narożnik Costa, niestety nie w tej tkaninie jaką zamawiałem. Narożnik stoi od tygodnia i nie ukrywam że chciałbym go sprzedać. Jeśli były by ktoś chętny to zapraszam do kontaktu, oddam go po dobrej cenie i dostarczę pod dom, bez wcześniejszych przedpłat. Więcej informacji udzielę telefonicznie, 669 297 600. Pozdrawiam.
1 / 5
2022-08-09 16:43:34
Leon
A czy ktoś sprawdzał adres "WATRAL" bo taki ostatnio się pojawił
1 / 5
2022-08-09 16:09:11
Leon
A widzę że są firmy ,które mają osobną stronę dla klientów meble4jou, z opisem współpraca zakończona.
1 / 5
2022-08-09 16:04:16
Leon
U mnie termin dostawy mebli zaplanowany " JEST" na połowę sierpnia i bardzo smutno mi się zrobiło jak się dowiedziałem że sklepu nie ma, a kredyt został - masakra. Czy ktoś wie coś o gościu co w butle nabija? A może będzie chciał przejąć kredyt. Podzwonię jutro po producentach czy zamówienie zostało złożone może coś bliżej się dowiem.
1 / 5
2022-08-09 07:56:36
Katarzyna
Jasne jest, że kradli z premedytacją bo mieli gotówkę na konkretne zamówienie a nie płacili za nie. Taka piramidka finansowa, czasem komuś sie udało, że zapłacili za jego zamówienie pieniędzmi kolejnego złapanego jelenia. Byle trwac i naciągnąć jak najwięcej dopóki mogli siedzieć w sklepie. Teraz już pewnie się nie dało, bo tylu oszukanych codziennie upominało się o swoje. Przez telefon facet kłamał ile się dało. Jestem przekonana, że to nie był pracownik, tylko bezpośredni złodziej, bo mnie za żadne pieniądze żaden pracowadca nie nakłoniłby do takiego zeszmacenia się. Nie wiem czy ktokolwiek może mieć wątpliwości, że od pewnego czasu to złodziejski biznes był.
1 / 5
2022-08-09 07:27:13
Anna
Widzę, że miałam dużo szczęścia bo coś udało mi się od nich wyegzekwować. W lutym zamówiłam narożnik, wpłaciłam zaliczkę.W maju mi powiedzieli że nie mogą dogadać się z producentem i że są w stanie załatwić mi inny w 1,5 tygodnia.Po kolejnych dwóch miesiącach kłamstw,telefonów i wizyt w salonie co kilka dni otrzymałam niekompletny narożnik w innym kolorze niż zamawiałam.Machnęłam na to ręką bo już byłam wykończona. Domówiłam brakujący element, który oczywiście nie dojechał,choć pan zapewniał że już jedzie.Ale wszystko było tak kręcone że zadzwoniłam do producenta i dogadałam się że dokupię brakujący element bezpośrednio u nich.Pani mnie poinformowała że mają pełno mebli nieodebranych przez tego sprzedawcę bo nie płaci za meble.Sądzę że dostałam czyjeś meble bo już na mnie patrzeć nie mógł.
1 / 5
2022-08-09 05:46:32
Sławek
Tak jak pisałem wcześniej oszuści działali z premedytacją. Dostałem oficjalną informację od producenta moich mebli. Zamówione meble, za które zapłaciłem w całości dla oszustów nie zostały zamówione i opłacone u producenta. Z pełną premedytacją działali na Naszą szkodę. Brali pieniądze i nie mieli zamiaru wywiązywać się z umów. Na domiar tego żeby zwabić jak najwiecej klientów do swego nielegalnego interesu stosowali cenowe promocje. Jeszcze 2 tygodnie temu zastanawiałem się czy nie skorzystać i nie domówić czegoś. Tak chyba nie postępuje ktoś kto jest bankrutem! Wypisz, wymaluj modelowe działanie oszustów. Żywcem wyjęte z „elementarza” dla krętaczy i złodziei.
1 / 5
2022-08-09 04:25:32
Sławek
Jeżeli możecie to sprawdźcie bezpośrednio u producenta Waszych mebli czy ci oszuści dokonali u nich zamówień. Bardzo możliwe, że wzięli od Was kasę. a żadnych mebli u producenta nie zamówili. To będzie dowód na postawienie konkretnych paragrafów. Ja w dziale księgowości producenta mebli otrzymałem wstępna informację, że zamówienia takiego nie otrzymali. Czekam jeszcze tylko na oficjalne info i zgłaszam zawiadomienie na policji. Musicie sami drążyć temat, bo samo zgłoszenie nie wystarczy. Podajcie producentowi Waszych mebli konkretnie datę Waszego zamówienia i co wchodziło w jego skład. Nie zostawiajcie wszystkiego samemu sobie, bo policja tłumaczy się często nawałem pracy. Powodzenia i nie odpuszczajcie.
1 / 5
2022-08-08 15:42:23
Poszkodowany
Piszą w piśmie, że syndyk masy upadłościowej przejmie nieruchomości i środki trwałe i będzie zwracał wierzycielom. Bzdury, nie będzie miał czego przejmować. Czy to zbieg okoliczności, że teraz na olx Gorzów Wielkopolski pokazały się ogłoszenia prywatne o sprzedaży różnych nowych mebli w paczkach do złożenia a zdjęcia zrobione w sklepie?. Moim zdaniem wywieźli ze sklepu stacjonarnego co się dało i sprzedają żeby nie było co przejmować i z czego zwracać. Majątek pewnie przepisany na rodzinę, no a bankructwo ogłoszone i już. Czy coś da pozew zbiorowy. Raczej trzeba zgłosić na policję ten numer z wyprzedażą po zamknięciu działalności bo to przestępstwo. Ogólnie dopóki społeczeństwo będzie tolerować w swoich środowiskach takich złodziei to oni będą żerować na krzywdzie innych. Przecież ci "ludzie" gdzieś funkcjonują , wchodzą w relacje z innymi. Dgyby w mojej rodzinie był taki ktoś, to nie wszedłby za próg mojego domu! Rozejrzyjcie sie po ogłoszeniach olx, po zamknięciu tego sklepu ogłoszenia z nowymi meblami pojawiły się w Gorzowie. Moim zdaniem nie zobaczymy ani grosza! No ale próbować trzeba.
1 / 5
2022-08-08 14:23:10
Mirosław
Firma meble 4you z Gorzowa przyjęła 13000 na meble 8.03.2022. Po 5 miesiacach dostalem maila że f irma jest niewypłacalna. Moj tel 882 406 216. Prosze o kotakt zainteresowanych zalozeniem pozwu zbiorowego.
1 / 5
2022-08-08 08:27:42
Sławek
Meble zamówione i opłacone 24.06.22 Ostatni kontakt ze złodziejską firmą 2 tygodnie temu. Obiecali mi, że w ostatnim tygodniu lipca będą dostarczone do mnie. Dzisiaj zacząłem drążyć temat, bo ich strona internetowa nieczynna i dowiaduję się na Waszej stronie, że zostałem podobnie jak inni bezczelnie oszukany. Proszę o informację jak mogę dołączyć do zbiorowego pozwu. Nie mam Fejsa. Telefon 604 413 720
1 / 5
2022-08-08 08:27:41
Sławek
Meble zamówione i opłacone 24.06.22 Ostatni kontakt ze złodziejską firmą 2 tygodnie temu. Obiecali mi, że w ostatnim tygodniu lipca będą dostarczone do mnie. Dzisiaj zacząłem drążyć temat, bo ich strona internetowa nieczynna i dowiaduję się na Waszej stronie, że zostałem podobnie jak inni bezczelnie oszukany. Proszę o informację jak mogę dołączyć do zbiorowego pozwu. Nie mam Fejsa. Telefon 604 413 720
1 / 5
2022-08-08 06:07:48
Magda
Oszusci, Przyjeli przelew 2 tygodnie temu za meble + transport. Dzis wyslali maila o likwidacji firmy. Z dnia na dzien nie oglasza sie upadlosci, wiedzieli juz wczesniej. Czy jest sens zglosic to na policje? Czy cwaniackie zlodzieje sie wywina?
1 / 5
2022-08-07 19:55:45
Iza
Zakupiliśmy szafę i komodę za 5900 zł. Mieliśmy otrzymać je do 06.08. Dzwoniliśmy, aby dowiedzieć się kiedy będą wysłane do nas, ale telefon milczy. W piątek 06.08. otrzymaliśmy pismo powiadamiające nas o upadłości sklepu. Zostaliśmy oszukani.
1 / 5
2022-08-07 12:41:05
Katarzyna
W maju zakupiłam u nich komodę Krysiak, której nie otrzymałam do dnia dzisiejszego. Kilkakrotnie kontaktowałam się ze sklepem, sklep ze mną też podając coraz nowe przyczyny opóźnienia. Ostatnia rozmowa w czwartek z zapewnieniem rychłej dostawy - pan sam dzwonił z numeru komórkowego. W piątek na e-mail pismo o upadłosci firmy. Nie wiem jak można tak żyć z wiedzą o wyrządzeniu krzywdy wielu osobom. Czy można usiąść ze spokojem z bliskimi np. przy wigilijnym stole? Upadłość firmy to cały proces, nie decyzja z dnia na dzień. Być może wogóle nie dokonali zamówienia u producenta po prostu zgarnęli kasę. Część osób wzięła na zakupy kredyt i teraz płacz i płać a mebli nie ma. Nie wierzę w sprawiedliwość ze strony prawa, liczyć tylko można, że życie się z nimi samo policzy... Zło wraca ze zdwojoną siłą. Ja po tej informacji wylądowałam u lekarza, ale ludziom tego pokroju to raczej obojętne. Liczy się forsa - nie ważne jak zdobyta. Oszuści ale na czyjejś krzywdzie szczęścia się nie zbuduje.
1 / 5
2022-08-07 07:44:02
Grzegorz
Jesteśmy również poszkodowani oszukali nas na ponad 5 tys prosimy o kontakt
1 / 5
2022-08-05 15:54:10
Marcin
Prosze o dołaczenie osoby poszkodowane do strony na Facebooku https://www.facebook.com/groups/817862332930275/?ref=share_group_link
1 / 5
2022-08-05 14:36:47
Marcin
Czy jest moze jakas grupa na Facebooku aby sie polaczyc Chodzi o zlodziejskie podejscie do klientow sklepu Meble 4 You Prosze o kontakt [email protected]
1 / 5
2022-08-05 07:42:32
Yvon
UWAGA!ZŁODZIEJ. DZIŚ 14.30 MY KLIENCI SKŁADAMY ZBIOROWY DONOS NA POLICJI.DOŁĄCZ DO NAS.ZBIÓRKA KOMANDANTÓW 34
1 / 5
2022-08-04 15:33:39
Krzysztof
Ogłosili upadłość
5 / 5
2022-08-03 07:34:43
Roman
Wszystko ok.
1 / 5
2022-08-01 11:52:43
Regina
Przestrzegam wszystkich szukających mebli do kupna w Meble 4YOU. Zamówiłam 11 szafek kuchennych przez stronę internetową z realizacją od 2 do 6 tygodni. Po upływie tego czasu i wykonania z mojej strony niezliczonych telefonów otrzymywałam liczne wyjaśnienia. Niestety wszystkie okazały się fałszywe. Teraz nie odbierają telefonów. Zgodnie z informacją od Rzecznika Konsumentów wysłałam wezwanie do wydania towaru lub zwrotu pieniędzy z podaniem terminu realizacji. Niestety przesyłki nie podjęli. Czeka awizo do odbioru. Jeżeli będzie brak reakcji ze strony sklepu to sprawę skieruję do Rzecznika Konsumentów. Proponuję zrobić to innym niezadowolonym klientom. Najbliższego miejskiego lub powiatowego rzecznika wg miejsca zamieszkania konsumenta można znaleźć na stronie www.uokik.gov.pl/rzecznicy lub skontaktować się w celu porady z bezpłatną infolinią konsumencką pod nr 222908916 lub 801440220
5 / 5
2022-08-01 00:09:29
Filip
Zakup przebiegł prawidłowo, szybko i sprawnie polecam.
5 / 5
2022-07-31 11:06:02
Diana
Meble dostarczone w 4 tygodnie od zamówienia, narożnik motion producenta feniks wykonany bardzo dobrze. Polecam
5 / 5
2022-07-30 06:19:25
Beata
Solidy sklep, meble bardzo dobrej jakości, transport był gratis. a po dogadaniu wniosą Ci.
5 / 5
2022-07-30 04:35:20
Agata
Kupiłam meble provance producenta krysiak, meble przyjechały zmontowane solidnie zapakowane. Wyglądają bardzo dobrze.
5 / 5
2022-07-29 17:09:46
Jan
Wszystko ok
5 / 5
2022-07-29 11:05:31
Ryszard
Kupiony narożnik motion z feniks meble, cena rewelacja. Polecam
5 / 5
2022-07-29 06:06:42
Leon
Towar bardzo ładny, szybka realizacja.
5 / 5
2022-07-27 13:22:08
Michał
Zamówiłem meble kuchenne aspen. Prezentują się bardzo dobrze za przystępną cenę.
5 / 5
2022-07-27 13:20:02
Rafał
Polecam, realizacja zakupu przebiegła bez problemów.
1 / 5
2022-07-27 11:30:19
Iwona
NIE POLECAM RADZĘ TRZYMAĆ SIĘ OD TEGO SKLEPU JAK NAJDALEJ! CHYBA ŻE CHCESZ STRACIĆ SWÓJ CZAS I PIENIĄDZE! Szafka rtv zamówiona i zapłacona 5 maja z terminem realizacji 4-8 tygodni Minęło 12 tyg a szafki nie posiadam Po 9 tyg dowiedzialam się że kurier się wysypał i że dostanę ją za tydzień Po tyg okazało się że firma kurierska nie podjęła zlecenia ale szafka stoi u producenta oraz że sami po nią pojadą i przywiozą mi do domu Minął kolejny tydzień usłyszałam zapewnienie ze 22 lub 23 lipca ją przywiozą 22 lipca powiedzieli ze mam dać ostatnią szansę że 25 lipca ją przywiozą 25 lipca o godz 16:24 dowiaduję się że szafka jest w drodze około godz 18 ma być u mnie Zero kontaktu 26 lipca wlasciciel zapewniał mnie że jeszcze w tym samym dniu otrzymam zwrot pieniędzy 27 lipca pisał smsze księgowa wysłała przelew o godz. 10. Mamy 27 lipca godziny popołudniowe a pieniędzy jak nie było tak nie ma. Zażądałam potwierdzenia przelewu, też miałam je otrzymać i nie otrzymałam. Pewnie muszę poczekać, aż kolejny naiwny klient zamówi zapłaci i wtedy może będą mieli pieniądze żeby mi zwrócić Za każdym razem to ja muszę godzinami wydzwaniać, żeby usłyszeć kolejną bajeczkę nt mojego zamówienia i moich pieniędzy
1 / 5
2022-07-26 16:33:35
Tomasz
Oczekuje na meble juz prawie cztery miesiące, na początku byl obiecywany rabat, później kilka odwołanych dostaw. Teraz nie odbierają telefonów. Ani mebli ani kasy. Jak odzyskać wpłacone pieniądze?
5 / 5
2022-07-23 06:50:19
Jagoda
Meble zabezpieczone do transportu bardzo dobrze, bardzo efektownie się prezentują.
5 / 5
2022-07-11 09:32:27
Jagoda
Bardzo duży wybór mebli, przystępne ceny. Super doradztwo w wyborze materaca.
5 / 5
2022-07-10 15:44:37
Marzena
Mega pozytyw. Piękne meble super jakość.
5 / 5
2022-07-10 07:35:20
Sebastian
Wszystko Ok, sprawnie i bezproblemowo.
5 / 5
2022-07-09 07:04:41
Elżbieta
Kupiony narożnik smart z MP Nidzica prezentuje się wyśmienicie.
5 / 5
2022-07-09 07:03:57
Ola
Polecam zakupy w tym sklepie, miła obsługa fajne meble przystępne ceny.
5 / 5
2022-07-08 00:44:19
Mariusz
Fachowe doradztwo, meble dobrej jakości.
5 / 5
2022-07-06 17:31:06
Stefan
Obsługa na najwyższym poziomie.
5 / 5
2022-07-04 19:18:42
Maria
Meble Lionel zakupione do sypialni prezentują się wyśmienicie.
5 / 5
2022-07-04 16:45:26
Roman
Pełny profesjonalizm. Na pewno wrócę.
5 / 5
2022-07-04 16:45:00
Marcin
Wszystko ok
5 / 5
2022-07-04 07:03:33
Jola
Zakupiłam stół i krzesła, szybka realizacja bardzo dobre ceny. Polecam
5 / 5
2022-07-02 09:29:18
Jakub
Super obsługa meble bardzo dobrej jakości.
5 / 5
2022-07-01 16:51:49
Darek
Mega jakościowo Meble i obsługa polecam,na pewno wrócę.
5 / 5
2022-06-30 01:37:49
Wojciech
Zakupiłem narożnik Alison z Feniks Meble. Szybka realizacja. Na pewno tu wrócę.
5 / 5
2022-06-30 01:37:08
Kamila
Zakupi oceniam na bardzo dobry. Cena bardzo dobra, jakość mebli Atelie jeszcze lepsza. Polecam.
5 / 5
2022-06-29 19:59:14
Dorota
Zakup bezproblemowy, szybka realizacja.
5 / 5
2022-06-27 17:17:07
Emil
Kilkukrotnie kupowałem meble w tym sklepie. Każdy zakup przebiegł szybko i sprawnie, dostawa mebli również. Jestem bardzo zadowolony zarówno z poziomu obsługi jak i jakości zakupionych towarów a to wszystko w bardzo atrakcyjnej cenie. Każde kolejne poszukiwania mebli rozpoczynam od tego sklepu i z reguły tam już znajduję wszystko czego szukam. Jeśli nie w sklepie to na stronie. Chciałbym żeby wszelkie zakupy były takie proste i trafne jak w meble4you. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2022-06-27 00:29:52
Agnieszka
Zakupiłam meble Pratto, wykonanie solidnie. Obsługa sklepu bardzo dobra. Na pewno tu wrócę.
5 / 5
2022-06-26 02:40:06
Ryszard
Obsługa bardzo fachowa, raty 0%.
5 / 5
2022-06-25 16:24:49
Dominik
Polecam zakupione meble Moreno wyglądają bardzo dobrze, najlepsze ceny szybka realizacja.
5 / 5
2022-06-25 09:45:18
Agnieszka
Wszystko ok
5 / 5
2022-06-25 09:43:18
Zenon
Polecam meble bardzo dobrej jakości.
1 / 5
2022-06-21 12:03:23
Dorota
Swoje doświadczenie z powyższym sklepie wspominam negatywnie i tak też oceniam powyższy zakup w tym sklepie. Nauczyło mnie to czegoś aby czytać wcześniej opinie innych klientów. Tak też chcę teraz uświadomić potencjalnych przyszłych klientów przez wyborem zakupu mebli. Zamówiony towar w styczniu z terminem realizacji do 12 tygodni. Po upływie tego czasu kontaktuję się ze sklepem kiedy otrzymam towar i tak co tydzień odwlekanie. To towar się uszkodził, to kurier złapał gumę, to święta i tak przez kolejne 2 miesiące. Okłamywanie klienta to na porządku dziennym, Jakbym wiedziała, że dostanę zamówiony towar po 5 miesiącach zrezygnowałabym z zakupu. Przy okazji odwlekania dostawy obiecano mi 20 % upustu. Czekam na zwrot już 3 tydzień. Brak odpowiedzi na maile. Sprawę w najbliższym czasie skieruję do UOKiK-u. Już została wstępnie przedstawiona i proponuję zrobić to innym niezadowolonym klientom.
1 / 5
2022-06-05 07:17:06
Jacek
Pan w sklepie w Gorzowie mało kompetentny. Po pierwsze wprowadził nas w błąd ponieważ twierdził że głębokość sofy podana w katalogu to głębokość siedziska. Niestety okazało się że jest to głębokość wraz z oparciem co sprawiło że sofa jest płytka. Po drugie czas dostawy miał wynieść max 5 tygodni, a sofa przyjechała po 7 tygodniach. Niestety kontakt ze sklepem w tym czasie był, lekko mówiąc, dramatyczny. Pan nas zwodził, mówił że oddzwoni oczywiście tego nie robił. Następnie po kilku upomnieniach zadzwonił że sofa będzie w piątek a ostatecznie trafiła do nas w środę następnego tygodnia. Żeby tego było mało Pan nas olał totalnie i przekazał numer telefonu dla kierowcy który zaskoczył mnie totalnie swoim przyjazdem. Sam kierowca był w szoku że musiał mnie informować osobiście, okazalo sie że dla Pana że sklepu bylo tak głupio że przekazał ten numer bo nie miał godności sam zadzwonić. Meble4You to druga ręka, firma zamawia produkty w innej, którą jest firma FENIKS z Wolny Dwór. Skoro sklep nie ukrył tych informacji przede mną widocznie nie chce ukrywać tej informacji przed innymi klientami. Mam nadzieję, że więcej nie trafię na taką firmę jeżeli chodzi o kontakt z klientem.
5 / 5
2022-05-13 12:24:47
Stefan
Ok polecam.
5 / 5
2022-04-28 05:45:04
Radosław
Wszystko ok.
5 / 5
2022-04-16 02:03:09
Jadwiga
Kupiłam narożnik monte carlo, super jakość polecam.
5 / 5
2022-04-16 02:03:08
Jadwiga
Kupiłam narożnik monte carlo, super jakość polecam.
5 / 5
2022-02-18 10:51:31
Iwona
Narożnik monte carlo z mp nidzicy, bardzo dobra jakość, super ceny.
5 / 5
2022-02-07 13:47:20
Ewa
Wszystko Ok. Polecam.
5 / 5
2022-02-07 13:47:19
Ewa
Wszystko Ok. Polecam.
5 / 5
2022-01-23 12:50:07
Regina
Kolekcja aspen meble kuchenne bardzo szybka wysyłka, najlepsze ceny.
5 / 5
2022-01-23 12:49:29
Janusz
Wszystko ok
5 / 5
2022-01-18 09:18:21
Jakub
Polecam zakupiony narożnik Costa z MP Nidzicy bardzo ładny i wygodny.
5 / 5
2022-01-07 04:40:13
Renata
Meble bardzo ładne, kupiłam kolekcję VELVET od Szynaka. Polecam
5 / 5
2022-01-07 04:40:12
Renata
Meble bardzo ładne, kupiłam kolekcję VELVET od Szynaka. Polecam
5 / 5
2022-01-04 05:26:45
Jan
Wszystko Ok, meble solidne.
5 / 5
2022-01-04 01:22:18
Magda
Jestem bardzo zadowolona, zamówiłam narożnik Costa z MP nidzicy. Narożnik wykonany solidnie, wygląda pięknie. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2022-01-04 01:22:16
Magda
Jestem bardzo zadowolona, zamówiłam narożnik Costa z MP nidzicy. Narożnik wykonany solidnie, wygląda pięknie. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2022-01-03 12:21:21
Roman
Kupiłem komodę provance, mebel z litego drewna solidny i bardzo piękny. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2022-01-03 12:19:41
Renata
Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo dobry kontakt ze sklepem.
5 / 5
2022-01-03 10:48:21
Marta
Bardzo dobra obsługa, meble bardzo dobrej jakości.
1 / 5
2022-01-03 05:52:17
Drek
Bardzo zła obsługa ! Oszukali mnie zamówiony i zapłaconych mebli przez prawie 2 tygodnie nie wysłali wcale ! A potem oszukiwali że kurier już zabrał przesyłkę ale nie zostawił potwierdzenia - Nie polecam, oszuści i tyle !
5 / 5
2021-12-31 10:23:08
Robert
Bardzo dobra obsługa, meble spakowane solidnie.
5 / 5
2021-12-30 06:20:07
Dominik
Polecam, wszystko zrealizowane zgodnie z zamówieniem, najlepsze ceny na rynku.
1 / 5
2021-12-21 08:36:20
Alicja
Koszmar! Z realizacją, komunikacją, rozpatrywaniem reklamacji, zwrotem środków za niezrealizowane zamówienie. Na sklepie nie ma nikogo kto mógłby pomóc w rozwiazaniu problemu, szef Cezary nie wiadomo kiedy będzie a tylko on jest władny... Koszmar. bardzo nie polecam
5 / 5
2021-12-19 07:19:48
Cezary
Polecam, meble bardzo dobrej jakości.
5 / 5
2021-11-25 12:57:12
Marta
Jestem bardzo zadowolona. Miła i fachowa obsługa. Zamówiłam 6 szt regałów i przyszły jeszcze piękniejsze niż na zdjęciu! Szkoda ,że nie mogę dodac zdjęć do opinii. Na pewno polecam ten sklep i będę tam kupować kolejne meble.
5 / 5
2021-04-09 13:39:20
Rafał
Wszystko Ok.Polecam fachowa obsługa.
5 / 5
2021-04-09 13:39:19
Rafał
Wszystko Ok.Polecam fachowa obsługa.

Rzetelne opinie o Meble4You