Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Meble4You

Meble4You Opinie 2.8 (133)

Myśliborska 19
66-400
Gorzów Wielkopolski
953000069
opinie Meble4You
2.8
133
Opinii

Umiarkowanie

1 / 5
2023-10-10 09:26:53
Paulina
Ja również czekam na zwrot, to jest po prostu kradzież. Jestem w szoku, że aż tyle ludzi zostało oszukanych.
1 / 5
2023-10-07 14:03:54
Maria
Nie wiem co robić, sprawa zgłoszona na policję ale nie wiem czy pieniądze odzyskam, nie mogą zablokować tych ludzi, przecież oni oszukali mnóstwo ludzi😡😡
1 / 5
2023-10-07 14:01:13
Maria
Mnie również oszukali,zapłaciłam w lipcu i do tej pory nie odzyskałam pieniędzy.To nie jest firmą tylko banda oszustow
1 / 5
2023-10-04 17:01:13
Paulina
Panie Adamie, po jakiejś interwencji policji otrzymał Pan zwrot?
1 / 5
2023-10-02 16:17:34
Adam
Polecam zgłosić na policję.... Mi pieniądze zwrócili.... Najgorsze jest to że nie potrafią nawet odpowiadać na pytania tylko milczą.... Firma raczej szybo padnie... Nie polecam. ...
1 / 5
2023-09-30 08:43:30
Paweł
Nie polecam sklepu. Brak jakichkolwiek kontaktu. Nie odbierają telefonu. Obracają moimi pieniędzmi już dwa miesiące. Anulowali transakcje. A pieniędzy nie oddają już przez miesiąc. Po prostu oszuści. Dwa różne sklepy, dwie strony internetowe a Ci sami . Trzymajcie się od nich jak najdalej.
1 / 5
2023-09-28 06:14:25
Kasia
Potwierdzam, że to OSZUŚCI! Rzekomo fotel uszkodzony, a na zwrot pieniędzy czekam już miesiąc i pewnie pieniędzy nie odzyskam. Nie zamawiać z tej strony!!!!
1 / 5
2023-09-27 02:39:01
Aga
Absolutnie proszę nic nie zamawiać,Zero kontaktu ,zero towaru.
1 / 5
2023-09-25 05:01:00
Grzegorz
Oszustwo nie ma ani towaru ani pieniędzy nie ma kontaktu!!!!!!!!!!😤 Właśnie wybieram się na policję!!!
1 / 5
2023-09-22 06:09:25
Wioletta
Skala mniej niż zero. Kokon kupiony i opłacony 2.08.2023 do dziś nie dotarł. Zwrotu pieniędzy też nie dostałam. Telefonów nie odbierają, na maile nie odpowiadają. Złodzieje i oszuści!!! Zgłaszam sprawę na policję, bo swoich pieniędzy już nie odzyskam!
1 / 5
2023-09-19 10:33:39
Agnieszka
Żadnej gwaizdki. Meble4you czy ooj wielki lozkadomki ludzie nie kupujcie ... to pic na wodę! Że śmią jeszcze istnieć na rynku. Oszukują . Wysłałam przelew na Bytom a to już Gorzów Wielkopolski. Śmieszne.... idę na policję!!! Kokonu brak .. mam potwierdzenie wpłaty. Oszukają po 500 zł z 20 ludzi mają 10 tysięcy!!! Halo ludziska nie dajcie się nabrać! Nigdy więcej partaczom ! Skala od 1 do 5.? Brakuje .! Poniżej zeraaaa!!!
1 / 5
2023-09-19 04:00:17
Monika
Zamówione w sierpniu za fotel kokon .. do tej pory nie odbierają telefonów. Nie odp na meile. Cisza. Złodzieje. Partacze. Meble4you. Czy lozkadomki.pl ludzie to ta sama firma. Zarejestrowalam konto. Hasło już nie te .. brak możliwości zalogowania. Nie nabieranie nr kupujcie nic od nich!! Niech więcej już nikogo nie nabiorą. Przelew poszedł w banku... fotela brak. Idę na policję. Niech zlikwidują psedu firmę !!!!
1 / 5
2023-09-16 13:12:57
Michu
Oczywiście kokonu nie dostałem. Po wpisie na Google zmiękli pieniądze oddali. Przestrzegam uważajcie łóżkadomki.pl meble4you meble dla ciebie [email protected] to to samo
1 / 5
2023-09-13 05:49:16
Katarzyna
Zamowilam kokon w sierpniu i cisza nie mam krzesla ani pieniedzy. Nie odbieraja tel. Co robic?
1 / 5
2023-09-13 04:45:28
Edris Usaf
najgorsza, oszukańcza firma. w sierpniu zamówiłem wiszące krzesło dla mojej córki jako prezent urodzinowy, ale ten *** nigdy nie dostarczył ani nie zwrócił. nie wiem co robić :(
1 / 5
2023-09-08 11:09:45
Gosia
Zamówiliśmy kokon na taras w lipcu i do dzisiaj cisza. Ani mebli ani pieniędzy. Telefon nie odpowiada. Jutro zgłaszamy na policję.
1 / 5
2023-09-08 06:50:23
Natalia
Towaru nie otrzymałam, podobno został uszkodzony. Pieniędzy mi nie zwrócili, nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile. Oszuści. Mam nadzieję że po zgłoszeniu na policję w końcu dostanę swoje pieniądze.
1 / 5
2023-09-08 06:38:06
Darek
Witam. Zakupiłem kokon 8.8.2023 i do tej pory brak kontaktu.... na maile nie odpisują i nie odbierają telefonu... Może ktoś ma jakiś inny numer telefonu co podane na stronie to poproszę....
1 / 5
2023-09-07 16:59:56
Paulina
Zostałam oszukana ,o zwrocie pieniędzy już chyba nie ma co nawet pomarzyć . NIE POLECAM
1 / 5
2023-09-01 12:22:27
Miriam
zamówiłam fotel kokon ponieważ przedłużał się termin dostawy ,zrezygnowałam i poprosiłam o zwrot pieniędzy od 08/08/23 czekam na kasę i cisza nie odbierają telefonów. To chyba firma krzak

Rzetelne opinie o Meble4You