Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję MebleMWM

MebleMWM Opinie 3.6 (438)

Kołłątaja 8
46-203
Kluczbork
77 540 7803
opinie MebleMWM
3.6
438
Opinii

Umiarkowanie

1 / 5
2024-06-10 16:15:30
Marta
Nigdy więcej ! Sklep tragedia
1 / 5
2024-05-28 05:34:41
Magda
Łóżko do sypialni zamówione 15.04. 2024 czas realizacji podany przez producenta 14 dni roboczych. Dziś mamy 27.05.2024 i zamówionego łóżka brak. Na e-maile nie odpisują, telefonów nie odbierają, na FB i Instagramie mnie zablokowali. Nie polecam a właściwie polecam omijać szerokim łukiem jeśli nie chcecie mieć z nimi problemów. Oszuści i tyle w temacie.
1 / 5
2024-04-26 03:32:35
Ewa
Zakupy w tym sklepie to jakiś dramat! Od miesiąca nie mogę doprosić się swojego zamówienia. Najpierw sprzedają towar którego nie mają, potem dostaję komplet mebli do ogrodu z zupełnie innymi poduszkami. Po zareklamowaniu i tygodniu czekania przysłali tylko połowę poduszek. Teraz czekam kolejny tydzień na wysłanie kompletu właściwych poduszek i tak od miesiąca. Jak najdalej od zakupów w tym sklepie. Zdecydowanie nie polecam!!!!!!
1 / 5
2024-03-21 13:45:52
Iwona
Najgorszy sklep w jakim robiłam zakupy opinia O kupiłam łóżko kontynentalne dostarczyli mi uszkodzone jedna tragedia ci co dostarczyli szybko uciekli firma tragiczna złożyłam reklamacje i jej nie uznali nie ma znaczenie m rozmawiać jak zamówiłam kanapę dopiero przeczytałam opinie i się potwierdziło nie polecam ich
1 / 5
2024-03-18 10:04:29
Ula
Nie polecam !!! Zamówiłam krzesło obrotowe, przyszło bez instrukcji jak je złożyć, po telefonie na infolinię dostałam instrukcje na maila i okazało się że brakuje 6 części. Złożyłam reklamację i otrzymałam kolejną przesyłkę, w której było 14 części...ale tylko 2 z tych o które prosiłam, także 4 elementów ciągle brakowało. Kolejna reklamacja , prośba o 4 części i kolejna przesyłka- tym razem dostałam 24 części ( ! ) , ale niestety ŻADNEJ z tych o które prosiłam . I w tych przesyłkach były wydrukowane fragmenty mojego maila gdzie wymieniałam czego konkretnie brakuje . A mimo to pakowali garść przypadkowych elementów których nie potrzebowałam. NIERZETELNA , NIEPOWAŻNA FIRMA.
2 / 5
2024-02-26 14:13:24
Anna
Nie polecam firmy. Szkoda zachodu. Zamówiłam fotel obrotowy. Samo siedzisko jest okej, ale noga jest cała zardzewiała. W paczce były śmieci - tak pakujący nawet nie pofatygował się by je wyrzucić do kosza, zamiast tego trafiły do paczki. Jakość nieadekwatna do ceny. Odradzam zakup.
1 / 5
2024-02-08 11:04:43
Arkadiusz
Witam wszystkich chciałem się podzielić opinią o sklepie mwm nie polecam tego sklepu na stronie piszą dostawa dwa dni po dwóch tygodniach dalej nie dostałem towaru firma pozostawia wiele do życzenia
1 / 5
2024-01-09 13:55:52
Marta
Nie polecam sklepu, zakupiłam krzesła, których wymiar nie zgadza się z podanym na stronie, sklep nie chce przyjąć zwrotu towaru, mimo iż towar jest niezgodny z zawartą umową. Sprawę oddaję do Rzecznika Praw Konsumentów. Sklep nie respektuje prawa oraz przepisów.
1 / 5
2023-12-07 14:28:33
Maria
Nie polecam!!!!! Sklep beznadziejny!!!!!!. Zamówiony przeze mnie regał miał być wysłany w terminie 2-3 tygodnie. Minęło 6 tygodni zamówienie nie zostało zrealizowane. Na infolinii nie chcą rozmawiać, na wiadomości e-mail odpisują tylko tyle że zamówienie jest w produkcji. Brak komunikacji ze sklepem.
1 / 5
2023-12-01 09:40:14
Teresa
Czekałam 10 dni na łóżko piętrowe ale było warto super materace i łóżko w sumie to nie najdrożej 1928 zł jestem bardzo zadowolona
1 / 5
2023-11-29 09:14:12
Teresa
Czekam już 10.dni na łóżko pietrowe
1 / 5
2023-11-22 15:46:32
Halina
Tragedia, nie polecam . Na łóżka czekałam od 11 września i do dziś nie otrzymałam. Oczywiście zrezygnowałam z zakupu. Kontakt do momentu zakupu był idealny a następnie fatalny.
1 / 5
2023-10-20 10:11:57
Oskar
Nie polecam zamówiłem łóżko oraz materac pod koniec sierpnia, łóżko miało zostać dostarczone do 25 dni roboczych czyli pod koniec września, materac przyszedł dość szybko jeśli chodzi o tą kwestie to poza fatalnym zapakowaniem nie mam zastrzeżeń ale jeśli chodzi o łóżko to do tej pory nie zostało ono dostarczone ciągle dostajemy informacje że do tygodnia czasu powinno już być i tak w kółko a jako wytłumaczenie tego opóźnienia słyszę że łóżko płynie i to nie jest zależne od nich. Odradzam lepiej trzymać się od tego sklepu z daleka dodam jeszcze że kontakt ze sklepem jest fatalny
1 / 5
2023-10-10 05:40:13
Tomasz
Zdecydowanie nie polecam - brak terminowości a kontakt ze sklepem to jakaś porażka. Najważniejsze, żeby zdobyć klienta a jak już zapłaci to jakoś to będzie.
1 / 5
2023-09-08 13:42:29
Rafal
Odradzam zakupy w tej firmie. Dział reklamacji nie ma najmniejszej ochoty żeby rozwiązać problem. Dramat.
5 / 5
2023-09-05 09:59:24
Monika
Zamówiony czarny fotel welurowy obrotowy. Jestem mega zadowolona towar bardzo dobrze zapakowany i taki jak na zdjęciu. Bez jakichkolwiek uszkodzeń. Polecam☺️ Dostawa mega szybka 2 dni. Dziękuję
1 / 5
2023-08-22 04:41:02
Włodek
11-08-2023 zamówiłem łóżko i zostało przyjęte do realizacji czas oczekiwania był tydzien , po tygodniu dzwonię aby dowiedzieć się o status realizacji to przekazano mi że będzie na początku następnego tygodnia. Dzwonię ponownie 22-08-2023 aby dowiedzie się czy łóżko jest w drodze to otrzymałem odpowiedz ,że zamówionego łóżka nie ma i jedynie mogę zamówić u nich na zamówienie. Kpina z klienta - odradzam ten sklep
1 / 5
2023-08-04 03:11:17
Justyna
Nie polecam. Problem z reklamacją.
1 / 5
2023-07-20 17:09:46
Andrzej
Witam dot.zam.nr.556448422 łużko +materac,po złożeniu łużka nawet spoko,ale jak położyłem materac to okazało się że jest zakrótki o ok.5-6cm.i za wąski o ok.3-4cm.policznych mailach bo tel.o problemie ni można porozmawiać odpisano mi że Pan kierownik stwierdził że do tego łużka jest taki materac!!!!!napisałem jeszcze jednego maila ale juz odpowiedzi że strony ŻETELNEJ firmy już nie było(to ŻETELNE to chyba robienie klienta w balona)dlaczego pani przyjmująca zam.nie powiedziała że do tego łużka jest taki materac,a mądry pan kierownik to ciekawe czy kupiłby sobie łużko z zamałym materacem,pewnie żona by go razem ztym materacem wypier......na podwórko.Pozdrawiam i przestrzegam żeby innych klientów nie zrobili w bambuko.Szkoda że nie można wstawić zdjęć tego zestawu śpiącego.Pozdrawiam
5 / 5
2023-07-06 07:50:16
Tomasz
Jestem bardzo zadowolony z zamówienia , Krzesło tapicerowane DC-6500, solidne , dobrze wykonane , stelaż krzesła zapakowany owinięte delikatnie pianką zabezpieczającą ,oparcia wsadzone w piankę która dobrze chroni produkt Firma Kurierska dostarczająca obchodziła się bardzo dobrze z przesyłką pudełko z krzesłami bez żadnego wgniecenia i otarć , jestem pod wrażeniem ,szczerze mówiąc po komentarzach na twoje opinie byłem firmą przestraszony co dostanę zostałem bardzo miło zaskoczony dlatego polecam firmę. Jest jeden minus który sprawił że prawie zwątpiłem w rzetelność formy mianowicie ze względu na ogrom zamówień firma ma problemy z terminowym dostarczaniem przesyłek na czas i , jeśli jako klient przeczytam że wysyłka w ciągu 24 godzin to rozumiem że powinienem dostać najpóźniej towar po opłaceniu w ciągu 2 3 dni, dostałem w 4 dniu , co w moim przypadku było akceptowalne ale jeśli bym dostał w przyszłym tygodniu to by moi goście siedzieli na podłodze :) a miało byś 24 godziny. Rozumiem z czego wynika problem ale klient kupując powinien mieć rzetelną informację o terminie dostawy co wpływa na decyzję podjęciu zakupu w tym lub innym sklepie. Polecam.

Rzetelne opinie o MebleMWM