Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Meblobranie.pl

Meblobranie.pl Opinie 4.6 (434)

Al. Jana Pawła II 27
00-867
Warszawa
22 378 32 00
opinie Meblobranie.pl
4.6
434
Opinii

Dobrze

1 / 5
2024-07-08 14:23:48
Marzena
Wszędzie widziałam dobre opinie, jakim cudem? Nwm, może grattfikacje za przesłane zdjęcia. Zamówiłam zestaw ogrodowy perata. Rama ławy była uszkodzona, ucięty technorattan. Chciałam wymiany ramy. Zaproponowali naprawę albo obniżenie kosztów o 400 zł. Nie sprzedają ławy oddzielnie, części nie wymieniają więc co mi po ich 400zl? Naprawa też zapewne będzie widoczna i długo potrwa. Towar przyszedł na palecie z 3 nogami. Po ściągnięciu z palety mniejszej paczki ze szkłem i ławą na palecie została duza paczka z sofami, która się przechyliła na elewacje, karton sie zdarl zostawiajac slad na świeżej elewacji😂. Ogólnie technorattan słabej jakości. Nie polecam wogole tego sklepu, meble noname🤣.
1 / 5
2024-04-14 15:26:53
pawelublin
Sodor Corner +1F + 2x pufa - Dark Grey. Meble dotarły szybko, montaż prosty, kolor mebli fajny. Przetestowane, kawka, przystawki z grilla. Prezentują się ciekawie. Jakoś mebli średnia, wykonanie części spawanych średnie, jeśli chodzi o wygodę- średnie. Brak paru elementów, za krótkie śruby, brak możliwości skręcenia stołu. Drobne ryski, poduszki posiadają wiązania tylko w tylnej części- dwa, uważam, że z przodu też powinny być podobne, poduszki maja tendencje do przesuwania, poduszki na oparciach trochę za miękkie, przez co czuć oparcie. Szyba podparta punktowo-za mało podparć na środkach. Brak podparcia z tworzywa szyby, brak zaślepki jednej nogi, Krzywo umocowane nito-nakrętki. Połączenie poszczególnych elementów na plastikowe zatrzaski- słabe, poszczególne siedziska przemieszczają się względem siebie- trzeba powiercić i skręcić śrubami. Trochę oparcia mogłyby być wyższe. Ogólna ocena, średnia, uważam, że za to cenę jakość powinna być lepsza , tak samo wygoda.
1 / 5
2023-08-31 05:11:58
Dorota
Nie polecam tego sklepu. Kupiłam komplet mebli ogrodowych, lecz towar okazał się niezgodny z opisem, był uszkodzony i niekompletny. Fotele i stół miały być w kolorze cappuccino na co wskazywała nawet kolorystyczna grafika na kartonach, lecz okazały się szare. Ponadto w oparciu jednego z foteli była dziura, a 2 foteli nie dało się złożyć bo zapakowano po 2 lewe boki. Kontakt reklamacyjny tylko przez formularz, a w przypadku odstąpienia od umowy zakupu miałam ponieść koszty dużego transportu na palecie. W postępowaniu reklamacyjnym jednak nie uwzględniono oczywistej różnicy w kolorze mebli co bardzo dziwi, wymieniono jedynie uszkodzony element fotela zaś wymiana boków udała się dopiero za trzecim razem bo dwukrotnie w ramach reklamacji przysyłano niewłaściwe lewe elementy. Sklepu nie było stać nawet na zwykłe ludzkie przepraszamy.
5 / 5
2023-07-17 13:04:51
Sylwia
Polecam zestaw mebli ogrodowych :)
1 / 5
2023-07-05 13:35:13
Daro
Złożyłem reklamację na duży stół obiadowy 8 osobowy ogrodowy , zapadnięty dostałem informację o zwrocie 300 zł z tego tytułu, jest to drugi zestaw bo posiadam jeszcze kawowy i było ok a teraz żądamy wymiany a oni tylko 300 , mam zamiar zapytać rzecznika konsumenta o poradę i zobaczę co dalej do tego momentu bylem zadowolony z mebli bo kawowy juz 3 rok używam ale teraz chyba nie będę polecał
1 / 5
2023-04-27 10:27:13
Hubert
Złożyłem zamówienie w weekend, do czwartku rana informacja, że towar nie został jeszcze odebrany przez przewoźnika po czym po paru godzinach otrzymuje informacje, że towar został dostarczony (co oczywiście wcale nie jest prawda). Polecam tej firmie zmienić przewoźnika a biurze obsługi klienta udzielać prawdziwych informacji klientom. NIE POLECAM!
5 / 5
2022-06-03 11:56:21
Iwona & Grzegorz
Rewelacyjna, europejska firma! Polecam serdecznie. Szybka reakcja, fenomenalna obsługa. Firma dba o klienta!!! Zaangażowanie. BRAWO!!!
5 / 5
2020-02-20 22:35:29
Mikołaj
Polecam! Wszystko bardzo sprawnie!
5 / 5
2020-02-20 20:04:12
Arnold
Wszystko super sprawnie, bardzo szybka dostawa i piękny mebel
5 / 5
2020-02-20 13:16:16
Aga
Towar przyjechał w ustalonym terminie. Polecam.
5 / 5
2020-02-17 10:45:59
Sylwia
Leżak bardzo wysokiej jakości, polecam :)
5 / 5
2020-02-14 13:41:46
Mikołaj
ok do tej pory jestem zadowolona
5 / 5
2020-02-10 15:13:47
Bernadeta
Super ława, szybka dostawa . Polecam
5 / 5
2020-02-05 17:49:39
Leszek
Rewelacyjnie szybko i sprawnie.
5 / 5
2020-02-05 14:48:04
Jeremiasz
Sczezrze polecam! Swietna obsługa i produkt bardzo dobry.
5 / 5
2020-01-30 14:59:38
Józefina
Następnego dnia, od złożenia zamówienia otrzymałam informację o jego realizacji i wysyłce (tak jak zapewnia sklep na swojej stronie). Ekspresowa dostawa. Wszystko jest dobrze zapakowane i zabezpieczone. Polecam
5 / 5
2020-01-28 19:04:08
Anastazja
Bardzo dobry kontakt, pomocni.
5 / 5
2020-01-28 11:55:27
Włodzimierz
Towar 1 klasa. Błyskawiczna wysyłka. POLECAM
5 / 5
2020-01-23 17:06:54
Emanuel
Proste zakupy i wygodne zamawianie
1 / 5
2020-01-19 15:33:39
Faustyna
UWAGA , PORAŻKA , najgorszy sklep w jakim kupowałam meble, odebrałam 2 paczki z meblami, wyglądały z zewnątrz dobrze, wiadomo że przy kurierze w wejściu do domu nie rozpakuje paczek z meblami , po rozpakowaniu i złożeniu okazało się drzwiczki są pęknięte koło zawiasu , zaczęliśmy reklamacje ze sklepem, najpierw żądali zdjęć nieuszkodzonych kartonów , później protokołów zwrotu, a teraz po 2 tygodniach od rozłożenia żądają instrukcji obsługi z numerem uszkodzonego elementu, kto trzyma kartony i instrukcje przez 2 tygodnie od złożenia, SPŁAWIAJĄ KLIENTA . ODRADZAM

Rzetelne opinie o Meblobranie.pl