Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Meblohand.eu

Meblohand.eu Opinie 2.1 (52)

Jankowy 78H
63-604
Baranów
62 78 21 158
opinie Meblohand.eu
2.1
52
Opinii

Niedobrze

5 / 5
2024-05-22 12:50:17
Jakub
Polecam,miła obsługa
5 / 5
2024-05-07 17:37:52
Krystian
Firma godna polecenia. Tanio szybko i dobrze
1 / 5
2024-03-27 10:28:16
Irena
Firma zawiodła mnie bardzo.Z taką niekompetencją jeszcze się nie spotkałam.Na mebel czekałam 3 tygodnie i okazało się że przysłano mi mebel o innych rozmiarach. Winnego nie było. Obiecano wymianę ale termin odległy,a szafa częściowo złożona.Żadnego upustu za złożenie idemontaż.Uważam firmę za nierzetelną,nie polecę nawet największemu wrogowi
1 / 5
2024-03-01 06:14:16
Krzysztof
NIE POLECAM!!!! Złożyłem zamówienie 1 lutego 2024 roku. Na stronie internetowej była informacja, że do 14 dni otrzymam produkt. Po 14 dniach zadzwoniłem i otrzymałem informację, że przesyłka zostanie dostarczona w kolejnym tygodniu. Na początku tygodnia została ustalona data na środę (28.02). W piątek (1.03) zadzwoniłem ponownie. Pani poinformowała mnie, że przesyłka nie zostanie dostarczona w tym tygodniu. Może być dostarczona w następnym tygodniu. Ponad to poinformowała mnie, że nie był ustalony termin na środę (28.02). Anulowałem przesyłkę. Niestety ostrzegam przed tą firmą. Zostałem okłamany i nie zrealizowali mojego zamówienia. Firma nie jest godna zaufania. Nie warto wchodzić we współpracę. Czekam na zwrot środków.
1 / 5
2024-02-09 05:02:08
Kamila
Zamówienie złożone na początku listopada na małą szafkę do przedpokoju. Zero kontaktu przez miesiąc. Kiedy dzwoniłam zapytać o produkt po tym czasie był dalej w trakcie produkcji. Po kolejnym miesiącu zrezygnowałam z zamówienia. Po jakimś czasie przyszedł sms, ze kurier dowiezie szafkę, kolejny tel z mojej strony w sprawie sprostowania. Kolejne telefony dotyczące zwrotu pieniędzy skończyły się na tym, że zwrócono mi zero złotych. Ale oczywiście firm twierdzi, że pieniądze oddała. Nie polecam. Brak profesjonalizmu. Dziadostwo.
1 / 5
2024-01-20 03:04:49
Tomek
Zam.zlozone 25.11.2023(za pobraniem),jest 20.01.2024 brak towaru.Informacje na infolinii podawane są dla zbycia.
1 / 5
2024-01-18 07:10:31
Natalia
Nie polecam z całego serca jedna wielka porażka na komodę czekam ponad dobry miesiąc czasu jak dzwonię nikt nie odbiera udało mi się dodzwonic było obiecane że komoda będzie w piątek miną tydzień i cisza komody nadal brak robią sobie z ludzi żarty jakieś ! Nie polecam napewno więcej nie kupię nic na tej stronie
1 / 5
2024-01-17 07:38:27
Sylwia
Ludzie omijajcie ten sklep szeroki łukiem.Jak by można było to bez gwiazdek. Pracownicy firmy w dziale reklamacji mają kompletnie wyjechanie na klienta. Szafa przyszła owszem ,jednak front szafy wyginać się zaczął w literę C ,tak że nie szło przesunąć drzwi .reklamacja przyjęta . Sukces za to to realizacja po 1000 telefonów i przypominaniu się zajęła firmie ponad 3 miesiące. Poczym przybywa wyczekiwany front zapakowany pięknie w karton , a w środku niespodzianka wszystkie rogi frontu obszarpane wydarte uszkodzone . Kolejna reklamacja obiecane że zaraz po nowym roku wyślą własnym transportem itd. Czekam już dzwoniłam się przypomnieć ,17styvzen dzwonię po raz kolejny oczywiście pani odbierająca telefon nic nie wie.pytan więcej niż odpowiedzi , i na końcu słyszę to samo postaramy się pierwszym transportem , a jak nie to wyślemy własny .kolejny raz to samo jak mantra , nadal nic nie wiem , chce konkretów a pani Marta na to ."naprawdę chce pani ten temat teraz wałkować" porażka . Czekam dalej na front. Może w tym roku do dostanę
5 / 5
2024-01-17 05:49:17
Lilianna
Witam zamówiłam szafę i komodę , otrzymałam wszystko zgodnie z zamówieniem jestem zadowolona ,polecam
1 / 5
2024-01-11 18:16:21
Karolina
Bardzo utrudniony kontakt ze strony firmy, nie dotrzymanie terminów. Nie polecam.
1 / 5
2024-01-09 09:28:47
Darek
Uwaga na oszustów. Przez 1.5 miesiąca zwlekali z wysyłką, na koniec towar dotarła tylko część zamówienia. Od miesiąca nie mogę doprosić się o zwrot środków. KPINA i zwykłe OSZUSTWO, trzymajcie się z daleka od tej niby firmy.
1 / 5
2024-01-09 08:44:51
Ola
Uwaga na złodzieja! Nie wysyła zamówienia i nie zwraca kasy !!!!!
1 / 5
2024-01-08 06:27:28
Patrycja Kandora
Nie polecam.. czekam na odpowiedź z reklamacji szafy... Szef miał oddzwonić i nic.. ja dziwnie to nie odbierają albo wyłączają telefon !!! Nie polecam
4 / 5
2023-12-28 07:51:24
Marcin
Komoda posiada przetarcia są delikatne przetarcia na płycie.
1 / 5
2023-12-16 05:58:07
Anna
Nie kupujcie. Nic, bk szkoda waszego czasu i nerwów , a paczka jak w ogóle przyjdzie to porażka ! , a może i nie przyjdzie
1 / 5
2023-11-30 01:48:59
Marcin
Ta firma to jedna wielka PORAŻKA. Nie zamawiajcie u nich!!! Meble słabej jakości, jedna deska za krótka, fronty uszkodzone. Pani z łaską przyjęła reklamację na którą mieli 14 dni(2 tyg.) od zgłoszenia, dostarczono po 3 tygodniach... ;/ i jeszcze w gorszym stanie były te elementy reklamacyjne niż te pierwsze. Śmiech i ŻENADA. Ostrzegam!!!
5 / 5
2023-11-29 11:58:53
Katarzyna
Polecam miła obsługa, szybka realizacja oraz meble dobrej jakości
1 / 5
2023-11-26 20:39:36
Amelia
Firma DNO. Zamowilam szafe przez internet, miała być za 14 dni roboczych. Po tym terminie najpierw brak reakcji że strony firmy, później okazało się że to firma kurierska zgubiła paczkę a na końcu że jeszcze nie wyprodukowali. Teraz czekam na zwrot pieniędzy. Normalni złodzieje i naciągacze
1 / 5
2023-11-19 06:15:32
Agnieszka
Po 3 tygodniach zadzwoniłam do firmy z zapytaniem kiedy będzie szafa, Pani poinformowała mnie , że płatność anulowano i nie ma mojego zamówienia. Dopiero kiedy wysłałam potwierdzenie płatności zamówienie znów było aktywne. Po 1,5 tygodnia szafa dotarła. Dwa narożniki uszkodzone, na lustrze czarna skaza, listwa ma otwory nie w tym miejscu co trzeba. Półki nie oklejone. Prowadnica nie pasująca do drzwi. NIE POLECAM. FIRMA NOE MA POJĘCIA CO SPRZEDAJE.
4 / 5
2023-11-09 10:54:52
Angelika
Brakowało w zamówieniu zawiasów, zostały one dostarczone w późniejszym terminie. Komoda dobrej jakości oraz miła obsługa polecam

Rzetelne opinie o Meblohand.eu