Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Megazoologiczny.pl

Megazoologiczny.pl Opinie 4.7 (345)

Jedności Narodowej 30
78-100
Kołobrzeg
+48 577 999 571
opinie Megazoologiczny.pl
speedtest
4.7
345
Opinii

Dobrze

5 / 5
2022-06-01 12:02:50
Alicja
Bardzo szeroki wybór produktów dla gryzoni. Bardzo dobre, korzystne ceny. Paczka dotarła szybko, starannie i solidnie wszystko zapakowane. Kontakt ze sklepem szybki i rzetelny. Polecam.
1 / 5
2022-04-20 04:26:41
Lidia
Chciałam kupić karmę Alpha spirit fish 9kg. Dobra cena to nie wszystko, brak kontaktu, telefonu nikt nie odbiera, na wskazany numer dla smsów napisałam -bez odpowiedzi. Zakupu nie można dokonać bez logowania się więc po 30 minutach prób kupiłam tą samą karmę w innym sklepie...ta sama cena, brak obowiązku logowania, przesyłka też za darmo.
5 / 5
2022-02-16 05:25:04
Kasia
Jestem bardzo zadowolona ,szybko ,sprawnie-pełen profesjonalizm . Kontakt z konsultantem -bardzo miły , uprzejmy i życzliwy. Polecam zakupy w sklepie Megazoologicznym
2 / 5
2020-02-21 13:32:51
Cyprian
Zamówiłem smycz flexi. Przed zakupem zadałem pytanie czy smycz jest cała sznurkowa czy ma laczenie z taśmą. Dostałem odpowiedź że jest cała ze sznurka tak jak na zdjęciu. Taką chciałem więc dokonałem zakupu, ale zapobiegawczo w wiadomości do sprzedającego zadałem ponownie pytanie o wykonanie smyczy. Towar miał być wysłany w ciągu 2-5 dni roboczych. Dopiero 8 dnia roboczego otrzymałem informację że smycz posiada jednak łączenie sznurka z taśmą. Sklep wprowadził mnie w błąd, a zdjęcia i opis przedmiotu nie są rzetelne. Mały plus za kontakt i szybki zwrot pieniędzy. Podsumowując sklep dla osób cierpliwych i wiedzących dokładnie co zamawiają, bo czas wysyłki jest długi a towar źle opisany.
5 / 5
2020-02-19 21:04:14
Jagoda
Szybko, sprawnie. Godny polecenia. Żadnych wad
5 / 5
2020-02-19 15:15:06
Rudolf
Jedzenie specjalne dla psów z chorobą układu pokarmowego.
5 / 5
2020-02-18 17:22:49
Kinga
WSZYSTKO JAK ZAWSZE NA WYSOKIM POZIOMIE I SPRAWNIE
5 / 5
2020-02-17 22:29:46
Brunon
Wszystko ok, + gratis książka o psiakach
5 / 5
2020-02-16 19:24:19
Martyna
Wszystko w najlepszym gatunku. Szybka i kompleksowa obsługa. Polecam.
5 / 5
2020-02-13 15:06:12
Inga
Szybka wysyłka towar taki jak potrzeba i piesek dostał gratisa w postaci przysmaków 😉
5 / 5
2020-02-11 16:08:06
Maksymilian
Bardzo dobry asortyment i spory rabat
5 / 5
2020-02-07 12:20:40
Zdzisława
Towar już na drugi dzień mimo że mieszkam na końcu Polski w lesie:)
5 / 5
2020-02-05 10:59:56
Maria
Towar zgodny z opisem, dostawa szybka, polecam
5 / 5
2020-02-03 13:38:07
Renia
Super kontakt. Szybka wysyłka. Produkt z najwyższej pułki. Polecam
5 / 5
2020-01-29 17:54:20
Agata
Obsługa robi wszystko by zadowolić klienta,stały kontakt na każdym etapie zamówienia.Szeroki asortyment.Polecam.
5 / 5
2020-01-29 12:22:29
Leopold
Super szybka wysyłka i miły gratis do zamówienia. Czego chcieć więcej?
5 / 5
2020-01-27 22:07:49
Malwina
Łatwy kontakt ze sprzedawcą, czytelna strona internetowa. Otrzymany towar jest zgodny z opisem i wysokiej jakości. Ceny nie są wygórowane, znacznie niższe niż u konkurencji. Wybór asortymentu jest bardzo szeroki. Ogólnie bardzo pozytywne wrażenie, na pewno wybiorę ten sklep przy kolejnych zakupach.
5 / 5
2020-01-25 21:34:39
Łucja
Zamówiony produkt spełnił moje oczekiwania😀 Klatka łatwa w montażu, efektownie się prezentuje. Miłym zaskoczeniem był dodatkowy prezent. Serdecznie dziękuje i śle pozdrowienia.
5 / 5
2020-01-24 20:14:32
Genowefa
Zapłacone, jeszcze tego samego dnia spakowane i wysłane, paczka dobrze zabezpieczona, polecam :)
5 / 5
2020-01-24 07:35:59
Cezary
Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam
5 / 5
2020-01-23 13:20:57
Maksym
Polecam,wszystko w porządku towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-22 12:08:05
Adam
Szybka wysyłka, super gratisy w paczce dla psiaka, polecam.
5 / 5
2020-01-21 18:24:57
Daniel
Dobry kontakt, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-21 16:53:26
Krzysztof
Super kontakt, asortyment bez limitów jak w innym sklepie
5 / 5
2020-01-21 09:42:56
Jonatan
Produkty zgodne, piesek zadowolony. Ja też
5 / 5
2020-01-20 14:20:05
Leopold
Mimo braków w asortymencie wyjasniono sprawnie co w zastępstwie. Przysłano niespodziewanie szybko.
1 / 5
2020-01-20 13:10:29
Urszula
Sklep pomimo zapłaty nie zrealizował zamówienia (mylne ceny artykułów i 3 do wyboru warianty odrzucenia). Czekam na towar i prowadzę korespondencję ze sklepem w celu dopłaty do zamówienia. Propozycja dopłaty do zamówienia ze strony sklepu nie do przyjęcia. Zaproponowałam swoją w pakiecie, która jest na stronie sklepu. Klienta nie interesuje czy ktoś się pomylił w określaniu ceny w sklepie czy nie jest to ryzyko sprzedawcy jeżeli jest przedpłata .
5 / 5
2020-01-18 10:01:11
Judyta
Szybko, rzetelna informacja o przesyłce
5 / 5
2020-01-17 15:58:04
Anastazja
Super sklep. Wszystko bez zastrzeżeń.
5 / 5
2020-01-17 11:24:32
Jacek
Super udane zakupy, błyskawiczna przesyłka, zero problemów :) polecam!
5 / 5
2020-01-11 12:57:21
Karina
Dobry produkt, ale długi czas oczekiwania.
5 / 5
2020-01-11 12:11:39
Regina
Wszystko wporzadku polecam 100%
2 / 5
2020-01-10 18:07:59
Mateusz
Dostarczony produkt nie odpowiadał produktowi umieszczonemu w ogłodzeniu!
5 / 5
2020-01-10 12:45:02
Patrycja
Bardzo fajny sklep towar zgodny z opisem szybka dostawa
5 / 5
2020-01-10 12:31:46
Klara
Pełen profesionalizm. Polecam
4 / 5
2020-01-05 23:09:37
Honorata
Wszystko sprawnie. Cena kubka mogłaby być troszkę niższa.
5 / 5
2020-01-03 14:29:07
Inga
Super obsługa . Bardzo szybka dostawa
5 / 5
2020-01-03 13:39:05
Maksym
Bardzo dobry sklep duży wybór towarów oraz bardzo profesjonalna obsługa.
5 / 5
2020-01-02 19:11:44
Roma
To było moje pierwsze zamówienie i myślę, że nie ostatnie :)
5 / 5
2019-12-31 13:20:36
Ismena
Ekspresową realizacja zamówienia
3 / 5
2019-12-29 19:35:03
Marzena
Zamawiałam kubki z wizerunkiem pupili . Dostałam kubeczek zapakowany w opakowanie prezentowe. Opakowanie bardzo fajne z dopiskami od kogo dla kogo. Kubeki dawałam na prezent . Spaliłam się ze wstydu kiedy obdarowany rozpakowując prezent wyciągnął kubek z opakowania prezentowego , na którym przyklejona byla cena . Nie miałam jak tego wcześniej zauważyć . Mogli w ogóle nie pakować.
5 / 5
2019-12-27 12:23:24
Bogna
Dobre produkty, dobrze zapakowane, wszystko co chciałam doszło, polecam :))
5 / 5
2019-12-25 11:45:17
Przemysław
Bardzo polecam! Przesyłka przyszła szybciej niż oczekiwałam, dobrze zabezpieczona. Wszystko jak należy ;)
5 / 5
2019-12-25 11:35:16
Renata
Profesjonalne podejście do klienta, dostawa w terminie, produkt odporni cenowo w stosunku do jakości
5 / 5
2019-12-24 16:12:00
Sara
Super sklep, dobrze zapakowane produkty, bardzo szybka wysyłka, + faktura i paragon polecam naprawdę :))
5 / 5
2019-12-21 22:03:40
Zygmunt
Jestem bardzo zadowolony. Szybka dostawa tuż przed świętami. Polecam.
5 / 5
2019-12-20 12:43:51
Juliusz
jeden z nielicznych w tych czasach pochwala za szacunek dla klijenta polecam w 100% dzieki za bonusa
4 / 5
2019-12-20 12:19:12
Zygfryd
Produkt zgodny z opisem tylko opakowanie widocznie otwierane wcześniej.
5 / 5
2019-12-18 16:31:34
Stefania
Zamówione legowisko dla kota jest prześliczne. Przesyłka została solidnie zabezpieczona i szybko dostarczona. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję i polecam.
5 / 5
2019-12-17 16:52:58
Fabian
Polecam sklep i napewno skorzystam ponownie z zakupów.
5 / 5
2019-12-13 21:22:01
Longin
REWELACJA! zarówno towar (jakość/ cena), jak i sprawność przekazania go w moje ręce.
5 / 5
2019-12-12 18:18:05
Julian
Jestem zadowolona, plus za gratisy:) biezace informacje o przesylce, wiele mozliwosci dostawy, jeszcze napewno skorzystam z tego sklepu
5 / 5
2019-12-12 18:09:05
Michał
Jestem zadowolona z obsługi w 100%
5 / 5
2019-12-11 05:30:34
Eugenia
Bardzo profesjonalna obsługa internetowego zamówienia, przez cały czas przebiegu realizacji zamówienia czułam zainteresowanie ze strony sklepu aby wszystko przebiegło bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-10 13:09:11
Iga
Bardzo duży wybór artykułów w przystępnych cenach. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam sklep :)
5 / 5
2019-12-09 18:48:27
Gracjan
Bogaty asortyment,profesjonalna obsługa,miły kontakt. Dziękuję
5 / 5
2019-12-06 19:03:50
Franciszka
Bardzo szybka dostawa. Wszystko ok.
5 / 5
2019-12-04 12:14:38
Daniela
Polecam, zamówiłam towar w piątek rano a we wtorek już był u mnie. Szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2019-12-03 12:23:15
Krystyna
szybko , sprawnie , towar taki jakiego oczekiwałam
5 / 5
2019-11-27 08:50:33
Michalina
Jak zwykle jestem bardzo zadowolona z zakupów i obsługi w tym sklepie. Polecam.
4 / 5
2019-11-26 15:23:58
Kaja
Produkt otrzymałam zgodny z zamówienie. Miłym był fakt otrzymania próbki innego produktu, który akurat posmakował mojemu pupilowi :)
1 / 5
2019-11-25 13:05:03
Romana
sprzedają coś czego nie mają
5 / 5
2019-11-22 21:49:01
Wiktoria
Bardzo fajny sklep internetowy , duży wybór produktów dobrej jakości i rozsądnych cenach. Informują o każdym etapie zamówienia. Korzystałam już 2 razy, polecam !
5 / 5
2019-11-20 18:27:13
Renata
Bardzo profesjonalnie. Szybko i korzystne ceny.
5 / 5
2019-11-19 22:24:21
Klaudiusz
Rewelacja! Kupiłem tam siatkę ochronną na pysk dla mojej szczeniaczki. Niestety, już przytruła się kiełbasą od osiedlowego świra nienawidzącego psów. Kaganiec zabezpieczający z siatki świetnie spełnia swoje zadanie. Ale firma megazoologiczny jeszcze dołożyła przekąskę dla mojego łakomczucha z dla mnie - garść cennych porad weterynaryjnych! Serdecznie Państwu dziękuję!
5 / 5
2019-11-19 16:51:53
Patryk
Wszystko na wysokim poziomie. Polecam sklep.
5 / 5
2019-11-18 14:56:04
Dymitr
Super sklep, bardzo bogata oferta.
5 / 5
2019-11-08 15:03:06
Karolina
Szybka obsługa,informacje wysyłane na emaila.
5 / 5
2019-11-05 10:27:56
Kazimierz
Sklep megazoologiczny okazał się bardzo dobrym sklepem nie było , żadnych problemów z zamówieniem .Transakcja przebiegła pomyślnie i bardzo szybko. Polecam
5 / 5
2019-11-04 16:12:49
Arkadiusz
Bardzo szybka realizacja zamówienia, miłą niespodzianką były gratisy dla mojego pieska.
5 / 5
2019-11-04 11:46:03
Franciszka
Sklep realizuje zamówienia szybko, dokładnie. Jeżeli nie ma jakiegoś towaru, sklep proponuje produkt zastępczy. W dostarczonej paczce znalazłam dodatkowe smakołyki dla psa, co jest miłym akcentem zachęcajacym do dalszych zakupów.
5 / 5
2019-10-30 15:57:37
Bogna
Klatka się bardzo sprawdza, papugi już nie śmiecą. Bardzo dobrze wykonana ,jesteśmy w 100% zadowoleni.Polecamy
5 / 5
2019-10-28 18:23:27
Stanisław
miłe zaskoczenie, super szybka dostawa z prezentem. polecam
5 / 5
2019-10-27 20:37:57
Katarzyna
Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem
5 / 5
2019-10-26 08:56:04
Zbigniew
Bardzo!!! gorąco polecam sklep. Udana, błyskawiczna !!!!, profesjonalna transakcja, towar zgodny z opisem w idealnym stanie,dobrze zapakowany. Sama przyjemność !! Polecam.
3 / 5
2019-10-22 10:54:12
Stefania
Jedyny minus to nieaktualna strona internetowa. Zamówienie nie mogło być zrealizowane, ponieważ sklep wycofał zamówiony produkt, ale nie usunął go ze sklepu internetowego. Fakt, że odezwali się błyskawicznie i nie robili problemów z rezygnacją z zamówienia i zwrotem kosztów.
5 / 5
2019-10-17 16:39:35
Nastazja
Polecam zakupy w sklepie Megazoologiczny.pl.Szybka realizacja zamówienia. Produkty zgodne z opisem.
5 / 5
2019-10-17 10:26:50
Włodzimierz
Bezapelacyjnie najlepszy sklep z bardzo konkurencyjnymi cenami!
5 / 5
2019-10-15 12:56:39
Eligiusz
sprawnie, szybko, profesjonalnie
5 / 5
2019-10-08 22:11:43
Dawid
Super zakupy. Do zamówienia otrzymałem gratis w postaci super smaczków dla psa
5 / 5
2019-10-08 12:54:32
Malina
sklep przyjazny, elastyczny i kontaktowy. polecam z całego serca!
5 / 5
2019-10-08 07:54:12
Romana
Polecam zakupy w sklepie megazoologiczny.pl.
5 / 5
2019-10-07 18:34:04
Romuald
Bardzo szybka dostawa bylem zaskoczony
4 / 5
2019-10-05 14:07:51
Sergiusz
Fajnie, tylko produkty przyszły ze sklepowym zabezpieczeniem i trzeba było się dość namęczyć, aby te zabezpieczenia usunąć.
5 / 5
2019-10-04 13:14:16
Gabriel
Przystępne ceny i dobra jakość
5 / 5
2019-10-02 18:45:46
Włodzimierz
Bardzo dobry kontakt ze sklepem
4 / 5
2019-09-30 13:41:37
Zbigniew
Bardzo sprawnie, szybko. Na pewno jeszcze skorzystam z oferty sklepu.
5 / 5
2019-09-30 12:52:50
Elwira
Profesjonalni i szybko, bardzo polecam.
5 / 5
2019-09-28 00:29:00
Genowefa
Super !!!!! Nawet sie nie spodziewałem
5 / 5
2019-09-27 22:15:37
Zenon
Sprawne dokonanie zamówienia , szybka realizacja , paczka doskonale zabezpieczona podczas transportu.
5 / 5
2019-09-25 21:19:21
Renata
zakupy przebiegly bez problemu
5 / 5
2019-09-24 15:39:29
Kornelia
Godny polecenia, szybka dostawa
5 / 5
2019-09-24 15:23:06
Zygfryd
Szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona z zakupów:)
5 / 5
2019-09-24 10:19:37
Paweł
Oczekiwania zostaly spelnione.status zamówienia przekazywany był na bieżąco.
4 / 5
2019-09-23 11:24:08
Ziemowit
przesyłka dotarła szybko, zgodnie z zamówieniem; nie było problemu
5 / 5
2019-09-22 01:39:38
Renia
Obsługa sympatyczna, pomocna i kompetentna. Szybka realizacja zamówienia. Szybka i bezproblemowa obsługa reklamacji i zwrotów. Polecam.
4 / 5
2019-09-18 14:05:31
Jarosława
Trochę skomplikowane wyliczenia kwot przy wymianie towaru, ale efekt zadowalający. Polecam
5 / 5
2019-09-16 21:10:26
Anita
Towar zgodny opisem, przystępne ceny , mila niespodzianka w postaci przysmaku dla pieska, jedyny minus to sunkowo długi czas oczekiwania.
5 / 5
2019-09-13 19:50:28
Renia
Bardzo polecam, konkretnie szybko.
5 / 5
2019-09-13 19:13:42
Mieczysława
Bardzo dobrze zaopatrzony sklep. Szybka wysyła, informacja na każdym etapie realizacji i opcja odbioru w paczkomacie. Jak dla mnie wszystko bardzo ok :)
5 / 5
2019-09-13 15:01:00
Joachim
Bardzo polecam ten sklep , produkty zgodne z zamowieniem , duzy wybor , napewno nie byly to moje ostatnie zakupy 😊
5 / 5
2019-09-13 14:45:27
Manuela
Jedyny słowy który ma szybko miał potrzebny mi towar
5 / 5
2019-09-11 21:22:39
Ernest
najlepszy:):):) MEGA POLECAM!!!
1 / 5
2019-09-11 19:27:28
Romana
Towar nie przyszedł tak jak był zamówiony. Bez mojej zgody zamieniono ilości i smaki karmy. Nie jestem zadowolona ani ja ani pies z takiego przebiegu transakcji. Jest nam przykro, ponieważ znamy sklep stacjonarny i wiemy że można w nim kupić prawie wszystko dla pupili. Jednak nie spodziewałam się „sprzątnięcia” półek z zalegającą karmą. Wolę już więcej przez internet od Was nie zamawiać. Szkoda.
4 / 5
2019-09-11 11:23:01
Ignacy
Udane zakupy, jedynie przy wymianie rozmiarów ki jakieś dziwne wyliczenia. Ale efekt ok
5 / 5
2019-09-10 07:23:25
Diana
Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2019-09-09 12:05:21
Bogdana
Super sprzedawca. Bardzo Polecam
5 / 5
2019-09-07 21:03:14
Kinga
Świetny asortyment i Mega obsługa! Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2019-09-06 15:10:42
Joanna
Moje kolejne zakupy. Czas realizacji zamówienia 1 dzień...idealnie. Gorąco polecam bo tam jest wszystko czego potrzebuje mój pupil :)
5 / 5
2019-09-06 15:10:42
Oskar
Moje kolejne zakupy. Czas realizacji zamówienia 1 dzień...idealnie. Gorąco polecam bo tam jest wszystko czego potrzebuje mój pupil :)
5 / 5
2019-09-06 12:09:40
Gabriela
Świetna obsługa, szybka dostawa
5 / 5
2019-09-04 12:44:43
Jerzy
szybko i profesjonalnie jak brakuje jakiegoś produktu kontakt ze sklepem jest na bierząco :) Polecam
5 / 5
2019-09-02 13:50:58
Genowefa
duży wybór asortymentu, ceny przystępne
5 / 5
2019-08-30 20:09:43
Jarosława
Profesjonalne podejście do klienta. Bieżąca informacja o przesyłce. Super! Psiunio otrzymał prezencik za niewielkie opóźnienie przesyłki. ;)
5 / 5
2019-08-30 18:36:30
Bartosz
Towar zgodny z opisem, polecam.
5 / 5
2019-08-29 10:34:41
Feliks
Wszystko profesjonalnie i w ekspresowym tempie
5 / 5
2019-08-28 16:13:41
Bernard
Bardzo fajny sklep z zróżnicowanym asortymentem w dobrych cenach.
5 / 5
2019-08-28 13:27:13
Jolanta
Bardzo przyjazny sklep. Były trudności z dostawą z winy firmy kurierskiej. Po zgłoszeniu do Zoo plus przedstawiciele sklepu interweniowali i przesyłka dotarła następnego dnia.
5 / 5
2019-08-27 11:08:01
Malwina
WZOROWO I PROFESJONALNIE. POLECAM SZCZERZE ZAKUPY:)
5 / 5
2019-08-26 17:08:13
Eugenia
Bardzo miła i fachowa obsługa. Cały czas w kontakcie. Dziękuję za gratisy. Polecam
5 / 5
2019-08-22 16:47:42
Arlena
Świetna obsługa po złożeniu zamowienia
5 / 5
2019-08-22 11:32:45
Wiola
Na pewno nie jest to mój ostatni zakup w sklepie. Jestem bardzo zadowolona z poziomu obsługi. Ogromny plus za gratisy,
5 / 5
2019-08-21 20:14:45
Renia
Jestem bardzo zadowolona. Bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2019-08-21 14:07:02
Aldona
Dobry kontakt ze sklepem, towar dość szybko do mnie dotarł, jestem w trakcie testowania, zadowolona z obsługi.
5 / 5
2019-08-19 11:26:09
Wojciech
PIĘKNA ADRESÓWKA :) POLECAM !!!
5 / 5
2019-08-16 22:32:15
Renata
Jestem zadowolona z zakupów. Szukałam smyczy konkretnej marki i był to jeden z nielicznych sklepów mających je w swojej ofercie i do tego w dobrej cenie.
5 / 5
2019-08-15 23:17:26
Genowefa
Jestem bardzo zadowolona. Nawet dostałam prezent. Polecam ten sklep🙂🙂🙂
5 / 5
2019-08-13 13:13:04
Malwina
Szybko i bardzo sprawnie. Polecam!
5 / 5
2019-08-08 20:15:03
Iwona
Wszystko przebiegło sprawnie. Przez pomyłkę kupiłam karmę dla psów nie dla kotów ale zostało to sprawnie zmienione. Polecam
5 / 5
2019-08-07 12:59:12
Alicja
Szybka obsługa,jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2019-08-06 20:31:03
Apoloniusz
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2019-08-05 20:53:50
Agata
Rewelacyjy sklep, ekspresowy czas realizacji i kilka prezentow dla pupila, pomimo niewielkiego zamowienia! Bedziemy do Was wracać
5 / 5
2019-08-05 17:06:03
Irmina
Bardzo polecam, możliwość kupowania puszek karm dla kotów na sztuki, a nie tylko w wielopaku.
5 / 5
2019-08-02 21:22:20
Izydor
Jestem bardzo zadowolony z zakupów . To nie jest pierwsze zamówienie zawsze z szybką dostawą.
5 / 5
2019-08-02 20:53:59
Dominik
To był mój pierwszy zakup w tym sklepie , jestem zadowolona
3 / 5
2019-08-02 13:01:41
Julian
Brak darmowej dostawy przy zamówieniu za kwotę 200zł.
5 / 5
2019-08-01 14:45:05
Mateusz
Długo bardzo, ale stale w kontakcie, więc nie mogę mieć wielkich pretensji ;) I do tego gratisy w ramach zadośćuczynienia :D
5 / 5
2019-08-01 08:42:36
Kornel
rzeczowa informacja na każdym etapie realizacji zamówienia, szybka wysyłka
5 / 5
2019-07-25 14:00:52
Marlena
Cieszę się, że znalazłam ten sklep. Ludzkie ceny i szybka obsługa, czyli wszystko, czego trzeba przy szóstce domowych żarłocznych zwierzaków. Polecam!
1 / 5
2019-07-24 13:22:21
Julian
Towar przed zamówieniem: 27 szt. na stanie Towar po moim zamówieniu: 10 szt na stanie Po czym telefon do mnie: przykro, nie ma już. Tłumaczenie: brak bieżącej weryfikacji...taa.. Ściema.
5 / 5
2019-07-23 12:01:59
Eugeniusz
wszystko bardzo szybko i sprawnie
5 / 5
2019-07-19 13:46:08
Apoloniusz
Szybko i sprawnie. Polecam 🙂
5 / 5
2019-07-19 06:56:44
Sofia
dobre ceny i wybór asortymentu. szybka realizacja zamówienia
4 / 5
2019-07-18 20:57:16
Jan
Wszystko w porządku ale dostawa miała być w środę a była w czwartek czemu winny jest inPost. Zwykle zamoawiam nie pilnie ale tym razem było to pile
5 / 5
2019-07-18 17:47:46
Diana
Wszystko w porządku, koty zachwycone! :)
5 / 5
2019-07-18 17:22:30
Renia
Bardzo dobry , szybki , , polecam
5 / 5
2019-07-18 13:08:01
Kaja
Bardzo życzliwa i pomocna obsługa, elastyczne warunki zakupu
5 / 5
2019-07-17 06:04:18
Irma
na pewno będę korzystała ze sklepu i polecałam obsługa b miła
5 / 5
2019-07-16 11:07:02
Patryk
Polecam wszystko zgodnie z zamówieniem na bieżąco informacja odnośnie dokonanych zakupów
5 / 5
2019-07-12 11:27:10
Ilona
Szybko, sprawnie serdecznie polecam sklep.
5 / 5
2019-07-11 23:19:02
Ksenia
Bardzo sprawnie i bez problemów.
5 / 5
2019-07-11 16:01:10
Julianna
Szybko i sprawnie.Towar dobrze zapakowany.Szybka dostawa.
5 / 5
2019-07-06 07:52:07
Klaudia
Transakcja przebiegła bez zarzutu. Informacja o statusie przesyłki podawana na bieżąco. Polecam
5 / 5
2019-07-03 18:52:40
Bernadeta
Super szybki i konkretny sklep.
4 / 5
2019-07-03 18:41:01
Otylia
Firma powinna popracować nad Mega wsparciem, konkretnie nad kompetencjami pracowników będących jego udziałem. Poza tym wszystko w porządku, polecam.
5 / 5
2019-07-03 13:26:45
Tamara
Jestem zadowolony szybka dostawa i obsluga. Polecam
5 / 5
2019-07-02 13:27:58
Karina
zakupy bez zarzutu, dostawa na czas;
5 / 5
2019-06-26 21:15:54
Gerard
Polecam ten sklep, bardzo dobry kontakt, szybka dostawa.
5 / 5
2019-06-26 12:30:34
Stanisława
Polecam. Wszystko się zgadza.
5 / 5
2019-06-24 13:35:51
Jadwiga
Świetny sklep, z dużą ilością produktów dobrej jakości i w dobrej cenie, szybka wysyłka i pomoc przy wyborze produktu.
5 / 5
2019-06-24 12:37:25
Tamara
Mega pozytyw! Towar zgodny z opisem, super kontakt, szybka dostawa. POLECAM!!!!
5 / 5
2019-06-19 13:35:01
Konrad
Wszystko ok. Na czacie uzyskałem odpowiedzi na wszystkie pytania. Szybka wysyłka, jednak nie polecam opcji paczka w ruchu.
4 / 5
2019-06-16 10:42:44
Jacek
Szybka realizacja zamówienia wszystko dotarło polecam
5 / 5
2019-06-14 13:18:50
Jowita
Szybka wysyłka, dobra jakość towarów, polecam
5 / 5
2019-06-13 19:48:11
Ludmiła
Na prawde polecam. Sprawnie I bez problemu...
5 / 5
2019-06-13 14:30:31
Felicja
Towar przyszedł po dwóch dniach roboczych, bo zamawiałam grawer na przywieszce dla psa. Sprzedawca poinformował mnie o tym telefonicznie. Jestem BARDZO zadowolona!!!
5 / 5
2019-06-11 22:23:24
Michał
SUPER.NA PEWNO BĘDĘ POWRACAĆ Z PRZYJEMNOŚCIĄ..
5 / 5
2019-06-11 15:38:10
Natalia
Bardzo dobra, profesjonalna obsługa. Towar został wysłany później, ponieważ nie był dostępny w sklepie w dniu zakupu. Zostałam o tym poinformowana także wszystko w porządku
1 / 5
2019-06-10 23:27:43
Mirosław
w opisie b ylo iz czas oczekiwania do 5 dni.zamowienie zl 04.06. a powiadomienia otrzymalem iz paczka przewidywalnie dojdzie 13.06.kpina . czyz by z chin plynela statkiem?. nie polecam tu kupowac
5 / 5
2019-06-10 11:23:09
Radomir
Bardzo dobry kontakt, natychmiastowa odpowiedź na zadawane pytania. Szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona.
5 / 5
2019-06-06 22:12:34
Jan
Polecam. Szybko, sprawnie, bezproblemowo
5 / 5
2019-06-04 14:12:14
Robert
Bardzo sprawnie realizowane zamówienie oraz zwrot towaru. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-06-03 17:32:51
Bernardeta
Najniższe ceny najlepsza jakość
5 / 5
2019-06-02 13:46:17
Juliusz
Bardzo szeroki wybór karm renomowanych. Na necie tylko dostępna była w 3 sklepach a tu cena najnizsza. Happy dog junior i Arion. Ekspresowa dostawa.
1 / 5
2019-05-30 23:00:11
Natasza
Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam ani informacji o braku produktów czy wysłaniu ich . Nie otrzymałam przesyłki ani informacji
5 / 5
2019-05-30 22:10:18
Halina
Rewelacyjne ceny, szybka wysyłka, zakupy bardzo dobrze zapakowane.
5 / 5
2019-05-30 12:18:10
Joanna
Bardzo dobry sklep, na pewno jeszcze tu zajrzę :)
1 / 5
2019-05-29 01:19:01
Benedykt
DNO DEN!!!! Po odesłaniu towaru sklep przysłał mejlowo akceptację zwrotu. Do dziś, tj. tydzień po ustawowym obowiązku zwrotu pieniędzy (CZYLI W 20 DNI PO AKCEPTACJI ZWROTU), nie mam zwrotu kwoty 290 zł. na koncie!!!!!!!!!!! Pomimo moich pisemnych wezwań via e-mail. Za chwilę zgłoszę sprawę do prokuratury o złodziejstwo! NIE POLECAM!!!!!!!!!!!
5 / 5
2019-05-28 13:48:30
Marlena
Gorąco polecam zakupy w Megazoologicznym
5 / 5
2019-05-28 10:30:54
Krzysztof
Bardzo sprawna, szybka i miła obsługa.
5 / 5
2019-05-27 21:52:29
Kamil
doskonała obsługa. Otrzymane produkty bardzo dobrej jakości i zgodne z opisem.
5 / 5
2019-05-26 09:27:59
Eleonora
sklep profesjonalnie realizujący zamówienie
5 / 5
2019-05-25 11:48:06
Dawid
Polecam sklep, bardzo dobry serwis przedsprzedazowy. Rzeczowa informacja na temat statusu realizacji zamówienia. Przesylka dobrze zabezpieczona.
5 / 5
2019-05-23 06:02:12
Anita
Wszystko super i bez problemow
5 / 5
2019-05-22 22:57:43
Olga
Jestem zadowolona z jakości oraz dostarczenia zamówienia
5 / 5
2019-05-22 15:20:30
Dominika
Polecam. Sprzedawca godny zaufania.
5 / 5
2019-05-22 13:46:35
Bogdana
Super sklep. Dostawy zgodne z opisem i szybkość dostaw EXTRA.
5 / 5
2019-05-22 11:49:01
Grażyna
szybko, bezproblemowo, polecam
2 / 5
2019-05-20 13:01:35
Seweryn
Sklep wystawia towar, którego nie ma na stanie i nie jest w stanie szybko uzupełnić swoich braków. Mimo, że towar mam od tygodnia opłacony, nadal nie został wysłany. Nie polecam.
5 / 5
2019-05-20 09:12:35
Dawid
wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów. szybka wysyłka. towar zgodny z zamowieniem.
5 / 5
2019-05-17 17:12:30
Alfred
Wyjątkowy sklep z Mega obsługą. Polecam na prawo i lewo
5 / 5
2019-05-17 08:57:40
Izyda
Porada poprzez czat - extra. Czas realizacji zamówienia 2 dni i paczka była u mnie. W każdej chwili mogłam kontrolować status mojego zamówienia. Domówienie do wcześniejszego zamówienia nie stanowiło problemu. To moje kolejne zakupy w Megazoologiczny. Gorąco polecam ...no i ceny spoko a to ważne. Jeszcze do Was wrócę.
1 / 5
2019-05-16 09:46:56
Oskar
Sklep to dno i trzy metry mulu. Zero kontaktu z klientem, zamówienie przyszło niekompeltne. Oczywiście zero odzewu nie odbierają telefonu, nie odpisują na email. Szkoda słów na ten pseudo sklepik.
5 / 5
2019-05-15 15:07:41
Sabina
Jakość usług - bardzo dobra.
5 / 5
2019-05-14 17:41:58
Bernadeta
Świetny sklep, super kontakt, powiadomienia o wszystkim.
5 / 5
2019-05-14 11:31:30
Józefina
znalazłam idealny sklep dla moich zwierzaczków !!!
5 / 5
2019-05-08 19:38:33
Aneta
Mój kot jest bardzo zadowolony
5 / 5
2019-05-08 15:02:57
Ada
Świetny towar w jeszcze lepszej cenie. Błyskawiczna wysyłka. Polecam
5 / 5
2019-05-08 14:37:27
Sonia
Jest ok, cena była najlepsza z tych dostępnych na rynku.
5 / 5
2019-05-02 12:47:28
Ilona
Bardzo polecam zakup z megazoologiczny.pl wysyłka wysłana na czas. Towar zgodny z zamawianym.

Rzetelne opinie o Megazoologiczny.pl