Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję MODIVO

MODIVO Opinie 1.9 (56)

Nowy Kisielin - Nowa 9
66-002
Zielona Góra
+48221230123
opinie MODIVO
1.9
56
Opinii

Niedobrze

1 / 5
2022-01-20 02:49:24
Magda
Sklep ma straszne opóźnienia w zwrocie pieniędzy. Zwróciłam towar 2 tygodnie temu a nawet maila z potwierdzeniem nie otrzymałam. Po kontakcie tel. okazało się że paczka nawet nie została rozpakowana. Pani tłumaczy to L4 pracowników. A co mnie to obchodzi??? !!!! Mam wrażenie że przez koronawirusa ludziom się w głowach poprzewracało i nie chce im się pracować. Wszystko zwalają na covid! Nie zrobię już tam zakupów na pewno !
1 / 5
2022-01-14 10:06:27
Weronika
Nie polecam, zamówiłam spodnie dresowe w rozmiarze M, przysłano mi S. Napisałam do strony ze nastąpiła pomyłka i odesłałam spodnie, a ze był to prezent na święta zamówił ponownie, niestety znów to samo.. więcej bawienia się ze zwrotami niż warte to zachodu dzwoniłam na infolinie ale miałam zamówienie składać razem z baba z infolinii. Postanowiłam kupić z innej strony i nie było żadnych problemów.
1 / 5
2022-01-08 12:34:40
Hosia
nie polecam! 17.12 dokonałam zwrotu, 20.12 produkt został dostarczony do modivo, nie mam potwierdzenia otrzymania zwrotu od 3 tygodni!!! wybrałam opcje płatności paypo i niestety wymagają ode mnie zapłaty za zamówienie... a ja to zamówienie zwróciłam do modivo i wymagana płatność powinna być anulowana w paypo. W związku z tym mam kłopoty też w paypo, a modivo ma to w nosie i ciągle powtarza, że ma opóźnienia w przyjmowaniu zwrotów. Piszę i proszę do modivo bez skutku :( bardzo niska jakość obsługi!
1 / 5
2021-12-20 12:00:38
Monika
Absolutnie odradzam. Czekam tydzień na zamówiony towar który miał być wysłany w 24h. Paczka nadana ale nie przekazana kurierowi od tygodnia. Nikt na infolinii nie potrafi mi powiedzieć kiedy zamówienie zostanie wysłane. To miał być prezent na święta i chyba już nie dotrze. Nie polecam.
1 / 5
2021-12-09 11:36:22
Adam
Od 1,5 miesiąca czekam na zwrot kasy i końca nie widać. Firma chyba pada.
1 / 5
2021-12-02 05:13:24
Aleksandra
ZDECYDOWANIE ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE!!! Po tygodniu anulowano zamówienie bez podania przyczyny, zwrot pieniędzy miał być do 5 dni roboczych. Czekam już 9 dni i pieniędzy nie ma!!!!!
1 / 5
2021-11-25 17:27:30
Agnieszka
Po zakupie spodnii i tak nie dotarły. Dzwoniłam do działu przez 3 tygodnie z prośbą o informację kiedy zostaną wysłane spodnie męskie to Pani za każdym razem zasłaniała się ze jest problem techniczny. Więc czekalam. Po odczekaniu po tej informacji 3 tygodnie z dostałam maila z informacją o zwrocie srodkow. Nikt nie potrafił do mnie zadzwonić i wyjaśnić sprawę. Nie polecam zakupów.
1 / 5
2021-11-25 13:30:32
Kasia
Zamówiłam w Modivo torebkę damską Michael Kors z 30% obniżką ceny . Przysłano mi zupelnie inny model . Zwróciłam. Zamówiłam ponownie ponieważ zależało mi na tym konkretnym modelu a, w innych sklepach internetowych ten model torebki w promocji byl już międzyczasie wyprzedany . Niestety sytuacja się powtórzyła i znowu przysłano mi inny model niż zamówiłam żeby było śmieszniej ten sam co za pierwszym !!! Gdybym przed zamówieniem poczytala opinie o Modivo napewno zamówiłabym torebkę w innym sklepie internetowym 👎👎👎
1 / 5
2021-11-24 15:24:40
Mateusz
Przez 2 tygodnie zwlekają z wysyłką, a potem niby problemy techniczne. 3 dni na zwrot pieniędzy... Kpina nie polecam, oszuści .
1 / 5
2021-11-24 06:04:21
Adam
Nie dostałem produktu, anie żadnej informacji. Po 8 dniach od zamówienia sam musiałem napisać do nich co się dzieje. Następnego dnia zamówienie zostało anulowane. NIE POLECAM. 1/5

Rzetelne opinie o MODIVO