Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ModnaLazienka.pl

ModnaLazienka.pl Opinie 4.9 (475)

Wałowa 6
26-300
Opoczno
447554012
opinie ModnaLazienka.pl
4.9
475
Opinii

Doskonale

5 / 5
2024-05-20 03:52:30
Basia
W Modnej Łazience zakupiłam płytki na taras. Wybrałam jeden z wielu fajnych wzorow do wyboru. Spoko transakcja.
5 / 5
2024-05-18 09:07:55
Karolina
Jak najbardziej spoko transakcja. Zamówienie było proste i wszystko dotarło w ekspresowym tempie.
5 / 5
2024-05-17 03:23:36
Ewelina
Jest to jeden z tych sklepów, który gorąco polecam. Baardzo szeroki wybór, ceny całkiem spoko , no i jakość płytek - wysoka, żadna nie była uszczerbiona po wysylce.
5 / 5
2024-05-15 14:46:22
Wanda
Modna łazienka ma na prawde niezły asortyment, udało mi sie tu znalezc swoje wymarzone kafle do łazienki. od siebie moge tylko polecic
5 / 5
2024-05-14 15:42:22
Majka
Fajny sklep. Zamówienie i dostawa okazały się bezproblemowe. Na pewno tu wroce
5 / 5
2024-05-13 04:14:06
Bartosz
Wszystko dobrze z zamówieniem. Szybka realizacja, nie bylo zadnych problemow. Sklep ma świetny wybor asortymentu
5 / 5
2024-04-14 05:44:42
Magda
Transakcja godna polecenia! Szybko, sprawnie i profesjonalnie :-)
5 / 5
2024-03-23 07:16:36
Kasia
Całość transakcji totalnie bez zarzutów. Sklep godny polecenia dla każdego kto stawia na wysoką jakość.
5 / 5
2024-03-17 04:38:59
Marlena
Polecam! Świetna jakość transakcji. Wszystko zgodnie z opisem. Sklep z nastawieniem na klienta :-)
5 / 5
2024-02-24 02:46:50
Grazyna
Transakcja zgodna z opisem na stronie. Kafelki na zywo równie piękne.
5 / 5
2024-02-18 15:20:46
Janusz
To dobry, sprawdzony przeze mnie sklep. Kupowalen juz tu kilkukrotnie i było warto
5 / 5
2024-02-11 02:34:33
Emilia
Modna łazienka okazała się świetnym sklepem na zakup kafli. Kupiliśmy do łazienki i kuchni. Fajne wzory do wyboru i jakość godna polecenia.
5 / 5
2024-01-24 11:16:55
Michal
Bezbłędna transakcja. Płytki zgodne z opisem, wysłane w terminie.
5 / 5
2024-01-24 03:42:41
Tamara
Świetny sklep online. Duży wybór, przyjemne ceny i jakość. To mój już 3 zakup w tym sklepie.
5 / 5
2024-01-23 05:14:31
Kaśka
Dobrze zorganizowana i przyjemna transakcja. Polecam kazdemu kto szuka dobrej jakosci plytek
5 / 5
2024-01-22 06:34:53
Sylwia
Sklep zdecydowanie polecam każdemu. Dobry stosunek ceny do jakości.
5 / 5
2024-01-22 04:15:10
Basia
Polecam, to bardzo dobry sklep. Do wyboru mają płytki o nietuzinkowych wzorach, każdy znajdzie coś dla siebie.
5 / 5
2024-01-01 03:41:23
Lucyna
Modna łazienka to dobry sklep internetowy pod kątem wyboru asortymentu i samej transakcji. Polecam
5 / 5
2023-12-25 03:23:18
Alicja
Sklep z dobra oferta asortymentu i spoko cenami. Sama kupowalam tu i polecam.
5 / 5
2023-12-21 07:26:13
Magda
Fajny i profesjonalny sklep z płytkami. Robilam tu spore zamówienie i sie nie zawiodłam.

Rzetelne opinie o ModnaLazienka.pl