Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję MONIKA-Anna Rosman

MONIKA-Anna Rosman Opinie 4.7 (60)

Ul.Polana Brzozowa 4 d
59-900
Zgorzelec
510153244
opinie MONIKA-Anna Rosman
speedtest
4.7
60
Opinii

Dobrze

1 / 5
2018-11-25 08:04:56
Oleg
Produkty sprzedawane przez "państwa rosman" są produktami niszowymi, które się psują po pewnym czasie użytkowaniu. A jak się już się wyśle na serwis to szanowny "SPRZEDAWCA" uważa, że produkt był serwisowany co na pewno nie nastąpiło... Szkoda pieniędzy, czasu i nerwów... NIE POLECAM!!! Sprzedawca uważa, że produkt nie powinien być używany tylko powinien leżeć w gablocie i patrzeć na niego do 10 minut, bo nawet poprzez patrzenie produkt się psuje!!
5 / 5
2015-03-24 14:35:09
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-30 09:58:46
Cyprian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-27 18:11:13
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-06 15:26:38
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-03 16:06:04
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-12-12 16:10:11
Jakub
Transakcja przebiegła pomyślnie. Produkt uszkodzony, choć ładny.
5 / 5
2014-12-10 14:25:49
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-28 11:28:22
Przemysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-27 21:03:07
Aniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-11 20:41:07
Celestyna
Polecam wszystkim sklep!!!Obsługa super przed zakupem i po zakupie!!!Super kontakt!!!Transakcja przebiegła pomyślnie!!! Goraco polecam!!!
5 / 5
2014-01-02 21:26:59
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-29 09:29:41
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-27 11:32:27
Leon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-13 13:33:50
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie.Szybki kontakt telefoniczny ze sklepem. Profesjonalna i kulturalna obsługa. Polecam.
5 / 5
2013-12-03 22:53:17
Stefania
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-25 19:40:04
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-25 12:28:28
Longin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-21 13:15:41
Dariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-09 18:48:02
Ryszard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-01 19:37:06
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-10 09:42:02
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-09 19:17:44
Wieńczysła
Polecam sprzedawce, sprzęt w b.dobrym stanie. Przesyłka dotarła następnego dnia po zaksięgowaniu. Dobry kontakt z sprzedawcą.
5 / 5
2013-09-02 13:18:45
Milena
Transakcja przebiegła pomyślnie i co dla mnie ważne - bardzo szybko. Szczególnie polecam ten sklep :)
5 / 5
2013-08-21 21:21:30
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-06-06 10:53:24
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Kurier zupełnie nieprzygotowany do przeprowadzenia transakcji-to jest nie do pomyślenia, że kasjer nie posiada gotówki przy transakcjach gotówkowych. Napiwek otrzymał przez wymuszenie a w takich sytuacjach klient raczej nie bywa zadowolony. Nie polecam.
5 / 5
2013-04-10 11:29:14
Weronika
Wyjątkowo szybki kontakt , miła rozmowa mailowa z wyjaśnieniami dotyczącymi towaru . Bardzo szybka przesyłka . Jestem wyjątkowo zadowolony i bardzo polecam innym tą Firmę . Janusz Ch.
5 / 5
2013-01-04 09:45:56
Konstancja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-26 22:06:55
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-13 12:15:38
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie, szybko, sprawnie. Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym. Jak najbardziej polecam.
2 / 5
2012-12-06 17:34:59
Franciszka
zakupiłam szatkownice Bornera, które na stronie były tak opisane, że mógłby to być każdy model (z ceny przedpromocyjnej raczej wynikało, że to lepszy) Model był pierwszy, najprostszy. Zwróciłam, tłumacząc, że zmyliła mnie cena, w innych sklepach ten model jest o kilkadziesiąt złotych tańszy. Usłyszałam, że podadzą mnie do sądu, bo namawiam do zmowy cenowej. Pozostałe problemy były wyjasniane z obraźliwymi uwagami sprzedającego, że trzeba myśleć. Ze względu na traktowanie klienta opinia negatywna.
5 / 5
2012-11-28 12:58:46
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-24 13:11:34
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-11-20 09:58:50
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-06 14:20:42
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-30 06:53:28
Zbyszko
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-05 20:33:45
Katarzyna
Ekstra szybko towar dostarczono w ciągu jednego dnia. Sklep naprawdę godny polecenia
5 / 5
2012-09-17 07:23:52
Gustawa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Obsługa bardzo solidna.Polecam.
5 / 5
2012-09-11 21:45:56
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-08-06 14:36:21
Bernardeta
Żadnych problemów, szybka reakcja sklepu na zamówienie, informacja zwrotna na maila o wysyłce. Kontakt OK. Polecam.
5 / 5
2012-02-26 13:16:34
Julita
Szybko i sprawnie.Towar zgodny z opisem i moimi oczekiwaniami.
5 / 5
2012-02-10 10:57:58
Eliza
Szybka i pewna obsługa. Polecam
5 / 5
2012-02-10 09:45:15
Roksana
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą- zarówno telefoniczny jaki mailowy. Bardzo polecema ten sklep. Sam na pewno jeszcze z niego skorzystam
5 / 5
2012-02-09 12:16:04
Jowita
Wszystko super, szkoda tylko ze zakupiony sprzęt (mop parowy) nie posiada instrukcji w języku polskim!
5 / 5
2012-02-07 11:39:09
Marcel
Super kontakt, sami informowali o stanie zamówienia. Jeszcze raz zrobie u nich zakupy.
5 / 5
2012-01-19 08:30:14
Karol
TOWAR ZGODNY Z OPISEM. PROFESJONALNA OBSŁUGA.POLECAM TEGO SPRZEDAWCĘ.
5 / 5
2012-01-05 15:54:45
Kamila
Jestem bardzo zadowolona z transakcji i obsługi tego sklepu, bardzo miła i życzliwa obsługa.
5 / 5
2011-12-19 14:16:19
Celestyn
kontaktowałem się telefonicznie aby pozyskać dodatkowe informacje, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Po prostu miło szybko i przyjemnie. Sklep warto polecić kupującym, pełen profesjonalizm
5 / 5
2011-12-10 19:27:37
Jędrzej
super. I przez telefon zmienilem specyfikacje zamowienia, bez problemu!
5 / 5
2011-11-28 08:19:08
Celestyn
Sklep działa naprawdę sprawnie. Zamówienie zostało zrealizowane szybko, a przedmiot, którym w tym przypadku była tablica suchościeralna, odpowiadał w 100% opisowi. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2011-10-24 19:34:48
Maksymilian
JESTEM W 100 % ZADOWOLONY Z OBSŁUGI O TOWARU.
5 / 5
2011-10-13 08:07:39
Konrad
Bardzo dobry sprzedawca. Przesylka ekspresowa - next day :)
5 / 5
2011-10-09 20:47:13
Ludwik
Wszedłem, znalazłem co mnie interesowało, zakupiłem i jestem z tego zadowolony. Prosto i szybko dla mnie w porządku.
4 / 5
2011-10-09 16:19:56
Irma
Towar przyjechał w ciągu pięciu dni w nienaruszonym opakowaniu. Wszystkie części w komplecie. Zakupiłam biokominek z szybą przednią i mam wątpliwości, bo przy jednym z otworów mocujących są małe, ale dość głębokie rysy (pewnie przy wierceniu wiertło się omsknęło). To jest jak karb, który może spowodować pęknięcie szyby i tego się obawiam. Na razie leży zapakowany, muszę jeszcze raz dokładnie obejrzeć. Montować będziemy dopiero za miesiąc, więc mam czas na ewentualną wymianę.
5 / 5
2011-10-05 18:46:55
Elwira
Bardzo .szybkie zakupy ,towar dostarczony przez kuriera bardzo uczciwego,mimo nieobecności w domu ponowne kontakty o szybkie i sprawne dostarczenie przesyłki .Sklep na pierwsze zakupy robi wrażenie tym bardziej że można zapłacić przy odbiorze towaru a to plus dla kupującego
5 / 5
2011-09-12 09:46:23
Honorata
Sprawnie, szybko, profesjonalnie.
5 / 5
2011-08-04 08:27:50
Jolanta
Wszystko sprawnie i zgodnie z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2011-07-11 12:42:06
Elżbieta
Zamawiałam tablicę suchościeralną, towar dokładnie taki jak na zdjęciu. Dostarczony w stanie bez zarzutu, szybko zrealizowali zlecenie (nawet szybciej niż się spodziewałam). Polecam ten sklep.
5 / 5
2011-06-27 08:14:46
Ida
Bardzo miły kontakt i obsługa, przesyłki porządnie opakowane. Bardzo polecam !
5 / 5
2011-06-20 11:36:04
Wacław
Wszystko na najwyższym poziomie. Widać, że sprzedawcy zależy by transakcja przebiegała sprawnie i w dobrej atmosferze. Do tego oferuje najtańszy sprzęt w internecie!

Rzetelne opinie o MONIKA-Anna Rosman