Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję MoreMadam

MoreMadam 3.7 (205)

Os. Sosnowe 51
73-108
Kobylanka
+48666260480
opinie MoreMadam
3.7
205
Opinii

Umiarkowanie

1 / 5
2021-04-22 05:28:26
Justyna
Sklep przez 3 msce nie wysłał zamówienia, jak poprosiłam o anulację to nawet nie dostałam przeprosin. Obsługa klienta mało responsywna i pozbawiona uważnosci na klienta. Mam nadzieję, że inni będą mądrzejsi ode mnie i przeczytają opinie zanim cokolwiek kupią w tym sklepie
1 / 5
2021-04-22 05:28:25
Justyna
Sklep przez 3 msce nie wysłał zamówienia, jak poprosiłam o anulację to nawet nie dostałam przeprosin. Obsługa klienta mało responsywna i pozbawiona uważnosci na klienta. Mam nadzieję, że inni będą mądrzejsi ode mnie i przeczytają opinie zanim cokolwiek kupią w tym sklepie
1 / 5
2021-04-07 07:53:32
Agnieszka
Sklep wysłał informację o zrealizowaniu wysyłki - kiedy po 5 dniach nie otrzymałam zamówienia i skontaktowałam się ze sklepem Pani poinformowała, że nie mają zamówionych przeze mnie produktów i czekjaą na dostawę. Skąd zatem informacja o wysyłce? W związku z tym zrezygnowałam z zamówienia i poprosiłam o zwrot pieniędzy - tu kolejne zaskoczenie: Pani poinformowała mnie, że mam dokonać zwrotu zamówienia jak już je otrzymam ( nie wiadomo kiedy będzie wysłane). Po wymianie jeszcze kilku maili po ponad dwóch tygodniach udało mi się jednak wyegzekwować zwrot bez wysyłki towaru, który miałabym następnie odesłać. Bardzo niski poziom obsługi klienta - zupełnie niezrozumiałe takie podejście, zwłaszcza że sklep funkcjonuje już jakiś czas. Odradzam wszytskim, szkoda nerwów
1 / 5
2021-03-24 16:05:54
Monika
Dramatyczne , beszczelneo podejście do klienta, kupilam produkt który miał byc do mnie wysłany MAX do 2 miesiecy , na 2 dni przed sklep anulował moje zakupy i zwrócił pieniądze ale przez 2 miesiące operował moimi pieniędzmi , mimo ze pewnie juz dawno wiedzieli ze nie sa mi wstanie wyslac zakupionego przez ze mnie produktu, omijać szerokim łukiem !!!!
3 / 5
2021-03-13 11:32:42
Halina
Lampa ,którą kupiłam przepiękna, dotarła cała, słaba była info, kiedy otrzymam towar, ale po kilku mailach dostałam odpowiedź. Byłam zaniepokojona, ale skończyło sie dobrze, a lampa jest fantastyczna, wysokiej jakości towar za niewygórowaną cenę
1 / 5
2021-03-04 13:16:07
Jolanta
Nie polecam sklepu.Nie ma kontaktu ze sklepem ,nie odpisują na maile,czas oczekiwania miał być 21 dni po tym czasie dowiadując się sama co z zamówionym towarem napisali za za dwa miesiące...prosiłam z zwrot pieniędzy ponieważ nie będę tyle czakala na miskę ozdobna ...nie dostałam odpowiedzi pewnie sprawa będzie na policji..
1 / 5
2021-02-16 05:21:27
Anna
dramatyczne podejście do klienta. nie kupować, bo stracicie czas i pieniądze.
1 / 5
2021-02-15 05:43:29
Angelika
Fatalna obsługa i brak rozwiązania problemu otrzymanego uszkodzonego produktu. Omijać szerokim łukiem!
1 / 5
2021-01-08 17:27:00
Monika
Brak towaru a to co przyszło było używane i brudne, kasy pani zwrócić nie chcę. Nigdy nie wrócę nie ma szans
1 / 5
2020-10-19 13:43:03
Ewelina
Zdecydowanie nie polecam. Brak wysyłki, brak towaru, brak zwrotu pieniędzy od 2 miesięcy. Brak kontaktu i ignorowanie klienta.