Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Music Store Poznań

Music Store Poznań Opinie 4.7 (400)

Wielka 21
61-775
Poznań
618528214
opinie Music Store Poznań
4.7
400
Opinii

Dobrze

5 / 5
2024-02-21 17:48:27
Adam
Super sklep - szybka i sprawna realizacja - bardzo miła i kompetentna obsługa - oby jak najwięcej takich polskich sklepów
1 / 5
2023-12-09 12:54:19
Barbara
Zamówienie nie zrealizowane.Brak informacji ze strony sklepu.Całkowite olewanie wysłanych e-maili.
1 / 5
2023-09-06 09:15:22
Tomek
Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie. Jeśli chodzi o reklamację klient jest zdany na siebie, sam musi załatwić sobie serwis produktu który jest na gwarancji. Sama obsługa sklepu jeśli chodzi o reklamację to żenujące podejście i kierownika działu i pracowników. Zwykłe chamstwo.
1 / 5
2023-08-22 08:13:13
Seb
Po tygodniu od zamówienia sklep nie reaguje na maile, nikt nie odbiera telefonu, zamówienie nie zrealizowane.
5 / 5
2023-08-10 07:20:13
Damian Rybnik
Rewelacyjna obsługa. Zamówiłem konsole marki Pionieer Xdj rr. Sprzedawca przeprowadził mnie przez zamówienie od a do z robiąc obniżkę na słuchawki
1 / 5
2023-05-25 15:05:22
Dragon
Nie polecam!!!!!!......
1 / 5
2023-03-13 17:29:43
Tamara
Dzień dobry
1 / 5
2023-03-13 17:29:41
Tamara
Dzień dobry
5 / 5
2020-02-22 14:11:43
Sławomira
Szybka wysyłka, przyjazny kontakt
4 / 5
2020-02-21 18:07:57
Gracjan
Wszystko dobrze tylko że nie dostałem zaliacza i musiałem kupić własny
1 / 5
2020-02-21 11:48:43
Łucja
Totalna porażka. Czekam już tydzień i żadnych informacji czy kiedykolwiek otrzymam towar.
5 / 5
2020-02-21 00:18:56
Kamil
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Polecam
5 / 5
2020-02-20 22:25:56
Sławomira
Wszystko ok polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2020-02-20 17:34:10
Michalina
Błyskawiczna realizacja zamówienia, zakupiony sprzęt w atrakcyjnej cenie. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2020-02-20 09:35:05
Seweryn
Super wszystko na poziomie kultura wysyłka i sprzęt pierwsza klasa !!!!! (Tanio szybko i solidnie) z czystym sumieniem polecam !!!!
1 / 5
2020-02-19 16:08:14
Rudolf
Na początku miesiąca (02.02) kupiłem towar (od razu uiszczając za niego opłatę), który według strony miał być dostarczony w przeciągu 3 dni. Następnego dnia dostałem informację od pana "Adrian Kotus", że jednak produktu nie ma i będzie dostarczony na dniach, od tamtej pory zacząłem dostawać powiadomienia żeby ocenić sklep aż się wkurzyłem i sprawdziłem jeszcze raz produkt który zamówiłem, okazuje się, że czas dostawy na stronie uległ wydłużeniu do 15 dni - postanowiłem napisać do supportu (14.02), że się denerwuję ponieważ nie dostałem ciągle żadnej informacji o produkcie ... niestety dzisiaj miarka się przebrała (19.02) - nie ma żadnego kontaktu mailowego, telefoniczny jest ignorowany, nie mam teraz nawet jak cofnąc zamówienia bo widocznie zadowolony klient nie jest renomą tego sklepu. Stanowczo nie polecam kupowania nawet najwytrwalszym osobom (czekałem prawie 3 tygodnie i ciągle czekam), sklep jest nierzetelny i po uiszczeniu opłaty mają klienta gdzieś.
1 / 5
2020-02-18 23:41:13
Łukasz
Produkt (stopery) wskazany był jako dostępny od ręki. Po zamówieniu, przelaniu pieniędzy i spokojnym oczekiwaniu na przesyłkę i moim telefonie alarmującym, że nic nie dostałem okazało się, że trzeba czekać na dostawcę i dopiero później produkt będzie dostępny. Następnie przesyłka dotarła niepełna (stopery dotarły, ale zamiast pełnego opakowania z 10 sztukami nakładek, dostałem 1 sztukę). Reklamacja przeprowadzona sprawnie dopiero po upominaniu się o informację zwrotną. Następnie dostałem przesyłkę uzupełniającą z 8 nakładkami i katalog gratów perkusyjnych z 2018 roku. Bez sensu pod kątem ekologicznym, a dodatkowo się poczułem jak szczeniak, który ma się dać omamić kolorową, przeterminowaną gazetką zbędnego dla mnie produktu. Być może jakbym miał 5 lat i żył w latach 80 to bym wymienił się na puszki po piwie, ale teraz...? Podsumowując: jestem jedną nakładkę do tyłu i stracony czas na dopominanie się by sklep się wywiązał z zamówienia.
4 / 5
2020-02-18 22:43:00
Maksym
Zrezygnowałem z zamówienia - brak towaru.
5 / 5
2020-02-18 21:35:54
Magdalena
Szybka wysyłka i dostawa, towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczony.
5 / 5
2020-02-18 21:13:45
Irmina
Dobry kontakt, szybkie odpowiedzi. Polecam.

Rzetelne opinie o Music Store Poznań