Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję NaszeZoo.pl

NaszeZoo.pl Opinie 4.0 (236)

Kopanina 54/56
60-105
Poznań
( brak )
opinie NaszeZoo.pl
speedtest
4.0
236
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-09-09 10:13:20
Joanna
Już kolejny raz obietnice składane na stronie internetowej okazują się naciąganiem klienta. Zamawiam towar z deklarowaną dostawą 1-3 dni, po 5 dniach roboczych zamówienie jest nadal u nadawcy, mimo moich dwudniowych monitów, próśb, telefonów i maili... Panie na infolinii starają się pomóc, ale także są bezradne wobec ilości zamówień i - jak się domyślam - ilości nagabujących ich klientów :(. W jakim celu zamieszcza się na stronie nieprawdziwe terminy, których nie jest się w stanie dotrzymać?? I od roku tłumaczy się to ogromną ilością zamówień? To może czas zweryfikować swoje możliwości i podawać klientowi realistyczne terminy? Bo to najwyraźniej łowienie łatwowiernych klientów za wszelką cenę.
1 / 5
2022-05-12 16:51:43
Alicja
Czekam od kilku dni na wysłanie zamówienia. Zamiast paczki otrzymuję głupawe teksty z podpisem Magazynier Szczurek . Nie polecam
5 / 5
2020-04-12 02:46:39
leosia
Jest ok, polecam.
1 / 5
2020-01-29 17:58:08
Elwira
Chce mi się pisać tak długą opinie tylko dlatego, że nienawidzę jak ktoś leci ze mną w kulki Dla tych którzy chcą krótkiej informacji : nie polecam! nigdy więcej! Brak profesjonalizmu, olewanie klienta, brak informacji dot.przesyłki, cyrk na kółkach. Na wstępie powiem że jeśli wiedziałabym, że z tym sklepem będą takie problemy, brak zabezpieczenia przesyłki i tyle czekania - grubo ponad miesiąc - nie kupiłbym tu. I odradzam to każdemu. . Teraz dłużej. Zamówienie z 23 grudnia (rozumiem święta, sylwester) zostało wysłane 7 stycznia (gdzie najpierw po moim mailu dostałam odpowiedź, że wysyłka przedłuża się z powodu braku rzeczy na stanie, a po drugim mailu - że transport, gdzie były kołowrotki utknął. Cyrk, (parę dni potem stwierdziłam, że zadzwonimy. pani z infolinii próbowała nam wmówić, że zostało wysłane 3 stycznia. Na moją odpowiedź, że mam dostęp do śledzenia paczki i widzę że została nadana a nie wysłana pani zmieniła wersję na to, że kurier nie zdążył odebrać paczki i odbierze jutro. Cóż, finalnie dzwonilismy drugi raz po 2 dniach, że paczka nadal stoi, gdzie usłyszeliśmy że kurier odbiera paczki tylko w jedne dni ale jutro ja odbierze i wyślą. Kłamstwa, aż boli. Finalnie paczka: Zamówiona 23 grudnia. Nadana 3 stycznia. Wysłana 7 stycznia Dotarła 8 stycznia z potrzaskanym kolowrotkiem, na którym nam zależało. Dosłownie leżał na samym dnie kartonu bez zabezpieczenia. Wysłaliśmy nagranie z otwierania, chcieliśmy wymiany kołowrotka, napisałam, że zwrócę go poczta polska(wysłaliśmy go 14 stycznia) i chce zwrot kosztów przesyłki bo nie wyobrażam sobie dopłacać za coś co powinno przyjść do mnie w dobrym stanie. Po dotarciu paczki do sklepu zadzwonilismy na infolini kiedy możemy spodziewać się zwrotu i wysyłki kołowrotka (zaznaczę, tutaj nie chodzi o pieniądze a o sam fakt takiej sytuacji), niemiła pani przy telefonie uznała że żadnego zwrotu nie będzie bo a) kołowrotek jeszcze do nich nie dotarł, na odpowiedź, że widzimy że odebrali go 16 stycznia oczyeuscie ton wypowiedzi się zmienił b) przecież mogli podesłać po to kuriera, ale nie zapytałam (przepraszam bardzo, skąd miałam widzieć, że mają państwo kuriera? W regulaminie nie ma o tym nic napisane) Tak samo, że skoro towar zostaje zwrócony z naszego "odwidzenia" to sklep nie płaci za zwrot. (zawracam towar bo ktoś nie potrafi pakować delikatnych przedmiotów, a nie dlatego, że chce się z wami pobawić w wymiany) I że mam to sprawdzić w regulaminie, bo tam wszystko jest napisane. No niestety nie jest. Poprosiliśmy kierowniczke, bo pani z którą rozmawiał mój facet próbowała robić z niego idiote i wciskać kity, zero pokory zestrony sklepu. Z Panią się dogadaliśmy, przeprosiła za osobę, która powinna nas poinformować o możliwości podesłania kuriera gdy wspomniałam o poczcie oraz za złe zapakowane paczki. Dziś dotarł kołowrotek, zapakowany tak jak powinien być. Już nigdy więcej zamówień z tego sklepu. Żal.
5 / 5
2020-01-24 10:16:25
Manuela
Serdecznie polecam, szczególnie, że dochód przekazywany jest na schronisko.
1 / 5
2020-01-22 14:48:56
Apoloniusz
Po złożeniu zamówienia, okazało się że produktu nie ma na magazynie. Czekałem kilka dni, musiałem sam zadzwonić, nikt ze strony sklepu nie skontaktował się ze mną w celu wyjaśnienia sprawy. Nie polecam!
5 / 5
2020-01-17 12:32:57
Dariusz
To moje pierwsze zamówienie, złożone tuż przed świętami i zrealizowane bez zarzutu, sklep godny polecenia.
1 / 5
2020-01-16 11:25:50
Karolina
Nie polecam ! Pierwsze w ogóle nie otrzymałam zamówienia, bo niby została mi wysłana wiadomość (której nie było nawet w spamie), że nie ma zamówionego produktu ( 2 pipety Fipronilu dla psa 40-60 kg). Zaproponowano podobny zamiennik. Zgodziłam się. Po dostarczeniu przesyłki okazało się, iż zamieniono - na jedną pipetę -krople z wyprzedaży - policzone w cenie 40 zł ( w weterynarii nawet nie ma takich cen). Wstyd, że osoby powołujące się na pomoc zwierzętom kręcą takie wałki.
5 / 5
2020-01-15 14:55:25
Maksymilian
Najbardziej zadowala mnie cena w sklepie,szybka dostawa,miła obsługa i to,że sklep wspiera schronisko. Polecam ;)
4 / 5
2020-01-13 07:45:31
Arleta
Jestem zadowolona z obsługi naszezoo.pl
5 / 5
2020-01-13 00:00:48
Jeremiasz
Szybko, profesjonalnie, tanio!
5 / 5
2020-01-07 10:42:55
Mariusz
Błyskawiczna wysyłka,świetny kontakt.Produkt zgodny z opisem.Polecam serdecznie.
5 / 5
2020-01-05 14:10:19
Joanna
Kupowałam tu kolejny raz torcik dla pieska i nie zawiodłam się i tym razem na sklepie naszezoo.pl
1 / 5
2020-01-05 13:03:49
Aga
witam od trzech tygodni czekam na zamowiony rzeczy a mam opinie wystawic tylko za co ?????
5 / 5
2020-01-04 23:22:41
Olga
Szybka realizacja zamówienia dobre produkty
5 / 5
2020-01-02 19:47:23
Daniel
Bardzo dobrze, wszystko szybko i sprawnie to już moje zakupy któreś z kolei, polecam
5 / 5
2020-01-02 19:19:53
Gabriel
Zdecydowanie ulubiony sklep do tego typu zakupów :)
3 / 5
2020-01-02 17:51:05
Remigiusz
Jestem zawiedziona, nie pierwszy raz dokonuje zakupu w tym sklepie, ale niestety komunikacja szwankuje
3 / 5
2020-01-02 09:03:18
Matylda
Wysyłka byla dość późno. Po paru dniach roboczych. NIe zdecyduję się więcej z pilnym zakupem karmy.
5 / 5
2020-01-02 00:27:05
Magdalena
Jestem bardzo zadowolona Zamówiłam sporo i były to zarówno ciężkie puszki jak i delikatne przedmioty - wszystko zostalo doskonale zabezpieczone.
5 / 5
2020-01-01 21:45:53
Witold
Świetna obsługa, bardzo dobrej jakości towar za przystępną cenę!
4 / 5
2020-01-01 16:45:46
Sebastian
Pozytywy: - szybka i sprawna dostawa - towar zgodny z opisem Negatywy: - rozerwane opakowanie produktu - 3 razy otrzymałem prośbę o wystawienie komentarza - infantylny sposób komunikacji: przykład: "W razie pytań – dzwoń albo pisz. Tylko nie w trakcie mojej przerwy na kocimiętkę. :) ..."
5 / 5
2020-01-01 16:15:17
Damian
Jak zawsze szybko, sprawnie i niezawodnie. Dobry kontakt ze sklepem i miła obsługa, polecam.
5 / 5
2020-01-01 10:47:14
Sonia
Psiak dostał, paczkę na gwiazdkę, był bardzo zadowolony z zabawek i smakołyków, także śmiało polecam 😆
5 / 5
2019-12-31 11:46:55
Waldemar
zawsze jestem zadowolona z zakupów w sklepie i polecam
5 / 5
2019-12-30 22:01:42
Wacław
Polecam sklep naszezoo tanio szybko .
5 / 5
2019-12-30 18:54:09
Kalina
Zamowienie i dostawa bez problemow.
5 / 5
2019-12-30 14:48:54
Witold
Super sklep. Towar zgodny z opisem . Szybka realizacja zamówionego towaru . Polecam .
5 / 5
2019-12-30 14:31:26
Alicja
W pełni profesjonalnie, szybko sprawnie, bez zarzutu.
4 / 5
2019-12-29 20:51:40
Zbigniew
Dobrze, choć mogło być szybciej.
5 / 5
2019-12-28 12:57:34
Oleg
kontakt ze sklepem bezproblemowy. sklep m ab. fajne poczucie humoru. polecam.
5 / 5
2019-12-28 11:22:59
Marina
Bardzo dobrze polecam wszystkim
5 / 5
2019-12-28 08:33:42
Bernadeta
Byłam na bieżąco informowana o przebiegu przesyłki . Od momentu nadania paczkę otrzymała na 2 dzień ...
5 / 5
2019-12-28 00:38:48
Bożena
super produkty, świetna obsługa
5 / 5
2019-12-27 23:15:25
Zbigniew
Bardzo jestem zadowolona z zakupu i usługi
1 / 5
2019-12-27 20:40:50
Anastazja
działają w ślamazarnym tempie
5 / 5
2019-12-27 19:33:56
Leszek
Polecam . Wszystko zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2019-12-27 18:10:23
Gabriela
Zamówienie przebiegło bez zarzutu, miła obsługa, polecam
5 / 5
2019-12-27 15:24:43
Patrycja
wszytsko OK, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-27 13:52:07
Teresa
brak zamówionego asortymentu- wymieniony po kontakcie mailowym na inny
5 / 5
2019-12-27 12:43:25
Katarzyna
Wszystko w porządku, jak zawsze!
5 / 5
2019-12-27 09:25:30
Feliks
Ok. szybko, sprawnie i polecam wszystkim.
4 / 5
2019-12-27 08:28:58
Wincenty
Dobra komunikacja ze sklepem,prawie wszystkie warunki zostały spełnione ,lecz sklep nie posiadał jednego produktu w swojej ofercie,a był on wystawiony na stronie.Moje zamówienie przyszło niekompletne i za to zabrałem jedna gwiazdkę.
4 / 5
2019-12-27 07:38:23
Aurelia
Kontakt ze sklepem był bardzo dobry. Niestety kompletowanie wysyłki i dostarczenie towaru trwały bardzo długo. Lubię robić zakupy w naszezoo ze względu na dość niskie ceny, niestety czas wysyłki jest bardzo długi.
5 / 5
2019-12-27 04:40:47
Irmina
Jestem zadowolona z przebiegu transakcji, przesyłka dotarła b.szybko, piesio długo nie czekał na swoje zamówienie.
5 / 5
2019-12-26 20:29:52
Oliwier
Świetne , bardzo szybko , przyjemna obsługa
1 / 5
2019-12-26 14:20:30
Konstancja
Nie polecam. Karmę za zamiast dobrze zapakować do kartona obwijają starą folią.Dobrze,że dotarł worek w całości.
5 / 5
2019-12-26 13:45:12
Fabian
Jak zawsze szybko, niezawodnie i zgodnie z opisem
5 / 5
2019-12-26 13:06:33
Fryderyk
Bardzo fajny sklep, profesjonalna i miła obsługa.
5 / 5
2019-12-26 08:33:35
Inga
Szybka przesylka najlepszej jakosci roznorodnego towaru w atrakcyjnej cenie. Swietny zyczliwy kontakt z biurem obslugi klienta.
5 / 5
2019-12-25 22:29:05
Agata
Wszystko ok. Fajny kontakt mailowy.
4 / 5
2019-12-25 19:42:51
Leopold
Obsługa była bardzo miła i dobrze się robiło interesy
5 / 5
2019-12-24 09:20:48
Kacper
Często robię zakupy w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówień.
5 / 5
2019-12-23 18:35:48
Maria
Mimo,że nie udało mi się kupić towaru, wszystko przebiegło bez zarzutu, łącznie ze zwrotem zapłaty. Polecam!
5 / 5
2019-12-23 17:00:18
Mieczysława
Jestem bardzo zadowolony. POLECAM I POZDRAWIAM
5 / 5
2019-12-23 13:27:10
Hubert
Kolejne udane zakupy. Na pewno wrócę. Polecam.
5 / 5
2019-12-23 12:56:18
Robert
Duży wybór produktów, szybka wysyłka.
5 / 5
2019-12-23 11:57:15
Benedykt
Nie było jednego suplementu, sklep po uzgodnieniu ze mną przysłał suplement zastępczy.
5 / 5
2019-12-23 11:29:55
Wiesław
Wszystko ok. Polecam tą firmę.
5 / 5
2019-12-23 10:34:40
Wiola
Sklep bardzo dobry, szybka realizacja, kurteczka która kupiłam dla starszego psiaka, fantastyczna, miła obsluga
5 / 5
2019-12-22 13:20:23
Jakub
Trochę się przeciągnęło w czasie ale zostałem o tym poinformowany i nie mam zastrzeżeń. Towar zgodny z opisem, koty zadowolone >)
5 / 5
2019-12-22 09:45:23
Bronisław
Bez zastrzeżeń. Miła obsługa. Towar 1 klasa. Polecam!
5 / 5
2019-12-21 20:55:23
Irmina
Świetna obsługa klienta. W momencie, gdy zaistniała potrzeba zmiany adresu dostawy, wykonano to bez problemu i praktycznie od ręki. Szybka wysyłka, towar doszedł w stanie idealnym, a do tego fajnie, ekologicznie zapakowany. Super!
5 / 5
2019-12-21 20:32:48
Hanna
Wszystko przebiegło sprawnie, polecam
5 / 5
2019-12-21 13:17:30
Edyta
Polecam zakupy na stronie Naszezoo.pl, dużyc wybór produktów, szybka dostawa.
4 / 5
2019-12-20 23:38:11
Wieńczysła
długo czekałam na realizację zamówienia, jednak po telefonie do sklepu wszystko zostało mi wyjaśnione
5 / 5
2019-12-20 17:21:56
Lucjan
Jestem zadowolona z obsługi :)
5 / 5
2019-12-20 14:12:54
Cecylia
Super sklep, towar otrzymałam w całości w dobrym stanie, informacja na bieżącą
1 / 5
2019-12-20 13:32:47
Walenty
Firma nastawiona na sprzedaż, nie uczciwa. Kupiłem u nich schodki dla psa do 40 kg. Zależało mi w końcu na stabilności schodków. Mój piesek ma 3,4 kg, a schodki przesuwają się o 10 cm za każdym razem, jak po nich wchodzi. Są lekkie jak jajko i nie trzymają się podłogi. Wczoraj piesek schodząc spadł na głowę i chodził kilka godzin zamroczony. Jeśli to są schodki dla psa, to zapomnieli napisać, że trzeba je przykręcić do podłogi.
5 / 5
2019-12-20 12:53:23
Romana
Sklep wywiązuje się z zamówień bardzo dobrze 👍 polecam
1 / 5
2019-12-20 12:08:34
Ernest
Zamówiona zabawka w żadnym stopniu nie przypomina tej ze zdjęcia. Wywalone pieniądze w błoto. Nie polecam
5 / 5
2019-12-20 11:46:05
Jadwiga
Zamówienie szybko zrealizowane i dostarczone. Jestem zadowolona
5 / 5
2019-12-20 06:12:22
Mieczysława
Dobry Dostawca.Dobry wybor towaru.Polecam
5 / 5
2019-12-19 23:11:49
Rozalia
Zakup bardzo udany, realizacja szybka.
5 / 5
2019-12-19 22:26:48
Urszula
Bardzo solidna firma,byłam zaskoczona szybką realizacją zamówienia zwłaszcza,że mamy sezon świąteczny.Bardzo zabawna korespondencja z klientem. Polecam bardzo
5 / 5
2019-12-19 22:24:15
Inga
Przyjemna i szybka obsługa. Polecam🙂👍
5 / 5
2019-12-19 17:31:35
Ludmiła
kontakt ze sklepem na całym etapie realizacji zamówienia
5 / 5
2019-12-19 16:10:04
Otylia
Sprawnie, obsługa bez zarzutu
1 / 5
2019-12-19 15:54:54
Sonia
Od 5 dni od zamówienia brak jakiegokolwiek powiadomienia że strony sklepu. nadal czekam na towar. zdecydowanie nie polecam
5 / 5
2019-12-19 14:04:46
Zdzisław
Szybka bezproblemowa wysyłka i realizacja zamówienia
5 / 5
2019-12-19 12:42:28
Agata
Wszystko sprawnie i bardzo miło.
5 / 5
2019-12-19 12:42:01
January
Wszystko super, pozdrawiam Dyrektora, Panią Zosię i Magazyniera
4 / 5
2019-12-19 11:58:29
Lech
Wcześniejsze zamówienia ok. Tym razem sklep długo przekazywał towar do kuriera dopiero po mojej interwencji to zrobił. Później wszystko poszło już sprawnie
5 / 5
2019-12-18 23:28:28
Antonina
polecam, sympatyczna obsługa i rzeczy dla moich kocurów extra👍 wszystko w jednym miejscu. I co najważniejsze, dbają o te nezdomne👍👏 słowa uznania.
5 / 5
2019-12-18 20:49:00
Nina
Rewelacyjny kontakt ze sklepem, dobre ceny, super zapakowane, dziękuję bardzo, na pewno jeszcze zrobię u was zakupy nie raz :)
4 / 5
2019-12-18 20:21:09
Leszek
sam sklep ok, ale tym razem dostawa zawiodła
5 / 5
2019-12-18 20:14:21
Luiza
Super, szybko nawet w okresie świąt.
5 / 5
2019-12-18 19:26:33
Tomasz
Polecam ten sklep, szeroki wybór, niskie ceny, wszystko świetnie.
5 / 5
2019-12-18 18:55:24
Iwo
Zamówienie szybko zrealizowane.
5 / 5
2019-12-18 18:18:30
Szymon
Jestem bardzo zadowolona, na pewno nieraz jeszcze zamówię coś z tej firmy.
5 / 5
2019-12-18 18:07:16
Inga
Fajny kontakt z klientem, praktycznie natychmiastowa wysyłka i wszystko zgodne z opisem. Polecam serdecznie
5 / 5
2019-12-18 17:22:25
Edward
Super! Sprawnie, szybko, kulturalnie! Polecam!
5 / 5
2019-12-18 17:00:42
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie, nie mam żadnych zastrzeżeń
5 / 5
2019-12-18 15:34:29
Wiktoria
Super. Bardzo fajny sklep napewno skorzystam ponownie :-)
5 / 5
2019-12-18 15:13:53
Klaudiusz
Szybka realizacja zamówienia z odbiorem osobistym :)
5 / 5
2019-12-18 15:04:37
Celestyna
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia, a także szybką odpowiedź w razie jakichkolwiek pytań L.
5 / 5
2019-12-18 14:59:27
Regina
Jestem zadowolona i polecam !!!!
3 / 5
2019-12-18 14:56:45
Mirosław
Nie polecam,po trzech dniach info ze towar niedostepny.
5 / 5
2019-12-18 14:04:43
Agata
Super,wszystko zgodne z zamówieniem
5 / 5
2019-12-18 14:03:25
Longin
Bardzo dobre podejście do klienta. Jedna paczka karmy z dwóch uległa zniszczeniu, ekspresowy mail z pytaniem czy czekam na 2 czy narazie wysłać jedna i dosłać drugą
1 / 5
2019-12-18 13:50:01
Irma
Bardzo sprawnie i przyjemnie, bez zarzutu
5 / 5
2019-12-18 09:02:22
Danuta
Szybka realizacja przesyłek. Produktu bardzo dobre jakościowo.
5 / 5
2019-12-18 07:01:28
Arnold
bardzo duży wybór towarów, dla każdego zwierzęcia znajdzie się coś pysznego
5 / 5
2019-12-17 21:50:12
Przemysław
Pakowanie ze względu na wagę i ilość ma dużo do życzenia taśma nie pomaga na wszystko Pozdrawiam
5 / 5
2019-12-17 17:51:54
Szymon
Wszystko szybko i sprawnie. Dziękuję
3 / 5
2019-12-17 16:42:14
Luiza
Długi czas realizacji zamówienia
5 / 5
2019-12-17 16:41:55
Eleonora
Fantastyczna obsługa, a treść maili informująca o tym na jakim etapie jest zamówienie rozczula i rozbawia. Polecam. Ps. Towar zgodny z opisem :)
1 / 5
2019-12-17 16:12:28
Faustyna
Najlepszy sklep internetowy z produktami dla zwierząt.
5 / 5
2019-12-17 12:47:02
Stanisław
Kupuje od wielu miesięcy. Ale ostatnim razem poprosiłem o szybka przesyłkę ze względu na chorobę psa. I bez problemu to zrealizowano. Paczkę miałem po 1 dniu. Wielkie dzięki. Polecam
5 / 5
2019-12-17 09:35:18
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2019-12-16 23:39:07
Marta
Polecam naszezoo.pl, atrakcyjne ceny! Przemiła i szybka obsługa! :)
5 / 5
2019-12-16 22:21:18
Bożena
To już kolejne zakupy w sklepie NaszeZoo.pl i kolejny raz jestem bardzo zadowolona z obsługi oraz jakości zakupionego towaru. Pozdrawiam cały zespół.
5 / 5
2019-12-16 19:55:36
Magdalena
Jestem zadowolona z zakupów, polecam sklep NaszeZoo.
5 / 5
2019-12-16 19:37:58
Gustaw
Bardzo szybka wysyłka towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-12-16 18:43:19
Gerard
Sklep o wysokiej kulturze obsługi klienta.
5 / 5
2019-12-16 17:58:39
Oskar
Ekspresowa dostawa. Wielki plus za maile, które aż chciało się czytać 😁
5 / 5
2019-12-16 16:28:08
Barbara
Jak zawsze wszystko w jak najlepszym porządku.
4 / 5
2019-12-16 16:05:41
Dominika
Dobrze oceniam kupowalam w tym sklepie 2lub 3 raz i jestem zadowolona.
5 / 5
2019-12-16 15:53:31
Alfred
Jestem bardzo zadowolona, jest to sklep godny polecenia. Nie było żadnych problemów z zamówieniem, wszystko było wyjaśnione w mailach, a przesyłka dotarła szybko
5 / 5
2019-12-16 15:30:37
Ada
nigdy nie mam problemu z zamówieniem.szybka realizacja zamówienia .mila obsluga internetowa.posiadam legwana i tylko u was znajduje to co potrzebuje do swojego terrarium,polecam
5 / 5
2019-12-16 15:27:06
Tobiasz
Miły kontakt ze sklepem, obsługa i towar bez zarzutu
5 / 5
2019-12-16 15:17:35
Szymon
Polecam sprzedawcę, szybka wysyłka, dobre ceny.
1 / 5
2019-12-16 14:31:43
Nina
Tragedia. Towar dostępny. Dostaję informację że już jest pakowany po czym @ przychodzi po 3 dniach że jednak karmy nie ma na stanie i czy mogę poczekać jeszcze 2 dni do dostawy. Po 2 dniach okazuje się że w dostawie też jednak nie ma mojego zamówionego produktu. Nie polecam
4 / 5
2019-12-16 13:56:19
Błażej
Kurcze, zawsze bylam bardzo zadowolona, ale tym razem dwie paczki ziolek byly otwarte i rozsypane w calym kartonie. Mam nadzieje, ze nastepnym razem bedzie ok, bo na pewno bede zamawiac
5 / 5
2019-12-16 13:38:20
Faustyna
Super, szybko, sprawnie i bezpłatnie!
3 / 5
2019-12-16 13:30:15
Sabina
Miseczka na wodę była potłuczona. Nie wiem kto zawinił. A niestety nie sprawdziłam przy odbiorze.
5 / 5
2019-12-16 12:31:05
Ludmiła
Bardzo sprawnie, gorąco polecam, dodatkowo uwielbiam ich maile 😀
5 / 5
2019-12-16 12:21:52
Liwia
doskonała obsługa,mnóstwo życzliwości dla klienta.
5 / 5
2019-12-16 12:04:07
Felicja
Wszystko bardzo sprawnie i terminowo. Polecam.
4 / 5
2019-12-16 11:52:03
Edward
bieżące informacje na temat zamówienia,sprawnie działająca firma
3 / 5
2019-12-14 12:20:35
Adam
Niestety, nie mam zbyt pochlebnej opinii na temat sklepu. Pomimo, że dwukrotnie prosiłem o wybrany kolor piłki dla psa to i tak otrzymałem inny. Czas realizacji zamówienia też nie rewelacyjny; towar wysłano 3 dnia roboczego. W tzw. międzyczasie otrzymałem natomiast kilka zabawnych i sympatycznych (?) maili, które miały chyba za zadanie umilić mi czas oczekiwania. Cóż, gdybym otrzymał, to, co zamówiłem, może inaczej patrzyłbym na tę korespondencję. Życzę sklepowi przed świętami więcej sukcesów.
4 / 5
2019-12-14 10:51:15
Danuta
Produkty spełniły moje oczekiwania, przystępne ceny, fajne promocje, jestem zadowolona z zakupów.
5 / 5
2019-12-14 08:27:04
Grażyna
Wspaniała obsługa.Bardzo sprawnie
5 / 5
2019-12-14 04:02:22
Maksym
Super sklep. Wszystko w porządku!
5 / 5
2019-12-14 00:15:39
Ada
Po raz kolejny robię zakupy w nasze zoo i zawsze jestem zadowolona.
5 / 5
2019-12-13 21:04:22
Władysława
Jeden z nielicznych sklepów dla zwierzaków GODNY POLECENIA, sprawnie i szybko dostarczona przesyłka 👍👍👍
5 / 5
2019-12-13 16:07:15
Liza
Szybko,sprawnie, bezproblemowo.Polecam.
2 / 5
2019-12-13 15:36:36
Konstanty
Sklep sprzedał mi towar, którego nie miał na stanie. Wysłali zapytanie czy mogą wysłać inną. Ponieważ nJe miałem już kasy na kolejny zakup w innym sklepie - zgodziłem się. Paczka szła przez tydzień, wiec i tak musiałem kupić psu karmę na kilka dni dodatkowo. Żadnego przepraszam, żadnej pierdoly - choćby kostki dla psa w ramach zadowcuczynienia, nawet kodu rabatowego nie dostałem. Krótko mówiąc z tygodniowym opóźnieniem dostałem towar inny niż ten za który zapłaciłem. Słabo.
1 / 5
2019-12-13 15:28:53
Eliza
Sklep sprzedaje produkty, których nie posiada, po czym proponuje inny, niespełniający oczekiwań. Po anulowaniu zamówienia oczekiwanie na zwrot środków ponad tydzień. Zupełny brak profesjonalizmu i właściwego podejścia do klienta. Szczerze nie polecam!
5 / 5
2019-12-13 13:53:34
Juliusz
szybko, miło, wygodnie, tanio, można pomóc innym zwierzakom!
5 / 5
2019-12-13 13:32:21
Violetta
Jestem bardzo zadowolona oceniam na 5 z kropką
5 / 5
2019-12-13 13:26:33
Jerzy
Bardzo sympatyczna obsługa teleinfo. Musiałem zrezygnować, pies niestety musi mieć typową dietę weterynaryjną. Nie było problemu z cofnięciem zamówienia z Inpost.
1 / 5
2019-12-13 11:07:07
Ksenia
Fatalna I nierzetelna firma. Zamówienia do dziś nie otrzymałam.
5 / 5
2019-12-13 10:11:13
Bronisława
Bardzo dobrze! Zamówiłam towar w piątek popołudniu, a otrzymałam w sobotę ! Rewelacja ! Nigdy nie otrzymałam od nikogo tak szybko zamówionego towaru .
2 / 5
2019-12-13 08:28:19
Wera
Dopiero po 3 dniach od momentu zamówienia otrzymałam informację, że nie mają zamówionej karmy co dla mnie jest istotne mój pies jest alergikiem . Na zwrot gotówki czekałam 6 dni ponieważ pani Paulina K.z biura obsługi stwierdziła, że przesyłka była zamówiona za pobraniem (zapłaciłam w momencie składania zamówienia). Po
5 / 5
2019-12-13 08:19:07
Remigiusz
Jestem bardzo zadowolony z przebiegu transakcji.Całemu zespołowi życzę Wesołych Świąt.
5 / 5
2019-12-12 21:38:12
Teodor
Bardzo fajny sklep.Przesympatyczne e-maile dotyczące wszystkich etapów przygotowywania zamówienia.Zyski ze sprzedaży przeznaczone dla Naszych Małych Przyjaciół.Aż się chce kupować.Polecam.
5 / 5
2019-12-12 19:58:13
Sławomir
Super,na pewno jeszcze skorzystam.Wszystko sprawnie,ciągłe informacje że sklepu co dzieje się z zamówieniem .Do tego forma wiadomości bardzo zabawnie napisana.Fajny sklep i duży wybór asortymentu.Szybka realizacja zamówienia.Jak dla mnie na 5+ .Polecam wszystkim🙂
5 / 5
2019-12-12 19:38:40
Jarosław
wszystko ok polecam ślep nasze zoo
5 / 5
2019-12-12 19:18:24
Gracjan
Szybka i sprawna obsługa,wspaniały kontakt. Polecam
5 / 5
2019-12-12 17:27:27
Adrian
Doskonały sklep, świetnie wyposażony. Ponadto przemiła, kompetentna obsługa.
5 / 5
2019-12-12 17:17:35
Patrycja
Jestem bardzo zadowolona z zakupu,wysyłki i szybkości dostarczenia do paczkomatu.Kontakt i powiadomienia bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-12-12 16:58:32
Klara
Bardzo miło i fajnie. Dziękuję :)
5 / 5
2019-12-12 15:41:37
Łukasz
Super obsługa klienta. Bardzo szybka komunikacja. Wyjątkowo pozytywne ustosunkowanie się do braku jednego z zamowionych artykułów. Zabawne komunikaty mailowe :)
5 / 5
2019-12-12 14:16:40
Irmina
Zaskoczył mnie żartobliwy sposób maili w odp na złożenie zamówienie, status zamówienie itd. Nie wiem kto jest autorem tych tekstów ale są naprawdę wspaniałe! I to jest znak szczególny tego sklepu. Przesyłka ekspresowa pomimo okresu przedświątecznego, wszystko dobrze zapakowane bez możliwości jakiegokolwiek uszkodzenia w transporcie. Zakupione zabawki interaktywne dla psa... super jakość i wykonanie, znacznie ładniejsze niż na zdjęciach. POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE! Z całego serca :)
5 / 5
2019-12-12 12:17:12
Bogdana
Spełnia wszystkie oczekiwania. Polecam
5 / 5
2019-12-12 11:13:41
Laura
oceniam bardzo dobrze i polecam
1 / 5
2019-12-10 22:56:24
Lilianna
Nie polecam, dzieki temu sklepowi moja suczka nie ma co jeść. Zamowilam karmę dla psa która miała dotrzec do mnie w ciągu trzech dni roboczych. Po trzech dnich skontaktowano sie ze mna ze nie sa w stanie zrealizowac mojego zamowienia na karme poniewaz jej nie maja na magazynie. Nie dość ze wysłali maila zamiast zadzwonić to jeszcze z takim opóźnieniem. Skoro nie bylo na magazynie trzeba bylo odrazu reagować,a nie w ostatnim momencie gdzie paczka powinna byc juz u mnie bądź w drodze do mnie. Owszem przepraszali ale co mi po tym jak pies nie ma co jeść. W zyciu nie zawiodlam sie na zadnym sklepie tak jak na tym. Szczerze nie polecam,jest wiele innych sklepow internetowych dla zwierzaków w dodatku tanszych. Pierwszy i ostatni raz cos tutaj zamowilam.
5 / 5
2019-12-10 21:50:06
Kazimiera
Szybko realizowane zamówienie, bardzo dobry kontakt polecam zakupy w tym sklepie!
5 / 5
2019-12-10 18:55:13
Inga
Jestem mile zaskoczona poziomem , wysokim poziomem, obsługi klient. Reakcje sklepu są rzeczowe i natychmiastowe.Nie mam cienia wątpliwości , że jeszcze Tam zajrzę !
4 / 5
2019-12-10 18:47:19
Stanisław
Jesteście dobrze zorganizowanie
5 / 5
2019-12-10 14:18:07
Łucjan
Nie mam żadnych zastrzeżeń. To były moje drugie zakupy w tym sklepie i póki co, nie zamierzam szukać innego sklepu.
5 / 5
2019-12-10 00:13:59
Zygfryd
Konkretna obsługa, bez zarzutów, wszystko przebiegło szybko i w miłej atmosferze. Produkty dobrej jakości!!
5 / 5
2019-12-09 19:36:15
Iga
Polecam, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem i bardzo dobrej jakości.
1 / 5
2019-12-09 14:08:12
Stefania
Nie polecam zakupów w tym sklepie. Zamówiona karma okazała się być niedostępna już po złożeniu zamówienia i opłacenia go. Totalna kpina.
5 / 5
2019-12-09 13:55:18
Patrycja
Fajna strona , na reszcie znalazłam interesującą mnie ofertę .
5 / 5
2019-12-09 08:56:59
Jakub
jestem zadowolona z szybkości i jakości ubsługi
5 / 5
2019-12-08 22:58:29
Wiktor
Towar zgodny z opisem, jednak karma, która do mnie przyszła jest jakby przypalona, czuć taki zapach i jest ciemniejsza. Krótki czas oczekiwania, tematy załatwiane od ręki, we właściwy sposób. Pierwszy zakup, obsługa OK.
5 / 5
2019-12-07 14:54:47
Remigiusz
Bardzo dobra komunikacja ze sklepem. Jest ok.
5 / 5
2019-12-07 14:05:56
Brygida
bardzo przyjemna obsługa, szybkość b.duża-bo spodziewałam się w poniedziałek, a otrzymałam w sobotę !!!!!!!!!
5 / 5
2019-12-06 13:12:17
Hubert
Miła obsługa, szybki kontakt. Zabrakło jednego towaru, ale domówili i na drugi dzień już był.
5 / 5
2019-12-06 12:34:49
Bernardeta
Swietny produkt, przyjazna do klikania strona, tresc maili o zmianie statusu zamowienia urocze i wywolujace usmiech :) i zyski ze sprzedazy ida na fundacje pomagajaca bezdomnym zwierzakom <3
5 / 5
2019-12-05 18:55:34
Regina
Bezstresowe zakupy w dobrych cenach. Polecam!
5 / 5
2019-12-05 12:12:29
Miłosz
Można zrobić zakupy dla swojego zwierzaka i jednocześnie pomoc, ponieważ dochód idzie na cel charytatywny
1 / 5
2019-10-29 18:39:17
Wiola
Nie polecam zakupów w tym sklepie. Prawie po tygodniu skontaktowano się ze mną, że nie posiadają zamówionego towaru w magazynie. Dodam, że nie jest to pierwsza sytuacja w tym sklepie gdy stan magazynowy nie zgadza się z tym oferowanym na stronie. Po zwróceniu uwagi na tę kwestię doradca klienta obiecał, że skieruje sprawę do osoby zajmującej się stroną *****, niestety mimo to przez długi czas (nawet dzisiaj) produkt widmo nadal można było zamówić :) Zamówienie anulowałam ponieważ Pani nie była w stanie mi powiedzieć kiedy będzie dostawa mojego towaru do magazynu. Zwrot środków zajął im nieco ponad tydzień.
5 / 5
2019-08-18 09:58:43
Anastazja
Jestem całkowicie zadowolona z zakupu w tym sklepie. Wszystko odbyło się płynnie i bez zbędnej zwłoki:). Zamówiłam karmę i bardzo szybko ją otrzymałam. Choć przyznam, że przeczytane opinie (juz po złożeniu zamówienia) mnie nieco zmartwiły. Z tym większą więc przyjemnością odnotowałam szczęśliwe zakończenie.
1 / 5
2019-07-12 20:43:10
Iwona
Nie kupujcie tam niczego,szkoda czasu nerwów i pieniędzy.
1 / 5
2019-06-23 12:32:05
Dymitr
Dokonałem zakupu, po dokonaniu wpłaty dowiedziałem się, że danego towaru nie ma, na zwrot wpłaty czekałem ponad 14 dni, a nieistniejący towar w dalszym ciągu jest oferowany na stronie sklepu, nie polecam zakupów w tym sklepie.
1 / 5
2019-05-21 14:57:00
Dominik
Zamówienie złożone i opłacone na prawie 500 zł. Towar widnieje na stronie jako dostępny. Dwa maile potwierdzające, że towar jest w magazynie, i że zamówienie jest realizowane. Po 5 dniach mail, że jednak nie mają towaru i muszę jeszcze poczekać co najmniej tydzień. Mój błąd, że nie przeczytałem opinii innych klientów, którzy ostrzegają po wielokroć przed tym sklepem. Nigdy więcej.
5 / 5
2019-05-17 17:10:08
Apoloniusz
Zakupy odbyły się jak zawsze bez zarzutów, maja w miarę niskie ceny i duży wybór produktów
5 / 5
2019-04-25 09:57:03
Sylwia
Zrobiłam zamówienie nie czytając opinii o sklepie ( przeczytałam później i się trochę zmartwiłam) okazało się, że zamówienie dotarło już na drugi dzień wszytko było ok. Mam nadzieję, że będzie tak nadal :) . Polecam
1 / 5
2019-02-11 15:34:46
Genowefa
Niestety ale kompletny brak profesjonalizmu, produkt na stronie dostępny, po trzech dniach dopiero mail, że nie tyle, że brak w magazynie ale i u producenta.. a wysyłka możliwa dopiero za około tydzień.
1 / 5
2019-02-08 12:21:39
Marta
Brak profesjonalizmu. Po upływie 2 dni od zamówienia, mail z informacją, że produkt niedostępny, o dziwo nadal dostępny na stronie. Pytanie ze strony obsługi, "czy pytałam czy konkretny towar jest dostępny" wyprowadził mnie doszczętnie z równowagi. Jedyny plus to mail po złożonym zamówieniu, napisany w uroczy sposób, co nie zmienia faktu, że zawierał potwierdzenie złożenia zamówienia na produkt, którego nie było.
1 / 5
2018-12-16 14:14:08
Wanda
Bezczelne traktowanie klienta. Od 3 miesięcy czekam na zwrot pieniędzy. Na maile odpisują po tygodniu, w dodatku w takim tonie jakby w ogólne nie znali sprawy. To ja jako klient musiałam im wklejać screenshoty z poprzednich rozmów mailowych jakie z nimi prowadziłam. Zakupy robiłam przez allegro.
1 / 5
2018-11-28 13:16:39
Robert
Po tygodniu dostałem automatyczny list od kota, że mam czkać, po zadzwonieniu dowiedziałem się, że nie mają towaru. Nie traktują poważnie klientów. Mam nadzieje, że na zwrot pieniędzy nie będę musział długo czekać.
4 / 5
2018-10-26 20:01:11
Ksenia
Zamówienie opłacone przelewem. Doszło w rozsądnym czasie, o ile pamiętam po trzech dniach. Nie podobało mi się, że e-maile automatycznie wysyłane żeby powiadomić o zmianie statusu były napisane w sposób sugerujący, że osobiście napisała do nas jakaś zmyślona osoba i to dodatkowo stylem który miał być chyba zabawny, a wyszedł trochę infantylny. Komunikacja z klientem to nie miejsce na takie zabawy.
5 / 5
2018-08-30 11:16:43
Regina
Dzisiaj otrzymałam przesyłkę. Zamówienie zostało zrealizowane i przysłane w ciągu trzech dni. Każdego dnia otrzymywałam maile informujące o stanie zamówienia oraz o tym, jaka w danym momencie osoba jest odpowiedzialna za moje zamówienie (czy zamówienie jest na razie u dyrektora przyjmującego zamówienie, czy już u asystentki biegnącej z listą produktów do magazyniera, czy już u magazyniera, która ściąga produkty z półek i układa w paczce). Paczka zapakowana bardzo starannie. Zamawiałam żarówki (UVB i grzewczą do terrarium). Każda była osobno zapakowana w folię bąbelkową. Podobnie reflektor Glow Light oraz reflektor. Na paczce była nalepka: Uwaga, szkło. Nic się nie obijało w pudełku. Wszystko przyjechało całe i zdrowe. Cała paczka z zewnątrz bardzo schludnie obklejona taśmą. Polecam :)
1 / 5
2018-02-20 12:41:56
Alina
09.02 zamówiłam towary, dziś jest 20.02 i dalej nic. 3 razy kontaktowałam się z nimi i za każdym razem obiecywali że na następny dzień wyślą i jak do tej pory ciągle czekam , nie polecam będę ten sklep omijać szerokim łukiem
5 / 5
2017-11-14 22:33:45
Witold
WSZYSTKO SUPER! :) SZYBKO I TANIO
1 / 5
2017-09-13 13:06:16
Gracjan
Odradzam firmę, towar zamówiłem i opłaciłem w dniu 04.09 z dostawą do paczkomatu. Do dnia 08.09 nie otrzymałem karmy co zgłosiłem telefonicznie. Pani zapewniała mnie że jeszcze tego samego dnia wyślą towar i dostanę maila z numerem przesyłki, żadnego maila nie dostałem. Po weekendzie w dniu 11.09 ponownie zadzwoniłem do obsługi klienta i po długich namowach Pani poszła na magazyn sprawdzić, iż moja przesyłka nie została wysłana ale czeka już na kuriera i Pani gwarantowała, że przesyłka będzie następnego dnia. Tak oczywiście się nie stało. 12.09 po kolejnym telefonie do obsługi klienta otrzymałem informację, iż nie wiedzą co się stał i że na pewno przesyłka będzie kolejnego dnia. Gdy poprosiłem o rozmowę z kierownikiem albo z Pani przełożonym, Pani oznajmiła mi, iż nie ma przełożonego i go nie będzie i nie można się z nim w żaden sposób skontaktować... Po wielu pytaniach z mojej strony w jaki sposób mogę skontaktować się z kimś kompetentnym Pani podała mi maila który odbiera dział reklamacji, który po sprawdzeniu na stornie sklepu okazał się mailem ogólnym do pracowników w celu doboru produktów... Nie polecam tego sklepu, zero kompetencji, dbania o klienta.
1 / 5
2017-08-14 10:19:01
Bogusława
Zamówiłam suchą karmę Orijen dla kotów a dostarczona została Eukanuba dla szczeniąt. Po godzinie oczekiwania na połącznie z konsultantem rozłączyli moje połączenie. Tak było dwokrotnie, więc to nie przypadek! Z resztą nie może to być normalne skoro zamawiasz na stronie naszezoo.pl a przy płatności zostajesz przekierowany na jakąś dziwną stronę plodni.pl ?! Szczerze nie polecam. Wysłałam maila do nich, ale wątpię ze odpowiedzą, a po drugie jeśli już spodziewam się gigantycznych problemów przy zamianie zamówienia. Ja nie mam zamiaru taszczyć 10kg z powrotem do firmy kurierskiej albo na pocztę, a już napewno nie za moją kasę. Chyba wolę zataszczyć to do schroniska i kupić kotom karmę gdzie indziej. A tego sklepu unikajcie jak ognia. To oszuści!
5 / 5
2017-05-12 18:57:53
Alberta
Jestem bardzo zadowolona z zakupów i polecam
1 / 5
2017-04-04 21:51:23
Ewelina
Jedna, wielka KPINA!!! Wystawiają na sprzedaż towar, którego W OGÓLE NIE MAJĄ! Próby kontaktu to walenie głową w mur. Zamówienie na ponad 600 zł realizowali.... 23 DNI!!!! Absolutnie, kategorycznie NIE POLECAM NIKOMU tego pseudo-sklepu.
1 / 5
2017-03-07 13:47:29
Piotr
Długi termin realizacji zamówienia. Tuż przed wysyłką informacja ze sklepu, że opakowanie jest uszkodzone. Według mnie prawdopodobnie nie mieli towaru w magazynie a wystawiali go na sprzedaż.
1 / 5
2017-02-18 10:10:45
Grzegorz
Ślamazarna obsługa - brak informacji o stanie zamówienia. Na email podany jako kontaktowy (plodni) nikt nie odpisuje.
2 / 5
2017-02-10 09:46:15
Włodzimierz
Dlugi czas oczekiwania na dostawe (2 tyg), brak informacji od sklepu, bledy w zamowieniu.
5 / 5
2017-02-09 07:36:47
Stanisława
Jak najbardziej wszystko OK. Polecam.
4 / 5
2017-02-06 14:32:59
Faustyna
Obsługa b. uprzejma, niestety czas oczekiwania na dostawę długi. Polecam tym, którym się nie spieszy.
1 / 5
2017-02-02 17:28:42
Barbara
To jakaś kpina. Towar NIE DOTARŁ w 8 dni po zamówieniu!!!!!! Kontakt praktycznie niemożliwy. To nie sklep tylko jakaś porażka. Odradzam każdemu!
1 / 5
2017-02-02 17:18:51
Izabela
Sprzedali mi karmę, której nie mają ( musiałam anulować zamówienie - bo nie będę czekała miesiąc), a teraz nie mogę się doprosić zwrotu pieniędzy. Ich odpowiedź - mają 7 dni na zwrot. Ostrzegam wszystkich przed tym sklepem!! Jeszcze się nie spotkałam z takim traktowaniem klientów.

Rzetelne opinie o NaszeZoo.pl