Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję NEONET.PL

NEONET.PL Opinie 3.4 (432)

Ul. Nyska 48A
50-505
Wrocław
71 397 49 98
opinie NEONET.PL
3.4
432
Opinii

Umiarkowanie

1 / 5
2024-02-22 17:29:58
Stinka
zamowielam lodowke za prawie 2000 Gorenje w sklepie neonet Przyszla poobijana kapke widac bylo Oki niech dadza rabat prawie tego nie widac przezyje to Aby klopotu nie robioc :( Ale zaczelam montowac polki i sie okazalo rynienka plastik wewnetrzny uszkodzony polka sie nie blokuje Wiec lodowka do wymiany Zglosilam tego samego dnia co przywiezli zrobilam fotki i wszystko wyslalam jak dostalam od nich maila Ale w momencie skladania 2 reklamacji Pytalam sie czy moge uzywac tej lodówki co mamy w domu tej uszkodzonej A oni ze tak Oki wiec uzywakismy jej Nastepengo dnia pytanie Czy lodowka jest uzywana a ja ze tak Pozwoliscie mi A oni ze mi rabat sie nalezy bo uzywany jest sprzet Jak napisalam im ze albo wymienia lodowke na nowa Albo ostepuje od umowy To dali odpowiedz ze pozystynie wymiana na nowa I jest Dostalismy ja polki bez najmniejszego problemu sie blokuja narazie dziala bez zarzutu Polki byly na swoim miejscu A przy pierwszej lodowce prawie pionowo wisialy tasmy podokjlejane Transport zrobil swoje trzepanie i doszlo do uszkodzenia A 2000 to nie male pienidze dla mnie Wiec u nich nic nie kupie dramat
1 / 5
2023-12-06 06:17:19
Ewa
Ostrzegam przed zakupami w Neonet. Sprzedają towar z ekspozycji mówiąc, że jest nowy, fabrycznie zapakowany. Kupiłam robota Bosch Optimum, niby fabrycznie zapakowany, a okazał się towarem z ekspozycji. Popalcowany, ubity korpus, brak foli zabezpieczającej wagę, zakurzony, ulotka Boscha brudna, podarta. Tak wg sklepu wygląda towar prosto z fabryki. Żenujące podejście do klienta. Nie uwzględnili reklamacji. Są zwykłymi oszustami. Jeszcze oferują 50 zł jak wycofa się negatywną opinię z Ceneo. Śmiechu warte. Nie kupujcie nic w tym sklepie, szczególnie teraz kiedy są w upadłości.
5 / 5
2023-12-05 04:56:45
MAŁGORZATA
sklep w Jaworze na dolnymśląsku -wspaniała obsługa, pomocna, cierpliwie tłumacząca i nie narzucająca się. Należą im się gratulacje w każdym sklepie taka obsługa powinna być. Jestem im bardzo wdzięczna za pomoc i doradztwo. Dziękuję.
1 / 5
2023-12-01 03:55:23
Piotr
Kupiłem ekspres do kawy, wadliwy. Po 5 dniach używania pokazał że ma problem. Po 4 tygodniach przestał działać całkowicie. Oddałem na reklamacje. Do dziś nie mam sprzętu śni pieniędzy. Neonet wmawia mi!z eto moja wina. Po pierwszym serwisie sprzęt został oddany zabrudzony i całkowicie zepsuty, po 2 gim serwisie to samo. Aktualnie szykuje się na sprawę sądową z tym podłym sklepem neonet. NIE KUPUJCIE TAM!!! SKANDAL!!! ZLODZIEJE I KLAMCY!
5 / 5
2023-11-20 05:43:14
DOROTA
POLECAM NEONET W BARLINKU WOJ.ZACHODNIOPOMORSKIE. KUPIŁAM EKSPRES DO KAWY I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA. OBSŁUGA PROFESJONALNA I BARDZO MIŁA, ZWŁASZCZA PAN OSKAR.
1 / 5
2023-11-19 13:17:19
Artur
Jestem zadowolony z produktów elektrolux które zakopiłem w sklepie neonet Oświęcim
1 / 5
2023-10-23 14:57:15
Anna
Kiepski sprzęt i naruszanie przepisów reklamacyjnych,nawet regulaminu Neonet. Fałszowanie treści reklamacji niezgodnie z życzeniem klienta i wpisywanie kłamstw. Po prostu brak procedury,odpowiedzi.Skandal. Szkoda słów nigdy więcej.
5 / 5
2023-10-07 05:36:40
Paulina i Krzysztof
Dzień dobry 🙂 Polecamy z całego serca Neonet Wągrowiec. Otrzymaliśmy ogromne wsparcie i pomoc od Doradcy Pani Renaty. Jej zaangażowanie w sprzedaż lodówki było nieocenione! Polecamy w 100%
5 / 5
2023-10-06 09:25:07
Ewa
Witam ,chciałabym podziękować doradcy klienta Pani Natalii ze sklepu Neonet Piła , za profesjonalna obsługę. Wchodzac do sklepu już na sam start zostałam mile przywitana, dała mi czas na rozejrzenie się po sklepie, poczym z uśmiechem na twarzy podeszla do mnie i doradzała mi przy wyborze odkurzacza. Przez ten czas była bardzo miła i potrafiła odpowiadać na każde moje pytanie i też wątpliwości, co do zakupu danego produktu. ZAPRASZAM do Piły sklep Neonet. Naprawdę bedziecie zadowoleni z obsługi. Oby tak dajej, chętnie wrócę do Pani Natalii gdy będę chciała dokonać jakiegos zakupu. Pozdrawiam Ewa G.
4 / 5
2023-10-04 16:16:17
Szymon
Każda opinia negatywna, ale widzę, że większość z nich piszą życiowe niedorajdy za przeproszeniem, jeden pisze, że mu gry w preorderze nie wysyłali na czas, ktoś inny, że reklamował telefon 5 razy i mu nie chcą wymienić (o niezgodności z umową słyszał?), jeszcze inni winią sklep, że nie stosuje się do prawa, choć sami przepisy sobie wymyślają na bieżąco, żeby im było wygodniej i pasowały :D A najlepsi są Ci, co za niefachowe podejście autoryzowanych serwisów obwiniają sklep xD a co ma sklep do tego? Neonet Wam telefon albo lodówkę wyprodukował? ALE to jeszcze nie wszystko - jakiś Mirek ma pretensje, że w sklepie stacjonarnym nie chcą mu przyjąć na zwrot pralki używanej 12 dni bo mu się nie podoba :D
1 / 5
2023-10-01 11:54:54
Magdalena
Witam kupiłam lodówkę firmy Samsung. Panowie podłączyli mi lodówkę przy czym porysowali mi podłogę próbując dokręcić srobke w dolnych drzwiczkach Po 4 godzinach nie można było się dotknąć do lodówki pod wpływem gorąca boki się zdeformowaly panowie z serwisu stwierdzili ze to jest normalne i nie podlega reklamacji. Absolutnie nie polecam tego sklepu
1 / 5
2023-09-18 07:04:21
Anna
Przeslalam bezprzewodowy odkurzacz do reklamacji. Serwis uznal, ze po roku czasu a wg nich po ilosci przepracowanych cykli bateria moga sie juz wyczerpac i nie podlega to gwaracji. Odkurzacz do ekspertyzy wyslalam czysty, w idealnym stanie wizualnym. Wrocil baardzo brudny, a do tego uszczerbiony i porysowany. BOK Neonet nic sobie nie robi z moich maili o tych uszkodzeniach twierdzac tylko, ze Gwarant nie uznaje reklamacji bateerii. Za grosz poszanowania Klienta! Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie
3 / 5
2023-09-16 12:52:57
Katarzyna
Sklep bardzo dobrze zaopatrzony.Kupilam na tym sklepie już parę rzeczy i zawsze byłam mile obsłużona.Bardzo duża wiedza pracowników jeśli chodzi o każdy dosłownie sprzęt.Szczegolne podziękowania dla pani Kasi i kierownika sklepu którzy pomogli mi przy zakupie całego sprzętu kuchennego.Napewno jeszcze nie raz odwiedzę ten sklep w celu kolejnego zakupu.Pozdrawiam
1 / 5
2023-09-14 10:19:51
Marek
Nie polecam, przyjmują bez ograniczeń zamówienia na preordery i na kilka dni przed premierą anulują zamówienie.
1 / 5
2023-09-12 15:35:23
Jacek
Kupiłem patelnię online i już dwa tygodnie na nią czekam, porażka ten sklep, już tu więcej nie kupię.skusiła mnie cena bo zawsze kupuję e rtveuroagd i tam dalej będę kupował
1 / 5
2023-09-06 15:35:19
Grzegorz
Chłodziarka przyszła uszkodzona. Działa tylko zamrażarka. Serwis tragiczny. 4 razy naprawiali. Nic nie naprawili. Nie umieją tego zrobić. Kontakt z centralą straszny. Za wszelką cenę nie chcą przyjąć zwrotu tego bubla i oddać pieniędzy. Jestem miesiąc bez chłodziarki, ale za to w kłótniach ze sklepem który sięgnął dna. Nigdy więcej żądnych zakupów tutaj. Odradzam. Traktują klienta poniżej jakiejkolwiek krytyki. Podejmę kroki prawne.
5 / 5
2023-09-06 09:54:15
Katarzyna
Jestem bardzo zadowolona. Kupiłam ekspres do kawy. W ciągu 3 dni otrzymałam. Wszystko jest dobrze. Niepotrzebnie się stresowałam po przeczytaniu kilku negatywnych opinii. Myślę, że klienci zadowoleni nie wystawiają tych opinii,a szkoda....
1 / 5
2023-09-05 09:50:01
Maciej
Nie polecam, zamówiłem zegarek galaxy watch 5, na stronie byla dostępność , zapłaciłem, potwierdzenie na maila przyszło oraz informacja że w ciągu 2godzin otrzymam maila z informacją szczegółową, czekając 8 godzin nie dostałem nic na maila , sam postanowiłem zadzwonić na infolinię, gdzie powiedziano mi że towar jest niedostępny i pytanie czy chce czekać czy chce zwrot na konto, oczywiście wybrałem zwrot a na infolinii informacja że zwrócą pieniądze do 5 dni roboczych.... zablokowali pieniądze z których miał byc prezent , bez kasy i zegarka.... porażka ,nie polecam
1 / 5
2023-09-05 06:55:39
Rafał
Sprzedaż towaru, którego nie ma na stanie! Kolekcjonerska edycja gry z dodatkowym bonusem w postaci wcześniejszego dotępu nie została dostarczona na czas. Nie mam ani produktu ani informacji kiedy do mnie dotrze, a właśnie kończy się wcześniejszy dostęp czyli bonus za który zapłaciłem. Brak odpowiedzi ze strony obsługi klienta. Odradzam zamówienia w tym sklepie. Brak profesjonalnej obsługi klienta jest tragiczny. Jeszcze gorszy fakt brak poszanowania klienta. Sprzedawanie towaru którego nie ma na stanie!
1 / 5
2023-09-05 04:43:51
Józef
Lodówka dostarczona z uszkodzeniem, reklamacja propozycja obnizenia o 150 pln miala być wymiana ale nie bylo wykupione wniesienie, więc raz już lodówkę wnioslem teraz musialbym ją wynieść i jeszcze raz wnieść. Obsluga tragedia rozmowa z pracownikiem ktory nic nie moze, moze tylko przekazać

Rzetelne opinie o NEONET.PL