Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Oficjalny sklep AZzardo

Oficjalny sklep AZzardo Opinie 4.5 (366)

Strzeszyńska 33
60-479
Poznań
665107725
opinie Oficjalny sklep AZzardo
4.5
366
Opinii

Dobrze

4 / 5
2020-02-22 11:00:09
Emanuel
Plafon sufitowy super, lecz cena mogła by być niższa.
5 / 5
2020-02-21 15:05:24
Kamil
Lampa wykonana bardzo solidnie, szybka wysyłka. Wszystko w porządku.
5 / 5
2020-02-17 14:28:55
Cyprian
Polecam. Sprawnie i zgodnie z oczekiwaniem
5 / 5
2020-02-11 18:43:24
Ignacy
super kontakt, wysyłka ekspresowa
1 / 5
2020-02-11 08:35:22
Romuald
Nie jestem zadowolony z zakupów. Zamówiłem towar , po czym zrobiłem przelew i dostaje informacje ,że nie ma tego co zamawiałem a na stronie sklepu jest !!!!! Straciłem tylko czas no i trzeba bylo czekac na zwrot kasy .
5 / 5
2020-02-10 16:49:03
Marzena
bardzo dobry kontakt szybka realizacja zamowienia
5 / 5
2020-02-10 13:03:53
Roman
Wszystko OK szybka wysyłka...
5 / 5
2020-02-07 15:34:31
Wioletta
Przesyłka zgodna z zamówieniem, dobrze zabezpieczona i szybko dostarczona.
5 / 5
2020-02-05 22:13:03
Katarzyna
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, polecam 😊
5 / 5
2020-02-05 09:56:15
Eleonora
Szybko i zgodnie z zamówieniem,zapakowane solidnie a tego obawiałam się najbardziej zamawiając szklane lampy
5 / 5
2020-02-04 13:47:24
Ryszard
Kontakt przez internet,towar w 100% spełniał moje wymagania,polecam znajomym
5 / 5
2020-02-03 17:18:03
Joanna
Towar bardzo dobrej jakości. Polecam
5 / 5
2020-01-31 14:18:42
Leopold
Lampa piękna, spełniła moje oczekiwania,darmowa szybka wysyłka
5 / 5
2020-01-31 12:16:16
Irma
Super szybko i darmowa wysyłka.
5 / 5
2020-01-30 18:16:45
Ada
Jestem bardzo zadowolony szczególnie z opcji darmowej wysyłki.
1 / 5
2020-01-28 22:13:39
Lesław
Beznadziejna obsługa, zamówiełem pierwszy raz lampę, kurier DPD przywiózł gruz zamiast lampy, przesyłki nie odebrałem, zamówiłem drugi raz tą samą lampę z odbiorem osobistym, sklep po 2 dniach poinformował mnie o tym że lampa została wysłana, po kontakcie z biurem obsługi okazało się że "ktoś" się pomylił i wysłał. podsumowanie 2 zakupów: 1 zamówienie - uszkodzona lampa 2 zamówienie - zamiast poinformować o odbiorze (zgodnie z zamówieniem) sklep wysłał lampę 2 zamówienia 0 sukcesu
1 / 5
2020-01-28 12:03:43
Ireneusz
Zamówienie przebiegło sprawnie jak poprzednim razem (ca rok temu). Niemniej musiałem zareklamować żarówkę - migała (cena 100 zł) i oprócz pierwszego kontaktu telefonicznego nikt nie odpowiedział na żaden z kilku maili i nikt nie odebrał telefonu ("wszyscy konsultanci są zajęci") a dzwoniłem na wszystkie możliwe... minęły już 2 tygodnie
5 / 5
2020-01-28 11:56:18
Brygida
Jestem zadowolona z zakupów. Rabatu nie było, a szkoda. Nie miałam nigdy kłopotu z kontaktem i obsługą. Zobaczymy jak będzie teraz?
5 / 5
2020-01-24 10:11:21
Zuzanna
Wszystko zgodne z opisem .Polecam!!!!
3 / 5
2020-01-22 19:51:58
Bogdana
Nie dostałam rabatu, choć prosiłam. Zapytałam o
5 / 5
2020-01-22 11:12:47
Felicja
Wszystko poszło ekspresowo. Polecam.
5 / 5
2020-01-21 17:02:47
Ludwika
Profesjonalna obsługa, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2020-01-21 15:46:08
Tymon
Świetny kontakt, zamówienie zostało zrealizowane ekspresowo i bez żadnych problemów
5 / 5
2020-01-17 11:53:38
Feliks
Super sklep. Bardzo szybko zrealizują zamówienia.
5 / 5
2020-01-16 07:36:19
Longin
Polecam staneli na wysokości zadania
5 / 5
2020-01-14 16:27:23
Marina
dobry sklep z ładnymi lampami
4 / 5
2020-01-14 15:19:10
Tamara
Obsługa zamówienia sprawna i szybka, kontakt ze sprzedającym bezproblemowy
5 / 5
2020-01-14 13:17:32
Karolina
Bardzo szybka realizacja i dostawa . Lampa najwyższej jakości.
5 / 5
2020-01-06 12:11:59
Radomir
Szybko, sprawnie, bez problemów.
5 / 5
2019-12-30 14:12:52
Pola
Wszystko w porządku , towar zgodny z opisem. Polecam sklep
5 / 5
2019-12-30 12:41:32
Kacper
Polecam zakupy w tym sklepie. Szybka wysyłka oraz dobry kontakt.
5 / 5
2019-12-30 10:27:34
January
Błyskawiczna realizacja, fajny jakościowo sprzęt - polecam.
5 / 5
2019-12-28 00:33:40
Daria
jestem zadowolona z produktu, chociaż czekałam kilka miesięcy na dostępność - było warto, lampa jest piękna, super pasuje do wnętrza. Jest to kolejny zakup i pewnie nie ostatni.
4 / 5
2019-12-27 12:40:31
Kazimierz
jeden z elementów był uszkodzony
5 / 5
2019-12-27 11:03:27
Włodzimierz
POLECAM !!!! szybka dostawa, towar bardzo dobrze zabezpieczony.
1 / 5
2019-12-26 09:48:10
Anastazja
Towar został wysłany na zły adres, jedna z zamówionych lamp pochodziła z demontażu/zwrotu (była niekompletna i w uszkodzonym pudełku). Czekam od ponad 14 dni na zwrot pieniędzy.
5 / 5
2019-12-23 19:41:47
Justyna
Sprawna i terminowa obsługa zakupów.
5 / 5
2019-12-23 18:09:07
Filip
Najlepsze miejsce do kupna lamp.
1 / 5
2019-12-18 19:41:14
Michalina
Pomimo wielokrotnych prób kontaktu i wielu emaili dotyczących zwrotu towaru nikt się ze mną nie skontaktował ani nie odpowiedzial na moje wiadomości. Zwrotu pieniędzy też nie otrzymałam .
5 / 5
2019-12-18 09:45:41
Wera
polecam, realizacja zamówienia szybka i sprawna
2 / 5
2019-12-17 10:07:12
Stanisława
Realizacja zamówienia sprawna, ale... oba kinkiety w wadami, w jednym błąd w szkle (taki bąbelek) w drugim przy dziurze do montowania wykruszone szkło. Próbowaliśmy wymienić w sklepie, jednak wszystkie posiadane kinkiety miały wady. Sklep nie zaproponował również obniżki ceny z tytułu wadliwego towaru twierdząc, że to się i tak sprzedaje... Wcześniej zamawiałam lampy. Na jednej z nich ten dekielek przy suficie był maźnięty białą farbą :) czyli lampa już u kogoś wisiała i przeżyła malowanie. Na szczęście tę udało się wymienić. Szkoda, bo sklep oferuje ciekawe lampy, ale jak można sprzedawać towar wadliwy???
4 / 5
2019-12-17 08:40:09
Celestyn
Lampa z wysięgnikiem mało sztywna, ale można się przyzwyczaić. Był również przecięty kabel zasilający, prawdopodobnie w transporcie, wiec można byłoby popracować nad pakowaniem
5 / 5
2019-12-16 21:27:38
Dalia
Sklep godny polecenia - artykuł zgodnie z zamówieniem dobrze zapakowany, szybko.
5 / 5
2019-12-16 19:07:36
Joanna
Wzorowo realizowana transakcja
5 / 5
2019-12-16 18:47:58
Władysława
Bardzo duży wybór lamp, wybrałam w zasadzie odrazu, dostawa była szybko i produkty były bardzo dobrze zapakowane
5 / 5
2019-12-16 13:32:23
Karina
Szeroka i ciekawa oferta, solidna firma.
5 / 5
2019-12-13 13:40:28
Bernard
Ekspresowa wysyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-12-13 12:18:36
Gabriel
Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem.Cena przystępna.
1 / 5
2019-12-12 15:15:42
Leokadia
Zamówiłam kinkiet, auto respond otrzymałam ze brak towary, poprosiłam o info czy może to być przywiezione w jakims okresie czy ogólnie niedostępne i nic nie wiem na ten temat bo żadnego mailu nie dostałam/
5 / 5
2019-12-10 19:05:03
Przemysław
Sprzedaż sprawna i bezproblemowa natomiast mogli by popracować nad działem reklamacji. Po rozpakowaniu towaru okazało się że lampa jest stłuczona . Osoba z reklamacji poprosiła o protokół szkody niestety kurier dhl nie dysponuje takim protokołem i nie jest upoważniony do jego podpisywania. Oczywiście nowy klosz został przez firmę dostarczony.
5 / 5
2019-12-10 16:07:50
Wiola
Super lampy, szybka wysyłka, Polecam zakupy w tym sklepie.
1 / 5
2019-12-09 16:09:49
Olaf
Lampa uszkodzona , Próbuje zwrócić lub złożyć reklamację. Jak dobrej pory brak odzewu ze strony Azzardo. Nie Polecam!
5 / 5
2019-12-05 12:36:44
Stefania
wszystko ok. , towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-12-05 09:39:56
Wanda
Polecam wszystkim , czas oczekiwania miał wynieść ok 8 dni roboczych a dostałam po 2. Towar zgodny z zamówieniem .
5 / 5
2019-12-04 18:46:14
Nina
Już drugi raz kupiłam lampę w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona. Bardzo dobra jakość, starannie zapakowane, sprawnie i szybko. Polecam.
5 / 5
2019-12-03 22:37:08
Milena
Wszystko zgodnie z opisem i warunkami zamówieniem, szybka przesyłka.
5 / 5
2019-12-03 16:59:02
Łucjan
Sprawnie, profesjonalnie,terminowo.
5 / 5
2019-12-03 14:31:03
Andrzej
Wszystko w porządku. Polecam.
3 / 5
2019-12-03 11:58:04
Klemens
mogę wyrazić swoją opinię jak zamówienie będzie zrealizowane. Wiadomość o napisanie opinie została wysłana za wcześnie
5 / 5
2019-11-29 19:07:58
Wieńczysła
Szybka dostawa, lampa dobrze zabezpieczona. Polecam.
4 / 5
2019-11-29 13:31:36
Felicja
Bardzo szybka dostawa, jeśli chodzi o wykonanie zamówionych lamp, nie dokona precyzyjnne wykończenie. Oceniam na 4/5
5 / 5
2019-11-29 13:05:52
Marcel
Polecam sklep internetowy. Kontakt telefoniczny ze sklepem ułatwił mi realizację zamówienia. Samo zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane.
5 / 5
2019-11-29 08:41:55
Romuald
Piękne lampy, profesjonalna obsługa, szybka dostawa.
5 / 5
2019-11-28 16:54:14
Leon
Dostawa bez zarzutów, polecam.
5 / 5
2019-11-28 13:55:35
Amelia
Bardzo sprawnie wszystko przebiegło . Polecam
5 / 5
2019-11-28 13:30:55
Ireneusz
Super sklep towar pierwsza klasa polecam
5 / 5
2019-11-28 12:35:33
Apolonia
lampa przyszła na drugi dzień, nawet nie zdążyłam śledzić przesyłki. To moje pierwsze zakupy w Azzardo, ale jeszcze tu wrócę. Ja Polecam!!!
5 / 5
2019-11-26 18:57:33
Hubert
Bardzo dobrze współpracuję się z tą firmą. Mimo mojego błędu ( źle wymierzony żyrandol) firma bez problemu przyjęła zwrot i odesłała pieniądze. Serdecznie polecam. Współpraca z tą firmą to sama przyjemność.
5 / 5
2019-11-26 13:55:07
Cecylia
super asortyment, produkty dobrej jakosci
5 / 5
2019-11-23 01:40:32
Maksym
Super szybką wysyłka, polecam!
5 / 5
2019-11-22 12:53:26
Sandra
Super sklep z fachową obsługą. Naprawdę wart polecenia.
5 / 5
2019-11-22 12:28:28
Paulina
Solidna i profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-11-21 18:28:18
Julian
Polecam towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-11-21 08:07:01
Wiktor
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Towar dobrze prezentuje się na żywo, zgodny z opisem :)
5 / 5
2019-11-20 14:45:15
Hubert
Posiadają towar godny polecenia
5 / 5
2019-11-19 13:31:07
Julita
szybki i sprawnie. Towar zgodny z opisem
1 / 5
2019-11-18 17:42:21
Sofia
Azzaro nie wysyła produktów i nie odpowiada na maile
5 / 5
2019-11-15 13:50:01
Apoloniusz
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Jednakże zamówiony towar nie spełniał moich oczekiwań -bardzo zła jakość wykonania zamówionego towaru, który tak naprawdę nie powinien być dostarczony.
5 / 5
2019-11-14 18:49:14
Maciej
Bardzo szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2019-11-14 11:19:54
Angelika
Jak zawsze na czas, szybka i miła obsługa - rewelacja.
5 / 5
2019-11-13 07:25:39
Sabina
Bardzo dobry sklep, towar (lampy) dobrze zabezpieczone.
5 / 5
2019-11-12 15:01:11
Kornel
Bardzo dobry sklep i producent.
5 / 5
2019-11-11 08:15:58
Lucyna
Super wszystko w porządku, serdecznie polecam. Będę robić w tym sklepie jeszcze napewno zakupy.
5 / 5
2019-11-06 21:10:36
Julianna
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i kontaktu ze sklepem. Super, szybko, solidnie:)
5 / 5
2019-11-04 22:38:45
Wincenty
Polecam zakupy w sklepie azzardo. Moje oczekiwania zostały spełnione, produkt bardzo dobrej jakości, szybka przesyłka.
5 / 5
2019-11-04 15:48:08
Eleonora
Sprawna obsluga, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-11-02 23:38:13
Longin
Szeroka oferta sklepu, atrakcyjne wzornictwo, jest w czym wybierać. Świetne wsparcie pracowników sklepu. Polecam.
5 / 5
2019-10-31 20:56:22
Sara
szybko i sprawnie towar zgodny z opisem świetna jakość.
5 / 5
2019-10-31 12:59:02
Otylia
Towar zgodny z zamówieniem. Szybką dostawą. Polecam
5 / 5
2019-10-25 11:19:51
Bogusław
Niestety transformator dostałem do halogenów, ale po reklamacji szybko dostałem właściwy do ledów. Więc każdemu się może zdarzyć, a reakcja firmy OK Polecam
5 / 5
2019-10-25 08:23:11
Fryderyka
Zakupy puerwszy raz,transakcja przebuegla bez zarzutów
5 / 5
2019-10-24 19:48:36
Rozalia
Eleganckie lampy - duży wybór.
5 / 5
2019-10-23 18:47:30
Bronisław
Bardzo szybka dostawa , polecam zakupy w tym sklepie . Zakupione produkty są piękne
5 / 5
2019-10-22 15:48:15
Jędrzej
Jestem bardzo zadowolona z obsługi przez azzardo.com.pl Planuję kolejny zakup w tym sklepie. Polecam ten sklep
5 / 5
2019-10-21 21:02:20
Arkadiusz
nie moge podsumować bo jeszcze nie korzystałem z waszego sklepu . zobaczymy jestem dobrej myśli .
5 / 5
2019-10-21 15:29:28
Alfred
Szybka dostawa, towar wysokiej jakości.
5 / 5
2019-10-19 20:07:28
Nadia
Ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam
1 / 5
2019-10-18 23:14:38
Izyda
Lampa decora-m-black - kolor-czarny Sklep na stronie podaje nieprawidłowe informacje polecając do kompletu żarówki E27 w rozmiarze A60, żarówka ta nie zmieściła się w szklanym kloszu lampy, co całkowicie uniemożliwiło korzystanie z niej. Po reklamacji za małego klosza przysłano drugi klosz taki sam wraz z zepsutą malutką żarówkę typu kulka, dwukrotnie mniejszą od dedykowanej na stronie tradycyjnej żarówki o średnicy 6 cm (moc takiej żarówki to maksymalne tylko 40W). Po odstąpieniu od umowy w wymaganym przepisami okresie, zwrot pieniędzy za oddany towar nastąpił dopiero po trzech ponaglających rozmowach telefonicznych, 18 dnia po otrzymaniu przez sklep Azzardo zwróconego towaru (a powinien nastąpić do 14 dni). Dodatkowo poniesione zostały podwójne koszty zwrotu lampy i koszty zwrotu drugiego klosza w sumie w wysokości prawie 40 zł. Ani sklepu ani lampy tego producenta nie polecam.
5 / 5
2019-10-18 17:38:43
Beniamin
Firma godna polecenia. Przesyłka zapakowana wzorowo.
4 / 5
2019-10-18 11:36:36
Sergiusz
Sprawne przeprowadzenie transakcji!
5 / 5
2019-10-17 10:08:09
Zenon
Profesjonalne podejście. Polecam
5 / 5
2019-10-16 11:34:51
Zofia
Zakup towaru od zamówienia do dostarczenia przebiegało szybko i sprawnie. Mimo uszkodzonego jednego z elementów lampy ( klosz) odpowiedź na reklamacje przyszła w ekspresowym tempie i w ciągu 2 dni otrzymałam przesyłke z kloszem nieuszkodzonym. Przesyłka dostarczała firma kurierska z przekierowaniem do punktu Inmedio - trudno powiedzieć na jakim etapie doszło do uszkodzenia.
5 / 5
2019-10-14 15:42:33
Mirosław
Szybko sprawnie towar najwyższej jakości
5 / 5
2019-10-14 14:22:55
Ziemowit
Bardzo polecam. Szybko i bez zastrzeżeń.
4 / 5
2019-10-13 23:29:58
Łucjan
Bardzo mało kompetentnych ludzi lub duża ignorancja przy realizacji zamówień.
5 / 5
2019-10-12 11:11:14
Wieńczysła
Bardzo dobra współpraca, przez pomyłkę zamówiłam zły model żyrandola - nie było problemu z wymianą, pomoc i uprzejmość ze strony sprzedawcy.
5 / 5
2019-10-09 23:56:49
Wioletta
rewelacja ! piekna lampa, szybka realizacja, super cena! polecam
1 / 5
2019-10-09 08:08:58
Mirosław
Sklep korzysta z tańszej wersji przesyłek kurierskich w których nie ma opcji kontaktu telefonicznego !! w 2019 !! to totalny absurd. Dodatkowo moja przesyłka opóźniła się przez lenistwo kuriera, a lampa którą dostałem ma skazę (jest szklana i wewnątrz ma taki bąbel, takich rzeczy nie powinno się sprzedawać..). Na domiar złego sklep nie odpisał słowem ani na mail, ani na wiadomość na facebooku. Zdecydowanie nie polecam.
5 / 5
2019-10-08 19:41:54
Magda
super obsługa, piękne lampy, zamawiam już do drugiego swojego domu- sa prawdziwą ozdobą
5 / 5
2019-10-08 17:53:30
Sławomira
zamówiłam przepiękne lustro-wszystko zgodnie z opisem lustro było BARDZO DOBRZE ZAPAKOWANE I ZABEZPIECZONE!!! jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2019-10-08 12:00:24
Miłosz
Bardzo szybka i rzetelna współpraca
1 / 5
2019-10-03 11:07:03
Dariusz
fatalnie . czas oczekiwania o wiele dłuższy niż wiedziałem w momencie składania zamówienia.nie polecam
5 / 5
2019-10-03 03:50:16
Liliana
Bardzo sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-10-01 12:55:07
Dymitr
piękne lampy choć cena czasami powala więcej rabatów!!!!! szkoda że nie ma obniżek
5 / 5
2019-09-30 18:16:40
Elwira
Super sklep, duży wybór asortymentu
5 / 5
2019-09-26 21:21:57
Krzysztof
Towar zgodny z opisem. Szybko dostarczony. Polecam
5 / 5
2019-09-25 10:43:36
Mikołaj
Zakupy przebiegły bardzo sprawnie ,towar super ,polecam
5 / 5
2019-09-23 16:29:44
Marian
Lampy są super !!! wcześniej również kupowałem oświetlenie od Azzardo i wszystkie się sprawdzają rewelacyjnie - dają ładne oświetlenie :) wszystko zależy jeszcze od żarówek, które się zastosuje. Resztę lamp również do nowo wybudowanego domu skompletuje z Azzardo ale ubolewam, e do ogrodu jest tak mały wybór (słupki oświetleniowe i kinkiety :) - może coś w tym temacie projektanci wymyślą. POLECAM !!!!
3 / 5
2019-09-18 16:07:48
Jagoda
Ogólna ocena sklepu oraz kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry. Niestety uznaję, że opis lampy na stronie internetowej jest niezgodny z rzeczywistością. Kolor lampy opisany jako: szary dymione szkło, w rzeczywistości okazał się lustrzanym odbiciem w kolorze srebrnym. Odpowiedz sklepu: "Jak Pani ją zapali bedzie przebijac sie przez nią swiatło" nie do końca tłumaczy różnicę w opisie sprzedawanego artykułu.
5 / 5
2019-09-13 15:23:03
Wiktor
Polecam, Zakupy przebiegły bardzo szybko i bez żadnych komplikacji.
5 / 5
2019-09-13 12:44:03
Zdzisław
Polecam, transakcja bez zarzutu.
5 / 5
2019-09-13 11:39:14
Sofia
Szybka wysyłka, towar zabezpieczony odpowiednio
5 / 5
2019-09-10 22:13:36
Patrycja
Bardzo jestem zadowolona z usłgi.
5 / 5
2019-09-08 14:14:43
Aleksandra
Sprawnie zrealizowane zamowienie. Dobry kontakt ze sprzedawca. Polecam
4 / 5
2019-09-08 06:51:51
Magdalena
bardzo długie oczekiwanie na towar
5 / 5
2019-09-06 19:51:43
Seweryn
Polecam w 100% produkt który otrzymałem to najwyższa półka w super cenie. Zakupu dokonałem po fachowej pomocy i doradztwie Pana Michała, który z pełnym zaangażowaniem pomógł mi w niestandardowym zamówieniu za co bardzo dziękuje.
5 / 5
2019-09-04 16:31:10
Damian
Śliczne lampki, szybka dostawa. Polecam !!
5 / 5
2019-09-04 13:54:52
Bolesław
lampy dotarły w całości, były bardzo dobrze zabezpieczone, aż za dobrze biorąc pod uwagę fakt, że są plastikowe.
5 / 5
2019-09-04 07:15:39
Joachim
Sklep na 5 plus. Wszystko zgodnie z planem i zamówieniem. Polecam napewno
3 / 5
2019-09-04 06:23:11
Wojciech
Bardzo dobra obsługa, natomiast brak wiedzy o produktach, polecono nam źródło światła które rozmiarem nie pasowało do oprawy
5 / 5
2019-08-28 22:22:16
Marlena
Szybka wysyłka i dobre zabezpieczenie przesyłki
5 / 5
2019-08-22 21:36:21
Marzena
Wszystkie zakupione lampy w sklepie są piękne. jestem bardzo zadowolona z zakupów.
5 / 5
2019-08-18 21:46:14
Mieczysława
Bardzo ładne oryginalne lampy. Dobrze wykonane.
5 / 5
2019-08-16 19:02:32
Benedykt
Bardzo dobrze bez zastrzeżeń
5 / 5
2019-08-14 10:59:00
Jolanta
Wszystko super.Blyskawiczna wysyłka
4 / 5
2019-08-13 15:50:08
Stanisława
Lampy b. ładne, ale nietypowe przez co montaż skomplikowany, a instrukcja montażu to jeden schemat z którego nic nie wynika.
5 / 5
2019-08-13 11:43:05
Daria
Przystępne ceny, fachowa obsługa.
5 / 5
2019-08-13 11:36:04
Janusz
Solidny sklep. Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń. Towar, czyli kinkiety zapakowane bardzo porządnie, a co najważniejsze są bardzo ładne i świetnie wykonane.
5 / 5
2019-08-12 14:47:45
Wiesław
Jestem bardzo zadowolona. Polecam
5 / 5
2019-08-12 12:37:44
Józef
Super kontakt i bardzo szybka realizacja.
5 / 5
2019-08-10 17:56:11
Emanuela
Szybko i solidnie. Dobra komunikacja ze sklepem i dobrej jakości towar.
5 / 5
2019-08-09 12:34:09
Diana
Wszystko szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2019-08-08 12:16:24
Laura
Opinia pozytywna, dostawa terminowa zgodna z zamówieniem
5 / 5
2019-08-07 14:34:33
Marcelina
Bardzo dobry kontakt szybka realizacja.
5 / 5
2019-08-07 13:54:44
Paula
Jestem bardzo zadowolona . Towar na drugi dzień był już u mnie.
5 / 5
2019-08-06 10:28:51
Diana
Każdy sklep internetowy tak powinien działać !!! WZÓR
5 / 5
2019-08-05 20:46:59
Paweł
Bardzo dobrze i szybko towar zapakowany bezpieczmie
4 / 5
2019-08-02 22:58:50
Lesław
Wszystko ok, napewno polecę znajomym i jeszcze w przyszłości skorzystam
5 / 5
2019-08-01 15:26:41
Marek
Szybko, sprawnie, towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
3 / 5
2019-07-29 21:11:01
Liliana
Niestety zakupy zakończyły się zwrotem towaru i zapłaty ponieważ lampy na stronie biało czarne w rzeczywistości były biało szare. Po korespondencji mailowej i zamieszaniu ostatecznie lampy zostały zwrócone. Generalnie zamieszanie, zwrot towaru i oczekiwanie na zwrot zapłaty rekompensata rabat 20%. Kiepsko😔
5 / 5
2019-07-29 13:19:17
Ewelina
Bezproblemowa dostawa, kontakt ze sklepem również ok - zmieniałam dane dostawy i nie było problemu
5 / 5
2019-07-27 06:11:38
Marcelina
Prosiłam o podanie wagi lampy Pani na infolinii nie wiedziała od razu ale obiecała sprawdzić i faktycznie napisała SMS tak jak prosiłam .lampy bardzo ładne. Polecam
5 / 5
2019-07-26 07:07:54
Julita
TOWAR ZGODNY Z OPISEM, SZYBKA I FACHOWA OBSŁUGA, BARDZO DOBRY KONTAKT. POZDRAWIAM ZESPÓŁ AZZARDO
5 / 5
2019-07-24 22:24:46
Gabriela
Jestem b. pozytywnie zaskoczona. W zamówionych kinkietach brakowało kilku śrubek. Mimo, iż odebrałam przesyłkę bez zastrzeżeń, brakujące elementy zostały przesłane na koszt sklepu po mailowej reklamacji.
4 / 5
2019-07-24 21:10:03
Waldemar
Kontakt ze sklepem bardzo dobry, rzetelne podejście do klienta. Jedynym i dużym problem okazała się wysyłka z magazynu towaru (oprawek). Mianowicie, część produktu została wysłana w innym kolorze niż w zamówieniu. Dodatkowo brakowało części (sprężynek napinających do gniazd gu10), które wchodziły w skład całej oprawki. Wszystkie problemy z zamówieniem zostały rozwiązane.
5 / 5
2019-07-23 16:51:40
Lucjan
Ogólnie wszystko w jak najlepszym porządku. Lampy spełniły oczekiwania. Jedyne czego można się doczepić to kiepskie kostki elektryczne i kołki montażowe w zestawie. Przy montażu użyłem innych. Pozdrawiam.
5 / 5
2019-07-16 14:15:45
Nastazja
Bardzo profesjonalne obsługa klienta i super towar!
5 / 5
2019-07-15 15:13:29
Wiesław
Towar zgodny z opisem. szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2019-07-11 18:37:56
Wioletta
Jestem bardzo zadowolona, lampa jest piękniejsza niż na zdjęciu, dobra jakość, Super sklep polecam.
5 / 5
2019-07-11 13:04:40
Ludmiła
Dobry kontakt , sprawna obsługa , szybka wysyłka, towar bez zarzutów. Polecam.
5 / 5
2019-07-10 15:20:01
Józefina
Szybka, bezproblemowa obsługa
5 / 5
2019-07-10 09:36:36
Przemysław
Super. Wszystko na czas i nietknięte!
4 / 5
2019-07-09 15:43:15
Aniela
sklep na dobrym poziomie obsługi
5 / 5
2019-06-30 01:18:06
Dominik
Szybko. Zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-06-24 18:35:51
Iwona
Bardzo dobry towar, profesjonalnie zapakowany.
5 / 5
2019-06-19 10:46:23
Jakub
Świetne ceny, szybka obsługa.
5 / 5
2019-06-18 16:37:28
Renata
Jestem bardzo zadowolona z zakupów ,każdemu polecam sklep azzardo.
1 / 5
2019-06-18 13:45:54
Cyprian
Zamówiony produkt nie został poddany ogledzinom przed wysłaniem. Otrzymałem tym samym uszkodzoną lampę. Fabryczne niedoróbki, zadrapania itp
5 / 5
2019-06-18 13:16:11
Honorata
Super. Wszystko na czas i w nienaruszonym stanie.
5 / 5
2019-06-15 15:54:57
Anastazja
Błyskawiczna wysyłka towaru!!!!! Super sklep napewno wkrótce zamówię kolejną paczkę
5 / 5
2019-06-13 17:39:39
Feliks
Profesjonalna obsługa. Polecam
3 / 5
2019-06-13 17:27:54
January
Niska jakość obsługi posprzedażowej. Długie oczekiwanie na przesyłkę. Utrudniony kontakt z działem obsługi.
1 / 5
2019-06-11 10:55:02
Arleta
Wysłany nieprawidłowy towar, 2 tygodnie czekam na kontakt w sprawie wymiany, żenada
5 / 5
2019-06-06 19:44:33
Ludwika
Rzetelne informacje o produkcie na infolinii, ekspresowa realizacja zamówienia, towar bardzo dobrze zabezpieczony w transporcie
1 / 5
2019-06-05 12:20:14
Beata
Sklep zrealizował przesyłkę szybko, natomiast lampa, która powinna mieć 1800 lumenów świeciła słabiej niż stara z żarówkami o mocy 1500 lumenów. Lampa została zwrócona do sklepu, formularz zwrotu został wysłany na adres mailowy. Po tygodniu napisałam maila z prośbą o informację na jakim etapie realizacji jest mój zwrot. Cisza. Dodzwonienie się do firmy jest bardzo ciężkie, po rozmowie z konsultantką zostałam zapewniona że pieniądze na koncie pojawią się w ciągu 2dni roboczych. Podsumowując - szybka wysyłka. Obsługa klienta - bardzo kiepska, nie wysyłają powiadomienia ze zwrócony towar do nich dotarł, nie odpowiadają na maile, ciężko dodzwonić się na infolinię.
5 / 5
2019-06-02 08:13:24
Teresa
Sklep godny polecenia. Mały problem, aby się dodzwonić, ale kontakt mailowy bez zastrzeżeń. Otrzymałam towar z wadami w dwóch kloszach, reklamowałam przez stronę i szybko trafiły do mnie klosze bez mankamentów. Zdecydowanie polecam! Nie warto kupować u pośredników.
5 / 5
2019-05-30 19:06:06
Bernard
Transakcja przebiegła pomyslnie, nie mam uwag
4 / 5
2019-05-30 13:48:33
Romana
może to moja nieuwaga ale przy składaniu zmówienia podpowiadać o braku żarówek i możliwości jednoczesnego zakupu w sklepi Azzardo
3 / 5
2019-05-30 11:06:20
Konrad
po zamówieniu okazało się, że produkt niedostępny, dobrze że wybrałem płatność przelewem, w przypadku płatności online, pieniądze zostałyby zablokowane. Po złożeniu zamówienia trzy maile, pierwszy oczekiwanie na płatność, drugi brak towaru, trzeci potwierdzenie zamówienia (przychodziły w takiej kolejności), wiec bardzo niejednoznaczne, dopiero po dopytaniu po paru godzinach informacja o anulowaniu zamówienia
5 / 5
2019-05-29 10:58:28
Sylwester
Wszystko w najlepszym porządku, szybko, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-05-27 13:09:17
Łukasz
Zadowolony w 98% . Drobne ruski na lampie ale już nie mam czasu wysyłać z daleka nie widać
5 / 5
2019-05-21 23:07:25
Jacek
świetny sklep , profesjonalna obsługa , szybka dostawa
5 / 5
2019-05-20 14:07:38
Liza
Wspaniałe jakościowo produkty. Sklep błyskawicznie odpowiada mailowo na nawet absurdalne zapytania. Lampy dotarły bardzo starannie i bezpiecznie zapakowane. Absolutnie profesjonalny i godny polecenia sklep.
5 / 5
2019-05-17 23:30:11
Agnieszka
Bardzo dobry kontakt, realizacja zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-05-15 19:08:13
Eryk
Piękne lampy, dobra jakość, szybka dostawa.
5 / 5
2019-05-13 19:45:32
Zbigniew
Zakupiony towar zgodny z opisem, sklep informuje na bieżąco o statusie zamówienia. Darmowa wysyłka, polecam.
5 / 5
2019-05-10 15:21:34
Walentyna
Wielokrotnie zamawiałam w tym sklepie i jest niezawodny. Bardzo miła i sprawna obsługa, nawet jeśli są jakieś kłopoty to widać zaangażowanie. Pozdrawiam pana Michała i polecam wszystkim sklep Azzardo!
5 / 5
2019-05-07 14:25:06
Dominika
Błyskawiczna dostawa, wszystko zgodnie z zamówieniem. Lampy wysokiej jakości. Polecam!
5 / 5
2019-05-06 23:07:36
Olga
Super, polecam . Na pewno to nie ostatnie zakupy z Azzardo.
5 / 5
2019-05-06 14:39:06
Aldona
Bardzo pozytywnie. Bardzo dobry towar i obsługa.
5 / 5
2019-05-06 09:12:34
Edward
Jak najbardziej w porządku - dobra cena towaru, darmowa i szybka wysyłka.
5 / 5
2019-05-02 10:53:59
Emanuela
terminowo , towar zgodny z opisem ......... polecam
2 / 5
2019-05-01 19:42:13
Bożena
Długo czekam na zamówienie. Towar nadal do mnie nie dotarł.
5 / 5
2019-04-30 11:47:34
Sofia
Wszystko na najwyższym poziomie
5 / 5
2019-04-29 10:26:58
Sandra
Szybko sprawnie i tak jak powinno byc.
5 / 5
2019-04-27 18:48:20
Jagoda
Bez żadnych problemów uwzględniono reklamację i przysłano stłuczoną część- bez jakichkolwiek dodatkowych opłat
5 / 5
2019-04-26 15:39:16
Adrian
Serdecznie polecam, żadnych problemów z zamówieniem i dostawą.
5 / 5
2019-04-25 15:00:54
Sławomira
Świetny kontakt z klientem, szybka realizacja zamówienia 😀 polecam
5 / 5
2019-04-24 10:51:05
Romana
Super szybko i profesjonalnie. Polecam.
5 / 5
2019-04-23 12:09:04
Laura
Zakupy przebiegły bez zarzutu.

Rzetelne opinie o Oficjalny sklep AZzardo